بقائی: واکنش ما در برابر هر تجاوزی قطعی و قاطع خواهد بود
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری:
🔹پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی روشن است.
🔹 ایران هرگونه دست اندازی یا هرگونه تجاوز به امنیت ملی، تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی خود را با تمام قوا و با شدیدترین وجه پاسخ خواهد داد.
🔹به هر چه که برای دفاع از ایران لازم باشد، مجهز خواهیم شد
🔹کانال تبادل پیام بین ایران و آمریکا مشخص است
🔹انجام سفر گروسی به ایران در دستور کار است
🔹در مشورت و گفتوگوی مستمر با آژانس هستیم.
#اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
35.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نمیتوان پیروز انتخابات آمریکا را پیشبینی کرد
🔹رقابت بسیار نزدیک است
فواد ایزدی:
🔹هر دو نامزد، در حمایت از رژیم صهیونیستی و مخالفت با ایران با یکدیگر رقابت میکنند و از هم پیشی میگیرند!
🔹تفاوتی بین آن دو برای ما نیست.
#اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
📌تکمیلی/ رقابت شانهبهشانه در انتخابات آمریکا
در تاریخ انتخابات آمریکا، هیچگاه شخصیتی تا این اندازه کانون توجه نبوده است. حتی رونالد ریگان، با تمام جذابیت و کاریزمای شخصیاش، نتوانست به اندازه ترامپ انتخابات را حول محور شخصیت خود، چه به نفع و چه به ضرر، تحتتأثیر قرار دهد. پیروزیهای رونالد ریگان در سالهای ۱۹۸۰ و ۱۹۸۴ در شرایط بسیار مطلوبتری برای حزب جمهوریخواه به دست آمد؛ در واقع، جذابیت و کاریزمای ریگان بیشتر نتیجه موفقیتهای انتخاباتیاش بود تا علت آن. به این ترتیب، در انتخابات امسال، ترامپ همچنان همان شخصیتی است که از سوی بسیاری محبوب و از سوی بسیاری دیگر به شدت نامحبوب است و همین ویژگی، رقابتهای ۲۰۲۴ را تا این حد پیچیده کرده است.
از همان آغاز، مقاومت در برابر ترامپ از درون حزب جمهوریخواه شکل گرفت. بسیاری از سیاستمداران جمهوریخواه تا زمانی که او در سال ۲۰۱۶ به عنوان نامزد نهایی حزب معرفی نشد، از حمایت او امتناع ورزیدند. حتی برخی از رسانههای جمهوریخواه یا به حمایت از رقیب او پرداختند یا موضع بیطرفی اتخاذ کردند. اکثر رهبران جمهوریخواه به دلیل عوامفریبی، لحن تند، کنار گذاشتن اصول سنتی حزب و مشکلات شخصیتی ترامپ با احتیاط به او نزدیک شدند؛ اگرچه بیشترشان در نهایت از او حمایت کردند، اما برخی هرگز حاضر به این کار نشدند.
در دوران پرچالش ریاستجمهوری ترامپ، برخی از جمهوریخواهان و رایدهندگان مستقل از او فاصله گرفتند. برای عدهای، نقطه جدایی هنگامی بود که ترامپ وفاداری به خود را بر منافع حزب و کشور ارجح دانست. برای برخی دیگر، عوامفریبی او در برابر گروههای مذهبی، تمایل او به انزواطلبی و حمایت ضمنی از ملیگرایان سفیدپوست باعث شد که از او روی برگردانند. گروهی نیز با تلاش او برای تغییر نتایج انتخابات ۲۰۲۰ و نقش او در حمله شرمآور به کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ از او قطع امید کردند. دموکراتها و بسیاری از مستقلها نیز از همان ابتدا در برابر دونالد ترامپ موضع مخالف گرفتند و این مخالفت همچنان پایدار مانده است.
در انتخابات ۲۰۲۴، دونالد ترامپ نتوانسته با اختلاف زیادی پیشتاز شود؛ چرا که بزرگترین مانع او، خود اوست. بهسختی میتوان از این نتیجهگیری گریخت که جمهوریخواهان با یک نامزد معمولی و در شرایط عادی، احتمالاً برتری محسوسی داشتند. اما سال ۲۰۲۴ یک سال عادی نیست، زیرا دونالد ترامپ یک نامزد عادی نیست.
این بار رایدهندگان آمریکایی با دو نیروی اساسی روبهرو هستند: از یک سو، نگرانیهای روزمره که معمولاً در تعیین نتایج انتخابات مؤثرند و از سوی دیگر، شخصیتی غیرعادی و جنجالی. تاکنون هیچگاه شخصیت فردی تا این حد بر تصمیمگیریهای انتخاباتی اثرگذار نبوده است. صدها هزار و شاید میلیونها رایدهنده اینبار ترجیح دادهاند تا وفاداری حزبی، اولویتهای سیاستی و حتی نارضایتیهایشان از وضعیت موجود را کنار بگذارند تا به نامزدی که او را نالایق برای ریاستجمهوری میدانند، «نه» بگویند. بهزودی روشن خواهد شد که آیا سیاستهای مرسوم پیروز خواهند شد یا اینبار سیاستهای غیرمعمول برنده خواهند بود.
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
🆔 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
🚩گامی به سوی ظهور ...
📌برخی کشورهای عرب منطقه از فشارهای ترامپ بر ایران خوشحال خواهند شد / فرصت برجام را در دولت سیزدهم با تعلل از دست دادیم / ترامپ قطعا همان سیاستهای پیشین خود را تکرار خواهد کرد.
علی جنتی، وزیر ارشاد دولت یازدهم و دیپلمات پیشین ایران گفت: «در دولت دوازدهم احیای برجام آماده امضا بود، اما به تعویق افتاد و به دولت بعدی رسید. دولت بعدی ۲ سال وقت تلف کرد. دولت سیزدهم تصور میکرد دولت آقای روحانی نتوانسته است امتیازات لازم را بگیرد و خودشان میروند مذاکره میکنند و امتیازات بیشتری میگیرند. اما در چند جلسه که با کشورهای ۵ به اضافه یک مذاکره کردند متوجه شدند به هیچ وجه امکان دریافت امتیازات بیشتری وجود ندارد. برخی نیز گفتند زمستان سخت در پیش است و قطعا اروپایی ها، به ما نیاز دارند و اگر تا زمستان صبر کنیم امتیاز بیشتری از اروپاییها خواهیم گرفت و همینها هم باعث شد همین خرده امتیازات را هم از دست دهیم و حتی اروپاییها هم دیگر تمایلی به مذاکره با ما نداشته باشند؛ بنابراین ما فرصتهایی را در دولت سیزدهم از دست دادیم که قابلیت احیا و رفع تحریمها را داشت.»
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
🆔 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
🚩گامی به سوی ظهور ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌چهارگروه آلوده به ویروس جاسوسی.....
استادحسن عباسی
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
🆔 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
🚩گامی به سوی ظهور ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️عکسی تاریخی که خیلی زود فراموش شد / عاقبت اعتماد فلسطینیها به آوارگان یهودی در سال 1947
🔹سایت راستیآزمایی snopes صحت این عکس را تایید کرده است
#مظلوم_مقتدر
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
🔹گامی به سوی ظهور
هدایت شده از موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
🌤 اذان مغــــرب
«ٱللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجّل فرجَهُم»
🕋 لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
حی علی الصلاة✨️
حي علي خيرالعمل💫
▪️الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ▪️
.
.
#موسسه_جهادتبیین_و_سوادرسانه_ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇
@f_aaha
🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌 آبی یا قرمز؟ چرا نظرسنجیهای انتخاباتی آمریکا نتایج متفاوتی را نشان میدهند؟
نظرسنجیهای اخیر در ایالتهای سرنوشتساز نشان میدهد که رقابت میان دونالد ترامپ و کامالا هریس بسیار نزدیک و متغیر است.
در حالی که برخی از نظرسنجیها حاکی از برتری هریس است، برخی دیگر ترامپ را پیشتاز میدانند و در بعضی نظرسنجیها نیز دو نامزد برابر هستند.
یکی از دلایل تفاوت در نتایج نظرسنجیها، اختلاف آشکار در آرای گروههای جمعیتی و اجتماعی است؛ در حالی که کامالا هریس در میان لاتینتبارها و رأیدهندگان سیاهپوست برتری دارد، دونالد ترامپ در میان رأیدهندگان سفیدپوست و افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند، پیش است، همین اختلاف موضوع سبب شده هر کدام از نظرسنجیها با تفاوت وزنی که برای هر یک از این گروهها در نظرسنجی خود قائل میشوند به نتایج متفاوتی برسند.
در حالی که در انتخابات ریاستجمهوری ایران، نتیجه انتخابات با پیشبینیهای مراکز نظرسنجی اختلاف زیادی داشت، در آمریکا نیز این اتفاق ممکن است رخ دهد، همان طور که در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ ترامپ عملکردی بهتر از پیشبینی نظرسنجیها در انتخابات داشت.
با این تفاسیر بعید است که بتوان پیش از ۱۵ آبان که انتخابات آمریکا برگزار میشود، به طور قطعی پیشبینی کرد چه کسی به کاخ سفید راه مییابد.
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
🆔 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
🚩گامی به سوی ظهور ...
وعده مهم و جنجالی ترامپ/ به تهران سفر خواهم کرد/ ایران و اسرائیل را آشتی خواهم داد!
نامزد جمهوری خواهان در انتخابات آمریکا وعده آشتی ایران و اسرائیل را داد.
دونالد ترامپ در جدیدترین اظهار نظر مدعی شد که بعد از رفتن به کاخ سفید، ایران و اسرائیل را آشتی خواهد داد. او گفت: حتی حاضرم برای صلح در خاورمیانه به تهران و تلآویو سفر کنم.
#زرشک
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
🆔 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
🚩گامی به سوی ظهور ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شمارش معکوس تا پرتاب ماهوارههای ایرانی
🔸ساعت ۲:۴۸ بامداد فردا سهشنبه ماهوارههای ایرانی «کوثر» و «هدهد» به فضا پرتاب میشوند.
🔸این دو ماهواره نخستین ماهوارههای دانشبنیان هستند که صفر تا صد آن توسط متخصصان بخش خصوصی طراحی و ساخته شده است.
🔸ماهواره کوثر به عنوان یک ماهواره سنجش از دور، در کشاورزی دقیق، مدیریت منابع طبیعی، پایش محیط زیست و مدیریت بحران کاربرد دارد.
🔸ماهواره هدهد هم به عنوان یک ماهواره ارتباطی با قابلیت پشتیبانی از اینترنت اشیا برای برقراری ارتباطات در مناطق دور افتاده استفاده میشود.
🔸این دو ماهواره با ماهوارهبر سایوز از پایگاه فضایی «وِستوچنی روسیه» پرتاب میشوند.
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
🆔 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
🚩گامی به سوی ظهور ...
📌سه سناریو برای انتخابات آمریکا
فقط ۲ روز تا انتخابات ریاستجمهوری آمریکا باقی مانده و نظرسنجیهای اخیر نشان میدهد که رقابت ریاستجمهوری بین «کامالا هریس» و «دونالد ترامپ» نامزدهای احزاب دموکرات و جمهوریخواه همچنان نزدیک و تنگاتنگ است.
به گزارش مرکز تحقیقات انتخاباتی دانشگاه فلوریدا، تا اول نوامبر سال میلادی جاری، بیش از ۶۶ میلیون رأی زودهنگام در سراسر آمریکا به صندوقها ریخته شده که شامل ۳۵ میلیون و ۷۹ هزار و ۳۳۲ رأی زودهنگام حضوری و ۳۰ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۳۵۴ رأی پستی است. ۳۸.۴ درصد از کسانی که رأی دادهاند بهعنوان شهروندان دموکرات ثبت شدهاند و ۳۶.۱ درصد از آنان بهعنوان جمهوریخواه. ۲۵.۴ درصد از رأیدهندگان نیز به این ۲ حزب بزرگ آمریکایی وابستگی ندارند.
نامزدها برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ به ۲۷۰ رأی کالج انتخاباتی نیاز دارند. «جو بایدن» در سال ۲۰۲۰ با کسب ۳۰۶ رأی و پیروزی در ایالتهای کلیدی «آریزونا»، «جورجیا»، «میشیگان»، «پنسیلوانیا» و «ویسکانسین» توانست ترامپ را شکست دهد. به گزارش نشریه نیوزویک، این بار انتخابات بر هفت ایالت کلیدی و حساس متمرکز است، یعنی آریزونا، جورجیا، میشیگان، نوادا، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا و ویسکانسین.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
@mehvarmo
🆔 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
🚩گامی به سوی ظهور ...