کانال رسمی دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی
🔹️ فردا ساعت ۱۶ /نشست حضوری با عنوان: 📌"بررسی اتفاقات دوران جنگ های صلیبی تا روزگار اخیر و طوفان ا
همینک درحال برگزاری در سالن جلسات...
📌نشست "بررسی اتفاقات دوران جنگ های صلیبی تا روزگار اخیر و طوفان الاقصی"
👤دکتر حسین بابامرادی
دکتری فلسفه و کلام اسلامی
بیش از ۱۵ سال پژوهش در حوزه آسیب شناسی رسانه
هدایت شده از امور کلاسها
🔰 تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی
هوالعلیم
انجمن ادیان و مذاهب حوزه با همکاری مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام برگزار میکند.
◀️مدرسه بهاره مذاهب اسلامی:
با برنامه "شنبههای مذاهبی"
با معرفی جریان حماس.
با حضور اساتید معزز:
✅جناب حجةالاسلام آقای حمیدرضا غریبرضا مدیر مؤسسه گفتگوی دینی وحدت، با موضوع "جریانشناسی گروههای مقاومت فلسطین، با بررسی تفصیلی جنبش اسلامی حماس"
✅جناب آقای دکتر محمود ویسی، استادیار گروه فقه و حقوق دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی تهران، با موضوع "تفکر حاکم بر حماس"
✅جناب حجةالاسلام آقای دکتر علی مقدس، عضو کارگروه علمی اخوان المسلمین در دانشگاه ادیان و مذاهب و مدیر انجمن علمی و مجازی مطالعات اخوان المسلمین با موضوع "شاخصههای ایدئولوژیک جریان حماس"
⏰زمان برگزاری: شنبهها ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰
🏡مکان برگزاری: جمهوری ۲، دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه
◀️آخرین مهلت ثبتنام: 1403/2/7
🔗لینک ثبتنام:
https://formafzar.com/form/2c617
"با ارائهی گواهی معتبر"
☎️شماره تماس ضروری:
025 3290 7982
قابل توجه دانشجویان گرامی
سامانه تغذیه دانشگاه در حال بروز رسانی می باشد و از ساعت ۱۱ امروز ( چهارشنبه ۵ اردیبهشت) فعال می شود.
✍فراخوان عضویت در شورای مرکزی #کانون_سفیران_تقریب
دانشجویان دغدغه مند حوزه تقریب جهت عضویت و فعالیت در شورای مرکزی کانون سفیران تقریب دعوت بعمل میآید.
✍علاقهمندان می توانند مشخصات (نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته تحصیلی، معدل کل) خود را تا ۸ #اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به آیدی زیر در ایتا ارسال نمایند
🆔️ @Farhangiimazaheb
🔴 واجدین شرایط پس از بررسی توسط امور فرهنگی دانشگاه به عنوان شورای مرکزی کانون انتخاب و فعالیت خود را در دوره جدید آغاز خواهند نمود.
✅ معاونت فرهنگی و دانشجویی
کانال رسمی دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی
قابل توجه دانشجویان گرامی سامانه تغذیه دانشگاه در حال بروز رسانی می باشد و از ساعت ۱۱ امروز ( چهارش
دانشجویان گرامی مشکل سامانه تغذیه برطرف گردیده است، لطفا نسبت به رزرو غذای هفته آینده اقدام نمایید.
کانال رسمی دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی
دانشجویان گرامی مشکل سامانه تغذیه برطرف گردیده است، لطفا نسبت به رزرو غذای هفته آینده اقدام نمایید.
با توجه به مشکل پیش آمده در سامانه تغذیه زمان رزرو وعده های غذای روز شنبه ۸ اردیبهشت تا ساعت ۱۷ روز پنجشنبه تمدید گردید.
هدایت شده از دانشگاه مذاهب اسلامی زاهدان
🔻نشست «تقریب مذاهب به منزله فتوای معیار و نظم حقوقی و قضایی در بستر جامعه اسلامی» به همت انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.
🔻در ابتدای نشست، سرپرست دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی واحد زاهدان دکتر احمدرضاطاهری به دانشجویان و اساتید خیر مقدم گفت و از فعالیتهای علمی دانشجویان تشکر کرد و همچنین دانشجویان را به شرکت در امور پژوهشی تشویق نمود.
🔻در ادامه، مولوی نذیراحمد سلامی، عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو هیات علمی دانشگاه، ضمن پرداختن به ویژگی های یک قاضی خوب از دانشجویان و اساتید خواست تا ارتباط خود را با دستگاه های قضایی در خصوص امور حقوقی و قضاوت حفظ نموده و بین قضات و دانشجویان این قبیل جلسات بیشتر برگزار شود.
🔻دکتر ابوالفضل احمد زاده معاونت دادستانی حقوق عامه زاهدان، سخنران محوری این نشست، در تاکید بر اهمیت تقریب مذاهب اسلامی گفت: به سبب وجود طوایف و اقوام مختلف و همچنین مذاهب تشیع و تسنن در استان سیستان و بلوچستان تقریب بین مذاهب اسلامی یکی از ضروریات بشمار میرود. وی افزود: تقریب بین مذاهب اسلامی این گنجایش را دارد که در قالب فتوای معیار تلقی شود. ایشان گفت این مسئله در نظم حقوقی و قضایی جامعه اسلامی می تواند موثر واقع گردد. تقریب بین مذاهب یعنی نزدیک شدن پیروان مذاهب اسلامی با مشخص کردن مرزهای مشترک اسلامی. در پایان، دکتر احمدزاده از طلبه ها، دانشجویان، اساتید و مسئولین خواست تا از طریق گفتگو و شرکت در کارگاه های آموزشی با عقاید تقریبی بیشتر آشنا شوند.
سوم اردیبهشت ۱۴۰۳.
https://eitaa.com/zmazaheb
معیارهای جدید رتبهبندی ملی دانشگاههای کشور بر هدایتگری فعالیتهای پژوهشی و فناورانه تأکید دارد
دکتر عباس برومند اعلم، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی، در دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه، بیان داشت معیارهای جدید رتبهبندی دانشگاهها از طرف شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در 13 اسفندماه 1402 مصوب شده است. در این مصوبه جدید، 50 درصد امتیاز رتبهبندی دانشگاهی مربوط به معیارهای پژوهشی، فناوری و مرجعیت علمی است؛ از 50 درصد باقی مانده سهم آموزش 25 درصد، سهم دانشجویی و فرهنگی 15 درصد و سهم مدیریت بهرهوری 10 درصد است.
وی افزودند این مصوبه خود گویای سیاستگذاری کلان علمی کشور و نقش هدایتگر فعالیتهای پژوهشی و فناورانه در دانشگاه است و این نقش هدایتگری بدون حضور جدی اعضای هیأت علمی در دانشگاهها امکانپذیر نیست و همه باید نقش پژوهشی خود را ایفا کنیم.
در ادامه کارشناسان دبیرخانه شورای پژوهشی گزارش مصوبات 5 ماه اخیر شورا را به سمع و نظر حاضران رساندند. شورا در ادامه کار وارد دستور گردید و نتیجه 5 طرح ارزیابی شده و 4 طرح جدید را مورد بررسی قرار داد.
دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی در دوره جدید که نخستین نشست شورای پژوهشی در سال 1403 هم بهشمار میآمد، با حضور اکثریت اعضا در روز دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.