هدایت شده از mesaghمیثاق
#جریان_شناسی_تفکر_التقاطی(۴)
🔘گونههای التقاطی گری
❇️ التقاطیگری ساحتها و گونههای متفاوتی دارد که با توجه به بافت فکری فرهنگی هر جامعهای ظهور و بروز پیدا میکند.
❇️ با توجه به نهادینه شدن دین اسلام به ویژه ترویج آموزههای شیعی در جامعه ایرانی نوع التقاط در ایران، التقاط آموزههای مکاتب یا ادیان دیگر با دین اسلام و فرهنگ شیعی است.
❇️ التقاط اسلام با برخی مکاتب چون مارکسیسم، سوسیالیسم، اگزیستانسیالیسم، لیبرالیسم و ... همچنین التقاط اسلام با ادیانی چون مسیحیت، یهود، بودیسم، برخی نمونههای تفکر التقاطی اسلام با سایر مکاتب و ادیان میباشد.
❇️التقاطیونی که شیفتۀ اندیشههای مطرح شده در مکاتب و ادیان فوق شدهاند، با رجوع به قرآن کریم و منابع روایی در جستجوی پشتوانهای برای تأیید نظریات خود هستند.
❇️ این افراد در حقیقت آراء، اندیشهها، افکار و عقاید بیگانه از اسلام را اصل قرار داده و تلاش میکنند تا مفاهیم مطرح شده در کتاب و سنت را همسو و مطابق با اندیشههای مد نظر خود منعکس کنند.
📚منبع: جریانشناسی تفکر التقاطی در ایران معاصر؛ ص۲۵
🖋 #علی_اعتمادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
#جریان_شناسی_تفکر_التقاطی(۵)
🔘شاخص های تفکر التقاطی
❇️ تفکر التقاطی همانند بسیاری از جریانات فکری فرهنگی، دارای شاخصهها و ویژگیهایی است که به برخی از آنها اشاره میشود.
1️⃣ بخشهای مختلف اندیشه التقاطی از نظر عقاید، آراء، روشها و ارزشها با همدیگر نامتجانس، ناهماهنگ و متناقض هستند.
2️⃣ در تفکر التقاطی آموزههای دو یا چند مکتب، دین و یا مذهب با همدیگر ترکیب میشوند. ترکیب آموزههای اسلام با لیبرالیسم، ترکیب آموزههای اسلام با بودا و یا ترکیب آموزههای تشیع با وهابیت، نمونههایی از این شاخصه هستند.
4️⃣ تفکر التقاطی همواره با بدعتگذاری و نوآوریهای نامتجانس همراه است. یعنی آنچه غیر از دستورات و آموزههای یک مکتب و مذهب است را به آن مکتب و مذهب نسبت میدهیم.
5️⃣ تفکر التقاطی با اجتهاد عالمانه میانهای ندارد و با تفسیر به رأی و اِعمال نظریات ذوقی همراه است.
📚منبع: جریانشناسی تفکر التقاطی در ایران معاصر؛ ص ۲۱
🖋 #علی_اعتمادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
#جریان_شناسی_تفکر_التقاطی(۶)
🔘تاثیرات تلخ تفکر التقاطی در کشور
♻️ با نگاهی به تاریخ معاصر مشاهده میکنیم که تفکر التقاطی تنها در اذهان و لای برخی متون و نوشتهها پنهان نمانده است، بلکه در متن جامعه دینی تاثیرات تلخی بر جای گذاشته است که متاسفانه این تلخیها هنوز هم ادامه دارد.
♻️ پیشرانهای این تفکر مرموز و خطرناک با تاسیس سازمانها و احزاب مورد نظرشان، توانستند در ساختار سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور تحولاتی ایجاد کنند و امواجی التهاب آفرین را در جامعه راه بیندازند.
♻️ به عنوان نمونه تحمیل قراردادهای ننگین ترکمنچای و گلستان، واگذاری امتیازات شیلات، راهآهن و معادن به بیگانگان و اعطای امتیاز توتون و تنباکو به کمپانی رژی تالبوت -وابسته به انگلیس- در عصر قاجار ریشه در نفوذ تفکرات التقاطی در ساختار سیاسی دولت قاجار داشته است.
♻️ به انحراف کشاندن نهضت مشروطه، حذف اشخاص جریانساز و مقابله با تفکرات مذهبی در آن نهضت نیز از دیگر آثار اندیشه التقاطی در تاریخ ایران معاصر محسوب میشود.
♻️ همچنین شکل گیری گروههایی چون مجاهدین خلق، فرقان و... نیز از میوه های تلخ این شجره خبیثه است که منجر به شهادت شهید مطهری و بسیاری از بزرگان ملی مذهبی کشور گردید.
📚برگرفته از جریانشناسی تفکر التقاطی در ایران معاصر؛ ص ۱۳
🖋 #علی_اعتمادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
#جریان_شناسی_تفکر_التقاطی(۷)
🔘ظهور و بروز التقاطیگری در عصر قاجار
♻️ اگر چه اندیشه التقاطیگری قدمتی به بلندای تاریخ دارد، اما دوره حکومت قاجار را میتوان دورۀ جان گرفتن تفکر التقاطی جدید به حساب آورد و ضربات جبرانناپذیری که از طرف این جریان بر پیکرۀ اسلام شیعی و جامعه ایرانی وارد شده را مشاهده نمود.
♻️ با توجه به ساختار سیاسی حکومت قاجار و محوریت داشتن شخص شاه، کشور دچار استبدادی شده بود که حتی درباریان نیز غلام حلقه به گوش پادشاه بودند و چنین روندی باعث تشدید مشکلات متعدد در کشور گردید.
♻️ علاوه بر این نفوذ، تسلط و دخالت گستردۀ بیگانگان به ویژه انگلیس و روسیه بر امورات کشور و حتی تصمیمات شاه باعث شده بود تا ایران با آن پیشینۀ درخشان تاریخیش، از قافلۀ پیشرفت و طرقی باز بماند.
♻️ برای رحایی از این وضعیت، یعنی استبداد، استعمار و عقب ماندگی کشور، در کنار گفتمان مرجعیت و روحانیت، برخی افراد وابسته به جریانات وقت، از جمله جریان التقاطی نیز وارد میدان شده و راهکارهایی ارائه میدادند.
♻️ با توجه به فعالیت چهرههای این جریان، برخی صاحبمنصبان و دولتمردان قاجار از اندیشههای التقاطی استقبال کرده و زمینههای فعالیت آنها بیش از پیش فراهم گردید.
📚برگرفته از جریانشناسی تفکر التقاطی در ایران معاصر؛ ص ۳۳
🖋 #علی_اعتمادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
شاخصه های عرفان اصیل اسلامی از دیدگاه آیت الله مصباح
برای شناخت عرفان راستین و تمییز آن از جریان های انحرافی توجه به شاخصه های عرفان اصیل اهمیت دارد.
یکی از شاخصه های عرفان اصیل مطابقت با فطرت است. همانطور که دین حق مطابق با فطرت است، عرفان دینی که جز حقیقت همان دین نیست در اعتقاد و سلوک مطابق با فطرت است. مهم¬ترین اصل فطری در اینجا توحید است که در دین و عرفان اصیل محوریت دارد. در مقام سلوک نیز هماهنگی با فطرت اهمیت دارد. به عنوان مثال، دربارۀ غرایز و خواسته¬های مادی و جسمانی انسان افراط و تفریط خلاف فطرت است و میانه روی و رعایت اعتدال مقتضای فطرت است. نه تعطیل غرایز مطلوب است، نه افسارگسیختگی و زیاده روی. این اصل در همۀ اعمال جاری است.
ویژگی دیگر عرفان راستین همه جانبه بودن است. عرفان راستین رشد همه جانبۀ انسان را اقتضا دارد، نه رشد در یک جنبه همراه با ضعف و نقص در جنبه های دیگر را. سلوک عرفانی نباید به سمتی باشد که فقط یک بعد انسان به کمال برسد. انسان باید به مقام مظهریت جمیع اسماء الهی برسد. از این جهت در روش سلوکی توجه به بارور شدن همۀ استعدادهای انسان ضروری است. سلوک عرفانی باید به گونه ای تنطیم شود که انسان را در همۀ شئون زندگی متوجه خدا کند و به همۀ اعمال انسان صبغۀ الهی دهد.
اعتقاد به تعارض و تضاد میان بعد مادی و معنوی انسان از انحرافاتی است که در بسیاری از سنت ها و فرقه های عرفانی رخ داد است. بی توجهی به نیازهای جسمی و فعالیت های اجتماعی انحراف از عرفان راستین است. از نظر اسلام این ابعاد مکمل یکدیگرند. به مثل، تجارت اگر برای رضای خدا باشد عبادت است. «عرفان صحیح اسلامی روشی است متعادل که در آن، دنیا و آخرت هرکدام بهره و جایگاه خود را دارند. از این کلام موجز و نورانی، روش و دستور صریح عرفانی آشکار می شود: «لیس منا من ترک دنیاه لدینه او ترک دینه لدنیاه»؛ از ما نیست کسی که دنیایش را برای دینش ترک کند، یا دینش را برای دنیایش.»
مطابقت با شریعت شاخصۀ دیگر عرفان اصیل است. هیچ آموزه و دستور العمل سلوکی نباید مخالف با شریعت باشد. قرآن کریم در آیات متعدد تبعیت از وحی، پیروی از پیامبر و عمل به احکام الهی را صراط مستقیمی میداند که تخطی از آن جایز نیست و پیروی از هوای نفس و شیطان را منع کرده است. اسوه و نمونۀ اعلای عرفان، پیامبر خدا (ص) و ائمۀ اطهار هستند.
برگرفته از کتاب: چراغ فروزان حکمت، ص 72.
💠 آیا میتوان از اموال کسی که خمس نمیدهد استفاده کرد؟
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری به انتشار استفتائات (بهمن ماه) از حضرت آیت الله خامنه ای پرداخته که بدین شرح است:
❓سوال: استخراج، خرید و فروش ارز دیجیتال چه حکمی دارد؟
💡جواب: حکم آن، تابع قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی ایران است.
❓سوال: پدرم اهل پرداخت خمس نیست، استفاده از اموال ایشان برای ما اشکال دارد؟ آیا فرزندان ایشان، ضامن خمسِ اموال استفاده شده هستند؟
💡جواب: استفاده از اموال ایشان اشکال ندارد و نسبت به خمس آن وظیفهای ندارید، ولی در صورتی که یقین دارید خمس نمیدهد، وظیفۀ شما با وجود شرایط تذکر به مسئلۀ خمس و امر به معروف است.
❓سوال: آیا امر به معروف حتماً باید به صورت دستوری باشد یا میتوانیم با توصیه، خواهش و…، امر به معروف و نهی از منکر کنیم؟
💡جواب: اگر با توصیه، موعظه، بیان حکم شرعی و مانند آن، اثر مطلوب حاصل شود، امر و نهی واجب نیست؛ در غیر این صورت اگر احتمال بدهد که امر و نهی اثر دارد، باید امر و نهی کند و در صورتی که امر و نهی با زبان نرم و اخلاق خوش تأثیر داشته باشد، جایز نیست با تندی و خشونت امر و نهی نماید.
بیشتر بخوانید: hawzahnews.com/xbyZ9
#از_ما_میپرسند
💚 انقَلَبَ یَنقَلِبُ اِنقِلاب💚
همیشه به دانشجویان تاکید می کنم؛ در آموخته های دانش صرف، دنبال دو اتفاق بیشتر نباشید یا معنای جدید یا سهولت تلفظ
باب انفعال، یک معنای جدید بیشتر ندارد آن هم مطاوعه است؛ یعنی پذیرش اثر فعل. فعلش همیشه لازم است و نیازی به کسی که کار بر او واقع شود، ندارد؛ سر مفعول در این باب بی کلاه است. "ق ل ب" به معنای تحول، وقتی به باب انفعال می رود مصدرش می شود "انقلاب". به افق دانش صرف در "انقلاب"باید انتظار تغییر و تحول معنایی داشت و یا سهولتی. این را هم باید با قبل بسنجی و هدفی که در نظر داشته ای. نمی شود بگویی ما دنبال مفعول دار کردن فعل هستیم و می ببریمش به باب انفعال!
انقلاب اسلامی دنبال تحول و تغییر اسلامی فرد، جامعه و جهان بوده و هست، یعنی نسبت به قبل، ابتدا سایه ظلمت شاهنشاهی با محوریت ظالمانی چون محمدرضا شاه را کم کرد و نور حاکمیت خدا با محوریت ولایت فقیه در زمان غیبت را گستراند. بندگی ساده تر شد و زنده و پایدار، گام به گام پیش می رود تا جهان را نور ظهور فرا گیرد.
حالا بماند که بعضی ها آمدند به باب انفعال ولی اثر فعل را قبول نکردند و در روح و جانشان گویی "ق ل ب" را به باب " تفعُّل" برده اند، از باب انفعال، توقع باب تفعُّل دارند. غافل از اینکه تَقَلُّب، چه معنای تکلف باشد و خود را در نسبت دادن به انقلاب به رنج بیاندازند، چه به تدریج فاصله بگیرند و چه اجتناب کنند از ماده فعل و بی تغییر باشند در این راه، چه تلبّس کنند و در پوشش انقلاب، دنیا طلبی کنند، آخرش صیرورتی بیش نیست و به حالتی در خواهند آمد که از قطار انقلاب که به سرعت پیش می رود پیاده خواهند شد، این چه ضرری بحال باب انفعال دارد؟!
اگر " نصف" جان خود را به باب افعال برده بودند عاقبتی بهتر از این داشتند. ☺️
شمیم ملکوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️شکافنده علم...
🔺روایتی شنیدنی جابر بن عبدالله انصاری از امام محمد باقر"علیه السلام"
#کلیپ
خودم را می شناسم
در بی قراریها می گریم
روزهای گذشته را به خاطر دارم
شب ها ..
در خیالم رابین هودی می شدم
فقیر نواز
وشب را اینگونه سپری می کردم
به رسم دیرینه شب را سپری می کنم
بدون کمان و زه.!
فصل دیگری از عاشقی ست
بوی خدا می آید
دست و پایم را حنا می گیرم
نقشها در نقشها
اندوه را آواز می دهم
شیون پشت شیون
و ایستاده بر پا نفس می کشم
تمام سکوت شهر را
بر سجاده ای تنها.....
معصومه رسولی مهر
✨به نظرت کار خونه مخصوص خانمهاست؟
همسر حکیم الهی قمشهای نقل کرده است که [حکیم الهی قمشهای] در خانه به امور داخلی کمک میکردند و به هیچ عنوان درس و بحث و تحقیق مانع این همکاری نمیشد.
📚رازهای همسرداری، ص۱۳۵
#سیره_علما
#حکیم_الهی_قمشهای
گرچه این شهر شلوغ است ولی باور کن
آنچنان جای تو خالیست صدا میپیچد💔
#جمعههایمهدوی
#اللهمعجللولیکالفرج
#عکسنوشته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜️همخوانی دعای ماه رجب⚜️
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
🎙ضبط و تنظیم: استدیو تسنيم اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزارت دفاع ترکیه از خنثی سازی ۴۳ عنصر تروریستی در پاسخ به حملات گروه تروریستی YPK/PKK که منجر به کشته شدن غیرنظامیان در شمال سوریه شده بود خبر داد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این مرد جوان روسیه ای موفق می شود به شیوه عجیب خود را از دست یک باند خلافکار نجات دهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عجیب ترین درخت جهان در اقیانوس هند واقع در جزیره سوکوترا به نام خون اژدها
💢 از انقلاب خمینی(ره) تا انقلاب مهدی (عج)
امام خمینی(ره):
امید است که این انقلاب جرقه و بارقه ای الهی باشد که انفجاری عظیم در توده های زیر ستم ایجاد نماید و به طلوع فجر انقلاب مبارک حضرت بقیه الله ارواحنا لمقدمه الفداء منتهی شود. و باید ملت شریف که چنین انقلابی بزرگ را نموده است در ادامه آن هر چه بیشتر کوشا باشد و حضور خود را هر چه والاتر در صحنه اقامه عدل الهی به ثبت رساند. عزیزان من! باید بدانید که ارزش انقلاب هرچه بیشتر باشد فداکاری در راه تحقق آن ارزشمندتر و لازم تر است
#امام_خمینی
صحیفه امام، جلد ۱۵، صفحه ۶۲
مورخ: ۱۰ مرداد ۱۳۶۰
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش اول»
یکی از سوال هایی که همواره بین دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی مطرح بوده است، این سوال است که نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده است یا خیر؟
همزمان با دهه فجر و آغاز چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی، بنا داریم با زبانی ساده به این موضوع بپردازیم .
عده ای بابیان دلایلی، نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد معرفی کرده و برخی نیز با ذکر شواهدی این نظام را کاملاً کارآمد می دانند .
به جای تأیید یا رّد این دو دیدگاه ، بحثی مختصر پیرامون کارآمدی را مطرح کرده و قضاوت را به خوانندگان عزیز واگذار می کنیم:
کارآمدی در «لغت»یعنی، اثر بخشی ، قابلیت ، لیاقت و سودمندی
کارآمدی در «اصطلاح »: موفقیت در تحقق «اهداف» با توجه به «امکانات»،« شرایط» و «موانع»
با این تعریف در بررسی کارآمدی یک نظام باید میزان تحقق اهداف را با توجه به امکانات ( منابع مادی و معنوی، استعداد ها، ظرفیت ها و ساختارها) و شرایط (سیاسی، اقتصادی، نظامی ،فرهنگی، زمانی، مکانی و ... ) و همچنین میزان و شدت و گستردگی موانع بررسی شود. قضاوت افراد بدون توجه به این ملاک ها ، قاعدتاً ناصحیح خواهد بود .
🔵نظریه های کارآمدی ( ملاک ها و شاخص ها)
*نکته مهم در بررسی کارآمدی ، ملاک و شاخص اندازه گیری است . در این زمینه نظریه های و ملاک های زیادی مطرح شده است که عمده ترین آنها عبارتند از :
نظریه عدالت، نظریه شاخص های بین المللی، نظریه توفیق، نظریه رضایت، نظریه تکلیف مداری، نظریه «خواص گرایی» یا «عوام گرایی»
در اینجا به شرح و توضیح این ملاک ها می پردازیم :
1️⃣-#نظریه_عدالت :
یعنی میزان توفیق حکومت در برقراری عدالت، ملاک کارآمدی آن خواهد بود. باید توجه داشت که:
اولاً:عدالت به معنی مساوات نیست،
ثانیاً: عدالت انواع مختلفی دارد ( توزیعی ، مراوده ای و رویه ای و..)
برای سنجش عدالت، شاخص های مختلفی وجود دارد که یکی از شاخص های رایج برای تحقق عدالت، «ضریب جینی» است. شاخص ضریب جینی بین صفر تا 100 است و توزیع درآمد و شکاف طبقاتی را نشان میدهد. هرچه این رقم بیشتر باشد از شکاف و نابرابری درآمدی بیشتر حکایت دارد.
سازمان ملل در گزارش توسعه انسانی اعلام کرده است که متوسط ضریب جینی ایران طی سالهای 2010 تا 2015 حدود 37.4 شده که نسبت به ضریب 38.3 درصدی سال های 2005 تا 2013 ، نشان از بهبود وضعیت توزیع درآمد و کاهش نابرابری دارد.
ضریب جینی ایران قبل از انقلاب بالاتر از 50 درصد بوده است که نشان می دهد در آن زمان فاصله طبقاتی وحشتناکی حاکم بوده است . بر این اساس، شاخص برابری و عدالت در توزیع درآمد طی 40 سال بعد از انقلاب حدود 26 درصد رشد داشته است(یعنی فاصله طبقاتی کاهش پیدا کرده است ).
طبق این گزارش، آفریقای جنوبی و اوکراین با ضریب جینی 63.4 و 24.1 درصدی ، دارای بیشترین و کمترین شکاف درآمدی و نابرابری درآمدی هستند.
ایران از میان ۱۴۳ کشور مورد بررسی در شکاف طبقاتی در رتبه ۶۷ و بالاتر از کشورهایی چون آمریکا(41 درصد) و ترکیه(43 درصد) قرار دارد و نشان از آن دارد که نسبت به 76 کشور دیگر از شکاف درآمدی کمتری برخوردار است.
همچنین ایران در مقایسه با روسیه، چین، مالزی، ترکیه، مکزیک، برزیل، تایلند، اندونزی، مراکش، گرجستان، سریلانکا و ... وضعیت بهتری دارد.
این بحث ادامه دارد 👇
«سلسه بحث هایی به مناسبت دهه مبارک فجر»
آیا نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟
✍️دکترامیرحمزه مهرابی
♦️ «بخش دوم»
2⃣- نظریه شاخص های بین المللی:
یکی از رایج ترین روش ها برای ارزیابی میزان کارآمدی، سنجش ابعاد مختلف توسعه و پیشرفت یک کشور با ملاک ها و استاندارد های بین المللی است مثل: حقوق سیاسی(انتخابات )،توسعه منابع انسانی(امید به زندگی، کیفیت و کمیت نظام آموزشی، سرانه درآمد و...)
به عنوان مثال: قبل از انقلاب اسلامی (در سال 1356 ) بنا به گزارش توسعه انسانی سازمان ملل، شاخص امید به زندگی 55 سال بوده است در حالی که در حال حاضر این شاخص برای زنان به 79 سال و برای مردان به 75 سال رسیده است.که رشد حدود 60 پله ای را نشان می دهد.
کتاب #صعود_چهل_ساله نوشته سید محمد حسین راجی و همکاران براساس این نظریه تهیه شده است . مطالعه این کتاب به میزان زیادی به سوالات و شبهات در این زمینه پاسخ می دهد و میزان کارآمدی نظام ج.ا.ا را به روشنی و بر اساس آمار و اطلاعات بین المللی نشان می دهد که واقعاً افتخار آمیز است .
در این کتاب میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران بــه آرمان هایی از قبیـل عدالت، اســتقلال، معنویــت، آزادی، کرامت زن، مردمسالاری دینی، گسـترش رفــاه عمومی و... را بــا اسـتفاده از نزدیکترین و متناسبترین شــاخصه های بین المللــی بــه آرمانهای انقــلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است.
نکته منحصر به فرد درباره کتاب مذکور این است که ارجاعات آن بــه معتبرتریــن منابــع بین المللــی نظیــر داده هــای اطلاعاتی سازمان ملل، بانک جهانی، ســازمان جهانــی غــذا و کشــاورزی، ســازمان جهانی سـلامت، دفتر برنامه توســعه ملل متحد و دیگر مراجع آماری جهانی مســتند شــده اســت.
✳️ اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ✳️
🔴منافقین از نظر قرآن
۷۵ قسمت (۱۴)
✅درحالیکه فساد کردند، ظلم کردند، و منافع ملت و کشور را به بیگانه دادند، باز هم ادعای اصلاح طلبی داشتند.
✅بعضی از سران منافقین ازجمله سعید محسن وناصر صادق و همین مسعود رجوی (عامل ترور ۱۷۰۰۰مردم بی گناه) و...در دادگاه رژیم شاه ازخائنین جریان مشروطه بعنوان ازادیخواه نام بردندوهنوز هم ،تئوریسین های جریان دوم خرداد ازجمله سعیدحجاریان و اکبر گنجی مرتد(موردحمایت جریان اصلاحات) همین تفکر را دارند.
✅قرآن صریحا، سلطه کفار بر مومنین را نفی کرده است:
🌺(الَّذِينَ يَتَرَبَّصُونَ بِكُمْ فَإِنْ كَانَ لَكُمْ فَتْحٌ مِنَ اللَّهِ قَالُوا أَلَمْ نَكُنْ مَعَكُمْ وَإِنْ كَانَ لِلْكَافِرِينَ نَصِيبٌ قَالُوا أَلَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَيْكُمْ وَنَمْنَعْكُمْ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ ۚ فَاللَّهُ يَحْكُمُ بَيْنَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا)
( سوره نساء/ ۱۴۱)
#کجا_بودیم؟
#کجا_هستیم؟
💢 نگاهی تیتر وار به دستاوردهای بی نظیر نظام مقدس جمهوری اسلامی در۴۳سال گذشته.
4⃣ سواد آموزی
🔸نرخ با سوادی در سال های قبل از انقلاب👇
براساس سرشماری سال۱۳۵۵ نرخ باسوادی در رده سنی ۱۰تا۴۹سال ۴۸/۸درصد بود است.
🔹نرخ باسوادی در سال های بعد از انقلاب👇
براساس آمار در سال۱۳۹۹میزان باسوادی در رده سنی ۱۰تا۴۹سال به۹۶/۶رسیده است.🤩🤩
ادامه دارد...
#دهه_فجر
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
#علی_اصغر_سمیعی
🔴. وقتی یک مجرم
که به زندان محکوم شده
با جاسوس ها همکاری کرده
از هم. جنس بازی حمایت کرده
با. اصل اسلام و قران دشمنی کرده
درتلاش برای فاحشه گری درجامعه بوده
و. دهها فساد دیگر در ۸ سال دولت جنایتکار حسن روحانی داشته
بجای اینکه زندان باشد و محاکمه اورا نشان بدهند
حالا اورا با تکریم می اورند در صدا و. سیما با وقاحت تمام. از خباثت های خود دفاع کند
و. باز به اسلام و. نظام اهانت میکند
چه توقعی از اراذل داریم؟
✅ وقتی سلبریتی وطن فروش صدها میلیون پول از بیت المال می گیرد
و در صدا و سیما تکریم میشود
و. با بی شرمی تمام
به اسلام اهانت می کند
به احکام دین حمله می کند
از جنایت کارها و قاتل ها حمایت می کند. و.....
نتیحه؛
جلوی چشم مردم دنیا پلیس را به راحتی می کشند
✅ البته معتقدیم خون این افسر مظلوم ناجا دمار از روزگار
اراذل و سلبریتی ها و نفوذی های قوه قضائیه و صدا و سیما
و. اصلاح طلبان وطن فروش
و دولت روحانی و..
که عامل اصلی این جنایت هستند
در خواهد اورد
جناب قوه قضائیه و شورای عالی امنیت ملی
فقط دوهفته به بسیح ماموریت بدید
تا کشور را از وجود اراذل پاکسازی کند
سید حسین
فضای مجازی و ترس حقیقی❗️
1️⃣ وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ (انفال، 60).
«هر قوت و قدرتی که میتوانید آماده کنید تا دشمنان خدا و دشمنان خودتان را بترسانید».
«قُوَّةٍ» عام است و ابعاد نظامی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، علمی و تبلیغی را دربر میگیرد (تفسير نمونه، ج ۷، ص ۲۲۲ و رهبر انقلاب، ۱۳۹۹/۰۱/۰۳)
«تُرهِبونَ بِه» همان چیزی است که در ادبیّات سیاسی امروز به آن «قدرت بازدارندگی» میگویند (رهبر انقلاب، ۱۳۹۶/۰۲/۲۰)
2️⃣ امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانهاست. قوّت در فضای مجازی حیاتی است (رهبر انقلاب، ۱۳۹۹/۱/۰۳).
امروز دشمنان از لحاظ فضای مجازی دارند برنامهریزی میکنند برای اینکه از این طریق به کشور ضربه بزنند. دشمن از لحاظ اقتصادی، سیاسی و فضای مجازی «آرایش جنگی» گرفته است. ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد، باید خودش را آماده کند در همه بخشهای مختلف (رهبر انقلاب، ۱۳۹۸/۲/۱۱).
◀️ چند سؤال از مسؤولین فضای مجازی:
۱. در مقابل آرایش جنگی دشمن در فضای مجازی، آیا آرایش جنگی گرفتهاید⁉️
۲. قوت و قدرت لازم را برای مقابله با دشمن در فضای مجازی آماده کردهاید⁉️
۳. آیا اقدامات و مدیریت شما در فضای مجازی موجب ارهاب دشمن میشود و بازدارندگی ایجاد میکند یا اینکه در این فضا منفعل و تسلیم مدیریت و تهاجم آنهاییم⁉️
اینستاگرام و تلگرام و ... چیز دیگری میگویند❗️
👈 البته مردم نیز مخاطب این دستور هستند و باید قوت و آرایش مناسب پیدا کنند.
✍️ سیدجواد میرزازاده
#فضای_مجازی
#نهضت_مطالبهگری
#غیرت_عقلانی
🔴 تفرقه بیانداز و حکومت کن!
🔹رسانه وزارت خارجه انگلیس برنامه ساخته که بله! زبان فارسی استعمارگر است و توسط حاکمان به اقوام دیگر تحمیل شده؛ کسی هم پیدا نشد بپرسد در خودِ انگلستان چرا زبان رسمی ولز و اسکاتلند و ایرلند انگلیسیست؟ از آن بدتر! هرجای دیگر هم کا پایشان را گذاشتند اول از همه زبان و فرهنگ بومی را نابود کردند؛ نمونه اش هند و استرالیا و آمریکا. بله زبان استعمارگر یعنی همین!
🔸زبان مشترک مانند پرچم مشترک عامل یکپارچگی یک ملت است؛ چه اینکه نمیشود در یک کشور باشیم اما زبان هم را نفهمیم. فارسی زبان قوم و استان نیست! فارسی زبان فهم مشترک ایرانیان و زبان تمدنیست.
🔹هیچ قسمتی از جغرافیای تمدنی ایران جدا نشد مگر آنکه زبان فارسی را قبل یا بعد از جدایی در آن منکوب کردند؛ بحرین، آذربایجان، افغانستان را ببینید و به این فکر کنید که چرا با وجود امتداد تمدنی فارسی از مرز چین تا آسیای صغیر پایتان را که از مرزهای زمین بیرون بگذارید به جز بخشی از مرز افغانستان هیچ هم زبان مشترکی ندارید...
➕ دور تا دورمان را خالی کردند و حالا نوبت تجزیه داخلیست!!
📝 نِی نوشت
#همینقدر_لجن
#رسانه_ملکه
⭕️ ائتلاف مطرودین نظام برای تشکیل دولت سایه
یکی نیست بگه شماکه دولت افتاب بودین چه گلی به سر ملت زدین که در دولت سایه بزنید؟
نکنه خسارتهای آفتابتون هنوزم کافی نبوده، میخواهید در سایه به خسارت زدنهاتون ادامه بدین؟
#سرطان_اصلاحات
(تصویر از روزنامه شرق)
▪️اگر با فارسی اینقدر خصومت دارید، خوب اصلا بیبیسی فارسی را ببندید. کم عقلترین افراد هم میدانند مملکت زبان رسمی لازم دارد و آموزش عمومی باید «به زبان رسمی» باشد. امکان آموزش زبان مادری هم بایدباشد. حتی در اسکاتلند هم که همین ۴۰۱ سال پیش جزو بریتانیا شد، انگلیسی زبان اصلی است تا بهانهای پیدا میشود، با زیر پا گذاشتن منشور بیبیسی، از امثال بو*انی تجزیهطلبِ ایرانستیز خط میگیرید و افرادی را میآورید که با دم از «اتنیکی» زدن، تیشه عقده و خصومت را به جان خسته ملت یکپارچه ایران میزنند. ایرانی از هر قوم و زبانی، از تجزیهطلبی ونفاقافکنی بیزارست.
💬 Sarsalari
⭕️ #سرطان_اصلاحات که تا دیروز روحانی رو گردن نمیگرفت الان دارن میرن زیر سایه لاریجانی و باهنر، همین قدر بی مهره:)
👤 فائزه طلایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گزارش انجام یک ماموریت
آن زمان که این عنصر مشکوک گزارش انجام ماموریتش در خلع سلاح پلیس ایران در خیابانها را به اربابان غربی اش میداد ،عاقلان قوم چرا با سهل اندیشی و غفلت ازین خیانت آشکار عبور کردند که حالا پلیس مظلوم را در وسط خیابان سر ببرند؟
✍️سید هادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ایرانی کیست؟
🔹 در آستانه دهه فجر، جمعی از عاشقان و دوستداران انقلاب اسلامی در لبنان، با این حرکت علاقه و احساس خود نسبت به جمهوری اسلامی را در فضای مجازی به نمایش گذاشتهاند.
🔹انصافا اینها ایران را دوست دارند یا اصلاح طلبان فراری شاغل در رسانههای اجنبی که نان بدگویی و بدخواهی ایران را میخورند؟
وجدانا اینها ایرانیترند یا تاجزادهها، اصغر فرهادیها، مهناز افشارها و همه آنهایی که برای خوشامد اربابان موطلایی و بیابانگردهای بدوی آلسعود، لحظهای از تحقیر ایران دست بر نمیدارند؟
🔹 واقعا چند بار هنرمندنماهای بیهنر فعال در فضای مجازی این گونه از هنر برای تجلیل و تکریم ایران بهره گرفتهاند؟ شایسته است اگر از خدا بخواهیم درد و بلای این عاشقان انقلاب و جمهوری اسلامی را یکسره به جان و تن سلبریتیهای مضر و پرمدعایی نازل کند که نامشان لکه ننگ شناسنامههای ایرانی است!
✍ دکتر #کوشکی