⭕️پژواک صداهای خاموش در جامعه اطلاعاتی
💢عصر فناوری اطلاعات، عصر چند صدایی، تکثر و تنوع رسانه ای و شکست انحصار است. در جامعه اطلاعاتی صداهای خاموش با هویت سازی در فضای دوم جان دوباره ای یافته اند.
💢فناوری اطلاعات، پدیده ای پست مدرنیستی و فلسفه پست مدرنیسم بر شالوده شکنی همه چیز استوار است و قواعد جهانشمول را بر نمی تابد. این پارادایم با هر گونه قاعده مندی و مرزبندی، ساز ناکوک می زند و بهترین راههای زندگی اجتماعی را در گفتگوهای بین الاذهانی جستجو می کند.
💢به همان میزان که مدرنیست ها بر ایجاد مرزبندی و تقسیمات گسترده در ساختار جامعه پافشاری می کنند، پست مدرن ها با شناکردن در جهت خلاف به جمع کردن مرزها در همه ساختارها، روی خوش و چراغ سبز نشان می دهند.
💢در بحث رسانه ها، طرفداران این دو پارادایم راههای متضاد و ناهمسازی را طی می کنند. مدرنیست ها بر لزوم ایجاد دروازه در رسانه ها با هدف پایش و کنترل اطلاعات تاکید می کنند؛ اما پست مدرن ها چنین سنت هایی را برنتابيده و از بن شالوده شکنی می کنند. آنان با منسوخ کردن نظریه دروازه بانی (مرزبانی) مدرنیستی، بساط دروازه ها را از ساختار رسانه ها برچیده اند.
💢در عصر فناوری اطلاعات با حذف مرزبانی و برچیده شدن دروازه های اطلاعاتی، صداهای خاموش جامعه پژواک بلند و رسایی پیدا کرده و دیگر کنترل رسانه ها تنها در دستان دولت ها نیست. با تضعیف قدرت دولت ها، پاره فرهنگ ها، قومیت ها و اجتماعات در هر زمان و مکان به خودمختاری رسانه ای و قدرت تولید و انتشار اطلاعات دست پیدا کرده اند.
💢بر خلاف فلسفه مدرنیستی که محیط با ثبات و پایدار را جستجو می کند، در فلسفه پست مدرنیستی "ناپایداری" ویژگی آرمانی است و هر گونه تغییر در محیط پویا جستجو می شود.
💢در فضای دوم، محیط رسانه ای با وجود بازیگران متعدد، رقابتی، نامطمئن و به شدت ناپایدار شده است و انحصارات رسانه ای بتدریج با شکست مواجه و از سر راه مردم کنار زده می شوند.
💢جامعه اطلاعاتی توان تاثیر گذاری فوق العاده ای به بازیگران و کنشگران اجتماعی ارزانی داشته و قدرت ارتباطات به گفته فیلسوف بلند آوازه، مانوئل کاستلز ناشی از چهار مولفه قدرت شبکه، قدرت شبکه بندی، قدرت شبکه ای و قدرت شبکه سازی است.
💢 در جامعه شبکه ای، غول های جدید ارتباطی سربرآورده اند و عرصه فعالیت را بر رقبای سنتی تنگ کرده و روزبروز دریچه های ناامیدی جدیدی را روی آنها می گشایند.
💢در جامعه اطلاعاتی آنچه می تواند بستری مناسب و امن برای تولید و انتشار اطلاعات مهیا کند، ایجاد دروازه و کنترل اطلاعات از طریق شیوه هایی محافظه کارانه مانند فیلترینگ و کاهش سرعت اینترنت و راههایی از این قبیل نیست بلکه امنیت پویا را باید در افزایش سواد رسانه ای و سواد دیجیتال شهروندان جستجو کرد. /
👤 دکتر حجت اله عباسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️مفهوم جدید نیشکَست
💢این مفهوم از نیش مارکت (که به فارسی معادل خوب «گوشهبازار» برای آن پیشنهاد شده است) اخذ شده است، به کانال ارتباطی میان یک بخش کاملاً کوچک از کاربران اشاره دارد که به دلیل علاقه مشترکشان (که معمولاً مورد علاقه همگانی نیست) با هم در ارتباطند.
💢یک گروه در فیسبوک یا لینکدین، یا مشارکتکنندگان در یک وبینار یا شنوندگان یک پادکست تخصصی را میتوان نمونههایی از نیشکست (Nichecast) دانست.
💢در حالی که خود این واژه نوظهور است، در دفعات معدودی واژه نانوکست (Nanocast) هم به ازای آن استفاده شده است که اشاره به تعداد کم کاربران آن دارد.
📚مدیریت شبکههای اجتماعی و کسب و کارهای پلتفرمی، داتیس خواجه ئیان، ص 9)
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
May 11
⭕️ #فیسبوک #لایک را حذف خواهد کرد
💢 فیسبوک علاوه بر #تست حذف لایک برای اینستاگرام، این بار به سراغ حذف لایک در فیسبوک رفته است.
🔹هدف این کار جلوگیری از مقایسه محتوا با تعداد لایک خواهد بود و تاکنون در ۷ کشور از جمله برزیل و کانادا مورد تست قرار گرفته است.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️مؤسسه تحقیقاتی Statista که از جمله موسسات معتبر و شناختهشده در زمینه شبکههای اجتماعی محسوب میشود، در گزارشی از تعداد کاربران این جوامع مجازی خبر داد که اطلاعات جالبی را در اختیار فعالان حوزه دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات قرار میدهد.
💢فیسبوک به عنوان پرکاربردترین شبکه اجتماعی شناخته شده که تعداد کاربران فعال آن در ماه به بیش از 2.27 میلیارد یوزر میرسد.
💢یوتیوب با 1.9 میلیارد یوزر در ماه توانسته جایگاه دومی را برای خود کسب کند.
💢پیام رسان واتساپ در رده سوم قرار گرفته و تعداد کاربران فعال آن به بیش از 1.5 میلیارد یوزر در ماه میرسد.
💢فیسبوک مسنجر نیز به طور مجزا و جداگانه از سایت اصلی در رده چهارم قرار گرفته و تعداد کاربران فعال آن به بیش از 1.3 میلیارد یوزر میرسد.
💢شبکه اجتماعی اینستاگرام که در کشور ما نیز محبوبیت فراوانی دارد، توانسته با ثبت بیش از یک میلیارد یوزر در ماه، رده پنجم را از آن خود کند.
💢ویبو با 446 میلیون یوزر در رده ششم این رده بندی قرار گرفته است.
💢شبکه اجتماعی ردیت با 330 میلیون کاربر توانسته رده هفتم گزارش موسسه مذکور را کسب نماید.
💢شبکه اجتماعی توییتر در کمال تعجب فقط با 326 میلیون کاربر در این ردهبندی مورد بررسی قرار گرفته و توانسته رده هشتم را کسب کند.
💢شبکه اجتماعی تخصصی لینکدین نیز با 260 میلیون کاربر در ماه توانسته رده نهم را از آن خود کند.
💢پیامرسان وایبر با 260 میلیون کاربر در ماه به رتبه دهم این گزارش رسیده است.
💢اسنپچت با تعداد 255 میلیون کاربر در ماه، حائز رتبه یازدهم این ردهبندی شده است.
💢شبکه اجتماعی پینترست با دارا بودن 250 میلیون کاربر در ماه در رتبه دوازدهم این ردهبندی قرار گرفته است.
💢آخرین اپلیکیشن موجود در این ردهبندی نیز برنامهای نیست جز اپلیکیشن پیامرسان محبوب ایرانیها یعنی تلگرام که با دارا بودن بیش از 200 میلیون کاربر در سرتاسر دنیا، در رده سیزدهم قرار گرفته است.
البته بدیهی است موارد دیگری نیز در این ردهبندی قابل بیان بود که طبیعتا با توجه به تعداد اندک کاربران فعالشان از اهمیت بسیار کمتری برخوردار بودند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
🔻فهرست 10 کشور که میزبان بیشترین تعداد هکرها و مجرمان سایبریاند به شرح زیر است:
1- چین: 41 درصد
2- ایالت متحده امریکا:10 درصد
3- ترکیه: 4/7 درصد
4- روسیه: 4/3 درصد
5- تایوان: 4/3 درصد
6- برزیل: 3/3 درصد
7- رومانی: 3/3 درصد
8-هند: 2/3 درصد
9- ایتالیا: 1/6 درصد
10- مجارستان: 1/4 درصد
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ خبر دختر استقلالی که چند روز پیش مسیح علی نژاد و رسانه های اصلاح طلب گفتن به خاطر رفتن به استادیوم و حکم ۶ ماه زندانش خودسوزی کرده، دروغ بوده!
🔺خبر دستگیری مربوط به ۴ سال پیش بوده و اسم دختر مذکور سحر نیست و ایشون یه ترنس هست و جالب تر اینکه خودسوزی هم در کار نبوده!
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نظراستاد #رائفی_پور درباره مستند اُمیدیهِ
🎥 #امیدی_ه مستندی درباره یک شهر نیست، بلکه درباره عدالتخواهی در کل کشور بود.
🔺اسم بسیار خوبی دارد؛ واقعا درگیرکننده است و صحنههای تلخ و شیرین اثرگذاری داشت.
✅آرمان (آرمان ناتمام)
@media_arma
💢۲۵ دلار؛ درآمد فیسبوک از هر کاربر
🔹 امروزه هر کاربر با عضویت خود در #شبکه_اجتماعی زمینهای فراهم میکند تا این شبکه به فروش تبلیغات در بستر خود پرداخته و کسب درآمد کند.
⭕️طبق جدیدترین گزارش مالی فیسبوک، این شبکه اجتماعی در سال ۲۰۱۸ به ازای هر کاربر خود درآمدی معادل ۲۴.۹۶ دلار به دست آورده است.
🔹این شاخص که نسبت به سال ۲۰۱۷ حدود ۲۴٪ رشد داشته است، درنهایت درآمدی معادل ۵۵.۸ میلیارد دلار برای فیسبوک ایجاد کرده است. / ایسنا
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
♦️کدام کشورها بیشترین آمار بازیکنان بازی های ویدئویی را دارند؟
💢طبق پیمایش statista بین افراد 18 تا 64 سال، کشورهای چین، عربستان سعودی، تایلند، ایالات متحده امریکا و بریتانیا بیشترین آمار بازیکنان بازی های ویدئویی را دارند.
💢 نمودار آبی رنگ (درصد بازیکنانی است که به طور مداوم و همیشه بازی می کنند)، نمودار سبز رنگ (آمار بازیکنانی است که گاهی اوقات بازی های ویدئویی انجام می دهند و نه همیشه) و نمودار بنفش (درصد بازیکنانی است که با گوشی هوشمند بازی های ویدئویی انجام می دهند).
منبع: Statista Global Consumer Survey
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma