هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ارتش رژیم صهیونیستی 4 خانه را در «وادی قدوم» در «راس العامود» در قدس اشغالی تخریب کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰آژیر خطر در شهرک های «سدیروت»، «ایبیم» و «نیر عام» در مجاورت غزه به صدا درآمد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه چاووش ( نقد سخنان آقای عليرضا کميلی در مورد عدم بحث تاريخی برای حفظ وحدت ! عقيده اشتباه ايشان درباره شيخ زکزاکی و طالبان
هدایت شده از mesaghمیثاق
51.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهه و تفسير ماجرای تعطيلی منبر علامه امينی به دستور آيت الله بروجردی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🎥 "سروش صحت، احسان علیخانی و رامبد جوان، ممنوعالکار نیستند، جرأت ندارند به تلویزیون بیایند."
🔹 ۲۰ آذر ۱۴۰۲ | حسین شاهمرادی، مدیر شبکه چهار سیما در برنامه تلویزیونی جامجم شبکه یک سیما، خطاب به محمد قوچانی، روزنامهنگار اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران:
👈 تلویزیون، سروش صحت، مهران مدیری، احسان علیخانی و رامبد جوان را ممنوعالتصویر نکرده، بلکه آنها به دلیل تفتیش عقاید از طرف مدعیان روشنفکری و آزادی بیان، جرات نمیکنند به تلویزیون بیایند!
👈 نظام روشنفکری که داعیه آزادی بیان و گفتگو دارد، اما به دنبال تک تک مواضع افرادی که خودشان نمیپسندند، میگردند تا آنها را وادار به جوابگویی کنند؛ نه فقط بازیگران و سکولاریسم مسلح در خیابان و فضای مجازی، حتی برخی سیاستمداران هم در دورههایی این شکلی بودند.
🔹 ۲۰ آذر ۱۴۰۲ | الهام حمیدی، بازیگر سینما و تلویزیون: اشاره به هر اتفاق امیدوارکنندهای در ایران، سیل توهینهای اکانتهایی را بههمراه دارد؛ آیا واقعا صاحب این اکانتهای توهین کننده، مردم با فرهنگ ایرانی هستند؟ در جشنوارهٔ فیلم فجر و جامجهانی، مجبور به سکوتمان کردند.
#یک_مشت_فاشیست
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرژگورز براون، نماینده پارلمان لهستان شمع های هونوکا که به نمایندگی از تعطیلات یهودیان در پارلمان لهستان بود را با یک کپسول آتش نشانی خاموش کرد.
نمایندگان واقعی مردم در اروپا، دیگر نمی خواهند مترسک ارباب صهیونیستی باشند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 عقبماندگی شاخ و دم ندارد
🔸 وزیر راه از افزایش ظرفیت فرودگاه امام خمینی به ۵۰ میلیون مسافر در سال گفته که بیش از ۲.۵ میلیارد دلار برای سرمایهگذاری نیاز خواهد داشت. وزارت ورزش هم از ساخت ورزشگاه ۱۲۰ هزار نفری خبر داده که به همان ترتیب بودجه میلیارد دلاری نیاز دارد. پولِ این طرحها از کجا خواهد آمد؟ میگویند شرکتهای چینی حاضرند سرمایهگذاری کنند.
🔹 آیا چین فقط فرودگاه و ورزشگاه میتواند بسازد؟ یعنی دستی در ساخت نیروگاه هستهای، یا خورشیدی و بادی ندارد؟ چین نمیتواند در صنعت خودرو یا ریل وارد شود و مثلا قطارهای سریعالسیر در ایران راه بیاندازد؟ کشاورزی چطور؟ پروژههای اصلاح آبیاری مورد نیاز ما نیستند یا سرمایه و فناوری چینی به دردِ این کارها نمیخورد؟
🔸 البته که چینیها خوشحال خواهند شد مثل کشوری عقبمانده با ما رفتار کنند و در سطحی از فناوری پای کار بیایند که حتی عقبتر از دادههایشان به عربها است. سوال این است که ما چرا باید چنین لقمههایی را پیشنهاد کنیم و اصلا وارد مذاکره شویم؟ کشوری که تا گلو در تحریم مانده ورزشگاه و فرودگاه اضافه میخواهد؟ با کدام منطق؟
🔹 پس از گسترده شدن تلویزیون ساختِ ورزشگاههای بزرگ از دور خارج شد، تهران سه مجموعه شیرودی، آزادی و تختی را دارد و در تبریز، اصفهان و شیراز ظرفیتهای بالای ۵۰ هزار نفر داریم. حالا میگویند ورزشگاه بزرگ دهان براندازها را میبندد! با این سطح فکر نمیشود بحث و استدلال کرد فقط باید بپرسیم: برج میلاد چقدر دهانشان را بست؟
🔸 عقبماندگی شاخ و دم ندارد. آنکه میخواهد زمینی به وسعت بیش از ۳۷۰ هکتار چسبیده به پایتخت را حرامِ یک مجموعه ورزشی جدید کند نه درکی از اولویتها دارد نه بحرانهای کشور را تشخیص داده. افزایش ظرفیت فرودگاه امام از ۶ به ۵۰ میلیون هم توصیفاتی را به ذهن میرساند که احتمالا شکایت بذرپاش را به دنبال خواهد داشت.
🔹 دولت رئیسی روابط با چین را بهبود داده و از بعضی فرصتها استفاده کرده اما تا چین را واردِ توسعه صنعتی و انتقال فناوری نکند چیزی برای افتخار ندارد. چین پیشتازِ انرژیهای نو است و در خورشیدی و بادی معجزه رقم زده. ایران برعکس بدترین آمارها را دارد و سبد انرژیاش را فسیلیها پر کردهاند. آیا اصلا توضیحِ بیشتری نیاز هست؟
✍دانشطلب
هدایت شده از mesaghمیثاق
29.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تماشا کنید: قهرمانِ بزرگ مبارزه با تجزیهطلبی
🔹 محمودخان ذوالفقاری که بود و چگونه فرقه پیشهوری را شکست داد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺منافع متعارض:
🔹برعکس منافع مشترک ؛ منافع متعارض عبارت از همان منافع است که بین دویا چندین دولت درقبال یک موضوع یا حالت تقابل منافع موجود میباشند وهمین تقابل منافع واهداف سبب تنشها میگردد .بعنوان مثال :درقبال موضیع کشور سوریه ؛ تقابل کشورهای غرب با روسیه وچین .
درمنافع متعارض که عموما بامناقشه وتنش همراه است,اهداف هریک ازطرفین جدااست .
”توماس هابز“ میگوید: انسان ذاتا شریر وشرارت انسان رامنبع ازقدرت طلبی وزیاده خواهی اومیداند . واز انجاییکه کشورهای مختلف منافع متضاد دارند,دربین آنها جنگ امری عادی وممکن است. بنابراین کشورها به منظوردستیابی به منافع خود وحفظ وافزایش قدرت , دست به خشونت وزور خواهندزد , پس خشونت درنظام بین الملل یک امر طبیعی شمرده میشود .
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️کلام نور
🔸«يَا بَنِی إِسْرَائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِی أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَنِّی فَضَّلْتُكُمْ عَلَى الْعَالَمِينَ»
🔹ای بنی اسرائیل! نعمت های مرا که به شما عطا کردم و اینکه شما را بر جهانیانِ [زمانِ خودتان] برتری دادم، یاد کنید.
📕قرآن کریم، سوره مبارکه بقره، آیه ۴۷
#قرآن
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢در «عالم برزخ» اعمال و عبادات چگونه بر انسان نمایان می شوند و چطور او را در مقابل سختی های آن عالم یاری می کنند؟
🔹هر #عبادتی باطنی مثالی دارد و باطنی عقلی. انسان، باطن مثالی را در #برزخ مشاهده ميكند، برزخ همان #عالم_قبر است، از معصوم (عليه السلام) سؤال ميكنند كه #برزخ از كجا شروع ميشود؟ ميفرمايد: «قَالَ الْقَبْرُ مُنْذ». لحظهای كه انسان وارد #قبر ميشود، وارد برزخ شده است. آنچه به عالم مثال برميگردد، انسان در #برزخ آن را می بيند؛ اما باطن عقلی عبادات را در مافوق برزخ می بيند.
🔹ابوبصير - كه از شاگردان معروف امام باقر و امام صادق (عليهما السلام) است - نقل ميكند: «إِذَا مَاتَ الْعَبْدُ الْمُؤْمِنُ دَخَلَ مَعَهُ فِي قَبْرِهِ سِتَّةُ صُوَر...». [۱] (وقتی بنده #مؤمن از دنيا رفت، #ششصورتنورانی به همراه او وارد #برزخ و #قبر مي شوند، اين شش صورت او را از شش جهت از آسيبها محافظت می كنند؛ آن كس كه طرف راست اين بنده مؤمن قرار گرفته در معرفی خود میگويد: من نمازم. #باطن_نماز يعنی همين صورت نورانی كه در قبر، طرف راست نمازگزار قرار ميگيرد و ميتوان او را در برزخ ديد و با او سخن گفت و از او شفاعت طلبيد، #نماز نمونه است، همه #عبادات بر همين منوال است.
🔹سپس آن صورتی كه طرف چپ او قرار گرفته ميگويد: من #زكات هستم. زكات تنها مربوط به مال نيست؛ بلكه انسان موظف است #زكاتهرنعمت خدادادی را بپردازد، هيچ نعمتی بی مسئوليت نيست، در روايات آمده است: «زَكَاةُ الْعِلْمِ تَعْلِيمُهُ مَنْ لَا يَعْلَمُه؛ [۲] زكات دانش، آموختن آن به كساني است كه نمیدانند». «زَكَاةُ الْجَمَالِ الْعَفَاف؛ [۳] زكات نعمت زيبارويي، عفت و پاكدامني است». «زَكَاةُ الشَّجَاعَةِ الْجِهَادُ فِي سَبِيلِ اللَّه؛ [۴] زكات نعمت شجاعت، جهاد در راه خداست» و... همه اينها از مصاديق زكات است و اگر #زكاتِ_نعمت پرداخته شد، اين زكات به صورت نورانی در قبر به پرداخت كننده خود كمك ميكند و او را از آسيب و حادثه محافظت مینماید.
🔹صورتی كه در قبر روبروی بنده مؤمن ايستاده ميگويد من #روزه هستم، سرّ مثالی روزه ای كه برای رضای خدا گرفته ميشود به صورت شخصی نورانی در قبر جلوه می كند؛ و آن صورت نورانی كه پشت سر او است و از پشت وی را حمايت ميكند ميگويد من #حج و عمره هستم. در مراسم حج، #امام_سجاد (عليه السلام) در صحرای عرفات به شخصی فرمودند: تعداد حاجيان را چقدر تخمين میزنی؟ راوی رقم زيادى را گفت، سپس عرض كرد: حاجيانی كه برای خدا از ثروت خود گذشتند و با ضجه و ناله خدا را می خوانند.
🔹امام (عليه السلام) فرمود: چقدر ضجه و ناله فراوان است و حاجی كم! گفت: همه حاجی هستند، آيا اين تعداد كم است؟ آنگاه حضرت، #باطن_افراد را به وی نشان داد، ديد سرزمين وسيع عرفات پر است از خوك و بوزينه! و در بين اينها تنها چند نفر انسان هستند! [۵] هر كس باطنی دارد كه با #باطنِ_اعمال او متحد است؛ عامل با عملِ خود متحد است و هر كس با #نيت_خود محشور ميشود، امام صادق (عليه السلام) فرمود: «يَحْشُرُ النَّاسَ عَلى نِيَّاتِهِم». [۶] امامان معصوم (عليهم السلام) باطن افراد را میبينند و احياناً به ديگران هم نشان می دهند.
🔹امّا آن نوری كه پايين پای اوست ميگويد: من #نيكى هايى هستم كه تو به برادران مؤمن روا داشتی، خيری كه به ديگران رساندی. آنگاه اين پنج نفر كه خود را معرفی كردند، از آن كس كه بالای سر مؤمن ايستاده سؤال ميكنند كه تو كيستی كه از همه ما #نورانیتر هستی؟ ميگويد: من #ولايتخاندانپيغمبرم. محبت علی و اولاد علی (علیهم صلوات الله) به اين صورت جلوه می كند، پيروى از آنها به اين شكل مجسم می شود كه از همه نورانی تر است و بالای سر مؤمن بر او اشراف دارد. وقتی انسان تشنه #اهل_بيت (عليهم السلام) بود نه علاقه مند صوری، با آنها محشور ميشود.
پی نوشتها؛
[۱] المحاسن، برقى، ج ۱، ص ۲۸۸
[۲] عدة الداعی و نجاح الساعی، حلى، ص ۷۲
[۳] غرر الحكم و درر الكلم، تميمى آمدى، ص ۳۹۰، حکمت ۵
[۴] همان، حکمت ۱۱
[۵] التفسير المنسوب الى الامام العسكرى (ع)، امام عسكرى (ع)، ص ۶۰۶
[۶] تهذيب الأحكام، طوسى، ج ۶، ص ۱۳۵
📕حکمت عبادات، جوادی آملی، عبدالله، محقق: شفیعی، حسین، مركز نشر اسراء، چ ۱۵، ص ۱۰۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#برزخ #قبر #عمل #اعمال #عبادت