هدایت شده از حبیباله بابائی
صعود مراکش در وضعیت رقابت تمدنی
صعود مقتدرانه مراکش به مرحله یکچهارم نهایی (با حذف اسپانیا) و سپس به نیمه نهایی (با برد مقابل پرتغال) آنهم با نماد فلسطین، شاید برای نوع دولتهای اسلامی جالب و جذاب نباشد، ولی بی تردید برای امت اسلام، برای وحدت جهان اسلام، و برای احیای امید در میان مسلمانان و بلکه فراتر از آن برای هویتیابی مستضعفان (آنجا که طرفداران کشورهای آمریکای جنوبی هم با نماد فلسطین حضور پیدا کردند) از اهمیت زایدالوصفی برخوردار است.
از این پس بازیکنهای مسلمان زیادی در کشورهای اروپایی توپ خواهند زد، تماشاگران زیادی هم مسابقات برخی کشورهای مسلمان را تماشا خواهند کرد، نوجوانان ما بازیکنهای نمونهٔ دیگری را نیز الگو خواهند گرفت، و از این پس ماها در کنار تماشای بازیهای منچستر سیتی و بارسلونا از بازیهای فوتبال آفریقایی هم لذت خواهیم برد.
فوتبال مراکش (هر رتبهای که در نهایت کسب کند) در کنار ظرفیتهای ورزشی دیگر کشورهای اسلامی مانند والیبال، کشتی، تیراندازی، وزنهبرداری و غیره، آنهم در کنار مدیریت ورزشی قطر در برگزاری موفق جام جهانی، جای آبرومند دنیای اسلام را در رقابتهای جهانی ورزش برجسته ساخت و نشان داد که در برخورد تمدن ها (به قول هانتینگتون) و در رقابتهای تمدنی در درون تمدنها (به قول شیرین هانتر) جهان اسلام قابلیت های تمدنی بزرگی دارد که در آینده نزدیک آن توانایی از فوتبال و ورزش به دیگر حوزههای تمدنی تسری و توسعه خواهد یافت. از این جهت رخداد فوتبال مراکش برای جهان اسلام خبری مسرتبخش و برای دنیای غرب بیشک نگران کننده خواهد بود.
این پدیده از یک سو ظرفیت تمدنی ورزش بویژه فوتبال برای جهان اسلام را آشکار کرد و از سوی دیگر همبستگیهای پنهان بین امتها را ظاهر نمود که چگونه در برد ایران مقابل ولز مردم پاکستان و یمن و لبنان خوشحالی میکنند و در برد مراکش مقابل پرتقال بسیاری از کشورهای اسلامی در کنار فلسطین شادی میکنند.
نکته مهم در این بین سهم بازیکنهای آفریقایی در پیشرفت فوتبال دنیا و تیمهای مهمی همچون فرانسه، هلند، اسپانیا و انگلستان است. در این عرصه بسیاری از بازیکنهای حرفهای آفریقا در کشورهای اروپایی و تیمهای بزرگ دنیا توپ میزنند، لیکن برد مراکش و صعود آن به عنوان یکی از چهار تیم برتر دنیا زمینه را فراهم کرد که پس از این، بازیکنهای آفریقایی به جای بازی در تیمهای اروپایی، در کشورهای خودشان و با فرهنگ خودشان و برای تقویت اعتماد به نفس تماشاگران خودشان به میدان بروند، و این البته دستاورد بزرگی است که تیم مراکش آن را رقم زد.
البته ورزش ایران، جامعه فوتبالی، برخی از گزارشگرانی که مسابقات را گزارش میکنند، و برنامههای کارشناسی ما در صدا و سیمای ایران هنوز درک روشنی از سطح هویتی و تمدنی موضوع فوتبال ندارند و لذا نمیدانند که با برد مراکش خوشحالی بکنند یا از کنار آن با بی تفاوت بگذرند.
در نگاه تمدنی، فقط ورزش قهرمانی و پهلوانی نیست که نماد تمدن به حساب میآید بلکه نمادهای دیگری نیز مانند نماد علم، نماد هستهای، نماد معنویت، نماد استقلال سیاسی، نماد صنعت، نماد سلامت، نماد مقاومت موشکی و نمادهای دیگر تمدنی که هر یک از آنها از گوشههای مختلفی از جهان اسلام در حال رشد و پیدایش است که آرایش جهانی متفاوت را در آیندهای نزدیک نوید میدهد.
@Habibollah_Babai
منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
صعود مراکش در وضعیت رقابت تمدنی صعود مقتدرانه مراکش به مرحله یکچهارم نهایی (با حذف اسپانیا) و سپس
#پیشنهاد_مطالعه
✅ تحلیلی تمدنی از برد تیم ملی مراکش در جام جهانی توسط استاد بابایی
هدایت شده از خانواده فاطمی | حرم حضرت معصومه س
خانواده فاطمی جلسه 1_mixdown35.mp3
9.82M
#همسران_فاطمی
#مهارتهای_همسرداری
1⃣#بهشت_گمشده
💢بهشت، اجتماع یک زن وشوهر برای رضای خدا بدون تعلقات ونفسانیّات زیریک سقف است.
🥀 بهشت گمشده ای که همه مابه دنبال آن میگردیم محیط خانه است.
🎙استاد #احمدرضا_حسینزاده
◼️◽️◾️▫️
📣اداره خانواده حرم مطهر
🕌کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
#همسران_فاطمی #مهارتهای_همسرداری 1⃣#بهشت_گمشده 💢بهشت، اجتماع یک زن وشوهر برای رضای خدا بدون تعل
#پیشنهاد_پادکست
✅ استماع این پادکست را به متاهلین پیشنهاد میکنم. با این نگاه توحیدی، زندگی مشترک شیرین تر و سختی ها قابل تحمل خواهند شد.
✍🏻 لیست یادداشت ها:
1⃣ پیشنهادی به علاقه مندان اندیشه معارفی مقام معظم رهبری👇
https://eitaa.com/amin_enqelab/847
2⃣ خط جهاد تبیین از گذشته تاکنون👇
https://eitaa.com/amin_enqelab/879
3⃣ نخبه کیست؟ شاخص نخبگی چیست؟
(تحلیلی بر اساس سخنرانی مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان)👇
https://eitaa.com/amin_enqelab/886
☑️ @amin_enqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فاطمیه
🏴 السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا مُمْتَحَنَهُ امْتَحَنَکِ الله الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقک
🎙روضه حضرت زهرا سلاماللهعلیها توسط حاج قاسم سلیمانی
🔰 @amin_enqelab
منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
🔖 شماره جدید نشریه خط حزب الله
به مناسبت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی یادداشتی تحت عنوان "انقلاب زنده و روینده" نوشتم که میتونید در نشریه خط حزب الله مطالعه فرمایید.🌹
محمدمهدی حسین زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺#نقد_کوتاه:
#علوم_انسانی من جمله #اقتصاد وابسته به جهانبینی، رویکرد های کلان، نظام ارزشی و حتی نوع و سبک رفتاری جوامع شکل میگیره. لذا ما هم اقتصاد اسلامی و غیر اسلامی و هم اقتصاد شرقی و غربی داریم بر این مبنا حتی اقتصاد دو کشور مسلمان هم با وجود اشتراک در اصول و چارچوب ها در شیوه های اجرا ممکنه متفاوت باشند.
✍🏻 حسین زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبرمعظم انقلاب: بعضی از شرکتهای بزرگ پردرآمد با مواد اولیۀ داخلی، قیمت محصول خود را با دلار تلگرامیِ جعلی تنظیم میکنند. چرا به دلار، حاکمیت میدهید؟ چرا در مقابل ریال، ارز خارجی را تقویت میکنید؟
✍🏻پی نوشت:
به نظر شما این تناقض نیست که ما با تثبیت حاکمیت #دلار و تقویت ارز خارجی به دنبال رشد تولید ملی و رسیدن به #اقتصاد_مقاومتی باشیم؟
وقتی تمام مواد اولیه تولید(فولاد و مس...) بر اساس دلار تلگرامی تعیین نرخ میشوند، ایرانی ترین اجناس هم واگن قطار تورمی خواهد شد که لوکوموتیو آن دلار آمریکایی است.
@amin_enqelab
هدایت شده از مشکات
نشست علمی تبلیغ در اندیشه مقام معظم رهبری.mp3
48.43M
🎧 #فایل_صوتی نشست علمی:
"تبلیغ در اندیشه مقام معظم رهبری"
🎙ارائه دهندگان:
🔸استاد حسین زاده
🔸استاد اسدپور
#نشست_علمی
#تبلیغ
╭────────┈┈┈
│𓏲ּ ֶָ ✧ @meshkat_noor1
╰─────────────────
هدایت شده از خبرگزاری رسا
23.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 #سنگ_محک
🕌 چرایی و فلسفه تبلیغ
در نخستین قسمت از برنامه سنگ محک خبرگزاری رسا با موضوع تبلیغ، مبلغان حوزه به بیان فلسفه و چرایی ضرورت تبلیغ دین مبین اسلام و رسالت روحانیت در این خصوص میپردازند.
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
🚨 #سنگ_محک 🕌 چرایی و فلسفه تبلیغ در نخستین قسمت از برنامه سنگ محک خبرگزاری رسا با موضوع تبلیغ، مبل
در این جلسه دوستانه سعی کردم مختصر، تبلیغ در تراز انقلاب را توضیح دهم.🌹
هدایت شده از خبرگزاری رسا
36.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 #سنگ_محک
📹 عملکرد سازمانها و نهادهای تبلیغی
در سومین قسمت از "سنگ محک"خبرگزاری رسا، مبلغان حوزوی عملکرد سازمانها و نهادهای تبلیغی را مورد آسیب شناسی قرار داده و چرایی انحصار امر تبلیغ در روحانیت را بررسی می کنند.
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 #سنگ_محک
👈تبلیغ و جهاد تبیین
در آخرین قسمت برنامه "سنگ محک" خبرگزاری رسا با موضوع "تبلیغ"، مبلغان حوزوی به تبیین رسالت شان در قبال جهاد تبیین میپردازند و از قوت و ضعفها در این مسیر میگویند..
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
17.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 #سنگ_محک(۳)
👈 از اثر تبلیغ بر معنویت و اخلاق جامعه تا بررسی آثار و پیامدهای جهاد تبیین
🎬در قسمت سوم از جلسه «سنگ محک» که با محوریت تبلیغ برگزار شد، به بررسی اثر تبلیغ بر معنویت و اخلاق جامعه و چگونگی و چیستی «جهاد تبیین» پرداخته شده است.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0034jL
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
♨️یادداشت بنده پیرامون مواضع آقای علوی بروجردی، مخصوصا موضع ایشان در خصوص مسئله فلسطین👇
📝 #یادداشت؛
🇵🇸 علوی بروجردی و اعلام موضع نسبت به مسئله فلسطین
اگر با حُسن ظن بنگریم شاید بتوان گفت که ایشان آنقدر مشغول درس و بحثند که حتی وقت چند دقیقه مصاحبه جهت اعلام موضع هم ندارند اما باید پرسید پس چگونه ایشان در ابتدای اغتشاشات سال گذشته آن زمان که صحنه غبارآلود بوده و آتش فتنه روشن شده بود به نفع دشمن اعلام موضع داشت و خود را یکی از اضلاع فتنه قرار داد؟ باید پرسید چرا هر زمان دانشمندان حوزوی و دانشگاهی برای اعتلای اقتصاد اسلامی منسجم می شوند ایشان احساس وظیفه کرده و در نفی اقتصاد اسلامی سخن می گوید؟ چرا..
📎 ادامه یادداشت
🌐https://rasanews.ir/0034uF
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
@amin_enqelab
❌در #فتنه سال قبل آقای انصاری راد نامه تندی به رهبرمعظم انقلاب مینویسد و به قدر خود آتش فتنه را شعله ورتر میکند.
بنده نقدی نسبت به نامه اعتراضی او نوشتم که در پست بعد می خوانید.👇👇👇
هدایت شده از خبرگزاری رسا
📝 #یادداشت/ بازوی آمریکا
یادداشت پیش رو صرفا نقد نامه اعتراضی انصاری راد به مقام معظم رهبری در فتنه سال قبل #نیست؛ چرا که نامه او بی ارزش تراز آن است که لزومی در نوشتن نقد آن وجود داشته باشد؛ بلکه غرض نگارنده در گام نخست نشان دادن نقش و کارکرد امثال این نامه های اعتراضی و تند به رهبر معظم انقلاب در میانه فتنه ها و آشوب ها می باشد.
مقام معظم رهبری در توصیف فتنه اخیر فرمودند: «طراحی این اغتشاش های پاییز گذشته در اتاقهای فکر آنجا شد. طراحی جامعی هم انجام دادند»14/3/1402
📎 ادامه یادداشت
🌐https://rasanews.ir/0035QJ
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
با سلام و عرض احترام🌹
از این پس کانال با نام #منهاج فعالیت خواهد نمود🙏
💢هویت و ذات انقلاب اسلامی چیست؟
❓ آیا انقلاب اسلامی یک انقلاب اخلاقی بر ضد مظاهر فساد و بر علیه گسترش بی اخلاقی در جامعه طاغوتی بود؟
❓ آیا یک انقلابی ملی و یا اقتصادی بود؟
❗️یا اینکه...
💥چگونه باید انقلاب اسلامی را تحلیل کرد؟
👇 در پست بعد بخوانید...
📲 @menhaj_hoseinzade
⭕️ هویت انقلاب اسلامی چیست؟
چه چیز باعث تمایز آن با دیگر انقلاب ها شده است؟
❇️ انقلاب به آن تغییری گفته می شود که چهارچوب، پایه ها وعناصر از اساس دچار تحول میشود؛ پس هر تغییر اجتماعی الزاما به یک انقلاب نمیانجامد.
❓ اگر بخواهیم انقلاب اسلامی را تببین کنیم چگونه میتوانیم آن را بیان کنیم؟ هویت، چیستی و چرایی انقلاب را چگونه میتوانیم تببین کنیم؟ آیا انقلاب اسلامی یک قیام اخلاقی بر ضد حکومت ضد اخلاق بود؟ اگر بخواهیم دریک کلمه انقلاب را تعریف کنیم آیا میتوانیم بگوییم که انقلاباسلامی یک قیام اخلاقی برضد یک حکومت ضد اخلاق بود واین طور تعبیر کنیم که حکومت پهلوی روز به روز جامعه سنتی و اخلاقمنش ایرانی را به سمت مدرنیته وغربزدگی میکشاند ومظاهر بی اخلاقی و بیدینی روزبهروز زیاد میشد و ما نمیتوانستیم جلوی بی اخلاقی ها را یک به یک و کوچه به کوچه وخیابان به خیابان بگیریم در نتیجه نیاز به یک قیام اجتماعی بر علیه بیاخلاقی ها داشتیم و میبایست یک قیام کلانی انجام میدادیم که از ریشه این بنیاد طاغوت را برکنیم. آیا میتوانی هویت انقلاب اسلامی را اینگونه بیان نمود؟!
...
ادامه پست بعد👇
#انقلاب_اسلامی
📗 #هندسه_معرفتی_انقلاب | جلسه دوم
📲@menhaj_hoseinzade
منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
⭕️ هویت انقلاب اسلامی چیست؟ چه چیز باعث تمایز آن با دیگر انقلاب ها شده است؟ ❇️ انقلاب به آن تغییری
#هویت_انقلاب_اسلامی ✌️
قسمت 2⃣
🤔 یا به شکل دیگری بیان کنیم و بگوییم جامعه به سمتی حرکت کرده بود که اختلاف طبقاتی و اقتصادی به شدت زیاد شده و در اوج خودش به سر میبرد و یک قشر فرودستِ زیرخط فقری بودند که هیچ نقشی دراین حکومت نداشتند واز آن طرف یک طبقه مرفّهی که تمام اموال و قدرت جامعه به آن سمت حرکت میکرد. طبقه ای که بدون هیچ زحمتی و تلاشی از قابلیت های ایران استفاده میکردند. و از بین بردن طبقات ظالمانه اجتماعی دلیل انقلاب بود.
❓ آيا میتوانیم انقلاب را به این شکل روایت کنیم و در یک کلام بگوییم که انقلاب اسلامی شورشی بود از طرف طبقه فرودست بر علیه طبقه مرفه و ظالم؟
آیا این روایت ما تمام مطلب را میرساند؟
❔یا اینکه اساسا تبیین دیگری داشته باشیم و بگوییم انقلاب اسلامی یک قیام ملی بود. ملت ایران با تاریخ کهن خودش که هم ریشه در آداب وسنن ایرانی وهم تکیه بردین دارد، یک قیامی انجام داد بر علیه یک حکومتی که به سمت غرب وبیگانه در حرکت بود پس انقلاب اسلامی یک قیام ملی بود اما نه صرفا یک قیام ایرانی و باستانی بلکه اصالت هر آن چیزی که مؤثر در هویت ملت ایران است بر علیه تجدد موثر بود. هم خصوصیات ایرانی هم ویژگی های دینی.
ادامه پست بعد👇
...
📲 @menhaj_hoseinzade