⚠️ #اینفوگرافیک | تماشای پورن چه اثری بر مغز و بدن میگذارد؟
🗞 @MaX_Newspaper
⚠️ #اینفوگرافیک | کوچکترین قربانیان پورن!
کدام کشورها بیشترین تولید پورن کودکان را دارند؟!
🗞 @MaX_Newspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ پورنوگرافی مخفی دیزنی
🔸 خیلی از تولیدات تلویزیونی و تبلیغات رسانهای رو طی سالها تحت تاثیر مفهوم ناخودآگاه و در قالب آزمایشهای تجربی میشه بررسی کرد
🔸 در این سالها در عمده تحقیقات روانکاوی و روانشناسی از روشی به اسم «پردازش زیرآستانهای» استفاده میشده که با استفاده از اون برخی مفاهیم رو توی ذهن بیننده میکاشتن.
🗞 @MaX_Newspaper
⚠️ پورنوگرافی جایی برای نمایش رابطه جنسی خارج از عرف
🔸 اینترنت و اختراع دوربین دیجیتال، ساخت پورنوگرافی را به سمت تولیدات بیشتر برد و مردان به سمت تماشای فیلمهای عجیب و غریبی که تصاویر اغراقآمیزی جنسی داشتند، کشیده شدند.
🔸 یک مطالعه در سال ۱۹۹۴ از دانشگاه کارنگیملان نشان داد که ۴۸ درصد دانلودهای پورن به طور قابل توجهی خارج از جریان جنسی عمومی بودند و شامل رابطه جنسی خانوادگی و پدوفیلی میشدند. در آن زمان تحلیلها این بود که مردم با کامپیوترهای خود به دنبال تصاویری میروند که در جای دیگر نمیتوانند پیدا کنند.
🔸 یک مطالعه در سال ۲۰۰۸ بر روی ۸۱۳ دانشجوی دانشگاه آمریکا نشان داد که ۸۷ درصد مردان و ۳۱ درصد زنان از پورنوگرافی استفاده کردهاند. این مطالعه در روزنامه تحقیقات نوجوانان منتشر شد و در سال ۲۰۰۹، محقق دانشگاه مونترال، سیمون لوئی لاژونس اعلام کرد که وقتی سعی کرده درباره تاثیر پورنوگرافی روی مردان جوان تحقیقی کند، نتوانسته حتی یک جوان ۲۰ ساله که پورن ندیده را پیدا کند.
🗞 @MaX_Newspaper
⛔️ #هفتهنامه_مکث | مامان منو نکش!
🔹 در زبان فارسی معنی سقط رو نابودی، ریزش، افتادن، دور ریختن، کار ناتمام و هلاک شدن نوشتن. «سقط جنین» به گواه ادیان و پزشکها یک قتله. یک قتل بیرحمانه توی امنترین جای دنیا!
🔹 توی ششمین شماره مکث رفتیم سراغ آدمهایی که این تصمیم رو توی زندگیشون گرفتن و البته نگاهی انداختیم به سقط جنین با قرص که به زعم بعضیا اصلا هم دردناک نیست!
هر هفته کدام اندامهای جنین تشکیل میشود؟
https://article.tebyan.net/484747
حق حیات جنین
https://article.tebyan.net/484756
عوارض جسمانی سقطجنین
https://article.tebyan.net/484746
تجربههای دردناک زنان از سقط جنین
https://article.tebyan.net/484754
عادیانگاری یک قتل فجیع
https://article.tebyan.net/484753
عوارض روانی سقط جنین
https://article.tebyan.net/484755
آمارهای جهانی از سقط جنین
https://article.tebyan.net/484758
@MaX_Newspaper
IMG_20240119_160850_820.jpg
14.52M
فایل با کیفیت #هفتهنامه_مکث شماره ۶ با عنوان "مامان منو نکش!"
@MaX_Newspaper
🔴 یک قتل خانوادگی!
🔴 سیزدهمین شماره از ویژهنامه مکث به موضوع همصحبتی و حرفزدن بین اعضای خانواده پرداخته است
🔺 همصحبتی و گفتوگو بین اعضای خانواده، مسئله مهمی است که به استحکام و بهبود روابط کمک زیادی میکند. به زبان سادهتر افرادی که حرف مشترکی با یکدیگر ندارند به طور طبیعی نمیتوانند ارتباط عمیق و موثری با یکدیگر برقرار کنند و این مسئله گاهی تبدیل به یک بحران در خانوادهها خواهد شد.
🔺 همچنین آمارهایی تکان دهنده از کم صحبتی اعضای خانواده را مرور میکنیم که زنگ خطر از بین رفتن روابط خانوادگی را ببه صدا درآورده است
🔺در این پرونده از مجله «مکث» به بررسی دقیق، آسیب شناسی و ارائه راهکارهایی برای افزایش زمان همصحبتی در خانوادههای ایرانی پرداختهایم
بیا با هم حرف بزنیم
دیوار سکوت را بشکن!
فکرمیکنید در روز چند کلمه حرف میزنید؟
چهچیزهایی باعث میشود با دیگران حرف نزنیم؟
🗞 @MaX_Newspaper
IMG_20240920_150016_173.jpg
21.56M
🔴 فایل با کیفیت #ویژهنامه_مکث شماره ۱۳ با عنوان "یک قتل خانوادگی!"
🗞 @MaX_Newspaper
🔴 دیوار سکوت رو بشکن!
🔺یکی از بزرگترین تکنیکهای ارتباطی صحیح در خانواده، صحبت کردن و همدلی کلامی در بین اعضای خانواده است. خانوادهای که از نیازهای اعضای خود مطلع است خانوادهای سالم و موفق است و اعضا با داشتن درک متقابل محیطی امن و آرامشبخش برای یکدیگر فراهم میکنند.
🔺اگر بلد نیستید سر صحبت را بقیه باز کنید یا از حرف زدن می ترسید، مجتبی مصطفایی کارشناس ارشد روانشناسی و مربی موفقیت در این گزارش راهحلهای مفیدی برای این ارتباطات موثر توصیه کرده است.
گزارش کامل را اینجا بخوانید (https://article.tebyan.net/487273)
🗞 @MaX_Newspaper
🔴 تب پت!
🔺 در چهاردهمین شماره از ویژهنامه مکث رفتیم سراغ موضوع نگهداری از پت! از دلایل گرایش خانوادهها به نگهداری از پتها، جایگزینی حیوانات خانگی به جای فرزندآوری تا صنعت عجیب و پرسود خرید و فروش پت و متعلقات آنها را بررسی کردهایم.
🔺این روزها پتها یا حیوانات خانگی جایگاه بیشتری در بین بعضی خانوادههای ایرانی پیدا کردهاند به طوری که حتی اگر خودمان در خانهمان عضوی از خانواده پتها نداشته باشیم احتمالا در بین اطرافیان و بستگان کسی را داریم که از حیوانات خانگی نگهداری میکند.
پتها، حیوانهای خانگی که جای فرزند را میگیرند
https://article.tebyan.net/487470/
چرا «مامان» و «بابای» حیوانات میشویم؟
https://article.tebyan.net/487471/
بدون گربهام هرگز!
https://article.tebyan.net/487472
مقایسه آماری حیوانات خانگی ایران و جهان
https://article.tebyan.net/487473/
چرخه حیوانی
https://article.tebyan.net/487474/
هر ۱۰ ایرانی یک حیوان خانگی
https://article.tebyan.net/487475
🗞 @MaX_Newspaper
IMG_20241101_122849_959.jpg
30.91M
🔴 فایل با کیفیت #ویژهنامه_مکث شماره ۱۴ با عنوان "تب پت!"
🗞 @MaX_Newspaper
فرار از مسئولیت، مهمترین عامل پت به جای فرزند
🔺طبق نظر کارشناسان، روی آوردن بسیاری از زوجها به نگهداری از حیوانات خانگی فرار از مسئولیت است چرا که اگر بحث اقتصادی برای آنها مطرح بود، هزینههای سرسامآوری را صرف نگهداری حیوانات نمیکردند. دکتر مژده خنجری، روانشناس سلامت خانواده، ادر اینباره توضیح میدهد.
🗞 @MaX_Newspaper
🔹چرا «مامان» و «بابای» حیوانات میشویم؟
🔺تا دو دهه پیش نگهداری از سگ و گربه در آپارتمان، موضوعی غیرعادی تلقی میشد اما امروز دامنه این موضوع از این مسائل فراتر رفته و به نگهداری از کروکودیل، مار، خرس، سنجاب، میمون و... تبدیل شده است.
🔺موضوعی که از یکسو آسیبی فرهنگی و اجتماعی محسوب شده و از سوی دیگر ریسک ایجاد مشکلات بهداشتی و انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوانات رافراهم کرده است.
🔺علاقه عمیق، حمایت و عشق به حیوانات هر چند به خودی خود امری پسندیده است اما موضوع وقتی نگران کننده و حتی خطرناک میشود که پتها یا حیوانات خانگی جای فرزند را برای زوجها و خانوادهها بگیرند.
گزارش کامل را اینجا بخوانید (https://article.tebyan.net/487471)
🗞 @MaX_Newspaper
🔹 بیماریهای انگلی هدیه نگهداری از پت!
🔺 حیوانات خانگی میتوانند ناقل بیماری باشند.
🗞 @MaX_Newspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تجارت سیاه حیوانی
🔺«پتشاپ» یکی از بازارهای مهم در صنعت حیوانات است که اتفاقا طی سالهای اخیر رونق زیادی هم گرفته، این صنعت عموما زیرزمینی اداره شده و شامل کالاهای قاچاق میشود، به همین دلیل رقم دقیقی از بازار آن در کشور نیست.
🗞 @MaX_Newspaper
🔴 صنعت خودسوزی!
🔺در پانزدهمین شماره از هفتهنامه مکث؛ سیگار این نخ باریک چسبنده نیکتونیندار را بررسی کردیم، سیگاری که همه ضررش را میدانند، اما حتی خودشان هم نمیدانند چرا دست از سرش برنمیدارند! تا چند دهه پیش سیگار رفتاری مردانه به حساب میآمد حالا در بین درصد زیادی از زنان هم رخنه کرده و حتی با کاهش سن مصرف، به نوجوانان هم رسیده.
🔺با اینکه طی سالهای اخیر افزایش آگاهی جامعه و تبلیغات گسترده در رسانهها در مورد مضرات سیگار و اثرات آن بر سلامتی، باعث شده تا خیلیها به فکر جدایی از این همدم گول زننده بیفتند اما همچنان مصرف سیگار در ایران درصد بالایی دارد و ما جزو کشورهای پرمصرف هستیم.
همه چیز درباره تولید و مصرف سیگار در ایران و جهان؛ صنعتی که زندگی انسانها را دود می کند
https://article.tebyan.net/487751
سیگار از کجا آمد، چطور زندگی ما را تغییر داد و قرار است چه بلایی بر سرمان بیاورد؟
https://article.tebyan.net/487755
چه شد که سیگار تا این اندازه بین مردم رایج شد و خیلیها نمی توانند آن را کنار بگذارند؟
https://article.tebyan.net/487749
گزارشی درباره آسیب های عجیب و غریبی که سیگار و دودش بر زندگی ما می گذارد
https://article.tebyan.net/487753
چرا تعداد زنان سیگاری در دنیا و به خصوص در کشورهای در حال توسعه رو به افزایش است؟
https://article.tebyan.net/487754
رسانه ها و کمپانی ها چطور توانستند سیگاری بودن را یک ویژگی باحال جا بزنند؟
https://article.tebyan.net/487750
داستان برچسبهای هشدار در صنعت سیگار چیست؟
https://article.tebyan.net/487752
🗞 @MaX_Newspaper
IMG_20241108_151957_648.jpg
20.82M
🔴 فایل با کیفیت #ویژهنامه_مکث شماره ۱۵ با عنوان "صنعت خودسوزی!"
🗞 @MaX_Newspaper
هفتهنامه مکث
🔹سیگار چطور به ایران آمد؟
🔺سیگار اولین بار در دهه ۱۸۶۰ وارد کشور ما شد، به احتمال زیاد به وسیله سربازان و بازرگانان روسی و ترک که در ایران مستقر بودند وارد شد. در ابتدا افرادی سیگار مصرف میزکردند که بسیار ثروتمند بودن و میخواستند از اروپایی ها تقلید نمایند. این افراد اغلب با جامعه مهاجران اروپایی در شهرهای شمال ایران روابط منظمی داشتند.
🔺در سال ۱۸۶۹ که تبریز مرکز تجاری برای نفوذ ترکیه و روسیه در ایران محسوب می شد، حدود ۳۵۰ فروشگاه سیگار فروشی وجود داشت. با گذشت زمان تا سال ۱۸۸۰ تعداد افراد سیگاری به مقدار کافی بیشتر شد و آن موقع بود که تولید کنندگان داخلی شروع به کار کردند.
🔺همچنین کشت خانگی تنباکوی سیگار در سال ۱۸۷۶ در استانهای شمالی یعنی گیلان و مازندران شروع شد. سرمایه دارن روسی تا سال ۱۸۹۰ تاسیسات تولیدی مختلفی را در رشت تاسیس کردند. با توجه به گفته ها و اخبار انگلیس، در گیلان، محصولات تولید شده در این کارخانه ها بسیار مرغوب و درشت برای سلیقه های اروپایی بود.
🔺با این وجود بسیار خوب و ارزان بودند به شکلی که در بین افراد بومی و عادی نیز گسترش یافتند و طرفدارانی پیدا کردند. با بیشتر شدن مصرف سیگار در داخل ایران، تولید داخلی توتون گسترش پیدا کرد. در سال ۱۸۹۰ حدودا ۹۹ تن از توتون مصرفی سیگار در ایران تولید میشد.
🔺با توجه به بررسیهای آماری صورت گرفته در مورد تاریخچه سیگار در ایران، جالب است بدانید که در سال ۱۸۹۰ حدود ۱۵۰۰۰ فرد سیگاری در ایران وجود داشتند. بعدها با ارائه سیگارهای با کیفیت و ارزان، محبوبیت سیگار در بین ایرانیان افزایش پیدا کرد.
🗞 @MaX_Newspaper