🔻استادِ عزیزی میفرمود: بعضیها باید ده سال گریه کنند که خدای متعال به آنها توفیق شبزندهداری و نماز شب بدهد.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«استادِ عزیزی میفرمود که: بعضیها باید ده سال گریه کنند که خدای متعال به آنها توفیق شبزندهداری و نماز شب بدهد؛ به خاطر موانعی که در آنها هست. بالاخره این کار باید اتفاق بیفتد؛ اگر اتفاق نیفتد، انسان سرانجام از این فضیلت محروم می شود.
گمان نمیکنم بدون تدبیر و تأمل و برنامهریزی و استغاثه و التجاء بشود از فضیلتهای ماه مبارک رمضان و این دورانها برخوردار شد. لذا من گمانم این است که بهخصوص کسانی که مأموریت های بزرگ دارند، اگر بخواهند توفیقات الهی داشته باشند و اگر بخواهند در این مسیر، انگیزههای نفسانی و شیطانی و اینها وارد نشود، حتماً نیاز به بهرهمندی از این اوقات و برنامهریزی برای بهرهمندی از این اوقات هست». ۹۳/۸/۱۰
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتم که به پیری رسم و توبه کنم
آن قدر جوان مرد و یکی پیر نشد !!!
https://eitaa.com/masjedsafa
پخش زنده تصویری کلاس رمضان حجت الاسلام و المسلمین علوی 👇👇👇
http://lesansedgh.ir/video/
🔻فضایل ماه رمضان بدون مراقبه، درک نمیشود.
✔️ استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری:
«فضایل ماه رمضان بدون مراقبه، درک نمیشود! درک فضیلتهای این ماه، محاسبه و مراقبه میخواهد و اگر کسی میخواهد در ماه رمضان ۱۰ ختم قرآن داشته باشد، باید مراقبه کند.
من نمیگویم همهْ این کار را بکنند؛ ولی امام (ره) که یک کشور را اداره میکردند در ماه رمضان، ملاقاتهایشان _ الا برای کارهای ضروری_ تعطیل بود. بیرون ماه رمضان گاهی روزی ۱۸ ساعت مسائل حکومتی را تدبیر میکردند ولی ماه رمضان تعطیل بود.
👈 گاهی آدم میببیند سحر شد، هیچ کاری نکرده! در شب اول، ابوحمزه نخوانده! در شب دوم هم نخوانده! شب دهم نخوانده! روز بیست و پنجم هم نخوانده! خُب! پس کی میخواهد از ماه رمضان برخوردار شود؟!» ۹۳/۴/۱۹
ماه رمضان یک فرصت ویژه است برای طراوت بخشیدن به روح ایمان و صفا و معنویّت در درون ما؛ روزه، تلاوت قرآن، دعا، مناجات، شنیدن مواعظ، مجموع اینها یک فضائی را به وجود میآورد که دلهای ما به قدر استعداد، به قدر ظرفیّت، از این محیط معنوی و روحانی بهرهمند میشود. شاید بشود گفت که در مجموع دوازده ماهِ دوران سال، این یک ماه، در حکم همان دو سه ساعتِ قبل از فجر در مجموع شبانهروز است؛ همچنانکه آن یکی دو ساعت، دو سه ساعت قبل از اذان صبح خصوصیّتی دارد و معنویّت انسان، صفای انسان [بیشتر است] -در آیات قرآن هم اشاره شده، تصریح شده به بیداریِ آن ساعات و در روایات هم که فراوان [آمده]- نشاندهندهی این است که آن ساعات در ٢۴ ساعت یک خصوصیّتی دارند که ساعات دیگر ندارند این خصوصیّت را؛ ماه رمضان در مجموع دوازده ماه، مثل همان چند ساعت است؛ خصوصیّتی دارد.
۱۳۹۷/۰۳/۰۲
بیانات در دیدار مسئولان نظام
🔸 رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
خدیجه !
و کجاست مثل خدیجه (سلام الله علیها) ؟
او مرا تصدیق کرد آن گاه که مردم مرا تکذیب نمودند و با مال خود مرا بر دین خدا کمک و یاری کرد.
▪️ وفات امّ المؤمنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد .
https://eitaa.com/masjedsafa
امامْ حافظ است نه ما .mp3
4.03M
🔍 اگر کسی خیال کند که امام زمان(عج) میخواهد بارَش را بر دوش ما بگذارد، سقوط میکند!
🔍 امامْ احتیاجی به ما ندارد.
🔍 امامْ غنیمتِ ماست نه غرامت.
🔻اگر انسان از «بابالامام» وارد نشود، گرفتار وادیِ تِیه میشود؛ همهٔ عالَم مأمور میشوند او را سرگردان کنند!
🔻تمدن امروزی، وادیِ تِيه است.
🔻بعضیها قيافهٔ فيلسوف و دانشمند به خودشان میگيرند، اما بعد از چهلسال، دوباره همان آدمِ چهلسال قبل هستند.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«اگر كسی میخواهد وارد بيوت نور و بيوت معرفت شود، از بابش بايد وارد شود. فرمود: بابش ما هستيم. ولی اين باب، بابی است که هر کس بخواهد وارد شود، بيرون در، بايد همه چيزش را بريزد. قبل از داخل شدن، همه چيزِ انسان را از او میگيرند؛ يعنی او را از هوای نفس خلع میکنند، نفس را خلعِسلاح میکنند، و الا انسان نمیتواند از درب وارد شود.
تمدن امروزی، وادیِ تِيه است. اگر انسان «سُجَّدَاً» وارد نشد، گرفتار وادیِ تِيه میشود. وادیِ تِيه يعنی وادی سرگردانی. عالَم، جنود خداست، اگر كسی بخواهد در عالَم، بازی کند و «سُجَّدَاً» وارد نشود، او را در همه عالَم میچرخانند و سَرِ جای اَوّلش برمیگردانند! راه میرود ولی باز میبيند سَرِ جایِ اوّل است؛ همهٔ عالَم مأمور میشوند تا او را سرگردان کنند.
💫روزهی ماه رمضان به انسان ثابت میکند که انسان میتواند
رهبرانقلاب: گاهی انسان به خود تلقین میکند که من نمیتوانم بر هوای نفس فائق بیایم. روزهی ماه رمضان به انسان ثابت میکند که انسان میتواند؛ آن وقتی که #اراده بکند، عزم راسخی به کار ببندد، میتواند بر هوسها فائق بیاید و پیروز شود. این ارادهی قوی میتواند ما را چه از عادات شخصی ناپسند خودمان و چه از عادات اجتماعی خودمان جدا کند. ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
✅ دراین فرصت قدر...
🔶استاد علی صفایی حائری:
در اين فرصت قدر كه از هزار ماه بهتر است و با اين عنايت و رعايت و محبت، هر عقب افتاده اى مىتواند آرزوى جلودارى داشته باشد، آن هم از خانوادهاى كه مس وجود را فضۀ آنها طلا مىكند.
اى دل از دست رفته چه مىخواهى؟ اين فرصت و اين هم آغوش باز و اين هم انتظار بازگشت؛ «لَوْ عَلِمَ الْمُدْبِرُونَ عَنِّى كَيْفَ انْتِظَارِى لَهُمْ وَ اشْتِيَاقِى الَى تَرْكِ مَعَاصِيهِمْ لَمَاتُوا شَوْقاً بِىْ وَ تَقَطَّعَتْ أَوْصَالَهُمْ عَنْ مَوَدَّتِى ١»
اگر اینها که به من پشت کرده اند و از من بریده اند ، می دانستند که چگونه در انتظارشان هستم و چگونه مشتاق بازگشتشان هستم و چگونه می خواهم که عصیان ها را رها کنند، ازشوق من می مردند، و رگ های گردنشان از فشار عشق من پاره پاره می شد.
🔹 فاطمه (سلام الله علیها) نمی گذاشت کسی از اهل خانه در شبهای قدر به خواب رود به آنان غذای کم می داد و از روز قبل برای احیای شب قدر آماده می شد و می فرمود : محروم کسی است که از برکات این شب محروم باشد.
📚 دعائم الاسلام ، ج۱ ، ص۲۸۲
💫شب قدر باید بتواند ما را از مزبله مادی دور کند
رهبرانقلاب: شب قدر معراج مؤمن است. کاری کنیم عروج کنیم و از مزبله مادی که بسیاری از انسانها در سراسر دنیا اسیر و دچار آن هستند، هرچه میتوانیم، خود را دور کنیم.
🔹دلبستگیها، بدخلقیها، روحیات تجاوزگرانه، افزون خواهانه و فساد و فحشا و ظلم، مزبلههای روح انسانی است.
🔺این شبها باید بتواند ما را هرچه بیشتر از اینها دور و جدا کند.