فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#شاخص
#اصلح
#شاخص_انتخاب
✳️ #اصلح کیست؟
🔹رهبر انقلاب توضیح میدهند
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10045218291.mp3
12.34M
🔗 افسر اطلاعاتی آمریکا : یمن رسما چشمان ارتش ما را مسدود کرده / شکار 30 میلیون دلاری یمن
🎙 اظهارات افسر اطلاعاتی ارتش آمریکا : یمنی ها رسما با حملات خود علیه مهم ترین جنگ افزارهای ما چشمان ارتش ما را کور کرده اند. / شکار 30 میلیون دلاری یمن / افسر آمریکایی : ما بسیار قدرتمند هستیم ، مشکل اینجاست که آنها از ما نمی ترسند...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#رأی
#رأی_میدهم
#رأی_دادن_حق_است
#رأی_دادن_حق_من_است
#رأی_دادن_حق_مسلم_ماست
#رأی_دادن_حق_مسلم_ملت_است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#رأی
#رأی_میدهم
#رأی_دادن_حق_است
#رأی_دادن_حق_من_است
#رأی_دادن_حق_مسلم_ماست
#رأی_دادن_حق_مسلم_ملت_است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10049115546.mp3
11.73M
🚨 احارانوت: تعداد فرماندهان کشته شده ما وحشتناک است / ۱۲ هزار معلول قطعی خواهیم داشت
#شبنامه / تحولات فلسطین / روزنامه صهیون: به هیچ کدام از اهداف نخواهیم رسید با این روند تا پایان سال ۱۲ هزار معلول قطعی خواهیم داشت / آمار ترسناک تعداد فرماندهان هلاک شده صهیون / کشتی های انگلیس همچنان روی ریل غرق شدن.../ مقاومت لبنان هزار موشک ضد زره به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرد / ده ها کشته و زخمی روی دست صهیون، امروز در غزه / قسمت ۱۴۹۵
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
🔰 درباره ادعای #تاج_زاده
مسعودرضایی کارشناس مسائل سیاسی طی یادداشتی به شرح زیرنوشت:
اخیراًمطلبی ازآقای مصطفی تاجزاده در فضای مجازی درباره رهبری وانتخابات و روندمشارکت سیاسی منتشرشدکه به نظرم رسیدفرصتی است برای بیان برخی نکات. البته تاجزاده طی سالهای گذشته به تفصیل درباره مسائل و موضوعات گوناگون با همان روحیه و رویه تند و افراطی همیشگی خود، سخن گفته است که شاید وقتی دیگر، توضیحاتی درباره آنها بدهم. اما آنچه در اینجا میآید در نهایت اختصار است برای پرداختن به بخشی از اظهارات وی، تا ارزش و اعتبار بقیه حرفها و ادعاهای او نیز مشخص شود.
تاجزاده مدعی است که بعد از سال 68 و رهبری حضرت آیتالله خامنهای، روند تضعیف جمهوریت در ایران آغاز شده است. او در عین حال بناچار از انتخابات سال 76 یاد میکند و آن را نشانهای از این میداند که فضا به کلی بسته نشده بود و حتی در اشاره مجدد به انتخابات سال 76، خاطرنشان میسازد که حدود 80 درصد از مردم در این انتخابات مشارکت داشتند.
البته اینکه تاجزاده چگونه از پس حل این تناقض برمیآید که از یکسو به ادعای وی بعد از سال 68، روند تضعیف جمهوریت در ایران آغاز شده و از سوی دیگر با گذشت ده سال پس از آغاز آن روند، به گفته وی انتخاباتی با مشارکت 80 درصدی مردم برگزار گردیده، به خود ایشان مربوط است. تاجزاده اگر قادر به حل همین یک تناقض باشد، برای بنده کافی است اما مسأله اینجاست که قضیه بسیار فراتر از اینهاست.
یعنی چنانچه دوازده سال دیگر را هم طی کنیم و به سال 88 برسیم، ملاحظه میکنیم که با گذشت 20 سال بعد از آن روند مورد ادعای تاجزاده، انتخاباتی در ایران برگزار شده که بیش از 85 درصد از مردم در آن مشارکت کردهاند و این درصدی است که برای قدیمیترین و گستردهترین نظامهای دمکراتیک جهان، یک آرزو به شمار میرود.
اینکه تاجزاده مجدداً چگونه از پس حل این تناقض برمیآید هم به خود او مربوط است. همچنین تاجزاده در جایی میگوید: «سخن این نیست که تا قبل از 96 انتخابات آزاد بود و یکمرتبه فرمایشی شد، بلکه رقابت حداقلی وجود داشت و سپس منتفی گشت.» و باز اینکه تاجزاده چگونه قادر خواهد بود که مشارکت 80 درصدی و 85 درصدی و البته مشارکت بالای مردم در دیگر انتخاباتها را در صورت وجود «رقابت حداقلی» توجیه کند، همچنان به خود او مربوط است.
اما عرض بنده این است که چرا تاجزاده در این بخش از گفتگو فقط از انتخابات سال 76 یاد میکند و ذکری از انتخابات سال 88 به میان نمیآورد، تو گویی اصلاً هیچ نبوده است؟ دلیل اول آن کاملاً مشخص و معلوم است؛ زیرا در این صورت او با شدت بیشتری در همان تناقضی گرفتار میآید که عرض شد، یعنی از یک طرف میگوید بعد از سال 68 روند جمهوریت در کشور تضعیف شد و رقابت حداقلی وجود داشت و از سوی دیگر باید توضیح دهد که چگونه 20 سال بعد از آغاز آن روند، جمهوریت در کشور ما از چنان درخشندگی و تابندگی برخوردار شد که چشم جهان را به خود خیره ساخت.
بنابراین واضح است که تاجزاده به این دلیل سخنی از انتخابات پرشور 88 به میان نمیآورد که در یک تله بزرگ و عمیق و غیرقابل فرار، گرفتار نیاید. اما این سکوت او یک دلیل دیگر هم دارد که به نظرم، مهمتر از دلیل اول است و آن به همان ماهیت فکری و شخصیتی تاجزاده و امثال او باز میگردد. از نظر تاجزاده، انتخابات تنها آن است که پیروزی او و دوستانش در آن رقم خورده باشد، و اگر چنین نباشد، اصلاً انتخابات نیست.
او صرفاً انتخاباتی را قبول دارد که در آن برنده باشد و انتخاباتی را که واگذار کند، اصلاً قبول ندارد. معنای عمیقتر این مسأله آن است که او هیچ اعتقادی به اصل مشارکت ندارد. آنچه مورد توجه اوست، برنده شدن و پیروزی است. باصطلاح، دیگ انتخاباتی که برای پیروزی تاجزاده و همراهانش نجوشد، اصلاً چه بهتر که سرنگون شود و نجوشد.
مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات 88، مایه عزت و اقتدار و افتخار ملی بود، نشانه فضای باز سیاسی و بازتاب نشاط جامعه در صحنه سیاست و رقابت حداکثری بود که متأسفانه همین روحیه امثال تاجزاده آن را به فنا داد و اجازه نداد که ملت ایران از مواهب بیشمار آن در عرصههای داخلی و بینالمللی برخوردار شود. اگر آن کار و کردارهای ناپسند و ناموجه این عده نبود، آن فضا باهمان نشاط وسرزندگی ادامه مییافت.
همچنین درصحنه بینالمللی نیز دستاوردهای هنگفتی برای مردم ایران دربر داشت. اندکی قبل ازآن انتخابات،اوباما رئیس جمهوروقت آمریکا که به گفته خودش آرزوی بازکردن تمامی پیچ و مهرههای صنعت هستهای ایران وبرچیدن کامل آن راداشت، به دلیل ناامیدی از دست یافتن به این آرزوی خود، نامهای از سرنرمش وتعامل به رهبری نگاشته بود و پاسخی متناسب نیزدریافت داشته بود، و فرجام خوش آن انتخابات میتوانست راه را برای حل و فصل بسیاری ازمسائل ورفع بسیاری ازمشکلات فراهم آوردولی هزاران آه و افسوس، که
💢ادامه مطالب 👇👇👇👇👇
رفتارهای غیرقانونی و غیرمنطقی تاجزاده و هممشربان او، همه آنچه میتوانست به نفع ملت ایران رقم بخورد را به باد فنا داد.
از آن پس بود که اوباما از مواضع نرمشگونه خود عقب نشست و با چهرهای دژخیمانه پا به میدان گذاشت و در کوره تحریمها دمید و ترامپ نیز با شدت بیشتری تحریمها را ادامه داد. این همه را آقای تاجزاده و همراهان او باید پاسخگو باشند.
البته در اینجا باید این نکته را متذکر شوم که فشارهای تحریمی شدید و آثار و تبعات ناشی از آن بر اقتصاد و معیشت در ایران، به همراه برخی ناکارآمدیها بخصوص در دهه 90 و نیز فراز و نشیبهایی که در روند انتخاباتهای گوناگون در کشورمان وجود داشته نیز بر فضای سیاسی جامعه بیتأثیر نبودهاند اما هیچیک از اینها قابل مقایسه با آن زخمی که در فتنه 88 بر روح و روان جامعه وارد آمد نیستند و به تعبیری باید گفت آن زخم بود که زمینهای شد برای عفونت.
یکی از بخشهای جالب اظهارات تاجزاده در این گفتگو، آنجاست که از وضعیت سیاسی در دوران قبل از خرداد 60 سخن میگوید: «تا قبل از خرداد 60 انتخابات در جمهوری اسلامی، آزاد و کاملاً رقابتی بود ... متأسفانه از وقتی که مجاهدین خلق دست به اسلحه بردند و مقامات عالیرتبه کشور را ترور کردند، یعنی از خرداد 1360 به بعد، فضا به شدت امنیتی شد و آزادیهای سیاسی یکی پس از دیگری به محاق رفت.»
تاجزاده در اینجا از نقش تخریبی رفتارهای خشونتآمیز، غیرقانونی و خلاف دموکراسی سازمان مجاهدین خلق در تخریب فضای سیاسی قبل از خرداد 60 سخن میگوید؛ همانها که طاقت تحمل باخت در یک انتخابات آزاد را نداشتند، همانها که حرفشان این بود که یا ما برنده انتخاباتیم و یا انتخابات بیانتخابات، و به همین دلیل هم دست به اسلحه بردند و به گفته تاجزاده با تروریسم کور و خشن خود بیش از 17 هزار نفر را کشتند.
اما ایکاش تاجزاده نگاهی به آنچه خود و همسویانش در خرداد 88 انجام دادند نیز میانداخت. آری، منافقین در خرداد 60 دست به ترور فیزیکی زدند و با قتلعام بیش از 17 هزار نفر، جراحتی عمیق را بر پیکر جامعه وارد ساختند، اما تاجزاده و هممشربان او نیز در خرداد 88 با دست یازیدن به یک تروریسم کور سیاسی، جراحتی سخت بر افکار و اذهان و انگیزههای بخشی از جامعه وارد ساختند که اگر از من بپرسید، بیتردید این را دارای ابعاد و جوانب زیانبارتر از آن میدانم.
به هرحال تاجزاده سعی دارد با سخنانی از این دست، ولایت فقیه و رهبری را عامل تضعیف جمهوریت نظام قلمداد نماید حال آنکه انتخابات سال 1388 که با مشارکت 85 درصدی مردم برگزار گردید، نتیجه راهبردها و سیاستها و عملکردهای رهبری در طول سالهای بعد از سال 68 بود. در حقیقت در طول 20 سال بعد از رهبری ایشان، میزان مشارکت سیاسی در ایران به حدی رسید که دموکراسیهای غربی در آرزوی آن به سر میبردند.
اما همانگونه که اشاره شد در همین سال، حرکت نابخردانه و ناشایست و کودتاگونه همراهان تاجزاده، این حرکت ملی و افتخارآمیز را مورد هجوم قرار داد و اگر نبود هوشیاری، شجاعت و پایمردی رهبری، جمهوریت نظام در چنان سیاهچالهای میافتاد که گریز از آن تقریباً محال بود. اگر آن روز آن ادعای خودخواهانه و زورگویانه و غیرقانونی قادر میشد بر کرسی بنشیند و انتخابات ابطال میگردید، از آن پس هیچ بازندهای در انتخابات، به نتیجه انتخابات تمکین نمیکرد و با فراخوان هواداران خود به خیابان، به جای طی کردن مسیرهای قانونی، تلاش میکرد تا حرف نادرست و غیرمنطقی خود را با زور و قلدری بر کرسی بنشاند و بدیهی است که چنین وضعیتی جامعه را دچار درگیریها و تشنجات بسیار سنگین، خسارتبار و چه بسا پایانناپذیر میکرد که نتیجه آن نه تنها نابودی جمهوریت و انتخابات و مردمسالاری و مشارکت سیاسی بلکه نابودی ایران و ملت ایران بود.
من به هیچوجه از این گونه حرفها و حرفزدنهای تاجزاده تعجب نمیکنم. سابقه عملکردها و رفتارهای او در طول سالهای بعد از انقلاب بخوبی بیانگر این است که از او چیزی غیر از این انتظار نیست. تاجزاده در طول سالهای ماضی هرچه در توان داشته را گذاشته و بسیاری از این حرفها را زده و پاسخ شنیده و حنایش رنگ باخته است. تعجب من از آنانی است که با احکام قضایی خود، تاجزاده را در موقعیتی قرار میدهند که به واسطه آن موقعیت، حرفهای تکراری بیمنطق و خلاف واقع او، گوشهایی برای شنیدن پیدا کند.
@bimemoj
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10056934426.mp3
11.87M
🔗 مجری برانداز: اگر رای ندید نمیتونن تحریم ها رو بردارن و فشار رو کم کنن پس رای ندید
🎙 التماس براندازها به مردم برای رای ندادن / خواهش میکنیم رای ندهید. اگر رای بدهید اینها می توانند تحریم ها را بردارند و وضع جامعه بهتر شود. پس رای ندهید تا فشار بر مردم بیشتر شود و نتوانند تحریم را بردارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اپوزسیون
#شاهزاده
#رضا_پهلوی
اپوزیسیون خارجنشین به جان یکدیگر افتادند
🔹در حالی که مردم ایران مشغول انتخابات بوده و در پای صندوقهای رای حضور یافتهاند، درگیری میان اپوزیسیون خارجنشین همچنان ادامه داشته و اینچنین به جان یکدیگر افتادهاند و همدیگر را رسوا و مفتضح میکنند.
🔹بازیکن سابق تیم ملی: کاری که مردم با مجاهدین کردند با رضا پهلوی هم خواهند کرد!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10061808835.mp3
10.17M
🔗 مهم / نقشه تامین نفت دنیا بی سر و صدا تغییر کرد / یمن نقشه جهانی انرژی را عوض کرد
🎥 بررسی های دقیق نشان میدهد یمن به طور رسمی نقشه تامین نفت دنیا را تغییر داده و کشورهای غربی بی سر و صدا نقشه جهانی انرژی را عوض کرده اند. مقاصد جدید وآب راه های دیگر از ترس یمن اولویت پیدا کرده اند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#طوفان_الاقصی
#رفح
🔰 چرا رفح مهم است؟ ۶ نکته درباره رفح:
1⃣ تقریبا نیمی از جمعیت کل باریکه غزه در رفح پناه گرفته اند.
2⃣ نزدیک به یک میلیون و چهارصد هزار فلسطینی پس از یورش وحشیانه صهیونیست ها به شمال و مرکز غزه، به رفح و جنوب غزه پناه آورده اند. در واقع این نقطه از غزه، تنها پناهگاه باقی مانده برای ساکنان مظلوم غزه است.
3⃣ رفح مملو از چادر و اردوگاه است و حمله به این شهر به معنای واقعی کلمه به یک قتل عام گسترده غیرنظامیان منجر خواهد شد.
4⃣ هیچ کشوری در دنیا حتی آمریکا جرات نکرده از حمله به رفح-لااقل در ظاهر- دفاع کند و همه دنیا نسبت به تبعات حمله به این شهر هشدار داده اند.
5⃣ یک تحلیل قوی درباره پشت پرده حمله به رفح این است که، صهیونیست ها قصد دارند با آن ساکنان غزه را بین دو گزینه «مرگ» یا «کوچ اجباری» قرار دهند!
6⃣ تحلیل قوی بعدی این است که، صهیونیست ها با چند حمله و گرفتن تلفات از بین مردم رفح قصد دارند، حماس را در موضوع آتش بس در موضع ضعف قرار دهند.
@kayhan_online
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10066693134.mp3
12.1M
🔗 مرزهای ماله کشی جا به جا شد / دفاع خنده دار و عجیب از کارتن خواب های امریکا و پهلوی اول
🎙 سیرک وطن فروشها / براندازها رسما مرزهای ماله کشی را جا به جا کردند / دفاع عجیب و غریب و غیر عادی براندازها از کارتن خواب های امریکا و مستبد بودن پهلوی اول / ایا براندازها برای زیبا روایت کردن کارتن خوابی در غرب و زیباسازی دیکتاتوریهای قبل از 57 ساخته شده اند؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#خالی_بندی
#خالی_بندی_انتماباتی
.
✳️ دست کم ۱۶۵ نامزد دارند
اما با مردم صادق نبودند
🔹روزنامههای اصلاحطلب مواضع متناقضی را درباره نداشتن نامزد در انتخابات به نمایش گذاشتند. بخش عمدهای از این نشریات ظرف چند ماه گذشته به بازی جریان رادیکالی پیوستند که ادعا میکردند نمیتوانند فهرست ارائه کنند.
♦️بنابر برخی اخبار موثق، پدر خوانده های جبهه اصلاحات به برخی احزاب فشار آوردندکه از نامنویسی در انتخابات خودداری کنند تا بعدا بتوانند نداشتن نامزد را ثابت کنند! بخشی از این فضاسازی، به از دست رفتن پایگاه رأی آنها و همچنین سوء عملکرد دولت سابق برمیگشت.
🔹همزمان، برخی احزاب اصلاحطلب، نامزدهای خود را برای ثبتنام گسیل داشتند. ثبتنام چراغ خاموش، با هدف غافلگیر کردن و اختلاف افکنی میان رقبا و پرهیز از پاسخگویی درباره کارنامه ناموفق دولت گذشته بود.
♦️روزنامه هممیهن، چند روز قبل سعی کرد فضای انتخابات را سرد نشان دهد. اما روز چهارشنبه، از رقابت "۱۰۳ نامزد میانهرو در سراسر کشور" خبر داد و این در حالی است که چند روز قبل تر هم تیتر زده بود «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران».
🔹روزنامه اعتماد هم در حالی که برخی مواضع جریان تندرو را ظرف چند ماه اخیر پوشش گسترده داده بود، ذیل عنوان «علیه تندروی» اذعان کرد: ۱۶۵ نامزد میانه رو و توسعه گرا + لیست صدای ملت در تهران در انتخابات حضور دارند.
♦️روزنامه شرق هم، نصف صفحه اول خود را به انتشار اسامی ۱۶۵ نامزد مذکور ذیل عنوان «علیه تندروی» اختصاص داد. تیتر روزنامه سازندگی ارگان کارگزاران هم در روز چهارشنبه، «میانهروها علیه وضع موجود» بود.
🔹اذعان اصلاحطلبان به داشتن حداقل ۱۶۵ نامزد رسمی در حالی است که گفته میشود شمار نامزدهای منسوب به این طیف، بیش از رقم مذکور است.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10069890093.mp3
12.01M
🚨 هشدار شدیدالحن رهبر انصارالله خطاب به حکام عرب / قطع برق در شمال فلسطین / پهپادها به حیفا رسیدند
#شبنامه / تحولات فلسطین / هشدار شدید الحن رهبر انصارالله یمن به حکام عرب / قطع برق شمال فلسطین اشغالی / پهپادهای مقاومت به حیفا رسیدند / لبنانیها یک پهپاد صهیون را سرنگون کردند / آلمان به اشتباه جای یمن آمریکا را زد / قسمت ۱۴۹۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
✳️ خون دلی که خورده ایم
سرنوشت، امنیت، مسئولیت
♦️انتخابات، هم حق است و هم مسئولیت. انسان می تواند از حق خود استفاده نکند یا به آن بی اعتنا باشد، اما نمی تواند از بار مسئولیت شانه خالی کند. مسئولیت پذیری، نشانه بلوغ اندیشه است.
🔹حتی شرط احقاق حق هم الزاما استیفای تمام آن نیست، چه رسد به مسئولیت، که الزام آور است. افراد ممکن است به درستی یا به خاطر تلقی نادرست، تصور کنند که تمام حقوق آنها در انتخابات ادا نمی شود. در عین حال، منطقا نباید از استیفای بخشی از آن چشم پوشید.
♦️اما به همان اندازه مهم بلکه مهم تر، مسئولیتی است که افراد دارند. یکی ممکن است سقف احساس مسئولیتش، خانواده و نزدیکانش باشند. دیگری شهر و ملت و میهنش؛ و سومی در کنار همه اینها، ادای دین به همه آنها که در راه دفاع از حق و عدالت و امنیت جان فشانی کردند.
🔹مسئولیت پذیری یکایک ما، حداقلی باشد یا حداکثری، فقط خود و خانواده خویش را مهم بدانیم، یا ایران و اسلام، و یا همه اینها را در طول هم ببینیم، یک چیز روشن است: سرنوشت همه ما در ایرانی که زندگی می کنیم، به هم گره خورده است.
♦️برای همه ما، امنیت محیط زندگی، بسیار حیاتی است، فراتر از دیگر نیاز های زندگی. امنیت اگر فراهم باشد، می توان به تدارک دیگر نیاز های مادی و معنوی هم اندیشید و تدارک کرد؛ اما اگر امنیت نبود، تدارک دیگر نیاز ها دشوار خواهد بود و حتی اگر فراهم شود هم به کار نمی آید.
🔹کشور بزرگ ما دشمنانی تاریخی دارد. برای آنها فرقی نمی کند که سلیقه سیاسی آحاد ملت ایران چیست یا چقدر با هم تفاوت دارد؛ مهم این است که با یک ملت همدل و متوجه نسبت به امنیت ملی مواجه نباشند و بتوانند ادوار اشغالگری و سلطه و گماشتن حاکمان سر سپرده طی دو قرن اخیر را احیا کنند.
♦️آنها در همین چند دهه گذشته، ملت های افغانستان و عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن و لیبی و... را به خاک و خون کشیدند، زیر ساخت های شان را نابود کردند و سایه ویرانی و نا امنی و جنایت و ترور را بر سرشان کشاندند.
🔹فقط ظرف کمتر از پنج ماه، نزدیک چهل هزار شهروند فلسطینی در خاک خود قتل عام یا مفقود، و چند برابر این تعداد مجروح شدند؛ به علاوه آوارگی و بی خانمانی دو میلیون انسان بی گناه که جرم شان، مطالبه زیستن در سرزمین آباء و اجدادی شان است.
♦️می شد ایران هم مانند کشورهای مذکور، به میدان جنگ و نا امنی . ترور تبدیل شود و آب خوش از گلوی کسی پایین نرود. می شد اشغالگران و تروریست ها جولان بدهند و به جان و مال و ناموس ایرانی رحم نکنند.
🔹این کابوس به حقیقت نپیوست، چون مردانی از جان گذشته، احساس مسئولیت و تکلیف نموده و در برابر تهدید سینه سپر کردند. ما به آن حماسه ها و جان فشانی ها تا ابد مدیونیم، فارغ از این که دین و آیین و سلیقه سیاسی یکایک ما چیست.
♦️شدت و ضعف امنیت و آرامش در کشور، نسبت مستقیمی با میزان مشارکت آحاد مردم دارد. دشمنانِ در کمین نشسته، همچنان که در برابر مشارکت مردم مایوس شده و پا پس می کشند، از غفلت آنها نسبت به حق- تکلیف بزرگ شان به طمع می افتند.
🔹هر یک از ما فارغ از همه گلایه ها و نقد ها و دلخوری ها، برای اقتدار و امنیت کشور در برابر دشمنان گرگ صفت مسئولیتی داریم و باید دین و دونگ خود را ادا کنیم؛ این مکمل حق تعیین سرنوشتی است که داریم و حتما باید استیفا کنیم.
♦️ما برای آنكه ایران، گوهری تابان شود، خون دلها خورده ایم. ما برای آنكه ایران، خانه خوبان شود، رنج دوران برده ایم. ما برای خواندن این قصه عشق به خاك، خون دل ها خورده ایم. ما برای جاودانه ماندن این عشق پاك، رنج دوران برده ایم.
@IMANI_mohammad
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10075672077.mp3
11.9M
🔗 فیلمساز لبنانی: ایرانیان را دعوت به رای ندادن کرده اند تا ساختار سیاسی آنها را نابود کنند
🎙 فیلم ساز لبنانی: غرب نه با کشورهای عربی کار دارد نه به استبداد سعودی، روی دعوت کردن ایرانیان به تحریم انتخابات متمرکز شده چون میخواهد ساختار سیاسی و اجتماعی این کشور را از طریق مردمش فرو بپاشد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10080118239.mp3
10.11M
🔗 سوتی عجیب رسانه تجزیه طلبها پشت پرده نقشه بچه گانه برانداز برای انتخابات را لو داد
🎙 سوتی عجیب رسانه تجزیه طلبها روی آنتن زنده پشت پرده نقشه ی بچه گانه براندازها برای انتخابات مجلس را لو داد / دست و پا زدن های رژیم صهیونیستی برای تحریک افکار عمومی در روز انتخابات / سعودی اینترنشنال پشت پرده ی نوع کنشگری جماعت برانداز را لو داد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
. ﷽
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🎬 بیست و پنجمین جلسه هفتگی و پخش زنده سخنرانی مجازی اساتید و هادیان سیاسی فعال کشوری
🎤 با حضور و سخنرانی :
استاد ارجمند محمدرضا قربانی
📒 با موضوع :
« سخنی با منتخبین دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ایران »
🔹زمان : شنبه ۱۲ اسفندماه ساعت ۲۱:۰۰
🔹مکان : در ابرگروه تحلیلی تشکیلات مومنانه در پیامرسان ایتا به نشانی زیر⬇️:
🍃https://eitaa.com/joinchat/2762932446Cd0c9044d04
#انتخابات
#قهر_بیهوده
#قهر_انتخاباتی
#جبهه_اصلاحات
#عقلانیت_حداقلی
#افراط_گرایی_حداکثری
اعتماد: قهر بیهوده است در انتخابات شرکت می کنیم.
روزنامه اعتماد در حالی که از فهرست موسوم به صدای ملت حمایت میکند، خواستار حضور مردم در انتخابات برخلاف جریانهای تحریمی شد.
در حالی که برخی گردانندگان این روزنامه مانند عبدی و دیگران با نقشآفرینی مثبت (مشارکت) در انتخابات مخالفت کردهاند، اعتماد در تحلیلی نوشت: مخاطب اين متن كساني هستند كه به هر دليلي، از كلمه «راي» نفرت دارند و هرگونه گفتوگو درباره انتخابات را برنميتابند. من آنها را ميفهمم؛ من ميدانم اين گريز غمانگيز چگونه و چرا بر ذهن و جان آنها نشسته است. من به آنها ميگويم من هم در كنار شما هستم و همانند شما روح و جانم زير انواع ناكاميها له شده است، ناكاميهايي كه بزرگتر از تلاش ما هستند و ربطي به ما ندارند. ناكاميهاي ما نتيجه ناكارآمدي كساني است كه فكر ميكرديم يار ما خواهند شد، آنها يا نخواستند يا نتوانستند. يا ما اشتباه فكر ميكرديم، آنها اساسا يار ما نبودند. حتي برخي از آنها پا روي شانههاي نحيف ما گذاشتند و بالا رفتند و ما را در رنج بيحساب رها كردند. اگر اينگونه هستيد، لطفا در ميان خودتان براي يك نفر هم جا باز كنيد. من هم مثل شما هستم.
در ميانه اين همه غم و ترس و نااميدي و ناكامي، من «نگران» هم هستم، نگران تجربه بلاهايي هستم كه در «تاريخ» خواندهام. هيچ زماني، در هيچ دوره انتخاباتي لشكر افراط اينگونه محكم و اينقدر مطمئن صفآرايي نكرده بود. آنها از دل عصبانيت و نااميدي ما برآمدهاند، آمدهاند تا در نبود ما و در قهر ما، مجلسِ قانونگذار را فتح كنند.
در قهر خود، كي و تا كجا پيش خواهيد رفت؟ چگونه و چقدر ميتوانيد تصويب و اجراي قوانين افراطگرايانه را تحمل كنيد؟ يك چهار سال ديگر را تصور كنيد، محدوديتهايي را تصور كنيد كه ميتواند شما را از قهر خود به شدت پشيمان كند اما آن زمان احتمالا بسيار دير خواهد بود.
اكنون ميگوييد راي هم بدهيم، چندان فرقي نميكند. من يقين دارم در ذهن تاريخمند خود چنين فكر نميكنيد. افراطگرايان يك واقعيت در جامعه هستند اما عقلانيت موجود در جامعه و حاكميت، فراتر از تمناي آنان است. ما چارهاي جز مقابله با سيل ويرانگر افراطگرايي نداريم. راهش خيابان نيست چون گذشته نشان داده خيابان آنها را قدرتمندتر ميكند. راهش انفعال و خانهنشيني هم نيست. خانهنشيني ما آنها را صدرنشين ميكند. راهش تمركز صرف در روشنفكري و فعاليت جامعهمحورانه هم نيست. يادمان باشد انتقادهاي شما اثري در مسير قانونگذاري و اعمال قانون توسط آنها نخواهد گذاشت ولي قوانين آنها فعاليتهاي اثربخش جامعهمحورانه شما را به شدت محدود خواهد كرد.
انتخاب «عقلانيت حداقلي» در برابر «افراطگرايي حداكثري» تنها مسير پيش روي جامعهاي است كه اگر نجنبد، ممكن است آيندهاي هولناك را تجربه كند. بله ميپذيرم كه كانديداهاي پيشنهادي نخبگان دلسوز كمشمار اعتدالگرا، حتي ممكن است روزنهگشا هم نباشند يا قدرت و فرصت روزنهگشايي نداشته باشند، اما مطمئن باشيد روزنهبند هم نخواهند بود. وجود كانديداهاي متعدد خردگرا و غيرراديكال در سراسر كشور، يك ظرفيت و امكان است كه همين انتخاباتِ پرانتقاد، پيش پاي ما گذاشته است. مطمئن باشيد اگر اعتداليون خردگرا به مجلس بروند، هيمنه افراطگرايي در هم ميشكند، اتفاقي كه ميتواند گشايشهاي بزرگي را در آينده براي جبهه اعتدال ايجاد كند.
اين متن نه از منظر يك فعال سياسي اصلاحجو، بلكه از نگاه يك شهروند نگران نوشته شده. مشفقانه به نخبگان سياسي توصيه ميكنم در « شط رنج »، شطرنج بازي نكنيد. گاهي لازم است از ايدهها و تشكلهاي سياسي خود دور بشويد و براي نجات كشور و منطقه، يك تصميم جسورانه بگيريد. بياييد مجلس ملي تشكيل بدهيم و عقلانيت و اعتدال را بازگردانيم. مردم بارها اين تصميم جسورانه را در «همين ساز و كار انتخاباتي» گرفتهاند. مردم در دورههاي مختلف ازجمله در سالهاي ۷۶، ۷۸، ۸۰، ۹۲، ۹۴، ۹۶ سليقه و نگاه خود را با صندوق راي بر سپهر سياسي كشور اعمال كردهاند و حاكميت هم بر نظر مردم تمكين كرده است.
💢ادامه مطلب👇👇👇👇👇
نخبگان سياسي نبايد مردم را رها كنند و مردم نبايد صندوق را رها كنند و حاكميت نبايد، مردم، نخبگان و صندوق را رها كند. صندوق مهمترين سرمايه و اندوخته قرن رنج براي ما است كه متاسفانه اهميت و جايگاه آن در يك اتحاد نانوشته، توسط بخشي از مردم، بخشي از نخبگان سياسي و بخشي از حاكميت ناديده گرفته شده است. مردم، نخبگان سياسي و حاكميت بايد براي حفظ زندگي، صندوق را با دل و جان حفظ كنند و مجلس را به جريان ضد مجلس نسپارند. اقتدا به عقلانيت، تنها راه مفاهمه ميان همه گروههاي سياسي براي توسعه كشور و حفظ منافع عمومي است.
در وضعيت پرآشوب ملي و منطقهاي، بدون اتخاذ سياست مبتني بر عقلانيت و اعتدال و مفاهمه، همه مردم و گروهها حتي افراطگرايي مستقر هم آسيب شديدي ميبينند.
✅ آنچه در تحلیل روزنامه اعتماد مفقود است، تندرویها و سوء مدیریتهایی است که به نام اعتدال و اصلاحات در ادوار مختلف دولت و مجلس رقم خورده اما این طیف هرگز حاضر نشدهاند مسئولیتپذیر باشند، بلکه همواره با وجود حضور طولانی مدت بر مسند قدرت، ادا و اطوار اپوزیسیونی را ترجیح دادهاند
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#قدرت
#انتخابات
#قدرت_ایران
#اتاق_آناتومی_قدرت_ایران
✳️ اتاق آناتومي قدرت ايران
#محمد_كاظم_انبارلويي
1⃣ آناتومي قدرت ايران، عنوان اتاق فكر انديشكدههای متعددی در آمريكاست. صدها كارشناس سياسي، نظامي، فرهنگي، اقتصادي و حقوقي در اين انديشكدهها، مدام روي تشريح و كالبدشكافي قدرت در ايران بحث و تبادل نظر ميكنند. مشتري فراورده هاي فكري و نظري اين انديشكدهها ميز ايران در پنتاگون و سيا و وزارت خارجه آمريكاست.
سرويسهاي سياسي و نظامي امنيتي سه كشور شرور اروپايي يعني آلمان، انگليس و فرانسه از اين فرآوردهها بيبهره نيستند. آمريكا از اين طريق گردش اطلاعات در محافل دوستان خود در اروپا و غرب آسيا را كنترل ميكند. تا با اين دادهها همخواني، همسازي و همگرايي همپيمانان به هم نخورد.
2⃣ چينش پايگاههاي نظامي آمريكا در غرب آسيا و تنظيم آرايش سياسي اين كشورها وفق اين آناتومي و كالبدشكافي صورت ميگيرد.
ترامپ اخيرا در يكي از نطقهاي خود گفت: «كلينتون، بوش و اوباما 24 سال به آمريكا حكومت كردند هر كدام 8 سال زمام امور را در دست داشتند. آنها به 9 كشور حمله كردند 11 ميليون نفر را قتلعام كردند.»
اين گزاره ترامپ، دستپخت و كاركرد فكري، نظري و تئوريك آن انديشكدهها را نشان ميدهد.
3⃣ يكي از پرسشهاي مطرح در اتاق آناتومي قدرت ايران در انديشكدههاي ياد شده اين است كه چرا بايد روي انقلاب اسلامي و آثار و نتايج آن بر سرنوشت بشر متمركز بود؟ آنها در پاسخ به اين حقيقت رهنمون شدند كه وقتي يك فيلسوف، فقيه، سياستمدار و حكيم ميايستد و لباس انقلابي به تن ميكند و سازهاي از حكومت را متفاوت از نظامهاي سياسي مرسوم خود مهندسي و نظام سياسي خود را وراي جغرافياي خاك خود تعريف و عملياتي ميكند ميخواهد معادلات قدرت را تغيير دهد، آنها در ترسيم معادلات قدرت در منطقه به اين نتيجه رسيدند كه جغرافياي سياسي، نظامي و فرهنگي ايران فراتر از جغرافياي طبيعي آن است. اين جغرافيا نهتنها غرب آسيا بلكه چتر خود را در 5 قاره پهن كرده است.
آنها ميگويند نبرد حماسي طوفانالاقصي، رونمايي از بخشي از قدرت ايرانيان در منطقه و جهان است. آنها علنا در جهان ميگويند ما از كجا آمديم، براي چه آمديم و كجا ميخواهيم برويم. سه پرسشي كه فيلسوفان سياسي غرب يا به آن پاسخ ندادند يا نميخواهند بدهند.
4⃣ ايرانيان با انقلاب اسلامي تعريف جديدي از قدرت را ارائه دادهاند و كمهزينهترين و كمتلفاتترين انقلاب را با پرثمرترين و پربارترين نتایج پديد آوردهاند. ايرانيان چندين نبرد سخت و نرم را با ابرقدرتهاي جهان و منطقه با پيروزي پشت سر گذاشتند و در حال بسط و نفوذ خود در جهان هستند. آنها فرياد شعار مرگ بر اسرائيل را حتی به پايتختهاي اروپا و ايالات آمريكا رساندند.
5⃣ حكومت در ايران بر پايه اسلام و بر بنيان رأي مردم است.
سازههاي آن را يك فقيه، مدير، مدبر و آگاه به زمان مهندسي ميكند. ملات اصلي اين سازه «صدق» است.
خدا رحمت كند مرحوم استاد پرورش را يك وقتي آن ايام ارتحال امام (ره) كسي از او سؤال كرد بعد از امام (ره) چگونه رهبري جديد ميخواهد كشتي ايران را در طوفان حوادث سياسي جهان مديريت كند.
او گفت: «آیت اله العظمي خامنهاي فرد صادقي است در صدق، قدرتي نهفته است كه يك ذره از آن را به كوهها بزنيد متلاشي می شود.»
قدرتهاي جهان بهويژه آمريكا بساط قدرتطلبي خود را روي فريب، نيرنگ، دروغپردازي و وارونهگويي بنا نهادهاند.
آنها در مواجهه با انقلاب اسلامي ايران كه رهبري صادق و پيرواني صديق و مردماني پاي كار دارد، شكست خوردهاند و سنگر به سنگر مشغول عقبنشيني هستند.
6⃣ اشرار عالم ميگفتند ايرانيها 40 سالگي انقلاب را نميبينند. بوقهاي داخلي آنها هم همين ساز را كوك ميكردند. ملت ايران 11 اسفند در 45 سالگي انقلاب با حضور حماسي خود به پاي صندوقهاي رأي آمد.
ملت آمدند مجلس شوراي اسلامي آينده را براي تدبير امور خود شكل دهند. ملت آمدند تا مجلس خبرگان را براي تحكيم و تداوم رهبري صادقانه و تضمين استقلال و آزادي در اين كشور سامان دهند. اين رويداد تلخترين خبر براي صاحبان ميز ايران در انديشكدههاي غرب است. آنها در آناتومي قدرت ايران به بيراهه ميروند انقلابي كه به نام خدا آغاز شد و براي پيادهشدن احكام خدا تلاش ميكند را نميشود روي ميز تشريح و كالبدشكافي جماعتي نشاند كه با خدا اعلام جنگ كردهاند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#رأی_گیری
#رأی_گیری»اجباری
🔰لیست کامل کشورهای دارای رای گیری اجباری
اتریش
آرژانتین
استرالیا
بلژیک
بولیوی
برزیل
شیلی
کاستاریکا
قبرس
جمهوری دومینیکن
اکوادور
مصر
فیجی
فرانسه (فقط سنا)
گابن
یونان
گواتمالا
هندوراس
ایتالیا
لیختن اشتاین
لوکزامبورگ
مکزیک
نائورو
پاراگوئه
پرو
فیلیپین
سنگاپور
سوئیس (شافهاوزن)
تایلند
ترکیه
اروگوئه
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/politics/2005/jul/04/voterapathy.uk?espv=1
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/countries-with-mandatory-voting
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#شبهه_دور
#انتخابات
#انتخابات_خبرگان
⁉️ آيا شبهه دور در مورد انتخابات خبرگان وارد است؟
⁉️ آيا اين شبهه اعتبار خبرگان را زير سوال نميبرد؟
🔹يکي از شبهات مطرح در مورد نظام اسلامي و ولايت فقيه به "شبهه دور" شهرت يافته است. اين شبهه به طرق مختلفي از جانب منتقدين و مخالفين شوراي نگهبان در طول سالهاي اخير مطرح گرديده است. شبهه با اين مقدمه قابل طرح است که در نظام اسلامي وظيفه خطير انتخاب، نظارت و عزل رهبري بر عهده مجلس خبرگان رهبري است که اين امر را مطابق با قوانين بايد انجام دهد. در اين ميان اعضاي مجلس خبرگان در فرآيندي انتخابي توسط مردم برگزيده ميشوند که نظارت بر اين انتخابات را شوراي نگهبان برعهده دارد.
🔹محل شبهه اينجا است که شش فقيه شوراي نگهبان که وظيفه احراز صلاحيت نامزدهاي انتخابات مجلس خبرگان را بر عهده دارند، خودشان توسط رهبري انتخاب ميشوند. و اين در حالي است که در نهايت اعضاي مجلس خبرگان قرار است که بر رهبري نظارت داشته باشند. اين در همين تنيدگي ميتواند موجب نوعي تباني به نفع رهبري گردد و معناي نظارت بر رهبري را بياعتبار نمايد! چرا که رهبري ميتواند افرادي را به عضويت شوراي نگهبان درآورد که همسو و همراه و همدل با رهبري باشند. آنان نيز تنها صلاحيت فقهايي را در انتخابات مجلس خبرگان رهبر احراز کنند که با رهبري همسو و همدل و همراه باشند! لذا مجلس خبرگاني شکل گيرد که اعضاي آن همگي همسو با رهبري بوده و در نتيجه از انجام وظايف قانوني خود بازخواهند ماند.
🔹به واقع اين افراد بيش از آنکه وکيل و نماينده مردم باشند، وکيل مدافع رهبري و منصوب ايشان خواهند بود و بر خطاها و خروج از قانونهاي او چشم پوشي خواهند نمود. در اين شرايط امکان عزل و کنارهگذاشتن چنين رهبري در صورت از دست دادن صلاحيتها هيچگاه ممکن نخواهد شد! و حکومت اسلامي را نامشروع و بياعتبار خواهد کرد!
🔹براي آنکه بتوان تا حدودي رفع شبهه نمود و اتهام تباني در جايگاه نظارت بر رهبري را منتفي نمود، بايد به توضيحات زير توجه نمود:
1⃣ در ارائه پاسخ به اين شبهه ابتدا بايد اشاره شود که چگونه نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبري به شوراي نگهبان واگذار گرديد؟ همانوطر که در سوال قبل اشاره گرديد، بدون شک مناسبترين نهاد حقوقي که اعضاي آن خود از مجتهدين هستند، شوراي نگهبان بود که هم طبق قانون اساسي، اساسا نهادي نظارتي است و نظارت بر اجراي دو انتخابات رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلامي را نيز بر عهده داشت و براي اين کار از سازوکار و تشکيلات کارآزموده برخوردار است، همچنين بر يک فرد تکيه نداشته و شورايي عمل ميکند. و اينگونه بود که اعضاي اولين مجلس خبرگان رهبري پس از بحث و گفتگو و بررسيهاي مختلف، شوراي نگهبان را به عنوان متولي اين امر برگزيدند و با تغيير قانون اساسي آن را قانوني کردند.
2⃣ شبهه دور با تفسيري که ارائه شد، شبههاي نيست که تنها در مورد انتخاب اعضاي مجلس خبرگان قابل طرح باشد، بلکه در جاهاي ديگري هم نمونههاي شديدتر ديگري نيز قابل طرح است که اين نگاه در مورد آن سکوت کرده است. به عنوان نمونه در همه نظامهاي دموکرتيک دنيا برگزاري انتخابات رياست جمهوري، برعهده دولت و وزارت کشور است که هم شخص وزير و هم رئيس ستاد انتخابات را رئيسجمهور مستقيم يا غيرمستقيم انتصاب ميکند. در اينجا نيز امکان تباني و دخالت جدي در فرآيند انتخابات و تلاش براي به قدرت رسيدن شخصي که مطلوب مدنظر جريان حاکم بر دولت وجود دارد. اما در اين زمينه اعتراضي مطرح نميشود! چون به خوبي معلوم است که گريزي از اين فرآيند وجود ندارد. چرا که هيچ کس جز دولت توانايي اجراي انتخابات را در کشور ندارد و پروسه سنگيني است که حتي اجراي آن توسط دولت نيز با مشکلات فراواني همراه است. ضمن آنکه اگر متولي ديگري براي اين امر انتخاب شود، باز هم اين امر که ممکن است در انتخابات اراده ناظران اعمال گردد وجود دارد.
در انتخابات پارلمان نيز همين وضعيت جاري است و برگزاري انتخابات با هر که باشد (معمولا بر عهده وزارت کشور و دولت است) اين امکان براي آن مجموعه وجود دارد که اعمال نفوذ کرده و جريان و افراد خاص خود را وارد مجلس نمايد!
⁉️ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
3⃣ فراموش نبايدکرد که درروند انتخابات، امکان تقلب ياتخلف هيچ وقت به صفر نميرسد،چون اين اراده انساني است که متولي اجراونظارت است. اما درانتخابات مجلس خبرگان درنظام جمهوري اسلامي اين تخلف به حداقل رسيده است،چراکه مجتهدان عادل جامع الشرايط اين نظارت را برحداقل رسانده است.به واقع اين ضعف موجودبانظارت دروني توسط افرادي که شهره به علم وعدالت درجامعه هستندتا حدممکن جبران شده است.
4⃣ قانون موجود قانوني لابتغيروتابويي تغييرناپذير نيست وهميشه قابل جابجايي باايدهاي بهتروکارآمدتراست!همانطورکه اشاره گرديدوظيفه نظارت برانتخابات مجلس خبرگان رهبري،توسط خودمجلس به فقهاي شوراي نگهبان واگذار شده است. لذامجلس هروقت صلاح بداندواحساس کندکه اين امربه معضلي غيرقابل جبران بدل گرديده است وشبهات مطروحه موجب بياعتباري اين مجلس است،ميتوانداين اختيارراازشوراي نگهبان پس گرفته وبه مجموعه ديگري تفويض نمايد.امافراموش نبايدکردکه اگربامعضلي مواجه شديم، وقتي ميتوانيم ازتغييرسخن بگوييم که حالت بهتري پيش روي ما باشدومکانيزمي مناسب براي جايگزيني طرحريزي و مشخص شده باشد.وگرنه منطقي نيست که ازچاله درآمده ودرچاه بيفتيم!
5⃣ يکي از مهمترين پيشنهادات مطرح شده براي حذف شوراي نگهبان وپايان دادن به شبهه دور،توسط مجمع روحانيون مبارز درانتخابات دوردوم مجلس خبرگان رهبري درسال 1369داده شد.اين مجمع مدعي بود بررسي صلاحيت نامزدهاي مجلس خبرگان بهتراست که توسط مراجع عظام تقليد صورت گيرد وهريک ازنامزدهاکه قصدورود به رقابت رادارند،امضاء دوتن ازمراجع عظام تقليدراداشته باشندکفايت ميکند!
اين ايده درحالي مطرح شده است که بررسي كامل تمام شرايط نامزدهاي مجلس،توسط مراجع تقليدممكن نيست؛ زيرامراجع تقليدوعلما حداکثرفقط صلاحيت علمي افرادراميتوانندتشخيص دهند؛ولي شرط داوطلبان خبرگان رهبري فقط فقهي نيست،بلكه شرايط ديگري نيزلازم است كه بررسي وتشخيص آنهاتوسط مراجع تقليد ممكن نخواهدبود.بدون شک بررسي صلاحيتهانيازمند يك نهادرسمي وقانوني همچون است كه علاوه برشرايط فقهي سايرشرايط رانيزبايدبتواندبررسي كند.علاوه براين،مراجع تقليدکه خودنميتوانند صلاحيت اين همه افرادراتاييدنمايند. طبيعي است که اين امربه بيوت مراجع عظام سپرده خواهدشد.آنگاه کافي است تصوري ازوضعيت پيش آمده داشته باشيم تامعلوم گرددکه باچه نابساماني در انتخابات مواجه خواهيم بود.به تعبيير يکي از حقوقدانان شوراي نگهبان: «در انتخابات مجلس شوراي اسلامي خيلي از كانديداها به سراغ مراجع و علماي بزرگ بلاد ميروند و برگة تأييديهاي را از سوي آنان براي شوراي نگهبان ميآورند، مبني بر اينكه ايشان مورد تأييد است. اما از سوي ديگر، سوابقي كه در مورد برخي افراد به دست ما ميرسد، نشان ميدهد كه كانديداي مذكور سوابق بدي هم دارد. حالا با اين شرايط آن مرجع تقليد يا علماي بزرگوار بلادي كه ايشان را از دور ميشناسند، از كجا ميتوانند از دادگستري بخواهند كه شما سوابق ايشان را به ما بدهيد؟ اصلاً از كجا مطلع هستند... ايشان ميفرمايند كه من تأييد كلي نكردم، من حسب ظاهر و آنچه كه در اينجا ديدهام تأييد كردهام و يا اينكه براساس شهادت يكي از آشنايانش كه گفته آدم خوبي است شهادت بر شهادت آن فرد دادهام كه اين هم طبعاً پذيرفته نيست.»
6⃣ نکته مهم قابل ملاحظه ديگر توجه به اين حقيقت است که شوراي نگهبان تنها وظيفه نظارت بر انتخابات و احراز صلاحيت نامزدها را بر عهده دارد و در نهايت آنچه اتفاق ميافتد مساله انتخابات است که بازيگر اصلي آن مردماند و اين مردم هستند که از ميان صاحبان صلاحيت قرار است که افرادي را به عنوان نمايندهشان برگزينند. لذا همچنان حق انتخاب با مردم است و منتخبين ايشان عضو مجلس خبرگان خواهند بود.
7⃣ نکته قابل ملاحظه ديگر آنکه رهبر معظم انقلاب اسلامي توسط مجلس خبرگاني به عنوان رهبر جمهوري اسلامي برگزيده شد که نظارت بر آن انتخابات و احراز صلاحيت نامزدهاي را شوراي نگهبان بر عهده نداشت و بطور کل زمامداري بر عهده حضرت امام خميني(ره) بود. لذا هيچ شک و شبههاي از اين دست در مورد انتخاب ايشان وارد نيست.
رهبر معظم انقلاب خود در اين زمينه فرمودهاند:«اين شبههي دُوري هم که گفتهاند، حرف غلطي است؛ بهخاطر اينکه اين شوراي نگهبان را رهبرىِ فعلي که معين نکرده؛ رهبرىِ قبل معين کردهاند. اين خبرگاني هم که ميآيند، نميخواهند که رهبرىِ فعلي را انتخاب کنند؛ رهبري بعد را انتخاب خواهند کرد. اين چه دُوري است؟ اگر اين رهبري فوت کند، يا به هر دليل ديگري کنار برود، آنوقت رهبرىِ بعد را آنها انتخاب خواهند کرد، وَالّا رهبر فعلي را که نميخواهند انتخاب کنند. بنابراين هيچ دُوري نيست.» (22/6/1377)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10085228872.mp3
11.07M
🔗 کارشناس فرانسوی: ایران برای مشارکت انتخابات میکوشد در حالی که حکام عرب درکی از انتخابات ندارند
🎙 کارشناس فرانسوی: ایران برای مشارکت در انتخاباتش و کشاندن مردم پای صندوق رای تلاش میکند درحالی که مردم در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس رنگ انتخابات را هم ندیده اند و سعودی در حالی برای کاهش مشارکت در ایران تلاش میکند که نمیداند انتخابات چیست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️