🖤مراسم سخنرانی و ذکر مصیبت
حضرت سفینة النجاة امام حسین(علیه السلام) 🖤
با سخنرانــی: حجــتالاسـلام والمسلمیـــن #احمد_رضایی
از امروز #چهارشنبه ١۶ #شهریور ١۴۰۱
بعد از نماز مغرب و عشــا
به مدت ۵ شب
#نجات_اهل_عالم_باحسین_ع_است
🆔 @Masjed_News
Instagram 👉 @nourepanjom
✅ امام محمدباقر(علیه السلام) :
خداوند مردمان را آفريد و دانست كه چه چيز مايه قوام و صحّت بدن آنهاست. پس [استفاده از] آنها را برايشان حلال و مباح كرد و دانست كه چه چيز به آنان زيان مىرساند، از آنها بازشان داشت.
بحار الأنوار: ج ۶٢ ص ٨٢ ح ١
🆔️ @Masjed_News
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 مأموریت همیشگی:
🔸 رهبر معظم انقلاب از مأموریتی سخن میگویند که از ابتدای تاریخ تا همیشه بر گردن ماست...
✊ «پیام امام حسین(علیه السلام) ، پیام نجات دنیا است؛ حرکت عظیم اربعین؛ این پیام را در دنیا منتشر میکند.»
۱۳۹۸/۰۶/۲۷
#بوسه زوّار بر کف پای زائر کوچک
🆔 @Masjed_News
جمعه خونینی که سقوط پهلوی را سرعت بخشید...
🔹قیام خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ و قتلعام مردم تهران در این روز ازجمله روزهای مهم انقلاب اسلامی است که به باور بسیاری از کارشناسان و تاریخ پژوهان، مقدمهای بر آغاز مرحله نهایی قیام ملت ایران و سقوط رژیم ستم شاهی بود.
🔹رژیم شاه بعد از راهپیمایی بزرگ ۱۶ شهریور به این نتیجه رسید که باید بر شدت سرکوب افزود تا بتوان بحران را مهار کرد. همچنین فرماندهان نظامی به شاه فشار آوردند که هر چه زودتر در تهران حکومت نظامی اعلام کند.
🔹به دنبال تظاهرات ۱۶ شهریور در تهران و شهرستانها، هیأت دولت تصویب نامهای صادر و به موجب آن مقرر شد از بامداد روز ۱۷ شهریور، در تهران و یازده شهر قم، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، آبادان، اهواز، کرج، قزوین، کازرون و جهرم حکومت نظامی به مدت شش ماه برقرار شود.
🆔 @Masjed_News
مسجد نیوز
🖤مراسم سخنرانی و ذکر مصیبت حضرت سفینة النجاة امام حسین(علیه السلام) 🖤 با سخنرانــی: حجــتالاسـلام
🖤مراسم قرائت دعای پرفیض کمیل در ایام عزای حضرت ثارالله (علیه السلام) 🖤
با سخنرانــی و دعاخوانی: حجتالاسلام والمسلمین #شفیع_نیا
امروز #پنج_شنبه ١٧ #شهریور ١۴۰۱
بعد از نماز مغرب و عشــا
#نجات_اهل_عالم_باحسین_ع_است
🆔 @Masjed_News
Instagram 👉 @nourepanjom
امام على (عليه السلام) ـ وقتى بر مردى گذشت كه زياده گويى مى كرد ـ فرمودند :
بدان كه تو بر دو فرشته نگهبان اعمالت نوشته اى، املا مى كنى و به سوى پروردگارت مى فرستى. پس، سخنانى بگو كه برايت سودمند باشد و از سخنان بيهوده دم فرو بند.
ميزان الحكمه جلد ١٠ صفحه ١٨٩
🆔 @Masjed_News