eitaa logo
🇵🇸𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚-𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭|اسرار رسانه
3.7هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
4.2هزار ویدیو
81 فایل
•کانالِ‌ اسرار‌ رسانه🔎- - https://eitaa.com/joinchat/1987969124C849e23b763 🎙•گروهِ‌ اسرار‌پنهان‌|گفت‌وگو دخترانه💞 https://eitaa.com/joinchat/1347354721Ca6b35899ac 📮•کانال‌ِ ناشناس‌اسرار رسانه: 🚢 @nashenas_media_secrets 📜•کپی‌مطالب‌فقط‌باذکرآدرس ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🍃🍃🌺🍃🌺🍃🍃🌺🍃🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📽🔺 شکسته شدن رکورد تجاوز جنسی زیر ۱۸ سال در انگلیس | 🌀 تحقیقات BBC حکایت از آن دارد که بیش از سه سال گذشته، هر سال دست کم ۱۳ هزار مورد آزار جنسی توسط افراد زیر ۱۸ سال به پلیس بریتانیا و ولز گزارش شده و حدود هزار مورد از آن‌ها در مدارس رخ داده است! | ۲۰۳۰یونسکو 🔻 آفس‌تد، نهاد دیده‌بان مدارس می‌گوید از هر ده دختر زیر ۱۸ سال، ۹ نفرشان شکلی از از طرف دانش‌آموزان دیگر را تجربه می‌کنند. 👈 به بهانه سیزدهم ژوئن، آگاهی از آزار و اذیت زنان و کودکان ✌️جنبش مردمی حلال‌زاده‌ها 📡 @HalalZadeha 🌐کانال اسرار رسانه🌐 https://eitaa.com/media_secrets ⚪گروه اسرار پنهان دنیای مجاز:.... ⚪ اسرار رسانه در روبیکا https://rubika.ir/media_secrets
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎞 بخشی از "انیمیشن ویلاویا" را که همجنس‌‌بازان را به صورت خانواده عادی‌سازی می‌کند!! | 👆 ⭕️ تا چندسال پیش، یکی از خط‌های ثابت در انیمیشن‌ها و فیلم و سریال‌های هالیوود، ترویج گناه زنا بود، اما حالا عادی‌سازی در اکثر انیمیشن‌های هالیوودی، عصمت کودکان را نشانه رفته تا این گناه شنیع را برای نسل آینده جهت پذیرش و تصویب ازدواج (هم‌باشیِ) همجنس‌بازان، عادی جلوه دهند. 📛 تاکنون بیش از ۳۵ کشور جهان، ازدواج (هم‌باشیِ) را تصویب و قانونی کرده‌اند! ✌️جنبش مردمی حلال‌زاده‌ها 📡 @Halalzadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇵🇸𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚-𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭|اسرار رسانه
🔸 ‏فقط در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ تعداد شخصیت‌های lgbtq (همجنس‌باز، ترنس‌جندر و...) در انیمیشن‌ها رشد ۲۲۲ درصدی داشته است! ✌️جنبش مردمی حلال‌زاده‌ها 📡 @HalalZadeha 🌐کانال اسرار رسانه🌐 https://eitaa.com/media_secrets ⚪گروه اسرار پنهان دنیای مجاز:.... ⚪ اسرار رسانه در روبیکا https://rubika.ir/media_secrets
دوستان گروههای همجنس بازان را دست کم نگیرید.... این ها با برنامه ریزی دقیق می خواهند نسل بشر را نابود کنند و آنها را به فساد بکشانند با عذرهای از همه ی طرفداران کیپاپ گروهمان و با احترام به هواداران این گروهها باید به این حقیقت تلخ اعتراف کنیم که امروزه گروههای کیپاپ و انیمه های ژاپنی و....ابزارهای دست همجنس بازان شده اند. این بار امریکا از طریق کره و ژاپن فرهنگ و سبک زندگی ناپاک خود را به خورد نوجوانان ما می دهد هوشیار باشیم ❌🇰🇷🤝🇺🇸🤝🇯🇵❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از در 🇯🇵🎌🇯🇵🤦‍♀ https://www.aparat.com/v/74ptl با اینکه ژاپنی ها بالاترین سطح آموزش در مدارس خود دارند، اما گویا دست فراماسون ها در مدیریت یکسان فحشاء در جهان از متولیان تربیت در ژاپن بالاتر است👽 دخترای عزیزی که در خصوصی با هم گفت وگو می کنیم، هوشیار باشیم🤔
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی دختران کره جنوبی به دنبال شوهر خارجی می‌گردند! وضعیت کار و اشتغال برای مردم در کره جنوبی بسیار سخت شده است به گونه‌ای که دختران کره‌ای ترجیح می‌دهند با یک مرد خارجی ازدواج کنند. گزارشگر کره‌ای به میان مردم کشورش رفته و نظر آنها را درباره وضعیت کار و اشتغال در کره جنوبی جویا شده است. کمبود شغل و دستمزدهای پایین به حدی به جوانان کره‌ای فشار وارد کرده که حتی اصطلاح «جهنم کره» بین آنها متدوال شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📇 گزارش کره تایمز از آمار استفاده از داروهای ضد افسردگی و میزان خودکشی در کره جنوبی: ◀️ هر چند کره ای ها نسبت به کشورهای دیگر کمتر از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند ، ولی با این وجود کره دارای بالاترین میزان خودکشی در جهان است. ⏪ افسردگی عامل اصلی خودکشی محسوب می شود. مطالعات نشان می دهد خودکشی در کسانی که افسردگی دارند چهل برابر بیشتر است. 💊 داروهای ضد افسردگی در کاهش خودکشی مفید هستند. ⬅️ ایسلند بزرگترین مصرف کننده داروهای ضد افسردگی است. 🇰🇷 The korea times https://goo.gl/buUyQG مگه اینا موسیقیشون ازاد نبود؟ مگه اینا کنسرتای کیپاپشون به راه نبود؟ مگه هر مورد مبتذلی توی کشور اینا آزاد نبود؟ اگر این موارد باعث شادی است چرا افسردن؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا کره جنوبی پایتخت جراحی پلاستیک دنیاست؟ نباید روی اینکه یک نفر میخواد عمل زیبایی انجام بده مانور داد. اما نباید انقدر طوری جلوه بدن که این ها همه طبیعیه و بچه هایی که از چهرشون راضی نیستن ،دچار افسردگی و کمبود اعتماد به نفس بشن. عمل های جراحی زیبایی در کره جنوبی حرف اول میزنه ، یعنی خیلی ها از سراسر دنیا میرن کره عمل کنن. مقاله :جنون عمل های زیبایی در کره https://www.alef.ir/news/3970209052.html فرهنگی که الان کره جنوبی داره ترویج میده ظاهر پرستیه،قیافه خوبی داشته باشی پس بقیه چیزات هم خوبه .
در کره جنوبی قیافه و ظاهر بر کار، درآمد و حتی سرنوشت آن ها تاثیر گذار است. از این رو، رونق بازار جراحی زیبایی در این کشور نباید امری تعجب آور باشد. در میان جوانان کره، عمل های جراحی ساده امری بسیار عادی بوده و عمل هایی مانند ترمیم بینی و دو لایه کردن پلک، از جمله مراحل آرایش محسوب می شود.. در سال های اخیر بر اثر تب سریال های کره جنوبی، بسیاری از چینی ها برای انجام عمل زیبایی به کره جنوبی می روند.
چرا کره جنوبی پایتخت جراحی پلاستیک دنیاست؟ رواج عجیب و غریب جراحی پلاستیک در کره جنوبی بیشتر متاثر از گرایش جمع‌گرایانه مد است. باید جراحی پلاستیک کنید، چون همه می‌کنند. با این منطق، صنعتِ زیبایی در کره جنوبی به مرزهای جنون‌آوری رسیده است. اگر می‌خواهید درباره قیافه‌تان احساس بدی به شما دست دهد، به سئول سفر کنید. آن‌جا خیلی از زنان –و همین‌طور مردان- به شاهزاده‌های انیمیشنی می‌مانند. مسافران مترو را خواهید دید که جلوی آینه‌های تمام‌قد به آرایش مشغول‌اند. این آینه‌ها در همه ایستگاه‌ها برای همین منظور تعبیه شده‌اند. معمولاً از متقاضیان کار خواسته می‌شود عکس خود را به رزومه‌شان بچسبانند. اظهار نظرهایی مانند «اگر فکت را باریک‌تر می‌کردی، خیلی زیباتر می‌شدی» از طرفِ فامیل، بیشتر از جمله «اگر دکوراسیون آشپزخانه را عوض می‌کردی، آپارتمانتان خیلی قشنگ‌تر می‌شد» توهین‌آمیز تلقی نمی‌شود.
مردم کره جنوبی صرفاً نگران چهره‌شان نیستند، بلکه در این مورد دست به اقدام عملی می‌زنند. طبق برخی برآوردها، این کشور بالاترین نرخ سرانه جراحی پلاستیک را در دنیا دارد. (برزیل چندپله پایین‌تر قرار دارد.) آمریکا چندپله عقب‌تر، رتبه ۶ را به خود اختصاص داده است، هرچند هنوز هم، درمجموع، بیشترین جراحی‌ها را دارد. تخمین زده می‌شود که بین یک‌پنجم تا یک‌سوم زنان سئول زیر تیغ جراحی رفته‌اند و طبق نظرسنجی بی‌بی‌سی این رقم برای زنان بین بیست تا سی‌ساله تا پنجاه‌درصد یا حتی بیشتر افزایش نشان می‌دهد. طبق گزارشی، مردانْ پانزده درصدِ این بازار را تشکیل می‌دهند، ازجمله رئیس جمهور پیشین کره که در دوران ریاست جمهوری‌اش عمل جراحی چین پلک۱ انجام داد. آمار مربوط به این حوزه قطعی نیست، چون صنعت جراحی پلاستیک فاقد قانون و مقررات مدون و بنابراین فاقد اسناد رسمی است.
«توریست‌های جراحی» که از خارج می‌آیند حدود یک‌سوم از کسب‌وکار کره جنوبی را تشکیل می‌دهند و اکثر آن‌ها چینی هستند. یکی از دلایل این امر آن است که در سراسر آسیا «موج کره‌ایِ» فرهنگ عامه (موسوم به هالْیو) نه‌تنها موسیقی‌ای را که باید گوش کنید تعیین می‌کند بلکه تعیین‌کننده ظاهر شما هنگام گوش‌دادن به آن موسیقی نیز هست. تغییرات ظاهری ممکن است آنقدر اساسی باشد که برخی از بیمارستان‌ها به بیماران خارجی گواهی تصدیق هویت می‌دهند، بیمارانی که ممکن است نیازمند کمک شوند برای متقاعد کردن ماموران مهاجرت درمورد اینکه مشمول برنامه حفاظت از شاهدان نیستند. امروزه، کره جنوبی رتبه چهاردهم تولید ناخالص داخلی را در دنیا به خود اختصاص داده است. پس آیا واقعاً جای تعجب دارد که کشوری این‌چنین تسلیم‌ناپذیر، در عرصه زیبایی این‌قدر عقب‌گرد کرده باشد؟
همه ما می‌خواهیم بهترین قیافه را داشته باشیم، اما از کلاس هفتم تاکنون ظاهر افراد برای هیچ‌یک از همراهانم اهمیت چندانی نداشته است. برای رسیدن به درکی روشن‌تر از اینکه چرا مردم کره جنوبی اینقدر ظاهرپرستند، به دفتر پر از کتاب یکی از استادان روانشناسی دانشگاه یانسه در سئول رفتم: دکتر ایونکوک سو. او توضیح داد: «یک عامل این است که اینجا، درمقایسه با فرهنگ‌های غربی، جنبه‌های بیرونیِ خویشتن (موقعیت اجتماعی، لباس، حرکات و قیافه شما) در مقابل جنبه‌های درونی (افکار و احساسات) مهم‌ترند». سو آزمایشی را تشریح کرد که در آن عکس یک شخص و نوشته‌ای در توصیف او به دانشجویان داده می‌شد، هم در دانشگاه یانسه و هم دانشگاه کالیفرنیا در ارواین (که زمانی در آنجا تدریس می‌کرد). سپس از دانشجویان پرسیده می‌شد که چه قالبی درک بهتری از این فرد به شما می‌دهد، عکس یا نوشته؟ دانشجویان کره‌ای عکس را انتخاب می‌کردند و آمریکایی‌ها توصیف مکتوب را. سو، مثل برخی صاحب‌نظران دیگر، ذهنیت کره‌ای‌ها را تاحدی به آیین کنفوسیانیسم نسبت می‌دهد، آیینی که بر اهمیت والای رفتار با دیگران تاکید می‌ورزد. به‌بیان دقیق‌تر، «در کره، اهمیتی نمی‌دهیم که درمورد خودتان چه فکر می‌کنید. بلکه ارزیابی دیگران از شما اهمیت بیشتری دارد».
«استلا آن» را همراه با دوستانش «جن پارک» و «سان لی» که هرسه دانشجوی سال دوم بودند در کافی‌شاپ ملاقات کردم. استلا به من گفت: «هرگز به جراحی پلاستیک فکر نمی‌کردم، تا اینکه یک روز پدرم به من گفت چشم‌هایم شبیه چشم‌های اوست و با یک جراح پلاستیک صحبت کرده تا مرا زیباتر کند. پس از آن، خیلی پشیمان شدم. احساس کردم: من خودم نیستم و خود واقعی‌ام را گم کردم. ابتدا چشم‌هایم کبود شده بود و کوچک‌تر به نظر می‌آمدند». اما وقتی باد چشمش خوابید، خوشایند بود. لی هم به‌خاطر اصرار پدرش چشم‌هایش را عمل کرده بود. «او به من گفت که زیبایی می‌تواند مزیت بزرگی برای دختران باشد. مثلاً، وقتی به مصاحبه شغلی می‌روی، اگر مصاحبه‌کننده دو زن را با قابلیت‌های یکسان ببیند، مطمئناً زن خوش‌قیافه را انتخاب خواهد کرد». جالب است که در بین بیست‌وهفت کشور عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، کشور کره که در آن فشار برای ازدواج بالاست، رتبه آخر برابری جنسیتی را دارد. آن ادامه می‌دهد: «قبل از عمل چینِ پلک، پسرها توجه چندانی به من نمی‌کردند». لی حرف او را تایید کرد. پرسیدم آیا وسوسه شده‌اید که به دروغ بگویید جراحی نکرده‌اید؟ پارک می‌گوید: «این روزها، گرایش عمومی به سمت رک‌بودن است.» لی توضیح می‌دهد: «دختران به این دلیل دروغ نمی‌گویند که احساس گناه نمی‌کنند. دیگران به‌خاطر جراحی پلاستیک به ما تبریک می‌گویند».