فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تیزر گفتگوی متفاوت رودررو با دکتر حسین خیراندیش
از خاطرات دهه ۶۰، انفجار مسجد ابوذر و انفجار حزب جمهوری تا چگونگی ورود به دنیای پزشکی/ دولت امریکا ۱۴ میلیارد دلار برای طب سنتی اختصاص داده، ایران ۱۴ میلیارد تومان!/ قاضی زاده هاشمی برانداز طب سنتی بود + خاطره ای از حجامت مقام معظم رهبری
فیلم کامل:
https://www.aparat.com/v/0LKHR
https://eitaa.com/mesagh
🔘 باز هم سانسور صدای حوزویان در رسانهها
♦️ ماجرای نامهای با امضای ۳۰۰ نفر از حوزویان به خبرگان رهبری چیست؟
✍️ فرازهایی از نامه مذکور:
🔹 از حصون امت انتظار میرفت در این شرایط حساس که اسلام، انقلاب، نظام و مردم وضعیت سختی را تجربه میکنند، در صف اول پیگیری حل مشکلات و مطالبهی موثر اصلاح امور باشند لکن با کمال تاسف، شاهد لغو جلسات مجلس خبرگان آنهم به بهانهی حقیر کرونا هستیم.
🌐 http://peirov.ir/8671 متن کامل و امضاها
🔸 حضرات آقایان عنایت دارند که در ماههای اخیر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مکررا و صراحتا از حل مشکلات مردم اظهار عجز نمودهاند چرا که باذعان ایشان، شخص رئیس جمهور بنای همکاری در حل مشکلات مردم را ندارد بنابراین ورود زعماء القوم ضرورتی انکار ناپذیر است.
#نامه_حوزویان #خبرگان_رهبری
پیرو
https://eitaa.com/mesagh
🔴 چرایی حمله موشکی رژیم صهیونیستی به دمشق و تکرار دروغپردازی نتانیاهو توسط رسانههای ایرانی
🔺از شب گذشته تا این لحظه خبرهای متعددی در برخی از کانالهای تلگرامی و سایت های خبری خواندم که باز هم باید گفت متاسفانه ناشی از جهل و ناآگاهی مطلق آنها است! این کانالها و برخی سایتها همصدا با نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شدند که مواضع نیروی قدس سپاه ایران در اطراف دمشق هدف حمله قرار گرفته است. در طول تمام ماههای گذشته و شاید هم سالهای گذشته دهها خبر دروغ در مورد حمله به مواضع نیروهای ایرانی در اطراف دمشق منتشر شد که در هر حمله رسانههای غربی ادعا کردند که بیش از ۱۰ایرانی کشته شدهاند که اگر همه آنها را امروز با هم جمع بزنیم باور کنید به عدد بیش از ۵۰۰ کشته خواهیم رسید که این عدد به هیچ عنوان قابل پنهان کردن نیست.
🔺متاسفانه این کانالها و این سایتها به دلیل عدم آشنایی با مسائل راهبردی و ناتوانی در تجزیه و تحلیل رویدادها همیشه دچار اشتباه سنگین شده و بهای گزافی را به کشور و همچنین مخاطب خود تحمیل می کنند. واقعیت این است که شب گذشته و طبق معمول رژیم صهیونیستی از سر استیصال و عصبانیت به یکی از مواضع ارتش سوریه در اطراف دمشق حمله کرد، جایی که هیچ ایرانی نه تنها حضور نداشت بلکه حتی تجهیزات متعلق به کشورمان نیز در آن نقطه مستقر نبوده است. پایگاه ها و مراکز حضور نیروهای مستشاری ایران در خاک سوریه کاملاً مشخص بوده و رژیم هم آدرس دقیق همه آنها را دارد و به خوبی میداند که نباید نزدیک آنها شود چرا که ما به تلآویو بسیار نزدیکتر هستیم تا آنها به تهران.
🔺نتانیاهو بهتر از همه میداند که نباید از خط قرمز ایران در سوریه که هدف قرار دادن نیروهای مستشاری کشورمان در این کشور است عبور کند، چراکه هر اتفاقی برای نیروهای مستشاری ما بیفتد، بدون شک با اقدام متقابل پاسخ داده میشود و این موضوع بارها صورت گرفته و پاسخهای دردناکی به صهیونیستها داده شده که شاید چند مورد آن رسانهای شده و مقامات صهیونیست نیز هیچ وقت دوست نداشتند در این مورد حرفی بزنند. حملهای که شب گذشته هم صورت گرفت، با آگاهی کامل خدمت دوستان عرض می کنم به مواضع ارتش سوریه بوده وهیچ موضعی که در آن نیروهای ایرانی حضور داشته باشند، هدف قرار نگرفته است.
🔺اما پاسخ این سوال که چرا شب گذشته این رژیم به اطراف دمشق حمله کرد را باید در حمله موشکی چند شب گذشته مقاومت اسلامی فلسطین به شهرکهای صهیونیست نشین در عسقلان، اشدود و تل الربیع (تل آویو) پیدا کرد. شلیک چهار فروند موشک که هیچ یک از آنها نه تنها توسط سامانه گنبد آهنین ارتش صهیونیستی مورد هدف قرار نکرفت، بلکه هیچکدام رهگیری هم نشد، ترس و وحشت بسیار زیادی را در میان شهرکنشینان و مقامات این رژیم را برانگیخت. به صورت کاملا واضح خدمت شما بگویم که نوع موشکها و همچنین ارتفاع پروازی و سرعت آنها برای مقامات رژیم صهیونیستی شوک آور و غیر قابل تحلیل و تفسیر است.
🔺سران این رژیم به ویژه نتانیاهو که از این حمله موشکی که همزمان با سالگرد ترور یکی از فرماندهان ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین انجام شد، در چنان بهت و حیرتی فرو رفتند که تلاش کردند با دروغهای رسانهای آن را ماستمالی کنند. با این حال نتانیاهو به جای آن که به باریکه غزه حمله کرده و اوضاع را که هم اکنون بسیار خطرناک و غیر قابل کنترل است متشنجتر کند، تصمیم گرفت تا به قول خودش به جایی حمله کند که این موشک گها از آنجا آمده بود، به همین دلیل تلافی شلیک این موشک را با شلیک چند موشک کروز هواپیمایه به یکی از مواضع ارتش سوریه در اطراف دمشق انجام داد.
🔺در پایان بار دیگر از رسانههای ایرانی، به ویژه آنهایی که در داخل کشور فعالیت میکنند تقاضا دارم هر خبری را منتشر نکنند و تا زمانی که صحت و سقم خبر را جویا نشده با انتشار آن افکار عمومی را به هم نریزند، به ویژه اینکه این گونه خبرها با امنیت ملی کشورمان سر و کار داشته و تکرار ادعاهای رسانههای غربی به ویژه عبری و عربی و همچنین مواضع نخست وزیر رژیم صهیونیستی بازی در زمین دشمنان کشورمان به شمار میرود.
https://eitaa.com/mesagh
⚡️پروتکل های فقهی مدیریت کرونا را تدوین کرده ایم/مطلقاً به سازمان بهداشت جهانی (Who) اعتماد نداریم!
👌به فضل الهی پروتکل های فقهی مدیریت کرونا را تدوین کرده ایم. این بسته فقهی کاربردی در ۵ سرفصل اصلی و ۲۸ بخش تنظیم شده است.
👌بخشِ اول این بسته فقهی به بررسی عملکرد سازمان معیوب بهداشت جهانی(Who) در مدیریت کرونا به صورت مفهومی و مصداقی می پردازد. (۲ بخش)
👌بخش دوم این بسته فقهی به تبیین مفاهیم پایه مرتبط با تحلیل کرونا می پردازد. در این بخش، تحلیل پوزیتویستی "کربن پایه بودن حیات" با تحلیل فقهی "آب پایه بودن حیات" مقایسه شده است. (۲ بخش)
👌بخش سوم مباحثاتِ بسته فقهی مدیریت کرونا به تبیین نظریات و الگوهای فقهی مورد استفاده در تحلیل و مدیریت کرونا، شامل: ۱-الگوی مواجهه با سازمان بهداشت جهانی، ۲-الگوی توسعه اطلاعات طبی مردم، ۳-الگوی فقهی ارزیابی غذا، ۴-الگوی مدیریت اختلافات انسانی، ۵- الگوی تحلیل بیماری (پاتولوژی فقهی) ۶- الگوی تنظیم خبر، ۷- الگوی تولید خانوادگی، ۸- نظریه مدیریت شهری محله محور و ۹- نظریه روابط انسانی پیوسته می پردازد. (۹ بخش)
👌بخش چهارم این بسته فقهی در ۶ بخش زیرساخت دارویی و بالینی مدیریت کرونا را تئوریزه می کند. ۱- پروتکل های فقهی کنترل علائم و عوارض کرونا، ۲-پروتکل های فقهی کنترل عامل بیرونی بیماری کرونا(بیوتروریسم)، ۳- پروتکل های فقهی کنترل هیجانات مزاجی فرد مبتلا، ۴- پروتکل های فقهی بهداشت محیط، ۵- پروتکل های فقهی کنترل آثار ذهنی و قلبی کرونا مانند اضطراب، ترس و خیال و ۶- پروتکل های فقهی پیشگیری از کرونا، جایگزینی سریع و کارآمد برای ناکارآمدی پزشکی سلول پایه محسوب می شود.(۶بخش)
👌بخش پنجم و نهائی پروتکل های فقهی مدیریت کرونا در ۹ حوزه ۱- امامت و حکمرانی، ۲- تزکیه و اخلاق، ۳- علم و آموزش، ۴- مکاسب و معیشت، ۵-نفی سبیل و سلطه، ۶- عبرت و تجربه، ۷- بیان و مدیریت خبر، ۸- تشخیص و ارزیابی و ۹- نظم، به بررسی آثار غیر پزشکی توطئه کرونا می پردازد. مباحثات این بخش، مهمترین سرفصل پروتکل های فقهی مدیریت کرونا محسوب می شود و چارچوبی جدید برای تدوین "الگوی جدید امنیت" در مواجهه با تهدیدات نرم را تئوریزه می کند. (۹ بخش)
حجت الاسلام علی کشوری - کارگاه مقدماتی تبیین پروتکل های فقهی مدیریت کرونا (بخش اول طرح لقمان) سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - قم
⚡️متن خبر:
http://nro-di.blog.ir/1399/08/28
#پروتکل_های_فقهی_مدیریت_کرونا
#پنج_پرسش_درباره_مدیریت_کرونا
الگوی پیشرفت
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡ هژمونی بانکوارهها و آغاز دلار (١)
🏦 پروندهٔ جادوی پول و بانک (قسمت دوم)
💵 آغاز دلار
1⃣ پیش از استقلال آمریکا، لیرهٔ انگلیس پول رایج این سرزمین بهشمار میرفت. سپس مدت کوتاهی سکههای اسپانیایی رواج پیدا کرد و در ادامه در ۶ ژوئیه ١٧٨۵، کنگرهٔ آمریکا #دلار را بهعنوان واحد پول این کشور رسماً به تصویب رساند. هماکنون انتشار و کنترل دلار بر عهدهٔ #فدرال_رزرو است؛ همچنین عواید غیرقابل باور این امکان نیز به این نهاد میرسد.
2⃣ فدرال رزرو، بانکی خصوصی و متفاوت از هر بانک دیگر دنیاست که نقش بانک مرکزی ایالات متحده را بازی میکند. اکنون سهامداران عمدهٔ این بانک جمع کوچکی از بانکداران و متمولان آمریکایی – بهرهبری خانوادههای #راکفلر، #روچیلد و #مورگان – هستند؛ البته پیچیدگی ثبت سهام تودرتوی این نهاد موجب شده اطلاع دقیقی از میزان سهم سهامداران در دست نباشد. اندیشکده مطالعات یهود قبلاً درباره سهامداران این بانک نوشت:
3⃣✍ «این بانکها بهنوعی مالکان فدرال رزور به حساب میآیند: بانک لندن روچیلد، بانک واربورگ شهر هامبورگ، بانک برلین روچیلد، برادران لمان نیویورک، برادران لازارد پاریس، بانک کون لوب نیویورک، بانکهای اسرائیل موشیه (موسی) سیف، ایتالیا، گلدمن – زاکس نیویورک، بانک واربورگ آمستردام و بانک چیس منتهن نیویورک. بخش اعظم این بانکها متعلق به #خانواده_روچیلد است.»
4⃣ این بانکواره، طی یک سدهٔ گذشته کانون شکلگیری مهمترین جریانات و تحولات پولی و جابهجایی ثروت در تاریخ بشر بوده است. تقریباً تمامی جنگهای بزرگ، تحولات تجاری، نوسانات قیمت انرژی، تشکیل و اضمحلال رژیمهای سیاسی، تشکیل بسیاری از نهادهای بینالمللی و بسیاری از معادلات تأثیرگذار منطقهای و بینالمللی در اثر تصمیم مستقیم یا لااقل متأثر از تصمیمات این مرکز بوده است.
5⃣ برای تقریب به ذهن، در ادامه به دو مسأله که در اثر هژمونی و قدرت اقتصادی آمریکا امکان یافته، اشاره میشود:
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡ هژمونی بانکوارهها و آغاز دلار (٢)
🏦 پروندهٔ جادوی پول و بانک (قسمت دوم)
⚔ ١) هزینهٔ نجومی جنگهای آمریکا
1⃣ آمریکا بسیار و بیش از هر کشور دیگری در بهراهاندازی و مشارکت در جنگهای دنیا نقش ایفا کرده است.
2⃣ مطابق آمارهای رسمی در سال ٢٠١۶ میلادی، آمریکا با هزینهٔ بیش از ۶٠٠ میلیارد دلار در حوزهٔ نظامی بهتنهایی ٣۶درصد کل مخارج نظامی جهان را به خود اختصاص داده و معادل ١٠ کشورِ پس از خود در این زمینه هزینه کرده است!
3⃣ برخی پروژههای نظامی آمریکا چند صد میلیارد دلار هزینه برداشته است (مانند هزینهٔ ٣٢۵ میلیارد دلاری جنگنده F35)؛ این هزینههای سرسامآور از کجا تأمین میشود؟ آمریکا چه منافعی در سراسر دنیا دارد که باید از آن با چنین هزینهٔ هنگفتی صیانت کند؟ این صبغهٔ نظامی آمریکا به چه دلیل است؟
6⃣ چنانکه خواهیم دید رابطهٔ متقابل صیانتی میان دو اهرم قدرت آمریکا یعنی: «قدرت سیاسی اقتصادی دلار» و «قدرت نظامی»، وجود دارد. #قدرت_نظامی آمریکا ناشی از #دلار است، و از سوی دیگر هرجا #هژمونی_دلار به مخاطره بیفتد، جنگی آغاز میشود.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✡ هژمونی بانکوارهها و آغاز دلار (٣)
🏦 پروندهٔ جادوی پول و بانک (قسمت دوم)
💵 ٢) بدهی سرسامآور
1⃣ بدهی خارجی آمریکا در روندی فزاینده به بیش از ٢٧هزار میلیارد دلار رسیده است!
2⃣ چرا آمریکا که ٢٣درصد تولید ناخالص داخلی دنیا را در اختیار دارد باید تا این حد در یک روند تصاعدی مقروض شود؟!
3⃣ آیا بدهکار شدن آمریکا تنها با انتشار اوراق قرضه دولتی، و جمعآوری دلارهای مازاد بر تقاضای مبادلاتی، رخ داده است؟ آیا هزینههای نجومی جنگهای آمریکا بر این بدهیها دامن زده است؟ این روند تا چه زمانی ادامه خواهد یافت؟ و از این قبیل سؤالات که در بخشهای بعدی مفصلاً بررسی خواهد شد.
4⃣ بر اساس نوع سیاستی که در قبال این ارز جهانروا اتخاذ شده، تحولات ایجاد شده را میتوان در چند بخش تاریخی دستهبندی کرد:
🔸بخش اول؛ ١٧٨۵ تا ١٩١٣؛ سیر تشکیل بانکهای مرکزی آمریکا قبل از فدرال رزرو
🔸بخش دوم؛ ١٩١٣ تا ١٩۴۴؛ تشکیل #فدرال_رزرو تا پیمان برتون وودز
🔸بخش سوم؛ ١٩۴۴ تا ١٩٧١؛ #دلار بهعنوان مبنای مبادلات تجاری بینالمللی، با پشتوانهٔ طلا
🔸بخش چهارم؛ ١٩٧١ تا ٢٠٠٧؛ استیلای #دلار_بدون_پشتوانه
🔸بخش پنجم؛ ٢٠٠٧ تاکنون؛ افول و لرزش پایههای دلار
5⃣ در بخشهای بعدی این پرونده به تفکیک به بررسی رویدادها و جریانهای شکل گرفته در این دورهها خواهیم پرداخت.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍ متن کامل دومین قسمت از پروندهٔ جادوی پول و بانک با عنوان «هژمونی بانکوارهها و آغاز دلار» را اینجا بخوانید:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/12507
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
مبادی حکمی سازی علوم انسانی .mp3
33.79M
#بشنوید
🎙 سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: مبادی حکمی سازی علوم انسانی
📍در جمع استادان دانشگاه اصفهان ۲۸آبان ۱۳۹۹
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاهی دیگر به کرونا...
گوینده: حسین عباسی فر
جان هر انسان چند؟
نکته تکمیلی: کسی دیه هم نمیده...
تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اظهارات قابل تامل یک فعال فضای مجازی درباره اتفاقات #کرونایی
دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
به نام رجایی به کام اصولگرایی
حزب بازی، شما را از حزب خدا و از حزب مستضعفان جدا کرد...
سایت رجانیوز به عنوان یک سایت خبری، سال ۸۸ مخاطبان زیادی از طرفداران انقلاب، پیدا کرد و فعالیت قابل تحسین، در مقابل فتنه گران داشت و شاید این مقطع، اوج فعالیت مفید رجانیوز باشد.
متأسفانه این سایت پرکار، پس از آن، مبتلا به نگاه حزبی شده و با تقلیل آرمان های خود، نگاه اصولگرایی، خط اصلاح طلب هراسی و پس از سال ۹۲ خط دولت هراسی را به عنوان سیاست اصلی سایت، در پیش گرفت.
با شروع برجام، خوب بودن و بد بودن برجام، و انتشار مواضع مخالفان و انتقاد به موافقان برجام، تبدیل به دغدغه اصلی مدیریت رجانیوز شد!!
در واقع تحریریه رجا نمی دانستند به اسم مخالفت با برجام، در پازل طراحان برجام گیر افتاده اند و خودشان هم، در عمل، همه مسائل کشور و انقلاب را به برجام گره زده اند.
این راهبرد حزبی، انتقاد گسترده فعالان انقلابی را به دنبال داشت و مدیریت رجا به جای تحلیل دقیق انتقادات و فرصت دانستن آن، با نگاهی یک طرفه و بی اعتنایی به مطالبات، برای خط خبری خود، دلیل سازی کرده و خبرهای خارج از دایره نقد اصلاح طلبی را بایکوت کرد و همچنان می کند.
بنابراین مبارزه با فساد، امربه معروف و نهی از منکرِ مسئولان در نهادهای مختلف حکومت اسلامی، حمایت از مطالبه گران، مبارزه با ویژه خواری و بسیاری دیگر از مسائل اصلی انقلاب تبدیل به ممنوعات رجا نیوز شد..
از انتقادات جدی به مدیریت رجا نیوز، نگاه غیر انقلابیِ از بالا به پایین به افراد غیر هم نظر میباشد.
شاید همین تفکر رسانه ای سبب شد هویت های استکباری مانند آمدنیوز و بی بی سی و... خود را به عنوان منجی مردم جا بزنند...
از طرفی رسانه ای که با نام شهید رجایی پا در مسیر گذاشته است. امروز از همین سایت افرادی جذب نهادها و توجیه گر اشکالات آن نهاد ها شده اند، همچون آقای علی نادری به عنوان رئیس روابط عمومی قوه قضاییه و آقای احسان صالحی به عنوان روابط عمومی دفتر رهبری و...
یعنی رجانیوز تبدیل شد به سکویی برای حضور رانتی افراد در منصب های خاص
نهاد سالاری و حکومت مداری به جای ولایت مداری و اعتماد بیش از حد به ساختار های مختلف و عدم اعتماد به حزب الله و ندیدن مطالبات بسیاری از مردم مشکل عمده ی این دوستان است.
کم کم رسالت های اصلی یک رسانه ی انقلابی جایش را به حفظ تشکیلات یعنی حفظ سایت رجانیوز داده و این انحراف با انحرافی دیگر یعنی هماهنگی کامل و بی چون و چرا با نهادهای امنیتی ممزوج شد.
بسیاری از مطالبه گران و بسیجی ها در شهرستان ها در ابتدا گمان این را داشتند که رجانیوز ملجئی برای پشتیبانی از نیروهای انقلابی در شهرستان هاست. اما رفته رفته متوجه شدند ، اولا مسائل شهرستان های کشور جزو اولویت های این رسانه نبوده و ثانیا همان مقدار ورود های کم رمق رجانیوز نیز با چند تماس امنیتی و پشت پرده ی گویی درباره عناصر انقلابی آن شهر ها، خنثی می شود.
یعنی به جای آنکه پشت مطالبه گران و آمران به معروف بمانند و از آنان حمایت کنند ، به سادگی آنها را رها کردند.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دولت روحانی، حتی دو روز هم روی ادعای خودش نماند
👈 با اینکه مردم، اعانه نمیخواهند و ما هم، کسری بودجه داریم و نمیتوانیم، ولی به مردم، اعانه میدهیم!
🔹 ۲۸ آبان ۹۹ | روحانی: به مدت چهارماه به حدود یک سوم ایرانیان، نفری ۱۰۰ هزار تومان کمک بسته معیشتی میدهیم
🔸 ۲۶ آبان ۹۹ | نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در نامهای خطاب به قالیباف، رئیس مجلس: مردم از مدیران، به جای اعانه و یارانه، با حفظ عزتملی، رفع تحریمها را میخواهند؛ فقط در ۷ ماهه اول سال جاری، خزانه با بیش از ۴۸ هزار میلیارد تومان کسری مواجه بوده است.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚠️ درباره احمق های درجه یک
⛔️ آمریکا چگونه به دیوانه خانه تبدیل شد⁉️ _ قسمت اول
🔹آمریکا رسما دیوانه خانه شده است. حامیان مسلح ترامپ، سرگرم تظاهرات اعتراضی هستند و می گویند «ترامپ پیروز بشود یا نشود، زمان آن رسیده که برخیزیم؛ ما بدون جنگ و خونریزی کوتاه نمی آییم».
طرفداران بایدن هم دستکمی از آنها ندارند؛ سران دموکراتها تا توانستهاند رئیس دولت مستقر را هجو و متهم به دزدی کردهاند.
🔹فقط طرفداران نیستند که کف خیابان سرگرم ضرب و شتم همدیگرند. در سطح حاکمیتی نیز این دوپارگی و منازعه، به شدت در جریان است. منازعهای که تصور میشد به مناظرههای موهن انتخابات محدود بماند.
🔹فوکویاما مدعی نظریه «پایان تاریخ با لیبرال دموکراسی»، اذعان کرده: «اگر ترامپ رای بیاورد ساختار ایالات متحده دچار گسیختگی بیشتر می شود. اما حتی اگر دموکرات ها پیروز شوند، وارث کشوری زانو زده خواهند بود».
🔹 اوباما رئیسجمهور سابق ظرف سه روز، دو بار درباره سرنوشت ادعای تقلب هشدار داد و حال آنکه ترویج همین ادعا را هنگام آشوب افکنی در ایران در سال ۸۸ به اجرا گذاشت.
او به بیبیسی گفت «این که هر یک از نامزدها بیش از ۷۰ میلیون رأی به دست آوردند، نشان میدهد آمریکا بهشدت با شکاف همراه شده؛ خشم و ناراحتی بین جوامع شهری و روستایی، مهاجرت، بیعدالتی ها و تئوری های توطئه دیوانه وار باعث این جدایی شده است».
🔹اوباما همچنین به سیبیاس گفت: «نپذیرفتن نتیجه انتخابات، مسیر خطرناکی است. من بیشتر، از این ناراحتم که مقامات جمهوریخواه با ادعای تقلب همراهی میکنند. این، یک گام دیگر برای مشروعیتزدایی، نهتنها از دولت آینده، بلکه از کل دموکراسی آمریکاست».
https://b2n.ir/353144
🔹 این اظهار نگرانی در حالی است که خود وی سال ۸۸، ضمن حمایت از دروغ تقلب، رفتار موسوی و دیگر سران فتنه سبز را «الهامبخش» خوانده بود! جالب این که فاصله آرای ترامپ و بایدن (۷۰ در برابر ۷۳ میلیون رای؛ مجموعا ۱۴۳ میلیون رای)، سه میلیون رأی بیشتر نیست؛ اما در انتخابات ۸۸ که با مشارکت ۴۰ میلیون نفر انجام شد، موسوی و حامیان سیاسیاش مدعی تقلب ۱۱ میلیونی (فاصله ۱۳ میلیون رای تا ۲۴/۵ میلیون رای) شده بودند!
◀️ ادامه دارد...
✍ محمد ایمانی _کارشناس تبیین و تحلیل وضعیت
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚠️ درباره احمق های درجه یک
⛔️ آمریکا چگونه به دیوانه خانه تبدیل شد⁉️ _ قسمت دوم و پایانی
🔹 در میانه همین بلبشو، جولیانی وکیل ترامپ مدعی شده «تقلب سیستماتیک، بینظمی و رفتارهای غیرقانونی، اعتماد به انتخابات ما را از بین میبرد». ترامپ نیز پشت سر هم، به ترویج ادعای تقلب ادامه میدهد؛ انگار نه انگار که توییتر قرار بود ابزار آشوبافکنی دولتهای اوباما و ترامپ در ایران باشد و نه در آمریکا.
🔹او مدعی است «بایدن فقط از نظر رسانههای جعلی پیروز شده! جهان نظارهگر است، قانون اساسی به شکل ناگواری نقض شده است... از اخراج ناظران تا تغییر میلیونها رای تا رایگیری پس از پایان انتخابات تا استفاده از سامانه رای گیری دامینیون... کسانی که مسئول حفاظت از قانون اساسی هستند نمیتوانند اجازه بدهند نتایج جعلی پابرجا بماند».
🔹 طنز دیگر، ادعای برخی حامیان ترامپ است. آنها می گویند نرم افزار رأیگیری دومینیون که قرار بود ابزار دستکاری در انتخابات ونزوئلا باشد، موجب تقلب و حذف میلیونها رأی ترامپ شده. پاول وکیل ترامپ می گوید: هشدار ها درباره این نرمافزار نادیده گرفته شد. اینکه جینا هاسپل همچنان در ریاست سیا باشد، قابل درک نیست. او باید فوراً اخراج شود.
🔹اما فقط رقبای دموکرات و جمهوریخواه نیستد که همدیگر را دزد و متقلب و دیوانه و احمق میخوانند. ترامپ، جان بولتون، مشاور قبلی امنیت ملی را احمق ترین همکاران خود خوانده گفته است «بولتون یکی از #احمقترین افراد در دولت من بود که #افتخار کار با او را داشتهام. او فردی عبوس و کسلکننده بود... یک احمق واقعی!»
♦️بولتون، همان ورشکستهای است که بیست سال در حوزه براندازی علیه ایران فعالیت کرد، بارها در میتینگ گروهکهای ضدانقلاب و تروریست شرکت کرد و دو سال قبل با پروژه تابستان داغ مدعی بود ملت ایران چهل سالگی انقلاب خود را نخواهد دید(!)
🔹رهبر انقلاب ۱۹ دی ۹۷ درباره «احمق های درجه یک آمریکایی» فرمودند:
🔻«یکی از همان احمق های درجه یک، سال ۹۷ گفت که ما اگر از برجام خارج بشویم، در خیابانهای ایران، شورش اتفاق میافتد.
🔻یکی دیگر از همین حضرات احمقهای درجه یک اظهارنظر کرد که در سال ۲۰۱۹، کریسمس را آقایان آمریکاییها در تهران جشن خواهند گرفت.
🔻آیا اینها واقعاًً تحلیلشان اینقدر نسبت به مسائل منطقه و کشور دور از واقعیت است و این حرفها را جدی میزنند و یعنی حماقت است ؟ یا نه، قصد جنگ روانی دارند و خباثت دارند و این حرفها را پخش میکنند در عالم.
🔻برای من مشخص نیست. ممکن است هر دو باشد. هم حماقت و هم خباثت».
🔹اجمالا، آنچه قطعی است، اینکه احمقهای درجه یک آمریکایی به تیپ هم زده و رسما آمریکا را به دیوانهخانه تبدیل کردهاند.
✍ محمد ایمانی _کارشناس تبیین و تحلیل وضعیت
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛔️ اهداف و دلایل آخرین دورهگردی پمپئو
🔹 این سفر میتواند نشاندهنده تحولات خاصی در منطقه طی ماههای آتی باشد و نباید چندان نسبت به آن بیتوجه بود. درواقع این سفر را میتوان آخرین روزنههای امید ترامپ و تیم وی برای بقا در عرصه سیاست آمریکا دانست
🔹 درحالیکه شواهد و قرائن موجود نشاندهنده شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری است، پمپئو وزیر خارجه آمریکا سفری دورهای که از اروپا شروع شده و درنهایت به رژیم صهیونیستی، امارات متحده عربی، قطر و عربستان ختم خواهد شد، آغاز کرده است. از آنجاییکه شکست ترامپ در انتخابات تا حدود زیادی قطعی است و وی امیدوار به رأی دادگاه عالی است،
❌ این سفر از چند جهت دارای اهداف و پیامهای خاصی است:
1⃣ پمپئو با انجام این سفر اینگونه وانمود کرده است که نتایج انتخابات هنوز قطعی نشده و این امیدواری وجود دارد که ترامپ بار دیگر انتخاب شود. درواقع این سفر نشاندهنده این است که تیم ترامپ همچنان اعتقادی به شکست در انتخابات ندارند. در کنار این مسئله، پمپئو به دنبال آن است که این پیام به کشورهای اروپایی و منطقهای داده شود که هنوز هیچ مسئلهای در آمریکا قطعی نشده و این کشورها نباید در سیاستهای خود تغییر خاصی صورت دهند و همچنان برمدار تیم ترامپ بچرخند. تلاشهای پمپئو برای القای این امر به حدی است که وی طی سخنانی اعلام کرد که انتقال قدرت به دولت آینده ترامپ در دستور کار کاخ سفید است.
2⃣ برخیها معتقدند که پمپئو از طریق رایزنیهای گسترده خود تا مقطع دولت ترامپ به دنبال کسب یک وجهه بینالمللی برای خود است. این امر ازآنجهت اهمیت دارد که از هماکنون پمپئو بهعنوان گزینه نهایی جمهوری خواهان برای انتخابات ۲۰۲۴ مطرح میشود. این تلاشهای پمپئو و این سفر را از این منظر باید یک سفر شخصی، اما در قالبی رسمی دانست.
3⃣ این سفر مطمئناً ازآنجهت اهمیت دارد که ترامپ و تیم سیاست خارجی وی مترصد تثبیت دستاوردهای سیاست خارجی خود هستند. کانال خبری سیانان نیز با اشاره به این جاهطلبی اعلام کرد پمپئو در تلاش است تا میراث خود را در مورد چند موضوع که به نظر او مهمترین دستاوردهای دوران سکانداری سیاست خارجی آمریکا بوده، تقویت کند: سختگیری در مورد ایران، ایستادگی برای آزادی مذهبی، مبارزه با تروریسم و اتحاد با رژیم اسرائیل.
این دستاوردها را باید در یک قالب کلیتر مشاهده کرد و آن نیز عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی بود. این امر شاید از سایر موارد برای تیم سیاست خارجی ترامپ و بهویژه پمپئو اهمیت داشته باشد؛ زیرا این امر بهمنزله یک دستاورد شخصی برای پمپئو در جهت ایجاد یک سبد رأی صهیونیستی در انتخابات ۲۰۲۴ است.
4⃣ سفر منطقهای پمپئو این نشانه را با خود دارد که راهبردهای آمریکا در منطقه حتی با رفتن دولت فعلی نیز تغییرناپذیر خواهد بود و چندان نباید به تغییر خاصی در عرصه سیاست خارجی آمریکا دلخوش بود.
5⃣ مطمئناً یکی از بحثهای اصلی این سفر رویکرد مقابلهای با ایران و تدوین آن برای کشورهای عربی است. این پیام باید به این کشورها داده شود که درهرصورت ایران دشمن اصلی کشورهای عربی و تهدید بالقوه برای منطقه است؛ بنابراین باید در این زمینه همکاریهای گستردهتری میان آمریکا و کشورهای منطقه صورت گیرد.
6⃣ یک احتمال دیگر وجود دارد و آن این است که احتمالاً پمپئو به دنبال تمام کردن کار ناتمام آمریکا در بحث عادیسازی روابط با رژیم اسرائیل است. این کار ناتمام با ایجاد رابطه بین این رژیم با عربستان سعودی تمام خواهد شد. به همین منظور است که پمپئو آخرین سفر خود را به عربستان انجام خواهد داد و این بهمنزله آن خواهد بود که عربستان نیز به این کارزار شکست بپیوندد. هرچند با توجه به نتیجه انتخابات آمریکا، عربستان سعودی بعید است به چنین روندی روی آورد.
7⃣ با توجه به برکناری وزیر دفاع آمریکا از قدرت که علت اصلی آن مخالفت با خروج کامل آمریکا از افغانستان بود، پمپئو قصد دارد در مدت کوتاه دولت فعلی نتایج مذاکرات افغانستان با طالبان به نتیجه مطلوبی برسد. این نتیجه تشکیل یک دولت انتقالی وابسته به آمریکا بر مبنای گرایشهای سکولار است.
◀️ ارزیابی نهایی
🔹سفر وزیر خارجه آمریکا یک سفر تبلیغاتی و دارای ابعادی رسانهای است که توجه زیادی به آن بهمانند قبل نشده است. این سفر میتواند نشاندهنده تحولات خاصی در منطقه طی ماههای آتی باشد و نباید چندان نسبت به آن بیتوجه بود. درواقع این سفر را میتوان آخرین روزنههای امید ترامپ و تیم وی برای بقا در عرصه سیاست آمریکا دانست بهگونهای که با رضایت لابیهای صهیونیستی و کمکهای مالی کشورهای عربی، ترامپ شاید بتواند بار دیگر زمام امور را در دست بگیرد.
✍ محمدرضا فرهادی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛔️ آقای بی بی سی بالاخره کدام ⁉️
1⃣ بی بی سی ۴ آبان: فرد شماره دوم القاعده در غزنی کشته شد.
2⃣ بی بی سی ۲۴ آبان: اسرائیل مرد شماره دو القاعده را به نیابت از آمریکا در تهران کشته است.
🔹 این اطلاع رسانی صدای حبیب بابایی _ فعال رسانه ای خارج از کشور را هم در آورده است. او گفته:
❌ اگر بی بی سی بخواهد می تواند یکبار مرگ نفر دوم القاعده ابومحمد المصری را در افغانستان تایید کند و می توانند آدم مرده را زنده کند و در ایران توسط اسرائیل ترور کنند و #خبر_دروغ مرگ آن را با آب و تاب بیشتری پخش کند و به #شعور_بینندگان خود توهین کند؛ همان که دروغگو حافظه ندارد زبان هم استخوان ندارد.
⚠️ حتی در عصر رسانه و شفافیت اطلاع رسانی هم می توان یک فرد را در فاصله ۲۰ روز دو بار کُشت! و ژست احترام به مخاطب و بی طرفی گرفت.
✍️ دکتر معصومه نصیری _ کارشناس رسانه تبیین و تحلیل وضعیت
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛔️ برنامههای بایدن برای ایران _ قسمت اول
🔹 پس از پیروزی #بایدن (اگرچه پیروزی مردد) این سوال در افکار عمومی وجود دارد که وضع ایران چه تغییری خواهد کرد؟ برنامه های آمریکای بایدنی برای ایران چه فرقی با ترامپ خواهد داشت؟
❌ برای اینکه خیلی ساده پاسخ این سوال را بدانیم باید خیلی ساده اوضاع را مرور کنیم:
🔹 فرض کنید شما یک توافق را پاره کردید. راه #گفتگو را بستید. و فقط راه #جنگ را باز گذاشتید. و جنگ هم جرات ندارید بکنید. مجبور هستید به توافق اصلاح شده مطابق میل تان برگردید. ولی اگر برگردید، حیثیت و آبروی شما میرود. و نشانه ضعف شماست. #ترامپ درست در چنین وضعی است. بخاطر همین بایدن جور آن را میکشد. اما در حقیقت این آمریکاست که از پاره کردن به توافق مجدد روی می آورد.
🔹 ترامپ نمیتوانست چنین نقشی را ایفا کند. هم بخاطر اینکه حیثیت #آمریکا با عقب نشینی پایمال میشود. هم بخاطر دست داشتن مستقیم در ترور شهید سلیمانی. که یک نفرت جمعی ایرانیان از خودش را ایجاد کرده است.
🔹 بایدن بارها در تبلیغات انتخاباتی اش اعلام کرده که امریکا باید به #برجام برگردد. و حالا در گام اول تلاش خواهد کرد تنش فوری از بین برود.
🔹 در این میان، نه تنها اقدامات ترامپ، برای بایدن بد نبوده، بلکه فشار حداکثری و تحریم های همه جانبه یک اهرم فشار مفید برای بایدن است. دولت بایدن می آید تا کشته های ترامپ را درو کند.
❌ مسئله آمریکا با ایران چیست⁉️
دقت کنیم: مسئله اصلی آمریکا درباره ایران این نیست که چطور میتواند با ایران کار و همکاری کند؟ یا چطور میتواند با ایران روابط تجاری مسالمت آمیز داشته باشد؟ و حتی منافع اقتصادی و سیاسی اش تامین شود؟ یا چطور میتواند یک خاورمیانه و دنیای پر از صلح و صفا و امنیت بوجود آید؟
🔹 چالش کلیدی آمریکا این است که چطور میتواند جلو #قدرت ایران را بگیرد و ایران را مهار کند. چطور میتواند این منطقه را در جنگ و تنش دائمی نگه دارد و امنیت اسرائیل و شرکت های نفتی آمریکایی تامین باشد. چالش آمریکا این است که چگونه اهرم اقتصادی اش را برای امتیازات منطقه ای و هسته ای بکار بگیرد؟
🔹 آمریکاییها یک سیاست گام به گام را برای مقابله با ایران طراحی کرده اند. سیاستی که با آمد و رفت این و آن تغییر نمیکند. فقط مهره های انجام دهنده اش تفاوت میکنند.
🔹 در زمان ترامپ، ابتدا نیکی هیلی با سیاست انزوای ایران و #تحریم_نفتی آمد و شکست خورد و رفت. جان بولتون با سیاست تهدید به #جنگ و ترساندن ایران آمد و رفت. آخرین سیاست شان #فشار_حداکثری و تحریم همه جانبه بود که این هم شکست خورد و ایران نه تنها از پا در نیامد که ترامپ در حسرت یک تلفن از ایران ماند و رفت. اما یک سلاح آمریکاییها هنوز باقی مانده. (که در ادامه خواهم گفت چیست):
⚠️ امریکاییها نفع خود را در #مذاکره و انداختن ایران در دام قراردادهای بین المللی اجبارکننده می بینند. و راه حل مهار ایران را همین میدانند. و برای این منظور به دولتی در ایران احتیاج دارند که او هم مشتاق مذاکره و امتیاز دادن باشد.
◀️ گام اول بایدن
بایدن مجبور است بخاطر وعده های انتخاباتی اش و ابراز پیوند با شرکای اروپایی امریکا، در همان ابتدای کار، به برجام برگردد. اگرچه مشاورانش از «بازگشت مشروط به برجام» سخن گفتند.
❌ بنابراین بایدن در گام اول، تحریم های نمادین مثل تحریم ظریف و .. را حذف خواهد کرد. چنانکه ورود ایرانیان و مسلمانان و بعضی کشورهای امریکای لاتین، که ترامپ ممنوع کرده، آزاد خواهد شد.
بازگشت غیرکامل به برجام و کاهش محدود تحریمها را خواهیم داشت که هدف آن کاهش حمله به سربازان امریکایی و تاسیسات نفتی در منطقه خواهد بود.
◀️ گام دوم: بایدن و انتخابات ۱۴۰۰
🔹 بایدن و تیم او، تلاش خواهند کرد که در ۱۴۰۰ هم یک دولت #اصلاحطلب و ترجیحا شخص #ظریف برنده شود. به این منظور در این دوره ۶_۷ ماهه تا انتخابات ۱۴۰۰ یک موج نسبی ارزانی و گشودن در باغ سبز خواهیم داشت. تا شیرینی مذاکره و دوستی با امریکا را به مردم ایران بچشند. جناح آمریکایی در ۱۴۰۰ با دوقطبی «ارزانی. گرانی» به میدان خواهند آمد. ارزانی با ما. گرانی با انقلابی ها .‼️
◀️ ادامه دارد..
✍️ محمد عبدالهی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛔️ برنامههای بایدن برای ایران _ قسمت دوم
🔹 #بایدن اگر بخواهد یک توافق جدید در کوتاه مدت با ایران داشته باشد، مجبور است تایید کنگره و سنا را داشته باشند. که پروسه زمان بری است. پس برای اینکه وجهه اش حفظ شود به #برجام برمیگردد. در این 6 ماه باقی مانده از دولت #روحانی، بایدن با #ایران توافق جدیدی نخواهد داشت. بلکه احتمالا با حذف و اصلاح بندهایی از برجام مثل #بند_غروب_آفتاب، به برجام خواهد پیوست. این بند بازه زمانی رفع محدودیتهای هستهای ایران را مشخص میکند که شامل افزایش سانتریفیوژهای غنیسازی اورانیوم بعد از ۱۰ سال و افزایش حجم اورانیوم کمترغنی شده بعد از ۱۵ سال است.
◀️ گام سوم: بایدن پس از ۱۴۰۰
🔹اما سلاح #آمریکا برای اعمال فشار بر ایران، یک سلاح است و آن نه #تحریم های بی فایده، نه گلوله و #جنگ، بلکه «نوسانات ارزی» است. اقدامی که توسط مافیای امریکایی بازار #ارز و #طلا و خود دولت #اصلاح_طلب انجام میشود و امریکا هیچ نقشی در آن ندارد.
🔹 امریکاییها از این اهرم فشار برای دولت بعدی ایران استفاده خواهند کرد. اگر یک اصلاح طلب و فردی از جناح آمریکایی رای بیاورد، با همین اهرم فشار و ایجاد فضای روانی منفی، توافق های بعدی را با ایران خواهند بست. برای محدودیت برنامه #موشکی ایران، محدودیت #نفوذ منطقه ای ایران، برای سرکوب جنبش های #مقاومت در منطقه مثل شیعیان بحرین، انصارالله یمن، جهاد اسلامی فلسطین، حشدالشعبی عراق، حتی حزب الله لبنان. ووو
🔹 برای وادار کردن ایران به پذیرش هر کدام از این توافقنامه ها ، نوسانات گرانی – ارزانی تحمیل خواهد شد و دوباره سیاست «به مرگ بگیر که به تب راضی شود.» بارها تکرار خواهد شد و اصلاح طلبان خود مجری این سیاست در ایران خواهند بود.
❌ اما اگر دولتی #انقلابی بر سر کار بیاید، کار امریکاییها سخت تر خواهد شد. و راه گرفتن امتیازات بی حد و حصر سد خواهد شد. ضمن اینکه یک دولت انقلابی، همانطور که میتواند وابستگی اقتصاد ایران به #نفت را کاهش دهد، میتواند با #مافیای_ارزی مقابله کند و سلطه #دلار بر اقتصاد ایران را کاهش دهد. با متحدان و دوستان ایران مثل ونزوئلا، بولیوی، کوبا، عراق، پاکستان، سوریه و..، به ایجاد ائتلاف های سیاسی و اقتصادی و اتحاد «کشورهای متعلق به جهان آزاد» دست بزند، و بجای مهار، #قدرت ایران از هر لحاظ افزوده شود.
⚠️ پس اینکه بایدن با ایران چه خواهد کرد، به خود ملت ایران بستگی دارد. اینکه باز با #عملیات_روانی شبکه های ماهواره ای و رسانه های زنجیره ای فریب خواهند خورد یا اینکه از یک سوراخ سه بار گزیده نخواهند شد. و افراد کارامد و آبدیده را برای اداره کشور انتخاب خواهند کرد.
✍️ محمد عبدالهی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛔️ تداوم فشار حداکثری با دوپینگ اجماعسازی؛ راهبرد دموکراتها علیه ایران
🔹از آغاز فرآیند انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده، در حالی برخی محافل این گزاره را تبلیغ کردند که بایدن در مواجهه با ایران رویکردی متفاوت از ترامپ خواهد داشت که بر اساس مستندات فراوان مشخص بود که در عمل چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
🔹از سویی؛ تابستان امسال «مارک دوبوویتز» مدیر اجرایی اتاق فکر ضدایرانی «بنیاد دفاع از دموکراسیها» بعنوان عقل منفصل دولت ترامپ خبر از تلاش برای ایجاد بستری دائمی و مطمئن جهت تداوم راهبرد «فشار حداکثری» علیه ایران حتی با فرض عدم پیروزی ترامپ داد.
🔹این خبر از سناریوی دقیقی رونمایی میکرد که نشان میداد حتی بر فرض محال تفاوت ماهوی رویکرد بایدن علیه ایران، ساز و کار چیده شده توسط تیم ترامپ عملا او را مجبور به ادامه همین مسیر خواهد کرد.
🔹از سوی دیگر؛ تحلیل محتوای مواضع دموکراتها علیه ترامپ به روشنی بیانگر آن است که آنچه موجب انتقاد آنان در چهار سال گذشته درباره موضوع ایران شده، نه راهبرد فشار و تحریم بیشتر بلکه علنی بازی کردن ترامپ و بر هم زدن اجماع جهانی علیه تهران بوده است.
🔹این رویکرد البته در مواضع انتخاباتی بایدن نیز روشن بود، آنجا که سه هفته مانده به روز انتخابات، در یادداشت اختصاصی خود در سیانان از راهبرد «فشار هوشمند» علیه ایران رونمایی کرد و گرچه هویج «مذاکره» را نشان داد اما با ذکر پیششرطهایی چون موشکی و نفوذ منطقهای، چماق تداوم تحریمها را هم بالا برد.
🔹او البته میدانست چه میگوید، چه، لابیها و اتاق فکرهای همسو با دموکراتها مانند «نایاک»، «بروکینگز» و... به او اینگونه مشورت داده بودند که اگر با نقاب مذاکره وارد شود علاوه بر اجماعسازی بینالمللی، همزمان میتواند اجماع ایرانیان علیه آمریکا را بشکند و بازوی فشاری نیز در داخل ایران برای اجبار نظام به مذاکره فراهم کند.
❌ حال با پیروزی بایدن، «وندی شرمن» دیپلمات تیم اوباما توصیههایی به تیم «بایدن ـ هریس» در خصوص ایران کرده که هرگونه تردیدی درباره تداوم راهبرد «فشار حداکثری» با رویکرد «اجماعسازی» را از بین میبرد:
1⃣ یک مسئلهای که در مورد مذاکرهکنندگان ایرانی میدانم این است که آنها مذاکرهکنندگان بسیار سفت و سختی هستند. ما باید تلاش کنیم که تا جایی که میشود مسئله «اهرم فشار» را در پیش بگیریم.
2⃣ بیشتر تحریمهای ترامپ در واقع مشابه تحریمهایی هستند که قبلا اعمال شدهاند فقط نامشان جدید خواهند شد.
3⃣ تحریمها نه منجر به بازگشت ایران به میز مذاکره شده و نه تغییر رفتار ایران در خاورمیانه را به دنبال داشته، پس مذاکره مجدد یک «معمای بسیار پیچیده» خواهد بود.
4⃣ به نظرم جو بایدن و تیمش ابتدا مذاکره با هم پیمانان اروپاییمان همچون فرانسه، انگلیس و آلمان را شروع کنند و سپس با روسیه و چین وارد مذاکره شوند تا ببینند بهترین راه پیش رو چیست.
⚠️ تکیه شرمن بر دو سیاست « #تشدید_فشار » و « #اجماعسازی » علیه ایران، دقیقا همان نقطهای است که برخی محافل داخلی و خارجی به دنبال #وارونهنمایی آن هستند و البته کاملا روشن است که این قطعات به ظاهر مجزای پازل ذیل یک سناریو عمل کرده در نهایت تصویر مطلوب آمریکا را نمایان میکند.
⚠️ حاصل جمع این بازی چیزی جز یک ایران منفعل نیست که در عطش سرابی موهوم هم ظرفیتهای توانمند داخلی و فرصتهای طلایی اقتدارساز خود را میسوزاند و هم با رویگردانی از راهبرد «مقاومت فعال» دچار دور باطلی میشود که فرجامی جز تسلیم و وابستگی از یک سو و سقوط سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی از سوی دیگر ندارد.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⛔️ ضربه نهايي دونالد ترامپ پيش از ترک کاخ سفيد
🔹امضاي قراردادهاي بيسابقه نظامي با اعراب خليج فارس ضربه نهايي دونالد ترامپ پيش از ترک کاخ سفيد
🔹دولت «دونالد ترامپ» در آخرين هفتههاي استقرار در کاخ سفيد به کنگره اطلاع داد که قصد دارد دهها جنگنده اف-35 ساخت کمپاني نظامي «لاکهيد مارتين» را بههمراه ديگر سختافزارهاي نظامي به امارات متحده عربي بفروشد.
🔹اين اقدام دولت ترامپ در زماني انجام ميشود که کارشناسان انتظار دارند با ورود «جو بايدن» دموکرات به کاخ سفيد، فروش اين تسليحات متوقف شود تا از واکنشهاي احتمالا تحريکآميز ايران جلوگيري شود.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
گزارش ها امید بخش است؛
⛔️ اگر روحیات خسارت بار مجال دهد - قسمت اول
❌ روزی نیست که چند صاحب نظر یا رسانه آمریکایی نگویند "سیاست فشار حداکثری بر ایران شکست خورد و ایران در حال فائق آمدن بر این فشار است".
✍ واشنگتن پست اخیرا نوشت:
🔹"اهرمهای فشار آمریکا بر ایران، روزبهروز بیاثرتر میشود. ایران ذخایر اورانیومش را افزایش داده و تانکرهای نفتکش آن، در حال دور زدن تحریم ها هستند. این بحران، میراث دوران ترامپ و نشانه شکست فشار حداکثری است.
🔹 هفته گذشته وقت کاخ سفید با خودش و اخبار انتخابات کلنجار میرفت، به مقامات دولت گزارش داده شد که در دو جبهه در نبرد طولانی مدت با ایران شکست خورده . اولین ناکامی، گزارش آژانس بود؛ ایران باز هم ذخیره اورانیوم غنی شده را افزایش داده .
🔹 دومین شکست، تصاویر ماهوارهای بود که نشان میداد چهارمین کشتی نفتکش ایرانی، تولیدات پتروشیمی را به ونزوئلا منتقل کرده و در راه بازگشت هستند. پنج نفتکش هم در مسیر های دیگر در حال حرکتند.
🔹 تردد این نفتکش ها، ثابت میکند استراتژی توقف صدور نفت ایران موفق نبوده است. دولت ترامپ ماههای پایانی اش را پشت سر میگذارد. او برای آنکه ایران را وادار به مذاکره کند، بارانی از تحریمها را روانه کرد؛ اما بینتیجه ماند.
🔹 تانکرهایی که به ونزوئلا رفتند، فقط بخشی از یک ناوگان کوچک هستند که بیسروصدا همه روزه، یک میلیون بشکه نفت و گاز را به آمریکای جنوبی و آسیا و چین میرسانند. این واقعیات را تحلیلگران صنعتی و مقامات اطلاعاتی عنوان کردهاند.
🔹 با این حساب، ترامپ میرود اما بحرانی حل نشده را که به مراتب بدتر از چهار سال قبل است: در یک جبهه، کشوری ایستاده که محدودیتهای هستهای را زیر پا میگذارد، و در مقابل، واشنگتن که روز به روز، اهرم های دیپلماتیک و اقتصادی اش بی اثرتر میشود.
🔹 رابرت لیتواک نایبرئیس «مرکز وودرو ویلسون» میگ وید: تهران در برابر فشار حداکثری، فشار خودش را پیاده کرده است. سیاستهای دولت واشنگتن نه تنها پیشرفتهای هستهای ایران را متوقف نکرد، بلکه سرانجام، این آمریکاست که منزوی شده، نه ایران.
◀️ ادامه دارد
✍ محمد ایمانی _کارشناس تبیین و تحلیل وضعیت
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
گزارش ها امید بخش است؛
⛔️ اگر روحیات خسارت بار مجال دهد - قسمت دوم و پایانی
🔹واشنگتن پست در ادامه می افزاید:
🔻"برخی طرفهای تجاری ایران، دیگر باکی از علنی کردن تجارتشان ندارند. ایران علنا از تجارت با چین صحبت میکند. چین هم ابایی ندارد از این که اعلام کند بخشی از واردات نفتش از ایران است. هر دو کشور رو در روی دولت ترامپ میایستند .
🔻ایران حجم عظیمی نفت و میعانات گازی صادر میکند. محاسبه تحلیلگران این است که آنها در ماه سپتامبر و اکتبر، روزانه ۱.۲ میلیون بشکه نفت صادر کرده اند".
🔹این گزارش در حالی منتشر می شود که خبرگزاری رویتر، اردیبهشت ماه، گزارش داده بود صادرات نفت ایران به 70 هزار بشکه کاهش یافته است. اما با تدابیر مهمی که در سطح نظام اتخاذ شد، توانستیم بخشی از آثار مخرب دو سال رویکرد تعلیق و انتظار و معطلی نسبت به اروپا را با روش های جدید دور زدن تحریم ها جبران کنیم.
🔹اکنون در واقع، این آمریکاست که باید برای خریدن آبروی خود و کاهش گرفتاری هایش در منطقه، درخواست مذاکره بدهد و قبل از آن، تاوان جنایتش در ترور سردار سلیمانی را بپردازد و به تعهدات (لغو تحریم ها) عمل کند تا بشود تازه به نقطه صفر سال 94 برگشت.
🔹بایدن، حتی یک بار هم، از پایبندی به جبران خسارات وارده توسط دو دولت اوباما و ترامپ حرفی نزده، اما متاسفانه آقایان روحانی، ظریف، جهانگیری، ربیعی و نوبخت، به شکل شرم آوری، برای فرستادن پالس مذاکره مسابقه گذاشته اند! آن هم با دولت پا در هوایی که باید دو ماه و نیم دیگر سر کار بیاید و فعلا تکلیف آن -بلکه سرنوشت ثبات سیاسی و امنیتی آمریکا- در هاله ای از ابهام است.
🔹این رفتار غلط و مسبوق سابقه، موجب می شود آمریکا "نیاز خود" و "وعده انجام تعهدات زیر پاگذاشته در برجام" را مجددا به عنوان "امتیاز" به ملت ایران فاکتور کند! چرا که گویا تیم روحانی بدیهیات دیپلماسی را نمی فهمند، یا پایندی ندارند.
🔹وبسایت رادیو فرانسه مهر ماه 92 درباره ارزیابی روانشناسانه غرب از روحیات تیم روحانی نوشته بود: "ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با #فروشنده_بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از #فروش_حقوق_ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد»
🔹آنها با همین رفتار غلط در حد فاصل سال های 92 تا 94، توافق نا متوازن برجام را رقم زدند و حال آن که اوباما و کری و شرمن مدتی بعد فاش کردند تحریم ها به بن بست خورده و سازمان آن در حال فروپاشی بود.
🔹حالا هم برخی دولتمردان با تکرار ملال آور موضوعی دستمالی شده و شکست خورده (مذاکره)، این خبر را به مردم می دهند که هیچ حرف دیگری برای گفتن درباره برنامه و تدبیر و تلاش و تدارک درونزا در عرصه مدیریت ندارند. یعنی این که تمام شده اند؛ پنج سال است که در گفتار و رفتار می گویند تمام شده اند و دولت و مدیریتی دگر باید.
✍ محمد ایمانی _کارشناس تبیین و تحلیل وضعیت
https://eitaa.com/mesagh