به مرحله Where is my vote نزدیک شدیم
🔹یواش یواش داریم به مرحله ای که مردم تو آمریکا باید بریزن تو خیابون و بگن Where is my vote (رای من کجاست؟) نزدیک میشیم.
♦️فقط چن تا موسوی و خاتمی و کروبی لازمه.
ستاد ترامپ خواستار بازشماری آرا شد
🔸رئیس کمیسیون انتخاباتی ویسکانسین گفته که بایدن با اختلاف ۲۰ هزار رأی پیروز شده است.
🔹در پی اعلام این خبر، ستاد انتخابات ترامپ خواستار بازشماری آرا در ویسکانسین شده است.
یادتون سال ۸۸ bbc چه آتیش بیار معرکه شده بود؟ حالا سر ماجرای انتخابات آمریکا که خود رئیس جمهور فعلی آمریکا ادعا کرده تقلب شده لال لاله. اصلا هم مهم نیست که همچین ادعایی کرده، اصلا مهم نیست که کشور به آشوب کشیده شده! راستی تاجزاده و زیباکلام خودشونو زدن به خواب یا واقعا مُردن؟!
آقای ترامپ قمارباز!
شما اگر این انتخابات رو ببازی
دو سره باختی!
چون دیگه رئیس جمهور آمریکا نیستی
و باید شب و روز از اینکه یه سوراخ وسط پیشونیت بذارن بترسی.
انتقام از شخص شما گرفته خواهد شد.
*حوا*
بهترین کار رو سپاه پاسداران انجام میده ،اینکه در روز اعلام نتایج انتخابات آمریکا ،از سامانه تیر بار موشکی آن هم برای اولین بار در جهان رونمایی میکنه معناش اینه که منتظر ترامپ و بایدن نبودیم و بدون نگاه به غرب می تونیم قوی باشیم .
@mersad598
🚨فرمانده کل سپاه خطاب به نیروی هوافضا:
🔹دستهایتان روی ماشه باشد
🔹زمانی که موشکهای ما به پرواز در میآیند، پیکره دشمن میلرزد
🔹برای دفاع هیچ نگرانی و کمبودی نداریم
🔹قدرت موشک ما ضامن عقب نشینی دشمنان است؛ این ستون مستحکم خیمه بازدارندگی و دفاع اطمینانبخش نظام ما و قدرتی مهیب است که با آن اراده سیاسی نظام به دشمن نشان داده شده و در صورت نیاز به او تحمیل میشود.
🔸با حضور فرمانده کل سپاه از سامانه خودکار و هوشمند پرتابهای متوالی موشکهای بالستیک دوربرد نیروی هوافضای سپاه (تیربار موشکی) رونمایی شد.
@mersad598
⭕️ بایدن یا ترامپ؟ سه سناریوی محتمل!
🔸بیش از یک روز از پایان انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکا میگذرد اما هنوز نتیجه نهایی شمارش آرا در چهار ایالتِ نوادا، پنسیلوانیا، کارولینای شمالی و جورجیا مشخص نشده است.
🔸جو بایدن، نامزد دموکراتها، تا این لحظه با فرض پیروزی نهایی در ایالت آریزونا، موفق به کسب ۲۶۴ رای الکترال شده و دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه او نیز ۲۱۴ رای الکترال را از آن خود کرده است.
🔸نزدیکی آراء این دو نامزد در برخی ایالتها باعث شده هر دوی آنها در سخنرانیهای خود مدعی پیروزی در انتخابات شده و طرف مقابل را به تلاش برای تقلب در انتخابات و تغییر نتایج آن متهم کنند.
🔸از سوی دیگر، با توجه به اینکه هر دو نامزد همچنان برروی کاغذ شانس پیروزی دارند، رقابت شانه به شانه آنها برای کسب اکثریت آرا در چهار ایالت باقیمانده از حساسیت مضاعفی در این دوره انتخابات برخوردار شده است.
🔹سناریوی اول: ترامپ در چهار ایالت باقیمانده به پیروزی برسد
اگر این سناریو محقق شود، رئیسجمهور آمریکا با ۲۷۱ رای الکترال با یک برد ناپلئونی برای یک دوره دیگر نیز سکان هدایت کاخ سفید را در دست خواهد گرفت.
🔹سناریوی دوم: بایدن در نوادا و پنسیلوانیا پیروز شود
در صورت تحقق این سناریو که با توجه به روند موجود شمارش آرا چندان هم بعید به نظر نمیرسد، بایدن با فرض پیروزی قطعی در آریزونا با ۲۹۰ رای الکترال راهی کاخ سفید خواهد شد.
🔹سناریوی سوم: بایدن تنها در نوادا به پیروزی برسد
درصورتی که نامزد دموکراتها برتری شکننده خود در این ایالت غربی که ۶ رای الکترال دارد را تا پایان شمارش آرا حفظ کند و در ایالت آریزونا نیز اتفاق پیشبینینشدهای نیفتد، با ۲۷۰ رای الکترال پیروز نهایی انتخابات خواهد بود و به آرای پنسیلوانیا که در آنجا نیز روند شمارش آرا به نفع اوست نیازی نخواهد داشت.
🔹این خطرناکترین سناریوی ممکن برای انتخابات امسال است چراکه در صورت پیروزی ترامپ در سه ایالت شرقی و باخت او در تنها ایالت غربی باقیمانده، او با ۲۶۸ رای الکترال و تنها با اختلاف ۲ رای نسبت به بایدن از راهیابی مجدد به کاخ سفید باز خواهد ماند.
🔹چنانچه این سناریو محقق شود، ترامپ به احتمال زیاد پرونده انتخابات را به دادگاه عالی آمریکا برده و خواهان بازشماری و احتمالا ابطال آرای پستی در میشیگان و ویسکانسین خواهد شد تا شاید از این طریق بتواند انگ یک دورهای شدن را از پیشانی خود پاک کند.
@mersad598
احتمال پیروزی بایدن رفته بالا، قیمت سکه و ارز اومده پایین! از این تابلوتر و صریحتر؟! پیام حسن روحانی رو گرفتید عزیزان؟! غربگراها در حال تدارک یک روحوضی سیاسی و اقتصادین که ایمان و شعور ملت رو نشانه رفته. اینم از پرده اولش!
*محمد پدرام*
مسکو: بایدن شاید به برجام باز گردد اما فشار بر ایران را کاهش نمیدهد
🔻رئیس کمیته امور خارجه شورای فدراسیون روسیه:
🔹میتوانم پیشبینی کنم اگر بایدن پیروز شود، ایالات متحده به برجام بازمیگردد اما این به مفهوم کاهش فشار آمریکا به ایران نیست.
🔹ایالات متحده در این منطقه همچنان بر منافع نزدیکترین همپیمان خود یعنی اسرائیل تکیه دارد.
🔹اسرائیل همچنان ایالات متحده را تحت فشار قرار میدهد و سیاست آمریکا در قبال ایران حتیالامکان خشن خواهد بود.
✍️ این که خارجیه فهمیده از سگ زرد یا شغال ، آبی برای ما گرم نمیشه اما یک سری از دولتیها و اصلاحطلبها هنوز نفهمیدند. البته خیلی هاشون خودشون را به نفهمی زدند.
🚨 خشونت این روزهای طرفداران ترامپ که مدعی تقلب در انتخابات شدند منو یاد انتخابات سال ۸۸ و رفتار اصلاحطلبان میندازه که هشت ماه کشور رو به آشوب کشیدند؛ باعث و بانی جنایات و خسارات جبران ناپذیر و کلی تحریم علیه ملت ایران شدند و در آخر با وقاحت در روز عاشورا خیمه های عزا رو آتش زدند و رقاصی کردند و میرحسین موسوی اونهارو امت خداجو نامید! و جالبه هاشمی رفسنجانی ۴ سال بعد با شعار رفع تحریم، روحانی، حسین فریدون، آخوندی، ربیعی، نوبخت و زنگنه و همه تیم همراه میرحسین رو به مردم قالب کرد.
🔺یکی مثل ترامپ هم وقتی فکر میکنه تقلب شده، شکایتش رو میبره به دادگاه عالی آمریکا؛ یقین دارم اصلاحطلبا و میر فتنه شون از ترامپ هم کمترند.
@mersad598
بر کار عجله لعنت!
🔹دلت می خواهد به برخی مدیران دولتی و سیاستمداران و رسانه های حامی آنها بگویی؛ "خب! سیرک انتخابات آمریکا هم به سر آمد. اگر بهانه تان تمام شد، بفرمایید سر کارتان و به مشکلات رسیدگی کنید".
♦️اما یادت می افتد که بعضی از اینها، کار کردن شان هم گرفتاری و درد سر دارد. مثل آبان پارسال که آن بلای بنزینی را سر مملکت آوردند؛ یا همین هفت هشت ماهی که مدام دستور صادر کردند برای تنظیم بازار و هر دفعه، یک شوک جدید به قیمت ها دادند!
🔹یاد همان داستان طنزی می افتی که حاج حسین شریعتمداری چند بار بازگو کرده است:
💢میگویند شخصی نزد نجاری رفت و برای کودکش که تازه به دنیا آمده بود، سفارش ساخت یک گهواره را داد... نجّار اما در ساخت گهواره، امروز و فردا میکرد. کار آن قدر به درازا کشید که کودک بزرگ شد، ازدواج کرد و صاحب فرزند شد.
💢مرد جوان نزد نجار رفت و از او خواست که حالا دیگر گهواره را برای فرزندش بسازد! نجار با شرمندگی تیشه را برداشت که برای ساخت گهواره، بر تکه چوبی فرود آورد، تیشه از جا در رفت و به پای خودش اصابت کرد. حالا خون جاری شده بود و نجار با عصبانیت می گفت؛ پدران ما یک چیزی میدانستند که میگفتند؛ بر کار عجله لعنت!
🔹حالا حکایت مردم ماست و هفت سال خوف و رجا درباره برخی مدیران مدعی کاربلدی؛ که یا حال تیشه برداشتن ندارند و یا اگر هم بعد از مدتی طولانی اراده می کنند، تیشه را به جایی که نباید می کوبند؛ البته نه به پای خویش، بلکه بر معیشت مردم!
♦️مدیران غربگرا، هفت سال است منتظرند مذاکره سر پا شود، توافق به دست بیاید، توافق نقض شود، آمریکا خارج شود، اروپا بماند و وعده سر خرمن بدهد، نخست وزیر ژاپن بیاید، رئیس جمهور فرانسه وساطت کند، سرنوشت انتخابات آمریکا معلوم شود، ترامپ عشوه کند، بایدن کرشمه بیاید و... تا بجنبند، مرداد ۱۴۰۰ هم فرا رسیده و باید مدیریت هشت ساله را تحویل بدهند.
@mersad598
آیِ روحانی! لطفاً به بروبچ بگو جو گیر نشن و ضایع بازی در نیارن و قیمتها رو حالا پایین نکشن! درسته بایدن داره پیروز میشه ولی تا دو ماه دیگه همین ترامپ کدخدای دِه تونه!
@mersad598
::
حامی داعش و سازنده داعش آمد
این طرف صحبتی از قصه سازش آمد
ای گروهی که فقط عاشق آمریکایید
باز هم پشت شما سخت به خارش آمد!
نه ز گندم نه زجو بهره برید از بایدن
خصم با خنجر پنهان و نوازش آمد
گرگ خونخوار اگر رفت مشو ذوق زده
روبه حیله گر دست به آتِش آمد
آتش فتنه او مثل ترامپ نیست عیان
نور آن زودتر از نار به تابش آمد
نور را دیدی و از نار نمودی غفلت
نور آتش بنگر شعله سرکش آمد
آنچه مشکوک و عجیب است نفاق است نفاق
هرکسی نیز در این قصه به پرسش آمد
که چرا جنس شد انبار و چو بایدن آمد
جنس آزاد شد و ارز به کاهش آمد
گرگ برگردد اگر یا که بماند روباه
شیر ایران بنگر باز به غرش آمد
ما نترسیم ز دشمن که سپاهی داریم
که از اول به طرفداری ارتش آمد
که دو جسم اند ولی صاحب یک روح بزرگ
دند دشمن ز همین وحدت ما کش آمد!
و کلامی به زنی حیله گر و عفریته
دیر یا زود اگر خصم به نرمش آمد
پس بدانید که رسوای جهان است عدو
دیر یا زود گر از خصم گزارش آمد
که فلان زن چو بیاید همه چیز خوب شود
پس بدانید زنی فاقد ارزش آمد
چه زن و مرد چه لبخند و چه اخم از دشمن
تا عیان گشت بگو حامی داعش آمد
📝 علی شیرازی
@mersad598
۲ گام مهم برای تعامل منطقی با دولت بایدن ...
🔸️اکثر جریان ها در داخل از نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا شادمان شده اند.جنس خوشحالی هر کدام نیز متفاوت است.
🔸️برای مثال اصولگرایان از این که متحد جدی بن سلمان ، نتانیاهو و بن زاید و دشمن ترین رئیس جمهور آمریکا نسبت به ملت ایران دیگر در قدرت نخواهد بود مسرورند و اصلاح طلبان نیز به گمان این که می توانند با رئیس جمهور جدید در دولت روحانی به تفاهم رسیده و سرمایه اجتماعی خود را بازیابند ، مبتهج اند.
🔸️اما فصل مشترک خرمدل بودن تمام ایرانیان ، برکناری فردی است که دستور ترور مقام رسمی نظامی و چهره بسیار محبوب کشورشان را صادر کرد.
🔸️با پیروزی جو بایدن در انتخابات، امر بر بسیاری از افراد مشتبه شده و گمان این را دارند که دولت جدید آمریکا به راحتی به برجام بازگشته و تحریم ها را تعلیق می کند.
🔸️نگارنده اتفاقا نظری متفاوت دارد و اعتقادش بر اینست که رئیس جمهور منتخب، در بهترین حالت دوران اوباما را برای ایرانیان تداعی خواهد کرد.
🔸️به عبارت دیگر تحریم های شدید دوره اوباما ، به برجامِ به شدت نامتوازن ختم گردید و پس از اجرای برجام نیز دولت دموکراتی که جو بایدن معاون اولش بود منابع ارزی ایران را آزاد نکرد و ریسک سرمایه گذاری در این کشور را بالا برد تا به زعم خود بتواند برجام ۲ و ۳ را عملیاتی کند که البته روی کار آمدن ترامپ استراتژی آنها را ناکام گذاشت.
🔸️حال اگر جمهوری اسلامی قصد دارد بهترین شکل تعامل با دولت جدید آمریکا را پیشه کند و از روی کار آمدن این دولت حداکثر استفاده را ببرد باید ۲ اقدام مهم صورت دهد.
1️⃣ اجرایی کردن قراداد استراتژیک ۲۵ ساله با چین
🔸️ قرار داد جامع با چین به شدت ترس آمریکا را در پی خواهد داشت، به این علت که آنها به دنبال کنترل چین هستند و خوف آن را دارند که از مسیر ایران این کشور مبادرت به راه اندازی کریدور تجاری به سمت مغرب زمین نماید.
🔸️همچنین آمریکا در تلاش است تا از طریق محدود کردن منابع انرژی چین ، اقتصادش را تحت کنترل گیرد و نفت تحریم شده ایران می تواند بهترین خوراک برای پالایشگاه های این غول شرقی باشد.
اگر ایران قصد دارد با دستی باز به مصاف رئیس جمهور جدید آمریکا برود راهش اتحاد قوی با چین است.
🔸️گمان نویسنده بر این بوده که بی توجهی عملی به آمریکا و ارتقای روابط ایران و چین به سطح راهبردی ، جو بایدن و مشاورانش را به شدت خواهد ترسانید و آنوقت این آمریکاست که به دنبال ایران خواهد دوید.
🔸️ لکن متاسفانه دیده می شود که بسیاری از مسئولان رسمی دولتی به وضوح ذوق زدگی خود را از انتخاب بایدن اعلان می کنند و این یک پالس غلط به طرف آمریکایی خواهد بود.
📌خاطرنشان می شود ، از منظر رئالیستی بین چین و آمریکا در خصوص پیشبرد منافع و نگاه ظالمانه و شریرانه آنها تفاوت ماهوی نیست و این خیال که چین دوست همیشگی و واقعی ایران است ، گمانی باطل و انگاره ای ناقص خواهد بود ؛ لکن اتحاد با چین می تواند برگ برنده و ابزاری مهم برای مواجهه با آمریکا باشد.
2️⃣ حرکت به سمت غنی سازی اتمی با غنای بالا
🔸️چهل و پنجمین رئیس جمهور منتخب نظام سیاسی حاکم بر ایالات متحده توافق هسته ای را پاره کرد. این در حالی بود که ایران تمام تعهداتش را اجرا نموده و نهادهای نظارتی نیز بر آن صحه گذاشتند.
🔸️ ایران نیز که در دوسال و نیم اخیر به شدت متضرر شده بود ، تعهدات هسته ای خود را پلکانی تعلیق کرد . بررسی شرایط فعلی بعید می نماید که بایدن بدون قید و شرط به برجام باز گردد و میراث سلفش ( فشار شدید اقتصادی به ایران ) را به راحتی از دست بدهد و بی شک مترصد گرفتن امتیاز در برابر بازگشت به برجام خواهد بود.
🔸️در مقابل گفتمان حاکم بر سیاست خارجی ایران در برابر دموکرات های تازه مظفر ، باید کاملا طلبکارانه و از سر استغنا باشد. زیرا مقاومت جمهوری اسلامی و ملتش در برابر شدیدترین تحریم های تاریخ بشری دولت چهل و پنجم آمریکا ، یک سرمایه سیاسی در سطح بین الملل برایشان ایجاد نموده و طرف مقابل را به این تحلیل رسانیده که با فشار و حصر اقتصادی، نمی توان منویات ظالمانه را به این ملت تحمیل کرد.
🔸️حال اگر دولت جدید آمریکا قصد دارد با ایران تعامل داشته باشد اولا باید خسارات دولت ترامپ را جبران کند ، دوما تحریم ها را لغو ( و نه تعلیق )نماید و سوما تعهد بدهد که در خصوص ابزارهای دفاعی و سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی موضع مخرب نداشته باشد.
🔸️حرکت به سمت غنی سازی با غنای بالا که اخیرا به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید ، درصورت اجرایی شدن یک اهرم فشار بسیار مهم برای تضمین تعهدات طرف آمریکایی خواهد بود و اگر جمهوری اسلامی قصد دارد برای همیشه از شر تحریم ها خلاصی یابد، لازمه اش آنست که با دست پر ، مشت محکم و از موضع قدرت و ظفر مندی به استقبال رئیس جمهور جدید آمریکا برود .
@mersad598
منطقه در یک نگاه | 19 آبان 1399
1️⃣ «انور قرقاش»، وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه، ایران و ترکیه را به مداخله منطقهای متهم کرد و گفت، کشورها باید به حاکمیت ملی یکدیگر احترام بگذارند.
2️⃣ منابع آگاه از سفر دورهای قریبالوقوع «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و در رأس آنها عربستان سعودی و کویت خبر دادند.
3️⃣ رئیسجمهور جمهوری آذربایجان اعلام کرد، در صورت مواجهه کشورش با تهدید، ممکن است از ترکیه کمک نظامی بگیرد.
4️⃣ «محمد دحلان» عضو جدا شده جنبش فتح فلسطین و نزدیک به «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی در توییتی نوشت: پیروزی بایدن خطرات ائتلاف «ترامپ» و «نتانیاهو» برای مسئله فلسطین را محدود و افقها برای مسیر صلح جدید بر اساس راهکار دو دولتی را باز میکند.
5️⃣ در پی انفجار یک بسته انفجاری در میان نیروهای الحشد الشعبی و پلیس حفاظت از تاسیسات نفتی استان صلاح الدین عراق، دو نفر کشته و هفت نفر زخمی شدند.
6️⃣ نخستوزیر فلسطین با اشاره به استمرار تجاوزات رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی، گفت که ۷۵۰ هزار شهرکنشین در اراضی فلسطینی از جمله قدس سکونت دارند.
7️⃣ براساس برخی گزارشها، تیم میدانی وابسته به نیروهای «طارق عفاش» مورد حمایت امارات در حال جمعآوری امضا از ساکنان مناطق واقع در حدفاصل بین «الجاح و بابالمندب» با هدف موافقت با جداسازی ادارات جنوبی ساحل غربی از دو استان الحدیده و تعز است.
@mersad598
احتمال اقدام نظامی ترامپ علیه ایران ؟
🔸️برخی منابع خبری همچون نیویورک تایمز از احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران در ۲ ماه پایانی عمر دولت ترامپ خبر می دهند.
در این خصوص ذکر چند نکته ضروری ست.
1️⃣ ترامپ بازیگر غیرعقلانی عرصه سیاست است و نگارنده باور دارد به همین علت بود که ساختار نظام سیاسی آمریکا اجازه تداوم ریاست جمهوری به او را نداد.
🔸️نماد ساختار مزبور ، رسانه هایی چون cnn ، توییتر و ... بودند که کاملا وی را ایزوله کرده و نگذاشتند کامیاب گردد. روشن است که از یک کنشگر و تصمیم گیر فاقد عقلانیت امکان انجام یک رفتار غیرقابل پیش بینی در هر لحظه بعید نیست .
2️⃣ ترامپ در دوران تصدی سمت ریاست جمهوری ایالات متحده نشان داد که منافع اسرائیل اولویت اصلی سیاست خارجی او را تشکیل می دهد.
🔸️حتی به زعم کاتب متون، ترور سردار سلیمانی هدف راهبردی اسرائیل بود که به علت ضعف های ذاتی آن رژیم و ترس از عواقب آن ، مسئولیتش را ترامپ عهده دار شد.
🔸️ در صورتی که دولت های بوش و اوباما نیز قابلیت ترور فرمانده شهید نیروی قدس را داشتند لکن به علل منطقی و با در نظر گرفتن منافع ملی آمریکا از انجام آن صرف نظر کردند.
🔸️حال با توجه به حفظ زیر ساخت های نظامی ، صنعتی و راهبردی ایران و دست بالای این کشور در منطقه دور از ذهن نیست که رئیس جمهور شکست خورده آمریکا درصدد زدن ضربه ای کاری به نظام جمهوری اسلامی باشد.
🔸️خاصتا این که ایران نه موشک های استراتژیک اش را بر اثر فشار تحریم ها تحویل داد ، نه از مناطق اطراف اسرائیل عقب نشینی کرد و اکنون هم در حال حرکت به سمت غنی سازی ۲۰ درصد است.
3️⃣ ترامپ نشان داده همواره تحت تاثیر تحریکات نتانیاهو ، بن زاید ، بن سلمان و به خصوص داماد یهودی اش جرارد کوشنر بوده است.
🔸️برکناری ژنرال مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا ( که بعد از انهدام پهپاد گلوبال هاوک به علت تجربه نظامی و اشراف بر توان پاسخگویی ایران ، مانع از اجرای دستور ترامپ شد ) در همین راستا تحلیل می شود.
🔸️ فرد جایگزین یعنی کریستوفر سی میلر ، آمر و مسئول اصلی ترور سردار سلیمانی است و همین امر به احتمال حماقت آمریکا علیه ایران ضریب می دهد.
4️⃣ ناو هواپیمابر نیمیتز که اخیرا وارد خلیج فارس شده بود، به بهانه شرکت در رزمایش دریایی ۱۸ نوامبر در اقیانوس هند دیروز از این دریا خارج شد.
🔸️ اصلی کلی در معادلات نظامی خلیج فارس وجود دارد که هر گاه ناوگان دریایی آمریکا در این شاخاب حضور دارند احتمال درگیری نظامی گسترده منتفی ست . زیرا عرض آن کم بوده و ناوگان آمریکایی اهدافی سهل الوصول برای موشک های پرشمار ایران خواهند بود .
🔸️اکنون که ناو هواپیمابر نیمیتز از محدوده تیررس ایران خارج شده ، این ظن وجود دارد که امکان دارد برنامه عداوت آمیزی را از سوی رئیس جمهور ناکام آمریکا شاهد باشیم.
📌 البته مطالب ذکر شده فوق ، صرفا احتمالاتی ست که به ذهن نگارنده خطور کرده و از باب قاعده عقلانی دفع خطر احتمالی لازم است مسئولان نظامی در این خصوص تدابیر شایسته را اتخاذ نمایند.
🔸️دهها هزار نظامی آمریکایی در اطراف ایران حضور دارند که همگی در شعاع آتشباری سپاه و ارتش هستند و نیز تجربه نشان داده توان دفاعی جمهوری اسلامی قابلیت بازدارندگی لازم را در برابر تخاصمات ایالات متحده داشته اما توازن قوا ، توازن وحشت و به طور کلی نظریات واقع گرایانه رفتارهای بازیگران عقلانی عرصه سیاست بین الملل را تحلیل و پیش بینی می کند .
🔸️ لکن امروز ایران در مواجهه با یک فرد کم تجربه ، قمار باز و غیر عقلانی قرار دارد که هر آن می توان از او انتظار رفتاری پیش بینی نشده را داشت.
🔸️در پایان خاطرنشان میشود احتمال عدم بروز درگیری نظامی بین ایران و آمریکا بیش از وقوع آن می نماید اما به هر حال بایسته است مراقبت های لازم و تمهیدات مقتضی از سوی مسئولان نظامی اعمال گردد.
@mersad598
📝دوقطبی بزک
#بخش_اول
🔻بخش اعظمی از بزک کردن آمریکا توسط دولت روحانی و اعوان و انصار رسانهای آن، از مسیر دوقطبی سازی میان دموکراتها و جمهوریخواهان انجام پذیرفت؛ بدیهای آمریکا را سهم جمهوریخواهان دانستند و از دمکراتها روشنفکران اهل مذاکره و ضامنهای قابل اعتمادی ساختند که میتوانستند به آرزوی دوستی اصلاحطلبان با غرب جامعه عمل بپوشانند. تقسیم آمریکا به آمریکای بد جمهوریخواه و آمریکای خوب دمکرات؛ و این یعنی خواستی اصلاحطلبانه برای آنکه همه آمریکا را با یک چوب «مرگ بر آمریکا» و «مذاکره سودی ندارد» و «آمریکا قابل اعتماد نیست»، نرانیم و با خوبهای آمریکا کنار بیاییم؛ یعنی با آمریکا هم میشود مذاکره کرد، فقط باید آدمش را پیدا کنیم!
🔻کینه اصلاحطلبان از جمهوریخواهان البته دیرینه است. سالی ۲۰۰۱ با کلی تبلیغات در دولت اصلاحات، توسط سازمان ملل و به پیشنهاد رئیس دولت اصلاحات سال «گفتگوی تمدنها» نام گرفت و اصلاحطلبان خواب نوبل صلح را برای خاتمی دیدند، اما در همان سال توسط جرج بوشِ جمهوریخواه، ایران «محور شرارت» نامیده شد و گفتگوی تمدنها به جنگ سرد رسید و ایده مذاکره و گفتگو به قهقرا رفت. جمهوریخواهِ بعدی هم که رئیسجمهور شد، دونالد ترامپ بود که همه امیدها و زحمات و تبلیغات اصلاحطلبان برای برجام را با یک امضا بر باد داد. دموکراتها اما دل به دل اصلاحطلبان میدهند، گاهی دوست هم میشوند، مودب و باهوش هستند و میتوانند کمک اصلاحطلبان برای برد در انتخابات هم باشند. پیش کشیدن پای «قاتل حاج قاسم» هم این میان، بیشتر موج سواری روی احساسات ملتیست که هنوز عزادار حاج قاسم است و ... بماند.
📝دوقطبی بزک
#بخش_دوم
🔻از نگاه منافع اصلاحطلبان، البته فرق میان دموکراتی که امضایش تضمین برجام است با جمهوریخواهی که امضایش سند خروج از برجام میشود، زیاد است. اما از نگاه منافع ملی چطور؟ ترامپ با خشونتها و بددهانیهای خود، با ابتذال مشمئزکنندهاش، با حمله هموارهاش به ساختارهای قانونی، یک ضد ایرانی تمامعیار است؛ اما مگر اوباما جز شیکی و اتوکشیدگی ظاهر، در این ضد ایرانی بودن تفاوتی با ترامپ داشت؟ دموکراتها جنتلمنهای پای میز مذاکرهاند که بلد هستند سر بریدن را با پنبه انجام دهند که خونریزی نداشته باشد. آنها تلاش میکنند مودب و با وقار به نظر برسند، اما آیا این ادب و وقار باعث میشود داعشی که آفریدند و نیروهایی که به خاورمیانه فرستادند، آدمها را با درد کمتری قتل عام کنند؟
🔻در واقع آنچه برای اصلاحطلبان این دوقطبی را در ایران پررنگ میکند، منافع جناحیست؛ از منظر ملی، تحریمهای فلج کننده زمان اوباما بود و زمان ترامپ ادامه یافت و تشدید شد. اگر آمریکای خوب و آمریکای بد داشته باشیم، یعنی تحریم خوب و تحریم بد داریم؛ یعنی تروریسم خوب و تروریسم بد داریم؛ یعنی مداخله خوب و مداخله بد داریم. مگر میشود؟!
🔻ترامپ رفته است. رییسجمهوری که دستورِ اجرایی شدنِ فرمان ترور سردار سلیمانی را داد، از کاخ سفید رفت و اویی که ترور حاج قاسم را "اجرای عدالت" نامید، رییسجمهور شد. در هر دو دولتِ دموکرات و جمهوریخواه، سردار ایرانی در لیست ترور آمریکا بود. رئیسجمهوری که تحریمها را تشدید کرد، رفته است و رئیسجمهوری که تحریمها را پایه گذاشت، آمده است. تفاوت جمهوریخواه و دموکرات همینقدر است؛ یکی میکُشد، آن دیگری تحسین میکند! یکی تحریم را پایهگذاری میکند، آن دیگری تشدیدش میکند. فریب نخوریم؛ جمهوریخواه و دموکرات دو بال هستند که در کنار هم موجود مبتذلی به نام «آمریکا» را شکل دادهاند و هیچ یک بر دیگری برتری ندارند.
روزنامهی وطن امروز
۲۰ آبان ۹۹
@mersad598
چرا اکثریت یهودیان آمریکا به "جو بایدن" رای دادند ؟
🔸️طبق آمارهای منتشر شده توسط لابی جی استریت ( لابی صهیونیستی چپ گرا ، مخالف ایپک و حامی تشکیل ۲ دولت در جغرافیای فلسطین در آمریکا ) حدود ۷۷ درصد جمعیت یهودیان آمریکا به جو بایدن رای داده اند.
این در حالی ست که دونالد ترامپ در دوران مسئولیتش از هیچ اقدامی برای دفاع از رژیم اسرائیل مضایقه نکرده و حتی قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را به نفع آن زیر پانهاد.
🔸️این رخداد چند علت دارد که آنها را مختصرا بررسی می کنم .
1️⃣ به طور سنتی یهودیان عضو حزب دموکرات هستند زیرا این حزب نماینده اقلیت های آمریکا بوده و یک حزب لیبرال است و مخالف محافظه کاران ، ناسیونالیست ها و ...
🔸️بالعکس جمهوری خواهان ، عمدتا سفید پوست ها از لحاظ نژادی ، و اوانجلیست ها ( مسیحیان پروتستان معتقد به ظهور مسیح ) از لحاظ دینی را نمایندگی می کنند؛ تا جایی که حتی در برخی موارد آنها به کنیسه و عبادت گاه های یهودی حمله کرده اند.
2️⃣ اوانجلیست ها که جزو نئوکان ها بوده و بر حزب جمهوری خواه سیطره دارند، پروتستان های متعصبی هستند که به شدت با یهودیت مخالفند و معتقد به ظهور مجدد حضرت عیسی در اورشلیم.
🔸️باورهای اوانجلیست ها البته در بسیاری موارد با یهودیان مطابقت دارد ؛ برای مثال آنها معتقدند باید یهودیان بیت المقدس را در کنترل گرفته و برای بار سوم هیکل ( معبد سلیمان ) را بنا کنند.
این معبد مرتبه اول توسط بخت النصر و دومین بار به دست تیتوس امپراطور روم تخریب شده بود.
🔸️بنابراین تا اینجای کار یهودیان و مسیحیان اوانجلیست اشتراک نظر دارند که باید معبد برای دفعه سوم بنا شود ، لکن اوانجلیست ها برآن اند عیسی مسیح، زمانی ظهور می کند که نبرد آخرالزمانی آرماگدون در اورشلیم اتفاق افتد و معبد سوم نابود گردد و یهودیان نیز کشته شوند!!!
🔸️صهیونیست ها البته قرائتشان متفاوت است و پیش بینی سوم را خیالی و دروغ می پندارند اما سعی بر همکاری با آنها می نمایند تا بتوانند اورشلیم را به طور کامل متصرف شوند.
🔸️بنابراین بسیاری از یهودیان آمریکایی دل خوشی از این مسیحیان آخرالزمانی ندارند و به آنها رای نمی دهند.
3️⃣ صهیونیست های میانه و چپ گرا حرف اصلی شان اینست که با توجه به اکثریت مسلمان ساکن فلسطین ، نمی توان در این سرزمین یک دولت یهودی حاکم کرد ؛ بنابراین باید سازوکار تشکیل ۲ دولت فلسطینی - یهودی برای حل مناقشات دنبال شود؛ راهکار مزبور مورد حمایت حزب دموکرات نیز هست و به همین دلیل یهودیان چپ هوادار این حزب اند و به نامزد آنان رای می دهند.
🔸️یهودیان راست گرا که اصلی ترین نماینده شان در حال حاضر نتانیاهو و حزب لیکود است، طرفدار تشکیل یک دولت یهودی بوده و هیچ حقی برای فلسطینی ها قائل نیستند ؛ این جریان توسط اوانجلیست ها و حزب جمهوری خواه به دلایلی که بیان گردید ، حمایت می شود.
🔸️اکثر یهودیان آمریکا برای حل معضل فلسطین به راهکار ۲ دولتی گرایش داشته و با نتانیاهو و همفکرانش مخالف اند.
4️⃣ افشای فسادهای نتانیاهو نیز در مخالفت با ترامپ بی تاثیر نبود . زیرا رئیس جمهور فعلی آمریکا ، حمایت بی حد و حصری از وی نشان داد. در حال حاضر در خود سرزمین های اشغالی نیز مخالفت ها با نتانیاهو به علت فساد مالی و اثبات ناکارآمد بودن سیاست هایش به شدت بالا گرفته است.
5️⃣ یهودیان چپ گرای آمریکایی تبار از جمله سناتور برنی سندرز ، با سیاست های استثماری اسرائیل به شدت مخالفند. این گروه نسبت به یهودیان سرمایه دار که عمدتا به جمهوری خواهان منتسب اند نیز ضدیت دارند.
🔸️خاطرنشان می شود عمده کلان سرمایه داران یهودی از حزب جمهوری خواه حمایت می کنند زیرا این حزب به طور اصولی نماینده ثروتمندان است.
📌 در نتیجه با توجه به عوامل فوق الذکر و دلایلی که بیان شد ، در این انتخابات یهودیان آمریکایی به طرز بی سابقه ای به حزب دموکرات اعتماد کرده و رای نزدیک به ۸۰ درصدی به کاندیدای آنها دادند.
@mersad598
✍️این معادله را حل کنید
🔰آقای ظریف ادعا می کند با «حاج قاسم» رفاقت صمیمانه ای داشته است. او همچنین گفته است با «بایدن» نیز رفاقت دیرینه ای دارد. بایدنی که از شهادت حاج قاسم اظهار خوشحالی کرده بود؛ جالب نیست؟
🔰پی نوشت:
🔸«وَ إِذا لَقُوا الَّذِينَ آمَنُوا قالُوا آمَنَّا وَ إِذا خَلَوْا إِلى شَياطِينِهِمْ قالُوا إِنَّا مَعَكُمْ إِنَّما نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُن؛ و منافقان هنگامى كه افراد با ايمان را ملاقات میكنند، میگويند ما ايمان آوردهايم، (ولى) هنگامى كه با شياطين خود خلوت میكنند میگويند با شمائيم ما (آنها) را مسخره میكنيم.» (بقره: 14)
@mersad598
🔴 سالگرد شوک بنزینی؛ سوء مدیریت محض، یا تحمیل مذاکره؟!
🔹شعبده بازان رسانهای از کاه کوه میسازند و کوه را جلو جشم غیب میکنند! نمونه؟!
سالگرد شوک بنزینی دولت در نیمه شب 23 آبان؛ دقیقا یک سال قبل! دولت که لجبازانه #کارت_سوخت را حذف کرده و موجب افزایش 20میلیون لیتری مصرف و قاچاق شده بود، سهمیه بندی را احیا و بنزین را 300 درصد گران کرد!
🔸هزینه گزاف این سوء مدیریت، هدر رفت حداق 140 هزار میلیارد تومان از بیت المال بود که می شد صرف حمایت از #تولید و اشتغال شود؛ و دو هفته ناامنی و بی ثباتی و موج سواری دشمن....
جالب این که برخی حامیان دولت، به جای شرمندگی، طلبکار هم شدند که چرا نظام نگذاشته دشمن در #موج_سواری موفق شود(!)
🔹تلخ این که سردبیر نشریه صدا وابسته به حزب اتحاد ملت، چند ماه بعد گفت تحمیل #فشار_بنزینی به مردم و تولید نارضایتی، برای هموار کردن مسیر مذاکره بوده؛ شکوری راد دبیر کل حزب هم از این که طبقات پایین به عنوان پایگاه رای اصولگرایان، از شوک بنزینی شاکی شده اند، ابراز رضایت کرد!
🔻محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا، ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت:
🔹روحانی وقتی دید چیزی دستش ندارد، #بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که #مذاکره انجام شود.
🔸میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است.
🔹اینکه می گویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم #کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود...
🔸روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجه اش چه می شود. اما به نظر من، مقامرهبری هم پاسخ رییسجمهور را دادند. ایشان ، مسئولیت تصمیم گرانی بنزین را پذیرفتند و مانع تشدید فشارها بر روحانی و سقوط احتمالی دولت شدند... در ماجرای بنزین؛ روحانی قمار کرد و رهبری هم ایستاد".
@mersad598
محور مقاومت تهاجمی می شود ...
🔸️همان طور که قبلا هم نگارنده اشاره کرده بود ، با شکست ترامپ در انتخابات ، احتمال هر اقدامی علیه محور مقاومت می رود . زیرا میلیاردر نیویورکی، دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد و ممکن است سعی نماید ضرباتی را در منطقه علیه ایران یا متحدانش طراحی و اجرا کند.
🔸️خصوصا که دولت بعدی ایالات متحده از یکم بهمن ماه روی کار آمده و به قول معروف با یک عذرخواهی و بازگشت به برجام سعی در فیصله و جمع کردن قضیه خواهد داشت.
🔸️بسیاری بر کاتب خرده گرفته و در واکنش مطالبی را نگاشتند، لکن دبیرکل حزب الله نیز ۲ روز بعد در سخنرانی اش احتمال هر گونه حماقتی از سوی ترامپ در منطقه را جدی دانست و از نیروهای محور مقاومت در سرتاسر غرب آسیا درخواست آماده باش کرد.
🔸️بی شک دوماه آینده فرصتی حساس برای طرف های درگیر خواهد بود زیرا با روی کار آمدن دموکرات ها ، احتمال جنگ نظامی تقریبا به صفر رسیده و میدان مبارزه آمریکا و غرب با ایران از صلح مسلح کنونی به مسائل حقوق بشری ، اقتصادی و ... تغییر خواهد یافت.
🔸️درنتیجه محور مقاومت در تلاش است تا با در پیش گرفتن تدابیری بتواند به سلامت این ۲ ماه را سپری کند.
🔸️اتفاقی که در ساعات اولیه بامداد امروز ( ۲۵ آبان ) افتاد در واقع به دست گرفتن ابتکار عمل توسط ضلعی از اضلاع محور مقاومت است تا مهم ترین متحد آمریکا در منطقه را به جبهه داخلی خود مشغول کند.
🔸️مقاومت فلسطین از نوار غزه با موشک هایی شهرهای اشدود ، اشکلون و تل آویو را هدف قرار داد.
🔸️در دوسال اخیر این اولین بار است که تل آویو هدف موشک فلسطینی ها قرار می گیرد که نشان دهنده اهداف خاص این گروهها از این عملیات است.
🔸️بلافاصله مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند آماده نبردی چند روزه برای پاسخ به این موشک پراکنی بوده و تانک های پیشرفته مرکاوا را به سمت غزه گسیل کردند.
🔸️تصمیم امشب فلسطینی ها قطعا بدون مشورت و هماهنگی با متحدان منطقه ای آنها نبوده و به اعتقاد نگارنده محور مقاومت در ۲ ماه باقی مانده از دولت ترامپ، به نحوی اسرائیل و سایر متحدان آمریکا را مشغول خواهد کرد تا توان تمرکز را از آنان گرفته و قدرت آفندی شان را فرسایش دهد .
🔸️در همین راستا در روزهای گذشته نیز نیروهای یمنی عملیات های مختلفی را علیه تاسیسات عربستان اجرا کردند و پیش بینی راقم سطور این است که این قبیل حملات در روزهای آینده نیز امتداد خواهد یافت.
🔸️حزب الله لبنان هم انتقام ترور یکی از نیروهایش در سوریه را از اسرائیل نگرفته و ۳ ماه است که ارتش این رژیم را در شمال اراضی اشغالی در اماده باش نگه داشته است.
🔸️با توجه به وعده سید حسن نصرالله بر قطعی بودن کشتن یک نظامی صهیونیست بسیاری سوال می کردند علت تعلل حزب الله برای عمل متقابل چیست ؟
🔸️واقعیت اینست که حزب الله منتظر برگزاری انتخابات در آمریکا و روی کار آمدن کابینه جدید لبنان بود.
🔸️اکنون که انتخابات آمریکا برگزار شده ، تنها توافق طرفها برای تشکیل دولت سعد حریری باقی مانده و پس از آن هر لحظه احتمال عملیات حزب الله می رود و این حمله، اسرائیل را در برابر ۲ گزینه قرار خواهد داد.
🔸️اول ، واکنش جدی و بمباران لبنان ؛ و دوم سکوت و صرفنظر کردن از رویارویی.
🔸️انتخاب اول با التفات به توان رزمی حزب الله در زمین ، هوا و دریا ، هزینه های بسیاری را متوجه رژیم صهیونیست خواهد کرد که عقلای آن با توجه به شرایط داخلی به هیچ عنوان انجامش را به صرفه نمی دانند.
🔸️گزینه دوم نیز تمام حیثیت و قدرت بازدارندگی ارتش عبری را بر باد داده و امیدهای شهروندان این رژیم و اعتمادشان به نظامیان را کمرنگ خواهد کرد؛ فلذا نتانیاهو و مشاورانش به اصطلاح شطرنجی، در شرایط آچمز قرار گرفته اند.
🔸️در نهایت از شواهد و قرائن اینگونه بر می آید که با روی کار آمدن جو بایدن در ایالات متحده، محور مقاومت نیز از حالت تدافعی خارج شده و به خصوص با پایان یافتن تحریم تسلیحاتی ایران ، اتمام جنگ در سوریه و شاید یمن در آینده نه چندان دور ، اسرائیل باید خود را مهیای شرایط جدیدی نماید.
@mersad598
✨اگر مردم محتاج اعانه شدهاند، نتیجه وعده رفع تحریم است
🔹جریانی که با وعده چرخش توامان چرخ سانتریفیوژها و چرخ زندگی مردم روی کار آمد، هم چرخش سانتریفیوژها را کند کرد و هم چرخ زندگی مردم را. امروز اما همین جریان در برابر طرحهای کمک به معیشت مردمی که از اقتصاد برجامی آسیب دیدهاند، میگوید مردم اعانه نمیخواهند بلکه رفع تحریم میخواهند! این همان جریانی است که میگفت از دریچه مذاکره چنان رونقی ایجاد خواهد کرد که مردم خودشان به ۴۵ هزار تومان نیازی نداشته باشند.
🔹القائات غلط را تصحیح باید کرد. جریان انقلابی به دنبال سیر کردن مردم با پرداخت اعانه نیست. این سیاست، اساسا نه ممکن است و نه مطلوب. ملتی که تولید ثروت نکند، دولتش پولی نخواهد داشت که به آنها اعانه و یارانه بدهد. دوختن چشم مردم به دست دولت جمهوری اسلامی حتما یک خطاست، اما خطای بزرگتر، دوختن چشم مردم به دست دولت آمریکا و تقلیل دادن نقش دولت ایران به یک "دوزنده" در این معادله است.
🔹ایرانی با دنیا دشمنی ندارد، اما تاریخ این کشور نشان میدهد هر که در مقابل دشمن غارتگر کوتاه آمد و سر تسلیم فرود آورد، خاک و عزت و سرمایه وطن را به فنا داد و چیزی عاید ملت نشد. ایرانی حتما دنبال تعامل و داد و ستد با همه دنیاست، اما رنجی که میبرد، از تفکری است که همواره دنبال "واردات" پیشرفت و رفاه است. با دنیا باید تعامل کرد، در عالیترین سطح هم باید تعامل کرد، اما نتیجه این تعامل باید قدرتمند شدن ایرانی باشد، نه وابستهتر شدن به "رفاه وارداتی" که با امضای وحوشی چون ترامپ، رنگ ببازد.
🔹#دولت_جوان_انقلابی انشاءالله نیاز مردم به اعانه را قطع خواهد کرد، اما به دست ایرانی و با کار و سرمایه و تولید خود این مردم، نه با وعده توخالی سرمایه آمریکایی و اروپایی. یادتان هست به ما گفتند رئیسجمهور فرانسه میخواهد برای جوانان ایران شغل درست کند؟ بیکاری امروز جوانان ایران و رنج معیشتی مردم محصول این توهم است.
@mersad598
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس خطاب به نوبخت:
آقای نوبخت! چگونه حمایت معیشتی در زمان غائله بنزینی آبان ماه 98 "اعانه" نبود اما حمایت از کالاهای اساسی در مجلس یازدهم اعانه است؟
🔹دستاوردهای اقتصادی دولت در یک دهم شدن ارزش پول ملی، ۶ برابر شدن نقدینگی و تورم ۴۰۰ درصدی باید در کتاب درسی بیاید!
🔹 ظاهرا جهانگیری به عنوان مخترع ارز ۴۲۰۰ تومانی آنقدر در حاشیه قرار گرفته که فراموش کرده در این اوضاع کشور سهم دارد.
♨️ روحانی : می گویند مدیریت دولت فلان است؛ شما اصلا میدونید مدیریت چیه؟
🔻نمونه ای از مدیریت دولت روحانی در ۷/۵ سال گذشته:
_تحریم برنمیگردد؛ چون ما زبان دنیا را بلدیم و عمامه داریم، کلاه سرمان نمیرود.
_راهکار رفع گرانی: دعا کنید قیمتها بیاد پایین و هر چه لعنت دارید بر واشنگتن دی سی و کاخ سفید بفرستید!
_آتش سوزی : خودش خاموش میشه!
_تصادفات ریلی: همشون بیمه اند!
_زلزله: به خاطره مسکن مهره!
_سیل: بارون بند بیاد همچی حله!
_آلودگی هوا: باد بیاد درست میشه!
_بیکاری: تقصیر احمدی نژاد و کروناس!
_برجام: تقصیر موشکهایِ سپاهه!
_قیمت ارز: تقصیر تروریسم اقتصادیه!
و...
#دولت_نابودگر
#گروگانگیران_معیشت
@mersad598
اثرات راهبردی شناور جدید اقیانوس پیمای سپاه
شناور جدید اقیانوس پیمای سپاه پاسداران با نام شهید رودکی رسما عملیاتی شد.
در خصوص این دستاورد استراتژیک ذکر چند نکته لازم است :
1️⃣ این کشتی در واقع یک پایگاه و فرودگاه عملیاتی متحرک برای سپاه پاسداران ایران در هر کجای دنیا خواهد بود. زیرا با استفاده از آن ، ضعف ایران در نداشتن پایگاه های دریایی در نقاط فرامنطقه ای و اقیانوس های دوردست جبران خواهد شد.
2️⃣ سلاح هایی که این شناور آنها را حمل می کند جالب توجه است؛ از قایق های تندروی موشک انداز سپاه گرفته تا هلیکوپترهای نظامی و ترابری ، پهپادهای شناسایی و رزمی و سیستم پدافند هوایی .
🔸️ با التفات به شعاع عملیاتی قایق های موشک انداز سپاه که حداکثر چند صد کیلومتر بوده و پس از انجام عملیات مجددا نیاز به سوخت گیری پیدا می کنند ، این کشتی وظیفه پشتیبانی و لجستیک آنان را در نقاط دوردست ایفا خواهد کرد .
🔸️همچنین با توجه به برد بالای این شناور لجستیک و قابلیت عملیاتی آن در تمام اقیانوس های جهان، به طبع قایق های تندروی موشک انداز سپاه نیز این توان را پیدا می کنند که در کل پهنای آب کُره به عملیات بپردازند.
🔸️خطر اصلی برای دشمنان رقبای ایران در عرصه دریایی ، خود این شناور عظیم الجثه نیست بلکه تجهیزات پرسرعت و منعطفی ست که حمل کرده و یگان هایی که در زمان بسیار کمی می توانند علیه آنان وارد عمل شوند.
🔸️به عبارت دیگر محدوده عملیاتی سپاه از امروز صرفا خلیج فارس نخواهد بود ، بلکه هر کجای دنیا که لزوم عملیات در آن برای منافع ملی ایران احساس شود ، شناورهای تندروی سپاه مجهز به موشک های کروز دوربرد حاضر خواهند بود.
3️⃣ معادلات دریایی برای دشمنان ایران از این به بعد پیچیده تر می شود ، زیرا در گذشته به محض وقوع خطر درگیری، ناوهای بزرگ متخاصم از محدوده آب های سرزمینی ایران بسیار دور می شدند تا از شعاع عملیاتی موشک های این کشور در امان باشند.
🔸️ لکن با به کار افتادن این شناور ، دیگر هیج نقطه ای برای استقرار ایمن آنان وجود نخواهد داشت و قایق های ۱۳ متری سپاه که محمول آن هستند ، با سرعت بالای ۸۰ نات و قابلیت موشک اندازی ، مین ریزی و اژدر افکنی می توانند کابوس هر کشتی متخاصمی باشند.
4️⃣ این ناو بزرگ از تجهیزات پدافندی برد بلند و کوتاه مختلفی بهره می برد که توانایی آن برای دفاع و پایداری در مقابل حملات هوایی و موشک های کروز دشمن احتمالی را به نحو محسوسی بیشتر می کند .
5️⃣ کمک به متحدان ایران یکی از کارویژه های اصلی این کشتی و قایق های تندروی آنست .
اقیانوس هند و دریای عربی( نزدیک به یمن ) ، مدیترانه ( لبنان ، فلسطین و سوریه ) و اقیانوس اطلس و دریای کارائیب ( ونزوئلا ) می تواند گستره فعالیت این پایگاه متحرک باشد.
📌 در نهایت از شواهد و قرائن اینگونه برمی آید که جمهوری اسلامی قصد گذار از یک قدرت منطقه ای به سمت یک بازیگر بزرگ بین المللی را دارد و به همین علت در سال های اخیر از تجهیزاتی رونمایی می کند که شعاع عملیاتی آنان فراتر از خاورمیانه است.
🔸️مطمئنا مقاومت مردم ایران در برابر شدیدترین تحریم های همه جانبه آمریکا و پیروزی در برابر آن ، مکمل قدرت نمایی های نظامی ست و پرستیژ و اقتدار جمهوری اسلامی در صحنه بین الملل را افزایش داده و دست آن را برای تحصیل منافع ملی می گستراند.
@mersad598
هدایت شده از کانال بصائر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد سیدالکریم حضرت عبدالعظیم (ع) مبارک.
خطر اخوان المسلمین برای کشورهای خاورمیانه (قسمت اول )
اخوان المسلمین یک جریان ریشه دار از لحاظ فکری در دوران معاصر اسلامی است که توسط امام حسن البناء در اوایل قرن بیستم تاسیس شد .
این جریان در پاسخ به انحطاط داخلی جهان اسلام و تسلط استعمارگران بر آن شکل گرفت و با روش های تبلیغی و دعوت مسالمت آمیز و بدون خشونت سعی بر جذب افراد داشت.
شعار " الاسلام هوالحل " حرف جدید اخوانی ها برای جهان اسلام بود که می گفتند : خداوند هدف ما، پیامبر الگوی ما، قرآن قانون اساسی ما، جهاد راه ما و مرگ در راه خدا، والاترین آرزوی ماست.
همچنین برای اولین بار اخوانی ها در جریان های اهل سنت بر تکثر گرایی و دموکراسی تاکید کردند که واکنش علما و جریان های سنتی و سلفی را برانگیخت.
پس شکست اعراب از اسرائیل در ۱۹۴۸ اخوان المسلمین منحل شد که واکنش گروههای زیرزمینی آن را برانگیخت؛ نقراشی پاشا نخست وزیر وقت مصر توسط یک جوان اخوانی ترور شد.
حسن البناء ترور را محکوم کرد اما دولت آن را نپذیرفت و در نهایت سال بعد حسن البناء به طرز مشکوکی ( که برخی معتقدند توسط پلیس مصر بوده ) ترور شد.
پس از حسن البناء ، حسن هضیبی مرشد جدید اخوانی ها شد و آنها به جمال عبدالناصر کمک کردند تا کودتای افسران آزاد را صورت دهد با این امید که حکومت اسلامی مدنظرشان را ایجاد نماید.
اما ناصر ملی گرا و سکولار بود و با اخوانی ها وارد چالش شد؛ پس از امضای قرارداد مصر و انگلیس بر سر کانال سوئز اخوانی ها ناصر را خائن خواندند و پس از یک سوء قصد مشکوک به ناصر که برخی آن را به اخوان نسبت می دادند ، این جریان غیرقانونی اعلام شد و رهبران و اعضای آن تحت تعقیب قرار گرفتند؛ حسن هضیبی بازداشت و ۶۰ نفر از اعضای اخوان اعدام شدند .
یکی از اعضای زندانی که بعدها اعدام شد سید قطب نام داشت که اثری بسیاری تاثیر گذار را در زندان نوشت؛ کتاب " المعالم فی طریق ".
در این کتاب سید قطب ۲ دوره تاریخی از رسالت حضرت محمد ( ص ) را بررسی می کند .
اولین دوره زمانی ست که پیامبر در مکه حضور داشت و به دعوت مبادرت می کرد و هرگونه حرکت قهری و تسلیحی را مردود می شمرد.
بازه دوم حضور و رفتار رسول الله در مدینه بود که سید قطب آن را دوره جهاد با کفار می نامد.
نکته مهم اینجاست که بدانیم برخلاف شیعه که در منابع فقهی خود بر نقش مهم عقل تکیه دارد و به همین دلیل اجتهاد بر اساس عقل را به رسمیت می شناسد، اهل سنت پس از قرآن ، سنت به قیاس معتقدند و همین امر از پویایی فقهی آنان می کاهد .
فلذا سید قطب نه بر پایه عقل بلکه بر اساس قیاس دوران پیامبر با عصر حاضر ، قصد داشت برای جامعه جدید مصر نسخه پیچی کند که عمرش کفاف نداد و در سال ۱۹۶۶ اعدام شد.
پس از اعدام وی عده ای از میانه روها به رهبری هضیبی همان راه گذشته را رفتند و بر دعوت تاکید کردند و عده ای دیگر که گروه رادیکال و تندرو انشعابی از اخوان بودند به طریق جهاد قدم نهادند و جریان التکفیر و الهجره به رهبری شکری احمد مصطفی پایه گذاری شد.
این جریان معتقد بودند که اکنون شرایط جامعه مدینه النبی حاکم است و باید جهاد کرد اما جهاد باید با دولت کافر و مردمی که در مقابل دولت کافر سکوت کرده اند و آن را حمایت می کنند، باشد.
استنادشان هم به آیه ۴۴ سوره مائده بود؛ وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ.
ادامه دارد ...
@mersad598