eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
189.4هزار عکس
172.3هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از لحظه حمله به افسر امنیتی در قزاقستان و گرفتن اسلحه از او توسط گروهی از معترضین
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دانشمند استرالیایی: مردم دنیا به مرور در حال شناخت عظمت سردار سلیمانی هستند 💢دکتر "تیم اندرسون" استاد دانشگاه سیدنی استرالیا در سخنانی در یادبود سردار سلیمانی گفت: 🔺" سردار سلیمانی متعلق به دین و فرهنگ خاصی نیست بلکه متعلق به بشریت است؛ محبوبیت سلیمانی روز به روز در کشورهای منطقه در حال افزایش است و در یک سال اخیر حتی مردم در سایر کشورها نیز علاقه مند به ایشان شده اند"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش سنگین برف و تجمع مردم در نزدیکی ساختمان کنگره ایالات متحده برای برف بازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آشوب ها در قزاقستان ادامه دارد 🔺درگیری شدید در خیابانها باعث کشته شدن ده ها معترض و زخمی شدن هزاران نفر گردید 🔺۱۳ نیروی امنیتی کشته و ۲ تن از آنها سر بریده شدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حراج ماهی ۲۱۱ کیلویی 🔺 این ماهی عظیم الجثه در پایتخت ژاپن به قیمت ۱۴۵۰۰۰ دلار فروخته شد
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله شهرک نشینان وحشی اسرائیلی به تیم فیلمبرداری شبکه تلویزیونی "الغد" در پخش زنده!
📸 کدام تجهیزات عین‌الاسد با حمله موشکی ایران خسارت دیدند؟ ـــــــــــــــــــــــ
🔺تصویری از راکت های مقاومت فلسطین ـــــــــــــــــــــــ
🌄 واسه‌ حادثه کشتی سانچی کسی شمع روشن نمیکنه و هشتگ "هرگز فراموش نمی‌کنیم" نمیزنه، چون ابعاد سیاسی.نظامی نداره.. ـــــــــــــــــــــــ
🔴 روزنامه صهیونیستی جروزالم پست توقیف کشتی حامل تسلیحات امارات توسط انصارالله، هشداری برای اسرائیل برای تردد کشتی های اسرائیلی در دریای سرخ و تنگه فوق استراتژیک باب المندب است.
⭕️ بازداشت 1266 کودک فلسطینی در سال 2021 🔸 مرکز مطالعات اسرای فلسطین در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در سالی که گذشت، 1266 کودک فلسطینی را بازداشت کرد. 🔹 در این گزارش آمده است که بازداشت فلسطینیان در سال 2021 نسبت به سال قبل از آن 100 درصد افزایش داشته است. 🔸 نظامیان اسرائیلی در سال 2020 میلادی 600 نفر را بازداشت کرده بودند. 🔹 مرکز مذکور اشاره کرد که شماری از کودکان بازداشت شده بیمار و معلول بوده‌اند، از جمله عبدالرحمن بشیتی کودک 15 ساله ساکن قدس که به بیماری قند خون مبتلاست. 🔸 علاوه بر این، ده‌ها نفر از کودکان بازداشت شده دانش‌آموز بودند که به سبب بازداشت از دروس خود نیز عقب افتادند و نتوانستند در امتحانات شرکت کنند. 🔹 مرکز مطالعات اسرای فلسطین عنوان کرد که تمامی این کودکان در جریان بازداشت و پس از آن مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار گرفتند و بسیاری از آنان نیمه‌های شب و به شکلی وحشیانه بازداشت شده‌اند. 🔸 ریاض الاشقر مدیر مرکز مذکور اشاره کرد که هدف رژیم صهیونیستی از بازداشت کودکان، ایجاد رعب و وحشت در میان آنان است تا این کودکان را در آینده از هرگونه اقدام مقاومتی بازدارد.
🔵 ائتلاف سعودی یک کشتی حامل گاز مایع یمن را ربود 🔹صنعاء خبر داد ائتلاف سعودی یک کشتی حامل گاز مایع را پیش از رسیدن به بندر «الحدیده» توقیف کرده است. 🔹این کشتی حامل ۹۴۸۷ تن گاز مایع برای استفاده خانگی بود که ائتلاف سعودی آن را به سمت سواحل «جازان» در عربستان هدایت کرده‌ است. 🔹ائتلاف سعودی تاکنون ۶ کشتی حامل انواع سوخت برای یمن را ربوده و مانع پهلوگیری آن‌ها در سواحل این کشور شده است.