🔴تکنیک های عملیات روانی
🚨حرکت از پله دوم: بیان واقعه از میانه ماجرا؛ شروع روایت از یک واقعه بدون بیان ریشه و رعایت سلسه علت و معلولی آن.
☜در ماجرای افغانستان و طالبان در حالی از طالبان در مقابل دولت آمریکایی سیاه نمایی شد که به هیچ وجه از ریشه تشکیل آن توسط آمریکا صحبت به میان نیامد.
#عملیات_روانی
#سواد_رسانهای
#بصیرت_رسانهای
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢وظیفه ما در رسانه چیست
⁉️همه ما از فرمان جهاد تبیین مقام معظم رهبری آگاه شده ایم اما برای تحقق این آرمان باید چه وظیفه ای را در عرصه فضای مجازی ایفا کنیم؟
🎥ببینید‼️
#چرا_در_تبلیغات_ضعیفیم؟
#کلیپ
#بصیرت_رسانهای
#سواد_رسانهای
✅ @media_arma
✍چگونه یک نویسنده خوب مسلمان باشیم!
قسمت سوم
از تعریف شنیدن فرار کن! (۱)
🔰اگر کسی از شما یا کارتان تعریف می کند یا شما را تشویق به انتشار کتاب یا مجازی اثرتان می نماید، بهتر است از این موقعیت فرار کنید.گاهی ما برخی موقعیت ها را نعمت میدانیم در حالی که شر است. همانطور که هیچ کس قبول نمی کند یک دکتر پیش از اتمام درسش به طبابت بپردازد، باید این تصور را که هر کس در هر جایی و با هر سطحی می تواند نویسنده آن هم یک نویسنده ی مسلمان خوب شود را هم کنار گذاشت. اگر نگوییم خیلی اوقات گاهی افراد به دلیل علاقه یا تعارف سراغ تعریف و تمجیدهای بی جهت و خارج از واقعیت می روند. در روایت آمده: اگر فردی نزد تو آمد و خوبی¬ها و رفتارهای نیکی را به تو نسبت داد که تو آنها را در اندرون خود نمی¬یابی، این ستایش را از او قبول نکرده و او را تکذیب کن؛ زیرا او با این کارش به تو ستم
روا داشته است!
🔰اگر بعد از شنیدن تعریف و تشویق دیگران به جای غره شدن فکر کنیم، می توانیم تشخیص دهیم که شایسته ی تعریف صورت گرفته هستیم یا خیر. همین که از شنیدن تعریف دیگران غرق لذت شده و حس کنیم کارمان خوب است، یعنی دقیقا لنگ می زنیم. باید تا جایی که می شود خود را از قرار گرفتن در معرض تعریف های بیجا دور کنیم تا تبدیل به وسیله ای برای سقوط و پرورش رذیلت های اخلاقی در ما نشود.
امام علی(ع) میفرماید: چه بسا افرادی که به دلیل تعریف و تمجید مردم از آنها، دچار فتنه شدهاند.
🔰خیلی وقت ها افراد این روایت ها و توصیه های معصومین را جدی نمی گیرند و احتمال اینکه به این مصیبت گرفتار شوند رد می کنند. خود این حس که خودت را استثنا قلمداد کنی یعنی اشتباه و خطر.
🔰این نکات معنای این را که هیچ وقت نباید از کسی تعریف کرد یا تعریف شنید نمی دهد، بلکه به این مساله اشاره دارد که هم باید از تعریف کردن های بیجا و هم تعریف شنیدن های غیر واقعی پرهیز کرد. حضرت علی در جای دیگری فرمودند: ستایش بیش از شایستگى، چاپلوسى از طرف مقابل به شمار آمده و دریغ از ستایش لازم نیز ناشی از درماندگى یا حسادت است.
🔰مومن همواره باید در هر چیزی حد تعادل و میانه را رعایت نماید. چه کم گذاشتن و چه زیاده روی هر دو مردود است، اگر کسی شما و کارتان را مورد تمجید و تعریف قرار می دهد. با درست فکر کردن و قضاوت عاقلانه می توانید بفهمید که تعریف صورت گرفته باعث رشد شما خواهد شد یا سقوط. همچنین درخواهید یافت که اگر قصد تعریف از دیگری را دارید، این نیت شما سبب خیر و پیشرفت آن فرد یا از هم پاچیدنش می شود! بنابراین همواره قبل از اینکه بخواهید از دیگران تعریف کرده یا آنها را تشویق کنید، باید بسنجید که این عملی که قصد انجامش را دارید درست است یا غلط.
#رسانههای_نوشتاری
#اصول_نویسندگی
#مقاله
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کمی طنز
❇️گفتوگوی دیبیسی با بوریس جانسون درباره ی بحران سوخت...
❇️جانسون: من هم صبح یکشنبه فهمیدم سوخت نداریم😂
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توئیتری ها چه میگویند
⁉️در نفس های آخر مهرماه توئیتری ها به چه موضوعاتی واکنش نشان دادند؟
🎥 با ما همراه باشید❗️
#توئیت_گرد
#توئیتر
✅ @media_arma
⭕️تفاوت تیتر زنی و اصل تحقیق
🔴بیبیسی از "مناطقی" و صرفاً "کاهش" استفاده میکند درحالیکه در تحقیق اصلی که در کپشن هم به آن اشاره کرده اساساً درجۀ شدت موضوع دقیقاً در نقطۀ مقابل و حالت وخیم است!
🔴استفادۀ گمراه کننده از قیدها یا حذف قیدهای مربوطه در تیتر و بعد آوردن اصل موضوع در کپشنی طولانی که معمولاً مطالعه نمیشود از تکنیکهای تلطیف اخبار منفیِ بر ضد منافع تأمین کنندگان بنگاههای پروپاگانداچی است.
#عملیات_روانی
#سیاه_نمایی
#بصیرت_رسانهای
#سواد_رسانهای
#روزنگار
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خانواده و رسانه
⁉️آیا شما هم تا کنون با افرادی روبرو شده اید که در خانه های خود به جای گفت وگو با سایر اعضای خانواده، به گوشی های خود خیره شده و در فضای مجازی غرق شدند؟
⬅️این ویدئو را تماشا کنید.
#کلیپ
#سواد_رسانهای
#بصیرت_رسانهای
✅ @media_arma
🔴راهکار های مقابله با #عملیات_روانی
1⃣شناخت هویت منبع
2⃣ توجه به سابقه یک منبع
3⃣ شناخت ترفندها و تکنیک های عملیات روانی
4⃣سندیت شناسی
5⃣مطابقت سند با مستند
6⃣عدم اکتفاء به تیتر اخبار
7⃣رجوع به منابع مقابل
8⃣مطابقت پاسخ با موضوع
9⃣توجه به ملزومات خبر
🔟تفکیک خبر به اقرار و ادعا.
#سواد_رسانهای
#دروغ_شایعه
#بصیرت_رسانهای
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 انیمیشن های ترسناک و تآثیر مخرب بر کودکان
📛 در حالی که خانوادهها تصور میکنند فرزندشان مشغول دیدن انیمیشن و کارتون است، بی خبرند که از همین طریق کودک میتواند پیام هایی مخرب را دریافت کند که در مشکلات کودکی و گاه بزرگسالی او نقش داشته باشد.
#کلیپ
#بصیرت_رسانهای
✅ @media_arma
🔴تکنیک های عملیات روانی
🚨تخریب با تمسک به هزینه فرصت: در این روش با تمسک به مزایای از دست رفته و معایب به دست آمده در مورد یک انتخاب قضاوت می شود. در واقع در این تکنیک با سوگیری فقط به آنچه از دست رفته اشاره میشود و به آنچه که در این انتخاب به دست آمده توجهی نمیشود هر چند اگر خیلی بزرگتر از فرصت هایی باشد که از دست رفته اند.
#عملیات_روانی
#سواد_رسانهای
#بصیرت_رسانهای
✅ @media_arma
✍ چگونه یک نویسنده خوب مسلمان باشیم!
قسمت چهارم
📚در مورد آنچه علم و معرفت داری کار کن نه همه زمینه ها! (۱)
🔰یکی دیگر از مشکلات انسان ها که آنها را در معرض خطر سقوط قرار می دهد این است که خیال می کنند همه چیز را می دانند یا باید در هر کاری سرک بکشند. بسیار ساده و بدون فکر به سراغ کارهایی که در موردش هیچ علمی نداشته می روند و وقتی هم مورد تشویق قرار می گیرند، حس می کنند که بهترین عمل را انجام داده اند. این در حالی است که اسلام این را نهی کرده است. حتی اگر آدمی حرفی یا کاری که درست است را زده و انجام دهد، بخاطر نداشتن علم و معرفت نسبت به آن، باید در آن دنیا پاسخگو باشند. در روایات زیادی به این موضوع اشاره شده است.
امام صادق علیه السلام فرموده اند: مبادا گرد دو کار بگردی، که هلاکت هر کس به آن است. یکی از طرف خود برای مردم فتوی دهی و یا اینکه به چیزی که نمی دانی اعتقاد دینی پیدا کنی.(اصول کافی جلد اول ص 93)
اما باقر علیه السلام نیز در روایت دیگری فرموده اند: هر کس ندانسته و هدایت نشده فتوی دهد فرشتگان رحمت و عذاب، او را لعن می کنند و گناه هر کس که به فتوای او عمل کند، دامن گیرش خواهد شد. (اصول کافی جلد اول ص 94)
🔰بزرگان حتی با رسیدن به درجات بالای دانش و معرفت از شهرت پرهیز می کنند چرا که نگرانند هر چه به دست آورده اند در این مسیر از دست برود اما افراد کوچک برعکس هستند. سعی می کنند مشهور شوند تا این شهرت بشود اعتبار و جای خالی سواد و دانشی را که باید داشته باشند پر کند. در نظر بگیرید یک طلبه که سال سوم حوزه است تصمیم بگیرد همان کاری را انجام دهد که علامه طباطبایی یا علامه حسن زاده با آن سطح از دانش و معرفت انجام داده اند. آدم نادان در مواجهه با چنین فردی تشویقش کرده و می گوید :"خیلی کار خوب و بزرگی است و انجامش بده، اصلا بگذار من هم کمکت کنم" اما آدم دانا می گوید"اینکه این تصمیم را گرفته ای خیلی خوب است، تلاش کن به اندازه ی علم و معرفتی که آن بزرگواران رسیده اند برسی و بعد اینکار را انجام بده". اما فکر می کنید در جامعه کدام حالت بیشتر وجود دارد. مشخص است حالت اول. یعنی فرد تصمیم می گیرد به حوزه ای که در توان، علم و دانش و معرفتش نیست وارد شود و می شود و این حس را هم خواهد داشت که دارد کار خیلی بزرگی انجام می دهد.
امام صادق علیه السلام فرموده اند: به راستی خداوند بندگانش را به دو آیه از کتابش اختصاص داده و فرموده تا چیزی را ندانند نگویند و چیزی که ندانند سوال کننده را رد کنند و جواب ندهند و خداوند فرموده:(مگر در کتاب آسمانی از آنها پیمان نگرفتیم که در برابر خدا جر حق نگویند(اعراف 129) ) و فرموده:( چیزی را که به علم خود به آن نرسیدند و به تاویل آن نرسیده دروغ شمردند و تکذیب کردند(توبه 40).
🔰این موضوع تا جایی خطرناک می شود که برای مثال می بینیم، فرد چون خودش سواد و دانش و معرفت کافی ندارد، از سخنان سایر اساتید بالای منبر استفاده می کند و وقتی مورد توجه قرار می گیرد بعد از مدتی انقدر دچار وهم می شود که گمان می کند آنچه می گوید، افکار و آرا خودش بوده و حالا دیگر نمی شود او را از منبر پایین آورد. شاید در حال حاضر که این خطوط را می خوانید شما هم چنین افرادی را در زندگی خود به یاد بیاورید. افرادی که آنقدر در خیال اینکه آنچه می گویند مال خودشان است فرو می روند که مخاطبی را هم که می داند اینگونه نیست حیرت زده کنند.
امام صادق می فرمایند: هر کسی که بدون بصیرت و آگاهی عمل کند مانند کسی است که به بیراهه می رود و هر چه شتاب کند از هدف دورتر می شود زیرا که عجله کار شیطان و انسان را از واقعیت ها دور خواهد ساخت و دیده بینای عقل را از انسان خواهد گرفت.(اصول کافی جلد اول ص 99)
#اصول_نویسندگی
#رسانههای_نوشتاری
#مقاله
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توئیتری ها چه میگویند
⬅️از مجاهدت های صبح جمعهای آقای رئیسی تا حضور محمد رضا گرایی در نماز جمعه➡️
⁉️توئیتری ها در آخرین جمعه و آخرین روز از مهرماه ۱۴۰۰ چه واکنشی به اتفاقات مختلف نشان دادند؟
🎥 با ما همراه باشید❗️
#توئیت_گرد
#توئیتر
✅ @media_arma
📚 راهکارهایی برای خروج از ضعف رسانهای:
1️⃣ در حوزه سواد رسانهای باید کتب قویتری توسط اندیشمندان داخلی متناسب با نیاز فرهنگ داخلی تالیف و منتشر شود.
2️⃣ نهادهای کشور در حوزه سواد رسانه ای متأثر از رویکرد تحلیل عناصر تولید و فرمالیستی هستند. باید به رویکردهای تاریخی، حکمی، دشمن شناسی، سبک زندگی و مدیریتی بازگشت.
3️⃣ برای آموزش سواد رسانه ای باید متون متناسب با هر دوره سنی با همکاری اندیشمندان مختلف تألیف شود.
4️⃣ حوزه علمیه و دانشگاه باید مسئله #سواد_رسانهای را به صورت جدی مورد توجه قرار دهند و برای آن نیرو تربیت کنند.
5️⃣ مسئولین باید با اتخاذ رویکردهای مناسب سواد رسانهای را در میان خانوادهها نهادینه کنند تا آنها مفید بودن و ضرورت آن را احساس کنند.
5️⃣ موضوع سواد رسانه ای باید به صورت کاربردی در متن دروس علمی مختلف و به صورت غیر مستقیم آموزش داده شود.
#استاد_فرجنژاد
#بصیرت_رسانه_ای
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_اختصاصی
⭕️تاثیر رسانه بر ذهن ما
🔴رسانه ها میتونن روی نگاه افراد به موضوعات مختلف اثرگذاری عمیقی داشته باشن، یکی از این موضوعات تبعیض نژادی که تحقیقات ثابت کرده رسانه ها در افزایشش نقش موثری رو ایفا میکنند.
#بصیرت_رسانهای
#سواد_رسانهای
✅ @media_arma
❓اگر شخصی ابزاری بسازد که میزان اعتیاد به فیسبوک را کاهش دهد، واکنش این شبکه اجتماعی چه خواهد بود؟
🔻یکی از کاربران فیسبوک به نام Louis Barclay یک افزونه مرورگر به نام Unfollow Everything را طراحی کرده بود که به کاربران اجازه میداد که فید اخبار (News Feed) خود را با unfollow کردن تمام دوستان، گروه ها و صفحات پاک کنند.
📱فید اخبار فیسبوک صفحهای بی انتهاست که کاربران مدت زمان زیادی را در آن وقت میگذرانند، صرف زمان بیشتر مساوی است با دیدن تبلیغات بیشتر و این یعنی میلیاردها دلار پول که به جیب فیسبوک میرود.
🔹با unfollow کردن دیگران، کاربران هنوز هم میتوانند با آنها در ارتباط باشند و به پروفایل آنها سر بزنند ولی فید اخبار آنها خالی شده و باعث میشود که زمان کمتری را صرف این شبکه اجتماعی کرده و اعتیاد افراد به آن کمتر شود.
⛔️ اما چند ماه پیش فیسبوک یک نامه توقف و انصراف (cease-and-desist letter) به این شخص فرستاده و او را تهدید به پیگیری قانونی این ماجرا کرده و از او خواسته تا این ابزار را از افزونه ها بردارد. همچنین حساب کاربری فیسبوک و اینستاگرام وی را برای همیشه بستند و از او خواستند تا دیگر ابزاری در مقابل فیسبوک و سرویس های زیر شاخه آن درست نکند.
🌐 منبع:
https://slate.com/technology/2021/10/facebook-unfollow-everything-cease-desist.html
⚠️ سلامت و وقت شما ارزشی برای صاحبان شبکههای اجتماعی و مدیران رسانهها ندارد. تا وقتی برای آنها ابزاری برای افزایش ثروت شان باشید اجازه فعالیت دارید، اما اگر برای نجات انسانها از دام این رسانهها کوچکترین اقدامی انجام دهید خیلی راحت شما را از زمین بازی حذف میکنند.
❓مدافعان وجود آزادی در غرب آیا حرفی برای دفاع دارند؟ یا اینکه آزادی را فقط در ولنگاری و برهنگی جنسی میدانند؟!!
✅ اگر خود شما میزان مصرف تان از رسانهها را مدیریت نکنید، دیگران اینکار را برای شما انجام میدهند.
#رژیم_مصرف_رسانه
#بصیرت_رسانه_ای
#مقاله
✅ @media_arma
🔴رسانه و فرهنگ
🔺رسانه ها به عنوان عامل انتقال فرهنگ اگر درست هدایت شوند می توانند به گسترش ارتباطات میان فرهنگی و بین فرهنگی کمک کند.
🔺کاربران رسانه ای می تواند با اشتراک گذاری محتوای مناسب، فرهنگ والا ی خود را به جای فرهنگ مبتذل به دیگر جوامع منتقل کنند. از طرفی همین افراد با افزایش سواد رسانه ای به راحتی تحت تاثیر مطالب منتشر شده توسط رسانه های مختلف قرار نمی گیرند. زیرا مخاطب در این حالت دارای قدرت گزینشگری می شود و سره را از ناسره تشخیص داده و با روحیه انتقادی به مطالب می نگرد در واقع بری او آنچه گفته نشده، مهم تر از آنچه گفته شده، هست و به همین علت به آسانی فریب نمیخورد.
#سواد_رسانهای
#بصیرت_رسانهای
✅ @media_arma
✍چگونه یک نویسنده خوب مسلمان باشیم!
قسمت پنجم
📚 در مورد آنچه علم و معرفت داری کار کن نه همه زمینه ها! (۲)
🔰خیلی مهم است که هر کسی در حوزه ای که علم و معرفت کافی دارد فعالیت کند،نه تنها به این ترتیب خودش از شر رذلیت ها در امان می ماند بلکه خطر گمراه کردن دیگران را هم به جان نمی خرد. چرا که مفاهیم خوب را هم کسی می تواند به دیگران انتقال دهد که خودش آنها را به درستی شناخته و به باور عمیق و عمل رسیده است. گاهی هم برخی افراد در زمینه ای دانش داشته و در زمینه های دیگر ندارند اما می خواهند در همه ی زمینه ها اظهار نظر و فعالیت کنند. تصور کنید شما یک پرستار هستید و تصمیم می گیرید که مطالب مذهبی در فضای مجازی نشر دهید. حالا اگر در این مطالب، موضوعاتی باشد که نیاز به توضیح و شرح بیشتر اساتید برجسته را داشته و عدم توضیح موجب گمراهی مخاطب و سوبرداشت شود، شما نه تنها کار خیری نکرده اید، بلکه شر به جان خریده اید. شری که هم دامن شما هم مخاطبی را که دچار اشتباه شده می گیرد. یعنی انتشار یک چیز خوب هم اگر بدون علم و معرفت باشد، باید بد فرقی ندارد. برای مثال شما می توانید وقتی در مورد موضوعی حقوقی یا پزشکی قصد نوشتن دارید با تحقیقات به دانش لازم در این زمینه برسید اما وقتی پای مفاهیم دینی و تفکر در میان است تنها دانستن یک موضوع کفایت نمی کند، بلکه باید به درک عمیق و تجربه و عمل آن مفهوم رسیده باشید. گاهی اوقات ما نه می دانیم و نه به درک رسیده ایم بلکه فکر می کنیم دانش و فهم کافی داریم. همین می شود که یک مفهوم و برداشت غلط را به عنوان یک موضوع درست در نظر گرفته و آن را نشر هم می دهیم. بنابراین وقتی می بینید افرادی به راحتی دست به چنین کارهایی می زنند، در واقع بی مسئولیت بوده، خودشان شناخت درستی از دین ندارند و شایسته ی تاسی و دنبال کردن نیستند. امام صادق در روایت دیگری در اینباره فرموده اند: خدا کاری را جز با معرفت و شناخت نپذیرد و شناختی به دست نمی آید جز با عمل، پس هر کس معرفت دارد، او را به عمل راهنمایی می کند و هر کس عملی ندارد معرفتی هم ندارد همانا به راستی اجزا ایمان از یکدیگر به وجود می آیند و با هم در ارتباطند. (اصول کافی جلد اول ص 99)
بنابراین ما با دو موضوع رو به رو هستیم. برخی علم نداشته و دست به عمل می زنند و برخی دیگر علم دارند اما چون به آن عمل نکرده اند باز هم خطا می کنند. امیرالمومنین در اینباره از پیامبر سلام الله علیها بازگو فرمودند: دانشمندان دو گروهند: یکی علم خود را با عمل ارائه می دهد و این پیروز و درستکار است و دیگری علم خود را بدون عمل ارائه می دهد و این نشانه هلاکت و نابودی است. دوزخیان از بوی گند عالم بی عمل ناراحتند، و سخت ترین اهل دوزخ از نظر ندامت و پشیمانی کسی است که یک بنده خدا را به دین دعوت کرده و او پذیرفته و اطاعت خدا را کرده و خدا او را به بهشت برده و خود آن دعوت کننده، بخاطر عمل نکردن به علم خود و پیروی از هوی و هوس و آرزوی دراز، به دوزخ برده است...(اصول کافی جلد اول ص 101)
#اصول_نویسندگی
#رسانههای_نوشتاری
#مقاله
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توئیتری ها چه میگویند
⬅️از سیلی به استاندار آذربایجان شرقی تا اخبار خوب و بد منطقه➡️
🎥 با ما همراه باشید❗️
#توئیت_گرد
#توئیتر
✅ @media_arma
⭕️غرب، نمادی توخالی از فرهنگ و تمدن
🔴یکی از اهالی شهر وینزور که در غرب شهر لندن واقع شده است، در حال استفاده و لذت بردن از حیاط شخصی خانه خود بود؛ ناگهان متوجه میشود چیزهایی قهوه ای از آسمان بر سر او روان شده، تا به خودش بیاید و چتر مهیا کند، با صحنه ای وحشتناک مواجه می شود، آری کل حیاط خانه و خود او و سقف پارکینگ،پر شده بود از مدفوع انسانی‼️‼️
🔴بله، آن فضولات از مخزن یک هواپیما در آسمان تخلیه شده بود. هواپیما ها مخرن فضولات خود را در فرودگاه تخلیه می کنند، اما از آنجایی که غربی ها خیلی نایس و باحال هستن و این فضولات را در هوا رها کردند‼️‼️‼️
⬅️آدم لذت می بره از این همه فرهنگ و تمدن😏
🔴نکته جالب ماجرا اینجاست که همین غربیها برای تمیز نگه داشتن و حفاظت از محیط زیست یقه پاره میکنند ولی سالیانه میلیون ها تن زباله داخل اقیانوس ها میریزند و همین چند ماه پیش بود که نروژ طی 9 ماه 570 نهنگ صید کرد‼️
➕ولی خودمانیم، چقدر باید بد شانس باشی، فضولات از ارتفاع 2000 متری زمین رها بشن و صاف بخورن تو سر تو.😂😂😂
#بصیرت_رسانهای
#سواد_رسانهای
✅ @media_arma
🔴نوجوان و سواد رسانه ای
🔺توجه به اهمیت سنین نوجوانی، تمرکز هجمههای رسانهای بر آنها زیاد است. کودکان و نوجوانان بیشترین تأثیر را از رسانهها میگیرند و رسانهها نقش به سزایی در جامعهپذیری آنان ایفا میکنند.
🔺برای واکسینه کردن نوجوانان در مقابل هجمههای فرهنگی و عقیدتی، میتوان از دو روش استفاده کرد:
1️⃣ روش اول، سانسور و دور کردن همه فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی از دسترس آنها است. این روش با توجه به پیشرفتها غیرقابلپیشبینی و سریع این حوزه و تجربههای گذشته دراینباره غیرمنطقی و در بسیاری از موارد غیرممکن است.
2️⃣ روش دوم آموختن مهارتها و دانشهایی است که نوجوانان را برای قرار گرفتن در معرض رسانه آماده میکند که این مورد همان آموزش سواد رسانهای است.
#سواد_رسانهای
#بصیرت_رسانهای
✅ @media_arma
#فراخوان
📣 فراخوان همکاری با واحد رسانه موسسه مصاف (آرما)
🔰با توجه به کثرت پیام های شما عزیزان مبنی بر همکاری با واحد رسانه مصاف (آرما)، واحد رسانه موسسه مصاف در نظر دارد جهت افزایش و ارتقا فعالیت های خود، تکمیل نیروی انسانی و همچنین استفاده از پتانسیل های مخاطبین گرامی از شما عزیزان علاقمند به کار برای امام زمان و #جهاد_تبیین دعوت به همکاری کند.
🟥 لازم به ذکر است، همکاری هر فرد در یک زمینه و به صورت دورکاری و اینترنتی خواهد بود. لذا همه عزیزانی که دغدغهی کار در عرصه رسانه و جهاد تبیین در رسانه را دارند، می توانند از سرتاسر جهان در این واحد همکاری داشته باشند.
🟥 همکاری فی سبیل الله بوده و امکان پرداخت هزینه برای موسسه مقدور نمی باشد.
♦️ زمینه های همکاری 👇
➖ گرافیست حرفه ای:
🔸️ آشنایی کامل با فتوشاپ
🔸️ ایلستریتور یا تصویر سازی
🔸️ کورل
متقاضی همکاری در این بخش باید ۳ نمونه از کارهای خود را به آیدی معرفی شده در پایین همین پیام ارسال نماید، توجه داشته باشید که تسلط متقاضی روی فعالیت مورد نظر باید متوسط رو به بالا باشد. (ارسال نمونه کار شرط همکاری میباشد)
➖ تدوین فیلم و کلیپ:
🔸️ آشنایی با پریمر پیشرفته
🔸️ آشنایی با افترافکت پیشرفته
متقاضی همکاری در این بخش باید ۲ نمونه از کارهای خود را به آیدی معرفی شده در پایین همین پیام ارسال نماید، توجه داشته باشید که تسلط متقاضی روی فعالیت مورد نظر باید متوسط رو به بالا باشد. (ارسال نمونه کار شرط همکاری میباشد)
➖ موشن گرافیک:
🔸️آشنایی کامل با افترافکت
ارسال نمونه کار برای همکاری الزامی است.
➖ تولید پادکست:
🔸️آشنایی با Audition یا نرم افزار مشابه
➖ کات سخنرانی های اساتید:
آشنایی با نام افزارهای کات صوت، داشتن زمان کافی جهت گوش دادن به سخنرانی ها و عنوان گذاری مناسب برای بخش های کات شده در سخنرانی
➖ تولید محتوا:
🔰تسلط بالا در زمینه نگارش محتوا در حوزه رسانه
🔰تحقیق و پژوهش در زمینه رسانه و تکنولوژی های روز رسانه ای
🔰تلخیص و پیاده سازی کتاب های رسانه ای
🔰نقد و تحلیل فیلم و سریال
👈 ترجیحا افراد آشنا با مفاهیم رسانه، دارای توانایی نگارش و پژوهشگر علاقمند به حوزه رسانه
🔶️جامعه هدف فراخوان:
🔸️کلیه علاقمندان دانشگاهی و حوزوی صاحب مقاله و پژوهشگر در حوزه رسانه
🔸️علاقمندان دارای مهارت در طراحی، موشن گرافی، تدوین فیلم و عکس...
🔻لطفا در صورت تمایل به همکاری در هر یک از زمینه ها، فقط در صورت واجد شرایط بودن به آیدی @A_masaf_arma در تلگرام پیام دهید و آمادگی خود را برای واحد مربوطه اعلام نمایید. توجه داشته باشید که رسیدگی به پیام ها زمان بر خواهد بود و پاسخ طی دو هفته به اکانت تلگرام شما ارسال میشود، لطفا با صبر و شکیبایی خود ما را یاری فرمایید.
🔺️لطفا فقط در صورتی که تخصص لازم و تسلط کامل برای انجام مورد مربوطه را دارید، به آیدی در تلگرام پیام دهید.
فراخوان را دقیق مطالعه فرمائید و در صورت دارا بودن شرایط با ما در ارتباط باشید، ارسال نمونه کار در بخش هایی که درخواست شده شرط رسیدگی به درخواست همکاری است🙏
✅ @media_arma
♨️بزرگترین کنفرانس حقوق زنان در عربستان(مدیر رسانه ی اینترنشنال)
🚫فقط احتمالا یادشون رفته خانم ها رو دعوت کنن🤦♀😂
⭕️جالبیش اینجاست تو رسانه هاشون برای مردم ما از ظلم جمهوری اسلامی به زنان میگن و ادعا دارن به زنها در ایران ظلم میشه😁
#روزنگار
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️زیبا دیدن اغراق آمیز دیگرا چه نتیجه ای برای خود ما دارد
🔴هیچکس در فضای مجازی تمام اتفاقات خوب و بد زندگی اش را به اشتراک نمیگذارد و درست هم نیست که به اشتراک بگذارد بلکه او تنها چند اتفاق زیبا از زندگی اش را با شما در میان میگذارد که همین چند اتفاق هم بصورت گزینشی روایت می شود.
🔴پس زندگی واقعی مان را با زندگی های مجازی گزینشی مقایسه نکنیم که نتیجه ای جز احساس بدبختی برای ما نخواهد داشت.
🎥ببینید‼️
#چرا_در_تبلیغات_ضعیفیم؟
#کلیپ
#بصیرت_رسانهای
#سواد_رسانهای
✅ @media_arma
✍چگونه یک نویسنده خوب مسلمان باشیم!
قسمت ششم
از نمایش خود پرهیز کنید
🔰هنر با نوعی خودنمایی ذاتی همراه است. بنابراین برای یک هنرمند مسلمان لازم است که تلاش کند، تا خودنمایی را از کارش حذف کرده و هدف را برجسته نماید. یعنی نهایت هنر و توانایی اش را برای نمایش آن مفهومی که مد نظر دارد به کار بگیرد نه برجسته کردن خودش یا توانایی هایش. اگر به تاریخ نگاه کنیم می بینیم که هنرمندان بسیاری از آثار هنر اسلامی-ایرانی ناشناخته یا گمنامند و آنچه به جا مانده و برجسته شده اثری است که خلق کرده اند. یعنی هنرمند و تمام امکاناتش در خدمت هدف و نتیجه ی نهایی صرف شده نه برای بیشتر دیده شدن خودش یا هنرنمایی کردنش و جالب اینجاست که همین هم ماندگار شده است. حتی اگر به کلمه ی هنرنمایی نگاه کنیم، با نوعی منیت همراه است. "من می خواهم هنرم را به همه نمایش بدهم." انگار هنرنمایی وجه دیگر خودنمایی است. چنین دیدگاهی از هدف هنر اسلامی دور شده است. شهید آوینی خود نقل کرده اند: " با شروع انقلاب حقیر تمام نوشتههای خویش را اعم از تراوشات فلسفی، داستانهای كوتاه، اشعار و .... در چند گونی ریختم و سوزاندم و تصمیم گرفتم كه دیگر چیزی كه «حدیث نفس» باشد ننویسم و دیگر از خودم سخنی به میان نیاوردم. هنر امروز متأسفانه حدیث نفس است و هنرمندان گرفتار خودشان هستند. به فرموده خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی؛ تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز
سعی كردم كه خودم را از میان بردارم تا هرچه هست خدا باشد و خدا را شكر بر این تصمیم وفادار ماندهام. البته آنچه كه انسان مینویسد همیشه تراوشات درونی خود او است- همه هنرها اینچنیناند كسی هم كه فیلم میسازد اثر تراوشات درونی خود اوست- اما اگر انسان خود را در خدا فانی كند آنگاه این خداست كه در آثار ما جلوهگر میشود. حقیر اینچنین ادعائی ندارم اما سعیام بر این بوده است."
🔰کارهای شهید آوینی تیتراژ نداشت، مخاطب نمی دانست چه کسی این اثر را ساخته،فیلم گرفته یا این گوینده ای که صدایش شنیده می شود کیست. با وجود اینکه متن های نریشن های روایت فتح را هم خود شهید آوینی می نوشتند اما هیچ کجا این مساله ذکر نشده بود. این فرهنگی است که همواره در هنر اسلامی وجود داشته است. در دفاع مقدس نیز رزمندگان همه عاشق گمنامی بودند. کسی دنبال به نام زدن کارهای نیکی که انجام می دهد نبود، هر کس کاری انجام می داد سعی می کرد در خفا باشد تا به نیت های پاک و خالصشان لطمه ای وارد نشود چرا که همه چیز و همه کس برای خدا و رضای او بود.
🔶️هدف هنر اسلامی یا هنر در اسلام را بشناسیم!
برای اینکه یک هنرمند مسلمان باشیم باید بفهمیم که هدف از هنر اسلامی چیست؟ گرچه خود این موضوع بحث مفصلی است اما به طور خلاصه هدف از هنر اسلامی شناساندن و برجسته ساختن اسلام و تمام مفاهیم مربوط به آن در تمام شئونات است. هنر در اسلام برای خدا است. یعنی هنرمند مسلمان باید دنبال نشان دادن هر چه هنرمندانه تر مفاهیم دینی و اسلامی باشد و چیزی به نام هنر برای هنر اصالتی ندارد. قطعا در چنین هدفی هیچ گونه خودنمایی ای جا نداشته و قابل توجیه نیست. با این معنا پاسخ این سوال روشن تر می شود. چه کسی می تواند هنر اسلامی را تحقق بخشد و هنرمند مسلمان باشد؟ کسی که به مهارت لازم و معارف اسلامی دست یافته باشد. آیا می توان جواب دیگری به این سوال داد؟
#رسانههای_نوشتاری
#اصول_نویسندگی
#مقاله
✅ @media_arma