⭕️ امپراتوری جهانی
🔸 آنتونیونگری و مایکل هارت؛
با توجه به فرایند جهانی شدن و صورتبندیهای نوین اقتصادی و اجتماعی جهانی، نظم نوین جهانی را «امپراتوری» مینامند.
بر خلاف عصر امپریالیسم که به روشنی معلوم بود کشورهایی مسلط وجود دارند؛ در عصر امپراتوری هیچ قدرت مرکزی و هیچ کشور مسلط و نیروی اجتماعی کنترل کنندهای وجود ندارد.
🔹 امپراتوری به شبکه جهانی اینترنت متصل است و از طریق شبکههای کنترل کننده هویتهای تلفیقی، سلسله مراتب انعطافپذیر و مبادلات متکثر را مدیریت کند.
نگری و هارت، چرخش از عصر امپریالیسم به امپراتوری را بخشی از تغییر گستردهتر از جامعه مدرن به پست مدرن ارزیابی میکنند.
مهدیان
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
مقام معظم رهبری :
جهاد تبیین را صحیح و درست انجام دهید.
1️⃣ جهاد تبیین را درست تعریف کنید:
از نگاه رهبر معظم انقلاب، جِهاد تَبیین به معنای روشنگری جهادی از روی کار علمی و تحقیقی، بهمنظور مقابله با دشمن و وسوسههای او دانسته شده است.
نخستینبار، این اصطلاح را رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت سال ۱۳۹۵شمسی بهکار بردند و در آذر سال ۱۴۰۰ شمسی به بازآفرینی و تأکید مکرر بر آن تا امروز پرداختهاند.
از نظر ایشان، این اصطلاح از وصیتنامه امام علی علیه السلام به حَسَنین علیهما السلام گرفته شده است و شیوه بسیاری از اهل بیت(ع) در جهاد، جهاد تبیین بوده است؛
ایشان جهاد تبیین را «فریضه قطعی و فوری و عینی» میدانند.
محقق شدن جهاد تبیین، آثاری مانند «جلوگیری از تحریف»، «حفظ پشتوانه اجتماعی» و «از بین رفتن مشکلات» دارد.
ایشان اصطلاحِ «جهاد روایت»، «حرکت تبیین»، «ترویج» و «روشنگری» را همسو با اصطلاح «جهاد تبیین» میدانند.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
2️⃣ از نظر رهبر معظم انقلاب، تبیین در چه موضوعاتی باید انجام بگیرد؟
🔸 دستاوردها و کارآمدی نظام
▫️ظرفیتهای داخلی کشور
🔸 دشمن شناسی و استکبار ستیزی
▫️ تاریخ معاصر و دوران مشروطه
🔸 خطر نفوذ
▫️ نظریه اصیل مقاومت
🔸 سبک زندگی اسلامی
🔸حفظ وحدت
▫️ حقوق اسلامی زن
🔸خانواده و فرزندآوری
▫️حجاب
🔸وجدان کاری و انضباط اجتماعی
▫️جایگاه معلّم در تربیت
🔸ایثارگری در دفاع مقدّس
▫️تبیین سیره شهدا
🔸گرامیداشت ایّامالله
▫️مردمسالاری دینی
🔸آرمانهای انقلاب اسلامی ایران
▫️ارزش کار و کارگر
🔸کارآمدی حاکمیت دین
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
🔺چرا این جهان پس از پایان جنگ غزه دیگر آن جهان سابق نخواهد بود؟
#بخش_اول
"استفان والت" نظریه پرداز برجسته روابط بین الملل، در نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» نوشت: آیا جنگ اخیر غزه، پیامدهای گستردهای خواهد داشت؟ به عنوان یک قاعده، من فکر میکنم که تحولات ژئوپلیتیکی نامطلوب معمولاً توسط انواع مختلفی از نیروهای متقابل، متعادل میشوند و رویدادها در بخش کوچکی از جهان، تأثیرات موجی گستردهای در سایر مناطق ندارند. بحرانها و جنگها اتفاق میافتند، اما معمولا میانه روها و عاقل ترها غالب میشوند و پیامدهای بحران را محدود میکنند.اما همیشه اینطور نیست، و جنگ کنونی غزه ممکن است یکی از این استثناها باشد. من فکر نمیکنم که ما در آستانه جنگ جهانی سوم باشیم. در واقع، حتی تبدیل شدن جنگ کنونی به یک درگیری منطقهای بزرگتر نیز چندان ممحتمل نیست. من این احتمال را به طور کامل رد نمیکنم، اما تاکنون هیچ یک از دولتها یا گروههای نزدیک به درگیری (حزبالله، ایران، روسیه، ترکیه و غیره)، مایل به دخالت مستقیم نیستند و مقامات امریکایی نیز در تلاش هستند تا درگیری به سایر مناطق گسترش نیابد. از آنجایی که درگیریهای منطقه ای، بزرگتر، پرهزینهتر و خطرناکتر خواهد بود، همه ما باید امیدوار باشیم که این تلاشها به نتیجه برسد. اما حتی اگر جنگ به غزه محدود شود و به زودی به پایان برسد، پیامدهای قابل توجهی در سراسر جهان خواهد داشت.قبل از حمله حماس، ایالات متحده و متحدانش در ناتو در حال جنگ نیابتی علیه روسیه در اوکراین بودند. هدف آنها این بود که به اوکراین برای بیرون راندن روسیه از سرزمینی که پس از فوریه ۲۰۲۲ اشغال کرده بود، کمک کنند و روسیه را تا حدی تضعیف کنند که نتواند در آینده اقدامات مشابهی انجام دهد. با این حال، جنگ خوب پیش نمیرفت: ضدحمله تابستانی اوکراین متوقف شده بود، به نظر میرسید که توازن قدرت نظامی به تدریج به سمت مسکو تغییر میکرد و امیدها به اینکه کی یف بتواند قلمرو از دست رفته خود را با قدرت نظامی و یا از طریق مذاکره به دست آورد، کمرنگ شده بود.ایالات متحده همچنین در حال به راه انداختن یک جنگ اقتصادی علیه چین بود و قصد داشت پکن را از تبدیل شدن به ابرقدرت تولید نیمه نیمه رساناها (تراشههای الکترونیکی)، هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و سایر حوزههای با فناوری پیشرفته، بازدارد. واشنگتن چین را به عنوان رقیب درازمدت اصلی خود میدید و دولت بایدن قصد داشت توجه بیشتری را بر این چالش متمرکز کند.
در خاور میانه، دولت بایدن سعی داشت در ازای عادی سازی روابط سعودیها با اسرائیل، با ارائه نوعی تضمین امنیتی رسمی به ریاض و شاید اجازه دسترسی به فناوری حساس هسته ای، عربستان سعودی را از نزدیک شدن به چین منصرف کند. با این حال، مشخص نبود که آیا این توافق به نتیجه مطلوب میرسد یا خیر. منتقدان نیز هشدار داده بودند که نادیده گرفتن موضوع فلسطین و چشم پوشی از اقدامات خشن روزافزون دولت اسرائیل در اراضی فلسطینی، خطر انفجار نهایی را در پی دارد.
سپس ۷ اکتبر فرا رسید. بیش از ۱۴۰۰ اسرائیلی کشته شدند و اکنون بیش از ۱۰ هزار نفر در غزه، از جمله ۴ هزار کودک، در اثر بمباران اسرائیل جان خود را از دست داده اند.
معنی این تراژدی ادامه دار برای ژئوپلیتیک و سیاست خارجی ایالات متحده چیست؟
۱. جنگ غزه، چوب لای چرخ تلاشهای امریکا برای عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل گذاشته است (و تقریبا به طور قطعی میتوان گفت، توقف پیشرفت این تلاشها یکی از اهداف حماس بود). البته این جنگ ممکن است نتواند به صورت کامل مانع این توافق شود، زیرا پس از پایان جنگ همچنان انگیزههای اصلی طرفین برای توافق وجود خواهد داشت. با این حال، موانع بر سر این توافق، آشکارا افزایش یافته و هر چه تعداد تلفات بیشتر شود، این موانع نیز بیشتر میشوند.
۲. جنگ غزه، با تلاشهای ایالات متحده برای صرف زمان و توجه کمتر به خاورمیانه و معطوف کردن توجه و تلاش بیشتر به شرق آسیا، تداخل خواهد کرد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده، در مقالهای که (درست قبل از حمله حماس) در فارن افرز منتشر شد، ادعا کرد که رویکرد «منضبط» دولت در قبال خاورمیانه، منابع را برای دیگر اولویتهای جهانی آزاد کرده و خطر درگیریهای جدید در خاورمیانه را کاهش میدهد». همانطور که وقایع ماه گذشته نشان داد، اوضاع اینگونه نبود.مساله محدودیت وقت و منابع است. تنها ۲۴ ساعت در روز و هفت روز در هفته وجود دارد و بایدن و بلینکن و دیگر مقامات ارشد ایالات متحده نمیتوانند هر چند روز یک بار به اسرائیل و دیگر کشورهای خاورمیانه پرواز کنند و هنوز هم زمان و توجه کافی داشته باشند که به مناطق و موضوعات دیگر اختصاص دهند.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
عبرت تاریخ
بدون تاریخ زندگی امکان پذیر نیست.
همانطور که انسان هر روزه با استفاده از تجربیات دیروز و روزهای قبل خود و دیگران زندگی می کند در واقع دارد با تاریخ زندگی می کند.
پس می توانیم بگوییم زندگی بدون تاریخ امکان پذیر نیست.
ملتی که از تاریخ خود خبر نداشته باشد مطمئناً همواره در پیچ و خم های زندگی و حوادثی که برایش روی می دهد تجربه ای نخواهد داشت و صددرصد شکست خواهد خورد. چرا قرآن این همه بر روی مطالعه سرگذشت پیشینیان تأکید دارد؟
چرا احادیث بسیار زیادی از ائمه برای ما روایت شده است که فایده مطالعه تاریخ را به ما گوشزد می کنند؟
مطمئناً اینها همگی بیانگر اهمیت مطالعه تاریخ می باشد.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
معرفی و دانلود کتاب:
مکتب های سیاسی
نوشته بهاءالدین پازارگاد
کتاب مکتب های سیاسی به معرفی مکاتب سیاسی مختلف از جمله لیبرالیسم سکولاریسم سوسیالیسم رادیکالیسم و بسیاری دیگر از ایسم هایی که شنیده ایم و روزانه به گوشمان می خورد می پردازد.
این کتاب برای ما که روزانه اسامی مکاتب مختلف را می شنویم ولی هیچ اطلاعاتی درباره آن ها نداریم می تواند بسیار مفید باشد.
این کتاب به صورت مختصر به توضیح هر مکتب، تفاوت بین مکتب های مختلف، منشا پیدایش هر مکتب و این که در چه زمان و مکانی بوده است،واضع و موسس و پرورش دهنده افکار هر مکتب که بوده است و تحت چه شرایطی این مکتب رشد کرده است و بسیاری دیگر از این گونه موارد می پردازد.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
Maktabhaye Siasi- downloadbook.ir.pdf
3.04M
دانلود کتاب مکتب های سیاسی
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
🔴جنگ ترکیبی آمریکاییها ضد ایران اسلامی
🔷استفاده از تکنیکهای جنگ شناختی به خصوص توسط حکومت آمریکا سبقهای طولانی دارد. به عنوان مثال، در دهه 1970 و در بحبوحه جنگ سرد میان شوروی و آمریکا یکی از وظایف کمیتهای به نام «کمیته خطرات فعلی»، به زانو در آوردن دشمن از طریق جنگ نرم و تبلیغات و هجمههای رسانهای بود. بعد از فروپاشی شوروری فعالیت این کمیته برای مدتی معلق شد، اما بعد از حوادث 11 سپتامبر 2001 گروهی از اعضای این کمیته بار دیگر گرد هم آمدهاند تا همان فعالیتها علیه شوروی را علیه دیگر کشورهای دشمن با آمریکا نظیر چین، روسیه و ایران در پیش بگیرند.
🔷«مارک پالمر»، یکی از تئوریپردازان این کمیته است که در حوزه ایران فعالیت میکند. او تئوری «تغییر صلحآمیز حکومت در ایران» را مطرح کرده و با اذعان به اینکه جنگ نظامی علیه تهران، نه امکانپذیر است و نه اثربخش خواهد بود طی گزارشی در سال 2004، پانزده راهکار که محور اکثر آنها را جنگ نرم تبلیغاتی تشکیل میدهد برای تغییر نظام حاکمیتی ایران از درون پیشنهاد داده است.
🔷برخی از راهکارهایی که پالمر در گزارش خود برای تغییر «صلحآمیز» نظام حاکمیتی ایران مطرح کرده موارد زیر هستند: بهره گرفتن از ضعفهای اقتصادی و اختلافات درونی در ایران، دامن زدن به نافرمانیهای مدنی در تشکلهای دانشجویی و نهادهای غیردولتی، تأسیس شبکههای رادیویی و تلویزیونی برای مخاطبان ایرانی، حمایت از مخالفان ایران و فرستادن افرادی در قالب جهانگرد برای پیوستن به نافرمانیهای مدنی، تسهیل فعالیت NGOها در داخل ایران، دعوت از جوانان ایرانی برای حضور در سمینارهای کوچک و غیره.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
🔺فارن پالیسی
چرا این جهان پس از پایان جنگ غزه دیگر آن جهان سابق نخواهد بود؟
#بخش_دوم
معرفی کورت کمپل (متخصص حوزه آسیا) به عنوان معاون وزیر امور خارجه ممکن است تا حدودی این مشکل را کاهش دهد، اما این بحران اخیر خاورمیانه همچنان به این معنی است که در کوتاه مدت تا میان مدت، ظرفیت دیپلماتیک و نظامی کمتری برای آسیا در دسترس خواهد بود. صرفا یک تحول داخلی در وزارت خارجه -جایی که مقامات میانی از واکنش یک طرفه دولت به درگیری ناراحت هستند- این مشکل را آسانتر نخواهد کرد.
به طور خلاصه، جنگ غزه، برای تایوان، ژاپن، فیلیپین یا هر کشور دیگری که با فشار فزاینده چین مواجه است، خبر خوبی نیست. مشکلات اقتصادی چین، اقدامات این کشور علیه تایوان یا قدرتنمایی هایش در دریای چین جنوبی را متوقف نکرده است. با توجه به اینکه در پی این جنگ در خاورمیانه، دو ناو هواپیمابر امریکایی اکنون در شرق دریای مدیترانه مستقر شده اند، در صورت وخامت اوضاع در آسیا، توانایی واشنگتن برای واکنش موثر، به طور اجتناب ناپذیری از بین میرود؛ و به یاد داشته باشید که در این تحلیل، فرض من این است که جنگ غزه، به لبنان یا ایران گسترش نمییابد؛ که اگر اینگونه شود، ایالات متحده و دیگران را به وضعیت جدید و مرگبارتری سوق میدهد و زمان، توجه و منابع بیشتری را به خود اختصاص خواهد داد.
۳. درگیری در غزه، یک فاجعه برای اوکراین است. جنگ غزه تمام توجه رسانهها را به خود جلب کرده و حمایت از بسته کمکی جدید ایالات متحده را دشوارتر میکند. جمهوری خواهان در مجلس نمایندگان در حال حاضر با این بسته کمکی مخالفت میکنند و نظرسنجی گالوپ که از ۴ تا ۱۶ اکتبر انجام شد، نشان داد که ۴۱ درصد از امریکاییها اکنون معتقدند که ایالات متحده بیش از حد از اوکراین حمایت میکند، در حالی که در ژوئن تنها ۲۹ درصد از مردم چنین باوری داشتند.
با این حال، مشکل از این هم بزرگتر است. درگیری در اوکراین به یک جنگ فرسایشی تبدیل شده است و این بدان معناست که توپخانه نقش اصلی را در میدان جنگ ایفا میکند. با این حال، ایالات متحده و متحدانش قادر به تولید مهمات کافی برای رفع نیازهای اوکراین نبوده اند و واشنگتن مجبور شده است بخشی از این مهمات را از انبارهایش در کره جنوبی و اسرائیل تامین کند تا کی یف بتواند به جنگ ادامه دهد. اکنون که اسرائیل در حال جنگ است، خودش برخی از این گلولههای توپخانه یا سایر تسلیحات را دریافت میکند و تسلیحاتی که به اوکراین اراسال میشود، کمتر خواهد شد. اگر اوکراین زمینهای بیشتری را از دست بدهد، یا اگر ارتشش شروع به فروپاشی کند، بایدن چه کاری باید انجام دهد؟
در مجموع، آنچه در غزه اتفاق میافتد خبر خوبی برای کی یف نیست.برای اتحادیه اروپا نیز خبر بدی است.حمله روسیه به اوکراین با وجود برخی اصطکاکهای جزئی، اتحاد بین کشورهای اروپایی را افزایش داده بود و شکست حزب مستبد «قانون و عدالت» در انتخابات اخیر لهستان نیز نشانهای دلگرمکننده بود. اما جنگ در غزه باعث شعله ور شدن مجدد اختلافات اروپاییها شده است، به طوری که برخی از کشورها بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت میکنند و برخی دیگر همدردی بیشتری با فلسطینیها نشان میدهند (البته نه با حماس). شکاف جدی بین اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا و جوزپ بورل، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا نیز به وجود آمده است و گزارش شده که حدود ۸۰۰ کارمند اتحادیه اروپا نامهای را امضا کردهاند که در آن از فون درلاین به دلیل جانبداری بیش از حدش از اسرائیل، انتقاد شده است. هرچه جنگ طولانیتر شود، این شکافها نیز بیشتر میشوند.
اینها خبرهای بدی برای غرب هستند، اما همگی خبرهای بسیار خوبی برای روسیه و چین به شمار میروند. از منظر آنها، هر چیزی که توجهات ایالات متحده را از اوکراین یا شرق آسیا منحرف کند، مطلوب است؛ به خصوص زمانی که آنها بتوانند در حاشیه بنشینند و خسارات انباشته شده غرب را تماشا کنند. همانطور که پیشتر اشاره کردم، جنگ همچنین به مسکو و پکن استدلال آسان دیگری برای ترویج نظم جهانی چندقطبی ارائه میدهد. کاری که آنها باید انجام دهند این است که به دیگران یادآوری کنند که ایالات متحده در ۳۰ سال گذشته مهمترین قدرت بزرگ مدیریت خاورمیانه بوده است و نتایج آن، جنگ فاجعه بار در عراق، توانایی نهفته هستهای ایران، ظهور داعش، فاجعه انسانی در یمن، هرج و مرج در لیبی، و شکست روند صلح اسلو بوده است. آنها ممکن است اضافه کنند که حمله حماس در ۷ اکتبر نشان میدهد که واشنگتن حتی نمیتواند از نزدیکترین دوستان خود در برابر حوادث وحشتناک محافظت کند. ممکن است کسی با هر یک از این اتهامات مخالفت کند، اما آنها در بسیاری از جاها مخاطب خود را خواهند یافت.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
32.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بخش ۸ کارگاه هوش مصنوعی
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
🔺فارن پالیسی
چرا این جهان پس از پایان جنگ غزه دیگر آن جهان سابق نخواهد بود؟
#بخش_پایانی
با نگاهی به آینده، این جنگ و واکنش امریکا به آن، تا مدتها وبال گردن دیپلماتهای امریکایی خواهد شد. حتی پیش از جنگ غزه، بین دیدگاههای ایالات متحده و غرب در مورد بحران اوکراین و نگرش بسیاری از کشورهای امریکایی لاتین، افریقا و کشورهای در حال توسعه، شکاف قابل توجهی وجود داشت. رهبران این کشورها هرچند از تهاجم روسیه حمایت نکردند، اما از آنچه به عنوان استانداردهای دوگانه و توجه گزینشی غربیها مینامیدند، خشمگین شدند. پاسخ شدید اسرائیل به حملات حماس در حال گسترش این شکاف است و این تا حدودی به این دلیل است که نسبت به ایالات متحده یا اروپا، در بقیه جهان همدردی با وضعیت اسفناک فلسطینیان بسیار بیشتر است. این همدردی هرچه جنگ طولانیتر شود و غیرنظامیان فلسطینی بیشتر کشته شوند، افزایش مییابد، به ویژه در زمانی که دولت ایالات متحده و برخی از سیاستمداران برجسته اروپایی به شدت به یک طرف متمایل شدهاند.
علاوه بر این، مردم خارج از حوزه مرفه فراآتلانتیک، به واسطه آنچه که آن را «توجه گزینشی غرب» میدانند، دچار مشکل شده اند. جنگ جدیدی در خاورمیانه شروع میشود و رسانههای غربی کاملا درگیر آن هستند و روزنامههای سطح بالا صفحات بی شماری را به وقایع جنگ و تفسیرهای آن اختصاص میدهند و کانالهای خبری تلویزیونی ساعتها وقت خود را صرف این رویدادها میکنند و سیاستمداران مشتاق هستند در این باره اظهار نظر کنند. اما درست در همان هفتهای که این جنگ اخیر آغاز شد، سازمان ملل گزارش داد که در حال حاضر تقریبا ۷ میلیون نفر در جمهوری دموکراتیک کنگو آواره شده اند که عمدتا در نتیجه خشونت و درگیری در آنجا بوده است. با این حال این فاجعه حتی اگر شمار انسانهای آسیب دیده در آن مقایسه با جنگ غزه بسیار بیشتر باشد، باز هم موج خبری در پی ندارد.البته درباره تاثیر این جنگ بر کشورهای «جنوب جهانی» نباید اغراق کرد. این کشورها همچنان از منافع خود پیروی خواهند کرد و علی رغم خشم و عصبانیتشان از ریاکاری غرب، همچنان با ایالات متحده و دیگران تجارت خواهند کرد. اما باید انتظار داشته باشیم که به همه بحثهای ما درباره هنجارها، قوانین و حقوق بشر توجه کمی داشته باشند. تعجب نکنید اگر کشورهای بیشتری چین را به عنوان وزنه تعادلی مفیدی در برابر واشنگتن ببینند.
در نهایت، این قسمت ناخوشایند، به نفع وجهه امریکا در زمینه سیاست خارجی نیست. شکست بنیامین نتانیاهو در دفاع از اسرائیل، ممکن است اعتبار او را برای همیشه لکه دار کند، اما نهاد سیاست خارجی ایالات متحده نیز وقوع این خونریزی را پیش بینی نکرد و پاسخ آن نیز تا به امروز کمکی نکرده است. اگر این شکست اخیر با یک نتیجه ناخوشایند در اوکراین همراه شود، سایر کشورها نه فقط اعتبار امریکا، بلکه قضاوت و فهم امریکا از مسائل را نیز زیر سوال خواهند برد. این موضوع از همه مهمتر است، زیرا سایر دولتها در صورتی به توصیههای واشنگتن توجه میکنند و از امریکا پیروی میکنند که معتقد باشند رهبران ایالات متحده درک روشنی از آنچه در حال وقوع است دارند، میدانند چگونه به وقایع پاسخ دهند و حداقل به ارزشهای ادعایی خود توجه دارند. اگر اینطور نباشد، چرا در مورد هر چیزی از توصیههای امریکایی استفاده کنند.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
✅هدف جنگ شناختی
🔺انواع جنگها را کنار هم قرار دهید و آنها را باهم مقایسه کنید. همگی در هدف و مقصود با یکدیگر اتفاق نظر دارند، از بین بردن رقیب حال با هر روشی که بهتر و موثرتر باشد. اما اهداف اصلی دشمن در جنگ شناختی از بین رفتن اعتماد جامعه نسبت به حاکمیت، نابود کردن نیروهای اجتماعی و سرمایههای کاری کشور رقیب است. هدف جنگ شناختی در واقعا همان هدف جنگ سخت است که در نهایت از پای در آوردن حریف هدف اصلی می باشد. ولی شیوه تهاجم بسیار متفاوت است. روش عمل در نبرد شناختی مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی است، که در نهایت دشمن امیدوار است سبب رویگردانی اجتماعی و از بین رفتن سرمایه اجتماعی و نیروهای مردمی کشور شود.
🔸جوزف نای، محقق و سیاستمدار برجسته آمریکایی، مبدع عبارت «قدرت نرم» یا Soft Power می باشد که کتب و مقالات متعددی در خصوص بکارگیری قدرت نرم در مناسبات بین المللی و کسب هژمونی جهانی نگارش کرده است. جوزف نای قدرت نرم یک کشور از سه طریق قابل تامین میداند: اول، فرهنگ آن کشور، دوم ارزش های سیاسی و سوم سیاست خارجه آن کشور.
🔹البته ما میدانیم که هنوز هیچ قانونی برای جلوگیری از جنگ شناختی در فضای مجازی وجود ندارد. همچنین قانونی هم برای مقابله با جنگ شناختی و تلقی آن به عنوان اقدام مجرمانه وجود ندارد. بهترین راه برای مقابله با این نوع جنگ شناختی، ارتقای آگاهی در میان طیف خاکستری و افزایش هوشیاری عمومی است. شاید تصویر زیر بهترین درک را از جنگ نرم تداعی کند. در تصویر زیر هر دو شلوار را یک دشمن پاره کرده است. یکی را با جنگ سخت و دیگری را با جنگ شناختی.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
خلاصه کتاب پروتکل های یهود.pdf
12.27M
🔶 رهبر معظم انقلاب: از خواندن کتاب "پروتکل های دانشوران صهیون" غفلت نکنید.
🔶 کتاب پروتکل های صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل خلاصه شده و در قالب یک فایل پی دی اف، تقدیم عزیزان می شود.
🔹لطفاً در حد توان این فایل را در گروه هایی که عضو هستید به اشتراک بگذارید.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
🔷 سانسور نامحسوس در شبکههای اجتماعی آمریکایی و دور باطل حضور با توقع تاثیر شناختی گسترده در آنها
🔹 «سانسور نامحسوس» (Shadow Banning) عبارت است از مسدود کردن یا محدود کردن مشارکت یک کاربر در رسانههای اجتماعی، به ترتیبی که آن کاربر و دیگران متوجه نشوند که او محدود شده است.
🔸این کار معمولا از طریق پنهان کردن یا کمتر برجسته کردن پستهای یک کاربر خاص در شبکههای اجتماعی انجام میشود، بهطوری که مخاطبان معمولا پستهای وی را نمیبینند یا کمتر میبینند، و هدف آن کاهش نفوذ آن کاربر در سطح جامعه است.
🔹توییتر، فیسبوک، یوتوب و اینستاگرام از رسانههای اجتماعی مشهوری هستند که همیشه در مظان اتهام سانسور نامحسوس کاربران بودهاند. سازندگان محتوا برای این شبکههای اجتماعی عموما شکایت میکنند که پستهایشان توسط مدیریت رسانه بهطور نامحسوس سانسور شده است.
🔸بحث درباره سانسور نامحسوس گرچه از زمان ایجاد رسانههای اجتماعی وجود داشته است، اما در سال 2018 به دنبال برخی مدعیات مبنی بر اینکه توییتر، جمهوریخواهان آمریکا را بهطور گسترده سانسور میکند، به موضوعی داغ تبدیل شد.
🔹در اواخر ژوئیه 2018، شبکه خبری «وایس نیوز» طی پژوهشی متوجه شد که نام برخی از جمهوریخواهان در منوی جستجوی کشویی از پیش پر شده توییتر ظاهر نمیشود، و بنابراین در هنگام جستجوی کلی توسط کاربران، این افراد در منو ظاهر نمیشوند.
🔸پس از آن ماجرا برخی از جمهوریخواهان توییتر را متهم کردند که حسابهای افراد جمهوریخواه را بهطور نامحسوس سانسور میکند. توییتر در آن زمان این ادعا را رد کرد، اما به نظر میرسد بعدها تنظیمات خود را طوری تغییر داد تا جمهوریخواهان محدود نشوند.
🔹این تنها مرتبهای نبود که توییتر به سانسور نامحسوس متهم میشد. بر اساس یک پژوهش، طی سالهای 2014 و 2015 بیش از 250 هزار توییت انتقادی در ترکیه سانسور نامحسوس شده بودند. به علاوه، در سال 2015 مشخص شد که توییتر، توییتهایی که حاوی اسناد فاششده دولت آمریکاست را بدون اینکه حذف کند، سانسور نامحسوس کرده است.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
48.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 کیلاگر چیست؟
👈 کیلاگر، ابزاری سر به زیر و ساکت است، اما در همان سکوت میتواند مخرب باشد.
همانطور که از نام این بدافزار بر میآید، کیلاگرها برای ثبت اطلاعات تایپشدهی کاربر و ارسال آن به مقصد مشخص طراحی شدهاند.
👈🏻 نمونههای مختلف کیلاگر، مقدار کمی از منابع سیستم شامل حافظه و پردازنده را مورد استفاده قرار میدهند.
💡 جمعآوری و ارسال اطلاعات مهم مانند پسورد و اطلاعات حساب بانکی یا ارز دیجیتال، مانیتور کردن سیستم قربانی (رایانه یا گوشی تلفن همراه)، استفاده از اطلاعات برای باجگیری و خالی کردن حساب، از اهداف کیلاگر به شمار میآید.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
کتاب ذوالفقارولایت .pdf
18.93M
با سلام::باتوجه به فرارسیدن، سالگرد شهادت پدر موشکی ایران، سرلشگر بسیجی، حاج حسن تهرانی مقدم، کتاب ذوالفقار ولایت با اضافات جدید تقدیم میشود، تا ضمن ذخیره کردن و مطالب کتاب، تا میتوانید آنرا در فضای مجازی نشر دهید، تا در ثواب این کار خیر شریک باشید...
✍ ناصر کاوه
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
💠جنگ مِمِتیک
🔷«ممتیک» سازه ابداعی ریچارد داوکینز در کتاب «ژن خودخواه» است. این کتاب درصدد است با الهام از وزن، مفهوم و ایده «ژنتیک» در نظریه تکاملی داروین، به تبیین منطق بنیادین روابط، مؤلفهها و نهادهای اجتماعی در بستری تکاملی بپردازد. براساس این منطق، میمها معادل ژنها، ویژگیهای فرهنگی جوامع انسانی و بهعبارتدیگر «واحدهای انتقال فرهنگی» هستند. زبان، آهنگها، باورها، تکه کلامها، ضربالمثلها، طنزها و تلخندها، مُدهای لباس، شیوههای معماری و مهندسی، هنرها، طرز غذا خوردن، رسم و رسوم و دیگر الگوهای رفتاری و هنجاری در جوامع مختلف، هرکدام نمونهای از این ژنهای فرهنگی یا «میم» هستند.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
💠 ۶ راهکار قرآنی برای مقابله با جنگ شناختی ترکیبی در سورهی حجرات
1-از رهبری جامعه پیشی نگیرید. (حجرات آیه1)
2- صدای خود را بالاتر از صدای رهبری قرار ندهید. (حجرات آیه 2)
3-اگر فاسقی برای شما خبری آورد در مقام تحقیق و تبیین برآیید، بهراحتی قبول نکنید.(حجرات آیه 6)
4-اگر نزاعی بین مؤمنین رخ داد آتش بیار معرکه نباشید بین آنها صلح و آشتی برقرار کنید. (حجرات آیه 10)
5-مبادا گروهی از شما گروهی دیگر را مسخره کنند.(حجرات آیه 11)
6- از بسیار گمانها دوریکنید، زیرا برخی گمانها گناه است. در کار یکدیگر تجسس نکنید. غیبت یکدیگر را هم نکنید.(حجرات آیه 12)
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
🔎تاملی جامعه شناختی پیرامون حجاب و عفاف و یک راهبرد
▫️برای درک موضوعات امروزی میبایست رویکرد ترکیبی را در پیش گرفت و از تحلیلهای تک ضلعی به سمت تحلیل های چندضلعی و چندعاملی(multifactorial) تغییر وضعیت داد.
▫️برای ساخت و مدیریت فرهنگی جامعه بایستی حوزه #ارتکازات و بینشهای غیررسمی جامعه را که غالبا بطور ناخودآگاه و غیرمدرسی در رگ های افکارعمومی تزریق میشوند، مورد توجه و تامل جدی قرار داد.
▫️#حجاب و عفاف را اگر از نگاه فرهنگ تحلیل نماییم، امری است که بایستی مبتنی بر فضاسازی و انگاره سازی و الگوسازی در پازل مدیریت فرهنگی تبدیل به #عادتواره بخشهای نوجوان و جوان و نسل جدید جامعه شود. همراهی حداکثری نتیجه تداوم و استمرار و خلاقیت و تکرار در ساخت و تعمیق انگارههای مثبت پیرامون یک موضوع است.
ادامه یادداشت را اینجا مطالعه بفرمایید.
https://www.asretabyin.ir/1402/08/19/1-62/
✍علیرضامحمدلو
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
🔰 لطفا فریب نخورید!
✍️ محمدامین حسام
طی ۱۳ سال فعالیت شبکه من و تو،این سومین بار است که کیوان و مرجان عباسی تعطیلی این شبکه را اعلام میکنند اما بسته نمیشود.یکبار سال ۹۰ که آن بیانیه نهایتا منجر به تعطیلی کانال دومِ من و تو شد و کانال یک آن با قوت به کار خودش ادامه داد.بار دوم هم سال ۹۵ بود که با ارائه بیانیه ای پایان خود را اعلام کرد.یک بازی برای مظلوم نمایی و جذب سرمایه بیشتر یا شاید ریبرندینگ و بازگشت از آرایش سیاسی به آرایش قبل از سال ۹۷ خود که محتوا مبتنی بر فرهنگ و سبک زندگی بود.این را میتوانید در بیانیه امسال شبکه نیز ببینید.
بیانیه ای که در هیچ کجای آن،قطعی از تعطیلی شبکه حرفی زده نشده و از آن طرف همه عوامل بدون هیچ توضیحی یک پایان باز مظلومانه برای خود اعلام کردند تا مخاطبان شبکه را به التماس بیاندازند و بتوانند بعدا از آن بهرهبرداری رسانه ای بکنند.حتی از ظهر که بیانیه صادر شده برنامه گزارشگر من و تو بی درنگ از آه و فغان مخاطبین از تعطیلی شبکه می گوید.
اعتبار مالی شبکه،تاکنون از سه منبع تامین میشد،اول بهاییان خارج نشین که مرجان و کیوان نماینده آنها هستند دوم شبکه یازدهم رژیم شر مطلق و سوم پهلوی ها که شازده شان را در یک سال اخیر سه بار به روی آنتن شبکه آورده اند!
پیشنهاد میشود تا بر طبل شادمانه کوبیدن را نگه داریم تا بعد از تعطیلی رسمی وگرنه در پازل سیاست از قبل تعیین شده شان بازی کرده ایم.
پینوشت:حقیقتا خوشحال میشوم این تحلیل، غلط از آب دربیاید و شر این موجود نحس از مردم باز شود.
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
📝 درسهایی از اوکراین برای آیندهی جنگ
Lessons from Ukraine for the Future of War
📓 #گزارش_راهبردی موسسه #هادسون
در بخشی از این گزارش آمدهاست:
1⃣ چیزی قدیمی: جنگ قرن بیستم به زودی ناپدید نمیشود.
جنگ در اوکراین این درس قدیمی را تقویت کردهاست که جغرافیا یکی از مهمترین متغیرهای جنگ است. همانطور که در طول قرنها کوهها، رودخانهها و... در جنگ تاثیرگذار بودهاست.
2⃣ چیزی جدید: فناوریهای نوظهور با مفاهیم نوآورانه عملیات ملاقات میکنند.
از آنجایی که قوانین قدیمی جنگ، پویایی میدان نبرد را دیکته میکنند، فناوریهای نوظهور جرقه ایجاد یک تغییر اساسی در نحوه انجام آن نبردها را میکنند. سنگرها برای ماندن وجود دارند، اما پهبادها آنها را به صورت شبانه روزی زیر نظر دارند.
3⃣ چیزی قرض گرفته شده: بازیگران غیر دولتی در جنگهای آینده
نقش بازیگران غیر دولتی در این جنگ قابل توجه است. برای مثال گروه واگنر، یکی از مهمترین آنهاست. مثال دیگر آئروروزویدکا است. این گروه که آستارا آپ جنگ نامیده میشود، در حال توسعه پهبادها و راهحلهای شبکهای برای نیروهای مسلح اوکراین بودهاست.
4⃣ چیزی آبی: جنگهای هواپیماهای بدون سرنشین نامتقارن بر دریاها و آسمانها تاثیر میگذارد.
پهبادها و ریزپرندهها مثال بارزی برای این موضوع هستند. یک پهباد چند هزار دلاری میتواند یک کشتی جنگی چند میلیون دلاری را نابود کند.
✍نویسنده: کان کاساپوغلو
🌐پیوند گزارش:
https://www.hudson.org/lessons-ukraine-future-war-can-kasapoglu
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
40.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖بررسی تاریخی روابط آمریکا و اسرائیل
📌چرا اسرائیل بازیگر مطلوب آمریکا است؟
▪️اسرائيل بازيگر مطلوب آمریکا است. براي اينكه در منطقه نقش موازنهگر را داشته باشد اسرائيل مورد حمایت همهجانبه آمریکا قرار میگیرد. شما در هر مقطع تاريخي كه سندهاي امنيت ملي آمریکا را بخوانيد بلااستثنا آمریکاییها گفتند اسرائيل در زمره حوزه منافع حياتي ایالاتمتحده است. اين يك مسئله خيلي جدي است! حوزه منافع حياتي است. منافع حياتي يعني چه؟ يعني حوزه سرزمینیات، حوزه ساخت و تأسیسات قدرتت، آن منافع حیاتیات میشود. میگوید اسرائيل در زمره حوزه منافع حياتي است و از آن مقطع زماني هميشه مورد حمایت قرار گرفته است.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
48.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ جهان عرب در دهه ۷۰ میلادی / از کودتای نظامی تا جادوی نفت
قسمت اول
🔹در دهه ۷۰، خاورمیانه تحت تاثیر شکست ۱۹۶۷ اعراب از اسرائیل بود. همچنین مرگ جمال عبدالناصر از مهمترین رویدادهای دهه ۷۰ بود که خاورمیانه را تحت تاثیر قرار داد
🔹انور سادات به عنوان جانشین جمال عبدالناصر در سال ۱۹۷۳ تصمیم به جنگ با اسرائیل گرفت. غرب به شدت از اسرائیل دفاع کرد و کشورهای عربی با تحریم نفتی به حمایت غرب واکنش نشان دادند. این جنگ در نهایت با میانجیگری سازمان ملل به آتش بس ختم شد.
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 دست پُرِ حماس
⭕️ قدرت در نظام بینالملل در حال تغییر است!
👤دکتر متقی
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف هنری کسینجر به قدرت ایران
#طوفان_الاقصی
#جنگ_روایت_ها
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جنگ_روانی
https://eitaa.com/mc10013
کانال معرف را به دوستان معرفی کنید