eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
189.3هزار عکس
172.1هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻دنیایت را که هیچ، قرآن بخوان شاید برای آخرتت مفید باشد! ♨️ و لَئِنْ سَأَلْتَهُمْ لَیقُولُنَّ إِنَّما کنَّا نَخُوضُ وَ نَلْعَبُ قُلْ أَ بِاللَّهِ وَ آیاتِهِ وَ رَسُولِهِ کنْتُمْ تَسْتَهْزِؤُنَ؛ اگر از منافقان بپرسی، چرا مسخره کردید؟ قطعاً می گویند: ما فقط شوخی و بازی می کردیم و غرضی نداشتیم. بگو: آیا خداوند و آیات او و پیامبرش را مسخره می کردید!؟ سورة توبة، آیه 65 🔴 اگر فریضۀ عفاف و حجاب از آیات الهی نمی بود و تنها از قوانین عُرفی یک کشور بود، تمسخرهای محمد علی ابطحی برای ترویج بی قانونی، نشان از خُبث طینت و بی تقوائی در سیاست بود!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰موظب باشید؛ جماران در کمین است! 🔻 سایت جماران از آن همه توصیه های خیرخواهانۀ حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی‌فرد، امام جمعه موقت و محترم تهران، فقط این جمله را برجسته کرده و بعنوان تیتر انتخاب کرده است که؛ امر به معروف و نهی از منکر باید وفاق ملی را به وجود بیاورد نه اختلاف ملی! ⁉️ مگر اجرای یک فریضۀ الهی مایۀ اختلاف ملی می شود؟! 🟢 اگر دشمن با جنگ شناختی کاری کرد که یک حکم الهی تعطیل شود، شما باید کمک کنید جامعه به رشدی برسد که دین الهی خدشه برندارد، نه اینکه ادبیاتی تولید کنید تا احکام الهی تضعیف شود و به حاشیه رانده شود. 🔴 آقای ابوترابی‌فرد! برآیند سخنانتان همان خبطی است که حجت الاسلام علیدوست مرتکب شدند و البته در آن قضیه هم شیطنت سایت جماران بی تاثیر نبوده است. ♨️ برادران عزیز و عُلمای فاضل باید مراقب باشند که گرگ‌های رسانه ای در کمین هستند تا با تیترهای سمّی و شکار از سخنانشان علیه فریضه حجاب و فرهنگ دین، تولید محتوا کنند! ✍🏻
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻محاکمۀ حسن‌روحانی؛ خدمت است به کشور یا خیانت؟! ⁉️به نظر می‌رسد که برخی مسئولان قضایی کشور درگیرِ این حیرت باشند که شاید محاکمۀ حسن‌روحانی در شرایط فعلی نوعی ضربه به وجهۀ نظام اسلامی و یا خیانت به آرامش کشور و التهاب‌آفرینی باشد؛ اما آیا در واقعیت هم همین‌طور است؟! ‼️ سخنان یکی از اعضای مجمع‌تشخیص‌مصلحت‌نظام، از عملکرد خسارت‌بار و متعمّدانۀ ‌روحانی در اواخر دورۀ ریاست‌جمهوری‌اش و زمانی که از رای مردم به هم حزبی‌هایش ناامید شده‌بود، بسیار قابل تأمل است! ♨️حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم افشا کرد که؛ روحانی در شش ماهۀ آخر دولتش، ۱۳۵هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرد‌ه است؛ اورارق قرضه و مشارکت در دولت روحانی به اندازۀ دویست سالِ دولت‌های قبل بوده و پنج دولت بعدی باید بدهی‌های روحانی را بپردازند! ♨️حال با این افشاگری آیا پرداختن به جرائم یک مسئولِ سابق با این میزان خسارت، به ضرر کشور می‌تواند باشد؟! بررسی تنها همین یک فقره از عملکرد سوءِ روحانی به خوبی مشخص می‌کند که محاکمۀ حسن روحانی نه تنها به ضرر کشور نیست بلکه خدمت بزرگی است برای احیای امید در افکار عمومی و خنثی کردن توطئۀ دشمنان جهت ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی! 🔴به نظر می‌رسد محاکمۀ روحانی در کنار عزم جدیِ دستگاه قضایی نیازمند تبیین نیز می باشد؛ تبیینی که علاوه بر اقناع افکار‌عمومی جهت مقابله با مسئولانِ بد‌سابقه و جلوگیری از هوچی‌گری های رسانه‌ای و حزبی، راه را بر تکرار چنین خیانت هایی ببندد و عدالتجویان را به مشیِ عدالت پیشگیِ نظام اسلامی بیش از پیش امیدوار سازد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴جبهه انقلاب نسبت به مجاهدان تعصب دارد ▪️به اطلاع عزیزان می رساند دو تن از روحانیون مبارز آذربایجانی که از رزمندگان جبهه سوریه مقابل تکفیر صهیونیستی هم بوده اند، ۶ روز است بازداشت هستند. ▪️این عزیزان از نیروهای حاج قاسم و مورد توجه ایشان بوده اند(حجت الاسلام توحید ابراهیمی مسئول رزمندگان آذربایجانی در سوریه؛ و حجت الاسلام اورخان محمداف از رزمندگان و در مقاطعی مترجم حاج قاسم بوده است). ▪️این دو روحانی انقلابی، تلاش زیادی در جبهه جهاد تبیین و دفاع از ارزش های انقلاب، داشته و دارند. ▪️روشنگری های این عزیزان درباره فتنه رژیم صهیونیستی در قفقاز جنوبی و تسلط بر رژیم باکو، کمک زیادی به آگاهی و بصیرت در این زمینه کرده است. ▪️الهام یهوداف چندبار این روحانیون مکتبی را تهدید کرده است. ▪️از مدیر محترم حوزه های علمیه، نهادهای انقلابی و فرمانده سرافراز سپاه و رییس جمهور مکتبی، مطالبه پیگیری و حمایت از این سرمایه های انقلاب و اسلام داریم. حجت الاسلام رحمت الله معظمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
1982603010_367988932.mp3
13.88M
🎧 | قرائت کامل زیارت آل‌یاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از فرازهای آن ⛅ 💻
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴کنشگر سیاسی فقط خودت 👌
هدایت شده از mesaghمیثاق
این از توپ و تانک و سلاح مخرب هم بدتر است❗️ 🔻یکی از مصادیق آشکار و امروزی رسانه گروهی فاسد و غیراسلامی - که امام ره ضرر آن را از خرابی های توپ و تانک و سلاح های مخرب، و می داند -همین فضای مجازی است که در کشورمان وجود دارد. 🔻بر اساس گفته امام ره اگر لطف خاص خداوند نبود، معلوم نبود که با آن رسانه های مضر دوران قبل از انقلاب، سرانجام اسلام و کشور به کجا می رسید؟ الآن هم ما نمی دانیم با این فضای مجازی یله و رهای کشور که به مراتب و تر از رسانه های قبل از انقلاب است، سرانجام اسلام و کشور به کجا کشیده می شود؟! 🔻با وقوع انقلاب، آن رسانه های مخرب را از دور خارج کردیم، اما پس از سال ها گرفتار فضای مجازی فعلی و انفعال و سستی و روشنفکر بازی در برخی به اصطلاح انقلابیون و در میان مسئولین شدیم و کار به این وضعیت کشنده و بسیار نگران کننده رسیده است❗️ متأسفانه آن خطری که امام ره نسبت به آن حساس بود، هنوز سر جای خود قرار دارد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کار عالی از پلیس برخورد با اشرافی ها اولویت دارد ♦️اولین توقیف قانونی خودرو در استان گلستان به دلیل کشف حجاب سرنشین/قفلی که بر چرخ های BMW نشست به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس برابر داده های حاصل از پایش سراسری محورهای مواصلاتی درون و برون شهری توسط سیستم های هوشمند، سرنشین یک دستگاه خودرو بعد از طی دو مرحله تذکر قانونی و توقیف سیستمی و ارسال پیامک با سرشماره "police" ضمن بی‌توجهی نسبت به قانون عفاف و برای بار سوم، به اقدامات غیر قانونی خود ادامه داده و خودروی نامبرده در پارکینگ منزل مالک به وسیله قفل چرخ توقیف قانونی گردید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بخشی از سخنان و گلایه های اورخان محمداف و مواضع شیخ توحید ابراهیمی که ۶روزِ بازداشت هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شرف تابعیت و مرز نمی شناسد... ⚠️مسئولانی که درباره حجاب ساکتند با دیدن این فیلم خجالت بکشند. مسئولان شهر قم و مشهد بویژه باید نسبت به هنجارشکنی حساسیت بیشتری داشته باشند. 🔻تذکر زن با شرف عراقی (از نجف اشرف) به خاطر عدم رعایت حجاب وقتی دید هنجارشکن فیلم میگیره ایشون هم عکس و فیلمش رو برداشت... بانوی کَیّس