⚫️ انّا للّه وَ اِنّا اِلَیْهِ راجِعوُن
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان با نهایت تأسف و تأثر درگذشت ناگهانی جناب آقای مجتبی مهروریان کارشناس نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان اصفهان را به خانواده محترم آن مرحوم و همکاران این عزیز در سناد اقامه نماز استان تسلیت عرض مینماید.
از خداوند متعال برای آن مرحوم که سالها در راستای اقامه مهمترین معروف الهی در دستگاهای اجرایی استان تلاش وافر و سعی بلیغ داشتند ،غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت داریم.
🔳نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان
▶️ @Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازداشت عنصر اصلی شبکه نفوذ معاند در پوشش سازمان ملل
🔹 وقتی آنقدر موضوع جلوگیری از برنامه های مرتبط با افزایش فرزندآوری برایشان مهم است که در وزارتخانه ها و مراکز مهم تا سطوح بالا نفوذ میکنند.... این زن دستگیر شد اما هنوز نفوذی ها هستند....
🔹 باور کنیم برای دشمن موضوع جمعیت ایران از انرژی هسته ای،مهم تر است!!!!
▶️ @Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 بزرگترین آبشیرینکن فراساحلی جهان در ایران وسط زاهدان با بودجه ۴ هزار میلیارد تومانی
🌹شهید رئیسی عزیز روحت شاد!
🕊شادی روح بلندش صلوات
▶️ @Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدام، حمله اسرائیل به رآکتور هستهای عراق و بی پاسخ گذاشت... بببینید نتیجه کار چی شد!؟
▶️ @Masjed_ui
🏴 زینب سلام الله علیها فرمود:
ما رایت الا جمیلا...
چیزی جز زیبایی ندیدم...
▪️ ۵ شب شور و عزای حسینی در محفل کانون فرهنگی مرآت
🎙 با سخنرانی حجج اسلام احسان متقی و محسن صادقی
و مرثیه سرایی برادران میثم مومنی،
روح الله فیروزمند، حسام صابری و
جواد کیساری
⏳ زمان: جمعه ۱۹ مرداد به مدت ۵ شب
از نماز مغرب و عشا به همراه قرائت
زیارت عاشورا
📌 مکان: خیابان هزارجریب، درب
خوابگاه دانشگاه اصفهان، کوی اساتید دانشگاه، پارکینگ ساختمان های فجر
🔹 کانون فرهنگی مرآت🔸
#روضه_صفر_۱۴۴۶
#اعلام_مراسم
▶️@Masjed_ui
بیانیه مشترک آمریکا، مصر و قطر در خصوص آتشبس در غزه
🔹کشورهای مصر، قطر و آمریکا به عنوان میانجیگران مذاکرات آتشبس میان حماس و اسرائیل در بیانیه مشترکی خواستار تسریع در امضای توافق آتشبس و آزادی اسرا شدند.
🔹در این بیانیه آمده است: اکنون زمان آن فرا رسیده است که فوراً به درد و رنج ساکنان نوار غزه، گروگانها و خانواده های آنها پایان دهیم، زمان امضای توافق آتش بس و آزادی گروگانها و بازداشت شدگان فرا رسیده است.
🔹این سه کشور افزودند: «ماهها به دنبال دستیابی به توافق بودیم و اکنون روی میز است و تنها جزئیات اجرایی آن باقی مانده است؛ دیگر نباید زمان تلف شود و هیچ طرفی نباید برای تعویق بیشتر بهانهای داشته باشد».
🔹آمریکا، مصر و قطر همچنین گفتند که از اسرائیل و حماس خواستهاند تا در تاریخ 15 آگوست مذاکرات را در دوحه یا قاهره از بگیرند تا اختلافهای باقی مانده حل و فصل شود.
▶️ @Masjed_ui
🔹حضرت آیت الله حائری شیرازی(ره)🔹
🔸سرنوشت انقلاب را برایتان بگویم ... | در آینده ایران و اسرائیل، تقابل مستقیم خواهند داشت 🔸
📆 (سخنرانی آیت الله حائری شیرازی در جمع سپاه استان اصفهان - انتهای دهۀ ۶٠)
⚔️ امروز در عالم دو ولایت مطرح است: «#ولایت_اهلبیت(ع) نسبت به مسلمانان خالص» و «#ولایت_یهود برای مسلمانان ناخالص».
هر دوی این ولایتها #در_حال_رشد هستند و باید هم رشد کنند. ببینید چه میخواهم بگویم! در اینطرف، ولایت امام دارد سر بلند میکند. در آنطرف هم ولایت اسرائیل دارد سر بلند میکند. در این وسط، کسانی هستند که باید یا جذب این بشوند یا جذب آن بشوند. اگر هنوز جذب نشدهاند، بهخاطر این است که این دو ولایت هنوز بهاندازۀ کافی به #رشد_نهایی خودشان نرسیدهاند. اسرائیل هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است. نهضت امام هم هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است.
⚔️ کسانی که با امام مخالفت میکنند، اینها میمانند تا اینکه بالاخره از زیر پرچم اسرائیل سر دربیاورند! چون در عالم، دو ولایت بیشتر نخواهد بود. منتها این دو ولایت، هنوز به حد کافی بزرگ نشدهاند. در آینده، وقتی این دو کاملاً رشد بکنند، با یکدیگر #رودررو خواهند شد؛ یعنی دیگر هیچ مملکتی، بین [نهضت] امام و اسرائیل واسطه و فاصله نخواهد بود. الان سوریه و لبنان واسطه هستند. در آینده، حکومت اسلامی و اسرائیل [ #مستقیماً ] با هم اصطکاک پیدا خواهند کرد؛ یعنی ولایت اهلبیت(ع) یک طرف، یهود هم یک طرف! تمام کسانی که نمیتوانند زیر بار یهود بروند، میبینند که چارهای جز قبول ولایت اهلبیت(ع) ندارند. آنوقت، اهلبیت(ع) رشد میکنند. در این وضعیت است که تمام جوامع، جز یهودیصفتان، سراغ امام زمان(ع) میآیند و این مقدمۀ ظهور امام زمان(ع) خواهد شد.
⚔️ شما میپرسید: «چرا یهود، قطب مقابل ولایت اهلبیت(ع) است؟» در روایت داریم کسانی که با اهلبیت(ع) مخالفت کنند و بغض ایشان را داشته باشند، #یهود_این_امتاند.
زینب کبری(ع) در همین ایام محرم و صفر، در کوفه صحبت کرد. حضرت به اهل کوفه گفت: «ضربت علیکم الذلة و المسکنة»! یعنی همانچیزی را که قرآن به یهود نسبت داده، حضرت خطاب به کوفیان میگوید! اینجا مقصود از کوفیان، تنها اهل کوفه نیست. کوفه در آن روز، نمونهای بوده برای تمام کسانی که امام حسین(ع) را ترک کردند. قرآن به یهود گفت: (ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ وَ الْمَسْكَنَةُ وَ باؤُ بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ) و زینب کبری هم خطاب به کسانی که امام حسین(ع) را تنها گذاشتند، چنین گفت. امروزه هم، #ولایت_فقیه، همان تجلّی ولایت اهلبیت(ع) است؛ آنهایی که ولایت فقیه را نپذیرفتند، ولایتشان به #ولایت_یهود منتهی خواهد شد!
⚔️ #سرنوشت_این_انقلاب را برایتان گفتم تا اگر سختیها و فشارهایی پیش آمد، بدانید کسی که بناست در صف اهلبیت(ع) باشد را تحت فشار قرار میدهند. این شخص اگر به درد اهلبیت(ع) نخورد، به صف دشمنان ایشان ملحق خواهد شد. در مقابل هم، بسیاری افراد از صف دشمنان بیرون میآیند و به صف شما میپیوندند. بدانید که صف انقلاب، این است و این مشکلات را دارد تا زمانی که جلوه پیدا بکند.
▶️ @Masjed_ui
🔻دینشناسیِ دینستیزانۀ شریعتی:
ماتریالیسمِ دیالکتیک در دامان اسلام
🖊مهدی جمشیدی
۱. من در سالهای اخیر، پژوهشی را با عنوان «استاد مطهری و چپهای ایرانی» نگاشتهام که در قالب کتاب، منتشر خواهد شد. در فصلی از این کتاب، به ماجرای تقابل و تعارض استاد مطهری با علی شریعتی پرداختهام و بهگمانم، تمام یا اغلب مواضع استاد مطهری را دربارۀ شریعتی در آن آوردهام. پیش از این هم به سبب مناقشهها و مباحثههایی که وجود داشت، این مسأله را از نظر بسیاری از بزرگان و اصحاب معرفت، مطالعه و دربارۀ آنها تأمّل کردهام. به جز این، در دورۀ کوتاهی از حیات فکریام نیز اندک تمایلی به نوشتههای شریعتی داشتهام و آنها را با دقت مطالعه کردهام.
۲. استاد مطهری، چندی پس از آنکه شریعتی را به حسینیۀ ارشاد دعوت میکند، بهتدریج درمییابد که تفکّر شریعتی، آغشتۀ به «ماتریالیسمِ دیالکتیک» است و او در حقیقت، سرباز همان دشمنی است که مطهری برای مبارزه با آن، شریعتی را به حسینیه فراخوانده است. از سوی دیگر، مطهری درمییابد که شریعتی، انحرافها و التقاطها و کجاندیشیهایش را پذیرا نیست و میخواهد به مسیر خویش ادامه بدهد. شریعتی که اینک، قدرت اجتماعی یافته و مخاطبانش حتی از مطهری نیز فزونی گرفتهاند، دیگر حاضر نیست دینفهمیِ خود را ذیل نظارت مطهری، تعریف کند. از جمله دلایل اصلیِ کنارهگیری مطهری از حسینیۀ ارشاد، همین خطی بود که شریعتی در پیش گرفت؛ چیزی که «مارکسیسمِ اسلامی» خوانده میشد. طرح شریعتی، «پروتستانتیسم اسلامی» بود و نه «بازگشت به خویشتن اسلامی»، و مطهری، این حقیقت را فهمیده بود و نمیتوانست نسبت به آن بیتفاوت باشد.
۳. مطهری در حاشیۀ کتابهای شریعتی، نکتههای انتقادی و چالشیای نگاشته که در سالهای اخیر، سه جلد از آنها منتشر شدهاند. این مواضع، «صریح» و «گزنده»اند؛ چنانکه در آنها، مطهری هم از آفات اخلاقی شریعتی میگوید و هم از آفات اعتقادی او. در بخش فکری، مطهری بارها تصریح میکند که گفتههای شریعتی، دربردارندۀ «انکار دین» است و با «ضروریّات دین»، نمیخواند. مطهری تأکید میکند که شریعتی، «نگاه ابزاری» به دین دارد و برای وی، دین و غیردین، همعرض هستند. به دلیل فشارهای اجتماعی که حامیان متعصّب شریعتی ایجاد کرده بودند، مطهری هرگز نمیتوانست این مواضع را عیان کند، اما خوشبختانه این یادداشتهای شخصی، به جا مانده و امروز میتوان بهروشنی فهمید که مطهری، وی را فردی التقاطی میدانسته که از مرزهای قطعیّات دین، عبور کرده بود. اگر نامۀ محرمانۀ مطهری به امام خمینی را نیز به این مواضع اندرونی وی اضافه کنیم، داستان بسی غمانگیزتر نیز میشود؛ آن نامۀ تند و صریح، تفکّر شریعتی را یک بحران بزرگ و انحطاط جدّی نشان داد که بلای جان دین و تفکّر دینی در ایران شده است.
۴. بهنظرم تنها کسیکه نقدهایش به شریعتی در آن دورۀ تاریخی، در پوسته و ظاهر متوقف نمانده بود و همانند مطهری، عمق و اتقان معرفتی داشت، استاد مصباح بود. وی بهصورتی عجیب، موضعی مطابق مطهری داشت و هر دو، یک سخن را میگفتند. دیگران، یا چنین درکی نداشتند و انحراف و التقاط را تشخیص نمیدادند، و یا حسّاسیّت چندانی نداشتند و ستیز با التقاط، دغدغۀ اصلیشان نبود. خصوصیّت «التقاطستیزی»، یکی از وجوه اشتراک مطهری و مصباح بود؛ با اینکه این دو، آمدوشد چندانی با یکدیگر نداشتند. به یاد دارم که یکبار از استاد مصباح پرسیدم که شما ارتباط جدّی و مستمر با استاد مطهری داشتید؟ ایشان با همان تواضع همیشگی پاسخ دادند که: من در آن زمان، بچه بودم و با ایشان، فاصلۀ فراوان داشتم. کسانیکه امروز، استاد مصباح را به دلیل مخالفت با شریعتی ملامت میکنند، نمیگویند که موضع مطهری، تندتر از او بود.
۵. اگر شریعتی در دهۀ پنجاه، یکی از پرچمداران التقاط «اسلام» و «مارکسیسم» بود و بدینجهت، تباهی و ضلالت آفرید و نقش منفی و مخرّب ایفا کرد، در دهۀ هفتاد و هشتاد که مارکسیسم از سکه افتاده بود و لیبرالیسم در جامعۀ ایران، غوغا انگیخته بود، التقاط «اسلام» با «لیبرالیسم»، رونق یافته بود. این التقاط، سه لایۀ موازی و فزاینده داشت: عبدالکریم سروش در حلقۀ کیان، مسیر «لیبرالیسم معرفتی» را در پیش گرفت و به قبض و بسط معرفت دینی و نسبیّت فهم دینی و پوپریسم رسید؛ اکبر هاشمیرفسنجانی در دولت سازندگی، مسیر «لیبرالیسم اقتصادی» را انتخاب کرد و به تعدیل اقتصادی و اقتصاد آزاد و اشرافیّت و تکنوکراتیسم و ثروتهای بادآورده رسید؛ محمد خاتمی نیز در دولت اصلاحات، مسیر «لیبرالیسم سیاسی» را پیمود و به دموکراتیزاسیون و تساهلوتسامح و اباحهگری و سکولاریسم رسید. برداشت من این است که تعبیر «واگراییهای دهۀ هفتاد» که آیتالله خامنهای به کار برده است، اشارۀ هوشمندانه به همین خطِ التقاطیِ سهلایه است.
▶️ @Masjed_ui
📜 ما در پی ستيزهجويی با جهان نیستیم، ولی از مقابله با دشمن متجاوز هم اصلاً نباید بترسیم.
دشمن قدرتی فراهم میکند که بر ما غلبه کند؛ ما هم هرچند بايد تدبير و عقلانيتی بهکار بگيريم که تا میشود باب جنگ بسته شود، ولی نبايد از دشمن بهراسيم.
معنی محاسبهگری و عقلانیت، مرعوب شدن و هراس از دشمن نيست.(۱۳۹۸)
#استاد_میرباقری
▶️@Masjed_ui
مسجد دانشگاه اصفهان
🔻دینشناسیِ دینستیزانۀ شریعتی: ماتریالیسمِ دیالکتیک در دامان اسلام 🖊مهدی جمشیدی ۱. من در سال
🖌حاشیه نگاری در مورد مقاله آقای جمشیدی
در پاورقی چند صفحه از کتاب پرمخاطب «جریانها و سازمانهای مذهبی - سیاسی ایران»، نظرات مقام معظم رهبری درباره مرحوم شریعتی منعکس شده است که اختصاصا برای نویسنده کتاب ارسال شده و مطالبی است که رهبر معظم انقلاب هنگام مطالعه چاپ سوم در حاشیه کتاب نگاشته اند. رسول جعفریان در چاپ ششم این کتاب ضمن انجام اصلاحات و افزودن مطالب جدید، نظرات مقام معظم رهبری را نیز در پاورقی کتاب افزوده است.
در این کتاب و در خصوص «نامه نگاری شریعتی به ساواک و نوع تعامل وی با رژیم شاه»، نویسنده دو نظر را مطرح می کند: نخست نظر سید حمید روحانی که دکتر شریعتی را عامل رژیم معرفی می کند. دوم کسانی که شریعتی را عامل رژیم نمی دانند اما معتقدند که شریعتی و رژیم شاه در چند حوزه از جمله در برخورد با مسائل اجتماعی، روحانیت، مارکسیسم و ...، دارای وحدت نظر و همسویی فکری بوده اند.
در این زمینه مقام معظم رهبری با هر دو نظر فوق مخالفت می کنند و بر نظری تاکید می کنند که مطابق آن، نامه نگاری به ساواک و انتخاب محتوای خاص در این نامه ها، یک تاکتیک به قصد فریب دستگاه حکومت شاه تلقی می شود.
مقام معظم رهبری در این باره می نویسند: «به نظر من و با شناختی که از دکتر داشتم، وی تلاش کرد تا از وجود نقاط مشترک خود با دستگاه مانند ضدیت با مارکسیسم و انتقاد از روحانیت استفاده کند و ساواک را درباره خود به طمع بیندازد و در واقع آنها را فریب دهد و موفق شد. شاکله او با نوکری ساواک سازگار نبود. حداکثر این بود که وی اهل خطر کردن در مبارزه با دستگاه نبود و مایل بود در حاشیه عرصه مبارزه قرار داشته باشد... در سال 54 که من از زندان آمدم و همه به دیدن من می آمدند، او به منزل من نیامد و برای دیدار من منزل جوانی از دوستان مشترکمان را معین کرد و چند ساعتی با هم بودیم (آن جوان فرحبخش بود که به من و دکتر ابراز ارادت می کرد).»
دومین موضوعی که در این کتاب از حاشیه نویسی های مقام معظم رهبری منعکس شده است، مربوط به قضاوت تند و همراه با سوءظنی است که نسبت به دکتر شریعتی در نامه استاد شهید مطهری به حضرت امام خمینی(ره) در سال 56 آمده است. بسیاری از افراد طرح این مواضع از سوی استاد مطهری را از سر عصبانیت تلقی کرده بودند و برخی نیز آن را به دشمن شناسی ایشان مربوط می دانند.
در این زمینه هم نظر مقام معظم رهبری متفاوت است و در هر حال قضاوت شهید مطهری درباره شریعتی را نمی پسندند. ایشان در این زمینه می نویسند: «نظرات مرحوم شهید مطهری درباره شریعتی - چه در آغاز آشنائیشان که تا دو سه سال از وی به نحو شگفت آوری ستایش می کرد و چه در سالهای بعد که از او به نحو شگفت آوری مذمت می فرمود - غالبا مبالغه آمیز ... بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته، نشانه های بزرگنمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را در باره اظهارات شهید مطهری داشتند.» (پاورقی صفحه 476 کتاب)
▶️ @Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حملۀ هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسۀ تابعین در محلۀ الدرج شهر غزه
دستکم ۱۰۰ فلسطینی شهید و صدها فلسطینی دیگر زخمی شدند.
بیشتر شهدا کودک و افراد سالخورده بودند.
این مدرسه هنگام نماز صبح هدف حملۀ هواپیماها قرار گرفت.
شدت حمله به حدی بوده که پیکرهای شهدا تکهتکه و به اطراف پراکنده شده است.
▶️ @Masjed_ui
⭕️ شمخانی، مشاور سیاسی رهبر انقلاب: مقدمات تنبیه شدید رژیمی که جز زبان زور نمیفهمد فراهم شده است.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
#اسماعیل_هنیه
▶️@Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت رسانههای رژیم صهیونیستی از نفسهای حبسشده در تلآویو، در انتظار انتقام محور مقاومت
نتان زهافی، روزنامهنگار مشهور صهیونیست:
🔹 اگر مدالهایی برای رهبران منطقه ما توزیع میشد حتماً آن را به [آیتالله]خامنهای، نصرالله و سنوار میدادم که توانستند ما را به ورطهٔ نابودی ببرند؛ آنها ما را ضربه فنی کردند! اکنون ۹ میلیون اسرائیلی در ترس، افسردگی و وحشت زندگی میکنند و برای ضربه خوردن آماده میشوند!
زئیو الکین، عضو کنست اسرائیل:
🔹 یک کشور کامل بیش از یک هفته است که نفسش حبس شده و منتظر حمله ایران است؛ در این جنگ نمیتوان پیروز شد!
آلون بن دیوید، تحلیلگر نظامی کانال ۱۳:
🔹 حزبالله میخواهد یک مقام ارشد اسرائیل را ترور کند؛ به همین دلیل تمام جلسات نظامی و امنیتی در ۴ طبقه زیرزمین تشکیل میشود!
▶️ @Masjed_ui
آشنایی با سوابق عبدالله کریمی گزینه احتمالی وزارت بهداشت
عبدالله کریمی فوق تخصص عفونی اطفال و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به عنوان برای وزارت بهداشت معرفی شده است. وی، سوابق اجرایی در سطح دانشگاه و وزارتخانه را نیز دارد.
کریمی، در سالهای ۷۳ تا ۷۶ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بوده است. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سالهای ۷۸ تا ۷۹؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت در سالهای ۷۹ تا ۸۴ (دوران وزارت پزشکیان) ، از دیگر سوابق اجرایی کریمی است. وی از سال ۷۹ تاکنون، عضو هیأت بورد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی از چهره های نزدیک به علی اکبر ولایتی است.
▶️ @Masjed_ui
*سید عماد حسینی گزینه اصلی وزارت نفت از اهل تسنن می باشد.*
▶️ @Masjed_ui
تکذیب یک شایعه به سبک حسین انتظامی: تبریک به سیدعباس صالحی!
▶️ @Masjed_ui
▪️نوعام امیر؛ تحلیلگر نظامی شبکه ۱۴ عبری در واکنش به نفوذ انبوهی از پهپادهای انتحاری حزب الله به شمال اراضی اشغالی (شنبه شب) اذعان کرد که نیروی هوایی ارتش عاجز از شناسایی پهپادهای مهاجم حزبالله است. به اذعان این تحلیلگر صهیونیستی، *ارتش از پاسخ درباره تعداد پهپادهایی انتحاری حزب الله به اراضی اشغالی طفره میرود.
▶️ @Masjed_ui
🔴اظهارات «موطی شیفر» کارشناس مهندسی پرواز و فضا و برنده جایزه امنیتی در رژیم صهیونیستی، که «حتی یک موشک ایران هم در جریان حمله قبلی سرنگون نشده»، باعث موجی از نگرانی در بین صهیونیست ها شد:
🔺 ایشان گفت: گنبد آهنین بزرگترین فریبی است که دنیا شاهد آن است. پدافند اسرائیل یک موشک ایران را در جریان حمله آوریل گذشته (فروردین ماه ۱۴۰۳) ساقط نکرد و این با وجود شلیک ۵۰۰ موشک گنبد آهنین بود. سخنگوی نظامی اسرائیل یا دروغ میگوید یا از چیزی خبر ندارد.
🔺این کارشناس صهیونیست ضمن با بیان اینکه آنچه در آوریل گذشته (عملیات وعده صادق) رخ داد، مانوری بود که در آن مواد منفجره کمی از سوی ایرانیها به شکل اعجابآور استفاده شد، گفت: بیش از ۹ ماه است که حزبالله با موشکهای مختلف شمال (سرزمینهای اشغالی) را هدف قرار میدهد که سرآمد این موشکها «کورنت» است که خسارات زیادی به بار آورده و هنوز ارتش اسرائیل نتوانسته این وضع را مهار و مانع از این تهدید شود.
🔴از سوی دیگر ژنرال «کوبی ماروم» از افسران ارشد نیروهای ذخیره رژیم صهیونیستی نیز به کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت: واکنش ایران به حمله به کنسولگری اش در دمشق بسیار خطرناک بود. این حمله دقیق نبودن برآوردهای اطلاعات اسرائیل را نشان داد.
🔺این ژنرال صهیونیست اذعان کرد: ایرانی ها قبل از اینکه موشک اول را شلیک کنند، دستاوردهایی به دست آوردهاند؛ فرسایش، ایجاد وحشت در میان اسرائیلیها و وارد آوردن زیان اقتصادی.👇👇👇
www.irna.ir/xjRhwW
▶️ @Masjed_ui
📣 اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان با همکاری مجموعه پیشرفت منطقهای رویش نوین نصیر ایرانیان برگزار میکند:
💥*پیشرویداد مکرانو*
🔹شبکهسازی و بههم رسانی ظرفیتهای اصفهان و سواحل مکران
✅ با حضور مشاور سرمایهگذاری منطقه آزاد چابهار و سرمایهگذاران اتاق بازرگانی اصفهان
ℹ️ محورها و پنلهای تخصصی:
➖خدمات فنی و مهندسی مرتبط با دریا
➖کشاورزی و شیلات
➖تجارت و بازرگانی
➖آب و محیطزیست
🟢 مزایا:
🔸آشنایی با ظرفیتها و فرصتهای سرمایهگذاری و مطالعاتی در سواحل مکران
🔹ارائه طرحهای برگزیده به سرمایهگذاران
🔸معرفی طرحهای برگزیده جهت پذیرش در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
🔹برگزاری تور تجاری به سواحل مکران برای برگزیدگان
🔸حمایت مادی و معنوی از هستههای نوپا و ایدههای نوآورانه
🔰مخاطبان:
🔘 شرکت های فناور و دانشبنیان
🔘اساتید
🔘دانشجویان و پژوهشگران
🔘فعالان اقتصادی
🗓 زمان:
🔻چهارشنبه ٢۴ مردادماه
➖از ساعت ١۴ الی ١٩
📍مکان:
➖دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی
🟩 ارسال طرح و ثبت نام:
🌐 WWW.MAKRANO.IR
📞 ٠٩١٣-۶٩۸-۶۳-۱۷
مکرانو | اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان
▶️ @Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فهرست وزرای پیشنهادی به مجلس ارائه شد
🔹وزارت آموزشوپرورش: علیرضا کاظمی
🔸وزارت ارتباطات: ستار هاشمی
🔹وزارت اطلاعات: سید اسماعیل خطیب
🔸وزارت اقتصاد: عبدالناصر همتی
🔹وزارت امور خارجه: عباس عراقچی
🔸وزارت بهداشت: محمدرضا ظفرقندی
🔹وزارت کار: احمد میدری
🔸وزارت جهاد کشاورزی: غلامرضا نوری
🔹وزارت دادگستری: امین حسین رحیمی
🔸وزارت دفاع: عزیز نصیرزاده
🔹وزارت راه: فرزانه صادق
🔸وزارت صمت: محمد اتابک
🔹وزارت علوم: حسین سیمایی
🔸وزارت فرهنگ: عباس صالحی
🔹وزارت کشور: اسکندر مومنی
🔸وزارت میراث فرهنگی: محمدرضا صالحیامیری
🔹وزارت نفت: محسن پاکنژاد
🔸وزارت نیرو: عباس علیآبادی
🔹وزارت ورزش: احمد دنیامالی
▶️ @Masjed_ui