همصدایی بلندگوهای داخلی با رسانه های خارجی
وقتی نمایندگان سابق در خباثت رسانه ای از رادیو فردا سبقت میگیرند
🔺دو تن از نمایندگان مجلس سابق، بدون اشاره به حضور سفیر انگلیس در عکس جنجالی که یادآور تحقیر ایرانیان شده است جالب توجه است.
✅ @media_arma
🔴خودشیفته دیجیتالی
🔺انجمن روانپزشکی آمریکا،تمایل عکس گرفتن از خود یا همان عکس سلفی را به عنوان اختلال روانی تایید کرده است که آن را اصطلاحا «سلفیتیس»( selfitis)، نامیده اند.
💢تعریف سلفیتیس: «تمایل وسواسی- اجباری برای گرفتن عکس از خود وفرستادن آن در شبکههای اجتماعی،تابتوانند کمبود عزت نفس و شکاف حاصل از فقدان صمیمیت راجبران نمایند و در سه سطح رده بندی می شود:مرزی،حاد و مزمن.»
1⃣اگر روزی سه عکس سلفی ازخود میگیرید،اما آنها رادر شبکههای اجتماعی به اشتراک نمیگذارید،در رده سلفیتیس مرزی قرار میگیرید.
2⃣اگر روزی حداقل سه عکس ازخودتان را به این شبکهها ارسال میکنید،دچاراختلال سلفیتیس حاد هستید.
3⃣اگر اشتیاق غیرقابل کنترلی برای گرفتن روزانه شش عکس از خود وارسال آنهارا تجربه میکنید،شما دچار اختلال سلفیتیس مزمن هستید.
📍افرادی بامشخصههای «توجهطلب با اعتماد بهنفس پایین»،«خودشیفتهها»، «افراد دوری گزین»،«افرادی که به دنبال آخرین مد هستند»،«وابستگی ایجاد شده به دنبال انتشار عکس و دریافت لایک»بیشتر درگیر این حالت هستند.این پدیده ها میتوانند اختلال «خودشیفتگی دیجیتالی» را به همراه داشته باشد.
✅ @media_arma
🔴نکاتی در خصوص جریان سازی رسانه ای
1⃣ هدف از جریان سازی تغییر یا تثبیت نگرش و افکار عمومی نسبت به یک مقوله به طور دلخواه است
2⃣ وسایل ارتباط جمعی همانند تلویزیون، رادیو، خبرگزاریها، شبکههای اجتماعی و ... ابزارهای ایجاد و انتشار جریان سازی هستند
3⃣ مالکان رسانهها، حکومتها، سیاست گذاران، بنگاههای تبلیغاتی و ... میتوانند منبع جریان سازی باشند
4⃣ جریان سازی در قالبهای رسانهای ارائه میشود مانند برنامههای آموزشی، تفریحی، خبری و ... . در این زمینه پیام رسانه، نقش ویژهای را دارد
5⃣ جریان سازی در طول یک فرآیند و به صورت تدریجی، نظام مند و غیر مستقیم ارائه میشود.
✅ @media_arma
🛑شمر زمانه یا عزادار حسین علیه السلام
🔺در ضد اسلام بودن مسئولین آمریکایی و رسانه های فارسی زبان خارجی ذره ای شک وجود ندارد اما با این شرایط این روزها در یک اتفاق جالب، مسئول روبه صفت دموکرات آمریکایی درحالیکه خود شمر زمانه بوده و به خون مسلمانان و کودکان و زنان بیگناه تشنه است به تبعیت از جد فکری خود، یزید، با سوء استفاده از امور احساسی جامعه هدف جنگ رسانه ای اش، مردم ایران، پیام تسلیت برای محرم فرستاد.
🔺گرچه اقداماتی اینچنینی تازگی نداشته و قبلا هم چنین جماعتی در جهت تحت تاثیر قرار دادن احساسات ایرانیان در پاسداشت بزرگترین عید مردم ایران، نوروز، پیام تبریک فرستاده بودند؛ اما سوالی که ذهن نقاد هر ایرانی را باید به خود مشغول کند این است: چه شده دولتمردانی که از هیچ جنایت و تحریمی علیه مردم ایران دریغ نکرده اند به یکباره یاد شعائر و اعیاد و مراسمات ایرانیان افتاده و پیام گرامیداشت برای آنها میفرستند؟ آیا حقیقتا به خاطر اهمیت ایرانیان نزد این جماعت است؟ و یا نه، قصد شوم دیگری در سر پرورانده اند؟
☜مراقب باشیم بازی نخوریم.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕تکنیک مدیریت حواس در رسانه
در این تکنیک با توجه به مسائل روز و مشکلات اجتماعی سعی بر آن است که ذهن و حواس مخاطب، درگیر موضوعی فرعی شود؛ به گونهای که تمام اذهان عمومی از موضوع اصلی پرت شود و مردم حواسشان فقط به موضوع فرعی گرم شود تا در زمینه اصلی هدف و نیتشان پیش روند
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍این روزها مهمترین اصل #سواد_رسانه آنست که مهره انتشار اخبار نادرست نشوید.
قبل از ضریب دادن به یک خبر، ابتدا آن را تحلیل کنید که منشأ آن کجاست و هدف آن چیست، چه بخش هایی از آن صحیح است و چه بخش هایی دروغ.
دشمنان درحال سوء استفاده از احساسات پاک شما، برای انتشار اخبار کذب هستند.
https://twitter.com/media_arma/status/1426838133862191107?s=19
✅ @media_arma
🔴روش های رایج برای موفقیت پروپاگاندا
🔻برچسب زدن: برانگیختن وحشت یا تعصب افراد جامعه علیه یک گروه.
🔻شعار های فریبنده: دادن شعارهایی با مفهوم مبهم و کلّی.
🔻حمله شخصی: حمله کردن به شخصیت فرد؛ اتهام روابط نامشروع یا خیانت به کشور به جای رد کردن منطقی افکار و سخنان او.
🔻تکرار: تکرار بی وقفه یک حرف، مخصوصاً اگر یک شعار ساده باشد، باعث می شود که کم کم به عنوان یک حقیقت بدیهی پذیرفته شود.
🔻توسل به اکثریت: القای این حس که اکثریت مردم پیرو این فرد یا حزب هستند و پیروزی آن قطعی است.
🔻دروغ بزرگ: بیان دروغی چنان بزرگ که هیچ کس فکرش را هم نمیکند که کسی آنقدر بی شرم باشد که چنین گستاخانه حقیقت را تحریف کند، در نتیجه همگان آن دروغ را باور خواهند کرد.
✅ @media_arma
همزمان با قدرت گرفتن طالبان در افغانستان جنگ روانی بواسطه دلار های سعودی استارت زده شد
تا از طریق جوسازی های رسانه ای برنامه ریزی دقیقی برای ایجاد تفرقه بین مردم افغانستان صورت پذیرد.
محور این تفرقه افکنی ها مانند آنچه برای ایران در تلاش هستند، در درجه اول مذهبی و بعد بر سر زبان فارسی خواهد بود.
✅ @media_arma
💢روش های غلبه بر اضافه بار اطلاعاتی
🔺اضافه بار اطلاعاتی زمانی رخ می دهد که میزان اطلاعات ارائه شده به فرد بیش از ظرفیت مغز برای پردازش آنها باشد. فضای مجازی مستعد ایجاد اضافه بار اطلاعاتی است. برای مقابله با این معضل شیوه های زیر پیشنهاد می شود:
🔺برنامه ریزی برای استراحت: زمان هایی را مشخص کنید که از تکلیف یا کامپیوتر دور باشید. این کار باعث می شود مغز شما نفس بکشد و چشم انداز و کارهایی که باید انجام دهید را دوباره بازبینی کنید.
🔺ایجاد محدودیت: از آنجایی که اینترنت و فضای مجازی 7 روزه و 24 ساعته در اختیار است. می توانید زمان هایی که صرف کار با کامپیوتر و بررسی منابع می کنید را کم و در عوض کیفیت منابع را بهبود ببخشید.
🔺تناسب بین فضای فیزیکی و مجازی: اطمینان حاصل کنید که کامپیوتر و میز شما و همچنین محیط اطراف شما به خوبی سازمان یافته باشند.
✅ @media_arma
🔴تفاوت شبکه اجتماعی و رسانه اجتماعی
🔺میتوان با بررسی مطالعات انجامشده و اظهار عقیده صاحبنظران فضای سایبر به این جمعبندی رسید که مفهوم رسانههای اجتماعی مجازی فراگیرتر از مفهوم شبکههای اجتماعی مجازی هستند و شبکههای اجتماعی مجازی در دل رسانههای اجتماعی جا میگیرند.
🔺در یک شبکه اجتماعی، فرد قابلیت عضو شدن دارد و فقط با لاگاین کردن (Login) قادر به ایجاد شبکه خود است. مثلا؛ فیسبوک یک شبکه اجتماعی است، اما رسانه اجتماعی رسانهای است که محتوای آن را کاربران تولید میکنند، ولی افراد غیرعضو هم میتوانند به محتوای آن دسترسی داشته باشند.
🔺از این زاویه، فیسبوک یک شبکه اجتماعی و یوتیوب یک رسانه اجتماعی است. گروه در تلگرام، یک شبکه و ویکیپدیا یک رسانه اجتماعی است.
🔺از زاویهای دیگر میتوان رسانههای اجتماعی را مفهومی در مقابل رسانههای صنعتی مانند مطبوعات، رادیو و تلویزیون قلمداد و شبکههای اجتماعی مجازی را پلتفرمهای جدید مبتنی بر وب2 در برابر فنآوریهای نسل اول وب ارزیابی کرد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شایعه سازی
🔺شایعه سازی امری اجتماعی ست که میتواند روی زندگی تک تک افراد یک جامعه تاثیر بگذارد بطوریکه باید گفت آخر بازی دود آتشی که شایعه سازان درست کرده اند چشمان خودشان را نیز کور میکند.
✅ @media_arma
⛔️پرپر شدن اخلاق رسانه ای توسط نامردان رسانه ای
📌حسین دهباشی کارگردان مستند انتخاباتی حسن روحانی و فارغالتحصیل دانشگاه امنیتی سوآز انگلستان (هم دانشگاهی محمدعلی شعبانی جاسوس) که به گفته خودش قبلا شعار "من سرهنگ نیستم من حقوقدان هستم" را برای تبلیغات و رای آوری روحانی تنظیم کرده بود، به تازگی زمانی که قصد عملیات روانی برای اقناع افکار عمومی جهت ورود نیروهای ایران در "جنگ" بین دولت افغانستان و طالبان را داشت و با پاسخ قاطع یک کاربر توئیتری مواجه شد، به فحاشی روی آورده و چهره واقعی خود را به نمایش گذاشت.
📌البته با کمی بررسی مشخص میشود وی در حواله کردن توهین های رکیک به منتقدانش بی سابقه نبوده و گویا فحاشی وانجام اقداماتی خلاف اخلاق رسانه ای برای بستن دهان منتقدان سیره و روش کار وی به حساب میآید.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جدول تناوبی عناصر با چاشنی رسانه
🔺گوگل ابزار جدیدی به سرچش اضافه کرده که کاربران با استفاده از آن میتوانند به جدول تناوبی عناصر به صورت اینتراکتیو دسترسی داشته باشند.
🔺این ابزار با سرچ عبارت periodic table و فشار دکمه explore elements در سمت راست صفحه یا از طریق این لینک قابل دسترسی است.
🔺کاربران از طریق این جدول تناوبی میتوانند با انتخاب هر عنصر، ساختار اتمی سه بعدی اون که شامل هسته اتم و الکترون هایی که حول آن در چرخش هستند را مشاهده کنند، همچنین آنها قادر هستند خلاصه ای از هر عنصر، جرم اتمی، چگالی، نقطه ذوب و جوش آن عنصر را بیابند .
⚠️ جهت مشاهده لینک فیلتر شکن خود را روشن کنید!
✅ @media_arma
🛑تفکر انتقادی
🔺برای کسب سواد رسانه ای و داشتن قدرت تجزیه و تحلیل درست از مسائل باید تفکر انتقادی را فرا گیرید.این تمرین ساده را امتحان کنید تا بتوانید به صورت انتقادی فکر کنید. به چیزی فکر کنید که شخصی به تازگی به شما گفته است. سپس از خود، سوالات زیر را بپرسید:
📌چه کسی این مطلب را گفت؟ و یا آیا اهمیت دارد که چه شخصی این مطلب را گفته است؟
📌آنها حقیقت را گفتند یا نظراتی دادند؟ آیا آنها تمام حقایق را گفتند؟ آیا آنها چیزی را جا انداختند و نگفتند؟
📌این مطلب را کجا گفتند؟ در محفل عمومی بیان کردند یا محفل خصوصی؟
📌چه زمانی این مطلب را گفتند؟ قبل، در حین یا بعد از رویداد مهمی بوده است؟
📌آنها چگونه و با چه حالتی اظهار نظر کردند؟ آنها شاد، عصبانی، خشمگین یا غیرعادی بودند؟
📌افراد از بیان این مطلب دنبال چه نتیجه ای بودند؟
✅ @media_arma
🔴چرا فراگیری سواد رسانه ای مهم است؟
🔺آموزش «سواد رسانه ای» بهعنوان مهارتی جهت مقابله با جنگ رسانه ای است که منجر به افزایش ظرفیت تحلیل شهروندان در مواجهه با رسانه ها شده و باعث می شود تا آنان به جای آنکه تسلیم محتوای پیام های رسانه ای شوند و منفعلانه هر آنچه دریافت می کنند بپذیرند، تلاش کنند تا بهعنوان یک مخاطب فعال معنای نهفته در پیام ها را درک و به رمزگشایی و ارزیابی پیام ها بپردازند و برخوردی فعالانه با پیام های رسانه ای داشته باشند.
🔺اگر شهروندان یک جامعه از سواد رسانه ای کافی برخوردار نباشند، قطعا نخواهند توانست در فضای سنگین رسانه ای جهان امروز، مسائل و وقایع را به درستی تعبیر و تفسیر کنند.
•سطرهایی از کتاب سواد رسانه ای مولف معصومه نصیری•
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عملیات روانی به سبک دهه ۴۰ هجری
🔺با وجود اینکه به هیچ عنوان گستردگی و قدرت عملیات روانی در عصر رسانه را نمیتوان با روزگاران گذشته مقایسه نمود اما آنچه مسلم است این است که دشمن تماما در این روش به جهل و ترس مردم امید بسته و از جهات دیگر دست بسته است.
✅ @media_arma
🔴پیامدهای منفی شبکههای مجازی
اضطراب اطلاعاتی: حس سرخوردگی حاصل از احساس گناه به واسطه باخبر نبودن یا دیر باخبر شدن از اخبار شبکههای اجتماعی، نوعی اضطراب اطلاعاتی (اضطراب داده) است.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️دریدن مرزهای بیشرفی در دشمنی با دستگاه حسینی
همزمان با آغاز دهه محرم رسانه های معاند خارجی و کانال های پولی داخلی نیز به هر نحو و شیوه ای فعالیت های خود را علیه دستگاه حسینی آغاز نمودند بطوریکه در کمال بی شرفی با سوء استفاده از فضای تاریک محل عزاداری و زاویه دوربین ها و سایه ی عزاداران و همچنین با کم کیفیت کردن ویدیو تلاش کردند حضور عزاداران را به صورت انبوه و خلاف پروتکل های مصوب شده نشان دهند درحالیکه حقیقت چیز دیگری است.
🎥ببینید‼️
✅ @media_arma
🔴ویژگی های رسانه های اجتماعی
🔺از وظایف کم تا وظایف زیاد: وظایف کاربران در رسانههای اجتماعی از وظایف آسان و کوچک، به وظایف بزرگ و پیچیده تبدیل میشود.
🔺افزایش اعتبار: رسانههای اجتماعی، فضایی برای ایجاد اعتبار توسط اشخاص، شرکتها و سازمانها است.
🔺تولید محتوا توسط کاربر: بنیان اصلی رسانههای اجتماعی بر تولید محتوا توسط کاربران قرار گرفته است.
✅ @media_arma
🔴پیامدهای منفی شبکههای مجازی
🔹گسترش محتواهای غیر اخلاقی: در زمانهای نه چندان دور، حتی در فضای وب نیز اندک حرمتی وجود داشت و کسانی که قصد داشتند به کارهای بیهوده و انتشار محتوای غیراخلاقی بپردازند، پنهانی عمل میکردند. اما این روزها همه جا محتوای غیر اخلاقی به چشم میخورد و فایلهای هرزه نگاری هر لحظه به روزرسانی میشوند و به آسانی در دسترس است.
✅ @media_arma
"بسم الله الرحمن الرحیم"
🔴 نکات فنی طوفان توییتری روز و شب عاشورا :
#Hussain
1⃣اگر در زمان طوفان توییتری آنلاین نیستید میتوانید از طریق نسخه وب توییتر توییت های خودتان را از قبل عملیات زمان بندی کنید.
2⃣لطفا همه توییت ها و فشار اصلی کار را برای ساعات اولیه ترندینگ (ساعت ۲۲) آماده کنید با این کار ترندینگ پرقدرت و قوی تر انجام میشود.
3⃣لطفا با فاصله ی ۳ الی ۵ دقیقه توییت و ریت بزنید تا توسط توییتر دچار محدودیت نشوید.
4⃣سعی کنید تا جایی که ممکن است زیاد منشن نداده و از استفاده از منشن های تکراری خودداری کنید چرا که توییتر به منشن های تکراری به شدت حساس است.
5⃣اگر با چند اکانت توییت میزنید، توییت های خودتان را فیو و ریت نکنید چرا که توییتر روی این موضوع به شدت حساس است و این کار همپوشانی شده و موجب افزایش احتمال تعلیق حساب توئیتری تان میشود.
6⃣اگر در نگارش توییت های خود از مطالب کانال های عمومی استفاده میکنید حتما در متن توییت تغییراتی همچون تغییر مکان ویرگول، نقطه و...را اعمال کنید چرا که استفاده از مطالب تکراری بشدت موجب حساسیت توئیتر روی اکانت شما میشود.
7⃣اگر توییتر حین عملیات از شما تست ربات گرفت به مدت ۳۰ دقیقه فعالیت خودتان را متوقف کنید، بعد از آن مدت می توانید به فعالیت خود ادامه بدهید.
*توجه کنید که رعایت فاصله ی زمانی ۳ الی ۵ دقیقه بین هر توییت یا ریتوییت خیلی مهم است.
8⃣اگر در حین عملیات، توییتر اجازه ی توییت یا بازتوییت کردن را به شما نداد به هیچ وجه نگران نباشید، بعد از گذشت یک ساعت توییتر مجددا اجازه فعالیت به اکانت شما را خواهد داد.
9⃣در محتوای خود دقت به خرج بدهید !
به هیچ وجه علیه قوم و مذهب خاصی به صورت مستقیم توییت نزنید چرا که در این صورت احتمال ریپورت شدن و از دست دادن اکانتتان وجود دارد.
*توصیه میشه توییت ها رو قبل از فرستادن یک بار به انگلیسی ترنسلیت کنید و مطمئن بشوید ترجمه اش حساسیت برانگیز نیست.
*سعی کنید با کنایه حرفتان را بزنید تا درصورتی که توییت شما به انگلیسی واگرد شد معنای مبهمی داشته باشد با این کار از هرگونه آسیب احتمالی به اکانت جلوگیری میشود.
🔟حتما به دیکته هشتگ ها توجه کنید !
حتما در هشتگ #Hussain از (H) بزرگ در ابتدای هشتگ استفاده کنید همچنین حواستان باشد که از (u) و دبل (s) در هشتگ استفاده شده باشد!
به همین منظور و برای راحت تر شدن کارتان "سعی کنید هشتگ درست را کپی کنید یا خودتان هشتگ را تا آخر بنویسید و به پیشنهادات توییتر توجهی نکنید" تا چنین مواردی موجب بالا آمدن هشتگ انحرافی و هدر رفتن انرژی تایم لاین و در نهایت خراب شدن ترندینگ نشود!
1⃣1⃣برای جلوگیری از ریپورت هشتگ به عنوان اسپم سعی کنید، مطلقا منشن خالی شامل هشتگ و توییت تکراری نزنید.
* ریتوییت کردن توییت کسانی که آنها را فالو ندارید، توییت های سایر زبان ها و... هم برای ترند شدن هشتگ تاثیرگذار است!
ان شاءالله با رعایت نکات بالا مشکلی برای اکانت شما در عملیات پیش نمی آید
✅ @media_arma
⁉️باتوجه به اینکه جناب آشنا زد گاراژ
به نظر شما دهباشی با خودشیرینی اخیر در جوسازی منفی رسانه ای علیه طالبان تونسته تو دل اصلاح طلبان جا باز کنه برای رسیدن آرزوی دیرین خود، یعنی حکومت رسانهای اصلاح طلبان در ری یا دارن حمالی ازش میکشن؟
✅ @media_arma
🛑کانال BBC فارسی در حالی از گردهمایی های مذهبی با جمعیت فشرده صحبت میکند که خود نیز تصویری جز عزاداری در فضای باز و با رعایت فاصله مناسب و پروتکل های بهداشتی برای الصاق به متنش نداشته است‼️‼️
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍اگر جهاد خبری #حضرت_زینب سلام الله علیها، پس از واقعه عاشورا نبود، گویا چنین اتفاقی هرگز رخ نداده!
اقدامات رسانه ای دقیق و به موقع، کم از اصل واقعه نیست
#Hussain
✅ @media_arma