eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
189.2هزار عکس
172.1هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ «ندایاسی»یکی از شاخ های اینستاگرامه که از گرونی و تورم افسارگسیخته تو ترکیه میگه 🔻⁩⁩ترکیه که هم با امریکا رابطه داره،هم با اسرائیل! رو موشکاشون هم که شعار ننوشتن! پس چرا ندایاسی میگه: {اینجا بدتر از ایرانه هر صبح که بیدار میشی افزایش قیمت میبینی؟!} 🔺اقایون غرب‌گرا،حرفی؟سخنی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مسیحیان هم نمی‌توانستند با یهودی‌ها در فلسطین زندگی کنند؛ در چندهزار سال قبل چه زمانی فلسطین به یهودیان تعلق داشته است؟ شهید مرتضی مطهری: 🔹در تمام مدت دو سه هزار ساله تاریخ را که بخوانید چه زمانی بوده که سرزمین فلسطین به یهود تعلق داشته باشد؟ قبل از اسلام و بعد از اسلام هم فلسطین متعلق به یهودیان نبوده است. 🔹 هر خطیب و واعظی که این مسائل را نگوید مرتکب گناه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرتضوی: خودمان از كميسيون اقتصادی خارج شدیم معاون اجرايی رئيس‌جمهور: 🔹من و معاون اقتصادی رئيس‌جمهور خودمان خواستار خروج از تركيب كميسيون اقتصادی دولت شديم. 🔹حضور در كميسيون اقتصادی مستلزم اظهارنظر كارشناسی در خصوص جزئيات تصميمات و لوايح اقتصادی است. 🔹لازم است اين كميسيون با حضور حداكثری وزرا كه بيشتر در جريان جزئيات امور مرتبط با دستگاه‌های تحت مديريت خود هستند تشكيل شود.
🔴 فراخوان فدائیان رسول الله ص در پی اهانت به ساحت مقدس رسول اکرم ص و بانوی آسمانی حضرت خدیجه کبری س، بانوان مسلمان تهران در روز پنج شنبه تجمعی اعتراضی برگزار خواهند کرد. از همه بانوان مسلمان و عاشقان خاندان نبوت دعوت می‌کنیم در این تجمع شرکت کرده و با حضور پرشور خود، از ارزشها و مقدسات اسلامی دفاع کرده و با هتاکان و اهانت کنندگان اتمام حجت کنند. مکان:روبروی دانشگاه‌ تهران زمان: پنج شنبه 8 اردیبهشت 1401، ساعت 10 صبح لطفا رسانه باشید و به دوستان دغدغه مند خود اطلاع رسانی کنید تا برای این تجمع در صبح پنج شنبه حاضر شوند، تا ان شاءالله با حضور حداکثری و پرشور برگزار شود. فداک یا رسول الله ص مجمع مبلغات تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا اتاق بازرگانی یک مدیر دو تابعیتی را به جلسات مهم حاکمیتی می‌فرستاد؟ حمید مقیمی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران: 🔹 هیچ اراده‌ای در اتاق بازرگانی برای ساماندهی تشکل‌ها وجود ندارد 🔹 معاون تشکل‌های اتاق بازرگانی تا پایان سال ۱۴۰۰ آقای مظفر علیخانی بودند که هیچ توانمندی نداشت 🔹 او دو تابعیتی بود و چندین بار در سال به آمریکا سفر میکرد او در جلسات حاکمیتی شرکت می‌کرد که مسائل محرمانه مطرح می‌شد و معلوم نیست اتاق بازرگانی چرا چنین شخصی را به کار گرفته بود؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عضو حزب دموکرات آمریکا: 📍عربستان نباید از آمریکا فاصله بگیرد چرا که برای مقابله با تهدید ایران به حمایت ما نیاز دارد/اعتماد عربستان به کشورهای سرکشی همچون روسیه و چین اشتباه است‌... 🔻کارشناس سعودی‌: سیاست های غیراخلاقی غرب پیش از این برای ما روشن شده بود/ما وزنه سنگینی در منطقه هستیم و موضع گیری‌های معروفی علیه سلطه جویی آمریکا داشتیم همچون زمانی که استقبال سطح پایینی از اوباما انجام دادیم(!)
🔴جنگ آینده آب و تلاش‌ رژیم صهیونیستی/صهیونیست‌ها به دنبال تسلط بر منابع آب شیرین جهان 🔹رژیم صهیونیستی خیلی زود به اهمیت ژئوپولیتیک آب در منطقه خشک خاورمیانه پی برد. دیوید بن گوروین نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی می‌گوید: جنگ امروز یهودیان با عرب‏ها جنگ بر سر منابع حیاتی آب است. ایگال آلون نظریه ‏پرداز حزب کار صهیونیستى نیز مى‏گوید: بلندى‏ هاى جولان و دامنه جبل الشیخ اهمیت حیاتى دارند، دلیل این اهمیت دفاع از منابع اصلى آبى‏مان است. 🔹اسرائیل پس از تشکیل دولت و تثبیت سرزمین اولیه خود، اقدام به تصرف منابع آبی منطقه نموده است. با غصب چاه‌های آب مانع برداشت آن به وسیله فلسطینیان می‌شود. حتی در ساخت دیوار حائل هم گاهی مسیر دیوار تنها به خاطر منابع آبی عوض می‌شود. 🔹در اواخر دهه ۱۹۵۰ که حافظ اسد تلاش‌هایی را برای جلوگیری از خروج آب رود اردن از سوریه و لبنان به سمت اسرائیل بعمل آورد، نیروی هوایی اسرائیل همه تاسیسات ساخته شده را در یک بمباران نابود کرد و در نهایت در جریان جنگ ۱۹۶۷ بلندی‌های جولان را که سر رشته رود اردن از آن منطقه نشات می‌گیرند، به تصرف خود درآورد. با این کار سلطه خود را بر دریاچه طبریه نیز که از مهمترین منابع آب شیرین است، حفظ کرد. 🔹این ماجرا وقتی جالب‌تر می‌شود که بدانیم منطقه پاتاگونیا در جنوب آرژانتین که از آن بعنوان سرزمین آینده اسرائیل یاد می‌شود و صهیونیست‌ها به خرید گسترده زمین‌های آن منطقه روی آورده‌اند، سومین منبع بزرگ آب شیرین بر روی کره زمین است! 🔹بنظر می‌رسد رژیم صهیونیستی با تصرف منابع آب شیرین جهان و همچنین ورود گسترده در صنعت آب شیرین‌کن‌ها (رتبه دوم پس از اسپانیا) به دنبال تاثیرگذاری بر سیاست‌های جهانی است.
❇️در باب محدودیت‌های میرحسین موسوی 🔹روز گذشته خبری را منتشر شد که محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی و زهرا رهنورد در منطقه پاستور تهران برطرف شده‌ است و صرفا مراقبت از موسوی با هدف پیشگیری از هرگونه آسیب به وی یا اقدامات خلاف قانون از سوی نامبرده همچنان برقرار است. 🔸در این خصوص بررسی‌ها نشان می‌دهد علت اصلی این تصمیم بروز برخی رفتارهای عجیب از موسوی طی ماه‌های اخیر بود بگونه‌ای که وی بدنبال این بود با فضاسازی دروغین شرایط خود را بسیار بد نشان داده و اینگونه وانمود کند که محدودیت‌های او بیشتر شده است. 🔹این درحالیست که زهرا رهنورد همسر وی چند سال است که برای انجام امور خود از منزل خارج شده و به عنوان نمونه برای دریافت حقوق ماهانه و خرید برخی ملزومات و ... از منزل خارج میشود. اما در تمام این مدت نسبت به آزادی‌هایی که برای او در نظر گرفته شده بود مخالفت کرده و حتی برای خرید مایحتاج روزانه منزل نظیر نان و ... نیز بجای اینکه خود بیرون رود با پرخاش به نیروهای حفاظت دستور خرید می‌داد. 🔸نکته قابل توجه اینکه طی قریب به 3 ماه اخیر و همزمان با طرح این موضوع به برخی از نزدیکان که من قصد دارم مثل مصدق در تاریخ ماندگار شوم، وی اقدامات عجیبی انجام داده و با دروغ سعی در سخت‌تر نشان دادن شرایط می‌شد. به عنوان نمونه او حتی برای تعطیلات عید از منزل بیرون نرفت. اجازه نداد هیچکدام از بستگان و دوستانی که امکان ارتباط با او را داشتند به منزل وی بیایند حتی به فرزندان خود نیز اجازه حضور نمی‌داد. اگر کسی با او تماس میگرفت یا به تلفن جواب نمی‌داد یا سریعا با این ادعا که پس از تماس تلفنی من را اذیت می‌کنند تماس را قطع می‌کرد و ... 🔹بر این اساس و با توجه به اینکه موسوی قصد داشت به این طریق مجددا موضوع حصر را درجامعه مطرح و خود را تبدیل به چهره مردمی مبارز و ... کند در نهادهای عالی کشور موضوع مطرح و تصمیم گرفته شد که هرگونه محدودیت فیزیکی پیرامون وی برداشته شده و تنها بصورت کلی نظیر آنچه برای کروبی در جریان است از خود وی و اقداماتش برای جلوگیری از اقدام دیگر علیه امنیت‌ملی مراقبت شود.
🔴درخواست ایران از عراق برای بازشدن راه‌های زمینی در ایام اربعین رئیس مجلس در نشست خبری مشترک با رئیس مجلس عراق: 🔹مهمترین خواسته ملت ایران بحث زیارت به خصوص باز شدن راه‌های زمینی در ایام اربعین است که از مجلس و دولت عراق این درخواست را داریم. 🔹سیاست ایران در مجلس یازدهم و دولت سیزدهم توسعه روابط با کشورها، با اولویت با کشورهای همسایه و منطقه است. به خصوص خواستار ارتباط عمیق اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و به ویژه همکاری در حوزه محیط زیست هستیم.