eitaa logo
🌸مَسجـِد جٰامـِ؏ جُمھۄرےٖۧ اِسْلامٖے💠
331 دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
4.1هزار ویدیو
65 فایل
شبکه‌ای در جهت ارتقاع سطح کیفی دین و بصیرتِ نمازگزاران
مشاهده در ایتا
دانلود
•☝️• 💠 ایام اسارت آل‌الله 💠 《علیهم‌السَّلام》 ظهر روز پنجم صفر سخنران: 🔹 حجت‌الاسلام پـٰارسـٰا کَریٖـم‌زادِه ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ ╭╮ ŸŸ @masjed_jaame I🕌مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ╰╯ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نوجوان ۱۲ساله‌ی جنگ تحمیلی بعد از ۳۵سال به اتفاق فرزندش فیلم خودش را می‌بیند.. ╭╮ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ╰╯ .
. ⭕️ وزارت کشاورزی اعلام کرده امسال نیازی به واردات گندم نداریم و شدیم 💬 مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی: امسال تاکنون میزان خرید تضمینی گندم از مرز ۱۱ میلیون و ۱۱۲ هزار تن گذشته و نیازی به واردات گندم نیست، بعد از سالها دوباره در تولید گندم خودکفا شدیم . 🔰وقتی نگاه برای رفع نیاز و مشکلات به داخل کشور باشه نتیجه‌اش می‌شود خودکفایی ، چه بسا اگر ادامه داشت می‌توانستیم حتی صادر کننده‌ی گندم در منطقه شویم. 🤲🏻ان شاء الله دکتر پزشکیان و دولتشان ادامه دهنده‌ی مسیر پیشرفت باشند. 🔹روح شهید رئیسی شاد ╭╮ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ╰╯ .
⭕️ یک روز دختری در ایران، در اداره پلیس از دنیا می‌رود.. تمام ظرفیت غرب در داخل و خارج برای خون‌خواهی او بسیج می‌شوند و یک روز صدها زن و کودک به گوشت چرخ کرده تبدیل می‌شوند ولی آنها خم به ابرو نمی‌آورند. انتقام روزی خواهد رسید تو مواظب باش ذره‌ای در دلت محبت و حسن ظن به آنها نباشد. شنیدم ترازو گذاشته‌اند و هر ۷۰ کیلو پاره‌های انسان رو یک نفر حساب می‌کنند و دفن می‌کنند.. ╭╮ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ╰╯ .
. 🔻پس از شهادت هنیه و طی ۷ روز گذشته در منطقه چه گذشته..؟ ۱. شش کشته و ۱۸ زخمی در پایگاه آمریکایی عین الاسد. ۲. انفجار پایگاه آمریکا در شرق سوریه(تصویر بالا). ۳. تصرف میدان نفتی العمر توسط عشایر سوریه. ۴. رزمایش و الحاق سیستم‌های جدید پدافندی. ۵. شبیخون به نیروهای ویژه آمریکا در یمن با حدود ۱۰۰ کشته. ۶. انهدام لانچرها و رادارهای پدافندی اسراییل توسط حزب الله. ۷. عملیات روانی در اسراییل و دپوی یهود در پناهگاه‌ها. ۸. الحاق کروزهای ضد ناو و پهپادهای بی‌صدا به نیروی دریایی. ۹. ایجاد رینگ چند لایه پدافندی در کشور. ۱۰. برگزاری اضطراری نشست کشورهای اسلامی و صدور بیانیه علیه اسراییل و مشروعیت بخشی به پاسخ ایران. ۱۱. دعوت سفرای کشورها و توجیه آنان نسبت به پاسخ سخت. ۱۲. طراحی نسخه عملیاتی انسداد تنگه هرمز در صورت ورود رژیم اسراییل به جنگ زیر ساخت‌ها. 🔻و ده‌ها تدبیر دیگر که سرّی است.. 🔻و البته هنوز پاسخ جدی و مستقیمی توسط ایران صورت نگرفته.. 🔻فراموش نکنیم اسراییل مولود نامشروع آمریکا و اروپا است و تمام اعتبار و سرمایه‌شان را برای بقاءش به میدان آورده‌اند. ╭╮ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ╰╯ .
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ "اورخان محمداُف" در باره اخلاق شگفت انگیز ورزشکار ایرانی نوشت: ▪️در ایران مکتب «پهلوانی» وجود دارد. ▪️رسم و رسوم های خیلی جالبی داره ریشه ای از این به «شاهنامه» می رسد. ▪️در عین حال امام علی(ع) را الگوی خود می دانند. ▪️حضرت علی (ع) عمرو بن عبدوود را که در جنگ خندق به صورتش آب دهان انداخت نکشت که تا کاری به خاطر نفس خود انجام ندهد. ▪️چنین مکتبی باید زنده بماند و توسعه یابد‌. ▪️این پیوند شگفت انگیز اخلاق و قدرت است. ۱۳ ╭╮ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ╰╯ .
📘 ✍ دارالمؤمنینی شکل گرفت به نام محله لرزاده و اینها همه به یمن حضور یک عالم ربانی بود که در جایگاه آقا و امام محله نشسته بود. نه اینکه این همه را برای آقایی و ریاست خود بر محله بخواهد؛ نه! چراکه او آنقدر افتاده و خاکی بود که پنهانی، دستشویی‌های مسجد را هم خودش می‌شست. درب خانه‌اش همیشه به روی همه باز بود و اکثر اوقات آبگوشتی برای گرسنگان در خانه او پیدا می‌شد. ▫️امام محله، پدر محله بود؛ که برای جوانان پیرامونش به خواستگاری هم می‌رفت. او آنقدر با محله عجین بود که بعضی از دخترانش را هم به اهل همان محله داد. ▫️شیخ علی‌اکبر برهان این‌گونه نبود که خانه‌اش آن سوی تهران باشد و مسجدش در لرزاده؛ بلکه درب خانه‌ او رو به مسجد باز می‌شد. خانه‌اش در کنار خانه‌های مردم بود تا از او هم خانواده‌داری بیاموزند و هم تربیت فرزند. نه اینکه صبح‌ها در خانه‌اش و ظهرها در مسجد بازار و شب‌ها در مسجد لرزاده نماز بخواند و مردم به آسانی او را نبینند. بلکه سحر‌ها نماز شبش را هم در محراب مسجد می‌خواند و پس از نماز صبح مردم را موعظه می‌کرد و یکی دو تا درس هم می‌داد. ▫️برهان شغلش امام محله بود، بی‌آنکه مزد و مواجبی بگیرد، که حتی خودروی شخصی‌اش را هم فروخت تا مدرسه بسازد. 📘 برشی از کتاب جدید: به قلم: حمید سبحانی صدر به زودی از انتشارات ۲۰ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے .
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔥 پدافند بی‌پدافند؛ حزب‌الله هرجا که بخواهد را هدف می‌گیرد خبر فوری.. همزمان با حمله به آمریکایی‌ها در کونیکو؛ 🔥 حمله راکتی سنگین به پایگاه اسرائیلی میرون ◽️ وبگاه عبری اخبار میدان از شنیده شدن انفجارهای مهیب در منطقه میرون و پایگاه راهبردی میرون محل رصد، مدیریت و کنترل هوایی ارتش اسرائیل خبر داد. ◽️ برخی منابع از راکت‌باران این پایگاه توسط حزب‌الله و ناکامی سامانه‌های پدافندی اسرائیل خبر دادند. ضمناً.. 🔴 مجله نشنال اینترست: 🔹ناوهای هواپیمابر آمریکایی در گذشته نماد قدرت نظامی بودند اما حوادث دریای سرخ ضعف ناوهای هواپیمابر آمریکایی را نشان داد و آنها را در معرض خطر قرار داد. 🔹حوثی ها ثابت کرده اند که این توانایی را دارند که در صورت لزوم کل نیروی دریایی آمریکا را با موشک های ضد کشتی از بین ببرند. ╭╮ ┄┅♦️ ♦️┅┄ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ╰╯ .
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 🔹ا ﷽ ا🔹 مگه خبر بى‌دين‌های قبل از خودتون، به گوشتــــــون نخورده..؟!! ۵۳۰ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے ✋ سلام خداوند بر تو ای امام حیّ غائب 💠🔹مَــ‌هـــْــدےٖۧ جاטּ🔹💠 عَجَّلَ‌اَللَّهُ‌تَعَالَى‌فَرَجَهُ‌الشَریف بر من سخت است که از من به تو فریاد و شکایتی نرسد .
داستان ۱۹۲ ۲۴-۰۵-۱۴۰۳-0.mp3
13.4M
•👆• وقتی به قوانیـــن خــــالــــق احترام بگذاری توسّل و عرض ارادت سحرگاهی پس از نماز جماعت صبح به نوای برادر عزیز حاج‌آقا ذولفقارے ۱۹۲ 🕌 @masjed_jaame I💠مَسجـِدجٰامـِ؏جُمـ‌ھـۄرےٖۧاِسْلامٖے .