eitaa logo
کانال رسمی مسجد امام حسین علیه‌السلام پرند
798 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
48 فایل
اطلاع‌رسانی‌ برنامه‌های‌ فرهنگی، مذهبی‌ مسجدامام‌حسین‌عليه‌السلام‌پرند
مشاهده در ایتا
دانلود
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم ترجمه و تفسیر آیه به آيه سوره حج آیات 42 و 43 اعوذ بالله من الشیطان الرجیم وَإِن يُكَذِّبُوكَ فَقَدْ كَذَّبَتْ قَبْلَهُمْ قَوْمُ نُوحٍ وَعَادٌ وَثَمُودُ (42) وَقَوْمُ إِبْرَاهِيمَ وَقَوْمُ لُوطٍ (43) ترجمه : و (اى پيامبر!) اگر تو را تكذيب مى كنند (نگران مباش، زيرا) قوم نوح و عاد و ثمود نيز كه قبل از اينها بودند، انبيا را تكذيب كردند. و قوم ابراهيم و لوط (نيز پيامبرشان را تكذيب كردند). آیه 44 وَأَصْحَابُ مَدْيَنَ وَكُذِّبَ مُوسَي فَأَمْلَيْتُ لِلْكَافِرِينَ ثُمَّ أَخَذْتُهُمْ فَكَيْفَ كَانَ نَكِيرِ (44) ترجمه : ومردم (منطقه ى) مَدْيَن، انبياى خود را تكذيب كردند، موسى (نيز) مورد تكذيب مردم قرار گرفت، پس به كافران مهلت دادم (و همين كه در غفلت غرق شدند) آنان را (با قهر خود) گرفتم، پس چگونه خواهد بود عذابى كه براى آنان مجهول و مبهم است (و نمى توانند عمق آن را بفهمند)؟ پیام‌ها : - تكذيب دشمنان، نبايد مانع ادامه ى راه شود. «و اِن يُكذّبوك ...» - از دشمنى كفّار نهراسيد. «اِن يكذّبوك...» (خداوند پيامبر را دلدارى مى دهد) - تاريخ تكرار مى شود. «فقد كُذّبت قبلهم» - براى عبرت و تربيت، از تاريخ استفاده كنيد. «قبلهم» - نوح و ابراهيم و لوط از طرف قوم خود تكذيب شدند. (قوم ابراهيم - قوم لوط - قوم نوح) ولى موسى از طرف قومش تكذيب نشد بلكه از طرف قبطيان تكذيب شد. «كذّب موسى» و نفرمود: «قوم موسى» - سنّت خداوند بر فرستادن انبياست. (نوح، ابراهيم، موسى، شعيب، و لوط) - خداوند به تبهكاران مهلت مى دهد. «فَأمليت» - تبهكاران، مهلت خداوند را نشانه ى محبت يا غفلت او ندانند. «ثم أخذتهم» آیه 45 فَكَأَيِّن مِّن قَرْيَةٍ أَهْلَكْنَاهَا وَهِيَ ظَالِمَةٌ فَهِيَ خَاوِيَةٌ عَلَي عُرُوشِهَا وَبِئْرٍ مُّعَطَّلَةٍ وَقَصْرٍ مَّشِيدٍ (45) ترجمه : پس چه بسيار از (شهرها و) آبادى هايى كه ستمگر بودند و آنها را هلاك كرديم، پس (ديوارهاى) آن بر سقف هايش فرو ريخت، (نخست سقف ها ويران شد، و بعد ديوارها و پايه ها بر روى سقف ها سقوط كرد). و چه بسيار چاه (پر آب)، متروكه و چه بسا قصرهاى بلند (و محكمى كه بى ساكن يا مخروبه شد). نکته ها: كلمه «خاوية» از «خواء» به معناى فرو ريختن و سقوط كردن است و كلمه «مَشيد» هم به معناى كاخ بلند است و هم كاخ گچ كارى شده. پیام‌ها : - قهر خدا بر ستمگران حادثه نيست، يك جريان است. «فكأيّن» - از تاريخ درس بگيريد. «فكأيّن من قَرية ...» - نتيجه ى ظلم، نابودى است. «و هى ظالمة - اهلكناها» - در برابر قهر خدا، نه سقفى مى ماند و نه ستونى. «خاوية على عُروشها»
نهم اردیبهشت، روز ملی شوراها          در تقویم رسمی کشور ما (ایران) روز نهم اردیبهشت به عنوان روز شوراها یاد شده است. شورا یک اصل عقلی است که آموزه های دین اسلام در کتاب و سنت نیز بر آن صحه گذاشته است. انقلاب اسلامی ایران نیز که بر مبنای آموزه های اسلامی  در چارچوب هدف سلبی خود با استبداد و خودرایی فرمانروایان به مبارزه برخاست و تحقق مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشتشان را به عنوان یک هدف ایجابی برگزید. اصل ارزشمند شورا را مورد توجه جدی قرار داد و قانون اساسی هنگامی که در بیان اصول کلی حاکم بر نظام جمهوری اسلامی در اصل ششم شیوه اداره امور کشور را بر آراء عمومی مبتنی کرد و روش آن را انتخابات قرارداد، به موازات اشاره به انتخاب رئیس جمهوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از انتخاب اعضای شوراهای اسلامی نیز به عنوان ابزاری برای تحقق حاکمیت مردم و تجلی اراده عمومی یاد کرده است. به علاوه این قانون در اصل هفتم نیز شوراها را از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشور ذکر کرده است.طبیعی است وقتی قانون اساسی جمهوری اسلامی در اصول کلی خود شورا را به عنوان ابزار تجلی اراده مردم و نهاد سیاسی تصمیم گیرنده مورد پذیرش قرار داده در اصول بعدی بیشتر به آن توجه کند بر همین اساس فصل هفتم این قانون به شوراها اختصاص یافته است. در این فصل طی اصول یکصدم تا یکصد و ششم وظایف، چگونگی انتخاب و سایر مسائل مربوط به شوراها مشخص شده است.
ذکر روز  سه شنبه:     یا ارحم الراحمین سلام صبح همه دوستان بخیر و شادی و سلامتی و عاقبت بخیری، موفق و مؤید باشید التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز چهارم عذر و بهانه‌ای معروف و به ظاهر موجه، که در قیامت پذیرفته نخواهد شد شهید مطهری @mehoseinp
🍃 بسم الله 🍃 🤲 هر روز ماه رمضان قرائت یک صفحه از کریم آیه 1 الی 9 سوره آل عمران @mehoseinp
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماه است مدد یا زینب(س) تو بده رزق شهادت به همه نوکر ها ‎@mehoseinp
ذکر روز   چهارشنبه :    یا حی یا قیوم سلام صبح همه دوستان بخیر و شادی و سلامتی و عاقبت بخیری، موفق و مؤید باشید التماس دعا
۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج‌فارس در ایران روز ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس نام گذاری شده که سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز و خلیج فارس است. دهم اردیبهشت در تاریخ ایران روز مهمی است. روزی که یادآور ازخودگذشتگی های ملت سرافراز ایران و فرار اشغال‌گران متجاوز پرتغالی بعد از ۱۱۷ سال تسلط جابرانه‌ بر سواحل جنوبی کشور (۲۱ آوریل ۱۶۲۲ میلادی) در پی رشادت‌های سپاه ایران به رهبری امیرالامرای فارس(امام قلی‌خان) می باشد. شاه عباس صفوی  در این روز در سال ۱۶۲۱ میلادی توانست هرمز را از چنگ پرتغالی ها درآورد، تا همیشه به خاطر این اقدامش از او به نیکی یاد شود. خلیج فارس از سمت شمال با ایران، از غرب با کویت و عراق و از جنوب با عربستان، بحرین و امارت متحده عربی همسایه است. وسعت آن 240،000 کیلومتر است و پس از خلیج مکزیکو و خلیج هودسن سومین خلیج بزرگ جهان محسوب می‌شود. خلیج فارس توسط تنگه هرمز به دریای عمان و از طریق آن به دریاهای آزاد مرتبط است و جزایر مهم آن عبارت‌اند از: خارک، ابوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، جزیره کیش، جزیره قشم، و لاوان که تمامی آنها به ایران تعلق دارد. خلیج فارس و سواحل آن معادن سرشار نفت و گاز دارد و مسیر انتقال نفت کشورهایی چون کویت، عربستان و امارات متحده عربی است. به همین دلیل، منطقه‌ای مهم و استراژیک محسوب می‌شود. بندرهای مهمی در حاشیه خلیج فارس وجود دارد که از آنها می‌توان بندر شارجه، دوبی، ابوظبی و بندر عباس را نام برد.
سالروز عملیات بیت‌المقدس عملیات بیت‌المقدس یا الی بیت‌المقدس (معنا: به‌سوی بیت‌المقدس) بزرگترین عملیات نیروهای مسلح ایران در جنگ ایران و عراق محسوب می‌شود. نیروهای ایرانی با توان ۱۳۰ هزار سرباز در ساعت ۳۰ دقیقه بامداد ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ در محور اهواز، خرمشهر و دشت آزادگان، به فرماندهی امیر سپهبد علی صیاد شیرازی، با هدف آزادسازی خرمشهر این عملیات را آغاز کردند. عملیات بیت‌المقدس ۳ هفته بطول انجامید. در ابتدا نیروهای عراقی با هدف آغاز عملیات دفاعی از خرمشهر عقب‌نشینی کردند و در تاریخ ۱ خرداد ۱۳۶۱ ارتش عراق پاتک بزرگی را برای پس زدن نیروهای مسلح ایران آغاز نمود و سرانجام نیروهای ایرانی توانستند در مقابل پاتک گسترده ارتش عراق، مقاومت نمایند و در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۶۱ نیروهای ایرانی، به‌طور کامل بر شهر خرمشهر مسلط شدند و این شهر را که از روزهای نخست جنگ به اشغال ارتش عراق درآمده بود، آزاد نمودند. در هنگام عقب‌نشینی نیروهای ارتش عراق، بیش از ۱۹٫۰۰۰ سرباز عراقی به اسارت نیروهای ایرانی درآمدند، همچنین مقادیر قابل‌توجهی مهمات و ادوات رزمی باقیمانده در خرمشهر نیز در کنترل نیروهای ایرانی قرار گرفت.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم ترجمه و تفسیر آیه به آيه سوره حج آیه 46 اعوذ بالله من الشیطان الرجیم أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِهَا أَوْ آذَانٌ يَسْمَعُونَ بِهَا فَإِنَّهَا لَا تَعْمَي الْأَبْصَارُ وَلَكِن تَعْمَي الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ (46) ترجمه : آيا آنان در زمين سير نكردند تا دل هايى داشته باشند كه با آن حقيقت را درك كنند، يا گوش هايى كه با آن حقيقت را بشنوند؟ البتّه چشم هاى آنان كور نيست، لكن دل هايى كه در سينه دارند نابينا است. پیام‌ها : - سفرهاى علمى و تجربى، كارى ارزشمند و راهى مطلوب براى گسترش شناخت است. «أفلَم يسيروا» - زمين و زمان، كلاس درس است و كسانى كه عبرت نمى گيرند سزاوار توبيخ هستند. «أفلَم يسيروا فى الارض» - گروهى از مردم، نه از پيامبران بيرونى پند مى گيرند و نه از عقل كه پيامبر درونى است. «يعقلون بها» - عقل، گوش و چشم از ابزار شناخت است. «يعقلون... آذان... ابصار» - بدتر از نابينايى چشم، نابينايى دل است كه با پند گرفتن بينا نمى شود. «تعمى القلوب» آرى، اصرار در لجاجت و دشمنى با حقّ، انسان را مسخ مى كند و او را به جايى مى رساند كه نه با عقل حقيقت را درك مى كند و نه با چشم و گوش. آیه 47 وَيَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَلَن يُخْلِفَ اللَّهُ وَعْدَهُ وَإِنَّ يَوْماً عِندَ رَبِّكَ كَأَلْفِ سَنَةٍ مِّمَّا تَعُدُّونَ (47) ترجمه : و كفّار، تعجيل عذاب الهى را از تو مى خواهند، در حالى كه خداوند هرگز از وعده ى خود تخلف نمى كند و يك روز نزد پروردگارت به منزله ى هزار سال (از سال هايى) است كه شما مى شمريد. نکته ها: در برابر هشدار انبيا، كفّار بارها از آنان مى پرسيدند: آن قهر الهى كه از آن سخن مى گوييد، چه زمانى مارا فرا خواهد گرفت؟ «ويقولون مَتى هذا الوَعد اِن كنتم صادقين» [44] ، اين آيه به آنان پاسخ مى دهد كه عجله نكنيد، وعده ى الهى حتمى است. 44) اين آيه شش مرتبه در قرآن تكرار شده است. پیام‌ها : - مهلت دادن خدا را نشانه ى غفلت او و رها شدن خود ندانيم. «يَستعجِلونك» - درخواست هاى بيجا و جوسازى ها و سؤال هاى بى ربط، ما را تحت تأثير قرار ندهد. «يَستَعجِلونك» - زمان در نزد ما با نزد خداوند متفاوت است. «و اِنّ يَوماً عند ربّك»
🌙 بیماری‌هایی که با روزه گرفتن درمان می‌شوند 🌷 @mehoseinp
☀️کاری بسیار زیبا از تولیت آستان قدس رضوی علیه السلام☀️ 🔸از طریق لینک زیر می توانید *ثبت نام کنید و به نیابت از شما یکی از خادم های حرم امام رضا علیه السلام زیارت می کند و ۲ رکعت نماز می خواند.* http://ziarat.baadesaba.ir/front/ 🔅 قبول باشد ان شاءالله 💠 التماس دعای فرج @mehoseinp
🍃 بسم الله 🍃 🤲 هر روز ماه رمضان قرائت یک صفحه از کریم آیه 135 الی 140 سوره نساء @mehoseinp
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم کتاب نهج الفصاحه مجموعه ای از کلمات قصار پيامبر گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم است بمنظور استفاده از این کلمات در زندگانی هرشب یک یا دو مورد از آن را با تأمل و دقت مطالعه کنیم. 448 - رسول اعظم صلوات الله علیه و آله می فرمایند: أكرموا الشّهود فإنّ اللَّه يستخرج بهم الحقوق و يدفع بهم الظّلم. شاهدان را گرامى شماريد زيرا خدا حقوق كسان را بوسيله آنان احقاق ميكند و ستم را بوسيله آنها دفع مى نمايد. نهج الفصاحه 450 - رسول اعظم صلوات الله علیه و آله می فرمایند: أكرموا العلماء فإنّهم ورثة الأنبياء فمن أكرمهم فقد أكرم اللَّه و رسوله. دانشمندان را گرامى داريد كه آنها وارثان پيغمبرانند و هر كه آنها را عزيز دارد خدا و پيغمبر را عزيز داشته است. نهج الفصاحه
‼️مراجعه به دندانپزشکی در حال روزه 🔷س 3996: با توجه به اینکه مراجعه به در حال در صورتی که شخص اطمینان داشته باشد چیزی از گلویش پایین نمی رود، اشکال ندارد، بفرمایید: اولاً آبی که هنگام وارد دهان می شود حکم آبی را دارد که برای خنک شدن دهان وارد دهان کرده است (که اگر بی اختیار فرو رود باید به احتیاط واجب روزه را قضا کند) و یا حکم آبی را دارد که هنگام وضو برای نماز واجب، می کند که قضا ندارد؟ ثانیاً آیا بین آب و غیر آب (اعم از مایعات و غیر مایعات) تفاوتی وجود دارد؟ ✅ج: اولا در مورد آب بنابر احتیاط واجب باید قضای روزه را به جا آورد. ثانیا وجوب قضا، مخصوص به آب است بنابر این اگر غیر آب بی اختیار فرو رود روزه باطل نمی شود. 🆔 @resale_ahkam
شش سحر آمده ام شاه به من توشه بده ششمین روز شده، روزیِ شش گوشه بده @mehoseinp
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم ترجمه و تفسیر آیه به آيه سوره حج آیه 48 اعوذ بالله من الشیطان الرجیم وَكَأَيِّن مِّن قَرْيَةٍ أَمْلَيْتُ لَهَا وَهِيَ ظَالِمَةٌ ثُمَّ أَخَذْتُهَا وَإِلَيَّ الْمَصِيرُ (48) ترجمه : و چه بسيار از (شهرها و) آبادى هايى كه به (اهل) آن مهلت دادم در حالى كه ستمگر بودند (امّا از اين مهلت، براى توبه و اصلاح خويش استفاده نكردند و بر كفر خود اصرار ورزيدند). سپس آن (ها) را با قهر خود گرفتم و بازگشت (همه) به سوى من است. پیام‌ها : - يكى از سنّت هاى الهى، مهلت دادن به ستمگران است پس عجله ما بيهوده است. «و كايّن من قَرية أملَيتُ» - ظلم انسان، سبب قهر الهى است. «و هى ظالمة - أخَذتُها» آیات 49 و 50 قُلْ يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّمَا أَنَا لَكُمْ نَذِيرٌ مُّبِينٌ (49) فَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ (50) ترجمه : بگو: اى مردم! همانا من براى شما هشدار دهنده اى روشنگرم. پس كسانى كه ايمان آوردند و كارهاى شايسته انجام دادند، برايشان آمرزش و رزق نيكو خواهد بود. آیه 51 وَالَّذِينَ سَعَوْا فِي آيَاتِنَا مُعَاجِزِينَ أُوْلَئِكَ أَصْحَابُ الْجَحِيمِ (51) ترجمه : و كسانى كه در (انكار و رد) آيات ما تلاش كردند و چنين پنداشتند كه مى توانند مارا عاجز كنند (و بر ما پيروز شوند) آنان اهل دوزخند. پیام‌ها : - پيامبران، از پيش خود سخن نمى گفتند. «قل» - هشدار انبيا به نفع مردم است. «لكم» - پيامبر، بر مردم تحكّم و سيطره و حقّ اجبار ندارد. «انّما أنَا لكم نذير مبين» - نياز مردم به انذار، بيش از تبشير است. «أنَا لكم نذير» - پيامبر، با مردم به روشنى سخن مى گويد. «مبين» - ايمان از عمل صالح جدا نيست، (هر دو با هم شرط بهره گيرى از پاداش هاى الهى است). «آمنوا و عملوا الصّالحات لهم مغفرة ...» - پاداش معنوى، بر پاداش مادّى مقدّم است. «مغفرة - رزق كريم» - رزقى ارزش دارد كه با كرامت و تكريم باشد. «رزق كريم» - هيچ كس نمى تواند مانع تحقّق اهداف الهى شود، گرچه كافران تلاش مى كنند. «سَعَوا» - كفّار، نه حرف تازه دارند و نه منطق، تنها كارشان، تلاش براى خنثى كردن راه حق است. «مُعاجِزين» - دوزخ، براى گروهى از مردم دائمى است. «اصحاب الجحيم»
ذکر روز  پنجشنبه:     لا اله الا الله الملک الحق المبین سلام صبح پنجشنبه همه دوستان بخیر و شادی و سلامتی و عاقبت بخیری، موفق و مؤید باشید التماس دعا