⭕️ ترامپ و «دارودسته فیسبوکی»!
👤 حسن میثمی
💢در لابهلای تمامی اتفاقات سه روز گذشته در آمریکا، آن چیزی که بیش از همه توجهم را جلب کرد، بیانیه مارک زاکربرگ، بنیانگذار شبکه اجتماعی «فیسبوک» بود. بیانیهای که چند ساعت پس از محدودکردن حساب کاربری دونالد ترامپ، رئیسجمهوری مستقر ایالات متحده آمریکا منتشر شد و قصد داشت محدودیتهای دوهفتهای آقای رئیسجمهوری را در پلتفرمهای تحت مدیریت خود (فیسبوک و اینستاگرام) توجیه کند:
🔺 «در طول چند سال گذشته، ما به رئیسجمهوری ترامپ اجازه دادهایم که از پلتفرم ما با قوانین خاص ما استفاده کند. اگر پستهای او سیاستهای ما را نقض کرده، در مواردی محتوا را حذف یا پستها را برچسبگذاری کردیم. ما این کار را انجام دادیم زیرا معتقدیم که عموم مردم حق دسترسی سریع به گفتار سیاسی و حتی سخنرانیهای بحثبرانگیز را دارند اما شرایط کنونی متفاوت است و شامل استفاده از پلتفرم ما برای تحریک خشونتآمیز علیه یک دولت منتخب دموکراتیک است.»
💢این بخشی از آن چیزی که بود که مدیر بزرگترین و مؤثرترین پلتفرم اجتماعی جهان میگوید. میدانید کجای این بیانیه بیش از همه نگرانم کرد؟ زاکربرگ برای مسدودکردن رئیسجمهوری کشورش به هیچ دستور قضایی یا دستوری از نهاد قانونی استناد نمیکند و میگوید «ما» اینطور تشخیص دادیم.
🔺اینکه یک آمریکایی مالک یک پلتفرم آمریکایی برای یک واقعه سیاسی در جامعه آمریکایی رأساً تصمیم میگیرد، علاوه بر اینکه نشاندهنده قدرت مالک این پلتفرم است، گزاره بزرگتری را به رخ همه کشورهایی میکشاند که محصولات فیسبوک در کشورشان خودنمایی میکند: «من مدیر پلتفرم آمریکایی میتوانم برای کشور غیرآمریکایی تو هم تصمیمگیری کنم، بدون آنکه تو در تصمیم من دخالتی داشته باشی!»
💢سابقه فیسبوک در مدیریت انقلاب رنگین اوکراین در ۲۰۰۴، مدیریت بیداری اسلامی (موسوم به بهار عربی) مصر در ۲۰۱۱، مدیریت اغتشاشات لندن در ۲۰۱۱، سرکوب و حذف محتواهای مرتبط با محور مقاومت در سالهای اخیر، حذف بدون وقفه محتواهای مربوط به سردار شهید سلیمانی در اینستاگرام و دهها اتفاق مشابه دیگر، به ما میگوید این نوع کارها از مدیر یهودی زاده بنگاه فیسبوک برمیآید؛ فیسبوکی که برخی محصولاتش همچون اینستاگرام و واتساپ در کشور ما سهم قابلتوجهی از پهنای باند را در اختیار داشته و قرابت جدی با جریان دموکرات در آمریکا دارد.
💢هر چه زمان بیشتر جلو میرود، بیشتر شاهد توسعه قدرت نرم پلتفرمها و دادههای کلان رایج در آن میشویم. فکر نمیکنم احدی از مردم ما تمایل داشته باشد یک آمریکایی و نظام بالاسریاش برای انتخابات ما تعیین تکلیف کند. کاش «متولیان ارتباطات در کشور» کمی دقیقتر گوش کنند. صدای آژیر خطر را نمیشنوید؟
#جنگ_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
#نبرد_ادراکی
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تلگرام مرز ۵۰۰ میلیون کاربر را رد کرد
🔺 سازنده تلگرام در کانال خود از رشد کاربرهای تلگرام بیش از ۵۰۰ میلیون عضو خبر داد
طبق آمار او مینویسد:
💢در هفته اول ژانویه ، تلگرام از ۵۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه پیشی گرفت. پس از آن رشد مداوم داشت: فقط در ۷۲ ساعت گذشته ۲۵ میلیون کاربر جدید به تلگرام پیوستند.
🔺 این کاربران جدید از سراسر جهان آمده اند ۳۸٪ از آسیا، ۲۷٪ از اروپا و ۲۱٪ از آمریکای لاتین .
🌐لینک خبر
https://t.me/durov/147
#رسانه_شناسی
#جنگ_رسانه_ها
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️سواد رسانهای و اطلاعاتی
💢زیستن در فضای مجازی بدون کسب سواد رسانهای و اطلاعاتی، مشکلات ناخواستهای را بر کاربران تحمیل میکند.
«سواد رسانهای و اطلاعاتی مصرف، تولید، کشف، ارزیابی و به اشتراک گذاشتن اطلاعات و درک ما را از خود و دیگران در جامعه اطلاعاتی نشان میدهد» (ایرتون و پوزیتی، ۱۳۹۸، ص ۱۳۶).
👤دبلیو جیمز پاتر (JamesPotter) نظریهپرداز صاحبنام حوزه ارتباطات و سواد رسانهای نیز معتقد است: «سواد رسانهای، مجموعهای از دیدگاههاست؛ دیدگاههایی که ما در برخوردهای رسانهای خود بهمنظور تفسیر معانی پیامهای دریافتی به طور فعالانه از آنها بهره میگیریم.» (پاتر، ۱۳۹۱، ص۶۸).
💢 سواد رسانهای و اطلاعاتی مانند نورافکن، پرتوهای نوری خود را بر تاریکخانههای پیامهای تودرتو و پیچیده رسانههای اجتماعی میاندازد و مرزهای دنیای واقعی و دنیای ساختگی را برجسته میکند.
💢 به گفته پاتر «کسب سواد رسانهای بیشتر، به شما دیدی بسیار شفافتر میدهد تا مرز میان دنیای واقعی و دنیای ساخته شده به دست رسانهها را تشخیص دهید. وقتی شما از سواد رسانهای برخوردار باشید، نقشهای در دست دارید که برای هر چهبهتر گام برداشتن در دنیای رسانهای به شما کمک میکند و بدون اینکه بخواهید با پیامهای مخرّب روبهرو شوید، تجربه و اطلاعات مدنظرتان را کسب خواهید کرد.» (همان، ص۴۵).
👤 مک نیر (Mc Nair) به نقش پررنگ سواد رسانهای برای ایفای کنش گری فعال در رسانههای آنلاین اشاره کرده است: «سواد رسانهای دیجیتال به حامی مهمی در فرهنگ سیاسی دموکراتیک تبدیل شده و به افراد کمک میکند نقش فعالی را در ارزیابی وضعیت اطلاعاتی که به شیوه آنلاین دریافت میکنند، ایفا نمایند.» (۱۳۹۸، ص۱۶۸).
💢 وقتی سخن از سواد رسانهای و اطلاعاتی کاربران به میان میآید، نباید آن را به سواد مدرسهای و دانشگاهی تقلیل داد. چرا که این مهم لازمه زیست در فضای دوم است.
👤اوکستراند (Oxstrand,2009) نیز در تعریف خود به بیان فرایند و اهمیت مهارتهای سواد رسانهای پرداخته است: «مهارتهای مرتبط با سواد رسانهای میتوانند در توانایی در چهار زمینه دسترسی، تحلیل کردن، ارزیابی و تولید خلاق خلاصه شوند. همه این مهارتها پیشرفت جنبههای شخصی تواناییهای خودآگاهی، تفکر انتقادی و توانایی حل مشکل را تقویت میکنند.» (به نقل از تقیزاده، ۱۳۹۱،ص۴۰).
💢فرایند کسب سواد رسانهای و اطلاعاتی زمانبر است. اما این دلالت نمیکند هر کاربر به هر خبری در رسانههای اجتماعی اعتماد کند. مصرف اخبار مانند مصرف غذا دارای تشریفات است. گرسنگی فرد، مجوزی برای مصرف هر نوع مواد غذایی نیست؟ یا وقتی فردی تشنه است نباید هر مایعی را بنوشد؟ شاید غذا و نوشیدنی مرگبار و مهلک باشد.
👤حجت اله عباسی
#سواد_رسانه_ای
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️حس اشباع شدن یا ادراک تحمیلی
💢 سود محوری نیازمند تشکیل بازار و طراحی نیاز برای مصرفگرایی است. تسلط بر سرزمینها با ارتش و سربازانی صورت میپذیرد که نگاهی بهظاهر وطنپرستانه دارد.
بهواسطه فعالیتهای مستمر این رفتار و نگاه دستخوش تغییر و رکود میشود به همین علت با ورود به دهه دوم قرن حاضر، حس اشباع شدن از تمامی چیزها که فرهنگ را زیر سلطه خود گرفتهاند، به حسی همگنی تبدیل شده است.
💢 برای دهههاست که بازی نهایی لیگ ملی فوتبال آمریکایی در روزهای یکشنبه Super Bowl Sunday بهنوعی به همکار ارتش آمریکا تبدیل شده است بنا بر اعلام وزارت دفاع ایالات متحده، از جنگندههای نیروی هوایی بگیرید تا چتربازان ارتش که در بین دونیمه بازیها فرود میآمدند ارتش ایالات متحده و لیگ ملی فوتبال آمریکا بیش از ۴۰ سال است که در تاریخ بازیهای لیگ فوتبال با یکدگر سهیم هستند.
💢 از زمان تشکیل سیا و وزارت دفاع با تصویب قانون دکترین امنیت ملی National Security Act در سال ۱۹۴۷ در دولت ترومن، به چالش کشیدن دکترین نظامی به هر نحوی با استفاده از سینمای جریان اصلی، رسانههای دیجیتال یا سیاستمداران وطنی به همان اندازه جذابیت داشته است که وجود خدا را نفی کنیم.
🔺 تقریباً ارتش آمریکا به طور عمده از طبقه اجتماعی کارگر تشکیل شدهاند این واقعیت است که این سربازها یا کارگرها به یک ایدئولوژی نیاز دارند تا میزان فداکاری آنها در این عرصه را توجیه کند و منطقی جلوه دهند حتی در اوایل سال ۱۹۹۰ زمانی که جنگ خلیجفارس شروع شد پنتاگون میبایست سیاست stop-loss Policy آغاز میکرد؛ زیرا تعداد نیروهای داوطلب به شدت کم شده بود.
💢در سال ۲۰۰۴ سه سال بعد از اینکه بوش جنگ بر ضد تروریسم را اعلام کرد، جان کری نامزد ریاستجمهوری آمریکا این خدمت داوطلبانه در ارتش را به سوءاستفاده و دورزدن قانون جذب سرباز برای ارتش تعبیر کرد. مسائل مربوط به سیاست، طبقه اجتماعی و ایدئولوژی در دو جنگ ایالات متحده بیشتر موردتوجه قرار گرفت و فیلمها بهصورت برجستهتری توجه عموم را به این موضوع جلب کردند. این ادراک تحمیلی توسط بازوی اجرایی رسانه یعنی هالیوود، خلأ ایدئولوژی افکارعمومی را پر میکند.
بازیهای کامپیوتری و ایجاد ادراک برای داشتن اسلحه
https://t.me/media_arma/2017
#نبرد_ادراکی
#سواد_رسانه_ای
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ پدر، مادر، مسئولین ما همیشه متهمیم!
🔺 چند سطری پیرامون "#دیدن_این_فیلم_جرم_است"
فیلم شاید اقتباسی از آژانس شیشهای دهه هفتاد باشد اما مشخصاً این پیام را با خود حمل میکند که بعد از بیست سال مسئله جامعه در قبال عدالتخواهی و ابعاد آن و نسبتش با مصلحتاندیشی به قوت خودش باقی است.
🔺 فیلم، روایت داستان امیر فرمانده پایگاه بسیج است که بیگانهای همسرش را طوری مورد ضرب و شتم قرار میدهد که منجر به سقط جنین میشود، امیر شخص مهاجم را بازداشت میکند بهمحض بازداشت، و سفارش افراد مهم برای آزادی وی تبدیل به یک بحران در سطوح امنیتی میشود.
🔺 برخلاف نظر برخی منتقدان که معتقدند این فیلم تماماً شعار است، فیلم حرف و اختلاف نگاه مردم و مسئولین را بازگو کرده و در لایهای دیگر به پررنگ نمودن آرمانها و هویت بخشیدن در وطندوستی پرداخته هویتی که در چند سال اخیر به بهانه واهی لگدمال شده است.
کارگردان در لایه دوم فیلم مسئله عدالتطلبی را با طراحی نماد در شخصیت امیر و ریحانه (همسر امیر) در پیوندی با داستان شهادت حضرت زهرا (سلامالله علیها) عنوان میکند امیر نماد امیرالمؤمنین (علیهالسلام) و ریحانه همسرش نماد حضرت زهرا (سلامالله علیها) ؛توسط یک بیگانه مورد حمایت برخی افراد ذینفوذ و مسئول مورد ضرب و شتم قرار میگیرد و جنین او سقط میشود.
🔺 امیر از حق شخصی و قتل فرزندش میگذرد اما از مسئول (ظاهراً وزارت امور خارجه) میخواهد یک سیلی به فرد مهاجم (تابعیت و پاسپورت انگلیسی دارد) بزند تا مبادا حیثیت ملی خدشهدار شود اما مسئول از این درخواست امتناع میکند. امیر مصلحت و منافع ملی را در ایستادگی در مقابل دشمن میبیند اما در مقابل، مسئولین مصلحت را در ماستمالی و تسامح به بهانه منافع ملی میدانند.
🔺 برخلاف آژانس شیشهای که حاج کاظم درکی از نگاه کلان و مسائل اجتماعی خرد ندارد امیر حالا رشد کرده و اتفاقاً تأکید میکند مقابله با تبعه انگلیس، آقازادهها (حتی فرزند برخی آیتاللهها) یعنی منافع ملی و حیثیت جمهوریت.
امیر (نماد نسل جوان) بهخاطر ذلتی که در برخی ساختارهای جمهوری اسلامی به علت سیاستهای منفعلانه اتفاق افتاده حتی به فرمانده خود با لباس سپاهی هم دستبند میزند یعنی کمکاری و مسامحه امثال او را هم در این شرایط سهیم میداند.
🔺 اما در آخر سردار موسوی (عموی امیر) که نماد تفکری از دل مردم معرفی میشود، هویت ملی و اعتقادی را حفظ میکند که نه درگیر تسامح و تساهل است و نه فاقد عقلانیت، سردار موسوی در این فیلم شاید نماد شهید س ل ی م ا ن ی است.
🔺 منطق حکمرانی ایجاب میکند رشد سیاسی مردم، قدرت حل مسئله و تحلیل شرایط در اتفاقات کل و جزء از طریق اقناع صورت پذیرد دیدن این فیلم جرم است نشان میدهد هنوز هم مردم در نگاه خود اختلافی عمیق با برخی دولتمردان با مسائل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی دارند همچنان که این موضوع در دیالوگ بین مسئولین مرتبط برای حل بحران در داستان فیلم مشاهده میشود.
🔺 مردم منافع ملی، دیپلماسی، چهره مطلوب بینالمللی را میفهمند به شرطی که به نام مصلحت در حقشان اجحاف نشود. شاید در نگاه برخی مسئولین #دیدن_این_فیلم_جرم_است، اما دیدن این فیلم شنیدن حرف مردمی است که با تحریم و وضعیت معیشتی میسازند اما با فساد و رانت و با روکش دین و منافع ملی! کنار نمیآیند
کاش سردارهای، "دیپلماسی باشعور" (در فیلم) سردار موسویها را به قتلگاه نمیکشاندند.
👤علیرضا پورمسعود
#سواد_رسانه_ای
#تحلیل_فیلم
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️ درگیری ترکیبی گام ماقبل شناختی
✍️ بخش سوم
🔺 هافمن در مقاله خود در سال ۲۰۰۷ با عنوان منازعات در قرن 21: ظهور جنگهای هیبریدی، از نمونههای تاریخی برای کشف مفهوم جنگهای هیبریدی استفاده کرد . هافمن ، درگیری های هیبریدی را به عنوان طیف وسیعی از حالت های مختلف درگیری از جمله قابلیت های متعارف ، سازمان دهی و تاکتیک های نامنظم ، اعمال تروریستی از جمله خشونت و اجبار و نابهنجاری های جنایی تعریف نمود.
🔺 هافمن سپس این تعریف را درباره چندین مورد تاریخی از جمله شورشیان ایرلند در سالهای ۱۹۱۹ و ۱۹۲۰ ، مجاهدین افغان در دهه ۱۹۸۰، شورشیان چچن در دهه ۱۹۹۰ و حزبالله لبنان در جنگ سال ۲۰۰۶ با اسرائیل مورد بررسی قرارداد. آنگاه هافمن مدعی میشود، حزبالله نمونهای از یک نیروی هیبریدی مدرن است، زیرا بر ترکیبی از ابزارهای نظامی و غیرنظامی تکیه دارد و هدف خود را از طریق تحرکات استراتژیک سازماندهیشده و با سلولهای غیرمتمرکز که از تاکتیکهای انطباقی مختلف استفاده میکنند، به دست میآورد.
🔺در سالهای بعد از انتشار مقاله هافمن، دپارتمان دفاعی آمریکا (وزارت دفاع) و اداره پاسخگویی دولتی (GAO) عبارت "جنگ هیبریدی" را مورد ارزیابی قرار دادند تا روشهای مورداستفاده دشمنان آمریکا و نیروهای متحد در عراق و افغانستان را بهتر توصیف کنند. در گزارشی که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد، به نظر آنها نیازی به تعریف رسمی جنگ هیبریدی بهعنوان یک زیرمجموعه منحصربهفرد از اصطلاحات جنگ (مانند جنگ بیولوژیک، جنگهای نامنظم، یا جنگ زمینی) نبود و وزارت دفاع آمریکا و GAO از مقامات و دانشگاهیان خواستند که جنگ هیبریدی را بهعنوان یک زیرمجموعه برای جنگ معرفی نکنند، اما این بیتفاوتی در سال ۲۰۱۴ با الحاق کریمه به روسیه به پایان خود رسید.
🔸ادامه دارد ...
#درگیری_ترکیبی
#جنگ_هیبریدی
#نبرد_ادراکی
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعترافات شنیدنی افسر سابق سازمان سیا
💢آنچه رسانههای دنیا برایمان روایت میکنند، چقدر به واقعیت نزدیک است؟
👤 جان استاکول؛ افسر سابق سازمان سیا:
🔹چهارصد روزنامهنگار با سازمان سیا همکاری داشتند. ما داستانهایی که میخواستیم را مینوشتیم و منتشر میکردیم. سپس همان داستان را برای خبرنگارانی در اروپا که از ما حقوق میگرفتند میفرستادیم تا پوشش دهند.
🔸سیا به بعضی از نویسندگان پول میداد که برایش کتاب بنویسند!
#عملیات_فریب
#جنگ_رسانه_ای
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@Media_arma
👤 ابراهیم علیزاده، سردبیر تجارت نیوز در حساب شخصی توییتر خود نوشت:
💢 درآمد ۶۰۰ اینفلونسر برتر اینستاگرام فارسی به اندازه کل درآمد تبلیغات سازمان صداوسیما است./مدیر مرکز پژوهشی«بتا»(دنیای اقتصاد)
💢 پ.ن:طبق آخرین اعلام،تعداد کارمندان صداوسیما بین ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر تخمین زده میشود.
#رسانه_شناسی
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️واقعیت یا مجاز
🔺 با تفکر انتقادی به رسانهها و محتواهای آنها میتوانیم واقعیت را بهتر درک کنیم.
#سواد_رسانه_ای
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
🔺جا زدن تصاویر مربوط به سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۷ به جای سوختبرها
❌ فارغ از اینکه قضیه سوختبرها درست هست یا غلط، تشخیص خبر صحیح از غلط مهارتیست که نیاز اساسی ماست.
✅واحد رسانه مؤسسه مصاف
✅ @media_arma
#اینفوگرافی_اختصاصی
⭕️ با این ۵ سوال میتوانیم ذهن خود را در مقابل فریب های رسانه ای ایمن کنیم
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سخنان جالب ریکی جرویس خطاب به سلبریتیها
🔺شما در جایگاهی نیستید که برای مردم در مورد چیزی سخنرانی کنید
🔺شما هیچ چیزی از دنیای واقعی نمیدانید
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم در فضای مجازی عاشق نشوید یعنی همین :))
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️با تکنولوژی دیپ فیک مرز های بین جعل و واقعیت به حدی کمرنگ شده که تشخیص آن جز با داشتن #سواد_رسانه_ای امکان پذیر نیست
✅ @media_arma
📖 #معرفی_کتاب
⭕️ دوستانی که به دنبال یک سیر مطالعاتی خوب برای بحث #سواد_رسانه_ای هستن میتونن از این کتاب ها شروع کنن
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #آموزش تشخیص آواتار فیک در توییتر
🔺 البته برخی از تصاویر، توسط فتوشاپ یا سایتهای هوشمند خلق چهره ساخته میشود که قابل سرچ در گوگل نیست.
✅ @media_arma
🔴 وقتی رسانه سعودی اینترنشنال سرباز رژیم صهیونیستی را پژوهشگر معرفی میکند ‼️
⛔️ #دروغ_پراکنی
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️داشتن نگاه انتقادی و تجزیه و تحلیل و تحقیق در مورد داده هایی که از طریق افراد و یا رسانه ها به ما میرسد ذهن ما را در مقابل فریب ها محافظت میکند.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شاید برای شما هم پیش اومده باشه که جنسی رو فقط بخاطر تبلیغات جذاب اون بخرید در حالی که اصلا نیازی به اون جنس نداشتین
🔺در این کلیپ یاد میگیریم که چطور اون نقطه ای که در تبلیغات باعث میشه ما قانع بشیم به یک خرید رو پیدا کنیم
🔺وقتی بتونیم اون نقطه رو پیدا کنیم میتونیم بصورت منطقی و عقلانی تصمیم بگیریم در مورد خریدمون
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ در این کلیپ روش صحیح پیگیری اخبار و صحت سنجی اخبار را می آموزیم.
🔺آموختن روش صحیح تحقیق و بررسی دقیق اخبار ابزارهاییست که ذهن ما را در مقابل انواع فریب رسانه ای محافظت میکند.
✅ @media_arma
👤پاسخ استاد #رائفی_پور به سوال یکی از مخاطبین با این مضمون که آیا ما میتوانیم دشمن را مورد تمسخر قرار دهیم؟
🔺نکاتی که استاد در این منشن با توجه به روایات و سیره اهل بیت(علیهمالسلام) به آن اشاره کردند از نظر رسانهای به شدت مورد توجه است.
⭕️ دشمنی که در دشمنیاش هیچ حد و مرزی نمیشناسد و هر جنایتی از او سر میزند باید در تمام ابعاد ممکن ضربه بخورد.
🔺 بدیهیست در بحث #جنگ_رسانه_ای استفاده از انواع #طنز میتواند ضربه جدی بر پیکر پوشالی جبهه باطل وارد کند و کنار گذاشتن چنین سلاح کارآمدی در جنگ رسانهای آن هم به بهانه اخلاق مداری اشتباه محض است.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وقتی چشمان مخاطب آنچه که حقیقت ندارد را میبیند‼️
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کانال خبری اصلاح طلب پرس با استفاده از عبارت (گفته میشود) سعی دارد ضمن القای اتهامات مد نظر خود عملا گوینده این ادعای سراسر دروغ هم نباشد.
🔺این یکی از تکنیک های رسانهای این جماعت دروغ پرداز است.
🔺حال آنکه حتی براندازها نیز معترف به حضور پرشمار طرفداران استاد #رائفی_پور در توییتر و دیگر شبکههای اجتماعی هستند.
🔺چند پست اخیر هوادارن رائفیپور در نقد عملکرد دولت که با اقبال مخاطبان مواجه شده بود، هوادران روحانی را به این اراجیف گویی انداخته است.
🔺اما با این وجود پنبه ادعای واهی این قبیله دروغ پرداز را چوب میزنیم
تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد
⛔️قضاوت با شما...
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma