❇️ ۱۸ فروردین روز جهانی بهداست مبارک 🌺
🔰معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان @Behdasht_lums
❇️ عملکرد گروه بهبود تغذیه جامعه از 9 اسفند تا 17 فروردین
🔰معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان @Behdasht_lums
.
📸 گزارش بازدید مدیران حراست و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از بیمارستان امام خمینی(ره) کوهدشت
🔹 صبح امروز آقای ولیالله یاراحمدی، مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی لرستان به همراه آقای زرینجویی مسئول حفاظت فیزیکی و آقای دریکوند مدیر خدمات و پشتیبانی دانشگاه، از بخشهای مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) کوهدشت بازدید بهعمل آوردند.
🔺در جریان این بازدید، زیرساختهای حیاتی بیمارستان از جمله منبع ذخیره آب، دیزلژنراتور، اتاق برق و سایر تجهیزات تأمین انرژی مورد ارزیابی قرار گرفت.
🔹 همچنین وضعیت نیروهای خدماتی و میزان آمادگی و تابآوری بیمارستان در شرایط بحرانی بررسی شد.
🗓 ۱۸ فروردین ۱۴۰۵
🌐 روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) کوهدشت
🆔 eitaa.com/kuhdashthospital
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بمناسبت اربعین شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
چهل روز از اقدام ناجوانمردانه و جنایتکار آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی در به شهادت رساندن رهبر حکیم و قائد عظیم الشان ملت ایران و جمعی از مردم و فرماندهان نظامی کشور سپری گشت ، هرچند این ضایعه دردناک ، مصیبتی اندوهگین و بزرگ را بر سر زمین عزیز ، ملت سر افراز ، نظام سلامت کشور و خانواده بهداشت و درمان لرستان نشاند ، اما این اقدام ددمنشانه خشم ملت عزیز و مسلمین جهان را بر انگیخته و ملت ایران را در دفاع از خاک وطن متحدتر و منسجم تر ساخت .
لذا با اندوهی جانسوز اربعین شهادت رهبر شهید و سایر شهدا را به عموم مسلیمن جهان ، ملت شریف ایران ، کارکنان حوزه سلامت استان و بویژه به جانشین شایسته ایشان مقام معظم رهبری تسلیت عرض نموده و یاد و خاطره آن رهبر فرزانه و حکیم و سایر شهدا جنگ با دشمن خبیث را گرامی میدارم.
دکتر جلال الدین امیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان