آرما مدیا
@media_arma
♦️شایعه سازی
🔺زمانی که جریان خبری از بین افرادی شروع می شود که از حقیقت موضوع دورند، شایعه، آغاز می شود و تکرار آن، بدون ارائه برهان و دلیل، ادامه می یابد؛ تا تقریبا بسیاری از مردم، آن را باور می کنند و سرانجام، شیوه معینی برای ترویج آن در پیش گرفته می شود؛ مانند «آنها می گویند. ..» یا «از یک منبع مسئول شنیده ام که. ..» یا «اخبار دقیقی دارم مبنی بر این که...» و مانند آنها.
🔺می توانیم بگوییم که شایعه، برای به انجام رساندن دو وظیفه همراه هم انتشار می یابد؛ اولین وظیفه، بیان و تفسیر تنش احساسی است که افراد حس می کنند و وظیفه دوم، تسکین این تنش است.
🔺در شرایط عادی، اخبار از طریق منابع قابل اطمینان و رادیو و تلویزیون پخش می شود و شایعه، کمتر ظهور و بروز می یابد؛ اما وقتی فشار روحی و سردرگمی به وجود می آید، شایعه نیز گسترش می یابد.
🔺شایعات از پشتوانه و شواهد محکمی برخوردار نیستند؛ اما به دلیل خودداری منابع رسمی از انتشار اطلاعات و اخبار کافی و شواهد که گاهی به خاطر دسترسی نداشتن و گاهی به لحاظ اعمال سانسور است، شایعه به سرعت و از طریق تکرار در میان مردم، در سطح وسیعی گسترش می یابد و این تکرار، از آن جهت است که نیازهای هیجانی مردم را برآورده می کند.
🔺برای مثال در روزهای اخیر، رسانه های زرد با پخش نقل قولی کذب از آقای رئیسی مبنی بر اینکه آب رسانی به خمین و قم واجب تر از خوزستان است چراکه خمین محل تولد امام راحل و قم مرکز تشیع می باشد درصدد شایعه پراکنی و حمله رسانه ای برای بدبین کردن مردم نظر نسبت به ایشان بودند.
✅ @media_arma
💯جذب مخاطب با ذائقه شناسی
🔅مخاطب امروزی به دنبال مطلبی کامل و گویا اما بسیار کوتاه است و حوصله متن های طویل و سخنان طولانی را ندارد فلذا بهتر است در محتوای رسانه ای خود از زیاده گویی پرهیز کرده تا بتوانید مخاطبان بیشتری را جذب کنید.
🔅مخاطب امروز به دنبال رسیدن به مفهوم صریح و صحیح به سریع ترین شیوه ممکن است و از مقدمه چینی ها و مطالب طولانی و اضافی که این سرعت را کند کند بیزار است.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ وقتی از استراتژی رنگ صحبت میکنیم، از چه صحبت میکنیم؟ رنگها، این تشعشعات سفیدرنگ و نامریی در فرکانسهای مختلف، تاثیرات هورمونی زیادی بر ذهن و جان شما میگذارند.
درست مثل تشعشعات رادیو اکتیو و هستهای، و شایدم از آنها قویتر!
🔹️به لباسهایتان دقت کنید!! فقط کافیست سرتان را بچرخانید یا صفحه گوشیتان را عوض کنید تا بتوانید حاکمیت رنگها را در زندگی خودتان ببینید.
🔹️ما در این ویدیو بارزترین خصوصیات رنگها در طراحی لوگوها و برندهای معروف دنیا را مثال زدیم. مطمئنا شما فکر نمیکنید که انتخاب رنگها بر اساس سلیقه و فقط یک نکتهی زیبایی شناختیست!!!
🔹️اما چرا مدیران رسانهای اینقدر به رنگها اهمیت میدهند؟ یا اگر رنگ خیلی از برندها را عوض کنیم چه اتفاقی میوفتد؟
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️🚨 میگویند یک طرحی داره تصویب میشه که توی دو سه سال آینده دیگه هیچ چیزی ازاین اینترنتی که امروزه میشناسیم باقی نمیمونه!
✅ پاسخ دقیق و کارشناسانه سید عباس مرادی (یکی از طراحان طرح) به شبهات پیرامون #طرح_صیانت
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️عکاسی VS تصویر سازی
🔹️بسیاری از تصاویری که در فضای مجازی با آن مواجه میشویم در اصل ادیت خورده اند و شاید شباهت بسیار کمی با تصویر نخستین داشته باشند.
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍کلاه برداری های #استارلینک ای!
سایتی که بیتکوین دریافت میکند تا به شما اشتراک #اینترنت_ماهواره_ای استارلینک بدهد یک کلاه برداری اینترنتی است!
✅ @media_arma
⭕️رژیم غذایی برای هرکس مشخص میکند چه موادی را باید مصرف کند و از مصرف چه موادی باید بپرهیزد تا سالم بماند، در فرآیند سواد رسانه ای یاد میگیریم رژیم مصرف رسانه ای مان را خودمان تعیین کنیم. برای اینکار باید به سه پرسش زیر به خودمان پاسخ دهیم:
1⃣با توجه به فواید رسانه مورد نظر، صرف چه میزان زمان برای آن مناسب است؟
2⃣میزان استفاده از رسانه مورد نظر در مقایسه با رسانه های دیگر باید چگونه باشد؟
3⃣چگونه باید از رسانه مورد نظر استفاده کرد؟
✅ @media_arma
🔺به تازگی ایسپا در طی نظرسنجی از افراد بالای ۱۸ سال در سطح کل کشور به آمار های جالبی در خصوص استفاده از رسانه های اجتماعی مختلف رسیده است که میتواند راهنمای خوبی برای فعالان رسانه ای باشد.
🔺در صدر جدول به ترتیب: واتساپ با ۷۱/۴ درصد مخاطب، اینستاگرام با ۵۳/۱ درصد مخاطب، تلگرام با ۴۰/۴ درصد مخاطب و روبیکا با ۸/۶ درصد مخاطب قرار دارد که این میزان مخاطب میتواند یکی از مولفه های تعیین کننده حضور فعالان مجازی برای تاثیر گذاری در هر یک پلتفرم ها باشد.
🔺البته باید دقت کرد اپلیکیشینی مانند واتساپ امکانات لازم برای اثرگذاری گسترده همچون اینستاگرام یا تلگرام را ندارد و حضور مخاطبین در این پلتفرم موجب تغییر این شرایط نخواهد شد و یا از سوی دیگر هیچگاه مخاطبان کم توییتر موجب کاسته شدن از ارزش بستر موجود در توییتر برای مطالبه گری و یا کار جهانی در این فضای خاص نمیشود و از طرفی کلاب هاوس نیز با وجود مخاطبین کم به علت حضور مسئولین یا چهره های سرشناس فراتر از گستره خود با خبرسازی در رسانه های دیگر اثرگذاری غیرمستقیم گسترده ای روی مخاطبین دارد.
✅ @media_arma
💯جذب مخاطب با ذائقه شناسی
🔅مسائل اجتماعی و موضوعات سیاسی مطالبی خشک و جهتداری هستند که مطرح کردن آنها به شکل خام ممکن است نه تنها موجب حل شدن آنها نشود بلکه مشکل را پیچیده تر نیز بکند به همین جهت باید برای طرح چنین موضوعاتی، آن را به وسیله طنز یا هنر برای مخاطب جذاب کنیم تا با ذائقه آن تطابق داشته باشد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تحولات در روزنامه نگاری
🔺با گذر زمان و شناخت ابعاد مختلف انسان و نحوه تفکر او، روزنامه نگاری به سمت سازمان یافته تر شدن حرکت کرد و دیگر در روزنامه نگاری از هر قلمی در خصوص هر موضوعی استفاده نمیشد. در ادامه این متون سازمان یافته آرام آرام جای خود را به تصاویر بیشتر و رنگی تر و مطالب کوتاه تر و جذاب تر برای مخاطبان دادند و بدین ترتیب شکل روزنامه نگاری دستخوش تغییرات اساسی قرار گرفت. این تغییرات ممکن است در آینده به اشکال دیگری ادامه پیدا کرده و روزنامه نگاری به شیوه های جدیدتری ادامه پیدا کند.
✅ @media_arma