فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_فرمانده با زبان لری در قلعه فلک الافلاک
@masjed_Khomeinishahr
مرکز رسیدگی به امور مساجد خمینی شهر
جلسه پیرامون اوقات فراغت تابستانی
با حضورنماینده ارشاد اسلامی اتحادیههای قرآنی .ورزش و جوانان امور مساجد در مکان اداره تبلیغات اسلامی برگزار شد
مرکز رسیدگی به امور مساجد خمینی شهر
جلسه با حضور امام جماعت مسجد النبی حجت الاسلام والمسلمین افشار ی هیت امناء و اعضاء دفتر امور مساجد
انتخاب/ عضو مجلس خبرگان گفت: اگر در زیرزمین مساجد باشگاه ایجاد میکردیم و جوان مسجدی در آنجا رشد میکرد و قهرمان میشد هرگز حاضر نمیشد عزت ملی و غیرت ملی خود را به حراج بگذارد تا به خاطر مادیات به کشور دیگر پناهنده شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برای تحول در امور قرآنی نیاز به نهاد جدید نداریم، گفت: ما به اندازه کافی نهاد داریم، حتی بسیاری از این نهادها باید تعطیل شود. برای رسیدن به این کار باید نگاه مسئولان فرهنگی تغییر کند.
حجتالاسلام والمسلمین محمد حاجابوالقاسم، عضو مجلس خبرگان رهبری دوشنبهشب ۲۳ خردادماه با حضور در برنامه زنده مصباح شبکه قرآن و معارف سیما به بیان نکاتی در مورد مطالبات قرآنی مقام معظم رهبری پرداخت.
این حافظ کل قرآن در ابتدای این برنامه گفت: بعد از صدها سال پس از نزول قرآن، یک رهبری که خون، گوشت و پوستشان با قرآن آمیخته است، زمام امور را در کشور به دست گرفته، این برای جامعه ایمانی در طول صدها سال یک آرزو بوده است.
وی با اشاره به اینکه وقتی رهبر انقلاب سخن میگویند، نوع راهبردهایی که ارائه میدهند و بیاناتی که مطرح میکنند، مستند به آیات است، افزود: اگر ایشان تا این حد روی قرآن دست میگذارند، مسئولان ما باید بدانند این یک توصیه اخلاقی در حد مستحبات و فضائل نیست که اگر بود خوب است و اگر نبود هم اشکالی نداشته باشد. خیر! این اصل و اساس حرکت انقلابی ما هست، نظام ما و ملت ما اگر بخواهد به یک ملت مقتدر تبدیل شود و بتواند در جهان حرفی برای گفتن داشته باشد باید با تکیه بر قرآن جلو برود. این مسئله نیازمند آن است که کار فرهنگی - قرآنی را در یک شبکه منسجم در کشور دنبال کنیم و به صورت سیستمی آن را جلو ببریم.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: ما مراکز فرهنگی بینظیری به نام مسجد داریم که از صدها سال قبل به واسطه تلاشهای انبیا و اولیا و امامان و علما به دست ما رسیده است. مسجد یک مرکز فرهنگی فاخر است که بدون اینکه بخواهیم خیلی هزینه کنیم به دست ما رسیده است. وقتی انقلاب شد این مراکز فرهنگی را داشتیم و در حال حاضر هم حدود ۷۵ هزار مرکز فرهنگی به نام مسجد در کشور وجود دارد. اما با کمال تأسف باید بگویم این مراکز فرهنگی خدادادی را رها کردهایم و فرهنگ را به جاهای دیگر بردهایم. رفتهایم فرهنگسرا زدهایم، ورزشگاه درست کردهایم - که البته باید باشد - سینما زدهایم و هنرهای نمایشی را به آن جا بردهایم و در یک کلمه همه فعالیتهای فرهنگی را به جاهای دیگر بردهایم و بعد برای آن هزینه کردهایم و آن مرکز فرهنگی اصیل و خدادادی که صدها سال پیش خدای متعال به وسیله پیامبر و اهل بیت تدبیر کرد و امروز در دست ما هست رها کردهایم.
حاجابوالقاسم با طرح این سوال که باید چکار کنیم تا این ملت به قله اقتدار دست پیدا کند، گفت: برای رسیدن به قله اقتدار باید از همه داشتهها و ظرفیتها بهترین استفاده را ببریم. یکی از مهمترین داشتههای ما همین ۷۵ هزار مرکز فرهنگی خدادادی است که در جای جای محلات پراکندگی خوبی دارد. این مراکز فرهنگی را باید زنده کرد. اما چگونه باید این مراکز را زنده کنیم؟ مقام معظم رهبری هر از چند گاهی راهبردهایی برای احیای مساجد ارائه میفرمایند امسال نیز در طلیعه ماه مبارک راهبردی اعلام کردند تا مساجد به مراکز قرآنی تبدیل شوند.
این داور مسابقات بینالمللی قرآن با اشاره به اینکه یکی از اشکالات بیرون بردن قرآن از مسجد بوده است، بیان کرد: این مراکز فرهنگی از همه فعالیتهای فرهنگی و حتی قرآنی خالی شده و فقط به نمازخانهای برای سالمندان تبدیل شده است. البته سالمندان عزیز هستند اما مسجد نباید از جوانان خالی شود. چرا این اتفاق افتاده است؟ چون این مراکز فرهنگی جذابیت لازم را ندارد. چون هر عامل جذابیت فرهنگی را از مسجد جدا کردهایم و به جای دیگر بردهایم. قرآن، تلاوت قرآن و حفظ قرآن جاذبه دارد. ما باید بیاییم مساجد را با محافل قرآنی زیبا و جذاب کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تلقی من این است که مقام معظم رهبری به این اکتفا نکرده و یک شبکهسازی بسیار هوشمندانه طراحی کردهاند، گفت: مساجد ظرفی است که پیرامون آن باید هستههای کوچکتری شکل بگیرد؛ این هستهها که خانهها هستند باید به سمت مساجد سرریز کند و تبدیل به جمع بزرگتری شود. هر خانه به مثابه یک مویرگ حرکت قرآنی را آغاز میکند، این مویرگها در کنار هم قرار میگیرند و در مسجد که یک رگ بزرگتر است جمع میشوند، بعد این مساجد با هم ارتباط برقرار کنند و در مسجد اصلی که مسجد جامع شهر است، یک حرکت جمعی ایجاد کنند. در واقع خانهها که قطرههای کوچکی هستند به رودهای کوچک یا مساجد محلات میپیوندند و بعد به یک رود بزرگ که مسجد جامع شهر است پیوسته تا حرکت جدیدی در شهر ایجاد کنند.
حاجابوالقاسم بیان کرد: حرف اول و آخر من این است که خانههای فرهنگی الهی و خدادادی را اگر ز
نده نکنیم دچار یک خسارت زیانباری خواهیم شد. اینکه قرآن فرموده است «وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّکُمْ لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ وَلَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ» فقط برای خوردنیها و آشامیدنیها نیست، نعمت بزرگی که خداوند متعال به ما داده است، همین خانههای فرهنگی خدادادی به نام مساجد است، اگر از این نعمت درست استفاده شد، شکر نعمت خداست و روز به روز عزت و عظمت ما بیشتر میشود، اگر استفاده نکردیم، مشکلات ما روز به روز بیشتر میشود، طلاقها بیشتر میشود، آسیبهای اجتماعی بیشتر میشود، سرقت بیشتر میشود و جرم و جنایت روز به روز بیشتر میشود. اگر این پایگاههای فرهنگی را احیا کردیم روز به روز بزرگتر و عزتمند میشویم و اگر احیا نکردیم روز به روز گرفتارتر میشویم.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اتفاقاتی که باید در بحث حاکمیتی رخ دهد تا به تحول در حوزه فعالیتهای قرآنی و فعالیت قرآنی در مساجد برسیم، گفت: برای این کار نهاد نمیخواهیم، چرا که نهاد به اندازه کافی داریم، حتی بسیاری از این نهادها باید تعطیل شود. برای رسیدن به این کار باید نگاه مسئولان فرهنگی تغییر کند، من صریح اشاره میکنم، تا وقتی نگاه یک مسئول فرهنگی به یک مسجد نگاه یک مرکز فرهنگی فاخر خدادادی که باید تقویت شود نباشد، صدها سازمان دیگر هم درست شود مشکل برطرف نمیشود.
حاجابوالقاسم افزود: مسئول فرهنگی به یک استان میرود و یک تالار را افتتاح میکند تا مردم جمع شوند و یک فعالیت فرهنگی انجام دهند. این در حالی است که هزاران تالار به نام مسجد در کشور داریم. من به جای مسئولان فرهنگی باشم، میگویم مطلقاً دیگر تالاری ساخته نشود. ما تالار داریم، سوال من این است که در این تالاری که ساخته میشود چه اتفاقی قرار است رخ دهد که در مسجد نمیتوان انجام داد؟ اگر یک اتفاقی است که در مسجد نمیشود اجرا کرد پس چرا آن تالار ساخته میشود و اگر اتفاقی است که در مسجد میشود انجام داد باز هم چرا تالار ساخته شده است؟ بیایید این ۷۵ هزار تالار که درهای بسیاری از آنها بسته است، احیا کنید. من در این زمینه بسیار غصه میخورم و میترسم مصداق آیه «وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ مَنَعَ مَسَاجِدَ اللَّهِ أَنْ یُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ» قرار بگیریم. بدترین ظلم این است که کاری کنیم در مسجد، ذکر خدا تعطیل شود. ویرانی خانه خدا به این است که درب آن بسته باشد.
وی اظهار کرد: جلوگیری از یاد خدا در مسجد دو نوع است، اولین نوع آن که ابتدا به ذهن میرسد ممانعت فیزیکی است، یک مدل دیگر هم این است که آنقدر جذابیت بیرون از مسجد درست کنیم که اصلاً کسی به فکر مسجد نیفتد. مسجدی که متولیان آن توانایی خرید ۱۰ جلد قرآن ندارند و نمیتوانند رحل بخرند، بعد در همان شهر تالاری با چند میلیارد هزینه افتتاح میشود، معلوم است این مسجد نمیتواند کارکرد فرهنگی خود را ایفا کند.
حاجابوالقاسم تصریح کرد: شاید این دیدگاه من قدری افراطی باشد، اما من فکر میکنم تمام بودجه وزارت فرهنگ به مساجد بیاید بهتر است، هنرمند میخواهد فیلم بسازد، به او بگوییم در فضای مسجد قرار بگیرد و فیلمی بسازد که الهام گرفته از آن فضا باشد. اوایل انقلاب تعدادی از فیلمها در مساجد پخش میشد، اما الان برخی فیلمها ساخته میشود که نمیشود با خانواده آن فیلم را مشاهده کرد.
داور مسابقات بینالمللی قرآن به ساخت فیلمی با عنوان «عنکبوت مقدس» اشاره و اظهار کرد: چرا چنین فیلمهایی ساخته میشود؟ چون هنر ما از مسجد جدا شده است. هنری که از مسجد جدا میشود یک باره از جاهایی سر در میآورد که برای مادیات پا روی همه مقدسات میگذارد.
این حافظ کل قرآن با اشاره به اینکه علاقهمندان به فعالیتها قرآنی که میخواهند کار قرآنی و دینی انجام دهند از حداقلها هم محروم هستند، گفت: ما برای همه فعالیتهای فرهنگی از بودجههای دولتی هزینه میکنیم، اما به مسجد که میرسد میگوییم این بخش باید به صورت مردمی اداره شود. چرا چنین دیدگاهی در مورد سینما پیاده نمیشود؟ نتیجه این نگاه آن میشود که عالیترین، فاخرترین و زیباترین مرکز فرهنگی خدادادی بسته میشود. این همان خسارتی است که به مسئول فرهنگی که سخن من را میشوند و دلداده قرآن است آن را نهیب میزنم؛ «وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ مَنَعَ مَسَاجِدَ اللَّهِ أَنْ یُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ» نکند من و شما از آنهایی باشیم که مانع شدیم با پولپاشی و ایجاد جذابیت در جاهای دیگر و با خالی کردن مساجد از همه عناصر جذاب مصداق این آیه باشیم که منع از ذکرالله در مسجد کردهایم.
وی در پایان با انتقاد از پناهنده شدن ورزشکاران به کشورهای دیگر، گفت: زیرزمین بسیاری از مساجد، صلاحیت این را که تبدیل به یک باشگاه ورزشی شود، اما چرا این کار صورت نمیگیرد؟ چرا برخی ورزشکاران، در کشورهای دیگر پناهنده میشوند؟ چون ما ورزش را در فضایی بذرپاشی کردهایم که آن فضا جدا از ریشههای عمیق د
اگر در زیرزمین مساجد باشگاه ایجاد میکردیم و جوان مسجدی در آنجا رشد میکرد و قهرمان میشد هرگز حاضر نمیشد عزت ملی و غیرت ملی خود را به حراج بگذارد تا به خاطر مادیات به کشور دیگر پناهنده شود.
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 امنترین جای جهان
#تقرب
@Panahian_ir
❤️ اجتماع بزرگ مردمی در زاهدان برای همخوانی سرود سلام فرمانده - امروز
@masjed_Khomeinishahr
واکس صلواتی..
به مناسبت ولادت علی ابن موسی الرضا واکس صلواتی برای مردم شهید پرور جوی اباد🌹
#مقر_امیرالمومنین
هدایت شده از مسجدی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مطالبه_ازمسئولین_مساجد
☹️چی میشد اگر یه کتابخونه تو محله خودمون داشتیم
😠آقای مسئول! چرا زیر زمین مساجد دارن خاک میخورن
🧐چرا از زیر زمین مساجد استفاده نمیکنین!
#مطالبه
#زیر_زمین_مساجد
#شنبه_های_مسجدی
@masajed313
🔴سالروز رای به عدم کفایت بنی صدر
♦️14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دید امام خامنه ای(1):
1 – عدم احترام به نهادهای قانونی
رئیس جمهور صلاحیت وکفایت خود را بایددر احترام به نهادهای قانونی ثابت کند چرا که مشروعیت او مبتنی بر حرمت قانون اساسی است که آن نهادها بخشی از تحقق خارجی آن را تشکیل میدهند. آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
2- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
رئیس جمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیس جمهوری است. آقای بنی صدر در یک جمله کوتاه جمهوری اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را تحقیر میکند «این جمهوری، جمهوریای نیست که من فخر کنم رئیس آن باشم.»
3- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
آقای بنی صدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی اباء نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی واستقلال کشور را خدشهدار کند پروائی نورزید. شاید امروز بالاخره وقت آن رسیده باشد که بپرسیم ماجرای بحران عمومی که یکی از نزدیکان و مشاوران وی درمناظره کذایی تلویزیونی مطرح کرد واقعا چه بود؟ سندهای افشاگرانهای در این زمینه در دست است براساس صورت یکی از جلسات جمع مشاوران وهمکاران نزدیک ایشان یکی از نقشههای آنان این بوده است که پس از روی کار آمدن دولتی که مجلس به آن متمایل است اما آقای بنی صدر اورا نمیپسندد و با کارشکنیها وح مخالفخوانیها جلو موفقیت او را بگیرند تا بیآبرو و ساکت شود و با یک جدال سیاسی کارها را خود قبضه کنند. رفتار شخص آقای بنی صدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجایی قدم به قدم نشاندهنده همین طرح است تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند وهرگز با آن نمیسازد.
4- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
در انقلاب ما و نیز در جمهوری ما که ثمره آن بود ویژگی بارز و چشمگیری که میتوانست آن را از همه تجربههای مشابه ممتاز کند حقیقتگرایی به جای سیاستگرایی بود. همه چیز در روش و رفتار امام وخطوط سیاست داخلی وخارجی ما از چنین روشی خبر میداد. آقای بنی صدر در مقام ریاست جمهوری این روش را نقض کرد و سیاست بازی را جانشین حقیقت گرائی کرد.
5- صادق و راستگو نبودن
یکی از اصول اخلاقی اسلام ومصداق بارز تقوی وامانت که جزو صلاحیتها وشرائط رئیس جمهور در قانون اساسی به شمار آمده صداقت و راستگویی است. آقای بنی صدر این شرایط را نقض کرده واساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
6- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
بی شک چهره منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنه انقلاب و جمهوری ما است. حضور مردم در صحنه وزنه عظیم دیگری است که دشمن را مایوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنه اقدام و مجاهدت امام وامت است هم اکنون آیا کوشش عمدی یا سهوی در بیقدر و منزلت کردن این عظمتها به چه تعبیر میشود؟ خیانت یا عدم کفایت؟
7- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
رئیس جمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار اگر خیانت نباشد قطعا بیکفایتی سیاسی واخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگر است در طول 9 ماه گذشته یعنی از اوایل تشکیل دولت جدید و حتی پیش از آن بزرگترین بلندگوی تبلیغاتی علیه نظام جمهوری اسلامی آقای بنیصدر بود و شگفتا که با اصرار در مطبوعات خارج نیز درج و منتشر میگردید.
8- مشاوران بدنام و مشکوک
کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدوده مشاوران نزدیک و همکاران و یاران رئیس جمهور از عناصر بدسابقه و بدنام ولااقل مشکوک ومورد سوء ظن پاک باشد.
9- افشای اسرار اقتصادی کشور
افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلائل عدم کفایت آقای بنی صدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
@masjed_Khomeinishahr
👆👆
🔴 درسالروز رای به عدم کفایت سیاسی بنی صدر
♦️14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دید امام خامنه ای(2):
10- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
در 30 شهریور 59 حمله بزرگ متجاوزان عراقی به ما آغاز شد. 13 روز قبل از آن آقای بنیصدر در یک سخنرانی با مشتعل کردن آتش اختلافات داخلی و با طرح مسائلی… منشاء یک سلسله خصومتهای داخلی میان مردم و پیدایش جو اختلاف و کدورت شد آیا بنیصدر در آن هنگام از حدوث قریبالوقوع جنگ مطلع بود یا خیر؟ به هر تقدیر یکی از دو شق، بیهوشی و بیتقوائی یعنی به هر حال بیکفایتی بر آن منطبق است. به گمان زیاد بنیصدر انتظار چنین حملهای را داشت خود ایشان در یک جا تصریح میکند که «من خبر داشتم» ولی قاعدتا او چنان کسی است که مناقشات و درگیریهای سیاسی برای او بر هر چیزی مقدم است، حتی در حال جنگ، نمونهای از این روحیه را که هرگز در طول جنگ نتوانست آنرا پوشیده نگه دارد در کارنامه و در مصاحبهها و سخنرانیهای عاشورا و 14 اسفند و قزوین واصفهان و.. می توان دید
11- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
رئیس جمهور باید در جهت تحقق آرمانهای اسلامی بکوشد ودر این زمینه توجه به خط اصلی انقلاب و رهبری آن که مورد پذیرش تمام تودههای میلیونی کشور است حائز اهمیت فراوان است. کفایت سیاسی رئیس جمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند وآقای بنیصدر نه تنها در این جهت حرکت نکرد بلکه عملا در مقابل رهبری ایستاد و رهنمودهای امام امت مبنی بر خط آرامش و جلوگیری از تشنجآفرینی را آشکارا زیر پا نهاد.
12- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
نفی قدرت مطلقه از ویژگیهای انقلاب ما بود طبعا جمهوری ما پذیرش هر قدرت دیگری ابا و امتناع داشت و قانون اساسی ما نیز بر همین پایه، پایه شکستن قدرت و تقسیم آن میان نهادهای مختلف قانونی شکل گرفته است. آقای بنی صدر درست به عکس همواره جویا و تلاشگر قدرت مطلقه بود. طبیعی بود که در برابر او مقاومت شود و او این مقاومت را کارشکنی مینمود و جای تاسف است که کسانی هنوز هم همان سخن را تکرار میکنند و قولا و عملا به قدرتطلبی و قدرتگرائی جنبه مشروعیت میبخشند.
13– اخلالگری و شورش
عجیبترین پدیدهای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد از رئیس یک دولت غیرمعقول است بارها ایشان مردم را کارگران را نظامیان را به مقاومت در برابر نظم موجود دعوت کرده است.
14– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
خصلتهای شخص ایشان نیز هر کدام در سلب صلاحیتهای لازم برای یک رئیس جمهوری دولت اسلامی دارای نقش است غرور وی که خود را اندیشه بزرگ قرن و کتاب خود را بزرگترین اثر تاریخ اسلام میشناسد که نوار گفته ایشان که اتفاقا در همین جا در عمارت دبیرخانه کنونی مجلس گفتهاند موجود است .(1)
1-مشروح مذاکرات مجلس،
@masjed_Khomeinishahr
هدایت شده از استاد وکیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چمرانِ عاشق...
@ostad_vakili | towhid.org
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شهید چمران خطاب به روحانی: موضع شما، موضع خطرناکی است
♦️روحانی:توطئه گرها رو در نماز جمعه به دار بیاویزید | حقوق ارتشی های بازنشسته راحداقلی بدهید
#حتما_ببینید
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش