خالصانه ترین دورد و شایسته ترین احترام تقدیم به مردمی غیور و زمان شناس که همواره و در سخت ترین شرایط با حضوری عاقلانه، هوشمندانه و مدبرانه از انقلاب و آرمان های والایش دفاع و با اقتدار غیر قابل توصیف گوش به فرمان رهبر و مقتدای خود داده، و در مسیر حفظ خون پاک شهدای همیشه جاوید نظام اسلامی شجاعانه حضور دارند و ثابت قدم ایستاده اند.
قدرشناسی از این مردم فهیم، مومن، انقلابی و هوشیار بر همه مسئولان و دست اندرکاران لازم است.
@mbkho1
◾️سالروز وفات آبروی اهل قم، عمه سادات، اخت الرضا، کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد
@mbkho1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جایگاه حضرت معصومه سلام الله علیها در برکت بخشی به قم در بیان حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
🔹شما در قم نیستید تا از نزدیک تجربه کنید؛ فهم کتاب عمیق علمی در قم، آسان میشود، اما همان کتاب در غیر قم، به کندی فهمیده میشود...
@mbkho1
محمد باقر خراسانی
◾️سالروز وفات آبروی اهل قم، عمه سادات، اخت الرضا، کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ت
📗تأملی در حقیقت و عظمت مقام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها؛
از منظر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
◼️ از آنجا که حضرت فاطمه معصومه (س) كه از دودمان نبوت و ولايت است، به جايي ميرسد كه امام هشتم و امام نهم (سلام الله عليهما) دربارهٴ زيارت او هم توصيه و سفارش و هم دستور و برنامه دارند،
◼️لذا از وجود مبارك امام هشتم علي بن موسي الرضا (سلام الله عليهما) رسيده است كه خواهر ما فاطمه معصومه در قم مدفون است، و هر كس اين بانو را زيارت كند بهشت براي او است.
◼️و از وجود مبارك امام نهم امام محمد تقي علیه السلام روایت شده است كه عمّهٴ من فاطمهٴ معصومه(س) در قم مدفون است و هر كس آن حضرت را زيارت كند بهشت براي او است.
◼️اعمالي كه باعث ورود در بهشت است يكسان نيست؛ بعضي از عمل هاي خير باعث ميشود انسان به بهشت راه پيدا كند، بعضي از اعمال خير سبب ميشود كه بهشت در اختيار اوقرار بگیرد، نه او در اختيار بهشت،لذا سِرّ اينكه وجود مبارك امام هشتم و امام نهم سلام الله عليهما فرمودند، هر كس كريمه اهلبيت فاطمه معصومه (س) را زيارت كند بهشت براي او است، بدین خاطر است كه او اهل ولايت است، اگر كسي پيوند ولايي با دودمان عصمت و طهارت داشته باشد، ميكوشد كه رايحه ولايت و طعم ولايت در هستي او پديد آيد و خود جزء اولياي الهي بشود، اگر كسي جزء اولياي خدا شد، و «وليّالله» شد، در آن صورت بهشت مشتاق او است.
◼️در برخي از روايات آمده است كه بهشت مشتاق سلمان است و اشتياق بهشت به سلمان بيش از علاقه سلمان به بهشت است. سِرّش آن است كه بهشت محصول عقيده صحيح و اخلاق صحيح و عمل صالح است و عقيده و اخلاق و اعمال جزء شئون ادراكي و عملي انسان است، اگر بهشت در اثر عقيده و خُلق و عمل است و اگر عقيده و خلق و عمل جزء شئون ادراكي و عملي روح آدم است؛ پس روح انسان والاست كه در اثر تحصيل عقيده و اخلاق و اعمال بهشت را ميسازد، بهشت مملوك انساني است كه «وليّ الله» است در جريان دوزخ هم ـ معاذالله ـ اينچنين است.
▪️ بنابراين وجود مبارك امام هشتم و امام نهم (سلام الله عليهما) اثر زيارت فاطمه معصومه (سلام الله عليها) را استحقاق بهشت دانستند كه بهشت براي او است.
🔶️فرازی از فرمایشات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی- ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
@mbkho1
صدیق ارجمند؛ جناب آقای دکتر علی پریمی
سلام علیکم؛
با احترام انتصاب شایسته جنابعالی را به عنوان ریاست دانشگاه پیام نور استان سمنان صمیمانه تبریک عرض می کنم.
امید که با درایت، مدیریت، روحیه تعامل سازنده و حسن خلق جنابعالی شاهد تحول در فضای مقدس دانشگاه باشیم.
توفیق و موفقیت روز افزون شما را از درگاه خدای متعال مسئلت دارم.
محمد باقر خراسانی
۱۹ آبان ۱۴۰۱
@mbkho1
محمد باقر خراسانی
انالله واناالیه راجعون روح بلند استاد معزز، مومن و انقلابی، اسوه علم، ادب، تقوا و تواضع جناب آقای
⬅️یکصد و چهل و هفتمین جلسه گروه علمی فلسفه سیاسی مجمع عالی حکمت اسلامی با موضوع “سجایای اخلاقی و جایگاه علمی دکتر صدرا” با حضور اعضاء محترم گروه – سه شنبه 10 آبان 1401 :
🔹در این جلسه بمناسبت ارتحال استاد والامقام و عضو گروه فلسفه سیاسی جناب آقای دکتر علیرضا صدرا، با نظر اعضای محترم مصوب گردید در خصوص سجایای اخلاقی و جایگاه علمی دکتر صدرا هر کدام از اساتید مطالب خود را بیان نمایند. در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین دکتر نجف لک زایی مدیر محترم گروه فلسفه سیاسی اطلاعات از زمان و نحوه فوت دکتر صدرا ارائه کردند. در ادامه اعضای گروه به بیان مطالب خود پرداختند:
حجت الاسلام دکتر محمد علی سوادی:
•دکتر صدرا جامعیتی در رشتههای مختلف علمی داشتند.
•غیرت انقلابی دکتر صدرا بسیار بالا بود که همواره نسبت به امام، رهبری و آرمانهای انقلاب بسیار غیرت داشتند و مواردی بود که در جلسه بی ادبی نسبت به انقلاب و ارکان انقلاب صورت می گرفت و یا تعریض و یا تضعیف نظام صورت می گرفت جلسه را ترک میکردند
•هیچ بدیلی نمیتوان برای ایشان ذکر کرد که این جامعیت را داشته باشند.
•شرح صدر بسیار عجیب ایشان بود که هیچگاه محدود نگری نداشتند و افکاری که ضد هم بودند را میتوانست کنار هم جمع کند. ایشان تعارضها را به همدلی تبدیل میکرد.
حجت الاسلام دکتر احمد رضا یزدانیمقدم:
•استاد صدرا حقجو و متواضع بود. ایشان اگر مطلب حقی را میدید، میپذیرفت. ایشان حقپذیر و حقجو بودند.
•ایشان شاگرد پروری میکرد و شاگردان را پر و بال میداد.
•دکتر صدرا جدای از اینکه اطلاعات وسیعی داشت، عقلخوبی داشت.
•راهی که در فلسفه سیاسی اسلامی شروع کرده بودند بسیار دقیق بود. درک بسیار خوبی از فارابی، خواجه نصیر، ابنسینا، ملاصدرا و… داشتند و قطعاً این راه ادامه دارد.
•ایشان همواره با ادب و متانت برای دیگران خیرخواهی داشتند.
دکتر مرتضی یوسفی راد:
•انرژی و پرکاری از ویژگیهای خاص استاد بود، بارها به ایشان میگفتم کاش کمی از انرژی شما را ما می داشتیم.
•از پاسخگویی هرگز خسته نمیشدند. از متون اصیل و با اصالت دفاع میکرد که با همت و درایت شان و سپس همراهی شاگردان ایشان فلسفه سیاسی اسلامی را بیان کردند.
حجت الاسلام دکتر محسن مهاجرنیا:
•دکتر صدرا دوستدار حکمت بودند. دیگران را مورد تشویق قرار میداد.
•با تمام وجود تلاش میکرد که حکمت را جا بیندازد.
•از بدو ورود به قم در اوایل دهه ۷۰ به دنبال شکل گیری مکتب باقرالعلوم بودند.
•وقتی در مورد فارابی و خواجه نصیر صحبت میکردند ادبیات آنها را حفظ بود.
•نظریه انقلاب را در ذیل بحث امر به معروف و نهی از منکر در سال اولیه ورود به دانشگاه باقرالعلوم مطرح کردند.
•فراجناحی و فراملی بود، جهانی فکر میکرد. ذهن بسیار خلاق داشت. هیچگاه جناحی فکر نکرد. در حوزه تفکر حضرت امام فوقالعاده نگاه بلندی داشتند.
•ایشان هیچ کتابی را خودشان ننوشتند و با این که حرف داشت ولی خودشان اقدامی نکرد. حرص بر چاپ و نشان دادن خود، نداشت. نسلی که ایشان تربیت کرد در امور مختلف مؤثر هستند. ان شاء الله همه اینها باقیات الصالحات ایشان باشد. این دَینی که به گردن همه ما دارد بتوانیم به نوعی ادا کنیم.
حجت الاسلام دکتر نجف لک زایی:
•ایشان جمع حلم و حکم را داشتند. در ضمن حکیم بودن، حلیم بود، بسیار بردبار بودند.
•یادم نمیآید ایشان در جلسه یا کلاسی برافروخته و یا عصبانی شده باشند.
•دائما به ما توصیه میفرمود که حلم را فراموش نکنید.
•گرچه در زمان جنگ حضور و مسئولیت داشتند ولی هرگز بیان نمی کردند. بسیار کتوم بودند، از این رو بعد از رحلت ایشان متوجه شدیم برادر ایشان هم در زمان جنگ به شهادت رسیدند. هرگز اهل بیان و خودنمایی نبودند...
ادامه در سایت...
🌐 https://hekmateislami.com/?p=13723
@hekmateislami
@mbkho1
۲۴ آبان ۱۴۰۱ چهل و یکمین سالروز ارتحال عارف واصل، مفسر بزرگ و حکیم متأله حضرت آیت الله علامه سید محمد حسین طباطبایی رحمةاللهعلیه تسلیت باد
@mbkho1
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۴ آبان ۱۴۰۱ چهل و یکممین سالروز ارتحال حضرت آیت الله علامه سید محمد حسین طباطبایی
@mbkho1
محمد باقر خراسانی
۲۴ آبان ۱۴۰۱ چهل و یکمین سالروز ارتحال عارف واصل، مفسر بزرگ و حکیم متأله حضرت آیت الله علامه سید محم
به لطف خدای منان و عنایات اهل بیت علیهم السلام بویژه توجهات خاصه حضرت صاحب الامر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، روز جمعه ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۰ صبح به بعد در بخش گفتگوی خبری شبکه قرآن و معارف سیما در خصوص کنگره بینالمللی علامه طباطبایی و همچنین هشتمین ویژه برنامه بزرگداشت علامه طباطبایی شرکت و گزارشی ارائه خواهد شد.
@mbkho1