هدایت شده از نسیم وصال
🔘اندر احوال شهادت حضرت عباس ابن علی(علیه السلام)
◽️در آن لحظات آخر، آنقدر بر این کودکان و اهل حرم تشنگى فشار آورد که خود امام حسین و اباالفضل با هم به طلب آب رفتند. اباالفضل خودش را به لب آب مىرساند. او مشک آب را پر مىکند که براى خیمهها ببرد. در اینجا هر انسانى به خود حق مىدهد که یک مشت آب هم به لبهاى تشنهى خودش برساند؛ اما او در اینجا وفادارى خویش را نشان داد.
◽️اباالفضل العباس وقتى که آب را برداشت، تا چشمش به آب افتاد، «فذکر عطش الحسین»؛ به یاد لبهاى تشنهى امام حسین، شاید به یاد فریادهاى العطش دختران و کودکان، شاید به یاد گریهى عطشناک علىاصغر افتاد و دلش نیامد که آب را بنوشد. آب را روى آب ریخت و بیرون آمد. در این بیرون آمدن است که آن حوادث رخ مىدهد و امام حسین علیهالسلام ناگهان صداى برادر را مىشنود که از وسط لشکر فریاد زد: «یا اخا ادرک اخاک».
◽️عباس بن علی(علیهسلام) از شاخصترین و برجستهترین اصحاب امام حسین در روز عاشورا، پرچمدار لشگر امام حسین(علیهسلام) در واقعه کربلا بود. امام حسین(علیهسلام) در مورد حضرت عباس تعبیر «جانم به فدایت برادر» را به کار برده است.
◽️بر اساس روایتی امام سجاد(علیهسلام) وقتی عبیدالله فرزند عباس(علیه السّلام) را دید، اشکهایش جاری شد و فرمود: خداوند عمویم عباس را رحمت کند که خود را فدای برادرش امام حسین(علیهسلام) کرد و در این راه دو دستش قطع شد که خداوند عوض دو دست قطع شده او دو بال در آخرت به او عطا خواهد کرد تا با آن دو بال پرواز کند. و فرمود عمویم عباس نزد خداوند منزلت و جایگاه بالایی دارد که همه شهدا در روز قیامت به او غبطه میخورند.
منابع:
▫️شیخ مفید، الارشاد، ۱۴۱۳ق، ج۲، ص۱۰۹-۱۱۰
▫️بیانات نماز جمعهی رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۳۷۹/۰۱/۲۶
▫️خرمیان، ابوالفضل العباس، ۱۳۸۶ش، ص۱۵۹
▫️شیخ مفید، الارشاد، ۱۳۸۸ش، ج۲، ص۹۰
▫️شیخ صدوق، خصال، ۱۴۱۰ق، ص۶۸
#ما_ملت_امام_حسینیم
#روضه
#محرم
هدایت شده از نسیم وصال
.
♻️ آیت الله حائری شیرازی: امام حسین علیه السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر. شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود.
روز عاشورا میگوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟»
شب صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد، و روز سخن میگوید تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد.
شب غربال میکند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال میکند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
🏴«یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ »
ای اباعبداللّه من تسلیمم و در صلحم با کسی که با شما در صلح است و در جنگم با هر کس که با شما در جنگ است تا روز قیامت.
#فراز_حسینی
📌#زیارت_عاشورا معروفترین زیارتنامه #امام_حسین(ع) است. این زیارتنامه را حدیث قدسی دانستهاند. شیعیان در ایام مختلف سال آن را به تنهایی و به صورت جمعی قرائت میکنند.گفته شده تداوم خواندن این زیارت، آثار و برکات ویژهای به دنبال دارد.
🔹بیایید در این ایام عزا، با دل و جان به قرائت زیارت عاشورا بپردازیم و از فیوضات معنوی آن بهرهمند شویم و ارادت خود را به اهل بیت علیهم السلام اعلان کنیم.
#تو_هم_زائری
هر زمانی که دلم یاد شما می افتد
گذر زندگی ام سمت خدا می افتد🥺
این چه سری ست که هر گاه مسافر داری
باز هم اسم من گمشده جا می افتد؟
👈 شما هم با شرکت در پویش #تو_هم_زائری، در اعزام افراد #بهشت_نرفته سهیم باشید
و اربعین۱۴۰۳، کربلا نائب الزیاره داشته باشید.
آیدی کانال ایتا نائب الزیاره :
https://eitaa.com/zaer_org
آیدی پاسخگویی در ایتا نائب الزیاره :
@nayeb_alziare
اینفوگرافیک توصیههای مقام معظم رهبری به رئیسجمهور در مراسم تنفیذ
#توصیه_های_کلیدی
#اینفوگرافیک
#تنفیذ_چهاردهم
اسماعیل عبدالسلام هنیه ملقب به ابو العبد
در سال ۱۹۶۲ در اردوگاه الشاطی غزه به دنیا آمد.
در دانشگاه اسلامی غزه تحصیل کرد و با مدرک لیسانس در رشته ادبیات عربی در سال ۱۹۸۷ فارغالتحصیل شد.
هنیه در سال ۱۹۹۷ به ریاست دفتر حماس منصوب، در انتخابات فلسطین در سال ۲۰۰۶ پیروز و دهمین نخستوزیر فلسطین شد. او تا سال ۲۰۰۷ در این سمت بود.
هنیه که تقریبا همزمان با آغاز انتفاضه اول فارغالتحصیل شد، در تظاهرات انتفاضه اول شرکت کرد و توسط دادگاه نظامی رژیم صهیونیستی به زندان محکوم شد. در سال ۱۹۸۹ به مدت سه سال زندانی و پس از آزادی، در سال ۱۹۹۲، مقامات نظامی صهیونیست او را همراه با «عبدالعزیز الرنتیسی» و «محمود الزهار» و ۴۰۰ فعال دیگر از رهبران ارشد حماس به لبنان تبعید کردند.
این فعالان بیش از یک سال در «مرج الظهور» جنوب لبنان ماندند، جایی که به گفته بیبیسی «حماس در معرض رسانههای بیسابقهای قرار گرفت و در سراسر جهان شناخته شد».
اسماعیل هنیه یک سال بعد به غزه بازگشت و به ریاست دانشگاه اسلامی منصوب شد.
رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۳ نیز برای ترور هنیه اقدام کرد اما شکست خورد.
در جریان حملات رژیم صهیونیستی به غزه سه نفر از پسران و سه نوه او در حمله هوایی ۱۰ آوریل ۲۰۲۴ به شهادت رسیدند.
#اسماعیل_هنیه
#شهید_مقاومت
#فلسطین_سربلند
ایرانی ها به مهمان نوازی در دنیا شهره هستن
با این بدرقه باشکوه ، آنچه که وظیفه مردم بود درحق این مجاهد شهید ادا شد ...
و آنچه که وظیفه مسئولین هست قطعا انجام میشه و وعده خونخواهی که رهبرمون دادند ، دومین #وعده_صادق خواهد شد
ان شاالله 🇵🇸✌️🇮🇷
#اسماعیل_هنیه
کتاب «پرواز تا بی نهایت»، 147 خاطره کوتاه و جذاب همراه وصیتنامه و عکس از شهید در سه بخش «کودکی تا انقلاب»، «انقلاب تا رشادت» و «رشادت تا شهادت» در 280صفحه به چاپ رسیده است.
در بخشی از مجموعه خاطرات میخوانیم: «استوار علیمحمد امیری از همرزمان سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی روایت میکند:ساعت دو نیمه شب بود که به منظور بازدید از وضعیت انضباطی سربازان به یکی از آسایشگاهها رفتم.یک جفت پوتین واکس نزده و خاکی در جلو تختی قرار داشت.جلو رفتم و در حالی که پتو را محکم از روی سربازی که روی تخت خوابیده بود کنار میزدم، با صدای بلند و خیلی محکم گفتم:چرا پوتینهایت را واکس نزدهای؟ با شدت صدای من سرباز از خواب پرید و روی تخت نشست.در حالی که سرش را پایین انداخته بود، گفت: برادر ببخشید. دیر وقت بود که از منطقه جنوب به پایگاه رسیدم.چون خانوادهام به شهرستان رفتهاند،نخواستم مزاحم کسی بشوم. وقتی هم به آسایشگاه آمدم همه خوابیده بودند و نتوانستم واکس پیدا کنم. صدا خیلی آشنا بود.وقتی سرش را بلند کرد دریافتم که او سرهنگ بابایی، فرمانده پایگاه است. من به شدّت شرمنده شدم و به خاطر جسارتم از ایشان عذرخواهی کردم. ولی ایشان با گشادهرویی گفتند: برادر جان! شما به وظیفه خود عمل کردید. من بیش از هر کس خود را موظّف به رعایت مقررات و امور انضباطی میدانم ...»
سرلشکر شهید عباس بابایی، در مرداد سال 1366 مصادف با عید قربان و در 37 سالگی،
در حین یک عملیات برون مرزی به شهادت رسید.
کتاب:پرواز تا بی نهایت
نویسنده: اثر مجموعه نویسندگان
ناشر: انتشارات عقیدتی سیاسی آجا
سال انتشار:1390
#شهید_عباس_بابایی
#فرماندهان_میدان
هدایت شده از قرارگاه مردمی اربعین
💠آیین افتتاحیه و غبارروبی خادمین قرارگاه مردمی اربعین
🎙سخنران: حجتالاسلام والمسلمین حاج حسین مؤمن
🔸زمان: پنجشنبه ۱۸ مرداد ساعت ۱۷
🔸مکان: بلوار دانش، امامزاده شاه جمالدین (ع)
✔️باحضور خانواده معظم شهدای مدافع حرم
✔️اهدای تبرکی
📌پل های ارتباطی قرارگاه مردمی اربعین
🌐Www.hikarbala.com
🖇 #عضو_شوید| کانال ایتا و اینستاگرام
🆔@hikarbala_ir
سوال: معناى به خطر افتادن دین در زمان امام حسین(علیه السلام) چه بود؟
✅ جواب اجمالی :
مشكل بر سر «احكام اجتماعى» اسلام بود.
✅ جواب تفصیلی :
معناى به خطر افتادن دین در زمان امام حسین(علیه السلام) این نبود كه مردم نتوانند نماز بخوانند و روزه بگیرند و یا قائل به بتپرستى شوند و به بت سجده كنند! هیچ كس نمىگفت بت بپرستید یا نماز نخوانید و روزه نگیرید و قرآن نباشد. همان مسجد اموى دارالقرآن و دارالحفاظ بود و قرآن در آن تعلیم داده و حفظ مىشد.
پس مسأله و مشكل در كجا بود؟
مشكل بر سر «احكام اجتماعى» اسلام بود. احكام فردى مثل نماز و روزه كه چندان ارتباطى به حكومت پیدا نمىكرد مشكل و مسألهاى نداشت. نماز خواندن یا نخواندن مردم مشكلى براى معاویه درست نمىكرد. او خودش هم مىگفت، من با شما نجنگیدم كه نماز بخوانید یا روزه بگیرید، اینها كارهایى است كه به خودتان مربوط است؛ من با شما بر سر «حكومت» جنگیدم. شما هرچه مىخواهید نماز بخوانید، روزه بگیرید، مسجد بسازید و به حج بروید، اما به حكومت من كارى نداشته باشید!
اگر بخواهیم با زبان و ادبیات امروز جامعه خودمان بیان كنیم، معاویه مىگفت: هرچه مىخواهید نذر و نیاز كنید، نوحه بخوانید، سینه و زنجیر بزنید، عَلَم و كُتل بردارید، سفره حضرت رقیه(علیها السلام) بیندازید و آش امام حسین و اباالفضل العباس(علیهما السلام) درست كنید، ولى كارى به حكومت و سیاست نداشته باشید.
در هر صورت، صِرف مسجد و نماز و قرآن و نوحه و سینه، براى حكومتها هیچ ضررى ندارد و آنها هم با این امور كارى ندارند. آنچه براى حكومتها مشكل درست مىكند و دردسرساز است احكام اجتماعى اسلام است. حكومتى كه بخواهد به فساد و تباهكارى بپردازد و ثروت ملى را به یغما ببرد و براى منافع شخصى و حزبى با شیاطین و قدرتهاى استعمارى كنار بیاید، با احكام اجتماعى اسلام مشكل خواهد داشت و آن را مانعى بر سر راه خود مىبیند. آنچه مانع مىشود چنین حكومتى نتواند به اغراض و منافعش دست پیدا كند احكام و مسائل فردى اسلام نظیر نماز و روزه و نذر و نیاز نیست، بلكه اسلامى است كه بخواهد در حیطه مسائل اجتماعى و سیاسى و حكومتى دخالت كند و در این رابطه امر و نهى و دستورى داشته باشد. اگر اسلام بخواهد «میزان قوانین اجتماعى» قرار گیرد و بنا شود روابط و مناسبات اجتماعى بر اساس قوانین و احكام اسلامى تنظیم گردد، اینجا است كه بین دین و حكومت تزاحم و اصطكاك پیدا مىشود، و در اینجا است كه حكومت درصدد حذف و تعطیل دین برمىآید. آنگاه در چنین شرایطى است كه اسلام در معرض مخاطره قرار مىگیرد و ممكن است حفظ و بقاى آن در گرو نثار خون و جان باشد.
آیت الله مصباح یزدی ره
جانها فدای دین ص ۵۵،۵۶
لینک مطالعه کتاب👇🏻
https://mesbahyazdi.ir/node/4139/
هدایت شده از نسیم وصال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 فرا رسیدن سالروز شهادت غریبانه بنتالحسین حضرت رقیه خاتون سلاماللهعلیها تسلیت...
هدایت شده از قرارگاه مردمی اربعین
طلاب پای کار امام حسین علیه السلام
🔸تبلیغ چهره به چهره با زائرین نوجوان
#تبلیغ |#تبیین|#کمیته_فرهنگی
🖇 #عضو_شوید| کانال ایتا و اینستاگرام
🆔@hikarbala_ir