1_9373338828.mp3
12.51M
🔗 آنالیز بیانیه جدید حسن روحانی / شیخ برای پذیرش نقش پدرخواندگی آماده میشود؟
🎙 چهارشنبه هفته گذشته خبر رد صلاحیت حسن روحانی روی خروجی رسانه ها رفت. کمی بعد تر حسن روحانی بیانیه ای صادر کرد که مرور آن نشان میدهد ظاهرا رئیس جمهور سابق پس از رد صلاحیت تمرکز بر پذیرش نقش پدرخواندگی را بر گزیده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#مجلس
#مجلس_شورا
#مجلس_انقلابی
♻️ بررسی واژه "مجلس انقلابی" در بیانات رهبر انقلاب
حتما شما هم با چماق #مجلس_انقلابی که برخی اشخاص و رسانهها بر سر منتقدین مجلس یازدهم میزنند، مواجه شدهاید. آیا نباید از این مجلس انتقاد کرد؟ آیا رهبر انقلاب با نامیدن مجلس انقلابی، راه انتقاد بر این مجلس را بستهاند؟ صفر تا صد مجلس انقلابی در رهبر انقلاب را در این یادداشت بخوانید.
«مجلس انقلابی» مدالی که رهبر انقلاب مثل برخی مجالس دیگر روی سینه مجلس یازدهم چسباند تا خط را گم نکند و در مسیر انقلابی و به نفع مردم حرکت کند.
این واژه به جای آنکه در بزنگاهها مثل یک چراغ، راه انقلاب را نشان دهد، سوگمندانه اما خیلی زود از طرف یک طیف خاص در مجلس، چماقی شد برای بستن دهان منتقدان به رفتارهای غیرانقلابی مجلس! تقریبا حملهای به منتقدان مجلس یا دفاعی از تصمیمات غلط و زشت مجلس نبوده الا آن که این واژه، سپری شده برای پوشاندن آن عمل غیرانقلابی و بهانهای برای هجمه و حمله به رسانه یا افراد انتقادکننده. در حالی که
1⃣ اولین تحریف در بیانات رهبر انقلاب این بود که ادعا کردند رهبر انقلاب فقط به این مجلس گفتهاند انقلابی، در حالی که ایشان دراولین دیداربا نمایندگان مجلس فعلی،مجلس یازدهم را#یکی_از_انقلابیترین مجالس دوران انقلاب دانستند نه تنها مجلس انقلابی دوران پس از انقلاب. آنجا که فرمودند: «خوشبختانه مجلسِ تشکیلشده یکی از قویترین و #انقلابیترین مجالس دوران انقلاب هم هست.» (دیدار سال ۹۹ نمایندگان)این تنها جملهای از رهبر انقلاب است که در دیدار سال ۹۹ خطاب به نمایندگان این مجلس گفته شد و البته پس از آن با ترفند یک جریان خاص، تبدیل شد به ویژگیای که تنها این مجلس از آن برخوردار بوده است.
2⃣ این صفت در عین حال که میتواند خبری باشد، انشایی و نسبی هم هست. یعنی آقای مجلس، انقلابی باش. این برداشت را وقتی در یکی از گفتگوهایم بیان کردم، به برخی از آقایان برخورد تا جایی که به رسانههایشان دستور حمله دادند! در حالی که این برداشت بدیهی است.
همانطور که رهبر انقلاب در دیدار سال دوم با نمایندگان مجلس یازدهم، خیلی صریح به این موضوع اینطور اشاره کردند: «امام فرمودند: "مجلس عصاره فضایل ملّت است" یعنی چه؟ یعنی باید عصاره فضایل ملّت باشد؛ معنایش این است دیگر، وَالّا این جور نیست که به طور طبیعی مجلس عصارهِ فضایل [ملّت باشد]. باید مجلس را جوری ترتیب داد که عصارهی فضایل ملّت باشد... امام در واقع با این یک کلمه برنامه کار همه مجلسهای ما را تا آخر مشخّص کردند: مجالس ما موظّفند خودشان را عصاره فضایل ملّت قرار بدهند.» (دیدار نمایندگان سال ۱۴۰۰)
آیا پذیرفتنی است کسی بگوید این جمله امام خبری بود یعنی عصاره فضایل ملت هستند برای همیشه و تا آخر! آیا پذیرفتنی است که بگویند چون حضرت امام (ره) فرمودهاند مجلس عصاره فضایل ملت است، پس مجلس ششم (که بسیاری از نمایندگانش یا به خارج پناهنده شدهاند و یا در داخل بازو و رکن فتنهها بودهاند) عصاره فضایل ملت بود و کسی نباید از آن انتقاد کند. یا درباره مجلس دهم همین را گفت در حالی که مجلس یازدهم، اساسا روی موج انتقاد از مجلس دهم، شکل گرفت.
رهبر انقلاب اینطور به ویژگیهایی اشاره میکنند که در مثل مجلس ششم و دهم یا متاسفانه وجود نداشت یا بسیار ضعیف بود: «بحمدالله سرشار است از نیروهای پُرانگیزه و پُرایمان، نیروهای پُرتوان، نیروهای جوان. هم جوانان تحصیلکرده و انقلابی در بین شماها زیاد هستند.» (دیدار نمایندگان سال ۹۹)
3⃣ تلاش میشود که به مخاطب القا کنند که صفت انقلابی برای مجلس یازدهم دائمی است! در حالی که بدیهی است استمرار اتصاف این صفت، بستگی به استمرار جهتگیری مجلس بر مدار شعارهای انقلاب دارد.
اشاره به این واقعیت در بیانات دو سال بعد امام خامنهای با نمایندگان مجلس یازدهم به خوبی پیداست. آنجا که ایشان با کنایه و البته برادرانه تأکید میکنند که مهم #انقلابی_ماندن است نه #انقلابی_بودن میفرمایند: «البتّه برادران عزیز، خواهران عزیز! یک نکته اساسی انقلابی ماندن است. ببینید جلسه، جلسه صمیمی و خصوصی است دیگر، جلسه برادرانه است. الان کاملاً جلوی چشم بنده هست کسانی بودند که مثلاً سال ۵۸ ــ که بنده عضو شورای انقلاب بودم و آن وقتها هنوز رئیسجمهور هم نبودم ــ میآمدند پیش ما که حالا خودمان جزو بچّههای انقلاب بودیم و مثلاً با سوابق مبارزاتی فلان، مینشستند حرفهایی میزدند تند، داغ، آتشین که ما چشممان خیره میماند که اینها چه کسانی هستند دیگر! یعنی به تعبیر فرنگیمآبها سوپر انقلابی؛ بعد برگشتند و انقلابی نماندند. همان افراد با آن شیوه برخورد، با آن شیوه نگاه، نتوانستند خط را ادامه بدهند، طاقت نیاوردند. ببینید حقیقت قضیّه این است که طاقت نیاوردند!» (دیدار با نمایندگان سال ۱۴۰۱)
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
واقعیت همین است که رهبری فرمودند انقلابی ماندن و نه گفتن به فرصتهایی که در دوره نمایندگی نصیب نمایندگان میشود، اینکه طرف بار خودش را نبندد، محافظهکار نشود و ... برای انقلابی ماندن ضروری است.
... واقعیت همین است که رهبری فرمودند، انقلابی ماندن و نه گفتن به فرصتهایی که در دوره نمایندگی نصیب نمایندگان میشود، کار سختی است. اینکه طرف بار خودش را نبندد، محافظهکار نشود، مردمی بماند، حب و بغضها و منافع شخصی را رها کند و ... برای انقلابی ماندن ضروری است.
4⃣ رهبر انقلاب در دیدار سال گذشته با نمایندگان مجلس، ملاکهایی را برای مجلس انقلابی تعیین کردند تا هر کس از ظن خود یار این صفت نشود. برای همین فرمودند: «اگر بخواهیم نماینده انقلابی بمانیم چه کار کنیم. من چند نکته را اینجا نوشتهام:»
۱. «اوّلش سادهزیستی است؛ اسیر تجمّلات و اعیانمنشی و امثال اینها نشدن...»
۲. «مسئله مسئولیّتپذیری است؛ قانونی را تصویب میکنید، اگر به نظرتان این قانون، قانون خوبی است و باید تصویب میشده، محکم بِایستید، بگویید بله، ما این را تصویب کردم...»
۳. «یکی دیگر از شاخصها مردمی بودن است؛ مردمی بودن یعنی چه؟ مردمی بودن یعنی با مردم عادی معمولی مخلوط شدن، نشست و برخاست کردن، هم گوش شنوا برای شنیدن حرف مردم داشتن، هم زبان گویا برای روشن کردن ذهن مردم داشتن.»
۴. تقدم مسائل اصلی بر فرعی «دنبال حلّ مشکلات اساسی کشور بودن؛ یعنی واقعاً اساسیترین مسائل را نگاه کنید، آنها را [دنبال کنید]. من به تعبیر بهتر بگویم، در مسائل کشور، مسائل اصلی وجود دارد، مسائل فرعی وجود دارد؛ تا وقتی مسائل اصلی پیش پای ما است، نوبت به مسائل فرعی نمیرسد...»
۵. تعامل و همکاری با قوا خصوصا دولت «همکاری صمیمانه با دیگر دستاندرکاران مدیریّت کشور. یکی از مشکلات کشور ناهماهنگی بوده؛ ناهماهنگی مسئولان سه قوّه و بدنهی سه قوّه....»
۶. «یکی از شاخصههای نماینده انقلابی این است که با عموم مردم، با عامّه مردم همراه است امّا عوامزده نیست. من به شما عرض بکنم هیچ وقت جَوزده نشوید. بعضی از مشکلات ما در بخشی از این سالها به خاطر این بود که جَوزده شدیم...»
۷. روی موضع حق و قانون درست ایستادگی کردن. «شما یک قانون را تصویب کردید، به نظر شما قانون درستی هم بوده، یک عدّهای مخالفت کردند، البتّه طبیعت کار این است که نگاه کنید ببینید آیا این مخالفین منطق درستی دارند یا ندارند؛ اگر منطق درستی داشتند البتّه میپذیرید، اگر منطق درستی نداشتند بِایستید؛ بگویید بله، من تصویب کردم این قانون را، پایش هم میایستم. اینکه در سایتها و در فضای مجازی و مانند اینها علیه ما، علیه مجلس، علیه این مجموعه، علیه این قانون جنجال کنند، نباید شما را به زانو دربیاورد؛ یکی از خصوصیّات نمایندهی انقلابی این است.»
۸. «یکی از مسائل بسیار مهم در کار مجلس، پایبندی به قانون اساسی است؛ آن مواردی که قانون اساسی تکلیفی معیّن کرده، حتماً رعایت بشود. این قانون اساسی نباید حتّی اندکی مخدوش بشود.» (دیدار با نمایندگان سال ۱۴۰۱)
5⃣ اما از همه دردآور این است که عدهای تلاش میکند تا سند مجلس انقلابی را به نام یک فرد یا جریان خاص بزنند در حالی که از نظر رهبر انقلاب، کلّیت جهتگیری این مجلس از جمله مجالس انقلابی است ولی این به معنای آن نیست که پس همه افراد آن انقلابیاند.
... رهبر انقلاب در این خصوص هم میفرمایند: «من از اوّل تشکیل این مجلس، اعتقاد خودم و علاقه خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است. الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار میکنم. این مجلس بحمدالله مجلسی است انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار. البتّه قضاوتهایی که انسان راجع به یک مجموعه میکند، با نگاه به مجموعه است؛ حالا یک استثناهایی هم ممکن است وجود داشته باشد؛ به آن استثناها کاری نداریم. مجموعه را که انسان نگاه میکند، با نگاه مجموعی، این مجلس انصافاً یک مجلس انقلابی است.» (دیدار نمایندگان سال ۱۴۰۲)
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
6⃣ البته طبیعی است که طیف تشکیل دهنده مجالس واداده و پرحاشیه و به دور از جهتگیری انقلاب، از اینکه رهبر انقلاب، کلّیت برخی مجالس را انقلابی بدانند و برای تقویت این بُعد از مجالس هر دوره تلاش کنند، ناراضی و ناراحت شوند و با این جهتگیری مخالفت کنند.
رهبر انقلاب دو سال بعد در دیدار با نمایندگان به این موضوع اشاره کردند: «ما گفتیم "مجلس انقلابی" یک عدّهای خوششان نیامد؛ ولی ما حقیقت را گفتیم؛ حالا بعضیها خوششان میآید، بعضیها خوششان نمیآید عیبی ندارد.
حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد؛ مردم نگاه کردند، گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان، حرف انقلاب بود؛ پس مردم هم طرفدار همین گرایش و همین حرکتی هستند که شما عنصر انقلابی در شهر خودتان، در منطقهی خودتان شعارش را دادید، حرفش را زدید.» (دیدار با نمایندگان سال ۱۴۰۱)
7⃣ نکته پایانی هم انتقادات رهبر انقلاب از مجلس انقلابی است که تفصیل آن خودش فصل جداگانهای میطلبد. امام خامنهای با اینکه خودشان مجلس فعلی را یکی از مجالس انقلابی دانستند، با این وجود اما در دیدارهای خود با نمایندگان، در کنار تقدیرها و حمایتها، انتقادات متعددی هم بیان کردهاند که برخی صریح و برخی در قالب توصیه بوده است، از جمله:
۱. علیرغم تذکرات مکرر، برای قانونگذاری، سیاستگذاری و تقنینی صورت نگرفته.
۲. غلبه با طرحها بر لوایح است در حالی که اصل بر لایحه است، چون دولت خودش مجری است.
۳. عدم قانونگذاری قوی برای موصوعاتی مثل حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مسکن.
۴. افراط در بکارگیری از ابزارهای نظارتی مثل سؤال و استیضاح و استفاده از آنها برای رسیدن به مقاصد دیگر.
۵. سختگیریهای غیرلازم در رأی اعتماد نسبت به وزرای پیشنهادی به مجلس.
۶. تراکم قوانین تاریخ گذشته، متعارض و متناقض و عدم تنقیح آنها تاکنون.
۷. استفاده از موقعیت نمایندگی برای رسیدن به پستهای بالاتر.
۸. همراه کردن توهین و دشنام و بیتقوایی به هنگام استفاده از ظرفیت قانونی نطق، سؤال و استیضاح.
۹. اولویت دادن به مسائل فرعی در برابر مسائل اصلی.
۱۰. عدم تعامل با قوای دیگر خصوصا دولت.
۱۱. دخالت نمایندگان در عزل و نصبها و مسائل اجرائی کشور.
۱۲. لزوم تقویت بنیه کارشناسی مجلس.
۱۳. تبیین نکردن قوانین تصویب شده.
بنابر این ضمن توجه به محاسن، خدمات و ویژگیهای انقلابی این مجلس در مقایسه با برخی مجالس قبلی، نمیتوان معایب و اشکالات آن را نادیده گرفت یا اگر کسی مجلس یازدهم را نقد کرد به تکفیرش پرداخت. باید با بیان انتقادات برای تشکیل مجلسی با دوز بالاتر صفت انقلابی، به سمت تشکیل مجلسی که خدمات بیشتری به مردم میدهد برویم.
اکنون در پایان کار این مجلس، مردم با بررسی کارنامه مجلس یازدهم باید درباره #انقلابی_ماندن این مجلس قضاوت کنند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9378456751.mp3
12.05M
🔗 یمن به فرموده ایران درحال جنگ با شیطان بزرگ است/ آنها هنوز زدن نفتکش ها را شروع نکرده اند
🎙 ظاهر آنچه که این روزها در منطقه غرب آسیا در حال رخ دادن است موشک پرانی از سوی طرفین به یکدیگر را نشان داده یا به حملات علیه طرفین حکایت دارد. جزئیات اما کاملا قابل تامل است. در آنچه در حال وقوع است، از نگاه غربی چیزی فراتر در حال رخ دادن است. طرف یمنی در ظاهر محاصره ی دریایی را آغاز کرده اما در باطن حملات خود را دسته بندی کرده است. غربی ها میگویند یمن هنوز وارد فاز زدن نفتکش ها نشده است...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#ایران
✳️ #ايران_امروز!
#محمد_كاظم_انبارلويي
رهبر انقلاب اسلامی از پیشرفت ها و توانمندی های تولید داخلی در حوزه های انرژی، صنایع خودرو سازی، معدنی و فلزی، فن آوری اطلاعات و ساخت ماهواره و نیز صنایع غذایی و کشاورزی و تجهیزات پزشکی و... بازدید کردند.
دو روز قبل از این هم دولت رئیسی با رکورد پرتاب 11 ماهواره ظرف مدت دو سال جایگاه ایران را در باشگاه هوا فضای جهان ارتقاء داد و در تازه ترین پرتاب، سه ماهواره ایرانی با ماهواره بر سیمرغ با موفقیت به فضا پرتاب شد.پیشرفت های علمی و فنی ایرانیان امروز در کانون توجهات جهانی قرار دارد. در خصوص ایران امروز و جایگاه آن در جهان 6 کلمه گفتنی است:
1⃣ ايران براي قدرتهاي جهاني و منطقهاي مهم است. هر روز كه رهبران جهان برميخيزند به ايران و نقش ملت ايران در سرنوشت بشر فكر ميكنند. كارتابل جمهوري اسلامي ايران روي ميز آنها است. از آن گريزي نيست. ايران تنها كشور جهان است كه 250 كانال تلويزيوني با سرمايه سرويسهاي جاسوسی غرب دستاندركار جنگ رواني و جنگ شناختي با ملت ایران هستند!
غرب مأموريت دارد با ارتش رسانهاي خود تمام پنجرههايي كه به سوي واقعيت در ايران باز است ببندد و نگذارند حقيقت آنچه كه در ايران امروز ميگذرد ديده شود.
2⃣ ايران امروز درگير يك جنگ نرم تمامعيار و يك جنگ سخت پنهان است.
رسانههاي دشمن مأموريت دارند ، از آنچه كه به عنوان واقعيت در ايران ميگذرد مدام «صورتسازي» و «روايتسازي» وارونه كنند.
اما ملت هوشيار ايران توانست با مهارت و هوشمندي خاص طي نزديك به نيم قرن از فراز و فرودها و پستي و بلنديهاي چنين جنگي عبور كند.
هر روز كه از خواب بلند ميشويم فهرستي از سياهيها و تباهيها در اخبار و تحليلهاي دشمن روانه سرزمين ما ميشود. اما جامعه ايران همچنان فعال ، متكثر،متحد ، سرپا، زنده، پويا و اميدوار روبهجلو ميرود.
3⃣ غرب مدام مسائل ايران را «بزرگنمايي» و گاهي «ويژهسازي» ميكند. فكر ميكند با اين دو مفهوم ميتواند ضربهاي به آنچه كه به عنوان «واقعيت» در ايران امروز ميگذرد بزند. حال آنكه با اين بزرگنمايي و ويژهسازي ايران را در مركز ثقل توجهات جهاني قرار ميدهد و اين هزينهاي كه ملت ما بايد براي آن همت گمارد را از جيب غفلت و جهل خود ميپردازد.
4⃣ يكي از ميادين نبرد نرم دشمن در نيم قرن اخير بسيج جامعهشناسان ، مردم شناسان، علماي علم سياست و مورخان براي وارونهسازي تحليل تحولات اجتماعي و سياسي است . به آنها مأموريت داده شد كه برويد و بگوييد :
⁉️ ايران يك جامعه جنبشي از هم گسيخته است.
⁉️ ايران يك جامعه در حال گذار از سنت به مدرنيته است.
⁉️ ايران در مسير عرفی شدن و سكولاريزاسيون است.
⁉️ ايران در حال عبور از جنازه طبقه متوسط و مشغول سركوب طبقه متوسط است.
⁉️ ايران امروز شبيه ايران ديروز يعني روزهاي آخر پهلوي است.
⁉️ ايران دچار شكاف قومي ، مذهبي، زباني و نژادي است.
⁉️ ايران دچار شكاف دولت – ملت است.
⁉️ به برخي حضرات اساتيد دانشكدههاي علوم اجتماعي و جامعه شناسي مأموريت دادند برويد تكثر در جامعه ايران را به شكاف تعبير كنيد، شكاف را به تقابل و تقابل را دوقطبيسازي كنيد تا شايد مقدمات بازگشت «ديكتاتوري» و «استبداد و استعمار خارجي» فراهم شود.
⁉️ گفتند برويد : «آشفتگي اجتماعي» به وجود بياوريد. و آن را به «فروپاشي اجتماعي» ترجمه كنيد.
⁉️گفتند برويد «داشتهها» را پنهان كنيد نگذاريد ديده شود.
⁉️ عوامل و عناصر پايداري اجتماعي و سياسي را كه عمدتا در اعتقادات ديني و ادب و آداب ايرانيت را سركوب كنيد و به سخره و استهزاء بگيريد.
⁉️ نگذاريد مردميترين نظام سياسي در ايران وجهان در جغرافياي غرب آسيا شكل بگيرد.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
5⃣ واقعيت امروز ايران چه تصويري را نشان ميدهد .
✅ ايران از 15 خرداد 42 تاكنون در حال عبور از چارچوبهاي طاغوتي به موازين و مناسبات اجتماعي، سياسي، فرهنگي و اقتصادي اسلامي، الهي و وحياني است.
✅ اين اراده ملت ايران است و هيچ قدرتي نميتواند جلوي اين اراده پولادين را بگيرد.
✅ اگر يك نمودار واقعي از حركت تاريخي ملت از نيمه خرداد 1342 تا به امروز ترسيم كنيم ظهور يك قدرت الهي را در ايران خواهيم ديد كه رو به رشد، توسعه و ترقي دارد و با مهارت و توانمندي خاص از همه موانع عبور كرده و به سمت و سوي تحقق اهداف و آرمانهاي خود به پيش ميرود.
✅ سطح آگاهيهاي اجتماعي و سياسي در ايران به قدري بالاست كه قد و قواره توطئههاي دشمن به ارتفاع آن نميرسد.
✅ ملت ايران 11 اسفند به پاي صندوقهاي رأي ميروند تا پاسخ همه شكافهاي موهوم و ترويج و تبليغ شده دشمن را بدهند و تصويري از وحدت ملي و انسجام اسلامي در پاسداشت امنيت ملي و رفاه عمومي ارائه دهند.
✅ ملت ايران هيچگاه در پاسداشت از «جمهوريت» و «اسلاميت» نظام كم نگذاشتند. چون نيك ميدانند اين رويكرد پاسخ توطئههاي دشمن و نشانه آنها در حضور در جهاد اكبر و جهاد اصغر و فلاح و رستگاري خود است.
✅ ملت ايران پشت قلعههاي هژموني آمريكا در منطقه و جهان خيمه زده است و يكي پس از ديگري اين قلعهها را فتح خواهد كرد ، هر كس در اين واقعيت ترديد كند در مقام انكار واقعيتهاي تاريخي نيم قرن اخير در منطقه و جهان است.
6⃣ از روز 12 بهمن 57 كه امام خميني (ره) پاي در ميهن اسلامي گذاشت بركات الهي بر اين ملت نازل شد. اميد به آينده افزايش يافت. «صدق و صداقت» به عنوان اكسيري در شكلگيري اقتدار ملي ظاهر شد و از ناراستي و سياهي عبور كرديم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9444892868.mp3
38.24M
#انتخابات
#رائفی_پور
#اتهامات_رائفی_پور
🎙فایل صوتی چهارصد و بیست و نهمین اپیزود رادیو جدال منتشر شد.
📣 #اپیزود ۴۲۹: پاسخ به اتهامات اخیر علی اکبر رائفی پور
🔹 همراه با علی #علیزاده
📆 ۹ بهمنماه ۱۴۰۲
⏱ مدت زمان: ۱۶۰ دقیقه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#شورای_نگهبان
#حسن_روحانی
#شیخ_حسن_روحانی
🔰رد صلاحیت روحانی، مشارکت را افزایش خواهد داد
🔸اقدام اعتمادآفرین شورای نگهبان
🔹بالاخره بعد از گمانه زنیهای مختلف، شورای نگهبان بر مر قانون ایستادگی کرد و صلاحیت حسن روحانی برای نامزدی در انتخابات خبرگان را رد کرد. حسن روحانی هم بیانیه ای صادر کرد و با حمله به جریانی که او نام آن را اقلیت انحصار طلب و تمامیت خواه می خواند، در واقع به رهبر انقلاب و منصوبین ایشان حمله کرد و رد شدنش را نوعی سیاسی کاری عنوان کرد.
🔹در حالیکه اگر تنها ترک فعلهای روحانی و پرونده شکایت چندین هزار نفره مردم از او در دادگاه ویژه روحانیت به جریان بیفتد، کافی است تا عدم صلاحیتش برای پذیرش هر نوع مسئولیتی در نظام جمهوری اسلامی محرز گردد. یکی از نشانه های این عدم صلاحیت، انتخاب نشدن او به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی رهبر انقلاب بود.
🔹در هر حال این اقدام مبارک از سوی شورای محترم نگهبان با واکنشهایی در موافقت و مخالفت با آن روبرو شد. برخی مخالفان این تصمیم معتقدند با توجه به راهبرد مشارکت حداکثری، بایتس روحانی هم به عنوان نماینده یک جریان سیاسی، تایید می شد تا طرفدارانش را پای صندوق رای بکشاند.
🔹در پاسخ به این دسته باید گفت، اتفاقا حسن روحانی بر خلاف مرحوم هاشمی رفسنجانی، تقریبا هیچ جریانی را نمایندگی نمی کند. بدنه طرفدارانی هم در میان مردم ندارد بلکه برعکس، با توجه به افکارسنجیهای معتبر و عملکرد فاجعه بار دو دولت تحت مدیریت او، اگر بگوییم نامحبوب ترین و به تعبیری منفورترین رئیس دولت در تاریخ جمهوری اسلامی پس از بنی صدر، حسن روحانی است، حرف گزافی نگفته ایم.
🔹اگر روحانی تایید می شد، بخش قابل توجهی از بدنه انقلابی پای کار نظام نسبت به این تصمیم شورای نگهبان سرخورده می شدند. همچنین بخش قابل توجهی از مردمی که مشکلات سخت و طاقتفرسای معیشتی دوران دولتهای یازدهم و دوازدهم را هنوز فراموش نکرده اند، با تایید شدن روحانی، امیدشان به اصلاح را از دست داده و با صندوقهای رای قهر می کردند.
🔹رد صلاحیت روحانی نشان داد، علی رغم برخی ایرادات و کج سلیقگیها در برخی نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر، اما همچنان اصول اصلی انقلاب بدون اغماض اجرا می شود و همین کافی است تا بارقه امید به آینده همچنان در دل مستضعفین و توده مردم روشن باشد.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9384204304.mp3
12.36M
🔗 مناظره جنجالی سرتیپ یمنی با کارشناس سعودی: مسیر ایران غلط تو درستش را انجام بده
🎙 این روزها به بهانه تحولات فلسطین درگیری هایی بین گروه های مختلف در مغز ها در حال رخ دادن است. این نبرد ها باعث شده ملت ها یک بار بنشینند به مواضع کشورها، دولت ها و گروه های سیاسی پیرامون مسئله مشترک فلسطین فکر کنند. در همین خصوص مناظره ای بین یک سرتیپ یمنی و سعودی رخ داده است. سعودی طرف یمنی را نه مزدور ایران بلکه ایرانی میداند و یمنی هم به سعودی میگوید: بین نقش عرب بودن و یا صهیون بودن یکی را انتخاب کن، در این برنامه این مهم را با هم مرور خواهیم کرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#رای_لیستی
🔰نظر رهبر انقلاب درباره رأی لیستی/ بخش اول
🔸استفتائات انتخاباتی از امام خامنهای
🔹با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات، در ادامه تعدادی از سوالات شرعی درباره انتخابات که رهبر انقلاب به آنها پاسخ داده اند آمده است. این سوالات و جواب آنها از پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر انقلاب و پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR برداشته شده است.
🔹قبل از آن با توجه به داغ بودن بحث لیستی رای دادن یا فردی رای دادن در آستانه همه انتخاباتها در میان انقلابیها، دو سخن رهبر انقلاب پیرامون رای دادن به فهرستها و لیستهای انتخاباتی هم آمده است. فهم نظر رهبر انقلاب در این خصوص، از آن جهت مهم است که همواره در آستانه انتخاباتها، برخی جریانات با لولوتراشی از جریانات رقیب، مردم را به نوعی ملزم به رای دادن به یک لیست خاص میکنند.
🔹«یک مسئلهی دیگر، رعایت حق در سیاهههای پیشنهادی است؛ این سیاهههایی که پیشنهاد میکنند، فهرستهایی که برای نامزدها میدهند. آن کسانی که این فهرستها را میدهند، واقعاً رعایت حق را بکنند؛ مسئلهی رفیقبازی و جناحبازی و مانند این چیزها را دخالت ندهند و نگاه کنند ببینند که چه کسی واقعاً شایسته است؛ آن کسی را که شایسته است بگذارند و به مردم معرّفی کنند.»۱۳۹۴/۱۰/۱۴
🔹اما در روز ۱۶ بهمن سال ۹۸ چیرامون مساله لیستی رای دادن در انتخابات مجلس سخنان صریحتری بیان فرمودند:
«هرگز در هیچ انتخاباتی رسم بنده نیست که اشاره کنم به کسی تا انتخاب بشود، امّا این خصوصیّات به نظر من در منتخب باید وجود داشته باشد. انقلابی، مؤمن، کارآمد، دارای روحیهی جهادی، شجاع، طرفدار عدالت.
اگر میتوانیم یک چنین افرادی را بشناسیم، که بهشان رأی میدهیم؛ اگر نشناختیم، از آدمهای بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه، حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛ اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید.»
🔹در میان استفتائات احصاء شده از سایتهای دفتر رهبر انقلاب نیز یک سوال به این موضوع پرداخته است.
1⃣ در دورههای اخیر که رأی دادن به یک لیست خاص که از طرف احزاب و گروههای سیاسی داده میشود و توسط افراد مشهور و غیر متخصص تشویق و تبلیغ میشود، آیا رأی دادن به این لیستها بدون تحقیق در مورد افراد آن جایز است؟ و اگر این لیست یا برخی از افراد آن در انتخابات رأی آورند و صلاحیت منصب را نداشته باشند، ما در پیشگاه خدای متعال مسئول خواهیم بود؟
پاسخ: به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفیکنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند مگر آنکه حجت شرعی برخلاف داشته باشید.
🔹بنابراین می توان گفت مبنای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در رای دادن این است:
در درجه اول شناخت هر کس نسبت به کاندیداها مقدم بر شناخت دیگران و توصیه دیگران در قالب لیست است.
ثانیا به هیچ عنوان بدون قید و شرط، رای به لیست سفارش نشده است. بلکه باید تهیه کنندگان و سازو کار تهیه لیست را بشناسید که سهمیهبندی و باندبازی نباشد.
🔹ثالثا هرگز سفارش به "لیست خاص" نکردهاند، بلکه باید بین لیستها مقایسه صورت بگیرد. برخی لیست خود را آیه نازل شده از آسمان میدانند!
برای رای دادن باید حجت شرعی داشت. وقتی افرادی را کاملا میشناسید، نباید به هندوانه در بسته اعتماد کنید، خصوصا اگر افرادی که میشناسید، در مردم مقبولیت و رای هم داشته باشند.
اما ادامه سوالات و استفتائات انتخاباتی:
2⃣ آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعاً واجب و عدم شرکت حرام است؟
پاسخ: شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفهی شرعی، اسلامی و الهی است.
3⃣ آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
پاسخ: واجب عینی است.
4⃣ با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از کاندیداها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد؟
پاسخ: باید بر طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود.
💢 ادامه در بخش دوم 👇👇👇
5⃣ شخصی توانایی انجام مسئولیت را در خود میبیند، آیا خود را در معرض مسئولیت قرار دادن و ثبتنام در انتخابات بر او واجب است؟
پاسخ: بر کسانی که حقیقتاً خود را دارای شرایط برای خدمتگزاری به نظام اسلامی میدانند، واجب کفایی است.
6⃣ عمل به تکلیف مقدم است یا رسیدن به نتیجه؟ چگونه میتوان هم به تکلیف عمل کرد و هم بهدنبال نتیجهی مطلوب بود؟
پاسخ: تکلیفگرایی منافاتی با دنبال نتیجهی قانونی و شرعی بودن ندارد هر چند در انجام تکلیف، تحقق نتیجه نیز مورد توجه است.
7⃣ در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، میبایست نواقص و عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود؛ آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
پاسخ: در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
8⃣ وظیفهی روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهدهی آنها میباشد؟
پاسخ: همگان بهویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت افراد اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
9⃣ به نظر معظمله معیارهای نامزد اصلح چه مواردی است؟
پاسخ: با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
- تدین
- تعهد و خوشنامی
- وفاداری به انقلاب و ایستادگی در راه آن
- عزم و اراده و نفوذناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح
- دارای برنامه و کفایت لازم
- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان
- سادهزیستی و دوری خود و بستگان از اشرافیگری
- مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری
- اعتقاد واقعی به راه امام راحل (ره)
- تقید به مسائل اخلاقی، نظیر: پرهیز از معاملهگری، رشوه و توصیهپذیری، توجه به منافع طبقات برخوردار جامعه
- تثبیت مواضع عزتآفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانهی انقلاب و نظام
- پرهیز از اسراف یا هزینه از بیتالمال یا اموال شبههناک در تبلیغات و غیر آن
- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست
- شناخت اولویتها و فوریتهای نظام و مردم و پرداختن به آنها
0⃣1⃣ اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم میتوانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
پاسخ: در تشخیص فرد اصلح میتوانید از کسانی که به لحاظ دین تعهد و بصیرت مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفهی شرعی است.
1⃣1⃣ حکم رأی دادن سفید و بینام چیست؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیّر در انتخاب اصلح چطور؟
پاسخ: در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.
2⃣1⃣ خرید و فروش آراء در انتخابات چه حکمی دارد؟
پاسخ: جایز نیست.
3⃣1⃣ آیا استفاده از بیتالمال جهت تبلیغات انتخابات اشکال دارد؟
پاسخ: استفاده از اموال بیتالمال بدون مجوز شرعی و قانونی جایز نیست و موجب ضمان است.
4⃣1⃣ آیا پذیرش رأی مردم و التزام به آن برای نامزدهایی که در انتخابات حائز اکثریت آرا نشدند لازم است؟ آیا بر سایر نامزدها جایز است که دست به انتقاد و اعتراض در حیطهی قانونی یا غیر قانونی بزنند؟
پاسخ: رعایت قانون و تمکین در برابر آن بر همگان لازم است. اصل اعتراض از راهِ قانونی و با مراعات مقررات و ضوابط ایرادی ندارد.
5⃣1⃣ در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آنطور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد، آیا فرد رأیدهنده در محضر خداوند متعال مسئول خواهد بود یا خیر؟
پاسخ: اگر بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسئول نخواهد بود.
6⃣1⃣ حکم شرکت یا عدم شرکت در انتخابات سایر کشورها چیست؟ آیا در این حکم فرقی بین کشور اسلامی و غیر اسلامی و انتخابات رسمی کشوری و انتخابات غیر رسمی کوچک وجود دارد یا خیر؟ اگر فرق دارد، حکم هر کدام چیست؟
پاسخ: بهطور کلی شرکت در انتخاباتی که موجب جلوگیری از فساد و یا فساد بیشتر شده و یا شرکت نکردن موجب تضعیف اسلام و مسلمین شود، واجب است.
7⃣1⃣ آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران اصلح است، جایز است؟
پاسخ: بیان ضوابط و شرایط و نقد برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد ولی باید از هتک حرمت و تهمت و توهین اجتناب کرد.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا( eitaa# ) 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی 1⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/DrKmdrW9VW25fUqAkkM1yb
#کانال_مطالب_تحلیلی 2⃣ در #واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/GNgI5RnsmIl5OLW19t64n9
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️