هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴از قربانیان خاموش کرونا چه می دانید؟
🔺کرونا روزانه در کشورمان صدها خانواده را عزادار می کند. داغ فقدان قربانیان آشکار کرونا موجب میشود کمتر حواسمان به قربانیان خاموش کرونا باشد. چیزهایی را که روزانه از دست میدهیم، بی آنکه حواسمان باشد در سوگ از دست رفتنش مویه کنیم یا برای نگه داشتن آنچه هنوز باقی مانده خود را به آب و آتش بزنیم.
🔹از آوریل ۲۰۲۰ دنیا با موج پاندمی کرونا روبرو شد و وحشت از تلفات بالا و ناشناختگی بیماری و غیرقابل پیشبینی بودن شرایط موجب شد بیشتر کشورها به تعطیلیهای سراسری روی بیاورند. ایران هم جزو نخستین کشورهایی بود که ابتدا مدارس و سپس همه چیز را به خاطر کرونا تعطیل کرد.
🔹میلیون ها دانشآموز ایرانی به سامانه شاد و شبکههای اجتماعی فضای مجازی حواله داده شدند تا آموزش را از آن طریق پیگیری کنند. کمی که گذشت زندگی با وجود کرونا عادی شد. کم کم رستورانها، پارکها، سفرها، باشگاهها، سینماها... همه چیز بازگشایی شد؛ اما از بازگشایی مدارس خبری نبود.
🔹تابستان ۲۰۲۰ دبیر کل سازمان ملل تعطیلی اجباری مدارس را «فاجعه نسلی» نامید. اکثر کشورهای دنیا تصمیم گرفتند جلوی این فاجعه نسلی را بگیرند و به همین دلیل در سپتامبر ۲۰۲۰ بسیاری از مدارس دنیا با وجود شیوع کرونا بازگشایی شدند. (به نقل از یورونیوز) اما در ایران تصمیم بر آن شد که همچنان فاجعه نسلی ادامه پیدا کند و اینگونه شد که یک سال دیگر دانش آموزان ایرانی مهمان سامانههای آنلاین آموزش مجازی بودند تا رکورد تعطیلی مدارس در جهان را با ۵۳ هفته تعطیلی از آن خود سازند!
🔹این رکورد را مقایسه کنیم با تعطیلی سی هفتگی عموم کشورهای اروپایی، ۱۵ هفتگی روسیه، سوئد، فرانسه و اسپانیا، و تعطیلی ۱۱ هفتگی ژاپن! (آمار به نقل از ایسنا) حتی کشورهای همسایه ما مثل عراق و افغانستان و ترکمنستان و ترکیه تعطیلیهای مدارسشان به مراتب کمتر از ما بود.
🔹آیا این کشورها موجهای پیک کرونا را تجربه نکردند؟ آیا قربانیان چند صد نفری روزانه را از سر نگذراندند؟ آیا از امکانات آموزش مجازی بی بهره بودند؟ آیا هیچ کشوری در سپتامبر ۲۰۲۰ واکسیناسیون کوید۱۹ را آغاز کرده بود؟ پاسخ همه اینها خیر است. فقط آن کشورها نسبت به ما اهمیت و اولویت بیشتری برای آموزش دانشآموزانشان قائل بودند.
🔹53 هفته تعطیلی مدارس چه عواقبی داشت؟
باید بدانیم طبق اعلام آموزش و پرورش طی سال گذشته ۳۳ درصد دانش آموزان کشور کمتر از ۵ ساعت در هفته در آموزش مجازی شرکت کردند!
۶۵ درصد دانش آموزان در کلاسها حضور کافی نداشتند!
در سامانههای مجازی کیفیت آموزش با افت ۵۰ درصدی روبرو شد.
پای ۱۴ و نیم میلیون دانشآموز ایرانی به فضای مجازی بی دروپیکری که برای بزرگسالان هم پر از آسیب و خسارت است، باز شد!
🔹درحالیکه معلم و والدین تصور میکنند دانشآموز سرکلاس مجازی حاضر است، از پنجرههای دیگری که کودک و نوجوان کنجکاوشان همزمان باز کرده و در حال استفاده است خبر ندارند. ذات کنجکاو و سیریناپذیر او توان مقابله با جذابیتهای کاذب فضای مجازی و هیجان و آزادی بیحصرش را ندارد و انرژیهای انباشته دوران قرنطینهی او را به کار میگیرد تا استعدادهای سرکوبشدهاش در آموزش مجازی را با خاک یکسان کند!
🔹علاوه بر این، ۱۴ و نیم میلیون دانش آموز بیش از یک سال و نیم، از فرصت آموزش مهارتهای اجتماعی و تجربه آن در محیط واقعی، معاشرت و بازی با همسالان، و تجربه دوستی، ارتباط مستقیم با معلم و دریافت بازخورد از مربیان که بخش مهمی از آموزش است محروم شدند.
🔹کودکان و نوجوانان ما قربانیان خاموش و بی دفاع کرونا هستند که یک سال و نیم از طلایی ترین روزهای عمر و فرصت عمرشان را در رکود و عقبماندگی آموزش نیمه تعطیل مجازی از دست دادند.
🔹ما امروز در آستانه سومین سال تحصیلی کرونایی، برای جبران یا حداقل پیشگیری از استمرار این اختلالهای فاجعه بار آموزشی و تربیتی چه برنامهای داریم؟
🔹چرا باید هنوز نظام آموزش و پرورش و ستاد کرونا و والدین دانشآموزان در فضای ذهنی کاذب تضاد بین «حفظ سلامت» و «آموزش حضوری» به سر میبرند، وقتی اغلب کشورهای دنیا دو سال گذشته را بدون چنین ذهنیتی طی کرده و بجز دورههای کوتاه تعطیلی سراسری ترجیح دادند مدارس را باز نگه دارند؟
🔹چرا دیوار آموزش و علم آموزی در کشور ما از تفریح و سفر و ورزش و هنر و مشاغل کوتاهتر است؟
🔹چگونه است که ما در درمان کرونا کاملا تابع سازمان بهداشت جهانی هستیم؛ اما درخواست این سازمان از دولت های اروپایی مبنی بر لزوم بازگشایی همه مدارس را نشنیده میگیریم؟(طبق نقل یورونیوز)
🔻اگر وزارت بهداشت مطالعاتی بر روی میزان ابتلای کودکان و نوجوانان به کرونا داشته، آن را به مردم بگوید تا بیش از این کروناهراسی گلوی نظام آموزشی کشور را نفشارد.
📝 #رها_عبداللهی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
خدمات متقابل
ایران و اعضای شانگهای -۱
شروع به کار دولت انقلابی در ایران، نقطه پایان بر رویکرد معطلی و فشلی و برجامیزاسیون همه امور بود. ضمنا، دوره پسابرجام در ایران، نقطه عطفی در ظهور «قرن جدید آسیایی» هم هست. بسیار ضرورت دارد که جایگاه منحصر به فرد ایران در این چرخش جهانی محور قدرت از شرق به غرب، درست فهمیده شود.
یک جریان سیاسی- رسانهای آلوده چنین وانمود میکنند که دولت جدید مجبور است مسیر منفعلانه قبلی درباره برجام و FATF (در جا زدن در بنبست!) را ادامه دهد. اما ایران در دوره جدید، با برجام همان معامله را میکند که غرب میکند. اگر تحریمها را در چهارچوب مطالبه روشن و منطقی رهبر انقلاب لغو کردند، ایران هم به انجام تعهدات برمیگردد؛
در غیر این صورت، اجازه نمیدهد آمریکا با حیلهگری، صرفا بخواهد دوباره عضو برجام شود، بیآنکه تحریمهای اساسی را لغو کرده و تضمین مطمئن درباره عدم تکرار عهدشکنی داده باشد. اگر هم بخواهند مثل چند سال گذشته فقط با اسم برجام بازی کنند، ما هم در همان حد رفتار میکنیم، بیآنکه مثل گذشته، خود را معطل کنیم.
صادرات سوخت به لبنان و سوریه، واردات انبوه واکسن (در سه هفته به اندازه هفت ماه)، و عضویت در یک پیمان مهم آسیایی، عبور معنادار از کارشکنیهای آمریکا و FATF بود.
نفتکشها و تانکرهایی که از مقابل نظامیان آمریکا و اسرائیل در دریای سرخ و کانال سوئز و دریای مدیترانه گذشتند و سوخت را به سوریه و لبنان رساندند، مرگ دیپلماسی انفعال را گواهی کردند.
آمریکا در برابر تحولات تحقیرآمیز اخیر (زیر پا گذاشته شدن پیاپی تحریمهایش) لال شده و اصلا چه دارد که بگوید؟ همان بهتر که خود را به ندیدن بزند. ایران، از دمشق و بیروت در کنار مدیترانه، تا دوشنبه تاجیکستان و پیمان شانگهای، در حال شالودهشکنی تحریمهای غرب است.
اما ماجرا، فقط این نیست. ایران میتواند نقش موثری در تکوین «قرن جدید آسیایی» و انتقال محور قدرت از غرب به شرق ایفا کند. مراد از انتقال محور قدرت، همان است که در ادبیات سیاستمداران غرب دیده میشود؛
- سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق (آسیا) است. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن».
- جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است».
-ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا، زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد».
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
خدمات متقابل
ایران و اعضای شانگهای -۲
ایران، اکنون در حالی که جاده ترانزیتی تهران- بغداد- دمشق- بیروت را تا کنار دریای مدیترانه امتداد داده، میتواند شمال و شرق آسیا (از چین و هند و روسیه تا تاجیکستان و ازبکستان و پاکستان) را به غرب آسیا متصل کند و امکان کم نظیری از مبادلات تجاری را در این مسیر چهارضلعی شمال تا جنوب و شرق تا غرب فراهم سازد.
دیپلماسی فراگیر و موثر، یعنی در حالی که محور همکاریهای اقتصادی را با عضویت در پیمان شانگهای به شرق و شمال آسیا گسترش میدهید، نفتکشهای سوخت را در غرب آسیا به دمشق و بیروت برسانید.
روزنامه لوموند ۱۵ دی ۹۹ در تحلیلی به قلم «ژان پیر فیلیو» استاد دانشگاه مطالعات سیاسی پاریس نوشت: «سال 2020 نشان داد کاهش حضور آمریکا در خاورمیانه، روندی غیر قابل بازگشت شده. آمریکا نتوانست مانع نفوذ فزاینده ایران شود. تصمیمات شلخته ترامپ نباید ذهن را از پدیده اصلی غافل سازد: حضور آمریکا در منطقه از زمان اوباما تدریجاً رنگ باخته و به شکلی برگشتناپذیر ادامه خواهد یافت... آمریکا قبل از آنکه در پرونده اسرائیل- فلسطین به کلی منفعل شود، در سوریه، یمن و لیبی به حاشیه رانده شد... در این میان، نه روسیه به رغم حضور در سوریه، و نه چین با وجود سرمایهگذاری گسترده در منطقه، نتوانستهاند خلأ استراتژیک را پر کنند. مسکو و پکن قادر نیستند ساز و کار منسجم اقتدار و نفوذ را پیاده کنند».
پیمان شانگهای برای ما فرصت مغتنمی است و از آن، مانند فرصت دیپلماسی و تجارت و شراکت با سایر مناطق دنیا استفاده میکنیم. اما اشتباه نشود؛ شانگهای و نظائر آن، قله پویش پیشرفت ما نیست.
انقلاب اسلامی، طرحی نو، انسانی و عادلانه و مبتنی بر احترام متقابل در دنیا در انداخته و همین منطق استوار را با همت و عقلانیت و به مدد الهی پیش میبرد. امپراتوری شوروی دو دهه قبل فرو پاشید و استکبار آمریکا نیز سرنوشتی جز همین را در پیش ندارد.
صاحبنظران بسیاری در دنیا اذعان دارند که اگر مقاومت پیروز ایران در غرب آسیا نبود، آمریکا بر منطقه چنبره زده و چین و روسیه (و حتی متحدان غربیاش، از انگلیس و فرانسه و آلمان در غرب، تا ژاپن و کره جنوبی و هند در شرق) را تحت فشار گذاشته بود. کاخ سفید با تسلط بر 60 درصد منابع انرژی جهان، میتوانست خواستههای خود را به شرق و غرب دیکته کند.
آمریکا از یکسو تا دروازههای روسیه در شرق اروپا پیش رفته بود و از طرف دیگر میتوانست چینِ نیازمند منابع غرب آسیا را زمینگیر کند. هم انقلاب رنگی به راه انداخت و آن را تا مسکو کشاند و هم با راهاندازی «جنگ جهانی چهارم» در افغانستان، عراق، لبنان و فلسطین (و لیبی و سوریه و...) سعی کرد هارتلند جهان را قبضه کند. فقط یک قدرت نوظهور بود که ترمز آمریکای یاغی را کشید و آن جمهوری اسلامی ایران بود.
ایران برخلاف آمریکا که به متحدانش (از افغانستان تا فرانسه) خیانت کرد و از پشت به آنها خنجر زد، پشت متحدانش را رها نکرد؛ چنانکه امروز در دنیا، ایران را متحدی قابل اعتماد میشناسند.
همین جبهه مقاومت نگذاشت مقدمات جهان تکقطبی فراهم شود. همان گونه که شرّ تروریسم منطقهای را از سر دنیا کم کرد، شرّ جهانی شدن استکبار آمریکا را از سر بسیاری از ملتها و دولتها کوتاه نمود و مجال تنفّس در دنیای چند قطبی و متکثر را فراهم ساخت. ما منتی سر هیچ کشوری نداریم، اما جایگاه عزتمند خود و کار کارستانی را که در دنیا شکل دادهایم، به درستی میشناسیم و در همان تراز رفتار میکنیم. والحمدلله ربالعالمین.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 فقط یادتان باشد
در طی این یک و نیم سال کرونایی همه شاهد بودیم که کمترین آمار تلفات ناشی از #کرونا در بین گروه های سنی مربوط به کودکان بوده است.
فقط خواهش می کنم این یک مورد را فراموش نکنید که در آینده نزدیک اگر خدای ناکرده ، تکرار می کنم خدای ناکرده پس از واکسیناسیون کودکان ، شاهد افزایش تلفات در این سنین بودیم دوباره نگویند که این تلفات از عوارض #واکسن نیست بلکه یک سویه جدید است که بیشتر کودکان را هدف قرار می دهد !!!
فقط یادتان باشد ...
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 واکنش و اعتراف جالب کمونیستها به شور مسلمانان در اربعین
🔰وقتی فکر میکنن امام حسین(ع) از رهبران چند سال اخیر بودن که انقدر ضریب نفوذشون بین مردم بالاست
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای بانوی زیبای فرانسوی
که #رهبر_انقلاب برای #سعد_حریری تعریف کرد
لبنان
خلع سلاح حزب الله
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 بیانیه حجت الاسلام والمسلمین حاج محمد رضا عباسی مسئول محترم سابق حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حفاظت فرودگاههای کشور و مدیرکل محترم اسبق حوزه های علمیه خواهران استان البرز در ارتباط با وقایع اخیر استان البرز
✍ متن بیانیه به شرح ذیل می باشد:
✳️بسم الله الرحمن الرحیم ✳️
🔹 با صلوات بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) و با احترام در پی انتشار اسامی استانداران پیشنهادی از طرف نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی استان البرز درفضای مجازی و دیدار نمایندگان محترم با وزیر محترم کشور و ارائه لیست پیشنهادی استانداران به استحضار میرساند:
بدیهی است همگان وخاصه دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در انجام وظایف خود باید گوش بفرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) باشند درهمین راستا ابتدا به توصیه رهبر معظم انقلاب اشاره وتوجهات را به آن جلب می نمایم :
🔻 توصیه به منع ورود نمایندگان مجلس در مسایل اجرایی در اولین روزهای آغاز بکار دولت سیزدهم :
" یکی از آسیبها، ورود نمایندگان مجلس در مسایل اجرایی است؛ فرض بفرمایید وارد شدن در اینکه مدیرکلّ فلان تشکیلات در شهر ما یا در استان ما مثلاً فرض کنید که چه کسی باشد، چه کسی نباشد ؛ استاندار، فرماندار و از این قبیل. حالا یک وقت در مواردی یک حالت اضطراری ممکن است رخ بدهد که آن موارد استثنایی را من کاری ندارم امّا بطور معمول نمایندگان محترم از این مسائل اجرایی باید کناره بگیرند، وارد شدن در این مسائل و با مسئول اجرایی در این زمینه گفتگو کردن و توافق کردن و امثال اینها خطراتی دارد ؛ از این بایستی اجتناب بشود. " (۱۴۰۰/۳/۰۶)
🔹 با در نظر گرفتن این توصیهی مقام معظم رهبری (حفظه الله) و اقدام تعجب برانگیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان البرز خصوصا پس فرمایشات حضرت آقا سوالات ذیل مطرح است که شایسته است نمایندگان محترم پاسخ دهند :
❓ سوال این است که چرا نمایندگان مجلس ما دقیقا، تاکید می کنم "دقیقا" برعکس این توصیه حضرت اقا عمل نموده اند ، جلسه میگیرند، استاندار معرفی میکنند ؛ رزومه میگیرند و به نوعی مصاحبه میکنند و تعدادی را آنهم به سلیقه خویش گزینش و معرفی مینمایند ؛ آیا ولایتمداری معنایش اینست؟؟
❓ با این عمل، ولایی و انقلابی بودن نمایندگان چگونه قابل توجیه است ورایدهندگان چگونه بپذیرند که انتخاب درستی داشتهاند؟!
❓فرض کنیم چنین مطلبی ازحضرت اقا صادر نشده بود ، آیا شما غیر ازاین می توانستید عمل کنید؟!!
❓ آیا این جزء وظایف وزارت کشور نیست؟
❓ آیا بهتر نیست بجای صرف زمان با ارزش خود در جلسات رایزنیِ انتخاب استاندار، فرماندار، مدیرکل واحتمالا لابی گری جهت بستر سازی در انتخابات مجلس پیش رو، به مسائل مربوط به وظیفه خود پرداخته و پاسخگوی موضوعات مهمی همچون طرح شفاف سازی آراء باشید تا مردم بدانند بعد از یک سال و اندی به چه نتیجهای رسیده است؟ و پاسخگوی این باشید که چه طرح وقوانین جدیدی را هر کدام از شما در راستای تعالی ایران اسلامی واستان و شهرستان خود به مجلس ارائه داده اید؟ و در راستای بازسازی و تقویت اعتماد مردم چه کرده اید؟ و....
❓ آیا نباید نمایندگان با بدنه فعال جامعه، باگروهها واحزاب وتشکلها نشست و نظرخواهی کنند تا ازهرگونه شائبه ای بدور باشند؟
🔹 نمایندگان محترم موقع رای گرفتن به همه مراجعه میکنند ولی درتصمیمهای اساسی و مهم درسطح شهرستان واستان به رای ونظر دیگران ونیروهای انقلابی و ارزشی، ارزشی قائل نیستند و هر که را و هرچه بخواهند تصمیم میگیرند.
❓ کار به آنجا رسیده که باید از رئیس محترم مجلس استفساریه نمود که سیر انتخاب استاندار بعهده کیست؟
➖ مطالب فوق الذکر، گلایهای به فعلِ نمایندگانی است که خلافِ توصیههای مقام معظم رهبری عمل نموده اند.
🔹 بدیهی است هرکسی باید در راستای مسئولیت و وظیفه خودبه توصیه های مقام معظم رهبری (حفظه الله) عمل نماید و این معنای قانون گرایی و قانونمداری است که تحت ولایتمداری محقق می گردد.
🔹 درپایان انتظار می رود که نمایندگان محترم اگر قبول دارند که خطا رفته اند ازمردم عذرخواهی کنند ، تاشفافیت شما تکلیف ما را روشن نماید.
و من الله التوفیق
محمدرضاعباسی
۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۰
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از موسسه مصاف
خنجر دوم آمریکا بر پیکر فرانسه/پاریس عصبانی، فقط میتواند دیدارهایش را لغو کند
🔹بر اساس گزارش روزنامه لوپوئن فرانسه و روزنامه لوماتن سوئیس، در پی دومین خیانت آمریکا به فرانسه در قراردادهای تسلیحاتی، سفر مکرون به سوئیس که قرار بود در ماه نوامبر انجام شود، به دلیل تصمیم سوئیس برای خرید جنگندههای آمریکایی اف۳۵ به جای جنگندههای رافائل فرانسه، لغو شد.
🔹امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه به سفیر کشورش در سوئیس ابلاغ کرد که سفرش به سوئیس برای ملاقات با گی پارملین، نخستوزیر این کشور را که قرار بود نوامبر انجام شود، لغو کرده است و تمام تماسهای دوجانبه عالیرتبه با سوئیس تا تابستان ۲۰۲۲ ممنوع شده است. لذا تماسهای عالیرتبه دو کشور فقط از طریق سفیران ادامه خواهد داشت.
🔹رسانهها گزارش دادند، تصمیم مکرون به این مسئله بازمیگردد که سوئیس جنگندههای آمریکایی اف۳۵ را برای ارتش خود انتخاب کرده است. در حالیکه مذاکره با فرانسه در خصوص خرید جنگندههای رافائل حتی بعد از اتخاذ تصمیم نهایی درباره جنگندههای اف۳۵ ادامه داشته است. گفته میشود ارزش این قرارداد به بیش از ۶ میلیارد دلار میرسد.
🔹همچنین در ادامه ماجرای قبلی دور زدن فرانسه توسط آمریکا و انگلیس برای قرارداد ۹۰ میلیارد دلاری زیردریاییهای استرالیا، پاریس روز یکشنبه دیدار وزرای دفاع فرانسه و انگلیس که قرار بود هفته آینده برگزار شود را به صورت یکطرفه لغو کرد.
🔹قرار بود بن والاس وزیر دفاع انگلیس هفته آینده با فلورنس پارلی همتای فرانسوی خود در لندن یک دیدار دوجانبه داشته باشد.
همچنین قرار بود مقامات ارشد از شورای دفاعی فرانسه و انگلیس نیز در این دیدار شرکت کنند که همه این دیدارها لغو و به تاریخ نامعلومی موکول شد.
🔹گفتنی است فرانسه در اعتراض به این توافق، سفیران خود را از آمریکا و استرالیا فراخواند و یک مراسم برای گرامیداشت روابط خود با آمریکا را نیز لغو کرد.
⛔به نظر میرسد فرانسه راهکاری جز لغو دیدارها ندارد و سعی میکند با ژست قهر و دلخوری کمی خودش را التیام دهد تا بتواند خاطره قراردادهای میلیارد دلاری از دست رفته را زودتر فراموش کند.
اینجاست که معنای واقعی مقابله و ایستادگی کشورمان با آمریکا را درک میکنیم، وقتی کشورهای به اصطلاح قوی غربی حتی توانایی اعتراض به زورگوییهای آمریکا را ندارند.
☑️ @Masaf
هدایت شده از واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ نقشه امنیت غذایی جهان
🔹این نقشه بر اساس مقدار واردات غذای مورد نیاز یا مقدار صادرات غذای تولیدی در کشورها تنظیم شده است.
🔹 رنگ ایران با نارنجی کمرنگ مشخص شده است که نشان میدهد ایران ۲۵ تا ۵۰ درصد از غذای مورد نیاز خود را وارد میکند که این مساله اصلا مطلوب نیست و با مدیریت صحیح کشاورزی میتوان آن را بهبود داد.
🔹نکته دیگر این نقشه کشورهای همسایه است که همه به جز پاکستان وارد کننده عمده مواد غذایی هستند و این میتواند یک محرک برای ایران باشد تا با توجه به مرکزیت ایران و دسترسی مناسب به آبهای آزاد جهان و دریای خزر، به عنوان یک هاب مواد غذایی در منطقه و جهان عمل کند و به کانون معاملات جهانی غذا و انتقال آن بدل شود.
#امنیت_غذایی
#پتانسیل_هاب_غذا
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
هدایت شده از طریق السُّلوک
✅صلوات سبب یادآوری
✍امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند: قلب انسان درون حفره و ظرفی است و بر روی آن پرده و سرپوشی می باشد؛ هرگاه که شخصی بر محمد و آل محمد، صلوات تام و کاملی فرستد، آن پرده کنار رفته و قلب وی روشن می گردد و شخص آن چه را که فراموش کرده است را به خاطر می آورد؛ اما اگر وی صلوات نفرستد و یا صلوات ناقص بفرستد، آن سرپوش بر روی قلبش باقی مانده و قلب وی تاریک می ماند و آن چیزی را که در خاطر داشته است را فراموش می کند.
📚 وسائل الشیعه، ج ۴، ص ۱۲۱۶
@sulook
هدایت شده از علیرضا پناهیان
pishgiri-va-darman-corona-sajadi.mp3
12.37M
🎙صوت گفتگوی مهم پروفسور سجادی(استاد دو وزیر بهداشت فعلی و قبلی) دربارۀ:
1️⃣ پیشگیری و درمان آسان کرونا
⏰ بیست دقیقه
👈🏻 متن کامل و مطالب تکمیلی:
Panahian.ir/post/3000
@Panahian_ir