هدایت شده از 💫 معراج
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 دعای عهد
✅ با صدای فوق العاده استاد فرهمند
💠 امام صادق علیهالسلام :
هر كس چهل روز صبح اين #دعایعهد را بخواند، از يـاوران #قائم ما باشد و اگـر قبل از ظهور آن حـضـرت از دنــيا برود خدا او را از قــبـر بيرون آورده و جزو #رجعتکنندگان در خدمت آن حضرت قرار میدهد.
✳️ کانال معراج
✳️ @Merajnor
هدایت شده از 💫 معراج
🤲 دعای حضرت زهرا سلام الله علیها در روز پنجشنبه
💎 اَللّهُمَّ إِنّی أَسْئَلُکَ الْهُدَی وَالتُّقی وَالْعفافَ وَالْغِنَی، وَالْعَمَلَ بِما تُحِبُّ وَ تَرْضی،
💎 اَللّهُمَّ إِنّی أَسْئَلُکَ مِنْ قُوَّتِکَ لِضَعْفِنا، وَمِنْ غِناکَ لِفَقْرِنا وَ فَاقَتِنا، وَ مِنْ حِلْمِکَ وَ عِلْمِکَ لِجَهْلِنا،
💎 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أعِنّا عَلی شُکْرِکَ وَ ذِکْرِکَ، وَ طاعَتِکَ وَ عِبادَتِکَ، بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الّراحِمینَ.
✅ پروردگارا از تو خواستارم که مرا به صراط مستقیم رهنمون سازی و پرهیزکاری و پاکدامنی و روزی حلال را به من عنایت فرمایی و مرا در عمل به آنچه دوست داری و می پسندی، موفق گردانی،
✅ خداوندا از تو درخواست می کنم که ناتوانی ما را به توانایی و تنگدستی و بینوایی ما را به بی نیازی و جهالت ما را به بصیرت و بینش صحیح، مبدل گردان.
✅ پروردگارا بر محمد و خاندان او درود فرست و ما را بر سپاسگزاری از خود و ذکر نام خویش و اطاعت از فرامین خود و پرستش ذات احدیتت، یاری بفرما.
📚 بحارالانوار، ج۸۷، ص۳۳۸.
#دعایروزپنجشنبه
#دعایحضرتفاطمهسلاماللهعلیها
✳️ کانال معراج
✳️ @Merajnor
هدایت شده از 💫 معراج
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِ التَّمَامِ...
🌱سلام بر مولایی که با طلوع شمس وجودش، مجالی برای ظلم و ظلمت باقی نخواهد ماند.
🌱سلام بر او و بر لحظهای که با دیدن روی ماهش، زمین و زمان غرق سرور خواهد شد.
#اللهمعجللولیکالفرج ✨🌹
#امام_زمان ✨🌸
📿 #ذکر_روز #پنجشنبه:
🤲 لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبین 🤲
نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor
❇️ بدترین بلاها
☀️امیرالمومنین علی علیه السلام میفرماید:
✨ألَا وَ إِنَّ مِنَ الْبَلاَءِ الْفَاقَةَ، وَ أَشَدُّ مِنَ الْفَاقَةِ مَرَضُ الْبَدَنِ، وَ أَشَدُّ مِنْ مَرَضِ الْبَدَنِ مَرَضُ الْقَلْبِ. ألَا وَ إِنَّ مِنْ صِحَّةِ الْبَدَنِ تَقْوَی الْقَلْبِ.✨
🖌آگاه باشید که یکی از بلاها فقر و تنگدستی است و بدتر از آن بیماری جسم است و از آن بدتر بیماری قلب (فساد اخلاق و انحراف عقیدتی) میباشد و بدانید که تقوای قلب به دلیل صحت بدن است.
🔰 نهجالبلاغه، حکمت ۳۸۸.
✍ توضیح
✅ در حکمت ۱۶۳ نیز فقر به عنوان «الموت الاکبر؛ مرگ بزرگ تر» معرفی شده است.
✅ در حدیث دیگری از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله آمده است:
💎الْفَقْرُ سَوَادُ الْوَجْهِ فِی الدَّارَینِ.
🔸فقر مایه روسیاهی در دنیا و آخرت است. (۱)
👈دلیل آن هم روشن است؛ شخصی که گرفتار فقر و تنگدستی میشود چه بسا آلوده گناهان زیادی از قبیل سرقت و خیانت و تقلب و مانند آن میگردد.
👈از نظر معنوی، فقر، انسان را به ناشکری و ناسپاسی در برابر پروردگار و جزع و فزع وامی دارد و به این ترتیب هم از خدا دور میشود و هم از خلق خدا.
👈به همین دلیل در اسلام دستورهای فراوانی برای مبارزه با فقر داده شده است چراکه دعوت به فضایل اخلاقی و ایمان و اعتقاد صحیح به هنگام بی نیازی، بسیار آسان تر است.
👈البته نمی توان انکار کرد که گروهی از اولیاء اللّه هستند که گرفتار فقرند و در عین حال شاکرند و صابرند و در مسیر حق گام برمی دارند.
👈به یقین، غالب افراد اگر زندگانی فقیرانه ای داشته باشند ولی تندرست باشند آن را بر غنای توأم با بیماری و بیزاری از همه چیز، ترجیح میدهند.
انسان بیمار که ملازم و حلیف بستر است چه بهره ای میتواند از غنا و ثروت خود ببرد جز این که ببیند و حسرت بخورد.
بسیارند کسانی که حاضرند تمام ثروت خود را بدهند تا از بستر بیماری برخیزند.
👈اساساً ثروتمند بیمار نه تنها از ثروت خود بهره ای نمی برد بلکه زجر هم میکشد چون میبیند دیگران از ثروت او بهره مند میشوند و او محروم است.
✅ منظور از قلب در این جا آن عضوی که وسیله خون رسانی به تمام بدن است نمی باشد بلکه قلب به معنای روح و جان آدمی است و در لغت، یکی از معانی آن نیز همین معنا ذکر شده است.
افراد بیمار دل کسانی هستند که یا از نظر اعتقادی گرفتار انحرافات مختلفی شدهاند و یا از نظر اخلاقی آلوده به انواع رذایل گشته اند مانند بخل و حسد و کینه توزی و شهوت پرستی و....
👈معلوم است که بیماری تن در دنیا انسان را آزار میدهد ولی بیماری قلب و روح، هم در دنیا انسان را آزار میدهد و هم مایه بدبختی او در آخرت است و به همین دلیل بیماری روح و قلب از همه آنچه قبلاً ذکر شد بدتر میباشد.
✅ عقل سالم و اخلاق خوب از سلامت جسم سرچشمه میگیرد یا به تعبیر دیگر انسانی که از نظر جسمی سالم نباشد زمینههای بی تقوایی ممکن است در وی حاصل شود.
ولی باید توجه داشت که این جمله به این صورت در تمام نسخههای اصلی نهج البلاغه که به دست ما رسیده، نیامده است بلکه در همه نسخههای معروف به این صورت نقل شده است:
💎وَ أَفْضَلُ مِنْ صِحَّهِ الْبَدَنِ تَقْوَی الْقَلْب.
🔸بهتر از صحت بدن تقوای قلب است.
👈به این ترتیب جمله مزبور هماهنگ با جملههای قبل از آن میشود که امام علیه السلام درباره اهمیت تقوای الهی و فضایل اخلاقی و برتری آن بر مال و ثروت و سلامت تن بیان فرموده است در حالی که جمله مزبور به صورت اول هیچ هماهنگی ای با جملههای قبل ندارد و بعید نیست که صبحی صالح که این نسخه را انتخاب کرده اشتباه نموده باشد.
👈مرحوم علامه مجلسی نیز در بحار الانوار به نقل از نهج البلاغه جمله مزبور را به صورت دوم آورده است که نشان میدهد نسخه نهج البلاغه ای که نزد ایشان بوده به همین صورت بوده است. (۲)
📚 ۱) بحارالانوار، ج ۶۹، ص ۳۰.
📚 ۲) بحارالانوار، ج ۷۸، ص ۱۷۵، ح ۱۲.
✳️ کانال #معراج
✳️ @Merajnor