ششم ، چین فرهنگ جذابی ندارد. آنها انسان هایی اند که مثل ماشین کار می کنند و با ۲چوب غذا می خورند و از خوردن کرم و سوسک و گوشت سگ و گربه ابایی ندارند. لذا به هیچ وجه از نقطه نظر فرهنگی ملت ایران را تهدید نمی کنند. چین نه هالیوود و ولنتاین دارد ، نه مک دونالد و کی اف سی و نه ایدئولوژی اش برای ملت هایی چون ایران جذاب است. چین صرفا با استفاده از نظم آهنین و مدیریت کارآمد تولید ثروت می کند . چیزی که جمهوری اسلامی بدان احتیاج مبرم دارد.
هفتم ، به زعم نویسنده ، تحریم های ۴۰ ساله غرب علیه جمهوری اسلامی بیشترین تاثیرش در دوری ایرانیان از تکنولوژی روز جهان بوده است.
تولید ثروت به ۳ عامل مهم تکنولوژی، سرمایه و نیروی کار نیاز دارد.
چینی ها پس ورود به جامعه جهانی در طی همکاری با غرب توانستند تکنولوژی را وارد کنند و اکنون خود صاحب آن اند. همکاری با چین می تواند در ورود فناوری های پیشرفته به ایران موثر باشد و نیروی کار ایران را در کارخانجات تولیدی فعال نماید.
البته تحقق موارد فوق الزاماتی نیز دارد که در آینده بدان ها خواهم پرداخت.
نشر توسط کارگروه آموزش شورای عالی بسیج تجار وفعالان اقتصادی کشور
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈 🙏 عضوشوید
✳️ #گرانی_دلار
#تامل/ اگه #دلار به سطح 20هزار تومان برسه سه اتفاق مهم رخ خواهد داد:
1⃣ 700 هزار ميليارد بدهي دولت به شركتها بارقمي در حدود 35 ميليارد دلار تسويه ميشه
2⃣ 1600 هزار ميليارد تومان سپرده مردم هم در بانكها با 80 ميليارد دلار تسويه ميشه و كل نقدينگي از بازار حذف ميشه و ديگه دولت مجبور نيست روزي 1000 ميليارد تومان سود سپرده بدهد.
3⃣ قبلا كل درآمد نفت باضافه 100 هزار ميليارد تومان درآمد مالياتي صرف حقوق كاركنان دولت ميشد اما در شرايط فعلي حتي اگر حقوقها دو برابر بشه باز با 20 ميليارد دلار تسويه ميشه و با فروش پنجاه درصدي نفت بازهم 10 ميليارد دلار اضافه مياد كه براي كالاي اساسي اختصاص ميدن .
در واقع دولت با افزايش قيمت دلار و 120 ميليارد دلار ذخيره ارزي موجودعلاوه بر خنثي كردن اثر نقدينگي موجود و جلوگيري از پرداخت روزانه 1000 ميليارد تومن سود به سپرده ها بدهي خود به شركتها را نيز تسويه ميكند و باخيال راحت به مسير ادامه ميدهد!
♦️حالا متوجه همه چی شدین یا باز هم توضیح بدهیم ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈 🙏 عضوشوید
✳️ #قرارداد۲۵ساله
باسلام
همانطور که میدانید اخیراً موضوعی تحت عنوان قرارداد ۲۵ ساله با چین در سطح وسیعی اذهان را به سمت خود جلب نموده و افرادی همچون احمدی نژاد نیز نسبت به چنین قراردادی هشدار داده اند...
⭕صرف نظر از نیات این افراد همانگونه که دوستان مستحضرند قراردادهای دو و چند جانبه بین المللی مستلزم طرح در مجلس و تصویب آن ؛ و تائید توسط شورای نگهبان است
⭕ پس در درجه اول چنین قراردادی نه تنها وجود خارجی ندارد بلکه در صورت وجود نیز مراحل قانونی و قطعیت آن طی نشده است ؛ و قطعا نهادهای حاکمیتی حساسیت های لازم را نسبت به منافع بلند مدت مردم و کشور در زمان بررسی ها خواهند داشت
⭕ولی آنچه که مسلم است طرح چنین موضوعی در شرایط تحریمی کشور و اینکه بزرگترین و اولین شریک تجاری ایران یعنی چین را هدف قرار داده است هیچ جای شبهه و ابهامی را باقی نمیگذارد که عناصر خودفروخته غربی و آمریکائی که می بینند جمهوری اسلامی با نگرشی واقع بینانه منافع بلند مدت اقتصادی خود را در آسیا و به ویژه کشورهای همسایه و نوظهوران اقتصادجهانی برنامه ریزی و هدف گذاری میکند ؛ به شدت نگران شده و با طرح موضوعاتی واهی به دنبال :
*۱)* ایجاد اضطراب و نگرانی عمومی و یاس و ناامیدی نسبت به آینده نظام جمهوری اسلامی
*۲)* ایجاد بحران های اقتصادی در راستای اثرگذاری تحریم های ظالمانه آمریکا
*۳)* اختلال و تخریب روابط اقتصادی رو به رشد جمهوری اسلامی ایران در منطقه آسیا به ویژه چین
*۴)* تحریک افکار عمومی به گرایش به سمت غرب و درخواست برای مذاکره با آمریکا که چندین بار خیانت های آنها تجربه شده است و آینده اقتصاد جهان نیز از حوزه اقتدار آنها خارج است
⭕ لذا به نظر میرسد پیش بینی طرح سرمایه گذاری بیش از چهارصد میلیارد دلاری چین در کشور که میتواند منافع مشترکی برای دو کشور در حوزه اشتغال و رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه اجتماعی ایجاد نماید و در بلند مدت تبدیل به منافع امنیتی مشترک گردد ؛ به شدت آمریکا و غربی ها را آشفته و نگران نموده است
✅ *آگاهی و بصیرت اجتماعی و اعتماد به حاکمیت و امید به آینده پر فروغ ایران اسلامی عامل اصلی در جهت رشد و شکوفائی کشور عزیزمان خواهد بود انشاالله...*
⭕ *ردپای سلطنتطلبان در شایعه واگذاری جزیره کیش به چین*
آنطور که مدیرعامل منطقه آزاد کیش میگوید اخبار مربوط به واگذاری این جزیره به چینیها از اساس کذب است و ردیابیهای انجام شده نشان میدهد که احتمالا منشا انتشار آن به سلطنتطلبان وصل باشد.
به گزارش ایسنا، در ماههای گذشته بارها اخباری مبنی بر واگذاری جزیره کیش برای مدت ۲۵ سال به چین منتشر شده که هر بار نیز از سوی مسئولان ایرانی رد شده است.
در حالی اخیرا نیز موضوع واگذاری کیش به چین مطرح شد که در این رابطه توضیحات مظفری-مدیرعامل منطقه آزاد کیش-مجددا رد کننده این شایعه است و وی تاکید دارد که اصلا در اینباره بحثی وجود نداشته است.
ادامه مطالب 👇
وی با اشاره به منشا این شایعات گفت: پیگیری و ردیابی انجام شده توسط پلیس فتا نشان میدهد که یکی از سیستمهای فضای مجازی که در خارج از کشور مستقر و احتمالا به سلطنت طلبان وصل است عامل انتشار این اخبار است؛ به طور یکه هر چند وقت یکبار این شایعات را در موتورهای جستجو قرار داده و در شبکههای اجتماعی پخش میکنند.
مدیر عامل منطقه آزاد کیش افزود: عاملان انتشار چنین شایعاتی هر وقت که فضا و زمان را مناسب میدانند موضوع را برای ایجاد التهام و اضطراب مطرح و این واگذاری را قطعی میدانند در حالی که از اساس کذب بوده و هیچ مبنایی ندارددرباره این قرارداد ماراهمین بس است که غربی ها و از خودمتشکری طلسم شده همچون احمدینژاد برعلیه آن موضع گیری میکنند و این اتفاق مارا یاد فرمایش امام راحل می اندازد که فرمود؛ در هر موضوعی که اجانب غربی در رٱس آن شیطان بزرگ امریکا از ما تعریف کردند باید در صحت آن موضوع وعملکردمان شک نمائیم وبه خود بیائیم که چه اشتباهی مرتکب شده ایم و بلعکس اگر آنها باعصبانیت نسبت به عملکرد ما در موضوعی شانتاژ تبلیغاتی راه انداختند، بدانیم که راه را درست رفته ایم که آه از نهاد شیاطین برآمده است!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈 🙏 عضوشوید
✳️ #محمودواعظی
☫ ﷽. ☫
✍ #محمود_واعظی
از نفرات اصلی تصمیمات و اقدامات روحانی
و یکی از #عاملان_وضعیت موجود به خصوص اقتصادی، در کشور است
1️⃣ محمود واعظی متولد 1331 تهران، مدارج تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را قبل از انقلاب در آمریکا طی کرد و سال 57 برای خدمت به میهن(!) به وطن بازگشت. واعظی از همان اول، بدون آنکه سهمی در انقلاب داشته باشد یا در جنگ حضور پیدا کند مسئولیت های کلانی را برعهده می گیرد: رئیس مرکز مایکروویو کشور، مدیرکل تلگراف و تلکس، مدیرکل خدمات تلفن شهری، معاون مخابراتی وزیر پست و تلگراف و تلفن و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران.
2️⃣ واعظی از سال 65 هم معاون اقتصادی وزارت خارجه می شود. از سال 68 تا 78 معاون اروپا-آمریکای و معاون اقتصاد وزارت خارجه و از 78 تا 92 بعنوان معاون بین الملل و سیاست خارجه مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص در کنار حسن روحانی حضور پیدا می کند.
3️⃣ واعظی سال 78 به همراه محمدباقر نوبخت، اکبر ترکان، محمدرضا نعمتزاده، سید حسین موسویان و فاطمه هاشمی حزب «اعتدال و توسعه» را به رهبری حسن روحانی و با حمایت هاشمی رفسنجانی تشکیل داد. حزبی که آن را بال راست هاشمی می نامیدند و کارگزان را بال چپ او! حزبی بر مبنای مبانی لیبرالیسم و اقتصاد باز. این حزب معتقد است همواره دولت ساز بوده و فعالیتش بر مبنای «عقل گرایی» و «توسعه گرایی متوازن» است.
4️⃣ واعظی سال 92 به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی حسن روحانی به مجلس معرفی شد و در این 4 سال توانست خدمات مهمی در حوزه ارتباطات و اطلاعات و مدیریت افکار عمومی و فضای مجازی و رسانه ها به دولت شیخ حسن روحانی ارائه کند.
5️⃣ توافق با پیام رسان های تلگرام و اینستاگرام و ... در این دوره بسته شد. محمدجواد آذری جهرمی دستورات واعظی را در این زمینه انجام می داد و واسطه قرارداد با این شرکت ها بود. شرط فعالیت آنها در ایران، سرویس دهی به دولت بود برای اینکه سیاست های دولت در این پیام رسان ها اجرا شود. این پیام رسان ها بهترین سرویس های مدیریت افکار عمومی را به دولت در ماجرای برجام، انتخابات 94 مجلس و سپس انتخابات 96 ارائه کردند.
6️⃣ واعظی یک سال قبل از انتخابات ریاست جمهوری 96 به روحانی گفته بود که حاضر است افکار عمومی را به نفع وی جهت دهی کند با این شرط که وی رئیس ستاد انتخاباتی اش بشود. روحانی با این شرط کنار آمد. نقش معاونِ واعظی یعنی «آذری جهرمی» در جایگاه معاونت وزارت ارتباطات و مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت در این قضیه(مدیریت افکار عمومی) پررنگ است.
7️⃣ بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، محمود واعظی قدرت فوق العاده ای در دولت پیدا کرد تا جائیکه نفوذ او بر روحانی از جهانگیری و نوبخت و سایرین نیز بیشتر شد. این نفوذ تا جایی است که روحانی هیچ عزل و نصبی را انجام نمی دهد بجز اینکه از واعظی نظر می خواهد و هیچ جلسه را شرکت نمی کند مگر واعظی هماهنگ کند.
8️⃣ این نفوذ را می شود در ماجرای برکناری رضا رحمانی وزیر صمت مشاهد کرد. رحمانی در نامه سرگشاده خود به رئیس جمهور نوشت: «در تاریخ ۹۹/۲/۱۷ جناب آقای واعظی با اینجانب تماس و تهدید کردند در صورت رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی شما برکنار خواهید شد». واعظی همچنین نمکی وزیر بهداشت را بعلت "عدم" تقدیر و تشکر از روحانی در مبارزه با کرونا تحت فشار قرار داد و به او گفت اگر چنانچه با دولت هماهنگی نباشی باید استعفا دهی!
9️⃣ واعظی باعث شده تا وزرا و استانداران نتوانند با رئیس جمهور دیدار و جلسه داشته باشند. حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان می گوید: «روحانی به وزرا و استانداران نیز وقت نمیدهد. وی به هیچ شخصی وقت نمیدهد». احمد توکلی نماینده سابق تهران هم می گوید: «یکی از وزرای مهم دولت میگفت که برای کارهایم در حاشیه جلسه هیئت دولت با رئیسجمهور مسائلم را مطرح میکنم، چون رئیس جمهور به ما وقت دیدار نمیدهد». قاسم میرزایی نکو نماینده سابق اصلاحطلب مجلس هم معتقد است که ارتباط با روحانی قطع شده و نمایندگان بالاخص مجامع استانی اصلاً نمی توانند با وی ملاقات نمایند.
🔟 خیلی جالب است بدانید عزل و نصب های واعظی تنها به معرفی آذری جهرمی ختم نمی شود بلکه او در معرفی سایر وزرا و همچنین چینش معاونین وزرا، مدیران میانی و استانداران نقش عجیبی دارد. او حتی پا را فراتر گذاشته و به وزرا و استانداران امر و نهی می کند. نامه می نویسد، ابلاغیه ارسال می کند. شواهد و قرائن متعدد این گفته اکبر ترکان را تأیید می کند: «موثرترین افراد در اداره کشور نوبخت و واعظی هستند، تا روحانی». با این وجود، بی تردید محمود واعظی یکی از نفرات اصلی تصمیمات و اقدامات و عامل ناکارآمدی ها و وضعیت موجود است.
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی
@mr110
✳️ #نظرشماچیست؟
*نقش شورای نگهبان در مشکلات امروز جامعه*
🔷 آیا شورای نگهبان حاضر است اشتباهات گذشته خود را در برخی تایید صلاحیتها بپذیرد و آیا امید است که در آینده این اشتباهات خطرناک تکرار نشود؟!!!!!
⚠ اینروزها که همه دنبال مقصر وضع موجود میگردند و عده ای مردم را شماتت میکنند که چه انتخابی کردید ؟!!! چرا فریب خوردید؟!! چرا به غربگرایان اعتماد کردید ؟!!!! و...... / جا دارد از شورای نگهبان بپرسیم چرا اینها را تایید صلاحیت کردید؟!!!!
🌐. حسن روحانی و محمدرضا عارف در سال ۹۲ چگونه تایید صلاحیت شدند ؟!!!! بهتر است آیت الله جنتی پاسخ دهد چگونه این دو نفر که با پنج رأی مثبت و هفت رأی منفی رد صلاحیت شده بودند ، چگونه با سفارش ایشان و اینکه بنده اینها را میشناسم ، یکمرتبه هفت رأی مثبت گرفتند و تایید صلاحیت شدند؟!!!!!!
🌐 چگونه مدرک تحصیلی دکترای حسن روحانی را بررسی کردند؟!!!
آیا از سابقه ایشان مطلع بودند یا نه؟!!!!
آیا محمدرضا عارف از نظر آنها توانایی تشکیل دولت در نظام جمهوری اسلامی ایران را داشت؟!!!!
هاشمی طبا این پیرمرد نحیف اصلاح طلب در سال ۹۶ چطور؟!!!!
فرض کنید مردم به هاشمی طباء رأی داده بودند ، آیا وضعیت با الان فرقی میکرد؟!!!!!
واقعا شورای نگهبان ، دولت جمهوری اسلامی ایران را بر اساس کدام معیار قانونی ، عقلی ، منطقی ، سیاسی و اقتصادی به این آقایان میسپارد؟!!!!!!
شورای نگهبان حافظ انقلاب باید باشد ، آیا با این نمونه تایید صلاحیتها انقلاب اسلامی حفظ میشود یا در لبه پرتگاه میرود؟!!
در انتخابات مجلس گذشته ، مجید انصاری از حوزه تهران چگونه تایید صلاحیت گرفت؟!!!!! کسی که فعال فتنه ۸۸ بود؟!!! هرچند ایشان رأی نیاورد ، اما ملاک تایید صلاحیت ایشان چه بود؟!!!!!
غلامرضا تاجگردون که یکماه هست تایید اعتبارنامه ایشان معزل مجلس یازدهم شده ، چگونه توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت شده است؟!!!!!
آیا اسحاق جهانگیری در سال ۹۶ باید تایید صلاحیت میشد؟!!!!
شورای نگهبان چه تعریفی از دولت طراز انقلاب اسلامی دارد؟!!!
آیا این افراد چنین توانایی را دارند؟!!!!!
آیا شورای نگهبان تفکر غربگرایی را قبول دارد یا ندارد؟!!!!!
بالاخره تکلیف ما را روشن کند!
اگر قبول دارد که وامصیبتا ، اگر قبول ندارد پس چرا چنین تفکراتی تایید صلاحیت میشوند؟!!!!!
آیا آیت الله جنتی با این کهولت سن ، توانایی مدیریت شورای نگهبان را دارد ؟!!!!! آیا صلاح نیست محترمانه استعفای خود را نوشته و فضا را برای روحانیت جوان انقلابی محیا کند؟!!!!
اگر میرحسین موسوی در سال ۸۸ رد صلاحیت شده بود ، آیا فتنه ۸۸ را نمیشد از نطفه خفه کرد؟!!!!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈 🙏 عضوشوید
✳️ #ایران_چین_روسیه
سلام
ارتباط ایرا با چین وروسیه دوستانه است ولی
ایدئو لژیک نیست اگر چه
این روابط وهمکاریها اقتصادی هست
وایران در ایجاد اینگونه ارتباط
بجز با اسرائیل باهیچ کشوری مخالفت ندارد
حتی اگر با کشوری رابطه
سیاسی نداشته باشد مانند کانادا و مصر
یا امریکا!!!
اینرا نمیشود گفت مخدوش شدن شعار نه شرقی ونه غربی
زیراکه کاملا بااختیار ودوجانبه ،
ومشروط به رعایت حقوق کشور عزیزمان
جمهوری اسلامی ایران
توسط طرفهای مقابل است
کجا امام خامنه ای قرار داد ۲۵ ساله
اقتصادی مورد بحث را
باچین حکمت آمیز توصیف فرموده؟
اگر چه ایشان هرگز به داشتن رابطه
دوطرفه باهیچ کشوری بجز اسرائیل
مانع نشده ومخالفت ننموده اند
خواه آنکشور کاپیتالیستی
یا کمونیستی یا دارای
هر مرامی مسلکی دینی باشد
ولی امتیاز ( ؟ )
باج. ( ؟ )
بقیمت دست بر داشتن از
شعار نه شرقی ونه غربی ( ؟ )
یا حتی مخدوش نمودن گوشه ای ازاین شعار اساسی( ؟ )
هرگز !!!!
به نظرتان روسیه امروز همان کشور کمونیستی شوروی هست ؟؟
شوروی رفت مُرد داخل ذباله دان تاریخ شد
دهها سال هم از آن تاریخ گذشت
اما
شوروی آنروز :
دارای اقماری بود وآن شامل
دولتهای زیادی که کمونیستی بودند
وداخل پیمان ور شو بودند
شوروی آنروز :
حتی اقماری زیادی داشت
که در ظاهر کمونیست هم نبودند
اما از هر نظر با شوروی مر بوط بودند
شوروی آنروز :
۱۵ تا جمهوری داشت که
جزوقلمرو دولت شوروی بودند
آنهاهم همگی ازشوروی جدا شدند
دولت تشکیل دادند وبه عضویت سازمانها
جهانی در آمدند
آنچه باقیماند هم بسیاری از آنها
جمهوری خود گردان هستند
پس از آن کرک وپیل چیزی نمانده
وآنچه که مانده دولتی بسیار بسیار
کوچکتر وبسیار بسیار ضعیفتر از
دوره تزار ها
بنام روسیه که کمونسیتی هم نیست
واما در یای خزر :
که آنروز به دوقسمت
جنوبی وشمالی تقسیم شده بود
در جنوب آن
اندکی وبسیار اندکی از آن
به ایران تعلق داشت ودر جنوب
جنوب خط فرضی آستارا تا گرگان
را شامل میشد
من از همه دوستان تقاضا میکنم :
لطفا نقشه منطقه را مقابل دیدگان مبارکتان
قرار دهید وسپس قضاوت بفر ما ئید
چه بوده و چه شده
که ایران در همان اندک هم حق داشتن ناوگان
نظامی نداشت وهمینطور حق داشتن
وامکان ونه فقط اختتیار
داشتن کشتی باری درکلاس
شناور های سنگین را نداشت
اصلا منطقه ای بین المللی در دریای
خزر تعریف نشده بود
اما :
امروزه ایران دارای ناوگان نظامی است
بهر میزان واز هر نوع ودارای هر مقدار توانائی وقدرت فنی ونظامی که خود ایران صلاح بداند
وهمچنین انواع اشکال تجاری
و علمی و تحقیقاتی بهر منظوری
که ایران صلاح بداند
شامل نظامی (هجومی و دفاعی )
بهر میزان که خود صلاح بداند
وحق طردد تا در منطقه بزرگی
از در یای خزرکه آن منطقه بالای
۹۰ ٪از کل در یای خزر تخمین زده می شود
دهها برابر بیشتر از زمان شوروی سابق
دارای حق واختیار انتخاب رابطه
برای هرنوع همکاری
با هر کشوریکه منافع کشور ایران را
درآن به تشخیص مقامات ومسؤولین
ایران بداند
وبطور کاملا آزادانه
وبدون تبعیت از هیییچ کشوری
هییییچ قدرتی
منطقه ای یا غیر منطفه ای
با داشتن اختیارکامل
کشتیرانی تجاری شیلاتی اعم از صیادی ویا تحقیقاتی وآبزی پردازی بهر شیوه ای که
مقامات ایران صلاح بدانند
در پوشش کامل آن در تمام آبهای
بین المللی آن
با داشتن حق استفاده وحضور از هوا ،
،سطح وزیر سطح آن
درست همانند در یای های آزاد
ودرهمه مناطق بین المللی آن
وبا داشتن اختیار اعتراض به حضور
مستقیم وغیر مستقیم ونیابتی
نمایندگان دولتهای غیر منطقه ای و
قدر تهای غیر منطقه ای در تمام پهنه
آبهای در یای خزر
ونیز در داخل کشور های حاشیه آن
است
ودرهمین مدت کوتاه بعد از تلاشی شوروی سابق
ایران توانسته همه گونه بنادر وامکانات ناوبری و
پهلو گیری را برای خود ایجاد نماید
وهمه گونه امکانات شناوری
اعم از تجاری صیادی نظامی
علمی وتحقیقاتی وآموزشی را نیز
برای تامین خواسته های خود فراهم نماید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈 🙏 عضوشوید
✳️ پاسخ به نامه ی #سیدمحمدموسوی_خوئینی ها
*🔴یک پژوهشگر تاریخ معاصر «موسوی خوئینیها» را به مناظره دعوت کرد!*
مسعود رضایی پژوهشگر تاریخ معاصر، در پی نامه سید محمد موسوی خوئینیها فعال اصلاحطلب به رهبر انقلاب، وی را به مناظره دعوت کرد.
*▪️متن نامه مسعود رضایی به این شرح است:*
جناب آقای سیدمحمد موسوی خوئینیها
با سلام و احترام؛
نامه مورخه هفتم تیر ۱۳۹۹ جنابعالی به «مقام معظم رهبری، آیتالله خامنهای» را مطالعه کردم. مایلم خوشحالی زایدالوصف خود را به عنوان یک عضو کوچک از یک ملت بزرگ از نگارش این نامه توسط جنابعالی ابراز دارم. واقعیت این است که وقتی شخصی چون شما اقدام به نگارش چنین نامهای و انتشار آن برای افکار عمومی مینماید، شخصی چون من که در پی درک و فهم حقایق تاریخی و بیان آن برای نسل حاضر و به یادگار گذاردن آن برای نسلهای بعدی است، زمینه و فرصتی ناب را پیش روی خود مییابد تا به کنکاش بیشتر در چند و چون مسائل بپردازد و لایههای حقیقت را از زیر رسوب زمان و آوار تحریف و جعل و وهم بیرون بکشد.
اما آنچه موجب تأسف اینجانب گردید، اختصار کلام جنابعالی در این نامه بود. چرا «به اختصار»؟! میدانید تعجب من از چیست؟ اگر جنابعالی قصد داشتید حرفی و موضوعی را سربسته و دربسته و با تلویح و اشاره بیان کنید تا هیچکس جز مخاطب، از مغز و کنه آن مطلع نشود، اختصار گویی بیحکمت نبود. اما وقتی که شما چیزی باقی نگذاشتهاید و مسئولیت هر آنچه بوده و نبوده را برعهده رهبری گذاشتهاید، دیگر چه جایی برای اختصار گویی باقی میماند؟
شما خود زمانی دادستان کل کشور بودهاید و حتماً میدانید که انتسابِ صریحِ مختصر، همان «ادعا» است. مثلاً اگر کسی «به اختصار» به شما بگوید آقای خوئینیها مسئولیت کل فتنه ۸۸ برعهده شماست، این صرفاً ادعایی است که در مورد شما شده و طبعاً حق دارید بپرسید که آخر کی، کجا، چگونه، چرا، کدام سند، کدام مدرک، کدام شاهد و غیره.
بنابراین مکتوب جنابعالی نیز چیزی بیش از یک ادعانامه نیست. البته از زوایهای دیگر نیز میتوان آن را صرفاً یک بیانیه سیاسی خشک برای اعلام موضع به شمار آورد، مثل همان بیانیههایی که در گذشتههای دور و نزدیک به وفور از سوی افراد و گروههای مختلفی صادر شده و میشود. دوستانه خدمتتان عرض میکنم که به اعتقاد بنده از پیر پختهای چون جنابعالی انتظار بیش از این است، و شایسته نیست چون کم سن و سالی خام، به صدور این گونه بیانیههای شعاری و جنجالی مبادرت ورزید، مگر چنین در مورد جنابعالی گمان بریم که «پیرانه سر م عشق جوانی به سر افتاد»!
برای برونرفت از این وضعیت ناشایست، پیشنهاد میکنم که بیایید طی مناظرهای مکتوب، این بیانیه سیاسی کوتاه و خشک را به یک پرونده تاریخی مفصل و پرمحتوا تبدیل کنیم. مردم هم؛ یعنی همان مردمی که جنابعالی در این نامه، خود را سخنگوی تام و تمام و انحصاری آنها فرض گرفتهاید، این مطالب را میخوانند و دعایش را به جان ما میکنند، که انشاالله ذخیره آخرتمان باشد. چطور است؟ موافقید؟
تا جنابعالی برای پاسخ دادن فکر میکنید، بنده چند کلامی در حول و حوش نکات مندرج در این نامه عرض میکنم، شاید انگیزهای در شما به وجود آورد که به این درخواست پاسخ مثبت دهید.
شما مجموعهای از مسائل و مشکلات عمدتاً با رنگ و بوی اقتصادی و معیشتی را برشمردهاید و با توجه به تأثیرگذاری سو آنها بر افکار عمومی، از آسیب دیدن «باورهایی که پشتوانه استحکام و نیز مقبولیت و مشروعیت نظام اسلامی» بوده است، اظهار نگرانی کردهاید. البته جنابعالی به سیاق بیانیههای تند و تیز سیاسی این موضوع را متوجه اکثریت و بلکه تمامی ملت ایران دانستهاید. بنده در اینجا بدون اینکه در مورد کم یا زیاد بودن وسعت این آسیب، وارد مناقشه با شما شوم، عرض میکنم که این نگرانی شما فینفسه کاملاً بجا و قابل تقدیر است و اساساً هر کس که دغدغه اسلام و ایران و انقلاب و نظام و مردم را دارد، باید نگران آسیبدیدن پشتوانههای اعتقادی و سیاسی نظام باشد. بنابراین هیچ دلسوز ایران و انقلابی حق ندارد در برابر واقعیات تلخ، اندک باشد یا فراوان، چشم بر هم نهد و درصدد چارهاندیشی برای رفع آسیبها بر نیاید.
محل مناقشه، بخش دیگری از نامه جنابعالی است که طی آن، اولاً اوضاع و احوال و شرایط کشور را یکسره سیاه و آشفته و خراب تصویر و ترسیم کردهاید، ثانیاً رهبری را مسئول اصلی این وضعیت متصور دانستهاید و ثالثاً تمامی مسئولیت اصلاح وضعیت متصور را متوجه رهبری کردهاید. مقدمه و متن و نتیجه، هر سه نادرست است.
ادامه مطلب 👇
البته شما برای آنکه بیش از حد از جاده انصاف خارج نشده باشید، این نکته را مورد تأکید قرار دادهاید که مردم هرگز مسائلی مانند «الزامات و محدودیتهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی»، «کینهتوزی دشمنان انقلاب به ویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی» و نیز «پیامدهای دفاع مقدس» یا همان جنگ تحمیلی را نادیده نمیگیرند، اما بلافاصله پس از آن، با بیان اینکه «همین مردم بر این باورند که مدیریت کشور، به ویژه عالیترین سطح آن، باید با ملاحظه همین مشکلات و چالشها، شیوهای در مدیریت امور به کار میبست که امروز گرفتار این آشفتگیهای فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و … نمیشدیم»، همه مسئولیتها را متوجه رهبری ساختهاید.
جناب آقای خوئینیها!
جنابعالی با بیان این گونه جملات قصار، بیانیه سیاسی کوتاه و خشک خود را صادر کردهاید و اجرکمعندالله انشاالله. اما از باب «الاکرام بالاتمام» اینک لطف کنید در یک گفتگوی مشترک، این جملات قصار را تحلیل و تفسیر و تشریح نمائید تا همین مردمی که جنابعالی این همه سنگ آنها را به سینه زدهاید، و علیالخصوص قشر جوان و فعال جامعه، بیشتر و بهتر و عمیقتر در جریان مسائل و قضایا و رویدادها واقع شوند و بتوانند قضاوت آگاهانهتر و منصفانهتر و منطقیتری داشته باشند.
خوشبختانه طرف گفتگوی من در این مباحثه، کسی است که از قبل از انقلاب در جریان مسائل نهضت اسلامی مردم ایران قرار داشته و بعد از انقلاب نیز مسئولیتهای مختلفی اعم از حاکمیتی و غیرحاکمیتی برعهده داشته و همواره به عنوان فردی آگاه از مسائل و فعال در امور از ایشان یاد شده است.
البته اولین بخش از آخرین پاراگراف نامه جنابعالی، مرا به شک انداخت که آیا جنابعالی همچنان نیز در روند مسائل کشور قرار دارید یا خیر؟ چرا که نوشتهاید: «اگر شیوهای که تاکنون به کار رفته است، نتیجه محاسبات متعارف و بر اساس آرا وتحلیلهای شناخته شده در حکمرانی است، پس هستند پرشمار صاحبنظرانی که حق دارند و باید مجاز باشند تا زبان و قلم به نقد بگشایند و درست و نادرست این روش را تذکر دهند و اصلاح آن را با تأکید درخواست کنند و نگران پیامدهای ناگوار بهرهمندی از این حق طبیعی و الهی نباشند.»
راستش با خواندن این بخش از نامه، ظن و گمانی در ذهنم پدید آمد که نکند آقای خوئینیها سالهاست در غار یا دیر یا خانقاهی گوشه عزلت گزیده و از دنیا و مافیها بریده و از هر آنچه در این عالم میگذرد بیخبر است! آخر چطور ممکن است ایشان این همه اظهارنظرهای متفاوت و متعارض و نقدهای تند و کند را در قالبهای گوناگون نوشتاری و گفتاری و تصویری در رسانههای متنوع موجود از صدا و سیما گرفته تا مطبوعات و شبکههای اجتماعی و سایتهای مختلف و جلسات سخنرانی و مناظرهها و بیانیهها و غیره و غیره را دیده باشد و چنین چیزی بگوید؟!
البته احتمال دیگری نیز در مورد این گونه تصویرسازی شما از وضعیت وجود دارد و آن کانالیزه شدن جنابعالی است. این کانالیزگی! از دو راه ممکن است: یکی به واسطه اطرافیان که مرتباً حرفهای خاصی را در گوش آدم زمزمه کنند و دیگری به واسطه مسائل شخصی خود فرد است که اجازه دهید در این زمینه زیاد ورود نکنم. به هرحال تجربیات تاریخی کاملاً مشخص و جالبی نیز در این زمینه وجود دارد. مرحوم آقای منتظری را حتماً به خاطر دارید. خواهش من این است که نامه ۱۷/مهر/۱۳۶۵ ایشان به حضرت امام را – که حتماً آن را قبلاً خواندهاید – مجدداً بخوانید. خلاصه حرف آن مرحوم در نامه مزبور این بود که: حضرت امام! اوضاع و احوال کشور بکلی سیاه و تاریک است و اساساً ادامهای برای این روند متصور نیست. مردم هم بشدت ناراضی و در آستانه قیام هستند. شأن و جایگاه و اعتبار جنابعالی هم بر باد رفته و عنقریب است که نظام سقوط کند. ضمناً سیدمهدی هاشمی هم بهترین آدم روی کره زمین است!
شما بهتر از من میدانید که محتوای این نامه شباهت تام و تمامی داشت با اخبار و تحلیلهای رادیوهای بیگانه و نیز اعلامیههای گروهکهای ضدانقلاب و بخصوص سازمان منافقین. حال چرا چنین شباهت عجیب و غریبی میان آنها به وجود آمده بود، یقیناً جنابعالی که در آن زمان خود از رجال صاحب نام و مقام بودید، بهتر میتوانید توضیح دهید.
جالب اینکه نامه مختصر امروز شما، چکیده همان نامه مطول آن روز مرحوم منتظری است. حال چرا چنین شباهت عجیب و غریبی میان اینها به وجود آمده است، یقیناً جنابعالی که خود سرد و گرم روزگار را چشیده و تغییر و تحول حال و احوال آدمها را بسیار دیدهاید، بهتر میتوانید توضیح دهید.
ادامه مطلب 👇
با این همه، همچنان معتقدم بهترین کار آن است که از فرصت پیش آمده حسن استفاده را به عمل آورده و به تفصیل راجع به زیر و بم تاریخ دوران بعد از انقلاب گفتگو کنیم تا مسائل به صورت روشن و واضح در پیش روی افکار عمومی قرار گیرد. در واقع هنگامی که جنابعالی میفرمایید علیرغم تمامی مشکلات و موانع موجود بر سر راه طی سالیان گذشته، رهبری میبایست شیوهای در مدیریت امور به کار میبست که امروز گرفتار این آشفتگیها نمیشدیم، جا دارد برای تنویر افکار عمومی دقیقاً توضیح بفرمائید رهبری در امور مختلف میبایست چه شیوهای را به کار میبست. برای روشن شدن منظورم، دو سه مثال میزنم:
یکی از مسائل مهم در طول سالهای گذشته، فعالیتهای ایران در عرصه هستهای بوده است که پیامدهای مختلفی را در پی داشته است. به نظر شما رهبری دقیقاً میبایست چه شیوه و سیاستی را در این مورد به کار میبست؟ آیا اصلاً از ابتدا نمیبایست به سراغ این موضوع میرفتیم؟ آیا وقتی رفتیم و مقداری پیشرفت کردیم و آمریکا از طریق منافقین جاسوس متوجه ماجرا شد و از ما خواست از ادامه حرکت در این مسیر خودداری کنیم، میبایست بلافاصله به حرفش گوش میدادیم و همانند لیبی بار و بنه هستهای را جمع میکردیم و تحویلش میدادیم؟ آیا میبایست بیاعتنا به تهدیدهای آمریکا و حتی در اعتراض به این تهدیدات از انپیتی خارج میشدیم؟ آیا میبایست وارد مذاکرات برجام میشدیم؟ آیا میبایست بعد از زیر پا گذاردن آن توسط ترامپ، ما هم از آن خارج میشدیم؟ آیا اینک با توجه به مجموعه شرایط موجود، مجدداً وارد مذاکرات با آمریکا و شخص ترامپ بشویم؟ بالاخره از نظر شما چکار میبایست بکنیم؟
یا مثلاً تحریمهای آمریکا علیه ایران واقعیت دیگری است که طبعاً آثار و تبعات خاص خود را بر اقتصاد کشورمان گذاشته و موجب بروز تورم و فشار بر اقشار مختلف شده است. این مسأله بویژه مورد توجه جنابعالی نیز در این نامه قرار داشته است. آیا رهبری میبایست با مشاهده آثار اقتصادی تحریم، سیاست کوتاه آمدن و تسلیم در برابر آمریکا را در پیش میگرفت؟ آیا ایمان و باور رهبری به توان داخلی در حوزه علم و فناوری و اقتصاد، نادرست بود و باید چشم به دست بیگانگان میدوختیم؟ آیا مطرح شدن اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری و تصویب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی کار درستی بود؟ آیا توصیه رهبری به قطع وابستگی اقتصاد کشور از خام فروشی نفت و پیگیری این مسأله طی سالهای متمادی، تدبیری کارشناسانه نبود؟ آیا تأکیدات مکرر رهبری بر بهره گیری دولت و مردم از کالاهای تولید داخل، سیاست نادرستی بود؟ و آیا اختصاص نام سال در طول یک دهه گذشته به عناوین اقتصادی مختلف و بویژه سال ۹۹ به جهش تولید و تأکید به همه مسئولان برای تحقق عینی این مسأله در این سال، اقدامی مناسب نبود؟
و یا مثلاً در مورد سیاستهای منطقهای، آیا ایران میبایست فارغ از هر آنچه در منطقه غرب آسیا میگذرد، سرش را زیر میانداخت و اصلاً خودش را به خواب میزد؟ آیا تشکیل محور مقاومت کار درستی بود؟ آیا بعد از اشغال عراق توسط آمریکا، ایران میبایست بیتفاوت نسبت به آنچه در عراق میگذرد، اجازه میداد تا آمریکا عراق را جولانگاه خود قرار دهد؟ آیا حمایت ایران از حزبالله به عنوان یک جنبش ضدصهیونیستی و تلاش در جهت تقویت آن اقدامی مناسب بود یا آنکه میبایست چشم خود را بر طرحها و نقشههای صهیونیستها برای منطقه و کشورهای اسلامی فرو میبست و کار به خیر و شر آنها نداشت؟ آیا بعد از به راه افتادن جریانهای تکفیری در سوریه که با هدف از بین بردن محور مقاومت صورت گرفته بود، رهبری میبایست دستور مقابله با آن را صادر میکردند یا آنکه میبایست اجازه میدادند خاورمیانه جدید مطابق طرحها و سیاستهای آمریکایی و صهیونیستی شکل گیرد؟ آیا بعد از قدرتگیری داعش در سوریه و عراق و بویژه تشکیل حکومت داعشی به مرکزیت موصل، نیروی قدس سپاه میبایست به جنگ با آن برمیخاست و یا اینکه اصلاً بیخیال داعش، همگی دسته جمعی راهی شمال میشدیم و جوج میزدیم با نوشابه!
ادامه مطلب 👇
یعنی جنابعالی که در یک سطر و به صورت کلی میفرمایید رهبری علیرغم مشکلات و چالشهای موجود میبایست شیوهای را در پیش میگرفت که فلان، جا دارد برای روشن شدن موضوع دقیقاً بفرمائید که چه کارهایی شده است که نمیبایست و چه کارهایی نشده است که میبایست؟ چه روشها و شیوههایی در پیش گرفته شده است که نمیبایست و چه روشها و شیوههایی در پیش گرفته نشده است که میبایست؟ آیا اینطور بهتر نیست؟
توصیه بنده به جنابعالی آن است که این فرصت را از دست ندهید و حالا که با صدور این بیانیه سیاسی کوتاه و خشک، برخی توجهات در داخل و خارج کشور به سمت شما جلب شده، با حضور در این مناظره مکتوب به تشریح دیدگاههای خود بپردازید.
آغازگر بحث نیز شما باشید. از هر مطلب و موضوع و مسألهای که مایلید، شروع کنید اما نه به اختصار و کلیگویی و شعاری. مطلب را خوب باز کنید تا ابتدا بتوان دیدگاه جنابعالی را در آن موضوع بدرستی فهمید و سپس راجع به آن بحث کرد. از نظر بنده حتی اشکالی در این نیست که جنابعالی نگارش این متون را به تعدادی از همفکران و دوستان خود واگذار نمائید اما به شرط اینکه هنگام انتشار، صرفاً امضای شخص جنابعالی در ذیل آن باشد، همانند این نامه که امضای شما بر پای آن است.
و کلام آخر در این مختصر اینکه «نحن ابناءالدلیل». تلاش بنده در این مناظره مکتوب آن خواهد بود که حقجو و حقگو باشم. آنجا که حقیقتی را بر مبنای اسناد و دلایل بیابم، آن را خواهم پذیرفت و آنچه را که حقیقت بدانم خواهم گفت. بنابراین هرگز با خودم این قرار را نگذاشتهام که با هر چه جنابعالی میفرمایید مخالفت کنم و یا بالعکس چشم و گوش بسته آنها را بپذیرم. من مخلص و مطیع سند و مدرک و برهان و دلیلم.
امیدوارم این درخواست کوچک بنده را به بزرگی خودتان پذیرا باشید. بیصبرانه در انتظار پاسخ مثبت جنابعالی هستم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈 🙏 عضوشوید
✳️ #افسانه_واقعی_تروی
در روزهای اخیر نام جمعیت موسوم به امام علی(ع) به دلیل برخورد مأموران انتظامی و قضایی با آن به خبری پربازدید در حوزه اجتماعی تبدیل شد. تشکیلاتی که گردانندگان اصلی آن نه تنها به هویتزدایی از رهگذر آموزش مددجویان خود بر اساس ارزشهای غربی مندرج در متون و اسناد بینالمللی میپرداختند بلکه به تربیت شبکهای از مربیان بر اساس آموزههای التقاطی و ضد دین مشغول بودند. اقدامی که فراتر از تضعیف نظام مردمی ایران میتوان آن را نوعی فعالیت سازمانیافته علیه اسلام از طریق نشر خرافات و افکار ضاله دانست. اشارات صریحی از سرکرده اصلی این سازمان مبنی بر «عدم کفایت مردم ایران برای ساخت سرنوشت و آینده خود» در دست است که بر همین اساس درصدد فراهم کردن راه مداخله خارجی در امور کشور بودهاند. اما این رویکرد فقط محدود به این تشکیلات نیست. در میان شبکه ان.جی.اُهای ایران موارد متعددی از این نوع وجود دارند. بعضی از این سازمانها با بودجه رسمی نهادهای بینالمللی نظیر بانک جهانی راهاندازی شدند. برخی دیگر از نمونههای قابل توجه آنها ابتدا به عنوان مؤسسهای آمریکایی در ایالات متحده به ثبت رسیده و سپس اقدام به اخذ مجوز و راهاندازی دفتر در ایران کردهاند. در واقع آنها شعبهای از یک سازمان آمریکایی در خاک ایران هستند. ان.جیاُ ها از منظر نحوه راهیابیشان به عرصه سیاسی-اجتماعی ایران، تحفهای تحمیلی و ناخواستهاند که در دولت اصلاحات بدون توجه به ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی بومی در تقویت مدنیت اسلامی، با الگوگیری مقلدانه از ساختارهای غربی در فضای اجتماعی ایران جانمایی شدند. آنها در طول این سالها به کمک تصویب قوانین مالیاتی و یا مسئولیت اجتماعی شرکتی(CSR) به صورت غیرمستقیم مورد حمایت حکومتی قرار گرفتند. این در حالی بود که نهادهای اصیلی که ان.جی.اُ ها جایگزین آنها در جامعه اسلامی شده بودند نظیر مساجد، حسینیهها و هیئات با محدودیتهای بیشتری روبرو بودند و دامنه فعالیتهایشان تنها به برگزاری فرایض و مراسم مذهبی کاهش مییافت. در یک نمونه شورای شهر تهران در حالی حمایت خود از مساجد و هیئات را به بهانه لزوم مردمی اداره شدن آنها قطع کرد که همزمان به تشکیلاتی مانند جمعیت موسوم به امام علی(ع) با توجیه مسئولیت اجتماعی و تقویت جامعه مدنی امکانات میداد؛ در واقع هزینه دستکاری افکار عمومی به نفع سیاستخارجی دولتهای غربی در جامعه ایران از جیب ملت پرداخت میشد! غربیسازی جامعه ایران هدفگذاری بلندمدتی است که برخی سازمانهای غیردولتی در قالب الفاظ زیبا و طرحهای انساندوستانه مجری آن در ایران هستند. به این ترتیب درهای قلعه مستحکمی که طی سالها با استقامت مردم خون داده و خوندل خورده به روی سلطه اشغالگر بسته بود، از درون باز میشود.
در افسانه تروا آنچه مقاومت ده ساله شهر تروی را در هم شکست نه قدرت نظامی دشمن که سادهدلی و خوشباوری حافظان شهر بود. اسب چوبیای که سپاهیان یونانی ساختند و به آنها اهدا کردند؛ اگرچه هدیهای به نشانه صلح، محبت و خیرخواهی به نظر میرسید اما درواقع حیلهای برای ورود بیگانه و مداخله خارجی بود. بعدها این ترفند به دنیای دیجیتال هم آمد؛ در صنعت رایانه و نرمافزار، تروجانها بدافزارهاییاند که خود را برای سیستم سودمند نشان میدهند تا پس از ورود به رایانه در آن اختلال ایجاد کنند. اما به غیر از افسانههای یونان باستان و دنیای دیجیتال؛ میتوان اسبهای تروا را در جهان حقیقی نیز یافت. شاید اولین نشانه برای یافتنشان اینطور باشد: آنها معمولا خود را سودمند نشان میدهند؛ مشغول فعالیتهای بشردوستانه و اقدامات عامالمنفعه، کمک به کودکان کار، دلسوزی برای معضل اعتیاد، دفاع از حقوق زنان و یا جایی میان مباحث حفاظت از محیطزیست؛ اگرچه باید عمیقا توجه داشت هر فرد و گروهی که به چنین خدماتی مشغول بود یک اسب تروا نیست!
سید محمدعماد اعرابی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی 👇
@mrgh110 👈 🙏 عضوشوید