eitaa logo
معیار
623 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
128 فایل
حجة الاسلام سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ هاشمیان: چرا ایمنی گله‌ای را برای ایران طراحی کردند؟ فوق‌تخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری: 🔹مدیریت کرونا در کشور در اختیار و زیر نظر ملک‌زاده بود. 🔹داروی سووداک را ملک‌زاده بدون مطالعات حیوانی وارد سیکل دارویی کشور کرد؛ اینها هر کاری خواستند با مردم انجام دادند. 🔹ملک‎زاده باید توضیح بدهد چرا ایمنی گله‌ای را برای ایران طراحی کرد؟ شرایط فعلی ناشی از آه کسانی‌ است که با ایمنی گله‌ای جان‌ دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢می‌گفتند آمده‌ایم تحریم‌ها را برداریم 📍امروز افتخارشان این است که تحریم‌ها در دولت ما بی‌سابقه است! 📍بعد می‌گویند باز برویم امتیاز بدهیم! 📍معلوم است که این سیاست غلطه! 🎙به روایت سعید جلیلی
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
⛔️ رسول جعفریان (خرداد 1392): این بار مردم این شانس را خواهند داشت که رئیس دولت یازدهم، با استفاده از تجارب افراط گری های گذشته، از نیروهای زبده استفاده کرده و کار را از دست افراد فرصت طلب که هیچ باوری به اصلاح طلبی و اصولگرایی نداشتند و با فردگرایی کشور را اداره کرده و مشکلات عدیده ای را برای مردم فراهم کردند، خارج کند... اکنون بدون شک نوبت اعتدال است و امیدواریم رئیس جدید دولت وفادار به این و خردگرایی بماند. ⛔️ رسول جعفریان (خرداد 1399): هیچ کس بی نقص نیست؛ مخصوصا سیاستمداران که در لبه پرتگاه هستند، اما وقتی آدمی در زمانه ای است که کاری جز این نمی تواند بکند، باید مقایسه کند و در این مقایسه بی شک، یکی از عاقل‌ترین، معتدل ترین، با اخلاق‌ترین و میانه رو ترین افرادی است که ضمن احترام به سنت های دینی و عرفی جامعه، ایران را دوست می داشت و برای اعتلای آن تلاش کرد. ⛔️ رسول جعفریان (آبان 1399): سال آینده، نیاز به انتخاب چهره ای معتدل داریم که سنجیده و با ، بتواند کشور را درشرایط تازه جهانی هدایت کند. هرنوع افراط گری، از هر طرف، کشور را با بحران روبرو کرده، مسائل لاینحل باقی مانده، و مردم همچنان در گرفتاری های ناشی از فشار تحریم ها وضعف مدیریت ها باقی خواهند ماند. 💠 و این بار جناب جعفریان آستین بالا زده است تا آنچنانکه همنوا با ، را با نام اعتدال و خردگرایی به خورد خلق الله داد جناب لاریجانی را که برای دولتین روحانی سنگ تمام گذاشت رنگ عقلانیت زده از او چهره ای بسازد که میتواند کشور را درشرایط تازه جهانی هدایت کند در حالیکه هنوز جای تدبیر درد میکند!! 😂😂😂
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 نفرین ابدی بر نجومی بگیران ژن های نحس سهم خواهان سفره انقلاب حرام لقمه های مرعوب غرب شرمتان باد! 🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حکایت آنانی که بعد از چهل سال تجربه، هنوز در پی هستند 😂😂😂
🌹میلاد امام حسن عسکری علیه السلام مبارک باد🌹 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 امام حسن عسکری(علیه السلام) : «لَا تَطْلُبِ الصَّفَا مِمَّنْ کَدَرْتَ عَلَیْهِ وَ لَا الْوَفَاءَ لِمَنْ غَدَرْتَ وَ لَا النُّصْحَ مِمَّنْ صَرَفْتَ سُوءَ ظَنِّکَ إِلَیْهِ» 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 ☑️ از سه کس، سه چیز را توقع نداشته باش : ❶ از کسى که با او بدرفتارى کرده اى، توقع صفا و پاکدلى نداشته باش، ❷ و از کسى که به او خیانت کرده‌‌اى توقع وفا نداشته باش، ❸ و از کسى که به او بدگمان شده‌‌اى، توقع خیرخواهى نداشته باش. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 📚« نزهة الناظر و تنبیه الخاطر: ۱۴٢»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وقتی مطالبه نکنی که ظریف باید به خاطر برجام محاکمه بشه، اصلاح‌طلبان هم مدعی میشن که ظریف باید رئیس جمهور بشه! 🔻طرف ادعای بلد بودن زبان دنیا رو داشت، بعد نمی‎دونست Suspend یعنی تعلیق کردن، نه لغو کردن!
🔴 دورجدید تخریب روحانیت این بار باانتشار گسترده اخباردروغ و جعلی! 🔹 در سالهای اخیر مخصوصا در زمانی که کشوردچاربحرانی مثل سیل و زلزله شد، طلاب جهادگر اولین افرادی بودند که به امداد وخدمت به مردم شتافتند. 🔹 بعدازشیوع ویروس کرونا درکشور، بازاین طلاب جهادگربودند که برای کمک به پرستاران پیشقدم شدند، از تمیزکردن بیمار کرونایی تاروحیه بخشی به آنها، توزیع بسته های معیشتی بین مردم و به غسل اموات پرداختند. 🔹 این حرکات بزرگ طلاب جهادگر، هرچند درعرصه رسانه مغفول مانده و کامل بدان پرداخته نشده ولی همچون قبل، دید مردم و به خصوص طیف خاکستری جامعه را بسیار نسبت به روحانیت، بهبود بخشید. 🔹 ضدانقلاب اما عصبانی از اینکه سالها در تخریب روحانیت شکست خوردند دور‌جدیدتخریب روحانیت رااین بار با انتشار اخباردروغ و فیک، به صورت گسترده آغاز کردند! 🔹 ازجعل عجیب فیش حقوقی یک طلبه تاپخش عکس نوشته های کاملا کذب ودروغ باجعل آرم خبرگزاری حوزه وانتشار مصاحبه های دروغین ازمسئولان حوزه! 🔹 این حرکات مضحک و احمقانه ضدانقلاب، نشان ازعقده بی حدآنها ازروحانیت داردکه نمیتواند تاثیر گذاری بالای روحانیت را بین مردم ببیند.