‼️عمل به تکلیف در انتخابات
🔷س 5458: عمل به تکلیف مقدم است یا رسیدن به نتیجه؟ چگونه می توان هم به تکلیف عمل کرد و هم به دنبال نتیجه مطلوب بود؟
✅ج: تکلیف گرایی با دنبال نتیجه قانونی و شرعی بودن، منافات ندارد هر چند در انجام تکلیف تحقق نتیجه نیز مورد توجه است.
📕منبع: leader.ir
#انتخابات
#انتخابات_1400
🆔 @resale_ahkam
‼️واجب عینی بودن شرکت در انتخابات
🔷س 5496: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
✅ج: واجب عینی است.
📕منبع: leader.ir
#انتخابات
#انتخابات_1400
🆔 @resale_ahkam
#جشن_بزرگ_فرشته_ها
🎊🎈🎉🎈🎊🎈🎉🎈🎊🎈🎉
💝جشن میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر 💖💖
🔸سخنران؛ حجتالاسلام نصیری
🔹مداح؛ کربلایی رسول حشمتی
🎀با برنامه های شاد و متنوع🎉
💥جشن تکلیف سیاسی رأی اولیها
(اهدای هدیه با ارائه شناسنامه به رأی اولی ها)💥
🎁تقدیر از دختران نوجوان فعال فرهنگی
📷غرفه عکاسی
📝غرفه نقاشی کودکان🎈
📕دکلمه خوانی
🌀مسابقه
❇️یکشنبه ۲۳ خرداد
شروع مراسم راس ساعت ۱۸ ❇️
💢فضای باز جلوی مسجد امام حسین عليهالسلام💢
💠پایگاه بسیج خواهران محدثه
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
برگزاری نشست بصیرتی
با کلام گرمو دلنشین سردار عبدالفتاح اهوازیان
با نوای حاج حسین احمدی
و با حضور پر شور مردم انقلابی پرند
مسجد امام حسین عليهالسلام
@mehoseinp
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
روز خود را با تفکر و تعمق در آیات قرآن شروع کنیم دوست عزیز برای بهره مندی هرچه بهتر لطفاً هرروز مطالعه آیات و تفسیر آن را دنبال کنید
ترجمه و تفسیر آیه به آيه سوره لقمان
آیه 6
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُواً أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ (6)
ترجمه :
و برخى از مردم، خريدار سخنان بيهوده و سرگرم كننده اند، تا بى هيچ علمى، (ديگران را) از راه خدا گمراه كنند و آن را به مسخره گيرند؛ آنان برايشان عذابى خوار كننده است.
پیامها :
- سرمايه گذارى براى مبارزه و تهاجم فرهنگى عليه حقّ، سابقه اى طولانى دارد. «و من النّاس من يشترى لهو الحديث»
- هر آنچه در مقابل حكمت قرار گيرد، لهو و مانع رسيدن به كمال است. «الكتاب الحكيم - لهو الحديث» (تعجّب از افرادى است كه حكمت رايگان پيامبر معصوم را رها كرده و بدنبال خريد لهو از افراد لاابالى مى باشند.)
- ابزار مخالفان راه خدا، منطق و حكمت نيست، سخنان لهو و بى پايه است. «من يشترى لهوالحديث ليضلّ عن سبيل اللّه»
- خريد وسايل لهو و امورى كه انسان را از كمال باز مى دارد، نشانه ى جهالت و نادانى است. «يشترى لهو الحديث... بغير علم»
- تناسب كيفر با عمل، نشانه ى عدالت است. آنها كه حقّ را با تمسخر اهانت مى كنند، عذابشان اهانت آور و ذلّت بار است. «يتّخذها هزواً... لهم عذاب مهين»