💠تا حالا دقت کردید دعای شریف ندبه که همگان آنرا خوانده و برای ظهور امام زمان( عج ) دعا میکنند شامل چه معارف و نکات مهم و اساسی است؟
#دعای_ندبه در یک نگاه کلی و اثربخش به #هفت_بخش تقسیم میشود:
۱. تبیین اجمالی سیر حضور جریان حق و ابتلاهای پیشوایان این جبهه نورانی در مصاف با جنود جهل و باطل....فبعضُُ اسکنتَه جنّّتکَ الی...
۲. آغاز دوران گمگشتگی و سرگردانی امت به واسطه جنایاتی که به دست خود نسبت به هادیان خود روا داشتند.... فقُتل مَن قُتل و ...
۳. دوران اضطراب و عطش و استغاثه برای یافتن راه گم کردهء سعادت ... این السّبیل و ...
۴. دوران یافتن نشانه های حقیقت و طریق نجات و قطع امید از غیر اهل بیت بطور کامل ... یاابن السّاده المقربین یا ابن ...
۵. قرار و آرام یافتن در این مسیر و رهسپار شدن به سوی ظهوری مبتنی بر معرفت و بصیرت ... و نحنُ نقول الحَمدلله ربّ العالمین...
۶. یکتا شدن همه خواسته ها و آرزوها در آرزو و تقاضا رویت امام زمان ... و اَرِه سیّده یا شدیدَ القوی...
۷. اعتقاد راسخ به اینکه با ظهور او همه مشکلات دنیوی و اخروی بشر پایان می یابد..
وَ اجْعَل ارزاقنا به مبسوطه و هُمَومنا به...
@mehshekan
💠روایتی از تشکیل اتاق جنگ اقتصادی توسط رهبر انقلاب
رهبر انقلاب، در هشتم اردیبهشتماه، در جلسهای محرمانه با مسئولان سه قوه، بر ضرورت تشکیل اتاق جنگ اقتصادی تأکید کرده بودند. در آن جلسه، رهبر انقلاب مطرح کردند که رییسجمهور و قوهی مجریه، مسئول شورای هماهنگی اقتصادی قوا هستند، به همین دلیل دبیر آن از سوی رئیسجمهور انتخاب شده و جایگاه دبیرخانهی آن نیز در معاونت اقتصادی ریاست جمهوری قرار گرفت.
سرمایهگذاری، تورم، اشتغال، بهبود شرایط نظام بانکی و موضوعات مربوط به تولید ملی، از سرفصلهای مهم موضوعات اقتصادی بود که توسط رهبر انقلاب در این جلسه مطرح شد تا بهعنوان اولویتهای اصلی، در دستور کار این شورا قرار بگیرد تا بتواند سریعتر برای آن تصمیمگیری کنند.
ابتکار رهبر انقلاب در تشکیل این ستاد برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، اگرچه در نوع خود بدیع و خلاقانه است، اما پیش از این نیز مسبوق به سابقه بوده است. در زمان جنگ تحمیلی هم امام خمینی(ره)، ستاد جنگ را مشخص کرده و به همهی مجموعهها دستور داده بودند که باید با این ستاد همکاری کنند، چراکه این ستاد باید نفوذ داشته و تصمیمات خود را اجرایی کند. در حال حاضر نیز رهبر انقلاب با تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سهگانه»، همهی ارکان نظام، مسائل اقتصادی را با یکدیگر به پیش بردهاند که این موضوع کمک خواهد کرد که بسیاری از مشکلات فعلی، با همکاری قوا رفع شود. البته این موضوع نافی وظایف و اختیارات دولت نیست، به همین دلیل هر جایی که خود دولت میتواند تصمیم بگیرد، نیازی برگزاری این جلسات نیست.
رهبر انقلاب نیز در پیام خود به رئیسجمهور بر همین نکته تأکید فرمودند که هرجا مصوبهای در این شورا به تصویب رسید، دیگر معطل موافقت ایشان نشده و کارها را سریعتر آغاز کنند. یقینا این بزرگترین سرمایه و حمایت رهبر انقلاب از دولت است که از قوهی مقننه و قوهی قضائیه نیز به شکلی این هماهنگی با دولت را مطالبه کردهاند. در عین حال، بزرگترین موقعیت برای دولت است که از ظرفیت دو قوهی دیگر نیز استفاده کند. امروز خوشبختانه همهی ارکان قوا به فرمایش رهبر انقلاب پای کار آمدهاند تا به دولت کمک کنند.
🔺دکتر پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس
@mehshekan
💠جواب رهبر معظم انقلاب به کسانی که می گویند نباید برخورد قهر آمیزی با متخلفان اقتصادی داشت چون آرامش فعلان اقتصادی را به هم می زند!
« نقش قوه قضائیه این است که اگر در مجموعهی این عملکردها و تعامل این دستگاهها با مردم، مفسد اقتصادی به وجود آمد، قوهی قضائیه آنچنان با او برخورد کند که برخوردش موجب عبرت برای کسانی باشد که دستگاه اقتصادی را به فساد میکشانند. این، خود یک عامل مهم در ایجاد امنیت اقتصادی است.
بعضی خیال میکنند - یا اینجور وانمود میکنند که خیال کردهاند - که برخورد با مفاسد اقتصادی، مخل امنیت اقتصادی است. این عکس قضیه است؛ این درست نقطهی مقابل حقیقت است.
برخورد با مفسد اقتصادی موجب امنیت اقتصادی است برای غیرمفسد. غیرمفسد کیست؟ اکثریت مردم. مفسد اقتصادی تعداد معدودی هستند؛ سوءاستفادهچیها. با اینها برخوردِ سخت بشود تا اکثر مردم، اکثر فعالان صحنهی اجتماع که در امر اقتصادی کار میکنند، احساس کنند دارای امنیتند و راه صحیح آن راهی است که آنها پیش گرفتهاند » ۱۳۸۶/۰۴/۰۷
@mehshekan
امام صادق(علیه السلام) سکوتی کرد، بعد فرمود:« ای سُدیر همراه من بیا.»
امام مرا به منطقهای برد که خاک سرخ رنگی داشت و چوپان نوجوانی، بزغالههایش را برای چرا آورده بود.
امام نگاهی به او کرد و به من فرمود: « ای سُدیر، به خدا سوگند اگر به تعداد این بزغالهها شیعه و یاور واقعی داشتم، روا نبود یک لحظه در مقابل حکومت ظلم و جور بنشینم و برای گرفتن حقمان قیام نکنم.»
از مرکبها پیاده شدیم و نماز خواندیم. بعد از نماز رفتم بزغالهها را شمردم. فقط هفده تا بودند!
(اصول کافی ج۲، ص۱۵۲)
⚫️ السّلامُ علیکَ ایّها الصّادقُ یابنَ رسولِ الله⚫️
@mehshekan