🚨اخبار موسسه
📢 معاونت پژوهش معصومیه، کسب رتبه شایسته تحسین در دومین جشنواره پاسخ برتر را در بخش مقاله با عنوان "تحلیل محتوای کیفی کتاب «نقد قرآن» دکتر سها"، به خانم فریده پیشوایی، دانش آموخته سطح 4 رشته تفسیر تطبیقی مؤسسه آموزش عالی معصومیه خواهران، تبریک می گوید و توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستار است.
#پژوهش
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🚨اخبار موسسه
📢 جلسه نقد کتاب "پلورالیسم دینی در آیینه تفسیر المیزان و تسنیم"
🔹 استاد ناقد: سرکار خانم دکتر سعیده سادات نبوی هاشمی (محقق رسمی پژوهشکده تربیت مؤسسه معصومیه خواهران)
🔸ارائه دهنده: سرکار خانم سیده زینب حسینی لرگانی (دانش آموخته رشته تفسیر و علوم قرآن سطح ۳ موسسه معصومیه خواهران)
📆 سه شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰
⏰ساعت ۹:۳۰ الی ۱۰:۱۵
🏛مکان: آلاچیق مؤسسه معصومیه
#پژوهش
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🚨مناسبتی
📢فرازهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی ره:
📃 مرحوم علامه طباطبائی... در عرصهی معارف توحیدی و مفاهیم عرشیای که به آنها در فکر رسیده بود، صرفاً به زایش فکری بسنده نکرد؛ در نفْس شریف خودش و قلب شریف خودش به آن حقایق و معارف متحقّق شد، عمل کرد به آنچه میدانست...
🔹شاگردان علامه طباطبائی غالباً جزو نقشآفرینان در انقلاب اسلامیاند. در این مجلس خبرگانی که قانون اساسی را نوشت، تعداد زیادی از آن افراد شاگردهای مرحوم آقای طباطبائی هستند؛ چه در مجلس خبرگان، چه قبل از مجلس خبرگان در آن جمعی که قانون اساسی نوشته میشد که مرحوم آقای مطهّری هم جزو آنها بود، اینها شاگردهای مرحوم آقای طباطبائی هستند. و تعدادی از شهدای بنامِ انقلاب اسلامی از شاگردهای آقای طباطبائیاند؛ شهید مطهّری شاگرد ایشان است، شهید بهشتی شاگرد ایشان است، شهید قدّوسی شاگرد ایشان است، شهید آشیخ علی حیدری نهاوندی شاگرد ایشان است.
۱۴۰۲/۸/۱۷
#روابط_عمومی
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨بصیرتی
📢مقام معظم رهبری:
📃همین صبوری و توکل به داد اینها(فلسطینیها) خواهد رسید...
#روابط_عمومی
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🚨مناسبتی
📢 ۱۱ توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی⬆️
#روابط_عمومی
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🚨اخبار موسسه
📢معرفی پایگاه اطلاعاتی
🔻«پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» (ایرانداک) در سال ۱۳۴۷ با نام فارسی «مرکز اسناد ایران»، در برابر نام انگلیسی «Iranian Documentation Center» پایهگذاری شد. پس از آن با نام «مرکز مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۵۰، و «پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۸۴ نیز خوانده شد. «داک»، کوتهنوشت «doc» در «documentation» است. ایرانداک کار مدیریت اطلاعات علم و فناوری را از سال ۱۳۴۷ شروع کرد، و اکنون یکی از مهمترین و قدیمیترین آرشیو اطلاعات پایاننامهها، رسالههاو پیشنهادهها است. پیشینه پژوهش؛ همانندجو؛ دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه ایران؛ اصطلاحنامههای علمی و فنی؛ واژهنامهها؛ فهرستهای مستند نامها؛ راهنمای پژوهش و پژوهشگران؛ شیوهنامه ایران؛ و آمار و اطلاعات کتابخانهها نمونههایی از آنها هستند.
🔹پایگاههای زیرمجموعه ایرانداک شامل:
۱-پایگاه اطلاعات علمی گنج
۲-دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی و فناورانه ایران
۳-کتابخانه دیجیتال ایرانداک
۴-اصطلاحنامههای علمی و فنی
۵-راهنمای پژوهش و پژوهشگران
https://irandoc.ac.ir/
📚 آینده خواندنی است📚
🔹هفته کتاب و کتابخوانی گرامی باد🔹
#پژوهش
#کتابخانه
#هفته_کتاب
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🚨اخبار موسسه
📢اطلاعیه کتابخانه
🔻برگزاری مسابقه
▫️سلام به کتابخوانهای عزیزمون😍 امیدواریم که خوب و سلامت باشید.
به مناسب هفته کتاب امسال، کتابخانه درنظر دارد مسابقهای با عنوان «بهترین راهکار از سوی کاربران جهت ارائه خدمات مناسب تر در کتابخانه معصومیه» برگزار نماید.
لطفا حداکثر تا ۳۰ آبان ماه نظرات و پیشنهاد
های خود را به صورت پیام به آیدی👇
@Reference_section2
ارسال فرمایید.
🪅اهدای هدیه به بهترین راهکار
#پژوهش
#کتابخانه
#هفته_کتاب
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🚨اخبار موسسه
📢چهارشنبههای تعالی و بالندگی با حضور آیت الله قادری
در این نشست درس اخلاق، که روز چهارشنبه با حضور طلاب برگزار شد، آیت الله قادری، طی بیاناتی به موضوع غرور علمی در مجامع علمی پرداختند و با تشریح قبح غرور، راهکارهایی را جهت درمان این رذیله بیان فرمودند.
ایشان در تبیین این مسئله، روایات فقر را به دو دسته تقسیم کردند که دسته اول از پیامبر صلى الله عليه و آله است که میفرمایند: كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا. فقر، انسان را در آستانه كفر قرار مى دهد. این دسته از روایات فقر معیشتی و اقتصادی است. دسته دوم، هم روایاتی از پیامبر صلی الله علیه و آله است که فرمودند: الْفَقْرُ فَخْرِی. فخر من فقر است. این فقری که موجب فخر است چیست!
وی فقر را به دو دسته تقسیم کرد: فقر معیشتی و اقتصادی که موجب آزمایش و ایمان انسان میشود و فقری که موجب فخر است و منظور از آن، فقر وجودی است.
در ادامه، ایشان به بحثی درباره نظریه فقر یابی پرداختند. اول، انسان بپذیرد که ممکن الوجود است یعنی از عدم و نیستی به وجود آمده و دوم، ادامه این وجود هم از آن من نیست و از آن خداست، و سوم، تمام کمالات وجودی ای که انسان دارد از کیست.
وی تصریح کرد: انسانی که این سه مرحله نظری را درست باور کرده باشد امکان ندارد که غرور داشته باشد. ایشان توصیه کردند طبق آیه قرآن «یا أَیُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَراءُ إِلَی اللهِ وَ اللهُ هُوَ الْغَنِیُّ الْحَمِیدُ» هر کس خودش را فقیر بداند و خدا را غنی بداند دچار غرور نمی شود.
#روابط_عموم1۱
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🚨اخبار موسسه
📢قابل توجه دانش آموختگان گرامی:
📃در آستانه 40 سالگی موسسه معصومیه، با تکمیل اطلاعات خود در سامانه نجم، از جوایز ارزشمند ۳ انگشتر متبرک حرم حسینی، برخوردار شوید:
https://najm.whc.ir/auth/login
#روابط_عمومی
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh