فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غزه
#گفتمان_غزه
#گفتمان_انسانی
📹 سخنان جدید و اعجاب آور دکتر تیجانی
✳️ بشنوید سخن تازه دکتر #تیجانی را در مورد سنیان متعصبی که بخاطر ماجرای غزه شیعه شده اند .
🔰ایشان از افرادی است که به واسطه ارتباط با علمای شیعه و مطالعه، به مکتب اهل بیت علیهم السلام پیوسته و کتاب های فراوانی نوشته از جمله کتاب "ثم اهتدیت" ؛ "آنگاه که هدایت شدم" است که جریان چگونگی شیعه شدنش را توضیح میدهد....
این کلیپ بسیار شنیدنیست...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
#رئیس_جمهور
✅ آقای پزشکیان نمیخواهیم دوباره شاهد تلخیهاوناکامیهای دولتهای نالایق وغربگرا همچون دولت روحانی باشیم .
🔺مردم به وعده ها وگفته های شما دل بسته اند وبرهمین اساس رآی داده اند . بسم الله
✅ آقای پزشکیان ......
1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ دزدی وفساد پوری حسینی رئیس خصوصی سازی دولت روحانی باشیم .
2⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ حقوقهای نجومی ودزدی صفدر حسینی رئیس صندوق ذخیره ارزی زمان روحانی باشیم .
3⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ فساد وچپاول خانوادگی رئیس صندوق ذخیره فرهنگیان مظلوم توسط شهاب الدین غنداالی منصوب حسن روحانی باشیم .
4⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ دزدی ورانتخواری وام چند میلیاردی صفردرصد حسین فریدون برادر روحانی باشیم .
5⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ فساد مالی ودزدی مهدی جهانگیری برادر معاون اول روحانی باشیم .
6⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ فساد ودزدی شبنم نععمت زاده دختر وزیر صمت دولت روحانی باشیم .
7⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ سوء استفاده وفساد هادی رضوی داماد شریعتمداری وزیرکار روحانی باشیم
8⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ فکرانحرافی شهیندخت ملاوردی معاون امورزنان روحانی باشیم .
9⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ نفوذ وجاسوسی معصومه ابتکار با همکارانش درمحیط زیست دولت روحانی باشیم .
🔟 نمیخواهیم دوباره شاهدِ توهین و جسارت به منتقدین برجام ومذاکرات ذلیلانه باغرب وآمریکا در زمان روحانی باشیم .
1⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ حضور افرادی مثل ظریف بویژه درامور سیاسی و مذاکرات برجامی دولت روحانی باشیم .
2⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ تکبر وتبختر ونفاق ودروغگوئی وبی لیاقتی مثل روحانی باشیم .
3⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ شاهد تنش سیاسی روزانه بویژه زمان دولت خاتمی باشیم .
4⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ بی بندوباری و بیحجابی و نابود کردن فرهنگ اسلامی دردولتهای استحاله شده باشیم .
5⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ بی معرفتی وقدر ناشناسی ازمردم وزاویه پیدا کردن با رهبری مثل احمدی نژاد باشیم .
6⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ حذف انقلابیون و مدیران کار آمد وکنارگذاشتن جوانان نخبه ودانشمند باشیم .
7⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ آزاد بودن مفسدین اقتصادی وکسانی که به مراکز قدرت وثروت هستند باشیم
8⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ افسرده وتحقیر وناامید ومایوس شدن وخودخوری مردم ایران وعزیزان وفاداربه انقلاب ورهبری باشیم .
9⃣1⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ ذلت وخواری درمذاکرات باآمریکا وغرب باشیم .
0⃣2⃣ نمیخواهیم دوباره شاهدِ بی اعتمادی وفرار مردم از انقلاب واسلام باشیم .
✅ وحرف آخر اینکه : 👈 ما رئیس جمهوری میخواهیم که برروی میدان مین وسیم خاردار مفسدین ازهرحزب وگروهی برود وبرروی حمایت وقدرت مردم حساب کند . وبلاخره رئیس جمهوری میخواهیم که مثل شهید رییسی ؛ مخلص ؛ صادق ؛ پرتلاش و مطیع رهبری بوده وهمچون رئیسی عزیز درتاریخ ماندگار بشود . ان شاءالله
۱۷ مرداد ۱۴۰۳ فرهادنیا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13079460364.mp3
9.98M
🔗 صهیون: ما جرات زندگی نداریم، ارتش دروغ میگوید لبنان بدون ترس بر حملات شدت داده
🎙 فرمانده صهیون: شمال رسما از دست رفته است. ما هر چه تلاش میکنیم وضعیت پیچیده تر میشود / ارتش اصلا پاسخی به مقاومت لبنان نمی دهد/ پاسخی هم اگر میدهد فقط آنها را عصبی تر میکند...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
#کابینه_چهاردهم
✅ فشار موازی تمامیتخواهان به رئیسجمهور و نمایندگان مجلس
✳️ روزنامه زنجیرهای اعتماد در یادداشتی القا کرد چون فهرست پیشنهادی کابینه در جای دیگری نهائی شده، بنابراین نباید در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد!
نویسنده اعتماد (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) به حضورش در «شورای راهبری کابینه» اشاره میکند و سپس مینویسد: «آيا فهرست کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان، نهايي است، يا بايد در مجلس نيز فيلتر جديدي گذاشته شود؟ اگر نهايي نيست، لطفاً در همين مرحله، همه را پس بگيريد و ۱۹ وزيري را پيشنهاد كنيد كه خودتان قبول داريد، بگذاريد مجلس هركاري ميخواهند انجام بدهند. اينكه نميشود در فرآيند ديگري توافق شود، بعد مجلس هم در ميانه ميدان دنبال سهمگيري شود.
نویسنده میافزاید: سخن اصلي خطاب به ساختار سياسي ايران است. معتقدم كه دستمزد صد برابر كوششي كه طي يك ماه ۲۰ خرداد تا ۱۵ تير انجام شد را دريافت كردهايم. مردم در همان ۱۵ تير پيروز شدند، بدون ترديد يكماه فعاليت با نشاط، گفتوگوهاي خوب، حيات سياسي را به جامعه ايران بازگرداند. بنابراين در پيروزي اين مردم هيچ ترديدي نيست. ولي پيروز ديگر اين ميدان هم مجموعه سياست حاكم در ايران بود. اتفاقاً شخصاً به اين علت در اين انتخابات فعال شدم كه انتظار بازي برد- برد را داشتم. يك بازي آگاهانه و نه از روي خطاي حكومت. هنوز هم گمان ميكنم كه ساختار سياسي به سياستي كه در پيش گرفته التزام دارد. سياستي كه پيروزي پزشكيان را پيروزي خود ميداند. چنين سياستي، قطعاً دنبال شكست پزشكيان نيست، چون شكست او نيز شكست خود است. اين بازي هنگامي براي كشور مفيد است كه برد آن دوطرفه باشد. در واقع ملت و حكومت يكی شوند، يا به سمت يكي شدن بروند و برد هركدام شامل برد ديگري هم باشد... عدهاي نشستهاند و قانون مينويسند كه مثلاً اين و آن نبايد در دولت يا پستهاي حساس باشند... يك لحظه تصور كنيد كه آقاي پزشكيان شكست بخورد، چه خواهد شد؟ جز اينكه او به خانه خود ميرود در همان جايي كه پيش از انتخابات بود؟ اين حكومت است كه بايد ماجرا را حل كند. چه راهحلي براي آن وجود دارد؟».
درباره این نوشته گفتنی است که
1⃣ فرآیند تعیین وزرا، دارای فرآیندی کاملاً روشن قانونی است. در این فرآیند، پیشنهاد با رئیسجمهور و بررسی و احراز صلاحیت سیاسی و تخصصی و سوابق و برنامه با نمایندگان مجلس است. و جایی در قانون گفته نشده که اگر شورای مشورتی مثلاً به اسم شورای راهبری کابینه راهاندازی شد، پیشنهادهایش وحی منزل است و اگر رئیسجمهور به جای قبول 100 درصد پیشنهادها 60 درصد آنها را پذیرفت و 40 درصد دیگر را خود با مشورتهای دیگر انتخاب کرد، باید رئیس شورا و برخی اعضای که تا دیروز قائل به شأن مشورتی بودند، سر به شورش و التهابافکنی و تهدید به استعفا و... بگذارند!
2⃣شورایی که اساساً برخی اعضای آن مجرم/ محکوم امنیتی و فاقد صلاحیت بودهاند، فهرستی پیشنهاد کردهاند که میگویند ۶۰ درصدش عیناً در لیست نهائی وزرا پذیرفته شده، و نیز میگویند با احتساب معاونین رئیسجمهور، این درصد بیشتر هم هست. آیا به خاطر شانتاژ همین افزونخواهان برای تبدیل سهم خواهی به تمامیت خواهی، میشود نص صریح قانون را کنار گذاشت و اجتهاد مقابل نص کرد؟!
3⃣ بحث حقوقی و قانونی را نباید به پیچ و خم بیغولههای سیاسی کشاند. انتخابات بر اساس همان قانون اساسیای برگزار میشود و اعتبار و مشروعیت پیدا میکند که اعتبار و مشروعیت کار وزیران، را مشروط به بررسی صلاحیت آنها در مجلس و اخذ رأی اعتماد نمایندگان کرده است. اگر بنا باشد هر امر حقوقی تبدیل به بحث سیاسی با تشخیصهای من عندی شود، سنگ روی سنگ بند نمیشود. از جمله باید قوه قضائیه و مجلس را تعطیل کرد و دولت مطلقالعنان تأسیس نمود، یعنی همان کاری بود که افراطیون مدعی اصلاحات در دولت خاتمی با لوایح دوقلو خواستند بکنند اما به سد سدید قانون برخوردند.
4⃣ پنهان شدن پشت آقای پزشکیان، مشکل افراطیون را برطرف نمیکند. اینها همان طیفی هستند که رئیس شورایشان به خاطر ممنوعیت قانونی تصدی مشاغل حساس از سوی افراد دارای فرزندان دو تابعیتی، از تصدی معاونت نهی شد اما تعمداً مسئله شخصی خود را با موضوع کابینه پیشنهادی آمیخت و با این ژست که به فهرست پیشنهادی مخالف است، مدعی استعفا شد! کسانی با دور زدن قانون و به شکل چتربازی عضو آن شورا شدند که دارای سوابق محکومیت قضائی به خاطر جرائم متعدد امنیتی بودند و حالا میخواهند همین رویکرد بی در و پیکر، با رأی اعتماد چشم بسته و دربستی مجلس، به همه کابینه تشدید شود؛ بیتوجه به احراز صلاحیتهای فنی و تخصصی، سلامت و پاکدستی افراد، وفاداری و پایبندی به جمهوری اسلامی و...
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
5⃣ کسانی میخواهند آقای پزشکیان شکست بخورد که از او خواسته بودند در سخنرانیاش مقابل مقامات خارجی در روز تحلیف و تنفیذ، از عیبها و ضعفهای کشور حرف بزند اما او درایت و تقوا به خرج داد و آن متن مسموم را کنار گذاشت. همانهایی که خاتمی را تا مرز سقوط پیش بردند و اردک لنگ خواندند، سپس به او فشار آوردند تا استعفا کند و از حاکمیت خارج شود و نهایتاً شعار عبور از خاتمی سر دادند. و نیز، همانهایی که خواستار استعفای روحانی همزمان با استعفای سعد حریری در لبنان و فشار برای سقوط دولت مردمی عراق بر اساس نقشه آمریکائی- صهیونیستی در اواسط سال 1398 بودند. نویسنده روزنامه اجارهای اعتماد حتماً یکایک این متهمان را به اسم و رسم میشناسد.
6⃣ خیانت به امنیت ملی (فروش اطلاعات به بیگانگان) با پنهان شدن پشت نام «مردم» هم از آن کلکهای کبکی است، در نهایت زیرکی، به نحوی که کسی متوجه نمیشود(!)
مقابل هم وانمود کردن مردم و حکومت به اسم حمایت از دولت، سند دغلکاری است. چه این که مجلس هم مانند ریاست جمهوری هر دو برآمده از رأی مردم هستند و نمیشود با تظاهر به حمایت از یکی، خواستار دور زدن دیگری شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13084407110.mp3
10.52M
🔗 تمام سناریوهای احتمالی ایران از نگاه اندیشکده آمریکایی برای حمله به اسرائیل
🎙 سردرگمی اندیشکده های آمریکایی از نوع پاسخ ایران / مرور تمام سناریو ها از سوی طرف غربی / شاید ایران چند ماه یا بیشتر تصمیم بگیرد به این فشار روانی ادامه دهد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
#کابینه_چهاردهم
#دکتر_ظفرقندی
وزیر پیشنهادی بهداشت؛ با سابقه فتنهگری
یکی از وزرای پیشنهادی رئیسجمهور برای اخذ رای اعتماد، دکتر محمدرضا ظفرقندی برای تصدی وزارت بهداشت است. فردی که نگاهی به سوابق و مواضع او چهرهای سیاستباز با مواضع افراطی را نمایان میسازد.
دیروز انجمن اسلامی پزشکان ایران، در واکنش معرفی ظفرقندی برای وزارت بهداشت؛ در نامهای سرگشاده خطاب به مردم اعلام کردند: «جناب آقای دکتر ظفرقندی شخصیتی متدین، علمی و پاکدست و مورد احترام هستند اما با توجه به عملکرد ایشان در مناصب قبلی و بهکارگیری افراد و همکاران خود با نگاه صرفا جناحی و سیاسی و بعضا با سابقه ناصواب متاسفانه سبب ایجاد دودستگی و جدل در قسمتی از بدنه نیروهای سلامت کشور میشدند. از طرفی عدم ارتباط ایشان با بدنه جوان جامعه پزشکی، عدم تعامل با سایر گروهها و تفکرات حوزه سلامت، عدم ارتباط با نهادها و جریانات فرهنگی از جمله ایرادات مطروحه در خصوص ایشان است.
در ادامه نامه اشاره شده خاطرنشان شده است: ایشان و همفکرانشان نهتنها حوزه بهداشت و درمان را به سیاسیترین و رادیکالترین حوزه اصلاحطلبان تبدیل کرده بود بلکه خود و دوستانش سیاسیترین چهرههای این گروه بودند، به عنوان مثال تهیه و امضای نامه علیه آقای بشار اسد در سال ۱۳۹۰ در زمان درگیری با تهاجم وحشیانه داعش، دفاع از جریان و سران فتنه سال۸۸ و عدم تمکین به مصوبه شورایعالی امنیت ملی در این خصوص، بیانیه علیه مواضع نظام در ماجرای واکسن آمریکایی و سیاسی خواندن آن و تلاش مستمر برای جلوه دادن مسئولین نظام به عنوان مسئول جانهای از دست رفته در کرونا و موضعگیریها و توئیتهای متعدد در تقابل آشکار با سیاستهای نظام تنها گوشهای از رویه و مرام و تفکرات ایشان در سالهای اخیر بوده است.
در این نامه همچنین آمده است: با عنایت به موارد پیش گفت انتخاب یک تیم کاری توانمند و پرتحرک که بتواند از ظرفیت همه نیروها و نهادها و تعامل مثبت با ارکان حاکمیت برای حل مشکلات استفاده کند، از اوجب واجبات برای نظام سلامت کشور میباشد. یک تیم کاملا سیاسی که تحرک کافی ندارد، تعامل مثبتی با سایر نهادهای حاکمیت ندارد و ویژگی برجسته آن ایجاد نقار و دعوای سیاسی بوده بدنه جامعه پزشکی را جز برای سیاهی لشکر سیاسی خود نمیخواهد و عامل اصلی چالش در جامعه پزشکی و بهداشت و درمان کشور خواهد بود. امید است نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با توجه به شاخصههای مهم اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری بهخصوص بهکارگیری افراد غیرجناحی و غیرسیاسی و بررسی کلیه سوابق، کارنامه و کارآمدی همه وزرا به تکلیف شرعی، اخلاقی و ملی خود عمل نمایند، چرا که انتخاب اشتباه کمکی به دولت وفاق ملی و رئیسجمهور نخواهد بود.
البته دیروزایرناگزارش دادکه چهارتن از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران اعلام کردندکه نامه این انجمن علیه محمدرضاظفرقندی وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی را قبول ندارند.
سیدمؤید علویان، سعید ساعی، علیرضا زالی و بابک عدلی، چهار نفراز عضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران در نامهای خطاب به حسینعلی شهریاری رئیس این انجمن درواکنش به نامه اخیر این انجمن علیه محمدرضا ظفرقندی کاندیدای پیشنهادی وزارت بهداشت اعلام کردند که «نقد منصفانه و اظهارنظر جزو الزامات یک جامعه مدنی و مترقی است اما مفاد آن نامه به دلیل استفاده از روشهای نامتعارف و عدول از اخلاق حرفهای و اسلامی مورد تأیید اینجانبان نیست. بدیهی است که نقش مجلس و نمایندگان در بررسی صلاحیتهای نامزدهای وزارتخانه بسیار حائز اهمیت است...»
سؤال بیپاسخ یک نماینده مجلس
روز گذشته مالک شریعتی، نماینده مجلس در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «امروز به آقای ظفرقندی گفتم در تخصص شما تردید نیست، اما وزارت با رياست بیمارستان متفاوت است. وزیر باید از بن دندان به مبانی انقلاب معتقد باشد. سوابق شما حمایت از فتنه 88 بوده؛ همه سالیان انقلاب را ظلم خواندید و شورش «ز.ز.آ» را جنبش پاک! دانستید. از پاسخ صریح طفره رفت.»
در همین زمینه خبرگزاری فارس نوشت: «یکی از افرادی که رئیسجمهور در لیست خود به مجلس پیشنهاد داده، محمدرضا ظفرقندی است، کسی که از ۲ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ رئیس سازمان نظام پزشکی ایران بود. ظفرقندی همچنین دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران نیز هست؛ یک حزب سیاسی اصلاحطلب و همسو با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات که سیامین مجمع عمومی آن سال گذشته با حضورچهرههایی نظیرمحمدجوادظریف، سیدمحمد صدر، آذر منصوری، بهزاد نبوی، مصطفی معین، علی شکوریرادوجوادامام برگزار شد. گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت بهداشت به واسطه فعالیتهای سیاسی خودمواضع قابل توجهی داردکه به نظرمیرسد چنین سوابقی حتی استعلامات امنیتی وی را نیز با چالشهای جدی روبهرو کند.»
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
در این گزارش در سوابق و مواضع دکتر
ظفرقندی، به مواردی همچون حمایت از اغتشاشگران در ایام اغتشاشات و زمانی که برخی دانشجونماها تلاش داشتند فضای دانشگاه را ملتهب کنند، تهمت مهندسی شدن انتخابات و رد صلاحیتهای فرمایشی، نگرانی از سقوط ایران (در نامهای به مناسبت 29 امین مجمع انجمن جامعه پزشکی مینویسد: بدون امید، تغییر نگرش و جستوجوی راههای نو برای اصلاحات، یا باید منفعلانه به سقوط ایران در ابعاد مختلف توسعه و شاخصهای اقتصادی، اجتماعی و تحدید آزادیها بنگریم یا منتظر طغیانهای بیسرانجام، همراه با ناامنی و بههمریختگی، آیندهای مبهم و تاریک باشیم)، تزریق ناامیدی در جامعه، ایجاد التهاب در فضای دانشگاه (بیانیه انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران که ریاست آن را ظفرقندی به عهده دارد، به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴0۳-۱۴۰۲ از مواردی است که حاشیههایی را به همراه داشت)، پاک دانستن جنبش زن زندگی آزادی (در بیانیه انجمن اسلامی تحت مدیریت ظفرقندی ضمن اشاره به نامهای از سران فتنه، جنبش «زن، زندگی، آزادی» جنبشی پاک دانسته شده است) اشاره شده است.
پای مسنترین وزیر پیشنهادی بهداشت به پاستور میرسد؟
خبرگزاری فارس در گزارشی دیگر اعلام کرد: «محمدرضا ظفرقندی به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت معرفی شده است. او متولد سال ۱۳۳۷ و پس از همتی ۶۷ ساله، پیرترین وزیر پیشنهادی کابینه است که در صورت انتخاب به عنوان وزیر، مسنترین وزیر بهداشت بعد از انقلاب اسلامی خواهد بود.
در ادامه این گزارش، مواردی همچون ایجاد شکاف تعرفهای بخش خصوصی و دولتی در زمان ریاست ظفرقندی بر سازمان نظام پزشکی، مخالفت عجیب وی با خرید واکسن روسی در اوج بحران کرونا همزمان با حمایت و گریبان دریدن برای واکسن آمریکایی، ادعای نادرست ظفرقندی در خصوص مشکل اساسی در واکسن برکت، اظهارات غیردقیق وی درباره مهاجرت پزشکان و پاس گل به رسانههای معاند در این زمینه مطرح شده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13086540867.mp3
12.09M
🚨 تحلیل / ۲۰ کشور پرواز خود به تلاویو را لغو کردند / پزشکیان: تنبیه اسرائیل راه توقف جنگ است!
#شبنامه / تحولات فلسطین / ۲۰ کشور پرواز های خود به سوی فلسطین اشغالی را لغو کردند/ پزشکیان خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی: تنبیه اسرائیل راه توقف جنگ است نه چیزی دیگر / فارسی زبانان تلاویو
ادامه شبنامه را از زمین دنبال خواهند کرد؟ ساعت صفر فرا رسیده است؟/ تحولات فلسطین/ قسمت ۱۶۶۲
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#دانشجو
#تشکل_دانشجویی
✳️ نقش تشکلهای دانشجویی از نظر رهبری
✅ تشکـلهای دانشجویی چالشها و فرصتهـا
تشکلهای اسلامی دانشجویان، اصلیترین شاخه فعالیتهای دانشجویی به شمار میآید؛ به ویژه همزمان با اوج گیری نهضت و پس از پیروزی آن، نقش مضاعف یافته و بار اصلی فعالیتهای علنی دانشجویی را بر دوش داشته است.
مقام معظم رهبری، بارها و بارها از این نقش اساسی یاد کردهاند و به تحلیل و تبیین حرمت آن پرداختهاند و از منظرها و زاویههای مختلف، بر ضرورت استمرار فعالیت تشکلهای اسلامی تأکید داشته اند؛ از جمله میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
1⃣ تبلور نقش هدایتگری نسل دانشجو: در سخنان پیشین اشاره شد که رهبری معظم انقلاب، مؤکداً بر جایگاه هدایتگری نسل دانشجو تأکید ورزیدهاند و آن را از دانشجویان طلبیدهاند. بیتردید، حرکتهای انفرادی دانشجویی، نمیتواند چندان نقش چشمگیری را در هدایت اجتماعی داشته باشد.آحاد دانشجویان، در محیطهای کوچک ارتباطی خود میتوانند تأثیرگذاری کنند؛ اما وقتی که دامنه تأثیر را افزونتر و گستردهتر بطلبند، چارهای جز تشکلهای اسلامی دانشجویی باقی نمیماند. اینگونه تشکلها هستند که قادر خواهند بود اندیشهها و ارادههای فردی را در درون یک مجموعه دانشجویی تمرکز بخشند و نقش هدایتگری نسل دانشجو را مؤثرتر و بارزتر سازند:
«در زمینه حرکت سیاسی و انقلابی، شما وظیفه هدایت را هم به عهدهدارید؛ به خاطر این که شما امکان بیشتری دارید اما آنچه که میتواند مظهر این حرکت هدایتآمیز و مظهر این فداکاری واین کار فوقالعاده و این اضافه کار باشد، انجمنهای اسلامی هستند.»
2⃣ تضمین روح اسلامی دانشگاه: حفظ و تعمیق روح اسلامیت دانشگاه، از خواستههای جدی دین باوران است و بار اصلی این مسئولیت، بر دوش بدنه دانشگاه یعنی دانشجویان خواهد بود؛ اما این رسالت، همانند دیگر وظایف اجتماعی، جز از طریق تأسیس و یا تقویت نهادهای اجتماعی متناسب پدید نخواهد آمد و در این میان، نقش تشکلهای اسلامی دانشجویی که برخاسته از بدنه یاد شده هستند، نقشی اساسی و غیر قابل جایگزین است.
رهبر معظم انقلاب، در سخنی اظهار داشتهاند: من به انجمنهای اسلامی، ایمان عمیق و راسخ دارم. من نقش انجمنهای اسلامی را خیلی زیاد میدانم. نقش انجمنهای اسلامی همین است؛ یعنی حفظ فضای اسلامی و انقلابی در دانشگاه.
همچنین در سخنی دیگر ابراز فرمودهاند: من به نقش انجمنهای اسلامی هم بسیار معتقد هستم. انجمنهای اسلامی، اساسیترین قسمتهایی هستند که میتوانند اسلام را به دانشگاهها بیاورند. این چند نفر جوانی که به عنوان انجمن اسلامی در این دانشکده یا در این دانشگاه مشغول کار هستند، حتی گاهی نقششان از استاد و از مدیر و از مسئولان، مؤثرتر و قویتر و نافذتر است؛ این را باید قدر بدانیم.
البته بایستی یادآور شد که متأسفانه در مواردی به واسطه کم توجهی به این نقش اساسی و درگیر شدن با سیاست بازی و طرد و جذبهای قدرت مدارانه، تشکلهای اسلامی دانشجویی پس از انقلاب، از تعمیق روح اسلامی در دانشگاه باز مانده و یا نقش لازم را در آن نیافتهاند.
اهمیت و حرمت تشکلهای اسلامی دانشجویی بدان بود و هست که فرهنگ دینی را در محیط دانشگاه روح و عمق بخشند و دانشجویان را از سطحیگرایی، ایمان تقلیدی و...، به عمق تفکر دینی و شور و ایمان فراخوانند؛ اما سوگمندانه باید گفت که ارتباط تشکلهای اسلامی به احزاب و گروههای بیرون دانشگاه و نیز مراکز قدرت در داخل و بیرون دانشگاه، از این اهتمام اساسی کاست و آن را در گیرودار بالا بردنها و فروکشیدنها کشاند و آن توقع و انتظار را در کامها خشکاند.
رهبری معظم انقلاب، در یادکرد امیدها و ناکامیها چنین فرموده بودند: دل ما به انجمنهای اسلامی خوش بود. از اول انقلاب، بچههای دانشجو که به من مراجعه میکردند، اینها را به ایجاد و توسعه انجمنهای اسلامی تشویق میکردم و ما خیلی امید بسته بودیم. من عملاً میبینم انجمنهای اسلامی آن مسیری را که مورد امید بود، نپیمودهاند. انجمن اسلامی بایستی زمینهسازی کند، تا فکر دینی و فرهنگ دینی در دانشگاهها به صورت درست و عمیق و شایسته دانشجویش جا بیفتد. به جای این، بسیاری از انجمنها حالا من همهشان را خبر ندارم، اما تا آن جایی که من اطلاع دارم به بازیهای سیاسی، کارهای سیاسی و دستهبندیهای سیاسی افتادند؛ دستهبندیهای سیاسی بیرون از دانشگاه را به داخل دانشگاه آوردند.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
3⃣ ضامن حفظ و پویایی انقلاب: تشکلهای اسلامی در سطح جامعه و به ویژه در محیطهای دانشگاهی، بازوی پرتوان نهضت اسلامی در شرایط سخت و عسرت انقلاب بوده و هستند. در روزگار سنگربندیهای حزبی در محیط دانشگاهی، در دوره جنگ و جهاد و پس از آن، هماره پشتوانه اساسی برای نظام و انقلاب بودهاند.
با همین دید، رهبری معظم انقلاب از جایگاه انجمنها و تشکلهای اسلامی و به ویژه تشکلهای اسلامی دانشجویی یاد کردهاند و نقش آن را ستوده اند: انجمنهای اسلامی، نه فقط در دانشگاهها،
بلکه در کل ارگانها، یکی از برندهترین سلاحهای انقلاب هستند. این سلاح، سلاح بسیار برندهای است.
نقشهای سه گانه تشکلهای اسلامی دانشجویی، گوشهای از شأن و موقعیت تشکلها را نشان میدهد. به همین جهت بایستی به وظایف کلان و خرد مجامع اسلامی دانشجویی توجهی مجدد داشت؛ مشکلات و مخاطرات آن را مورد کاوش قرار داد و تمهیدات لازم را برای دستیابی به وظایف و پرهیز از خطرات جستوجو کرد.
تشکلهای اسلامی دانشجویی، از نیازها و خواستههای درونی دانشگاه برآمده اند؛ با بخشنامههای یک روزه اداری شکل نگرفتهاند، تا یک شبه پایان یابند؛ فرازهای سخت نهضت اسلامی در چند دهه اخیر، تأسیس آن را ایجاب کرد و بر استمرار حضور آن تأکید ورزید و این نهادها را به عنوان واقعیت غیرقابل انکار و حذف محیط دانشگاه درآورد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13094273018.mp3
10.73M
🔗 نخبه سیاسی آمریکا آب پاکی را روی دست همه ریخت : اسرائیل دیوانگی کند ایران نابودش میکند
🎙 نخبه سیاسی آمریکا و پروفسور مطرح در علوم استراتژیک از حقایق جدید خاورمیانه میگوید: اگر اسرائیل دیوانگی کند ایران نابودش میکند. لبنان به خوبی میتواند از پس ارتش اسرائیل بر بیاید. خود اسرائیلی ها هم می دانند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#دانشجو
#تشکل_دانشجویی
✳️ نقش و وظایف تشکل های دانشجویی
گوشهای ازوظایف ورسالتهای انجمنها و تشکلهای اسلامی را درنکات زیرمیتوان ارائه کرد:
1⃣ مصونیت بخشی دینی،سیاسی محیط دانشگاه: تشکلهای اسلامی بانامی که برگزیدهاندو تعلقی که به اسلام ومکتب نشان دادهاند، درخط مقدم حفاظت محیط زیست دانشگاه هستند.آنان بایستی با حساسیت لازم به مسئله برخوردکنند؛ سیاست بیاعتنایی و تساهل راپیشه نگیرند و دربرابرآلایشهای موجودونفوذ آلودگیهای جدید، ازواکنش منطقی دریغ نورزند:
«دانشجو،آن کسی است که میخواهداز این سفره [دانشگاه ] تغذیه بشود.اگردید گوشهای ازاین سفره راکسی آلوده و مسموم وخراب میکند،حق داردنگذارد. ایشان درهمین بیانات افزودهاند:
«البته این کاراگربخواهددرست انجام بگیرد، بایدبا یک سیستمبندی وبا یک نظم و انتظام صحیح انجام بگیرد،که من فکر میکنم مظهر عمده آن، انجمنهای اسلامی دانشجویان هستند.»
نکته اساسی دراین مقوله آن است که نگاه حفاظتی به حریم و حرمت دانشگاه، نبایستی سطحی و محدودنگر باشد. متأسفانه درمواردی، این رسالت در محدوده حجاب و نماز یک یا چند استاد یا دانشجو و یا مسایل مشابه آن محدود مانده است و روح اساسی این رسالت، یا مغفول مانده و یا به فراموشی سپرده شده است.
در سخنی هشدارانه، رهبری معظم انقلاب، این نگاه ژرف را بیان کردهاند و به جزئی نگران و سطحی بینان، هشدار لازم را داده اند:
«عزیزان من! به مسئله دین در دانشگاهها با این چشم نگاه کنید. مسئله این نیست که میترسیم چهار نفر جوان در دانشگاه بیدین بشوند و بیدین بمانند و نماز نخوانند. البته همه اینها ایراد است.
اگر خدای نکرده پسر یا دختر جوانی بیدین، لاابالی و به مقررات دین بیاعتنا باشد، اینها ایراد دارد؛ اما مسئله فقط به این جا تمام نمیشود.
نکته دیگر آن است که تشکلهای اسلامی نبایستی کار خود را در درمان آلودگیها و بیماریها محدود کنند؛ کار اساسیتر، بهداشت محیط زیست دانشگاهی است. نهادهای فرهنگی و از جمله تشکلهای اسلامی، میبایست با تأمین اطلاعات و تمهید فضای مناسب، از ورود بیماریها و آلودگیها ممانعت کنند و گونهای واکسینه و مصونیت درونی در محیط پدید آورند:
«به مسئله تشکلهای دینی دانشجویی با این چشم نگاه کنید؛ حالا اسمش هر چه هست، اسمها مهم نیست؛ مسماها و مضمونها مهم است. در دانشگاه کسانی هستند که زود تحت تأثیر تبلیغات دشمن قرار میگیرند؛ وسوسه نفس، آنها را زود مبتلا میکند؛ یا از شبههها، خیلی زود متأثر میشوند. شما باید به اینها مصونیت
بدهید.
2⃣ تعمیق فرهنگ دینی: تشکلهای اسلامی دانشجویی، به منظور ادای دین به دیانت و مکتب پدید آمدند. این تعهد، اصلیترین قید وجودی این نهادهای دانشجویی است. نکته یاد شده ایجاب میکند که نهادهای اسلامی دانشگاهی، به بررسی نقطه اساسی ضعف دینی در محیط دانشجویی بپردازند و راه علاج آن را جستوجو کنند.
با یک نگاه ژرف کاوانه میتوان دریافت که اساسیترین نکته را در ضعف تعبد یا کمرنگ بودن شعائر یا مسائلی مشابه آن نمیتوان دید. شاید در آن مقولات، ضعفها و یا نارساییهای جدی دیده شود؛ اما چندان نیست که خطر اصلی تلقی شود و ذهنها و عملکردها را به سوی خود متوجه کند. ضعف اصلی در محیط دانشجویی، اطلاع ناقص و سطحی دینی
است.
گرچه ضعف اطلاعات مذهبی، مشکل عام جوامع اسلامی و از جمله کشور ماست، اما در محیطهای بسته و گروههای سنتی، ایمان و باور ریشهدار به انضمام دریچههای محدود اطلاعاتی موجب میشود که فقر اطلاعات مذهبی، اساس باور دینی را منهدم نکند؛ ولی در محیط دانشجویی، با توجه به گستره فضای اطلاعاتی، شبهات و شکوک راه پیدا میکند. در این شرایط، اگر سطح اطلاعات مذهبی ارتقا پیدا نکند و عمق لازم را نیابد، موج شبهات به اضافه خودباوری کاذب موجب میشود که یا اساس باورهای دینی مورد تهدید قرار گیرد، و یا بدعتهای نوظهور به گونهای مداوم، مشتریانتر و تازه پیدا کنند.
با همین نگرش، تشکلهای اسلامی بایستی اساسیترین موقف و عملکرد خود را در تعمیق و ارتقای فرهنگ دینی محیط دانشجویی بدانند و برای آن به برنامهریزی جدی و اساسی روی آورند:
«انجمن اسلامی بایستی زمینهسازی کند، تا فکر دینی و فرهنگ دینی در دانشگاهها به صورت درست و عمیق و شایسته ی دانشجویش جا بیفتد.»
به نقل از خبرنامه دانشجویان، هدایت فکری، دینی محیط دانشجویی در صورتی میسر است که انجمنها و تشکلهای اسلامی، رشد و ارتقای معارف دینی را برای اعضای خود در اهم مسائل قرار دهند و در گذر برنامهها و موجهای زودگذر، از بنیانسازی استوار عقیدتی در اعضای خود غفلت نورزند:
«میشود انجمنهای اسلامی تغذیه و تقویت بشوند و کانونی برای کارهای اعتقادی گردند.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13098402195.mp3
13.34M
🔗 ناگفته های حضور مخوف ترین فرمانده غزه در تهران / او چگونه به ایران رسید؟
🎙 ناگفتههای حضور مخوف ترین فرمانده غزه در تهران از زبان شهید اسماعیل هنیه / یحیی سنوار چگونه به ایران آمد و در دیدار او با رهبر انقلاب چه گذشت؟ / آنالیز سخنان شهید اسماعیل هنیه و نگاه ایشان درباره مقاومت ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#پزشکیان
#کابینه_چهاردهم
✳️ هممیهن: روشن نیست تعارضات کابینه اقتصادی چگونه حل میشود
✅ با توجه به اینکه گفته میشود روش همتی وزیر پیشنهادی اقتصاد و طیبنیا مشاور عالی رئیسجمهور در مدیریت اقتصاد فاصله معناداری دارد مشخص نیست این دو ديدگاه چگونه برای حل مشکلات اقتصادی با هم جمع خواهد شد.
این ارزیابی و دغدغه را روزنامه هممیهن در گزارشی با عنوان «لیدر اقتصاد؟» منتشر کرده و نوشت سیب سیاست باز چرخید و حالا عبدالناصر همتی از سوی مسعود پزشکیان به عنوان وزیر اقتصاد به مجلس معرفی شده؛ همان وزارتخانهای که بارها احسان خاندوزی وزیر آن را نقد کرده بود سه سال از پایان دولت روحانی و بسته شدن پرونده اقتصادی دولت او میگذرد و طبیعی است که کمکم باید رد آنان را در تاریخ سیاسی و اقتصادی ایران جستوجو کرد.
اما نام عبدالناصر همتی که سه سال ریاست بانک مرکزی را در دولت دوازدهم بر عهده داشت همچنان بر سر زبانهاست و این روزها گزینه دولت چهاردهم برای وزارت اقتصاد است. عبدالناصر همتی در مرداد سال ۱۳۹۷ ریاست بانک مرکزی را بر عهده گرفت. هرچند دلار نیمایی در دوره او به ۴۲۰۰ تومان رسیده بود اما همتی در عرض سه سال دلار را ۱۱ هزار تومان تحویل گرفت و با قیمت
۲۲ هزار و پانصد تومان تحویل داد و این در شرایطی بود که ایران وارد موج دوم تحریمهای آمریکا شده بود و عملاً برجام برای دولت دوم حسن روحانی دستاورد حساب نمیشد. ضمن اینکه علی طیبنیا که در دولت اول روحانی به عنوان وزیر اقتصاد حضور داشت و به وزیر ضد تورم معروف شده بود دیگر در کنار همتی نبود جالب آنکه این دو در دولت مسعود پزشکیان باز در حال بازگشت به عرصه اقتصاد هستند. شواهد و اخبار نشان میدهد که همتی در ماههای آخر حضور خود در دولت با روحانی به اختلاف خورده بود و یک نمونه آن نامه اعتراضی او به حسن روحانی درباره ایفا نشدن 979 میلیون یورو از مجموع تعهد سه میلیارد یورویی برای واردات دارو و کالاهای اساسی بود. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، همتی عزم خود را جزم کرد که نامزد شود و در یکی از مناظرهها عنوان کرد در حوزه اقتصادی با حسن روحانی اختلاف داشته؛ به همین دلیل از مسئولیت بانک مرکزی عزل شده است. با این حال محمود واعظی رئیس وقت دفتر روحانی این اختلاف را تکذیب کرد و گفته بود اگر کسی اختلاف داشت که این قدر در مسئولیت خود نمیماند این جور در نمیآید یعنی کسی اختلاف داشته باشد ولی با این حال آنقدر در مسئولیت خود بماند تا برود و کاندیدای ریاست جمهوری شود؟ حتی وقتی هم که آقای همتی کاندیدا شدند میخواستند مرخصی بگیرند؛ خُب کسی که اختلاف دارد مرخصی نمیگیرد. ایشان میخواستند مرخصی بگیرند که اگر رای نیاوردند سر کارشان برگردند اما آقای رئیسجمهور گفتند جایی مثل بانک مرکزی حساس است و حرف رئیس کل بانک مرکزی بر معشیت مردم زندگی مردم و سرمایه مردم تاثیرگذار است. نمیشود که کسی همزمان رئیس کل بانک مرکزی باشد و سراغ مسائل اقتصادی و مناظره هم برود. جالب آنکه در همان زمان شایع شده بود پورمحمدی که به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه منصوب شده قرار است به جای همتی بنشیند که تکذیب شد. زمانه و سیاست هزار چهره دارد شاید هیچکس فکر نمیکرد در بهار امسال عبدالناصر همتی که از منتقدان سرسخت تیم اقتصادی دولت رئیسی بود شناسنامه به دست به وزارت کشور برود و برای جایگزینی او ثبتنام کند هرچند همتی ردصلاحیت شد اما از مسعود پزشکیان و برنامههای اقتصادی حمایت کرد.... سیب سیاست باز چرخید و حالا عبدالناصر همتی از سوی مسعود پزشکیان به عنوان وزیر اقتصاد به مجلس دوازدهم معرفی شده است. با توجه به اینکه گفته میشود سیاستهای همتی و طیبنیا فاصله معناداری با هم دارد مشخص نیست این دو ديدگاه چگونه برای حل مشکلات اقتصادی با هم جمع خواهد شد. همتی در برنامهای که ارائه کرده بر مدیریت خزانه کشور رصد و سیاستگذاری کلان اقتصادی مدیریت کمکهای فنی، اقتصادی، مدیریت شرکتهای دولتی تنظیمگری امور بیمه و بازار بورس و فراهمسازی بستر سرمایهگذاری خارجی تاکید کرده است. او در حالی شفافسازی و جذب سرمایهگذاری خارجی برای رشد اقتصاد را در برنامه خود گنجانده که میدانیم این دو مهم بدون FATF و احیای برجام محقق نمیشود. اگرچه طیبنیا نیز در اصل این برنامهها با همتی اشتراک نظر دارد اما باید دید در ادامه این دو میتوانند روشی واحد را برای رسیدن به هدف مشترک پیش ببرند یا خیر.»
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
آنچه در تحلیل روزنامه هممیهن مغفول و مسکوت مانده فراتر از نوع تعامل همتی و طیبنیا، موضوع توانمندی اجزای تیم اقتصادی کابینه، امکان تعارض یا هماهنگی میان آنها و فرمانده اقتصادی دولت است. چند هفته قبل عنوان میشد که آقای طیبنیا معاون اول میشود و تیم اقتصادی را اداره میکند. اما او را نپذیرفتند یا او نپذیرفت و آقای عارف معاون اول شد که صبغه مدیریت اقتصادی ندارد.
طبعا طیبنیا هم از موضع مشاوررئیسجمهور نمیتواند مدیریت بکند و فرمانده ارشد باشد. چالش دوم به توانمندی هر یک از اعضای تیم و میزان همگرایی و تعامل آنها بر میگردد. فعلا رئیس سازمان برنامه و بودجه (پورمحمدی) معرفی شده که تا حدودی دارای گرایشهای تعدیلی است. سرنوشت رئیس بانک مرکزی هم فعلا نامعلوم است. میمانند وزرای اقتصاد، تعاون و کار و رفاه، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، صمت، نفت و نیرو. گفته میشود گرایش برخی نامزدهای اقتصادی کابینه نهادگرایانه و مخالف رویکردهای تعدیلی است و حال آن که برخی دیگر گرایشهای تعدیلی دارند. طبعا این مسئله میتواند خود را در موضوعاتی مانند تعیین قیمت ارز یارانههای پرداختی برای برخی اقلام اساسی نحوه تامین کسری بودجه و... نشان بدهد همچنین نوع اختلافاتی که بعضا در دولتها میان وزارت رفاه و صمت و جهاد کشاورزی پدید آمده و موجب آسیبهایی شده است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13102265241.mp3
10.07M
🔗 این اتفاقات فقط مخصوص ایران است/ مخصوص خود ماست، هیچ جای دیگر دنبالش نباشید
🎙 مرور چند اتفاق مهم که لا به لای اخبار و موج های شبکه های مجازی در حال گم شدن است. واقعیت هایی از ایران که کمتر به آن توجه میکنیم اما در روح زندگی ما در جریان است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✳️ ما اشتباه شما را تکرار نمیکنیم!
1⃣ متاسفانه در میان نامزدهایی که رئیسجمهور محترم برای تصدی پستهای وزارتی به مجلس معرفی کردهاند، افرادی دیده میشوند که سوابق و کارنامههای آنها به وضوح نشان میدهد از صلاحیت لازم برای حضور در کابینه برخوردار نیستند. بحث درباره توانمندی این عده برای حضور به عنوان وزیر، در این یا آن وزارتخانه در میان نیست، اگرچه توانمندی و کارآمدی نیز یکی از شرایط ضروری و غیر قابل اغماض است ولی مشکل اصلی آنها که قبل از موضوع کارآمدی در میان است، زاویهای است که برخی از آنان با اصول و مبانی انقلاب و نظام داشتهاند و در کارنامه سیاسی و رفتاری آنها ثبت شده است.
2⃣ آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم به فراجناحی بودن کابینه اشاره کرده و در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) خطاب به مردم نوشتهاند «در مرحله انتخاب و بررسی کابینه از صاحبنظران متعددی مشورت گرفتیم و تلاش کردیم با رویکرد وفاق و همدلی، بهترین وضعیت ممکن را با ظرفیتهای موجود رقم بزنیم. صبر کنید کابینه کار کند و آنرا از روی عملکردش نقد کنید». مفهوم «فراجناحی» گزینش از میان سلیقههای سیاسی متفاوتی است که در چارچوب نظام تعریف شدهاند و صد البته به کارگیری افراد با سلیقههای متفاوت میتواند نقش موثرتری در پیشبرد امور داشته باشد ولی سخن درباره تعداد -هرچند اندک- کسانی است که برخی از مواضع و عملکرد آنها در چارچوب اصول و مبانی نظام قابل تعریف نیست و از زاویهدار بودن افراد یاد شده با نظام حکایت میکند.
3⃣ برخی از این افراد زاویهدار که در کمیسیونهای مرتبط مجلس شورای اسلامی حضور یافته بودند، در پاسخ به پرسشهای نمایندگان درباره مواضع و عملکرد زاویهدار خود ابراز پشیمانی کرده و اعلام داشتهاند که دچار اشتباه شده بودند! برخی دیگر اگرچه میدانستند مواضع و عملکرد زاویهدار آنها با نظام قابل دفاع نیست ولی درباره آن سکوت میکردند و اسناد و مدارک ارائه شده را بیپاسخ میگذاشتند که از اصرار آنها بر مواضع و عملکرد پیشین حکایت کرده و میکند!
4⃣ همراهی با نظام در مواضع و عملکرد اصلیترین و ضروریترین شرط حضور در پستهای کلیدی و حساس، نظیر وزارت است و بدیهی است که حضور زاویهدارها در مراکز و پستهای کلیدی و حساس میتواند آسیبها و خسارتهای جبرانناپذیری را در پی داشته باشد و تجربه کردهایم که داشته است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی، برگزیدگان مردم و نماینده آنها هستند و سوگند یاد کردهاند که؛ پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشند... و از ودیعهای که ملت به آنها سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنند. از این روی سپردن مسئولیت کلیدی و حساس وزارت به افراد زاویهدار نمیتواند با سوگندی که یاد کردهاند همخوانی داشته باشد و ندارد. بخوانید!
5⃣ افراد زاویهدار ادعا میکنند که مواضع و عملکرد پیشین آنها اشتباه بوده و اکنون پشیمان هستند. از این اظهار نظر میتوان و باید هم استقبال کرد ولی یک پرسش از آنها و یک پاسخ از سوی نمایندگان در میان است که نمیتوان و نباید نادیده گرفته شود. پرسش از فلان و بهمان گزینه زاویهدار این است که آیا بعد از معرفی به عنوان وزیر متوجه اشتباه مواضع و عملکرد قبلی خود شده و ابراز پشیمانی میکنند؟! و اگر اینگونه نیست چرا قبل از معرفی به فکر ابراز پشیمانی نیفتادهاند؟! و اما، پاسخی که از نمایندگان انتظار میرود آن که، از زاویهدارهای معرفی شده به خاطر ابراز پشیمانی آنها تشکر و قدردانی کنند و به آنها اعلام فرمایند که با توجه به حساسیت و جایگاه کلیدی پست وزارت نمیتوانند با وزارت آنها موافقت کنند و کوتاه سخن آن که بگویند؛ شما اشتباه کرده و اکنون پشیمانید پس انتظار نداشته باشید ما نیز با پذیرش شما به عنوان وزیر، مانند شما دچار اشتباه شویم و بعدها بازهم مانند شما ابراز پشیمانی کنیم! چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!
✍حسین_شریعتمداری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13105127377.mp3
11.67M
🚨 تحلیل / بازی ابهام آور برای ساییدن اعصاب صهیون / ایران در فکر حمله و شورش چند روزه در تلاویو
#شبنامه / تحولات فلسطین / چگونه، چه زمانی، در چه سطح در کدام عمق کدام اهداف را خواهد زد؟ / بازی پیچیده ایران برای ساییدن اعصاب صهیونیستها / آیا ایران به حملهای چند روزه که موجب شورش در تلاویو شود فکر میکند؟ / شدت حملات مقاومت لبنان ثانیه به ثانیه / مقاومت / قسمت ۱۶۶۳
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#کودتا
#کودتای_۲۸مرداد
✳️ بازخواني كودتاي 28 مردادسال۱۳۳۲ !
✍ #محمد_كاظم_انبارلويي
بازخواني كودتاي 28 مرداد 1332 براي هر كس كه ميخواهد در سپهر سياست ايران پا به عرصه سياستورزي بگذارد يك ضرورت است.
ملت ايران پس از كودتاي 28 مرداد با دشمن اصلي يعني آمريكا وارد جنگ ميشود كه هنوز پس از 70 سال اين جنگ ادامه دارد . ذكر چند نكته در ذيل اين باب مهم است.
1⃣ برخلاف نظر برخي غربزدهها كه با پنهان كردن حافظه تاريخي مردم ميخواهند آغاز جنگ و رويارويي ملت را با آمريكا از تسخير لانه جاسوسي آدرس دهند، دشمني آمريكا با ملت از كودتاي 28 مرداد آغاز ميشود.
طي 70 سال گذشته بهويژه در جريان نهضت اسلامي امام خميني در سالهاي 56 و57 دريايي از خون و خشونت مناسبات ايران و آمريكا را شكل ميدهد.
2⃣ كودتاي 28 مرداد را آمريكاييها و رژيم شاه يك قيام مردمي براي بازگشت سلطنت ترجمه ميكنند. اين اصطلاح قيام مردمي تركيبي از جنبش اراذل و اوباش با همراهي فواحش با چاشني مداخله نظامي كه از آن به كودتا ياد مي شود صورت گرفت. كه باعث شد حكومت پهلوي دوم پس از مرگ پدرش تداوم يابد.
پهلوي دوم مثل پهلوي اول با كودتا روي كارآمد. كودتاي پهلوي اول با كارگرداني انگليسيها و با سناريويي كه سرويسهاي امنيتي انگليس نوشته بودند شكل گرفت اين كودتا در حقيقت تيرخلاصي به قيام مشروطيت بود.
3⃣ نهضت ملي شدن نفت به رهبري آیتاله كاشاني – مصدق پيروز شد. نتيجه اين پيروزي فرار شاه ذيل قيام تاريخي 30 تير 1331 بود. قيام 30 تير در حقيقت نماد «توليد» قدرت ملي و توليد سرمايه اجتماعي نهضت ملي شدن نفت بود. اين قيام مصدق را به قدرت رساند. اما متاسفانه در «توزيع» اين قدرت در جريان شكلگيري كابينه مصدق به مشكل برخورد. جريان «اطلاعات» و نوع «ارتباطات» در دو بيت آیت الله كاشاني و مصدق متفاوت بود . سرويسهاي آمريكا و انگليس روند آن را كنترل و در آن اخلال ميكردند.
لذا آن دو را در مقابل هم قرار دادند. مصدق را در برابر مجلس كه او را سر كار آورده بودند قرار دادند تا جايي كه رأي به انحلال مجلس داد.
قيام 30 تير مصدق را به قدرت برگرداند و به حكومت قوام خاتمه داد. قرار بود كساني كه به سوي مردم آتش گشودند و قيام را سركوب كنند مجازات شوند.
اما نهتنها مجازات نشدند بلكه در كابينه معرفي شدند. قيام 30 تير مكمل پيروزي ملت و تضميني بر ملي شدن نفت بود متاسفانه در صنعت نفت كساني به كار گرفته شدند كه گماشته انگليسيها بودند اين انتخابات به اختلاف دو رهبر نهضت ملي دامن زد.
كساني كه هيزم آتش اختلافات را تأمين ميكردند در حقيقت تنور كودتا توسط آمريكا را گرم ميكردند. آنها ظرف يك سال قيام پيروزمند 30 تير كه منجر به غلبه ملت براي شكلگيري يك دولت ملي شده بود را به تيغ يك كودتاي آمريكايي سپردند و آن را به شكست رساندند.
4⃣ انگيسيها در قرارداد نفت با ايران يك ششم سودي كه ميبردند به ايران ميدادند. بابت اين سود هيچ مالياتي هم به دولت ايران نميدادند اين در حالي بود كه 36 درصد سود را به عنوان ماليات اين درآمد را به دولت انگليس ميدادند!
شركت انگليسي هيچ وقت دفاتر محاسبات خود را بابت اين پرداختها به ايران نميداد در حالي كه مالك نفت ملت ايران بود شرکت انگليسی دفاتر را سرّي ميدانست و هيچ حساب و كتاب و حسابرسي در پرداخت به ايران در كار نبود.
كارمندان انگليسي در رفاه بودند و كاركنان ايراني در فقر و فلاكت بودند!
نهضت ملي در حقيقت به يك غارت بيحساب و كتاب پايان داد. با ملي شدن صنعت نفت ايران، جلوي اين غارت گرفته شد. اما با كودتاي 28 مرداد ورق برگشت با آنكه صنعت نفت ملي شد اما غارت اموال ملت به شكل ديگري تداوم يافت.
انقلاب اسلامي به رهبري امام (ره) پاياني به اين غارت بود.
💢ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
5⃣ نگارنده از كودتاي 28 مرداد به عنوان يك كودتاي دموكراتيك ياد ميكند چون ظاهر و پوسته اين كودتا با يك پوشش حركت سياسي و مردمي و مغز كودتا يك پوسته ضخيم نظامي داشت.
مصدق هنگام كودتا فرمانده ارتش بود! اما جنس اختلافات در سران نهضت به گونه اي بود که اين فرماندهي را از حيّز انتفاع ساقط كرده بود. حتي مصدق روز كودتا از طريق راديو از مردم كمك نخواست. شد آنچه بايد ميشد!
بدنه اين قيام به اصطلاح مردمي را فواحش و اراذل و اوباش تشكيل ميدادند. نظامياني كه در قيام 30 تير مرتكب جنايت شدند و بايد طبق مصوبه مجلس مجازات شوند با حكم فرمانده كل قوا كه مصدق بود به قدرت برگشتند و بعد از كودتا هم به حيات سياسي و نظامي خود در دولت كودتاي زاهدي ادامه دادند و همان پستها را داشتند!
در مورد كودتاي 28 مرداد مطالب مگو و اسرار عجيبي نهفته است. آمريكاييها و انگليسيها پس از گذشت 70 سال حاضر نشدند اسناد اين كودتا را از طبقهبندي سري خارج كنند.
6⃣ آمريكاييها و انگليسيها ميخواستند همان بلايي كه بر سرقيام مشروطه و نهضت ملي شدن نفت آوردند بر سر انقلاب اسلامي نيز بياوند. هوشمندي امام خميني (ره) و تجربهاي كه ملت از شكست در آن دو قيام داشتند جلوي اين تكرار را گرفت. انقلاب اسلامي با پروژه ها و توطئههاي دشمن مقابله كرد و آمريكا و انگليس را نهتنها در ايران بلكه در كل منطقه شکست داد.
آمريكائيها و انگليسيها قدم به قدم عقب نشستند و اكنون در محاصره نيروهاي انقلاب اسلامي و جبهه مقاومت دست و پا ميزنند. كافي است به نمودار فراز و نشيب مبارزات ملت ايران از مشروطه تا كنون نگاه كنيم.
7⃣ مدل مقابل آمريكائيها و انگليسيها با انقلاب اسلامي بازسازي مدل مصدق – كاشاني است.
آنها ميخواستند از رؤساي جمهور مصدق و از امامين انقلاب آيتالله كاشاني بسازند.
حالآنکه نه رؤساي جمهور استعداد مصدق شدن داشتند و نه زعامت و اندازه رهبري امامين انقلاب با قواره رهبری آیتالله كاشاني ميخواند. به نظر ميرسد گفتمان دکتر پزشكيان در تقويت وفاق و اتحاد ملي حكايت از يك درك تاريخي وی از تاريخ یکصد سال اخير ايران دارد. بايد دعا كرد اين درك تاريخي تا پايان دوره در ذهن مبارك او محفوظ بماند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13112105893.mp3
9.85M
🔗 بعد از ترور شهید هنیه قبح حرف از بمب اتم در ایران شکسته / ارسال موشک به روسیه؟
🎙 گزارش فوق العاده قابل تامل مرکز آمریکایی درباره ایرانی ها / پس از ترور شهید هنیه قبح حرف زدن از بمب اتم در بین مردم ایران در حال شکسته شدن است. آنها دیگر بمب اتم را سلاح کشتار جمعی نمی دانند. / مرور چند اتفاق مهم و تغییراتی که ترور میهمان در تهران به وجود آورده است...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#تُپُق
#مهمترازتُپُق
✳️ تُپُق زدن مهم نیست
نگرانی جای دیگری است
🔻رئیس جمهور، زیادی تُپُق می زند؟ حتما اگر روان تر سخن می گفت، بهتر بود؛ اما ایرادی نیست که نتوان از آن گذشت. خیلی از ما ها تُپُق می زنیم.
🔹نگویید که شهید رئیسی را به خاطر یک صدم این تُپُق ها مسخره می کردند. ما مثل آنها نیستیم. دین ما، تمسخر را ممنوع کرده و نشانه جهل انسان دانسته است. "قَالُوا أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًا قَالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ. گفتند ای موسی ما را به استهزاء گرفته ای؛ گفت به خدا پناه می برم که از جاهلان باشم.".
🔻آقای پزشکیان امروز گفت "من بلد نیستم زیاد حرف بزنم، چیزهایی هم که باید از روی کاغذ بخوانم بدتر خراب میکنم"؟ این هم ایراد چندانی ندارد. روان خوانی یک متن، برای خیلی از ما ها نیز ممکن است دشوار باشد.
🔹رئیس جمهور گفت "از وزرا دفاع نمیکنم، چون آنها بلد هستند از خودشان دفاع کنند. وزرا را که همه بلدند، من برم بشینم"؟ بله عُرف و قاعده این بوده که رئیس جمهور، یکایک وزیران را معرفی، و از شایستگی های آنها دفاع کند. اما اگر این قاعده را رعایت نکرده، وزرا فرصت معرفی خود را دارند.
🔻اینها هیچ کدام، ایراد مهمی نیست. آن چه محل دغدغه و نگرانی -و نه عیب جویی و ایراد گیری- است، این که آقای پزشکیان، از یک جایی به بعد باید اداره کابینه را مستقیما بر عهده بگیرد و فراتر از مشاوران، مستقیما با مردم و کارشناسان و نمایندگان سخن بگوید.
🔹منظور فقط نشست مطبوعاتی نیست که تا کنون برگزار نشده. این هم ایراد مهمی نیست. اگر اقتصاد، مسئله اول کشور است، آقای پزشکیان باید استنباط کلان از حوزه اقتصاد و جزئیات و فروع آن پیدا کند، مسئولیت یکایک تیم اقتصادی را بشناسد و از اهمیت هماهنگی آنها آگاه باشد.
🔻فراتر از اینها، باید از فاز کلی گویی و مرور شعار ها و هنجارها بگذرد و بگوید که برنامه دولت او برای عملیاتی کردن رونق تولید، گسترش عدالت اقتصادی، عبور از تبعیض و رانت، افزایش قدرت پول ملی، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ها و... چیست.
🔹دغدغه جدی این است که تا اینجای کار در چیدن کابینه، بیش از آقای پزشکیان، گروه موسوم به شورای راهبری ظریف، نقش ایفا کرده و بالای ۷۰ درصد وزرا، انتخاب و سهم آنها بوده است.
🔻مسئله مهم این است که آقای ظریف در حوزه ظاهرا تخصصی اش (سیاست خارجی) هم نا موفق بود، چه رسد به اقتصاد، که نه او و نه بسیاری از اعضای سیاسی کار شورای راهبری، هیچ سر رشته از آن ندارند.
🔹هنوز در عمل، روشن نشده سکاندار تیم اقتصادی کیست و برنامه ای که بتوان بر اساس آن حرکت کرد، کدام است؟ این خلاء بزرگی است که رای اعتماد به وزیران را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_13115629401.mp3
10.18M
🔗 هریس عامل رفاقت آمریکا با زادگاهش خواهد شد؟ / ایران و چین و آمریکا با هریس چه میشوند؟
🎙 آیا کامالا هریس در صورت پیروزی رفاقت آمریکا با کشور زادگاهش را عمیق تر خواهد کرد؟ ؟ سرنوشت ایران و چین و هند و آمریکا در صورت پیروزی هریس چگونه خواهد بود؟ هیئت حاکمه آمریکا اراده کرده هریس به قدرت برسد؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#سنوار
#یحی_سنوار
انتخاب #یحیی_سنوار؛ رمزها و رازها
انتخاب دو هفته پیش ابوابراهیم «یحیی سنوار»، به ریاست دفتر سیاسی جنبش حماس که در واقع انتخاب مسئول ارشد و به عبارتی رهبری این جنبش بهحساب میآید برای سران آمریکا و رژیم صهیونیستی خیلی غیرمنتظره و به تعبیری که شبکه «کان» رژیم غاصب به کار برد، «شوکآور» بود. جالبتر از آن، انتخاب اجماعی سنوار از سوی همه اعضای شورای حماس صورت گرفت و هیچ مخالفی نداشت. این به معنای آن است که این انتخاب بر اساس یک «راهبرد خاص» صورت گرفته است کما اینکه حزبالله لبنان ضمن آنکه از «پیامی قوی به دشمن آمریکایی و اسرائیلی» خبر داد، علامتی از «تمرکز بر طوفانالاقصی» دانست. اسامه حمدان از چهرههای شاخص دفتر سیاسی هم گفت این نشان میدهد «حماس از ماهیت مرحله کنونی آگاه است». انتخاب
یحیی سنوار که دقیقاً یک هفته پس از شهادت «اسماعیل هنیه»، نام پرطنین در میان مسئولان ارشد حماس صورت گرفت، بیانگر آن است که این انتخاب بر بستر احساسات قرار نداشته بلکه در یک فضای عقلانی و همراه با محاسبات مختلف انجام شده است.
یحیی سنوار نام ناآشنایی نبود او حداقل از 1396/ 2017 که به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه معرفی گردید، در کانون توجه محافل سیاسی، امنیتی و رسانهای قرار داشته است و در عین حال جنگ کنونی غزه هم به دلیل حساسیتهای زیاد که در جهان روی آن وجود دارد، یحیی سنوار را در کانون خبرهای مرتبط با فلسطین قرار داد. با این وجود هنوز این سؤال وجود دارد که او واقعاً کیست؟ و با وجود اینکه شدیداً در معرض ترور فیزیکی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی و حتی بعضی دولتها در منطقه قرار دارد، چگونه میتواند جنگ و غزه را توأمان اداره کند؟ در این خصوص نکتههایی وجود دارد:
1⃣ یحیی ابراهیم سنوار 8 آبان 1341/ 29 اکتبر 1962 در اردوگاه آوارگان خانیونس واقع در باریکه غزه متولد شده است. پدر و مادر او اهل حوالی باریکه یعنی عسقلان (اشکلون) بودهاند که پس از جنگ 1327 / 1948 که یومالنکبه خوانده میشود؛ به خانیونس آمده و در اردوگاه مستقر شدهاند. درواقع سنوار 14 سال پس از تحمل درد آوارگی خانواده، به دنیا آمده است. پس سنوار درد آوارگی و مسائل مرتبط با آن را عمیقاً درک کرده است. او اولینبار در سن 19 سالگی ـ 1360ـ صرفاً به دلیل داشتن اعتقادات دینی بازداشت شد و هفت سال بعد، بار دیگر به دلیل اعتقاد به آزادسازی فلسطین به چهار بار حبس ابد محکوم گردید و تا 27 مهر 1390 / 18 اکتبر 2011 که به همراه 1026 اسیر دیگر فلسطینی با افسر متجاوز اسرائیلی «گیلعاد شالیط» مبادله گردید، جمعاً 23 سال یعنی حدود نیمی از عمر خود را تا آن زمان در اسارت طی کرد که چهار سال آن در انفرادی گذشت. یحیی سنوار از سال 1392 عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه بوده است. در ماه مه 2021 خانه و دفتر او در نوار غزه مورد حمله هوائی قرار گرفت و از بین رفت. جالب این است که این شخصیت، از شهریورماه 1394 همزمان با قرار داشتن در لیست ترور رژیم غاصب، در لیست ترور آمریکا هم قرار داشته است.
2⃣ پاسخ این سؤال که او با وجود زندگی بسیار مخفیانه چگونه قادر به رهبری همزمان یک جنبش جهادی در حال درگیری و اداره باریکه غزه خواهد بود، بهخصوص برای سران رژیم از اهمیت ویژه برخوردار میباشد. کما اینکه رسانههای نزدیک به دولت نتانیاهو پس از انتخاب سنوار نوشتند در حالی که جای او معلوم نیست، او چگونه میتواند سازمان حماس و امور مردم را هدایت نماید؟ در عین حال پاسخ به این پرسش خیلی دشوار نیست چرا که همزمانی مدیریت میدان جنگ و امور مردم ـ در حدی که از یک سازمان انقلابی در حین جنگ توقع میرود ـ طی بیش از ده ماه اخیر در غزه توسط همین آقای سنوار صورت گرفته است و بهقول علما مهمترین دلیل ممکن بودن وقوع شیء، تحقق آن است. سنوار در این ده ماه رهبر مقاومت غزه و مردم آن بوده و درواقع سپردن رسمی رهبری حماس به او، واگذاری کاری دشوار به انسانی تجربه اندوخته است. به قول اسامه حمدان «حماس کسی را انتخاب کرد که بیش از 300 روز است امانتدار جهاد و مبارزه در میدان نبرد در غزه است». حماس فردی را انتخاب کرده که به دلیل حضور دوره طولانی در غزه اشراف کامل بر وضع غزه و موقعیتهای آن دارد. چه کسی در بین بقیه مسئولان حماس به اندازه سنوار اداره امورات مردم را عهدهدار بوده و چه کسی بیش از او از خود تابآوری و قدرت مدیریت نشان داده است؟
3⃣ وضع رهبری حماس از پیدایش آن تا امروز با اقتضائات هماهنگ بوده است و انتخاب شیخ احمد یاسین، عبدالعزیز الرنتیسی، شیخ صلاح شحاده، خالد مشعل، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار بر این اساس صورت گرفته است.
💢 ادامه مطلب👇👇👇👇👇