هدایت شده از mesaghمیثاق
🅾 نـکـوداشـت خــائــن!!!
⭕️ برخی از خدمات مسعود نیلی به نظام سلطه را مرور میکنیم
🔻عامل خلق پول
🔻عامل تولید فقر
🔻عامل فقیرسازی مستضعفان
🔻تورم بالای پنجاه درصد
🔻کاهش ارزش پول ملی
🔻هزینهسازی برای نظام اسلامی
🔻تقویت سرمایهداران زالوصفت
🔻ایجاد فشار بر نظام اسلامی
🔻کمک به اثرگذاری بیشتر تحریمهای ظالمانه
🟠 و خلاصه اینکه در این نکوداشت اقتصاد ليبرال شیطانی را جشن میگیرند!!!
🔴به جای اینکه مسعود نیلی و همفکرانش محاکمه و مجازات شوند، با امکانات و بودجه بیتالمال مورد تقدیر قرار میگیرند!!
#خیانت_مسعود_نیلی
#اقتصاد_لیبرال_ابلیس
#عوامل_تضعیف_نظام_اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
41.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🅾 تـرور دوبـاره مـعـاون انـقـلابی وزیـر صـمـت
⭕️چرا به اتهامات و جرائم رحیمی وزیر دادگستری رسیدگی نمیشود؟
🟠چرا نسبت به دستگیری احد آزادیخواه که در فراری دادن فرد جانی که اقدام به ترور آقای برادران معاون وزیر صمت کرده بود ورودی نمیشود؟
#دستگاه_عدلیه_تعطیل
#رهاسازی_کودتاچیان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نقد کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر
قسمت دوم
⬅️ از لباس دخترا قبل از بلوغ در زمان جاهلیت خبر دارید؟
نسخه تصویری 📹
#حجاب
#ترکاشوند
#دوشنبهها_زنان_و_حجاب
#محمود_انواری
#تصویری
🔻اگه بنظرت برای دیگران هم مفیده، براشون بفرست
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌
دانشمندا چطور نظریههای علمی رو کشف میکنن؟
با آزمایش و تجربه؟ 🔬
با نبوغ ذهنی؟ 👨🔬
با استفاده از ایده های فلسفی؟ 🤔
یا ...
بهتره جواب این سوال رو تو تاریخ کیهانشناسی جستجو کنیم.
تو قسمت چهارم داستان کیهان، از نیوتن میگیم، از سوزنی که کرد تو چشمش‼️ تا درسهایی که از بازی بچه ها می گرفت 🤾⛹️
هنر نیوتن این نبود که فهمید سیبها از درخت میفتن رو زمین
هنر نیوتن این بود که فهمید:
« سیبهایی که میفتن رو زمین
و
ماه که نمیفته رو زمین
هر دو از یک قانون تبعیت میکنند. »
اگه میخوای بدونی نیوتن چطوری اینقدر هنرمند شد 😁 قسمت ۴ داستان کیهان رو نگاه کن
#داستان_کیهان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 معنای زندگی
قسمت سوم
⬅️ شاهزادهای که یک قصر مراقب رنج ندیدن وی بود
⬅️ حکایت سیدارتا، فیلسوف رنج
📚 #سطح_عمومی
#معنای_زندگی
#جمعهها_با_معنای_زندگی
🔻اگه بنظرت برای دیگران هم مفیده، براشون بفرست
هدایت شده از mesaghمیثاق
51.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 داستان کیهان
قسمت پنجم
❕ مشکل بنیادین در مرکز عالم
❕ محدود یا نامحدود؟ مسئله این است
❕ تاثیرات دیدگاه فلاسفه و دانشمندان در نگاه به کیهان
📚 #سطح_عمومی
هر چهارشنبه ساعت ۱۹ منتظر #کیهان_شناسی باشید.
#داستان_کیهان
#دکتر_حامد_ساجدی
🔻اگه بنظرت برای دیگران هم مفیده، براشون بفرست
هدایت شده از mesaghمیثاق
#حتما_بخوانید
#شبهه
#تبیین
♨️(در سه بخش پیوسته)
آیا رهبری بیحجابی را به رسمیت شناخته است؟
(تبیین فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته شان (26 دیماه 1402 ) با ائمه جمعه)
این چندمقدمه را با هم مرور کنیم و در آخر با هم نتیجه گیری کنیم.
❗️مقدمه اول)
رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنهای امروز (۲۶ دی ۱۴۰۲) در دیدار امامان جمعه:
《یک نکته دیگر در مورد امامت جمعه، مسئله دلسوز بودن و محبت ورزیدن به مردم است. مردم ما مردم خیلی خوبیاند مردم ما مؤمناند؛ مردم مؤمناند حتی کسانی که به حَسَب ظاهر به بعضی از ظواهر شرعی هم ملتزم نیستند، این ملتزم نبودنِ عملی، به معنای عدم التزام قلبی نیست دلشان با خداست دلشان با معانی و مفاهیم معنوی است دارای ایماناند؛ خب کوتاهی در عمل، در همهی ماها هست، کدامِ ماها در عمل کوتاهی نداریم هر کدام یک جور: بنده یک جور کوتاهی دارم شما یک جور کوتاهی دارید او هم یک جور کوتاهی دارد.》
❗️مقدمه دوم)
دقیقا چیزی شبیه همین جملات را رهبر معظم انقلاب در 14 دیماه سال گذشته در دیدار با اقشار بانوان فرمودند:
«آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمی¬کنند، اینها را نباید متّهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی؛ نه. من قبلاً هم گفتهام؛ یک وقتی در سفری از سفرهای استانی که می¬رفتم، در جمع علما گفتم این را؛ علمای آنجا جمع بودند؛ گفتم چرا گاهی بعضی از شما این خانمی را که حالا فرض کنید یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است ــ که حالا باید گفت ضعیفالحجاب؛ حجابش ضعیف است ــ متّهم می¬کنید؟ بنده وارد این شهر شدم، جمعیّت آمدند استقبال؛ شاید اقلّاً یکسوّم جمعیّت این جور خانم¬ها هستند، دارند اشک می¬ریزند؛ این را نمی¬شود گفت ضدّانقلاب است؛ این چطور ضدّانقلابی است که این جور با شوق و با حرارت و با انگیزه میآید و مثلاً فرض کنید در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت می¬کند؟ اینها بچّههای خودمانند، دخترهای خودمانند».
ایشان در ادامه با اشاره به حضور زنان ضعیف ¬الحجاب در برنامه¬ها و مراسم¬های مذهبی گفتند: «من چند بار تا حالا در خطبهی نماز عید فطر این را تکرار کردهام که در مراسم ماه رمضان، در شبهای اَحیاء ــ عکسهایش را برای من میآورند، حالا من که آنجاها را نمی¬توانم [بروم] امّا تصویرش را برای من میآورند ــ زنها با ریخت¬های مختلف، قوارههای مختلف اشک میریزند؛ من حسرت می¬خورم به آن جور اشک ریختن! می¬گویم ای کاش من هم میتوانستم این جور مثل این دختر، مثل این زن جوان اشک بریزم؛ این را چطور می¬شود متّهم کرد؟»
❗️مقدمه سوم)
برجسته سازی این بخش از فرمایشات رهبر معظم انقلاب و نادیده انگاشتن سایر بیانات ایشان از سوی برخی رسانه های #صورتی موجب شده تا منظومه فکری ایشان در خصوص مساله حجاب به درستی منعکس نشود. دیدگاه های ایشان در موضوع پوشش طی این سخنرانی و دیدارهای گذشته از این واقعیت حکایت دارد که:
⭕️1. این فرمایشات رهبری به معنای تساهل و تسامح شرعی نیست
حضرت آیت الله خامنه ای به صراحت فرمودند: «حجاب یک ضرورت شریعتی است؛ شریعت است؛ ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود»؛ همچنین افزودند: «بله، کار درستی نیست، بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست».
واضح و مشخص است که رهبر معظم انقلاب، حجاب را یک "ضرورت شرعی" غیر قابل خدشه است که "باید رعایت شود" و هیچ تردیدی در وجوب آن وجود ندارد. لذا در هیچکدام از سخنرانی¬هایشان از این موضع شرعی عقب¬نشینی نکرده¬اند و بالعکس از آن به عنوان یک امر مسلم و تردیدناپذیر یاد می¬کند. به همین سبب نمی¬توان فرمایشات رهبری در مورد پس نزدن افراد بدحجاب را به معنای تساهل و تسامح شرعی یا بیتوجهی به واجبات دانست.
⏪ادامه در پست بعد
سیدفخرالدین موسوی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⏩ادامه پست قبل
⭕️ 2. رهبری عدم رعایت حجاب را یک "نقص و ضعف" میدانند
ایشان عدم رعایت حجاب از سوی برخی از زنان را "تایید نمیکنند" و از آن به عنوان یک نقض یا ضعف نام میبرند: «این خانمی را که حالا فرض کنید یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است که حالا باید گفت ضعیفالحجاب؛ حجابش ضعیف است».
در بخش دیگری از سخنرانی خود عنوان کردند: «بله، کار درستی نیست، بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست». به تعبیری گرچه رهبر انقلاب در چارچوب سیاست جذب حداکثری، حتی علما را به پذیرش این طیف از جامعه دعوت میکنند اما در نگاه ایشان نشانهای بیتفاوتی و یا تأیید پوشش زنان ضعیف الحجاب دیده نمی-شود بلکه از آن به عنوان نقصی یاد میکنند که بایستی برطرف شود.
⭕️ ۳ . سخن از بدحجاب است نه بی حجاب
بررسی بیانات رهبری گویای آنست که روی سخن ایشان در مورد بانوان بدحجاب یا ضعیف¬الحجاب است که به تعبیر معظم له، زنانی که «یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است» اما در این سخنرانی در مورد پذیرش زنان بیحجاب سخن نمی¬گویند، مخصوصا افرادی که در قالب شبکه¬های فساد یا گروهک¬های برانداز سعی در هنجارشکنی و ایجاد بحرانهای امنیتی و اخلاقی دارند.
از سوی دیگر رهبر معظم انقلاب ۱۷ اسفند ۹۷ در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام در مورد برخورد با زنان بی¬حجاب تاکید می¬کنند: «ما که نگفتیم اگر کسی در خانهی خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب می¬کنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمی¬کنیم، در خانه خودش است، کار شخصی می¬کند. آن کاری که در ملأ انجام می¬گیرد، در خیابان انجام می¬گیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد می¬کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد».
⭕️۴. نقد یک نگاه غلط
مقام معظم رهبری در بخش دیگری از فرمایشات خود در نقد یک ذهنیت و اندیشه غلط فرمودند: «قبل از انقلاب، حتّی بعضی از بزرگان تصوّرشان این بود که این آزادیِ ارتباط زن و مرد در غرب، موجب می¬شود که چشم و دل مردها سیر بشود و دیگر تخلّفات جنسی انجام نگیرد؛ تخلّفاتی که گاهبهگاه گوشه و کنار انجام میگرفت، وقتی چشم و دل مردها سیر شد، دیگر این تخلّفات انجام نمی¬گیرد؛ این جوری فکر می¬کردند! حالا شما نگاه کنید ببینید که چشم و دل اینها سیر شده یا حرصشان صد برابر شده با این تعرّضهای جنسیای که انجام میگیرد؟ دائم دارند میگویند. در محیط کار، در کوچه و بازار، در همه جا، حتّی در تشکیلات منظّم و آهنینی مثل ارتش ــ که زنها هم آنجا هستند ــ تعرّض انجام میگیرد! تعرّض غیر از فسق توافقی است». به این معنا که در صورت رهاسازی پوشش و غفلت از توسعه بی¬بندوباری در جامعه شاهد تبعات منفی آن در موضوعات آزار جنسی، مزاحمت¬های خیابانی، تجاوز جنسی، افزایش موالید نامشروع و فروپاشی نظام خانواده خواهیم بود؛ پس نمی¬شود به مساله حجاب اسلامی بی¬توجهی کرد.
⭕️۵. هر کسی مسئولیتی دارد
طبق نظر رهبر انقلاب برخورد با ناامنی اخلاقی دارای سطوحی است که هر نهادی در مورد آن مسئولیتی دارد چنانکه ایشان سال ۱۳۷۰ در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی فرمودند: «ناامنی اخلاقی، یک مرحله کار فرهنگی دارد، یک مرحله کار مخفی دارد، یک مرحله ریشهیابی دارد. آنها کار دستگاههای دیگر است؛ اما آنجایی که جلوی چشم قرار میگیرد و موجب عدم امنیت اخلاقی جامعه میشود، آنکه باید وارد میدان بشود، نیروی انتظامی است» (۲/۱۱/۱۳۷۰).
⏪ادامه در پست بعد
💡سیدفخرالدین موسوی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⏩ادامه از پست قبل
⭕️۶. منطق پذیرش افراد ضعیف الحجاب
بیان شد که بحث رهبری در مورد پذیرش و جذب بانوان کم¬ حجاب است و نه افراد هتاک و هنجارشکنی که عامداً به طور کامل #کشف_حجاب کرده اند. اما منطق دعوت رهبری برای پذیرش افراد ضعیف الحجاب چیست؟
👈🏼نخست اینست که از نظر رهبر معظم انقلاب، ضعف حجاب [نه کشف حجاب] از سوی طیفی از بانوان که در سایر مسائل دینی مقید هستند، «موجب نمیشود که ما این [افراد] را از حوزهی دین و انقلاب و مانند اینها خارج بکنیم و خارج بدانیم؛ چرا؟ البتّه همهی ماها یک نقصهایی داریم، باید نقصها را برطرف کنیم؛ هر چه بتوانیم برطرف کنیم، بهتر است». البته تاکید معظم له بر اینست که همین نقص ظاهر هم بایستی برطرف است، نهادهای تبلیغی و فرهنگی به بهانه سیاست جذب حداکثری نسبت به رفع این نقیصه بیتوجه نباشند.
از سوی دیگر، زنان ضعیف الحجاب به این دلیل نباید ضددین و ضدانقلاب تلقی شوند که در مقابل مطالبات ضداسلامی معاندین ایستادگی کردند و نه تنها در فراخوانهای کشف حجاب دشمنان با آنان همراهی نکردند بلکه با بیتوجهی به جریان برانداز به آنها تودهنی زدند؛
چنانکه رهبری فرمودند: «در این قضایای اخیر، خب دیدید دیگر، علیه حجاب خیلی کار شد؛ چه کسی ایستادگی کرد در مقابل این تلاشها و فراخوانها؟ خود زنها؛ زنها ایستادگی کردند. آنها امیدشان به همین زنهایی بود که شما به آنها می¬گویید بدحجاب؛ امیدشان به اینها بود. اینها امیدشان این بود که همینهایی که حجاب نیمهکاره دارند بکلّی کشف حجاب کنند، [ولی] نکردند؛ یعنی زدند تو دهن آن تبلیغکننده و فراخوانفرستنده».
🔰یک جمعبندی ساده
فرمایش رهبر معظم انقلاب در دیدار با ائمه جمعه به معنای عقب ¬نشینی از اصول شرعی و مساله حجاب اسلامی نیست چنانکه ایشان صراحتا بر آن تاکید کردند. نگاه مقام معظم رهبری آنست که یک انگاره ذهنی غلط که از سوی دستگاه تبلیغاتی معاندین به افکار عمومی تزریق می¬گردد، اصلاح شود و آن اینکه برخلاف ادعای رسانه¬های برانداز، زنان ضعیفالحجاب مخالف اسلام و انقلاب نیستند بلکه دل¬ در گرو فرهنگ دینی و جبهه انقلاب اسلامی دارند. این واقعیت در جریان اغتشاشات اخیر به خوبی عیان شد که زنان ضعیف¬الحجاب نه تنها در فراخوان¬های ضدانقلاب حاضر نشدند بلکه در اجتماعات میلیونی جبهه انقلاب اسلامی همچون سالروز مراسم ۱۳ آبان، تشییع پیکر شهدای گمنام و سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی حضور پیدا کردند.
✍🏽با مختصری تغییرات #سیدفخرالدین_موسوی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدرت نرم؛ وظیفه سنگین مادحین
✔️جامعه مداح که بخشی از قدرت نرم جامعه اسلامی است باید وظیفه خود را بداند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 پنج شاخص افول آمریکا
🎤 گفتوگوی رسانه KHAMENEI.IR با دکتر فؤاد ایزدی استاد دانشگاه تهران
🔹 وضعیتی که آمریکا پیدا کرده یک روند است. روند افولی شروع شده و به سرعت دارد جلو میرود.
🔹 در حوزه نظامی آمریکا هزینههای میلیارد دلاریاش را نمیتواند به دستاورد سیاسی روی زمین تبدیل کند و در افغانستان، عراق و سوریه به اهدافش نرسید.
🔹 در حوزه سیاسی سؤال این است که چرا عصاره نخبگان سیاسی آمریکا کسی مثل ترامپ و بایدن میشود؟
🔹 در حوزه قدرت نرم جایگاه آمریکا به چالش کشیده شده است و نظرسنجیهای خود آمریکاییها نشان می دهد که جایگاه آمریکا در همه جای دنیا دارد پایین میآید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 میدان رزم امروز
🔻 رهبر انقلاب: امروز میدان رزم میدان رزم قدرت نرم است و قدرت نرم دشمن شبههپراکنی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
-از شهید نواب پرسیدن :
چرا آرام نمینشینی؟!
ببین آیتالله بروجردی ساکت است ..
نواب گفت : آقای بروجردی سرهنگ است ؛ من سربازم ، سرباز اگر کوتاهی کند سرهنگ مجبور می شود بیایید وسط!
هر بار که رهبر انقلاب دارن میان وسط میدان ، یعنی ما سربازا کم گذاشتیم ...
✔️امروز باید سربازان در فضای مجازی فعال باشند تا فرمانده بتواند هدایت نماید...
(۲۷ دی ، سالروز شهادت نواب صفوی)
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌قدرت هوشمند
جوزف نای عقیده دارد موفقیت در این جهان دگرگون شده، به فهمی عمیق از ماهیت قدرت، نقش قدرت نرم و اجرای یک توازن بهتر از قدرت سخت و نرم (چماق و هویج) در سیاست خارجی وابسته خواهد بود.
از نظر وی، قدرت هوشمند نه قدرت نرم و نه قدرت سخت است بلکه هر دوی آنها میباشد.
در واقع تئوری قدرت هوشمند به این امر میپردازد که در فضای جدید جهانی و عصر تصویرسازی و با توجه به امکانات جدید به وجود آمده و چالش ها و تهدیدهای پیش رو چگونه می توان تصویری با هیبت و هیمنه و جذاب از خود ارایه نمود تا با استفاده از آن در رفتارهای کنشگران مورد نظر در این فضا تغییراتی مطلوب ایجاد شده و زمینه برای تعامل سازنده و پویا فراهم گردد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
یکی از اصلی ترین شاخص های بکار گیری قدرت نرم استفاده از رسانه به عنوان ابزار جنگ نرم بود.
كار دیپلماسی آمریکا در کنار دیپلماسی رسانه ای تا آنجا پیش رفت كه بوریس یلتسین دبیركل وقت حزب كمونیست شهر مسكو با آمریكا كاملا هماهنگ شد بگونه ای كه وقتی توانست از طریق زد و بند درون حزبی به ریاست جمهوری روسیه كه در آن زمان یكی از جمهوری های پانزده گانه شوروی محسوب می شد، دست پیدا كند در عمل در برابر كودتاچی های حزب كمونیست شوروی ایستاد و با بازگشت گورباچف به قدرت او را چند روز پس از كودتا، مجبور به كناره گیری رسمی از مسئولیت کرد تا زمینه برای اعلام رسمی فروپاشی شوروی با حمایت مستقیم و غیر مستقیم آمریكا فراهم شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 جنگ نرم چیست؟
🔸جنگ نرم به هر گونه اقدام روانی و تبلیغاتی گفته میشود که هدف آن جامعه یا گروه است و عمده تفاوت آن با جنگ سخت (نظامی)، عدم درگیری و استفاده از سلاحهای نظامی میباشد، زیرا در جنگ نرم از سلاحهای تبلیغاتی، اعتقادی استفاده میشود.
🔹در جنگ نرم از سلاحهای تبلیغاتی، اعتقادی استفاده میشود؛ به تعبیر دیگر جنگ نرم استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن است، به منظور تاثیر گذاری بر عقاید، فرهنگ، سیاست، احساسات، تمایلات، رفتار و مختصات فکری دشمن با توسل به شیوههایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی میشود است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تفاوت جنگ نرم و سخت
📍جنگ نرم یک عرصهی بسیار وسیعی است که روزبهروز با گسترش فضای مجازی، گسترده و خطرناکتر میشود...
📍در جنگ سخت، جسمها به خاکوخون کشیده میشوند اما روحها پرواز میکنند بسوی بهشت...
📍در جنگ نرم، جسمها سالم میمانند و پروار میشوند اما روحها میروند به قعر جهنم...
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌ويژگيهاي جنگ نرم
🔸جنگ نرم به دليل پيچيدگي و اتكا به قدرت نرم، ويژگيهاي بسيار زياد و متنوعي دارد كه مهمترين آنها عبارتاند از ؛
✔️يك ـ تغيير قالبهاي ماهوي جامعه و ساختار سياسي
در اين جنگ، باورها و ارزشهاي اساسي يك جامعه، براي تغيير مورد هجوم قرار ميگيرد. با تغيير اين باورها، قالبهاي انديشه دگرگون ميشود و مدلهاي رفتاري جديدي شكل ميگيرد. مدلهاي رفتاري جديد به گونهاي است كه به جاي رفتارهاي حمايتي از ساختار سياسي، رفتارهاي چالشي جايگزين ميشود و اين رفتارها به سمت ساختارشكني جهت مييابد.
✔️دو ـ آرام، تدريجي و زيرسطحي
جنگ نرم دفعي، شتابان و پرتحرك در يك مقطع نيست. اين جنگ به صورت آرام آغاز ميشود و به صورت تدريجي به سمت جلو حركت ميكند. آرام و تدريجي بودن اين جنگ به گونهاي است كه بسياري آن را تشخيص نميدهند. جنگ نرم زيرسطحي، ناآشكار و به همين دليل نامحسوس است.
✔️سه ـ آسيبمحوري
آسيبهاي اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و سياسي، ميدان مانور جنگ نرم است. دشمنان در جنگ نرم با شناسايي نقاط آسيب جامعه هدف در حوزههاي پيشگفته، فعاليتهاي خود را سامان ميدهند و با ايجاد آسيبهاي جديد، بر دامنه تحركات خود ميافزايند.
✔️چهار ـ چند وجه بودن
پردامنه بودن و برخورداري از وجوه گوناگون، از ديگر ويژگيهاي جنگ نرم است. در اين جنگ، از تمامي علوم، فنون و روشهاي شناخته شده و ارزشهاي موجود استفاده ميشود.
✔️پنج ـ استفاده از ابزار روز
در جنگ نرم از پيشرفتهترين شيوههاي روز استفاده ميشود. فضاي مجازي و سايبري، محيط اصلي جنگ نرم در شرايط كنوني به شمار ميآيد. اين فضا، امكان اغواگري با ايجاد جاذبههاي گوناگون و خلق بسترهاي لازم را با سوار شدن بر امواج احساسات به خوبي فراهم ميسازد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌چیستی جنگ نرم
✔️ ابزار و روش های جنگ نرم و راهکار مقابله با آن
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌مهمترين اهداف جنگ نرم :
1. استحاله فرهنگي در جهت اثرگذاري شديد بر افكار عمومي جامعه مورد هدف، با ابزار خبر و اطلاعرساني هدفمند و كنترلشده. نظام سلطه همواره از اين روش براي پيشبرد اهداف خود سود جسته است؛
2. استحاله سياسي به منظور ناكارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخريب و سياهنمايي اركان آن نظام؛
3. ايجاد رعب و وحشت از مسائلي چون فقر، جنگ يا قدرت خارجي سركوبگر و پس از آن، دعوت به تسليم از راه پخش شايعات و دامن زدن به آن براي ايجاد جوّ بياعتمادي و ناامني رواني؛
4. اختلافافكني در صفوف مردم و برانگيختن اختلاف ميان مقامات نظامي و سياسي كشور مورد نظر در راستاي تجزيه سياسي كشور؛
5. ترويج روحيه نااميدي به جاي نشاط اجتماعي و احساس بالندگي از پيشرفتهاي كشور؛
6. بيعلاقه ساختن نسل جوان به مسائل مهم كشور؛
7. كاهش روحيه و عدم كارآيي در ميان نظاميان و ايجاد اختلاف ميان شاخههاي گوناگون نظامي و امنيتي؛
8. ايجاد اختلاف در سامانههاي كنترلي و ارتباطي كشور هدف؛
9. تبليغات سياه (با هدف براندازي و آشوب) به وسيله شايعهپراكني، پخش تصاوير مستهجن، جوسازي از راه پخش شبنامهها و... ؛
10. تقويت نارضايتي مردم به دليل مسائل مذهبي، قومي، سياسي و اجتماعي از دولت خود، به طوري كه در مواقع حساس، اين نارضايتيها زمينه تجزيه كشور را فراهم كند؛
11. تلاش براي بحراني نشان دادن اوضاع كشور، از راه ارائه اخبار نادرست و نيز تحليلهاي نادرست و اغراقآميز.
هدایت شده از mesaghمیثاق
35.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اطلاعات بسیار جالبی از معصومه ابتکار یا همان نیلوفر سرایدارپور!
یک یهودی مخفی در قلب حکومت انقلاب اسلامی!
قطره ای از دریای نفوذ یهود در ایران اسلامی
حالا بهتر متوجه میشوید چرا اسراییل اصلاح طلبان را سرمایه های خود میداند😲
#سرطان_اصلاحات
#یهود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 درباره حمله موشکی #سپاه_قهرمان به اربیل و پاکستان
🔹مهم است که بدانیم سیاست خارجی و روابط بین کشورها بر مبنای بیانیه ها،اطلاعیه ها و شعارها نیست؛ آنچه روابط دو دولت و یک منطقه را تعیین میکند قدرت واقعی و میدان است. اعلام مواضع مهم است اما عنصر اصلی قدرت میدانی(نظامی، اقتصادی و سیاسی) است. لذا این بیانیه ها بیشتر مصرف داخلی دارد.
🔸روابط با هر کدام از این کشورها بر مبنای قدرت و نیازهای دوطرف به همدیگر است. بطورمثال دولت عراق در حال حاضر در وضعیتی نیست که رفتار سیاسی یا نظامی ما را تعیین کند. نفوذ ایران در عراق و بین ملت و گروه های مختلف روشن است و حمله موشکی به #اربیل هم منطق روشنی در روابط بین الملل دارد.
🔹دولت عراق موظف است که گروه های نظامی تروریستی که در خاکش علیه ملت و دولت ایران توطئه می کنند را خلع سلاح کرده و جلوی آنها را بگیرد. اینکه حکومت مرکزی عراق ضعیف است و نمی تواند اقلیم کردستان را کنترل کند مقصر است. ایران هم سالها براساس توافقنامه های امنیتی با دولت عراق عمل کرده.
🔸اینکه این توافقنامه بارها و بارها زیرپا گذاشته می شود این منطق و حقوق بین الملل است که خود ایران این گروه های تروریستی را تنبیه کند. درباره #پاکستان باید عرض کنم که روابط دو کشور همیشه مسالمت آمیز بوده و همکاری های امنیتی و اطلاعاتی سالهای سال برقرار است.
🔹آنان موظف بودند که جلوی گروهک های تروریستی همچون #جیش_الظلم را بگیرند. اما وقتی از کنترل مرزها ناتوانند و بارها و بارها این مسئله تکرار شده، این حق و تکلیف دولت ایران است که از ملت خود دفاع کند. به نظر حقیر روابط دو کشور به حدی مستحکم هست و باتوجه به نفوذ ایران در آنجا و مشکلات پاکستان با هند، خللی در روابط ایجاد نخواهد شد. آنها هم تمایلی به برهم خوردن روابطشان با قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ندارند و این اقدام تعیین کننده بود.
🔸اقدام اخیر جمهوری اسلامی تذکر جدی برای دولت های عراق و پاکستان و عبرتی برای سایر کشورها(آذربایجان و افغانستان) بود که اگر جلوی تحرکات گروهک های تروریستی را نگیرند حتماً این حملات تکرار می شود. این اقدام نقش ویژه ای در افزایش قدرت بازدارندگی کشور خواهد داشت.
✅ داوود مدرسیان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیویی از لحظه منفجر کردن دانشگاه فلسطین در غزه توسط ارتش رژیم جعلی صهیونیستی