[ مرصاد حزب الله ]
● نقشهای باغی انقلاب در فتنه ها: فتنه سال ۷۶ = #لیدرفتنه فتنه سال ۸۸ = #لیدرفتنه فتنه سال ۹۸ = آتش ا
● یکی از دیگر جنایات قابل توجه باغی بر انقلاب که سردار نقدی آنرا برای عموم افشا کردند، همکاری و اخذ پول در ملاقات با پادشاه یکی از کشورها در زمان فتنه سال ۸۸ است!
○ این عنصر پلید نانجیب، عامل ریخته شدن خون هزاران جوان بیگناه در طول فتنه ها است؛ بی اعتنایی به ارزش های اسلامی و انقلابی و توهین و استهزا دین و اهل بیت هم از دیگر شاهکارهای باغی بر انقلاب است!
@meersad_com
● کسانی که خودشان را در جبهه انقلاب میدانند، باید مطابق دستور قرآن، از مسامحه و همنشینی با یک «فتنه گرِ پلیدِ ظاهرالصلاح» و (به تعبیر رهبر انقلاب،) «نانجیب»، که برای تأیید گرفتن آمده است تا آبرو گدایی کند، روی برگردانند (فَأَعْرِضوا عَنهُم إِنَّهُم رِجْسٌ)؛ باید رفتارشان بگونه ای باشد که «احساس رضایت» از یک «فاسق سیاسی» را القاء نکند (فَإِنْ تَرضَوْاعَنهُم فَإِنَّ اللَّهَ لايَرْضى عَنِ الْقَوْمِ الْفاسِقين).
@meersad_com
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد
@meersad_com
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● قابل توجه عناصر نفهمی که میگویند امام حسین(ع) را سیاسی نکنید!
@meersad_com
May 11
🏴 امام حسین(ع) را بیحجابها نکشتند، آخوندهای سکولاری کشتند که نسبت به حسین زمانشان #بی_تفاوت بودند؛ بی تفاوتهایی که بالاخواه امر ولی خود نبودند.
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
@meersad_com
● ...و كُلٌّ فِي فَلَكٍ يَسْبَحُونَ
تاریخ همان است؛علمدار جماعت اماننامه پذیر نیست...
@meersad_com
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 یابن الزهرا یاری نما... #عاشورا
@meersad_com
● دیروز سالمرگ شاه ملعون بود!
○ سردار نقدی: محمدرضا پهلوی از نظر فساد جنسی به گونهای است که اگر کسی در فاحشهخانه به دنیا بیاید، بزرگ شود و بمیرد و حرامزاده باشد، از محمدرضا پهلوی بهتر است. انقلاب ، ایران را از شر این اشرار، خاندان و مفسدان نجات داد و به انسانیت و اوج رساند.
@meersad_com
#اصلاحیه
● گوشمان به دهان حضرتآقاست چون گوشایشان به دهان حجةبنالحسن (عج) است.
اللهم عجل لولیک الفرج
@meersad_com