هدایت شده از ✒مـــــه شکن
سرنخ افزایش طلاق های این روزها کجاست؟
مهمترین عامل طلاق در بین زوج های جوان حتی در خانواده ها مرفه چیست؟
🔺بخوانیم و پی به یکی از مهمترین علل طلاق ببریم. آنگاه اخلاق و دستورات دینی از سوی علما را دلسوزانه تر ببینیم.
@mehshekan
بخشی از گفت و گوی بنده با یکی از کاربران. ایشان بخشی از مطلب آقای عبدالکریم سروش از کتاب صراط های مستقیم ارسال کرد، مبنی بر اینکه همه ادیان و فرقه ها برحق هستند! 👇
حـــیدری
سلام
ببخشید یه سوال اینجا مطرح می شود. اگر الان همه فرقه ها و ادیان برحق هستند، کدام دین را باید انتخاب کنیم؟ ملاک انتخاب چیست؟ بالاخره باید به یک دین پایبند بود
ممنون
Mohamad
به هردینی که هستی بمان و بدان که تمام ادیان بر حق هستند و نیازی نیست برای اثبات اینکه دین تو بر حق است به پیروان سایر ادیان توهین کنی و یا با آنان بجنگی یا حتی با آنان بحث و جدل کنی
همانقدر که تو دین برحق داری دیگران هم دینشان برحق است
دیگران را درک کن و با آنان مهربان باش.
حـــیدری
تشکر. خب اینکه یک تناقض است. بله احترام گذاشتن و توهین نکردن یک بحث است که قبول.
اما مثلا چه جور آن گاو پرست و بودایی و زرتشتی ووو که برای خود فرقه و آئین هستند، همه برحق اند؟؟!
پس خدا چرا قرآن و آخرین پیامبر خویش را ارسال کرد تا دعوت جهانی به سمت یک دین یعنی همان شریعت اسلام داشته باشد؟؟
اصلا از آقای سروش سوال می کنیم چرا شما مسلمان هستی و مثلا بودایی نیستی؟ ملاک انتخاب برای برتری و حق بودن دینت چی هست؟ چرا بت پرست و یا فرقه ی دیگری را انتخاب نکردی؟؟!
سوالم مشخصا اینه
بت پرستی و گاو پرستی ووو برای خودشان یک آیین هستند.
خب بین اسلام و گاو پرستی کدام حق هستند؟
اگر بگویید هر دو حق هستند پس چرا این همه پیامبر برای رد بت پرستی آمدند؟؟!!
اگر بگویید اسلام بر حق است، خب صحبت آقای سروش مورد مناقشه می شود!
پس نمی توان گفت همه فرقه ها برحق هستند.
موفق باشید.
✒مـــــه شکن
حـــیدری سلام ببخشید یه سوال اینجا مطرح می شود. اگر الان همه فرقه ها و ادیان برحق هستند، کدام دین ر
دوستمان در پاسخ مطلب آخر بنده دیگر جوابی ندادند.
چنین مولایی داریم
به حضرت امیر المومنین(ع) گفتند که شما به هر حال مهمترين رزمنده اسلام هستيد، پرچمدار پيغمبر هستيد، اگر جنگ تن به تن است که پياده حرکت می کنيد، ولي وقتي دشمن سواره است، شما بايد سواره برويد. اين اسبي که شما سوار می شويد و می رويد به جنگ، اين براي کسي است که از روستايي به روستايي يا شهري به روستايي بخواهد باري ببرد يا مسافري ببرد، اين اسب مسافربري است اينکه اسب جنگ نيست، چرا شما اين اسب را سوار می شوید؟ شما که خليفه هستيد، امکانات فراواني داريد پول هم در دست شماست، يک اسب خوب تهيه کنيد براي ميدان جنگ، چون دشمن با آن اسب دارد می آيد!
حضرت فرمود: «أَكِرُّ عَلی مَنْ فَرَّ وَ لَا أَفِرُّ مِمَّنْ كَر». یعنی، اسبِ تیزرو برای کسي است که بخواهد بدود و فرار کند من که در ميدان جنگ از کسی فرار نمی کنم. از طرفی کسي هم که فرار کرد من او را تعقيب نمی کنم.
📎علامه جوادی، به نقل از الأمالي شیخ صدوق، ص١٧٠
#سعیدحیدری
@mehshekan
هدایت شده از ✒مـــــه شکن
💠انتظار فرج از نظر آیت الله خامنه ای
🔺ما که منتظر امام زمان هستیم، باید در جهتی که حکومت امام زمان ـ علیه آلاف التحیه والثناء ـ تشکیل خواهد شد، زندگی امروز را در همان جهت بسازیم و بنا کنیم. البته، ما کوچکتر از آن هستیم که بتوانیم آن گونه بنایی را که اولیای الاهی ساختند یا خواهند ساخت، بنا کنیم؛ اما باید در آن جهت تلاش و کار کنیم» (دیدار مسؤلان و قشرهای مختلف مردم، 26/12/1368).
🔺انتظار فرج… یعنی، انتظار حاکمیّت قرآن و اسلام. شما به آنچه فعلاً جهان در آن قرار دارد، قانع نیستید. حتّی به همین پیشرفتی هم که با انقلاب اسلامی به دست آوردید، قانع نیستید. میخواهید باز هم به حاکمیت قرآن و اسلام، نزدیکتر بشوید (خطبه نماز جمعه، 29/3/1360).
🔺ملت ایران به فضل پروردگار، با هدایت الاهی، با کمکهای معنوی غیبی و با ادعیه زاکیه و هدایتهای معنوی ولی الله الاعظم ـ ارواحنافداه ـ خواهد توانست تمدن اسلامی را بار دیگر در عالم سربلند کند و کاخ با عظمت تمدن اسلامی را برافراشته نماید. این، آینده قطعی شماست. جوانان، خودشان را برای این حرکت عظیم آماده کنند. نیروهای مؤمن و مخلص، این را هدف قرار دهند (دیدار با ایثارگران، 29/5/1376).
@mehshekan
مدیریت مشکلات و گرفتاری ها
دنیا از آنجایی که محدود و مادی و محل تزاحم و تضاد است، همیشه در آن مشکلات و گرفتاری و بلاها وجود دارد. همه ی آدم ها نیز در هر موقعیت و شرایطی، دچار گرفتاری و بلاها قرار می گیرند، چه شهری و چه روستایی، چه پولدار و چه فقیر، چه باسواد و چه بی سواد ووو، همه مشکلات خاص خود را پیدا می کنند و از آن فراری هم نیست.
اما مهم شیوه برخورد و مدیریت و حل این گفتاری هاست.
آنچه بزرگان گفتند این است که برای حل و رفع مشکلاتی که ممکن است همزمان سراغ ما بیایند، چند اقدام را لحاظ کنیم:
١. برخویش مسلط باشیم و خود را نبازیم.
۲. مشکلات را اولویت بندی کنیم و بر اساس فرصتی که داریم و اهمیت و حساس بودن هر یک، اول سراغ مهمترینش رویم.
۳. علاوه بر دانسته های خود از مشورت و تجربه دیگران برای حل آن استفاده کنیم.
۴. در نهایت اگر تلاش کردیم ولی چیزی را از دست دادیم، علاوه بر اینکه تجربه و درسی برای ما حاصل می شود، جا دارد اعتماد به حکمت و مصلحت خدا کنیم و یقین داشته باشیم او بهترش را جایگزین خواهد کرد.
#سعیدحیدری
@mehshekan
چند وقت پیش، شبه مستندی که BBC پخش کرد، با تحریف و مغالطه و کج فهمی در صحبت های امام(ره) و... در واقع نوعی #بهتان علیه نظام ما بود.
یعنی بهتان برای ساخت بهتان!
#سعیدحیدری
@mehshekan
#گفت_و_گو
#خدای_مهربان
گفت بابا:
چرا خدایی که این همه مهربونه، اما بنده هاشو تو جهنم میسوزونه؟!
گفتم پسرم:
این خدا نیست که جهنم را برا بنده هاش ایجاد کرده تا بخواهد آنها را بسوزاند، بلکه این خود آدم ها هستند که با اعمال بدشان جهنم خودشان را درست می کنند. برای همین خدا در قرآن بارها هم تاکید کرده که خود آدم ها بهشت یا جهنمشان را می سازند.( الیَوم انّما تُجزَون ما کنتُم تعملون /یس، آیه۷)
اتفاقا، خدای مهربون بارها و بارها خواسته آتش برافروخته شده از کارهای بد بنده هاشو خاموش کنه ولی خودشان نخواسته اند و دوباره به گناه خود ادامه داده اند.
#سعیدحیدری
@mehshekan
✒مـــــه شکن
#گفت_و_گو #خدای_مهربان گفت بابا: چرا خدایی که این همه مهربونه، اما بنده هاشو تو جهنم میسوزونه؟!
برخی از این #گفت_وگو های صمیمانه بین من و فرزندم، ان شاءالله برای رفع برخی از شبهات و سوالات خواهد بود.😊
✒مـــــه شکن
#گفت_و_گو #خدای_مهربان گفت بابا: چرا خدایی که این همه مهربونه، اما بنده هاشو تو جهنم میسوزونه؟!
#گفت_و_گو
#آداب_رفتن
گفت بابا:
چرا برای ارتباط با خدا باید این همه آداب و احکام رعایت کرد؟ مثلا برای نماز صبح حتما باید فلان ساعت بیدار شد، وضو گرفت، حمد و سوره با صدا خوند و...
گفتم پسرم:
برای رفتن از یک مکان به مکان دیگر باید سوار ماشین شد اما برای رسیدن به مقصد حتما باید آداب ماشین سواری را یاد بگیریم و حتما رعایت کنیم و گرنه هیچگاه به مقصد نخواهیم رسید.
حالا برای رفتن به سمت خدا هم لازمه آداب و احکام بندگی را دقیق یاد بگیریم و آنها را رعایت کنیم.
#سعیدحیدری
@mehshekan
✒مـــــه شکن
#گفت_و_گو #آداب_رفتن گفت بابا: چرا برای ارتباط با خدا باید این همه آداب و احکام رعایت کرد؟ مثلا بر
#گفت_و_گو
#نماز_معیار_اعمال
گفت بابا:
چرا میگن در روز قیامت، نماز معیار تمام اعمال آدم هاست که اگه نماز قبول بشه همه اعمال قبول میشن و اگه نماز مردود شد تمام اعمال رد خواهند شد؟
گفتم پسرم:
اولا نماز ستون دین است یعنی اگر یه خیمه را برپا کنن ولی ستونِ وسط خیمه از بین بره، تمام خیمه فرو میریزه.
ثانیا فرض کن اگر در جاده، پلیس جلوی کسی رو بگیره و ازش گواهینامه بخواد ولی راننده به جای گواهینامه، کارت پایان خدمت، مدرک تحصیلی، کارت ملی و... تحویل بدهد، از او نمی پذیرد. پس در آن لحظه ملاک قبولی و تایید شخص فقط و فقط گواهینامه است.
پس ببین پسرم، در قیامت هم اول از ما نمازمان را میخواهند.
#سعیدحیدری
@mehshekan
#مسیح_و_مهدی
طبق روایات، پس از ظهور حضرت مهدی (عج) حضرت عیسی (ع) به اذن خداوند به زمین نزول خواهد کرد و در حضور همگان به عنوان یکی از یاران حضرت قائم (عج) و به عنوان اتمام حجت بر همگان، پشت سر او به نماز خواهد ایستاد. چنان که در روایتی از پیامبر اکرم (ص) آمده است: "سوگند به آن کسی که مرا مژده آور راستین قرار داد، اگر از عمر جهان، جز یک روز نمانده باشد، خداوند همان یک روز را آن قدر طولانی می کند، تا فرزندم مهدی خروج کند. پس از خروج او، عیسی روح الله فرود می آید و در پشت سر وی نماز می گزارد، آن گاه زمین با فروغ پروردگار خویش روشن می شود و حکومت مهدی به شرق و غرب گیتی می رسد".(کتاب کمال الدین، ص۱۶۷)
میلاد عیسی مسیح مبارک.
#سعیدحیدری
@mehshekan
💠در پاسخ به فردی که ادعا کرده بود فقها توجه به اخلاق و معنویت نکرده اند!
ابتدا باید دین را تعریف کرد و عمده ترین بخش های آن را لحاظ نمود.
در تعریفی مشهور، دین یعنی مجموعه ی ضوابط و راهنمایی های خالق هستی برای رشد و سعادت زندگی انسان.
دین به طور کلی سه بخش دارد که شاید برداشت نادرست نویسنده ی محترم، از همینجا صورت گرفته است:
دین = ۱عقاید ۲ اخلاق ۳ احکام
آنچه فقیهان( فقیه به معنای خاص ) بیشتر آنرا مطرح کرده اند ناظر به احکام و فقه خاص یعنی فروعات دین مانند احکام نماز و روزه و یا احکام اجتماعی مانند ازدواج و خرید و فروش و... است.
در حالی که مباحث عقاید و اخلاق و معنویت سر جای خود توسط علمای وارسته ی دین انجام گرفته و نباید این حوزه ها را با هم خلط کرد. لذا بحث درباره احکام و فروعات و جزییات دین بخشی از دین هست نه تمام دین. پس هر کدام حیطه ی خود را دارند و هر فقیه( فقیه به معنای عام ) برای هر یک از این حوزه های دین، تلاش های علمی و آثار مهمی را بر جای گذاشته اند از خواجه نصیر و شیخ مفید بگیریم تا دیگر علما و فقها
بنابراین فقیهان، دین را خلاصه در احکام فرعی تقلیل نداده اند بلکه به یکی از بخش های دین دقیق پرداخته اند و دیگر بخش های آن هم در جای خود مطرح نموده اند.
اما موضوع دیگر این است که اساسا اخلاق و معنویت جدای از رعایت احکام الهی نیست، یعنی هر چند در تقسیم بندی موضوعا جدا می شوند اما کاملا با هم مرتبط هستند. به عبارتی عقاید و اخلاق و احکام رابطه ی تنگاتنگ دارند.
به عنوان مثال آیا می شود کسی ادعای معنویت کند اما احکام نماز و روزه را بلد نباشد و نمازش را اشتباه می خواهند در حالی که می توانست یاد بگیرید؟! باز به عبارتی رعایت احکام و فروعات یعنی آداب حضور نزد پروردگار خویش.
لذا معنویت بدون رعایت شریعت و احکام و ضوابط خالق هستی، معنویتِ رشد دهنده و کاملی نخواهد بود.
#سعیدحیدری
@mehshekan
💠اگر امروز #مسیح بود...
اگر حضرت عیسی مسیح (علیهالسلام) امروز در میان ما می بود، لحظهای را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمی داد و گرسنگی و سرگردانی میلیاردها انسانی را که به وسیلهی قدرتهای بزرگ، استثمار و به جنگ و فساد و ستیزه خویی سوق داده میشوند، تحمل نمی کرد.
رهبر معظم انقلاب ۷۰/۱۰/۷
@mehshekan
💠معرفی یک کتاب خوب
کتاب #مسیح_در_شب_قدر، حضور مقام معظم رهبری در منازل شهدای مسیحی کشورمان را، در 23 بخش روایت کرده است.
آیت الله خامنه ای با توجه به اهمیت و ارزش بالای خانوادههای شهدا و لزوم احترام و توجه ویژه نسبت به آنها، از همان ابتدای جنگ، توجه خاصی به این خانوادهها داشتند و از سال 63، برنامۀ مرتب خودشان را برای حضور در منازل شهدا و ابراز محبت و توجه و گفتوگوی رو در رو و صمیمانه با خانوادههای شهدا، شروع میکنند، برنامهای که هنوز هم ادامه دارد. به همین جهت رهبرانقلاب از همان سال ها، در ایام عید مسیحیان و میلاد حضرت مسیح، میهمان خانوادههای شهدای مسیحی میشوند.
🔺یک خاطره:
برادر شهید گالوست بابومیان میگوید که (بعد از رفتن مقام معظم رهبری) چند دقیقه در سکوت میگذرد، هیچ کداممان باورمان نمیشود که چند دقیقه پیش، رهبر کشور ایران، اینجا کنار ما نشسته بودند، چای مینوشیدند و صحبت میکردند، از کیفم قاب عکس کوچکی را درمیآورم و مینشینم روی مبل به تماشای آن. حالا فقط ماندهام جواب بچهها را چه بدهم. واروژان (فرزند شهید) حدود یازده شب برگشت. گفتم: خسته نباشی آقای دکتر، میدانی امشب چه چیزی را از دست دادی؟ ... باورت نمیشود؛ آقای خامنهای آمده بودند اینجا، خیلی دلم سوخت که نبودید، دیگر فکر نکنم همچین فرصتی داشته باشی که حاج آقا را از نزدیک ببینی.
@mehshekan