استاد طاهر زاده شب اربعین (2).mp3
43.42M
.
.✅عنوان : زیارت امام حسین «علیهالسلام» و نظر به مقام پیشاخلقتی خود
🔮#استاد_طاهرزاده
🕌مکان: مسیر نجف به کربلا پیاده روی اربعین عمود 1133
⏱زمان: 3شنبه 14شهریور1402 بعدازنمازمغرب وعشاء
📚 متن مورد بحث ↙️
https://eitaa.com/matalebevijeh/14652
#اربعین
🌾اشاره استاددرجلسه به⬇️
🔷 جلسه سال قبل↙️
https://eitaa.com/matalebevijeh/14489
⚜️@matalebevijeh
زیارت امام حسین «علیهالسلام» و نظر به مقام پیشاخلقتی خود.pdf
85.5K
✅عنوان : زیارت امام حسین «علیهالسلام» و نظر به مقام پیشاخلقتی خود
4_6050985136193802725.mp3
12.89M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی». ۱۴۰۲/۶/۲۰
🌷 #ایران_عزیز
💻 Farsi.Khamenei.ir
جناب آقای مهدیان به نکته خوبی اشاره کرده اند ، حاکی از آن که دوران سیطره رسانه های غربی پایان یافته و ما خود رسانه ای هستیم که جهان نیاز دارد گوش های خود را نسبت به آن تیز تر کند👇
✅این سانسور را دست کم نگیرید!
بالغ بر 22 میلیون نفر جمعیت در یک راه پیمائی عظیم و هرساله، آنهم با جزئیاتی شبیه خدمت رسانی خالصانه و خاضعانه با دهها سوژه داغ خبری و عکس وفیلم های استثنائی در قله "ارزش های خبری" است.
اما رسانه های خارجی یک پارچه آنرا نادیده گرفتند. رسانه هایی که از تجمع چند ده نفره همجنس بازها و دوچرخه سواری برهنه گیاه خوارها و آئین جاهلی هالووین و استخرگوجه یک مشت جماعت خرافی نمی گذرند این "ابررویداد تاریخی" را بایکوت کردند.
اینکه چرا و چطور، روشن است. عبور کنیم. این مناسک عظیم تجسم تمام عیار "قدرت نمایی شیعی" است که در اوج تولی و محبت مومنانه و برادرانه و در تیزترین حالت دشمنی با ظالمان عالم است. طبیعی است که حناق بگیرند.
اما سخن دیگری در میان است. برای مخاطبی که ولو مختصری روی صداقت که نه، ولی "وجاهت حرفه ای" این رسانه ها حساب باز کرده است باید این "بایکوت تاریخی قرن" را به چشم کشید. باید باور کنند با چه کذاب های خبرپراکنی مواجه اند.
سانسور در بسیاری از موارد فقط نگفتن حقیقت نیست؛ اشتباه نکنیم. قلب واقعیت است. یک رویداد در پیش چشم مخاطب را "نمی توانند" انکار کنند اما گوئی آنرا نمی بینند یعنی می خواهند عظمت آن دیده نشود. مشکل ضریب راه پیمائی و عظمت اربعین است؛ حذف اینجاست. دروغگوئی اینجاست. "شیادی خبری" در این نقطه است.
اربعین خودش رسانه است؛ حذف کردنی نیست. نظرسنجی همشهری نشان می دهد 81 درصد مردم حداقل یکی از نزدیکان انها رهسپار این سفر مبارک شده است . 75 درصد تمایل داشتند در این آئین شرکت کنند. با این توضیح اربعین خودش رسانه است. قابل حذف نیست. اما تلاش می کنند عظمت انرا نادیده بگیرند تا "هیبت هویتی" و "ابهت تاریخی" آن بشکند.
جالب اینکه با چشم باز تصمیم می گیرند دهان ببندند. عبور از استانداردهایی که عمری آنرا فریاد زدند، بی هزینه نیست. اما چرا؟ این چه ضرورتی است که حاضر می شوند سراسر "بی حیثیتی حرفه ای" و "بی آبرویی محتوای" را تحمل کنند؟ اینجاست که قدر و عیار راه پیمائی اربعین معلوم می شود.
این "خودکشی رسانه ای" برای اینست که من و شما نبینیم یا کمتر ببینیم. این استانداردهای نمایشی هست تا نبینیم. اگر قرار باشد ببینیم برمی گردند به اصل خویش که همان "هرزگی رسانه ای" و "رهزنی ذهنی" است.
و اما کلام آخر؛
هرجا دیدیم "رسانه های اهریمنی" حیثیت حرفه ای خود را خرج می کنند تا مخاطب نبیند همانجا بایستیم و رسانه شویم. این رویداد عظیم برای سالی یکبار است اما محتوائی می سازد برای تمام سال.
خلاصه راه پیمائی اربعین امتداد دارد، به سمت و نصرت انسان کامل ...
همشهری
@mahdian_mohsen
🍃جايگاه زن در منظر پيامبر«صلی الله علیه و آله»🍃
روش پيامبر«صلی الله علیه و آله» در قبال غذا و خواب «قناعت» است و شيوه ايشان در برابر زنان «كرامت» است، همان نگاهي كه خدا به انسانها دارد، پيامبر«صلی الله علیه و آله» هم همان نگاه را دارند. شيطان و انسانهاي شيطاني بر زنان نظري پست دارند و برعكسِ نظر آنها؛ نظر پيامبر«صلی الله علیه و آله» است، که نظر خاصي بر نساء دارند. اين نظر همان نظر كريمانهاي است كه خداوند بر همة انسانها دارد، محترمشمردن آن نوع از انسان كه مادر همة انسانها است، انساني از جنس زن. زن به اين اعتبار تشابه به حق دارد، خداوند از يك زاويه منشأ عالم و امّ هستي است، پيامبر«صلی الله علیه و آله» نيز از زاوية ديگري انگيزة خلقت عالم و امّ هستي ميباشد و زنان هم از نظر مسير خلقت انسانها ظهور امّيت الهي در هستي ميباشند، همة انسانها از زنان هستند و كرامت انسان به كرامت زنان است. از اينجاست كه ميبينيد پيامبر«صلی الله علیه و آله» ميفرمايند: «حُبِّبَ إِلَيَّ مِنَ الدُّنْيَا ثَلَاثٌ ،النِّسَاءُ وَ الطِّيبُ وَ قُرَّةُ عَيْنِي فِي الصَّلَاةِ»[1]
براي من پسنديده شده از دنيا سه چيز: زنان، و بوي خوش، و نور چشم من در نماز است». اين نگاه کجا و نگاه آلودة امروز دنيا به زنان کجا؟ به اسم احترام به زنان آنها را بازي ميدهند و هستة توحيدي خانواده را مضمحل ميکنند، تا ديگر نه زن، زن باشد و نه مرد، مرد. در حالي که تمام دستورات اسلام در مورد زنان در راستاي حفظ کرامت آنان است.[2]
ادامه 👇👇👇
قلبتان را در معرض شوق به پيامبر«صلی الله علیه و آله» قرار بدهيد، مثل چشمي است كه در معرض نور قرار دادهايد، ديگر لازم نيست به نور بگوييد كه بدرخشد، چراكه جنس نور، درخشيدن است. پيامبر«صلی الله علیه و آله» مقام «لَوْلاكَ لَمَا خَلَقْتُ الْأَفْلاك»[3] است، و خداوند به آن حضرت خطاب فرمود: اگر تو نبودي، افلاک را نميآفريدم؛ به اين معني که خداوند در خلقت عالم نظر به نور پيامبر«صلی الله علیه و آله» داشت و بر اساس ظهور مقدس او عالم ايجاد شد تا بستر ظهور نور رسول خدا«صلی الله علیه و آله» باشد، لذا نور وجود مقدس حضرت است که به تمام موجودات معني ميدهد و جايگاه هرچيزي را تعيين ميکند. در تجربه نيز مشخص شده هر اندازه که انسانها از آن حضرت فاصله بگيرند گرفتار پوچي و افسردگي و بيهويتي ميشوند، و عملاً معني خود را گم ميکنند. حال اگر به مقام رسول خدا«صلی الله علیه و آله» نظر كنيد، بر جانتان نور ميافشاند و راه رسيدن به نقطة کمال را مينماياند و رعايت شريعت محمدي«صلی الله علیه و آله» وسيلة جذب آن نور مبارک است. شريعت اسلام آمده است تا ما را به مقام تعادل اَحديِ محمّدي«صلی الله علیه و آله» نزديك كند و از اين طريق به همة زندگي ما معني ببخشد.
شريعت اسلام را بايد با اين منظر نگاه کرد تا علاوه بر تخلق به فضائل آن حضرت به قلبشان نيز نزديک شويم و به زندگي خود و به فلسفة وجودي عالم معني ببخشيم، بهخصوص در زماني که جهان از پوچي و بيمعنايي در رنج است.
————————————
1- «بحار الأنوار»، ج73 ، ص 141.
2- به نوشتار «عوامل بحران خانواده و راه برون رفت از آن» از کتاب «زن آنگونه که باید باشد» رجوع شود.
3- «بحار الأنوار»، ج16، ص405.
✏️ استاد اصغر طاهرزاده
برگرفته از یادداشت ویژه
🗒 پیامبر «صلی الله علیه و آله» ، گمشده جان انسان ها
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
@Matalebevijeh
به مناسبت
#رحلت_پیامبر
#ماه_صفر
🇮🇷 #تولد_آوینی_ها
🦋 باز آوینی ها در حال تولد می باشند...
📄 پرسش و پاسخ هایی زیبا، دلنشین و در عین حال دقیق و بسیار مهم درباره نوع حیات و حضور تاریخی ای که در این زمانه به کمک حاج قاسم ها و آوینی ها باید داشته باشیم...
که ان شاءالله بناست هر از گاه، از طریق کانال مطالب ویژه آن نوع پرسش و پاسخ در دسترس مخاطبان مشتاق قرار بگیرد.
✅ جهت مشاهده پنجاه ویکمین پرسش و پاسخ با این موضوع، به پی دی اف زیر مراجعه بفرمایید
👇👇👇
انقلاب اسلامی انتظار وارستگی- جلسه بیست و یکم.mp3
45.28M
🎙 انقلاب اسلامی، انتظار، وارستگی
در معنای حضور تاریخی و تفکر به حقیقت هستی
با حضور #استاد_طاهرزاده
🔹 جلسه بیست و یکم، ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۲
لینک جلسه قبلی (20) : 👇🏻
https://eitaa.com/matalebevijeh/14399
⬅️متن کلی↙️
https://eitaa.com/matalebevijeh/12675
🌾اشارات جلسه ⬇️
🦋 این ما و اینهمه جهانِ گشوده اربعینی(سؤال: 35909-)
https://eitaa.com/matalebevijeh/14663
🔖به قلهها نزدیک شدهایم؛ یک تصویر چند بعدی
https://eitaa.com/matalebevijeh/14666
🎧 بیاناترهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی
https://eitaa.com/matalebevijeh/14653
شرح دعای صباح جلسات101و102 و103
B2n.ir/f62516
✅عنوان : زیارت امام حسین «علیهالسلام» و نظر به مقام پیشاخلقتی خود
https://eitaa.com/matalebevijeh/14651
ماشاالله به این همت و برکت عزیزان عراقی
https://eitaa.com/matalebevijeh/14667
#مدرسه_سیاست
#وارستگی
🔘@soha_sima
🔘@matalebevijeh
🔘🏴🔘🏴🔘🏴🔘
به قلهها نزدیک شدهایم؛ یک تصویر چند بعدی.pdf
181.6K
🔖به قلهها نزدیک شدهایم؛ یک تصویر چند بعدی
🖌آقای محمد ایمانی در یادداشتی با عنوان «به قلهها نزدیک شدهایم؛ یک تصویر چند بعدی» در پیام رسان خود
https://eitaa.com/IMANI_mohammad متذکر نکات قابل توجهی شدند که حاکی از تفکر تاریخی است. می فرمایند: