eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.4هزار عکس
171هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
تعدادی از معترضین به ماجرای عدم رعایت پوشش اسلامی در مقابل برج آرمیتاژ مشهد تجمع کردند و نماز اقامه کردند. این مجتمع تجاری چندی پیش به علت عدم رعایت حجاب مراجعان پلمب شده بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی کارشناس اینترنشنال به قدرت هکری و سایبری ایران اعتراف می‌کند
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه‌ای که ناخواسته شروع می‌کنه به فاش کردن رازهای فرقه‌‌ای که توش فعالیت می‌کنه .... واقعا ترسناکه ، خیلی ترسناکه که بچه‌ای به این سن به این راحتی کشتن و خوردن گوشت و خون انسان براش جا افتاده و جوری ازشون تعریف می‌کنه که انگار سنت همه‌ جایی باشه ... های شیطان پرستی
هدایت شده از mesaghمیثاق
👈گام نخست برای سامان‌دهی سکوهای غیرمجاز برداشته شد؟ 🔹 در ادامه قطع همکاری ناشران با برنامه طاقچه در پی حاشیه‌سازی این سکو، انتشارات سازمان تبلیغات، خانه کتاب و دانشگاه امام صادق (ع) هم در نامه‌های جداگانه اقدام به قطع همکاری با طاقچه کردند. 🔹 در این میان علاوه بر قطع همکاری ناشران، برخی رسانه‌ها نیز لزوم ایجاد سازوکار قانونی منسجم برای نظارت و برخورد با تخلف این دسته از برنامه‌ها را مطالبه کرده بودند. 🔹 در همین راستا «مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی» وزارت فرهنگ و ارشاد اعلام کرد که طاقچه تاکنون اقدام به دریافت مجوزهای قانونی از این مرکز نکرده است و بر اساس اسناد بالادستی و در راستای «ساماندهی سکوهای نشر کتاب دیجیتال» از فعالیت طاقچه ممانعت به عمل می‌آورد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ گشت ارشاد نداریم اما با هنجارشکنان برخورد می کنیم جانشین فرماندهی انتظامی کشور: نیروی انتظامی با همه ناهنجاری‌ها و جرائم اعم بی‌حجابی، سرقت، قاچاق و غیره برخورد می‌کند و حجاب هم چون همه مباحث مورد تاکید است. برای پلیس بی‌حجابی با سایر هنجارها تفاوتی ندارد و طبق قانون با همه هنجارشکنان برخورد کرده و اجازه جولان به آنان داده نمی شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢نیروی انتظامی هرساله جهت حفظ امنیت مراسمات مذهبی کمک میکنه، تو برخی شهرها هم از نیروی تک تیرانداز روی پشت بام ها برای امنیت استفاده میکنه، کار این تک تیرانداز هم برای رصد بوده نه تیراندازی به مردم! همینقدر ناشیانه و احمقانه!
هدایت شده از mesaghمیثاق
24.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از فتنه ۱۴۰۱ تا امروز در جلسات -خصوصا در مدارس دخترانه- توسط نیروی انتظامی بود این فیلم برای پاسخ به این شبهه است حتما حتما فیلم را با دقت ببینید
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 مناظره کارشناسان ترکیه ای در مورد ایران و سوریه : 🔹ایران در سوریه ورود نمی‌کرد منطقه تجزیه میشد/ شما (اردوغان)به سوریه تروریست صادر کردید و میخواستید با آمریکایی ها در مسجد اموی دمشق نماز بخوانید، چه شد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
‏۹ مرداد در تقویم ایرانی ‎روز اهدا خون است. این روز به مناسبت تاسیس سازمان انتقال خون ایران در ۹ مرداد ۱۳۵۳ نام‌گذاری شده‌است. اهدا خون نجات‌دهنده جان انسان‌هاست *روزها*
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زبان و لهجهِ انگلیسی اش،هم منصبش، هم تعاملش و هم اینجا استدلالش بهتر از دکتر جواد ظریف ما با غرب بود، ‌و در ارتباط برقراری روابط با غرب هم،۶ تا مثل مدعیِ پرطمطراق دیپلماسی ما را توی جیب کوچیکش میذاشت. آخرش چی شد؛ در رفت، مریض شد و برای معالجه ش آمریکایی ها راهش نداند و مُرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امر به معروف زیبا در خیابان هفت تیر تهران دختری که کشف حجاب کرده و عاشق امام رضاس