eitaa logo
دکتر میثم لطیفی
430 دنبال‌کننده
622 عکس
87 ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 روزنوشت سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ 🔸 ساعت هفت صبح امروز دو پایان‌نامه بود؛ یکی برای مدل ارزیابی عملکرد استانداران و دیگری برای ذهنیت‌شناسی خط‌مشی‌گذاران درباره نظام پرداخت عادلانه. در هر دو، استاد مشاور بودم و پایان‌نامه‌ها با پیشنهاد بنده برای حل مشکلات کشور طی یکسال گذشته انجام شده بود. الحمدلله هر دو با نمره عالی دفاع شدند. 🔹 بعد از آن آمدم سازمان. تا قبل از ظهر بخشنامه ساعت شروع ادارات برای دو هفته اول مهر را تنظیم و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردم. 🔸 این ماه قوه قضائیه بخاطر برخی اختلاف تفسیرها از قانون دچار مشکل شده است. از دکتر عارف اجازه گرفتم این ماه پرداخت قوه قضائیه هم انجام شود تا ماه بعد در جلسه سران قوا درباره آن تصمیم بگیریم. اگر بقیه دستگاه‌ها بخواهند همین کار را بکنند، بار مالی شدیدی ایجاد می‌شود که در بودجه پیش‌بینی نشده است و اگر نتوانند، نابرابری افزایش می‌یابد. 🔹 ، قدرت کنترل و شفافیت دولت را بر حقوق و دستمزدها افزایش داده است و می‌توانیم تخلفات و اشتباهات را شناسایی و به دستگاه‌ها تذکر دهیم و گام بلندی برای عادلانه‌سازی پرداخت‌ها برداریم. این سامانه، اسفند ۱۴۰۲، با تاکید شهید رئیسی و با پیگیری همکاران سازمان اداری و استخدامی، همکاری وزارت اقتصاد و سازمان برنامه راه‌اندازی شد؛ بماند که برخی چشم دیدنش را ندارند و می‌خواهند آن را زمین بزنند.
🔸 فردا است. گفتم کتاب ۱۴۰۲ را به تعداد اعضای هیئت دولت به دفتر دولت بفرستند تا در جلسه توزیع شود. سالنامه را همکاران دفتر حکمرانی داده‌مبنا تهیه کرده‌اند. انصافاً زحمت کشیدند. در ده فصل و نزدیک به پانصد صفحه داده و اطلاعات، کار بی‌نظیری است. بارها گفته‌ام برای خروج از حکمرانی گمانه‌محور به حکمرانی داده‌محور، نیازمند چنین کارهایی هستیم. ضمناً سی و دومین - تک‌نگاشت روی میز هیئت وزیران - هم تهیه شده بود که دیدم و پس از تایید، رفت برای چاپ تا در جلسه دولت توزیع شود و توضیح بدهم - اگر دولت چهاردهم بخواهد - چیست. زحمتش را معاونت هوشمندسازی و حکمرانی الکترونیک و بچه‌های روابط عمومی کشیده‌اند. 🔹 نمازجماعت را در نمازخانه سازمان خواندم. ساعت یک، جلسه با موضوع بود. بحث‌های حاشیه‌ای هم درباره مصاحبه مطبوعاتی دیروز رئیس جمهور شد. 🔸 از ساعت پنج عصر، جلسه‌ای با موضوع داشتیم. بعد از نماز مغرب و در اثنای جلسه دیدم پشت سرهم پیامک می‌آید و گوشی همراهم زنگ می‌خورد. 🔹 بعد از پایان جلسه به دکتر ملک زاده، معاون فرهنگی دکتر مخبر که زنگ زده بود، جواب دادم. تبریک گفت و خداقوت. گفتم بابت چه؟ تعجب کرد. گفت: «مگر خبر نداری؟» گفتم: «نه، چه شده؟» گفت: «برای دکتر رفیع زاده حکم زده‌اند و جایگزین شما شدند.» خوشحال شدم و تشکر کردم. اولین نفری است که خبر را داد! ظاهراً او هم از خبرگزاری‌ها مطلع شده بود! 🔸 خوشحالم از اینکه این بار سنگین از روی دوشم برداشته شد و برای همه عزیزان در ، توفیق خدمت به ملت شریف ایران را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم؛ خصوصاً برای همکار و مشاور عزیزم دکتر رفیع زاده، که از این ساعت، سکان‌دار نظام اداری و استخدامی کشور هستند. از همه ملت شریف ایران، کارکنان خدوم و نجیب دولت و همکارانم در سازمان اداری و استخدامی، مرکز آموزش مدیریت دولتی و سازمان ملی بهره‌وری تشکر می‌کنم و برای قصورها و تقصیرها حلالیت می‌طلبم. درود خداوند بر شهید آیت‌الله رئیسی که به ما بال پرواز داد و اظهار ارادت به سید و مولای ما که قافله سالار امت تا ظهور حضرت حجت است، ان‌شاءالله. « ... وَ مَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ ۚ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ»
بسم الله الرحمن الرحیم «مِّنَ ٱلمُؤمِنِينَ رِجَال صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَيهِۖ فَمِنهُم مَّن قَضَىٰ نَحبَهُۥ وَمِنهُم مَّن يَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبدِيلا» دبیرکل مجاهد، صادق الوعد، محبوب و شجاع حزب الله، ، پس از عمری جهاد فی سبیل الله به همراه تعدادی از همرزمان عزیزش به لقا الله پیوست. او برای همه آزادی خواهان و استکبارستیزان عالم، اسوه مبارزه بی‌امان و مسلح به سلاح ایمان بود که بر اندام بی‌ارزش ددمنشان، رعب و وحشت می‌انداخت و خواب غفلت ایشان را به کابوسی دردناک مبدل کرده بود. او پناه بی‌پناهان و مظلومان و زنان و کودکان مظلوم و رنج کشیده سوریه و فلسطین و لبنان بود و بی‌شک هم‌اکنون فوجی از شهدا در آسمانها انتظار او را می‌کشند و بر روح بلند او درود می‌فرستند. «یا لیتنا کنا معه فنفوز فوزا عظیما» شهادت او در ، نویدبخش است و تنها همین امید، قلب‌های شکسته و چشمان خون‌بار امت اسلامی را تسلی می‌بخشد.
اینجانب شهادت سید مقاومت و مالک اشتر امام زمانمان را به پیشگاه امام عصر ارواح‌العالمین‌لتراب‌مقدمه‌الفداء و به نایب بر حقش امام خامنه‌ای عزیز و مقتدر و خانواده محترمش و همه همرزمان و امت اسلامی خصوصا رزمندگان عزیز حزب الله تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و از روح بلند او و شهدای راه قدس، برای خود و همه منتظران این راه پرسعادت، طلب مغفرت و توفیق مجاهدت و شهادت مسئلت می‌نمایم. لکن باند جنایتکار صهیونی و اسرائیل قلاده دریده و هار بدانند بسیار نزدیک‌تر از آنی است که تصور می‌کنند و عاقبتی جز نابودی در دنیا و در آخرت در انتظارشان نیست. «وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ» معاون شهید جمهور میثم لطیفی
برخی دوستان می‌پرسند برای این ایام چه کنیم؟ ضمن تسلیت عزای شهید بزرگوار و تبریک توفیقات سپاه اسلام و ، هشت اقدام مردمی برای این ایام به ذهنم رسیده است که خدمتتان پیشنهاد می‌کنم. ۱- اخبار را از منابع معتبر بگیریم و از انتشار اخبار مشکوک و تفرقه انگیز خودداری کنیم. در این ایام سواد رسانه‌ای لازمه غلبه بر دشمن است. ۲- برخی مجموعه‌ها مثل دفتر مقام معظم رهبری و در حال جمع آوری کمک‌های نقدی مردم هستند. از جهاد با مال دریغ نکنید. ۳- در جمع‌های دوستانه و بین عزیزان خانواده، امیدوارانه و حماسی صحبت کنید. یادمان باشد با سنگ شروع شد و امروز به موشک رسیده است. یادمان باشد ارتش کشورهای عربی طی شش روز در سال ۱۳۴۶ و نوزده روز در سال ۱۳۵۲ شکست سختی از متحمل شدند درحالیکه هم‌اکنون یکسال است محور مقاومت پیروز حقیقی میدان است. ۴- آمادگی جسمانی برای مومنان مجاهد منتظر یک ضرورت است. برای ورزش نیمه‌سنگین برنامه‌ریزی کنید. کوهنوردی، ورزش رزمی، راه‌رفتن سریع، آمادگی جسمانی و... خصوصاً به صورت گروهی حداقل ورزش‌هایی است که می‌تواند در این ایام در دستور کارتان قرار گیرد. ۵- روی دو زبان انگلیسی و عربی مسلط شوید. در مسیر تا مدرسه و دانشگاه و محل کار و برگشت به منزل می‌توانید رادیو عربی تهران و رادیو انگلیسی تهران را گوش کنید. اگر یک ماه استمرار داشته باشد احتمالا از رشد قابل توجه مهارت‌های زبانی خود متعجب می‌شوید.
۶- فعالیت در فضای مجازی یک فریضه است. تصاویر حماسی، متن‌های مفید و کوتاه تولید، هشتک‌های هماهنگ و تایید مطالب مفید و بازنشر آنها را در دستور کار خود قرار دهید. اگر می‌توانید به زبان عربی و انگلیسی و حداقل یک زبان فراگیر سوم هم مطلب تهیه، تولید و توزیع کنید. بیدار است و شما می‌توانید یک باشید. ۷- نمازها را به جماعت در برگزار کنید. با بچه‌های مسجدی گعده بگیرید و درباره مسائل روز با هم صحبت کنید و راه‌حل ارائه و اقدام کنید. هر مسجد یک پایگاه است. ۸- لازمه اقامه حق و موفقیت نهایی، صبر سازنده، ایمان مستحکم و استغفار مستمر است. وقایع جنگ بالا و پایین دارد؛ شکست‌ها و پیروزی‌های موقت دارد، یأس یا غرور بیجا قطعاً خطاست. همه چیز را از پروردگار عالمیان بدانیم بر او توکل کنیم و به اهل‌بیت او متوسل شویم و گوش به فرمان ولی حکیم و شجاعمان باشیم. روی کوچکترین اشارات و بیانات مقام معظم رهبری متمرکز باشیم و اهل تحلیل بمانیم. این موارد حداقل کارهایی است که به ذهنم رسید در این ایام همه مردم می‌توانند انجام دهند و خود را آماده نگاه دارند که پیامبر فرمودند: «مَن ماتَ و لَم يَغْزُ و لَم يُحدِّثْ بهِ نَفسَهُ، ماتَ على شُعْبَةٍ مِن نِفاقٍ» «كسى كه جهاد نكرده يا آرزوى جهاد نداشته باشد و بميرد به گونه‌ای از نفاق مرده است.» بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
امروز خاص‌ترین روز انقلاب اسلامی بود. امام در پیشانی امت؛ امت فدایی امام؛ ؛ جمعه‌ای که خیلی بوی می‌دهد. ساعت ۹ با بچه‌ها رفتیم نمازجمعه. همه خیابان‌های منتهی به مصلی بسته بود. جمعیت از دیشب آمده‌اند برای بیعت. تا به مراسم برسیم ساعت یازده شده بود. امام زمان‌شناس و با عزتمان قبل از نماز، مراسم عزاداری سیدالشهدای مقاومت لبنان، سیدحسن نصرالله را اقامه کردند. و بعد هم اذان و خطبه طوفانی؛ به فارسی و عربی. صف اول نشسته بودم. جای و خالی است؛ اگرچه یادشان از همیشه زنده‌تر. آقا نماز عصر را هم خودشان اقامه کردند. با طمأنینه و روح‌بخش. تا با سیل خروشان مردم به منزل برسیم ساعت از سه گذشته بود. برخی از دوستان خبر دادند ساعت‌ها بعد به منزلشان رسیدند. امروز در تاریخ ایران ماندگار شد.
چند وقتی است شب‌ها کتاب سه‌جلدی را می‌خوانم؛ خاطرات پدر موشکی ایران، سردار . کسی که خودش در سال ۱۳۸۸ و در خواب، امام خمینی را دیده بود که به او فرمودند: شما قدرت اسلام را بیمه کردید. (ص ۳۱۹ جلد سه) حالا و بعد از ۱۵ سال، این رویای صادقه تعبیر شد. درود خدا به مرد ابدی موشکی ایران و همه شهدای این راه که با و دستان آقایمان را پر کردند. بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
رمز و راز و ویژگی‌های مشترک مساجد موفق چیست؟ مساجد چگونه می‌توانند در تربیت کودکان و نوجوانان موفق عمل کنند؟ شاخص‌های سنجش موفقیت در این عرصه کدام است؟ در پژوهشی با عنوان «الگوی موفقیت نهادهای دینی (مورد مطالعه: مساجد موفق در عرصه تربیتی)» برای نخستین‌بار به این پرسش‌ها پاسخ دادیم و تلاش کردیم الگویی برای موفقیت مساجد در عرصه تربیتی ارائه کنیم. این پژوهش حاصل مطالعه موردی بیست مسجد موفق در شش استان کشور و ۱۰۰ ساعت مصاحبه است و نتایج آن در قالب ۹ عامل اصلی و ۳۴ عامل فرعی موفقیت تدوین شده است. مطالعه این مقاله به فعالان و مسئولان حوزه مسجد و تربیت و همچنین به سایر علاقه‌مندان پیشنهاد می‌شود. 👈 پیوند مطالعه چکیده 👈 پیوند دریافت مقاله بله | ایتا | روبیکا | ویراستی
قال الحسین علیه‌السلام: من هوان الدنیا علی اللهِ اِن رأس یحیی بنِ زکریا اُهدی الی بغی مُن بغایا بنی اسرائیل؛ «از پستی و بی‌ارزشی دنیا نزد خدا همین بس که سر یحیی را به عنوان هدیه به سوی فرد ستمگری از ستمگران بنی‌اسرائیل بردند».