📸 بهروز شعیبی: صحبتهای مرحوم مهدوی دامغانی در برنامه شوکران الهام بخش من برای فیلم بدون قرار قبلی بود
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیرمردهای سایبری در آلبانی چه میکنند!؟
✅ @Media_arma
پلیس خوب، پلیس بد | مثلث مسموم نگارِ جوان
🔺از اینکه چنین تحلیلی را مبتنی بر شواهد و قراین، درست میدانم، ناخرسندم، اما متأسفانه واقعیت دارد و #حقوق_معنوی_مخاطب مهمتر است.
و اما بعد…
🔸رخنهها، زمانی نمود جدی پیدا میکنند که #رامبد_جوان و #نگار_جواهریان تصمیم میگیرند فرزندشان را در کانادا بهدنیا بیاورند. از سه سال پیش، بسیاری از مردم با سلایق و عقاید مختلف، همگی رامبد را متهم کردند به #رفتار_دوگانه.
🔸لب کلام اعتراضات این است که «تویی که مدام در برنامهات دم از استفاده از محصولات ایرانی میزنی و مدام تظاهر میکنی که زندگی در ایران را افتخار میدانی، غلط میکنی به ریش ملت بخندی و خودت همزمان با پولگرفتن از صداوسیما و شرکتها و بسیاری نهادهای حاکمیتی به فکر این هستی که بچهات در ایران به دنیا نیاید و اقامت کانادا را در بدو تولد بهدست بیاورد.»
🔸این نقدها بسیار منطقی و بهجا مطرح شدند ولی گمان نمیشد که این اتصالات خارجی -که به بهانه تولد «نوردخت جوان» در کانادا ایجاد شده- تا این حد مؤثر و بیشفعالانه بتواند فعالیتهای هنری پدر و مخصوص مادر نوردخت را تحت تأثیر قرار دهد.
🔸هرکس فعالیت حرفهای در زیستبوم فرهنگ و هنر ایران داشته باشد، میداند کافی است یک اثر شبیه مجموعه #خاتون نگار جواهریان، یا شبیه فیلمسینمایی #مجبوریم نگار جواهریان، یا شبیه #نمایش_مخاطب نگار جواهریان، طی یک دهه از فعالیتهایش باشد، کل عمر حرفهایاش را به خطر میاندازد و ممکن است دیگر هرگز امکان درخشش و فعالیت جدی برای او از جانب نهادهای فرهنگی و هنری کشور ایجاد نشود اما چه میشود که یک بازیگر به نام نگار جواهریان میتواند هر سه گونه سریال ضد ایرانی (خاتون)، فیلم ضد ایرانی (مجبوریم) و تئاتر ضد ایرانی (مخاطب) را در کارنامهاش داشته باشد، آن هم در حالی که هر سه اثر در بازهای کمتر از یک سال به مخاطب عرضه شده است، بدون هیچ مشکلی، میتواند به فعالیتهایش ادامه دهد و هر روز، بیش از دیروز، مورد توجه رسانهها قرار بگیرد و تبلیغ شود.
🔸ماجرا خیلی واضح است؛
یک زن بازیگر در مسئلهدارترین آثار هنری نقش محوری دارد و شوهرش در مهمترین نهاد فرهنگی جمهوری اسلامی ایران -که صداوسیماست- در بهترین ساعت و با بیشترین تعداد مخاطب، قدرتنمایی میکند.
🔸کسانی که رامبد را کامل بشناسند، میدانند که با بسیاری نهادها و رجال خاص -که ممکن است حتی بسیاری نیروهای انقلابی با آن کیفیت با آنها ارتباط نداشته باشند- به بهترین شکل ارتباط دارد و از رانتهایی استفاده میکند که اکثر قریب به اتفاق مردم از آن بیخبرند.
🔸هیچکس نمیتواند تصور کند که طی این هشت سال (از تابستان ۱۳۹۳) تا امروز، درآمد مستقیم و غیرمستقیم رامبد از خندوانه، چه عددی بوده.
🔸برای مردم باورش سخت است که فردی، درآمدی میلیاردی در ماه داشته باشد از قِبَل خندوانه و اینستاگرامی که با خندوانه متولد شد و شرکتی که بعد چند سال از شروع خندوانه آن را به راه انداخت، باز هم به کمک خندوانه و قراردادهای عجیب و غریبی که با خندانندهها امضا میشده و آنها به واسطه آن موظف میشدهاند خدمات مالی و کاری خاصی به رامبد ارائه دهند، آن هم خارج از چارچوب خندوانه؛ چرا؟ چون رامبد اجازه داده در خندوانه حاضر شوند.
🔸یعنی اتفاقات عجیبی رخ میداد در خندوانه که بعید است بازرگانی صداوسیما، اجازه میداد مجری و برنامهساز دیگری، آن را در برنامهاش پیش ببرد.
🔸رامبد، در جمهوری اسلامی ایران پول درو میکند و نگار، به رسالتی میپردازد که مقابل گفتمان فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران است.
🔸در واقع، رامبد کسی است که خود را متظاهرانه همراه و معتقد به نظام جلوه میدهد و همسرش، آزادانه و رها، تقابلش با نظام را نشان میدهد و اگر هم مشکلی پیدا کند و لکه سیاهی در کارنامه نگار پیدا شود، رامبد از روابط خاصش استفاده کرده و زنش را اصطلاحاً سفید میکند و بعدش دیگر انگار نه انگار که نگار، نقش اول فیلم، سریال یا تئاتری بوده که به ازای هر موردش، بسیاری تحلیلگران، منتقدان، رسانهها و نهادهای جبهه فرهنگی انقلاب، خونشان به جوش آمده است.
🔸اگر همین آثار را شخص دیگری ایفای نقش میکرد، حاکمیت موضعی به او پیدا میکرد، شبیه موضع بهحق و درستی که با نماد فمینیزم و کینه علیه اسلام و نظام بازیگران سینمای ایران یعنی #ترانه_علیدوستی دارد.
🔸نگار، «ترانه ثانی» است با این تفاوت که شوهری دارد مثل رامبد که به اشتباه، درون گفتمان تعریف میشود.
🔸چه روزی معلوم خواهد شد امثال اینها، چه ارتباط و خط و ربطی با سفارتها داشتهاند؟
✍ احسان رستگار
✅ @Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داریوش میگفت من متعلق به ایرانم
🔹روایت همسر شهید رضایینژاد از میهندوستی او: داریوش همیشه میگفت من اگر یک روزی از ایران بروم، بیشتر از یک سال نمیتوانم در خارج از کشور بمانم.
✅ @media_arma
پایان اکران بهار و هشدار یک بحران: کاهش شصت درصدی مخاطبان سینمای ایران!
🔹دیگر نه میشود بهانه کرونا را آورد نه قیمت بلیت را عامل اصلی این وضعیت دانست. بحران کرونا در ایران تقریبا تمام شده اما برای سینما اتفاقی نیفتاده. بلیتهای گرانقیمت کنسرتهای سهراب پورناظری و همایون شجریان به سرعت فروخته و حتی نایاب میشود و بلیت ۴۵ هزار تومانی سینما روی دست میماند. وضعیتی که باعث شده با پایان بهار ۱۴۰۱ آمار مخاطبان سینمای ایران نسبت به همین مقطع از سال ۹۸ تقریبا یک سوم شود!
🔹با بررسی سه بهار گذشته سینمای ایران(منهای سال های ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ که سینمای ایران عملا تعطیلات کرونایی را پشت سر میگذاشت) به این نتیجه میرسیم که سینمای ایران به نسبت سال های ۹۸ و ۹۷ افت ۶۰ درصدی مخاطب را تجربه کرده است. در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۷ به ترتیب ۹ میلیون و ۹۶۰ هزار نفر و ۹ میلیون و ۸۳۰ هزار نفر در فصل بهار به سینما رفتند.
🔹بهار سال ۱۴۰۱ در شرایطی به پایان رسید که تعداد تماشاگران کل اکران بهار به رقم ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسید که نیمی از این تعداد هم در فروردین ماه به سینما رفتند و در اردیبهشت و خرداد ماه شاهد افت شدید مخاطب بودیم. در بهار سال ۱۴۰۱ تنها یک فیلم با بیش از یک میلیون مخاطب داشتیم و در میان آثار غیر کمدی بیشترین مخاطب را فیلم «موقعیت مهدی» با ۴۰۰ هزار تماشاگر به خود اختصاص داده است؛ یک پنجم پرفروشترین فیلم غیرکمدی سال ۹۸!
🔹حالا سراغ سال ۹۸ برویم ؛ در این سال و با بلیت ۲۰ هزار تومانی فیلم اجتماعی «متری شیش و نیم» به تنهایی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تماشاگر داشت و دو فیلم کمدی «رحمان ۱۴۰۰» و «تگزاس۲» هم حدود ۲ میلیون تماشاگر را به سینما کشانده بودند. همچنین در بهار ۹۷ و با بلیت ۱۵ هزار تومانی هر ۳ فیلم «لاتاری»، «مصادره» و «به وقت شام» بیش از ۱.۵ میلیون مخاطب را جذب کردند و در همان فصل بهار هم فیلم های «تگزاس» و «فیلشاه» یک میلیون مخاطب داشتند.
🔹نشانهها آنقدر هست که سینمای ایران و مدیرانش دیر یا زود باید بحران قهر تماشاگر را بپذیرند. مدیرانی که این روزها مشغول تشکیل ستادهای سه نفره بازبینی و افزایش سانسور هستند، خیلی زود باید یک ستاد بحران برای سینمای ایران تشکیل دهند. پیش از آنکه ناچار به مدیریت یک صنعت ورشکسته باشند.
🔹شب گذشته بود که در برنامه «خنداونه» حاضران در استودیو در پاسخ به سوال رامبد جوان درباره اینکه چرا سینما نمیروید گفتند:«قیمت بلیت»
🔹تصمیم اشتباهی که ابتدای سال سازمان سینمایی گرفت و با ریزش بزرگ مخاطبان اکران بهار همراه شد حالا توسط سینماهای دو نهاد در حال اصلاح شدن است. در اولین قدم طرح شناوری بلیت سینماها به تازگی بصورت آزمایشی در سینماهای حوزه هنری آغاز شده است. در این طرح قیمت گذاری بلیت سینماها براساس دو فاکتور درجهبندی سالن سینما و ساعت تماشای فیلم تعیین میشود. بدین صورت که فعالیت روزانه سینماها در سه دوره زمانی ساعت از صبح تا ۱۶، ساعت ۱۶ تا ۲۰ و ساعت ۲۰ به بعد تقسیم شده و قیمت بلیتها تا ۲۰ هزار تومان نیز کاهش داشته است. که نتیجه رشد ۳۵ درصدی مخاطبان فیلم «هناس» در یک هفته بوده است.
🔹موسسه تصویر شهر هم اعلام کرد قیمت بلیت سینماهای شهرداری از امروز کاهش مییابد. اکبرشاهی درباره جزئیات بیشتر این طرح و قیمت بلیت سینماهای زیرمجموعه تشریح کرد: سه روز ابتدای هفته (شنبه، یکشنبه و دوشنبه) بلیت در پردیسهای سینمایی «ملت»، «تماشا» و «راگا» تا ساعت ۱۹ به صورت نیم بها و از ساعت ۱۹ به بعد برای تمامی فیلمها در پردیس ملت از ۴۵ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان و در پردیسهای راگا و تماشا از ۳۵ هزار تومان به ۲۵ هزار تومان کاهش مییابد./ سینمادیلی
✅ @media_arma
🔻رسانههای حرفهای و باهوش مخالف رئیسی رو میبینید که چطور یه توییت طنز رو با تیتر «بیاحترامی دیگر از جانب روسیه» کار کردند
🔹داستان این بود که یه خبرنگار با عکس رئیسی و وزیر خارجه روسیه یه توییت زد: زاویه استاندارد بینالمللی «احترام دیپلماتیک» ۴۵ درجه است در حالیکه سفیر روسیه در برابر رئیسی کمتر از ۲۰ درجه خم شده
🔹 مشرق این توییت طنز رو منتشر کرد و بعد خبرآنلاین تیتر زد انتقاد رسانه اصولگرا به «یک بیاحترامی دیگر از جانب روسیه»
✅ @media_arma
⭕️هوش مصنوعی اینستاگرام سن را حدس میزند!
🔸قرار است اینستاگرام با هوش مصنوعی شرکت Yoti سن افراد را از روی عکسشون تخمین بزند.
🔸در این صورت کسایی که سن خودشون را بالاتر از ۱۸ سال وارد میکنند، شناسایی میشوند./ هفتهنامه فجازیست
✅ @media_arma
شکایتی از "آزار جنسی" به دست ما نرسید
👤انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری:
🔹به طور عام از زنان سینماگر معترض به خشونت در این عرصه و به طور خاص از دست اندرکاران این جریان دعوت کردیم تا به نشست معاونت آمده و مسائل خود را مطرح کنند. برخی از زنان سینماگر معترض به خشونت در این عرصه حاضر شدند و برخی دیگر در نشست حاضر نشدند چراکه ظاهرا این افراد را برای حضور در نشست تهدید کرده بودند.
🔹شاید آنها که این زنان را تهدید کرده بودند اهداف دیگری به غیر از امنیت مد نظر داشتند. کسانی که اهداف سیاسی دنبال میکنند برخی از این زنان سینماگر را تهدید کرده بودند، شاید نمیخواستند مشکل حل شود بلکه میخواستند به اهداف دیگری منجر شود. کسانی از این مساله و آب گل آلود، ماهی میگیرند.
✅ @media_arma
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 انتقاد تند پیمان معادی از فیلم جنجالی و موهن «عنکبوت مقدس»
👤معادی:
فیلم معمولی و دم دستی بود و بخاطر فضای ملتهب کن بهش جایزه دادند!
اگر توهینآمیز باشد بسیار متاسفم.
✅ @Media_arma
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اخیرا ویدئویی با عنوان شکسته شدن پل معلق تازه افتتاح شده سنندج منتشر شد که اتهامات ناروایی را به دولت وارد کرد!
💢با منتشر شدن فیلم لحظه شکستن پل معلوم شد که فرد مذکور عامدانه دست به این اقدام زده است!
✅ @media_arma
الزام دریافت مجوز برای اینفلوئنسرهای حوزه پزشکی و مالی در چین
🔹فعالهای مجازی در کشور چین، اکنون باید دارای شرایط لازم برای صحبت در مورد موضوعات خاصی مانند قانون و موضوعات پزشکی را داشته باشند.
🔹بر اساس گزارش سی اِن بی سی، اداره دولتی رادیو و تلویزیون و وزارت فرهنگ و گردشگری چین در بیانیه مشترکی اعلام کردند، پخش کنندههای محتوای زنده در شبکههای اجتماعی برای انتشار و صحبت در مورد مطالبی که به سطح حرفهای و دانش بالایی نیاز دارد باید واجد شرایط شوند و مجوزهای لازم را کسب کنند.
🔹اینفلوئنسرها باید صلاحیت خود را در پلتفرم پخش زندهای که از آن استفاده میکنند نشان دهند و سپس این صلاحیتها باید توسط پلتفرمها بررسی شوند.
🔹قوانین جدید به تلاشهای پکن در زمینه پاکسازی فضای مجازی ار انتشار اطلاعات نادرست در برنامههای پرمخاطب شرکتها مثل Tencent، Alibaba و ByteDance کمک میکند. اینفلوئنسرها اغلب از چنین پلتفرمهایی برای فروش محصولات استفاده میکنند و میتوانند میلیاردها دلار فروش را در عرض چند ساعت به دست آورند.
✅ @media_arma