🔰به عقب برنگردید
آل عمران
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تُطِيعُوا الَّذِينَ كَفَرُوا يَرُدُّوكُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ فَتَنقَلِبُوا خَاسِرِينَ
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺑﺮﻳﺪ ، ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ [ ﻋﻘﺎﻳﺪ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﻱ ﻛﺎﻓﺮﺍﻧﻪ ] ﮔﺬﺷﺘﮕﺎﻧﺘﺎﻥ ﺑﺎﺯﻣﻰ ﮔﺮﺩﺍﻧﻨﺪ ، ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺯﻳﺎﻧﻜﺎﺭ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺷﺪ. (١٤٩)
امام خامنه ای ۱۴۰۳/۸/۱۷
در آیات متعدّد قرآنی در خطاب به مؤمنین هم این تهدید و هشدار وجود دارد، که من اینجا دو سه آیه را یادداشت کردهام: یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا اِن تُطیعُوا الَّذینَ کَفَروا یَرُدّوکُم عَلیٰ اَعقابِکُم فَتَنقَلِبوا خاسِرین؛ این در سورهی مبارکهی آلعمران [است]؛ اگر غفلت کردید، اگر اطاعت از آنها کردید، «ردّه» پیش میآید، عقبگرد پیش میآید، ارتجاع پیش میآید؛ قرآن هشدار میدهد. یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا اِن تُطیعوا فَریقًا مِنَ الَّذینَ اوتُوا الکِتابَ یَرُدّوکُم بَعدَ ایمانِکُم کافِرین؛این هم باز در سورهی مبارکهی آلعمران است. در سورهی مبارکهی بقره [میفرماید]: وَ لا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّیٰ یَرُدّوکُم عَن دینِکُم اِنِ استَطاعوا. یا این آیهی شریفهی دیگر که باز این هم در سورهی مبارکهی بقره است: وَدَّ کَثیرٌ مِن اَهلِ الکِتابِ لَو یَرُدّونَکُم مِن بَعدِ ایمانِکُم کُفّارا؛ یعنی مسئلهی عقبگرد و توقّف و بازگشت به عقب مسئلهی کوچکی نیست، مسئلهی بسیار مهمّی است و قرآن به این مسئله پرداخته؛ ما در واقعیّتِ دنیای تاریخِ نزدیک به خودمان هم مواردی را میبینیم؛ در گذشته هم این را دیدهایم.
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مقایسه زندگی چاهزاده پهلوی با وضعیت زندگی مردم.
حقایقی که متاسفانه مردم به ویژه جوانان و نوجوانان از آن آگاه نیستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 توجه 📣📣📣توجه
🔻 شیخ حسین انصاریان همان کسی است که یک روزی این حرفو زد و بهش حمله کردند و گفتند داری سیاه نمایی میکنی. اون زمان اگر مسئولین این حرفشو میشنیدن امروز کار به اینجا نمیرسید.
الهی هر دستی که این کلیپ به اشترک میذاره به ضریح امام حسین ع بخوره
👆👆👆👆👆👆
توجه📣📣📣👆👆👆
توجه📣📣📣
نشر حد اکثری🔻🔻🔻
🟡اقتصاد دستوری محکوم به شکست است
مهدی پازوکی اقتصاددان :
🔸پزشکیان اگر میخواهد اقتصاد را به سمت ثبات ببرد باید در ابتدا سیاست خارجی را در جهت حفظ منافع ملی ملت ایران و تعامل با جامعه جهانی اصلاح کند و بعد اصلاحات اقتصادی را با اصلاح ساختار بودجه انجام دهد.
🔸اقتصاد مایه قوام حکومتهاست، اگر اقتصاد سقوط کند کشور دچار بحران شده و امنیت ملی کشور به خطر میافتد.
🔸یکی از مهمترین عواملی که میتواند تورم را کاهش دهد، کاهش انتظارات تورمی است. این کاهش از طریق تعامل با جامعه جهانی و کاهش مخارج دولت اتفاق میافتد.
هدایت شده از رضا
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیاهو : من درکنار زنانی هستم که در #ایران بدون روسری اند....
دختر عزیزم.....
🌐 بسته خبری
🔸️ «برایان هوک» رئیس احتمالی تیم انتقالی ترامپ در وزارت خارجه آمریکا، میگوید که رئیسجمهور منتخب هیچ علاقهای به تغییر حکومت در ایران ندارد. وی در گفتگو با «سیانان» افزود: «ترامپ معتقد است که عامل اصلی بیثباتی در خاورمیانه امروز، ایران است.» گفتنی است، هوک نماینده ویژه در امور ایران در دولت اول ترامپ هم بود.
🔹️ وزیر کشور در پاسخ به پرسشی درباره موضوع ساماندهی اتباع خارجی تصریح کرد: «این طرح مراحل مختلفی دارد که بخشی کنترل مرزهاست و در هفته گذشته طی بازدیدی که از مرزهای شرقی کشور داشتیم، روند انسداد مرزها شدت بیشتری گرفته و امیدواریم در بازه زمانی مناسبی به اتمام برسد.» «مؤمنی» خاطرنشان کرد: «در طرح ساماندهی اتباع اولویت اول طرد اتباع غیرمجاز است.»
🔸️ جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: «دشمن به دنبال تردیدافکنی در بین جوانان نسبت به آرمان های اسلام است و از این جهت باید جهاد تبیین را جدی بگیریم.» «سردار فضلی» با تأکید بر اینکه امروزه برادران اهل سنت ما در غزه با خون خود از اسلام در برابر صهیونیستها دفاع میکنند، گفت: «در شرایط منطقه خون شیعه حزبالله با خون اهل سنت حماس در هم تنیده شده و درخت اسلام را آبیاری میکند.» وی یادآور شد: «در وعده صادق یک و دو اراده نظام اسلامی بر دشمن تحمیل شد و به امید خدا در وعده صادق بعدی پاسخ دندانشکنتری به دشمن خواهیم داد.»
🔹️️ «علی لاریجانی» درباره انتخاب مجدد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا گفت: «ما نباید رفتار خودمان را پیوند بزنیم به این شخصیتهایی که خیلی ارزش زیادی هم ندارند، این خیلی برای کشور ما خوب نیست.» رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «ایران اگر کشور مهم و متمدنی است، آنقدر حرف زدن راجعبه این آدمها نباید مهم باشد، ما باید قبول بکنیم که اگر یک دست شویم و با هم برادرانه کار بکنیم، آنقدر نیروی متخصص در ایران هست که میتواند خیلی بارها را کم کند.»
🔸️️ «آیتالله نوریهمدانی» در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت حجاب گفت: «بنده این موضوع را مکرر گفتهام حجاب امر واجب است و باید در اجرای این امر واجب تلاش کرد؛ البته مجلس مدتهاست در موضوع قانون حجاب کار کرده و نمیدانم چه شد.» این مرجع تقلید افزود: «عدهای بنا دارند مخالفت کنند و خلاف قانون عمل نمایند که خود قانون مجازات آن را معین کردهاست؛ اما یک موقع متولیان فرهنگی کشور هم مقصر هستند؛ شما تلویزیون را روشن میکنید فلان مسابقه در حال برگزاری زن و مرد نامحرم کنار هم بگو بخند دارند من معتقد هستم که بعضی از این برنامهها قطعاً خلاف شرع است و در ترویج بیحجابی و از بین بردن قبح گناه مؤثر است.»
🔰 حرف روز
💢 ما و انتخابات آمریکا؟!
وضعیت بین ایران و آمریکا در زمره مسائلی بوده که همواره مورد توجه کارشناسان سیاسی و عموم مردم بوده است. از این منظر انتخابات ریاستجمهوری آمریکا برای همه مردم دنیا معنایی داشته و برای مردم ایران معانی دیگری دارد. این نکته معمولاً در موعد برگزاری انتخابات در آمریکا خود را نشان میدهد؛ به گونهای که نه تنها ذهنها، بلکه برخی شاخصهای اقتصادی تحت تأثیر انتخابات آمریکا سمت و سو پیدا میکند؛ اما حقیقت چیست؟! برای مردم و یک نظام سیاسی که نه از رئیسجمهور دموکرات خیر دیده و نه جمهوریخواه، چه فرقی میکند که در آمریکا چه کسی رئیسجمهور شود؟ اما برخی نیروها و گروههای سیاسی و رسانهها در ادوار مختلف کوشیدهاند به نوعی سرنوشت ملت و دولتها در ایران را به تحولات سیاسی در آمریکا پیوند بزنند.
در همین دوره چهار ساله اخیر دموکراتها، دو جنگ سرنوشتساز و تعیینکننده در سطح جهان آغاز شد، که از قضا آمریکا در ریشهها و تداوم هر دو جنگ نقش انکارناپذیری داشته و دارد. همچنین هنوز مردم ایران خاطره تلخ جنگ تمام عیار اقتصادی که ترامپ از سال ۹۷ علیه ملت ایران به راه انداخت، از یاد نبردهاند. هنوز که هنوز است بسیاری از رمز و رازهای توطئهگریهایی که ايالات متحده آمریکا از ۱۸ اردیبهشت ۹۷ علیه مردم و دولت ایران عملیاتی کرد، برای عموم آشکار نشده است. آن هم علیه دولتی که با جدیت و اعتقاد به سمت اجرای توافق هستهای و کاهش تنش و حل مسائل با آمریکاییها حرکت کرده بود. دولت وقت در جمهوری اسلامی ایران برای اثبات حسن نیت خود، همه تکالیف مشخص شده در برجام و حتی بسیاری از استانداردهای سیاسی دولتهای غربی را مورد توجه قرار داد، اما مقامات آمریکایی به این سیاست کمترین وقعی ننهادند.
💭 در اینجا یک راهکار اساسی وجود دارد؛ راه پیشرفت کشور از درون نظام سیاسی میگذرد. باید تا سر حد ممکن شاخصهای انسجام ملی را افزایش داد و بر منابع قدرت ملی افزود. حتی اگر بخواهیم تحریمهای ظالمانه را از سر راه ملت ایران برداریم، باز راه آن از مسیر اصول سهگانه ترسیم شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی میگذرد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ با تبیین ضوابط و شاخصهای سیاست خارجی موفق، «عزت» به معنای نفی و پرهیز از دیپلماسی التماسی، «حکمت» به مفهوم تعاملات و فعالیتهای خردمندانه و محاسبه شده و «مصلحت» به معنای انعطاف برای دور زدن موانع سخت و ادامه دادن مسیر را سه کلیدواژه اساسی در دیپلماسی کشور خواندند.
🔰 گزارش روز
🔘 ملاحظات ارزی و پرهیز از شوک درمانی
اکنون استنباط ما از سخنان تیم اقتصادی دولت اینگونه است که دولت به دنبال دو نرخی کردن نرخ ارز و کاهش فاصله نیما با ارز آزاد است. در همین راستا، از سخنان رئیس بانک مرکزی نیز برداشت میشود که گویا ایجاد بازار توافقی کانون اصلی این سیاست خواهد بود. به هر حال، در جزئیات برنامه ارزی دولت همچنان ابهامات بسیاری وجود دارد. به ویژه که ادعا میشود دولت میخواهد نرخ آزاد را به نرخ نیما نزدیک کند. به هر حال، چند ملاحظه کلی درباره هر گونه سیاست ارزی وجود دارد که باید در رأس تصمیمات دولت باشد.
در خصوص ارز، ابتدا ناچار به ایجاد نظام ارزی واقعی هستیم که در آن نرخ ارز از تعامل نیروهای ذرهای عرضه ارز شکل بگیرد؛ اما مشکل اینجاست که نظام ارزی عمیق در ایران وجود ندارد و اساساً شاهد یک بازار انحصار چندجانبه هستیم. بنابراین در شرایط تحریم، نظام ارزی ناقص و شبکه تراستی ناسالم، حواله کردن نرخ ارز به بازاری که اساساً موجودیت ندارد، نادرست و بحرانزاست؛ لذا در تشکیل هر گونه بازار جدید باید این نواقص برطرف شده باشد. نکته مهم دیگر اینکه سازکار خودساخته دولت، تحریمها و سیاستهای پولی و مالی موجب شده است تا عملاً دولت قادر به تثبیت یا کاهش نوسان بلندمدت ارز آزاد نباشد.
تجربه نشان میدهد، سیاست تک نرخی و نظام مدیریت نرخ شناور تک نرخی نتوانسته به صورت بلندمدت یک نرخ واحد ارز را در عرضه و تقاضا برای نیازهای ارزی کشور برقرار کند و همواره نظام دو یا چند نرخی پس از مدت کوتاهی دوباره حاکم شده و با افزایش کالاها و خدمات و افزایش شاخص کل قیمت و افزایش تورم مصرفکننده و تولیدکننده و افزایش شدید هزینههای جاری و عمرانی دولت، بسیاری از اتفاقات سوء اقتصادی و اجتماعی از دولتی به دولت دیگر به ارث گذاشته شده است. بنابراین، شوکهای ارزی اگرچه برای مدت کوتاهی توانستهاند ثبات نسبی ایجاد کنند، اما در بلندمدت اثرات مخربتری را بر مردم تحمیل کردهاند. اصلاحات اقتصادی در صورتی موفق است که در شرایطی انجام گیرند که فعالیتهای اقتصادی و بازار کسبوکار از یک آرامشی برخوردار باشد. در حالت التهابات و آشفتگیهای ارزی، شوکهای ارزی و قیمتی بسیار اثرگذار بر نرخ تورم و گسترش سفتهبازی و سوداگری دربازار را ترویج میکند، به شدت باید از آن اجتناب کرد. با وجود این، چنانچه دولت تصمیم به اتخاذ چنین اقدامی بگیرد، حتماً باید ملاحظات و مقدمات آن را در نظر داشته باشد.
✍️ #علی_محمدی