هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢 روحانی چه میکند❓
🛑 ساندیسخورها چه میخواهند❓ - 1⃣
داستانی که میخوانید، با همه شگفتی و تلخیاش، واقعی است. ماجرا به ادعای دلسوزی برخی سیاستبازان و مدیران دولتی برای حقوق مردم در انتخابات برمیگردد.
اخیرا حزب «اتحاد ملت» در نامهای، از آقای روحانی خواسته لایحهای برای همهپرسی درباره تفسیر شورای نگهبان از نظارت بر انتخابات (اصل 99 قانون اساسی) تهیه و ارائه کند. روحانی هم ضمن استقبال، دستور تدوین لایحه مذکور را صادر کرده است. حزب اتحاد ملت چه نسبت و سنخیتی با روحانی دارد؟ آنها واقعا نگران حقوق و مصالح مردم هستند؟
آنها طیفی هستند که صراحتا گفتهاند دولت روحانی را «رحم اجارهای» میدانند. نگاه آمرانه به روحانی دارند. میگویند اعتدال، گفتمان نیست و فقط اصلاحطلبی گفتمان است. میگویند روحانی خودش رای نداشت و ما او را رئیسجمهور کردیم.
این در حالی است که نه عارف و نه جهانگیری هیچ کدام بالای 8 درصد رای در سال 92 و 96 نداشتند. افراطیون مدعی اصلاحطلبی با وجود این واقعیت و اینکه بدون پاسخگویی توانستهاند در سایه دولت روحانی، از رانتهای قدرت و ثروت برخوردار شوند، همواره کوشیدهاند او را بدهکار و وامدار خود وانمود کنند.
واقعیت همان است «عابد توانچه» عضو سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، 6 تیر 92 گفت:
«اصلاح طلبان نگاه ابزاری دوگانه به روحانی دارند. از یک طرف او را پس میزنند تا هزینهای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید میکنند... آنها به روحانی مثل ساندیسی نگاه میکنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. وقتی مطمئن شوند دیگر نمیتوانند از روحانی استفادهای کنند، همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او میکنند... اصلاحطلبان در وضعیت بدی گرفتار شدهاند. آنها ميخواهند نهايت استفاده را بکنند اما جوابگوي کارنامه او نباشند.»
این طیف انتظار خودزنی از روحانی دارند. «جعفر-گ» از همکاران سلام، خرداد امسال در روزنامه آرمان تحلیلی نوشت که جمع بندی افراطیون مدعی اصلاحات است:
«دولت روحانی که برجام را بهعنوان برگ اصلی برندهاش تقریبا از دست داده، و در غیاب آن، زمان و قدرت لازم برای ارائه بدیل دیگری را ندارد، روزها و ماههای طاقت فرسا و نفسگیر خود را سپری میکند... اینجا اگر کسی بخواهد آهسته بیاید و آهسته برود، همانا انبان خالی خود را به نمایش گذاشته و دست خالی خواهد رفت و کتاب سیاست را میبندد و میرود... آقای روحانی، دولت و آقای ربیعی، دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند [!] و میتوانند این دو سال را با برنامهای حداکثری سپری سازند»!
«اتحاد ملت»، خلف حزب منحله مشارکت است؛ تندروهایی که در دولت اصلاحات، به خاتمی هم رحم نکردند و خواستار خروج از حاکمیت شدند. نشریه اجارهای «صدا» ارگان حزب، آذر گذشته به نقل از عباس عبدی خواستار استعفای روحانی شد.
🔻ادامه دارد🔻
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢 روحانی چه میکند❓
🛑ساندیسخورها چه میخواهند❓ - 2⃣
برای شناخت هویت این حزب، باید سخنان مشمئزکننده و لاشخورمآبانه دبیرکل حزب را پس از بلوای بنزین به یاد بیاوریم. علی شکوریراد، روز ثبتنام برای انتخابات مجلس، سخنانی بر زبان راند که شدیدا بوی بیاخلاقی و خیانت میداد.
در اثر سوءتدبیر مشکوک دولت روحانی و سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین، دشمنان و ضد انقلاب، سوار موج التهاب شدند که نتیجه آن، جان باختن دهها نفر بود.
این اتفاق تلخ، موجب تاسف بود، اما شکوری راد با ابراز ذوقزدگی از فشار بر طبقات محروم و پایین شهر گفت: «اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبها نشده یا اگر شده خیلی کمتر از میزانی است که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهرهمند هستند، اتفاق افتاد. این جاها به طور سنتی جاهایی بوده که مردم مناسکی رای میدادند، یعنی همانطور که نماز میخوانند و روزه میگیرند، میآمدند و رای میدادند، خب اینها الان آسیب دیدهاند. بنابراین برخلاف دورههای قبل که کاهش مشارکت، بیشتر به ضرر اصلاحطلبها بود، بعد از این اعتراضات اخیر در حقیقت کاهش رای بیشتر در اردوگاه اصولگرایان اتفاق افتاده است».
اما گویا فقط شکوریراد و حزبش نبودند که از پیامدهای تلخ فشار بر مردم استقبال کردند. آن چنانکه محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت، روحانی با آگاهی به پیامدهای تلخ ماجرا، آن را طراحی و اجرا کرد:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است.
اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود. روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجهاش چه میشود».
🔻ادامه دارد🔻
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢 روحانی چه میکند❓
🛑ساندیسخورها چه میخواهند❓ - 3⃣
این روایت، مشابه همان روایتی است که یک سایت دولتی درباره پشت پرده ارائه سبد کالا به مردم در آستانه راهپیمایی 22 بهمن فاش کرد. «خبر آنلاین»، 19 بهمن 1392 در تحلیلی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت:
«توزیع سبد کالا به مردم با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین اتفاق - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا - را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت[!]... درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید.»!!
واقعیت این است که گردانندگان ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، چند برابر نیاز، نامزد برای حضور در رقابت انتخاباتی دارند اما در عین حال، از سقوط شدید مقبولیت خود در نظرسنجیها باخبرند و میدانند که اگر انتخابات، بدون حاشیه، مبتنی بر «برنامهمحوری» و قضاوت مردم نسبت به کارنامه دولت و مجلس برگزار شود، قطعا بازنده انتخابات خواهند بود.
آنها از سقوط محبوبیت روحانی و طیف خودشان به زیر هفت درصد باخبرند و به همین دلیل از محمدرضا عارف (رئیسفراکسیون امید و رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) خواستند در انتخابات مجلس نامزد نشود. با این اوصاف، طیف مذکور برآنند که جرزنی کنند، زیر میز و قواعد بازی بزنند و تصویر پاکیزه و شوقبرانگیز انتخابات مهم مجلس را مشوّش سازند.
افراطیون اجارهای میدانند که اگر مردم با امید و مبتنی بر درسآموزی از عبرتها پای صندوق بروند، ریل مدیریت اجرایی، از ناتوانی و التماس غرب، به توانمندی و اتکا به ظرفیتهای بزرگ ملی تغییر میکند و این، به منزله نابودی رادیکالیسم غربگراست.
کسانی که با بیکفایتی و بعضاً آگاهی از تبعات سوءتدبیرهای خود، خسارات بزرگی را به کشور و مردم تحمیل کردند، در جشن مردمی انقلاب و انتخابات عزادارند. عزای غربگرایان و شادمانی مردم، مستدام باد.
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
آیت الله صدیقی:
نگاه به بیرون و عدم تبعیت از رهبر انقلاب دلیل اصلی رکود کشور است
آیت الله صدیقی نگاه به بیرون و عدم تبعیت از رهبر انقلاب را دلیل اصلی رکود کشور دانست و گفت: دنیاطلبی و بی توجهی به مبانی دینی شاخصه اصلی مجلس کنونی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، شب گذشته در مسجد جامع غدیرخم گفت: تبدیل نظام طاغوت به نظام ولایی تجلی قدرت نمایی الهی بود.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی معجزه الهی بود، ادامه داد: انقلاب اسلامی برخلاف سایر انقلاب های دنیا انقلاب معنویت و اسلام بود؛ کسی فکر نمیکرد با وجود فسادی که در کشور وجود داشت انقلاب اسلامی پیروز شود.
آیت الله صدیقی با اشاره به اینکه شاه در برابر آمریکا خوار و ذلیل بود، ابراز کرد: رضاشاه هیچ ارزشی برای مردم قائل نبود اما در برابر آمریکا متواضع و نوکر آنها بود تا حدی که قانون کاپیتولاسیون را که جنایت در حق ملت محسوب می شد، تصویب کرد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه پیش از انقلاب اسلامی فحشا و فساد در جامعه بیداد می کرد، اظهار داشت: امروز در عمق دانشگاه های ما برای امام حسین(ع) عزاداری و اعتکاف برگزار می شود در حالی که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی دانشگاه تهی از دین بود.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به کمک نیروهای مسلح به پیروزی نرسید، ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) برای پیروزی انقلاب اعتقادی به ترور و تشکیل ارتش نظامی نداشتند بلکه ایشان با تکیه بر معنویات قلوب را متحول کردند.
آیت الله صدیقی ادامه داد: اسلحه جوانان در پیروزی انقلاب اسلامی خونشان بود آنان خون دادند و اسلام را عزت بخشیدند و وابستگی را به استقلال تبدیل کردند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نخبگان علمی و نظامی ما حق نداشتند در عرصه فناوری تولیدی داشته باشند، ابراز کرد: خلبانان ما در آن دوران فقط خلبانی بلد بودند و حق یادگرفتن تعمیر هواپیما را نداشتند.
وی با بیان اینکه امام زمان(عج) صاحب اصلی انقلاب هستند، گفت: امام راحل زمانی که دستور شکسته شدن حکومت نظامی را صادر کردند به آیت الله طالقانی فرمودند این فرمان از ناحیه من نیست.
وی افزود: معجزه الهی را می توان در پیروزی و بقای انقلاب مشاهده کرد چرا که دنیا با همه شرارت و امکاناتی که داشت نتوانست در طول این سال ها آسیبی به انقلاب برساند چون حافظ انقلاب خداوند است.
آیت الله صدیقی با استناد به آیات الهی مبنی براینکه خداوند مومنان را یاری می کند، ادامه داد: امام راحل فرمودند مسجد سنگر است؛ ایشان ابتدا ارتباط مردم را باخالق تقویت کردند سپس حکومت اسلامی را تشکیل دادند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: کسانی که ادعای دینداری می کنند ولی خدمتی به مردم ندارند نمی توانند ادعای دینداری کنند؛ امام راحل با حمایت از مردم فلسطین قدرت اسلام را به نمایش گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه امام راحل اهل امر به معروف و نهی از منکر بود که نشان از غیرت دینی ایشان داشت، ابراز کرد: همین غیرت موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد.
آیت الله صدیقی در بخش دیگر به انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش رو اشاره کرد و گفت: مجلس کنونی نتیجه و ثمره ترسیدن از جنگ بود کسانی که به این مجلس رأی دادند خیری هم دریافت نکردند.
وی افزود: انسان اگر به فکر دینش باشد خداوند امر دنیایی او را اصلاح می کند بنابراین انسان نباید با تهدید و تطمیع به کسی رای دهد.
آیت الله صدیقی با تاکید بر اینکه در انتخابات به انسان های دیندار باید رای داد، اظهار داشت: مشکلات اقتصادی کشور نتیجه عملکرد همان کسانی است که با شعار آزادی حجاب انتخاب شدند و مردم به آنان رای دادند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: نگاه دوختن به بیرون و عدم تبعیت از ولایت فقیه نتیجه اصلی رکود کشور است، عملکرد ضدانقلاب ها چیزی جز ذلت نیست.
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🛑📢استاد دانشگاه پیتسبرگ آمریکا:
🛑آمریکا علاقه دارد ایران و نفت این کشور را به قلمرو نفوذ خود برگرداند/استقلال ایران، آمریکا را به ستوه آورده
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
🔸 نگاه به بیرون و عدم تبعیت از رهبر انقلاب دلیل اصلی رکود کشور است
🔹آیت الله #صدیقی نگاه به بیرون و عدم تبعیت از رهبر انقلاب را دلیل اصلی رکود کشور دانست و گفت: دنیاطلبی و بی توجهی به مبانی دینی شاخصه اصلی مجلس کنونی است.
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
🛑 آقای پور ازغدی داره تلویزیون صحبت میکنه یه چیزی گف ...
میگه دوران خان و خان بازی دخترا باید شب ازدواجشون اول میرفتن خونه ی خان بعد میرفتن پیش شوهرشون...
انقد وضعیت گند بوده کسی هم چیزی نمیگفته
ایکاش یک عده الان قدر بدونن
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
اظهارات جدید بیمقدار:
باید در قانون اساسی بازنگری کنیم/ رئیسجمهور و مجلس نقشی ندارند!/ مردم هم مایوس شدهاند/ چون نمایندگان حرف مردم را زدند شورای نگهبان ردصلاحیتشان کرد!/ روحانی محکم بایستد و رفراندوم را پیگیری کند
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
شهاب الدین بیمقدار، نماینده مردم تبریز که فردای ترور حاج قاسم سلیمانی به دستور ترامپ گفته بود: «پیشنهاد من، خویشتن داری و مذاکره بین ایران و آمریکا است!» این بار گفته است: «آقای رئیس جمهور محکم بایستد و رفراندوم را پیگیری کند حتی میتواند رفراندوم برگزار کند». باید به آقای بی مقدار گفت که وقت خدمت در مجلس دهم تمام شد اما حاشیه سازی اصلاح طلبان تمام نشد. البته از نماینده ای که بعد از شهادت سپهبد سلیمانی سریعا در بیان صحبت از مذاکره با آمریکا و ترس از قدرت پوشالی آمریکا پیش قدم شده نباید جز انتظار خدمت داشت. رهبرانقلاب اخیرا در بیان شاخص های یک نماینده خوب بیان داشتند: «باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد… فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست».
بخش های مهم اظهارات بیمقدار را در ادامه خواهید خواند:
*امروز ارگانهای انتصابی بسیار اختیارات بیشتری دارند و به راحتی میتوانند از اختیارات شرعی و قانونی خودشان استفاده کنند در صورتی که ارگانهای انتخاباتی نقش چندانی ندارند.
*شما مشاهده میکنید امروز رئیس جمهور با 24 میلیون رأی مردم انتخاب میشود اما فقط مانند یک اپوزیسون حرف میزند، در صورتی که قانون اساسی این اختیار را به او داده است که مجریاش باشد؛ حال واجب است که رئیسجمهور محافظه کاری را کنار بگذارد و از این اختیارات استفاده کند.
*معتقدم باید یک بازنگری در قانون اساسی داشته باشیم تا ارگانهایی که انتخابی هستند بیشتر اختیار داشته باشند زیرا این کار باعث میشود مردم امیدوار شوند، پایههای حفظ هر نظامی مردمش هستند.
*اگر نمایندههای مردم آزاد انتخاب شوند نظام پارلمانی زیاد هم نمیتواند بد باشد، در آن زمان حداقلش این است که کسی که رئیسجمهور یا نخست وزیر را معرفی میکند و مجلس به آن رأی میدهد احساس مسئولیت میکند.
*امروز در کشور اختیارات و مسئولیتها با هم همخوانی ندارد، یعنی اختیارات در یک جا جمع است؛ اما در جامعه به گونهای القا شده است که مسئولیت تمامی کارها با رئیسجمهور و مجلس است درصورتی که رئیسجمهور و مجلس نقشی ندارند مانند این که در سیاست خارجی نقش کارمند را دارا هستند، یعنی هر تصمیمی گرفته شد باید عمل کنند و یا در سیاستهای کلان اقتصادی باید ابلاغیههای بالادستی رعایت شود.
*هنگامی که این رفتارها صورت میگیرد دولت و مجلس به این نتیجه میرسند که نباید فکری کنند و قدرت تفکر از آنها سلب و باعث میشود یک حالت یأس و روزمرگی به وجود بیاید. اگر نمایندگان مجلس احساس عدم شخصیت کنند، دیگر صاحب فکر نمیشوند و دیگر دنبال فکر و تحقیق نمیروند.
*متاسفانه شرایط موجود مردم را به سمت یأس و ناامیدی برده است. آنان دائما مطرح میکنند که در انتخابات شرکت کنیم یا خیر؟ پای صندوق برویم؟ به چه کسی رأی بدهیم؟
*معتقدم برای این که مردم از این یأس و ناامیدی بیرون بیایند باید تغییراتی انجام دهیم نخست آنکه باید در برگزاری انتخابات تجدیدنظر شود راهش هم این است آن تفسیری که شورای نگهبان از دوره چهارم مطرح کرد تغییر کند. در دوره اول چنین تفسیری وجود نداشت آن دوره بسیاری از جریانهای سیاسی حضور داشتند اما مردم به آنها رأی ندادند این نشاندهنده آن است که مردم درست انتخاب میکنند.
*امروز در کشور کم تحریم نداریم اما یک خودتحریمی هم خودمان با عدم پیوستن به «FATF» ایجاد میکنیم. متاسفانه مجمع تشخیص مصلحت یکسال وقت داشت که درباره FATF تصمیم بگیرد اما این کار را انجام نداد امروز هم عنوان میکنند وقت تمام شده است و نظر شورای نگهبان با توجه به قانون باید اجرایی شود، که اگر نظر شورای نگهبان ملاک باشد ما اواخر بهمن در لیست سیاه قرار خواهیم گرفت و هنگامی که این اتفاق بیفتد بانکهای ما فلج خواهد شد و ایرانیانی که در اقصی نقاط دنیا کار میکنند با مشکل روبهرو میشوند .همه زیر ذرهبین خواهند رفت که برای هر حرکتی باید توضیح بدهند، در واقع زمان از دست میدهیم و هزینه تراشی میکنیم و مشکلات به وجود خواهد آمد.
*ادعا میکنند مجلس دهم مجلس اصلاح طلبی بود در صورتی که اینگونه نبود اصلاحطلبان یک اقلیت بزرگی بودند، نمیشد گفت که اکثریت مجلس بودند که اگر هم بودند سدهای زیادی داشتند که خیلی هم کاری نمیتوانستند انجام دهند.
*اینکه میگویند دلیل رد صلاحیتها اقتصادی است اصلا چنین نیست، معتقدم 75 درصد از نمایندگان مجلس دهم که رد صلاحیت شدند به دلیل مسائل سیاسی است.
*دلایل رد صلاحیت این افراد این است که در مجلس اظهارنظر و از ملت دفاع کردند. نظرم این است نمایندگانی که رد شدهاند باید اصرار کنند حتما دلایل رد صلاحیتشان در مطبوعات و حتی روزنامه رسمی انتشار پیدا کند زیرا با یک جمله کلی آقای کدخدایی این شا
هدایت شده از mesaghمیثاق
ئبه به وجود آمد همه نمایندگان فاسد بودند و مشکلات مالی دارند.
*به دوستانی که از فراکسیون امید تائید شده بودند گفتم شما بیایید موضع بگیرید تا کی میخواهید به خاطر عنوان نمایندگی زیر بار بسیاری از مسائل بروید، اما متاسفانه هیچ کاری نکردند و یک نفرشان هم درباره این مسائل اعتراض نکرد.
*مخالف لیست دادن توسط شورای اصلاحطلبان هستم با لیست 30 نفره تهران آمدند اما برای این که تائید صلاحیت بگیرند درباره رد صلاحیتها سکوت اختیار کردند تنها کسانی که به همراه من اعتراض کردیم مطهری، هاشمزایی، سلحشوری و سیاوشی بودند و الا بقیه هیچ حرفی نزدند.
*به یکی از خانمهای نماینده گفتم شما وظیفه دارید از رد صلاحیتها صحبت کنید اما این اتفاق نیفتاد و یا جا داشت آقای عارف به عنوان رئیس فراکسیون امید و شورای عالی اصلاحطلبان یک بیانیهای صادر میکرد اما این کار را انجام نداد، لاریجانی بهتر از عارف در مورد رد صلاحیتها و تهمتهایی که به نمایندگان زده شده عمل کرد.
*به یکی از نمایندگانی که رفته بود دلیل رد صلاحیتش را بپرسد اینکه پیش آقای خاتمی رفته بود را ایراد گرفته بودند، نطق و حرفهایش را ایراد گرفته بودند خب اینها سیاسی است دیگر. باید دید مردم چه تصمیمی میگیرند شاید اقدام مردم تلنگری شود تا آقایان بفهمند همه مردم آنهایی که نیستند که از یک جریان خاص حمایت میکنند.
*آقای رئیس جمهور محکم بایستد و رفراندوم را پیگیری کند حتی میتواند رفراندوم برگزار کند
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ کانادا ۱.۵ میلیارد دلار از ایران غرامت خواست
🔹رویترز در گزارشی از تنظیم یک شکواییه توسط جمعی از وکلای کانادایی به نمایندگی از خانوادههای قربانیان حادثه ناگوار سقوط یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷- ۸۰۰ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال خبر داده است که در آن خواستار پرداخت حداقل ۱.۵ میلیارد دلار کانادا معادل ۱.۱ میلیارد دلار آمریکا از ایران شدهاند.
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پاینده مانی و جاودان...
🔺 قرائت سرود جمهوری اسلامی ایران در ابتدای دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل قوا
➕ زمزمه سرود جمهوری اسلامی توسط رهبر انقلاب...
☑️ @Khamenei_ir
🔰#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، درکانال میثاق همه چیز را #شفاف ببینید👇
#میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
🆔https://eitaa.com/mesagh