🔹خانم سلحشوری آیا این کافی نیست؟
🔻 پروانه سلحشوری در رابطه با نظر کارشناسی مرکز پژوهشهای مجلس و عدم پیگیری طرح جاسوس پرور و غیرکارشناسی افزایش سن ازدواج گفته است که با تفنگ نمیتوان به اتاق خواب مردم نفوذ کرد!
🔻خانم سلحشوری خوب گفتهاند اما وقاحت بی حد و حصر باعث فراموشی ایشان شده،خانم سلحشوری یادت رفته خودت را به آب و آتش میزدی که تهدید با تفنگ که چه عرض کنم،فرای آن،مجازات حبس و جرائم مالی برای فرد و خانوادهای که به دنبال ازدواج بودند درنظر گرفته بودی؟
🔻 پروانه سلحشوری و دوستانش دم از زور و تفنگ میزنند اما خودشان با حبس و شلاق و کشیدن ماشه به دنبال جلوگیری از ازدواج آزاد و با اختیار انسانها بودند!!!
خانم سلحشوری دستتان برای این مردم رو شده، هراز چندی با حاشیه امنتان میآیید و به زعمتان جنجال میکنید،خب مشخص است آبشخورتان از کجاست!
🔻 خانم سلحشوری آیا اینها کافی نیست که شما خائن به زنان و دختران این مملکتید؟چرا میخواهید به زور به تخت خواب مردم هم کار داشته باشید؟این را در گوشتان فرو کنید درجمهوری اسلامی هر انسانی آزاد است که با اختیار خودش درهر زمان و مکان و با هرکه میخواهد ازدواج کند!
همراهی مقامات الأزهر با انقلاب ملت ایران
سالروز فوت شیخ الأزهر؛ محمود شلتوت
در تلگرام شیخ شلتوت به آیتالله میلانى آمده است:
براى من موجب تأثر است که رهبران دینى در کشور شما مورد تجاوز بىرحمانه قرار گرفتهاند. تأثرات ما را ابلاغ کنید. من و مقامات الازهر با شما در این حادثه اظهار همدردى مىکنیم. تجاوزى که به شما شده است، تجاوز به رسالت مقدس علماى دین و تاریخ درخشان خراسان مىباشد. توفیق شما را از خداوند خواهانم.
محمود شلتوت ـ رئیس الازهر
(نهضت امام خمینی، دفتر اول، ص 634)
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🔻بیانات صریح مقام معظم رهبری در ضرورت تبیین تاریخ انقلاب اسلامی
🔹شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگر شما روایت نکنید دشمن روایت میکند. شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند.
🔸شما اگر حادثه دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔹شما اگر حادثه #تسخیر_لانه_جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفه جوانهای ما است.(مقام معظم رهبری، ۱۴۰۰/۹/۲۱)
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 دو نکته و سه پیشنهاد
#برنامه_ثریا ۲
• باید قله های حقوق بالا را هم تراشید نه فقط کمی بر حقوق های پایین گذاشت. امیرالمومنین(ع) حقوق شریح قاضی را در دولتش نصف کرد. البته دولت خودش نمیتواند چنین کند و نیاز به مصوبه مجلس هست
• مشکل نگهداشت متخصصین برای کشور و دولت درباره مقامات بی معناست ۶۶۰۰رئیس اداره یا ۱۳۵۰ شهردار و فرماندار نمی روند در قطر و... رئیس و شهردار شوند!
• پیشنهادات
۱. خود آقای رئیسی و هیات وزیران داوطلبانه بیش از ۲۰میلیون نگیرند تا راه باز شود...
۲.اختیارات فوق العاده بخشی برخی هیات مدیره های دولتی را در کنترل بگیرد که پاداش ها و فوق العاده های دولتی بزرگ رخ ندهد
۳.ظرف ۶ماه لایحه نظام واحد پرداخت برای همه کارکنان کشوری و لشکری بدون استثناء تهیه کند و از این فرارهای قانونی جلوگیری کند.
محسن قنبریان
21.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 منطق نظام پرداخت حقوق مقامات
#برنامه_ثریا ۱
• مقامات حکمرانی طبق قاعده فقهی که از شیخ طوسی تا شیخ انصاری هست باید "ارتزاق" شوند نه اینکه "اجرت"(قیمت بازاری) بگیرند. و ارتزاق حداکثر بقدر کفاف است.
https://lib.eshia.ir/10036/8/161/
• ماده۳ قانون رسیدگی به دارایی مقامات هم ۲۴عنوان که الان برخی در مظان حقوق های بالا و حتی نجومی هستند را "مقامات" معرفی کرده است:
https://www.rrk.ir/Laws/ShowLaw.aspx?Code=8052
⬅️ در "رزق گرفتن" فاعل برای خدمت عمومی فارغ میشود و به قدر سامان زندگی و کفافش به خانواده اش پرداخت میشود نه اینکه به ازاء کار و نوع کارش برایش "قیمت بازاری و اجرت" در نظر گرفته شود.
محسن قنبریان
⭕️ اندکی به سمت عدالت اما...
◀️ در لایحه بودجه ۱۴۰۱، مشخص شده که سقفِ ناخالصِ پرداختیِ ماهانه از محل حقوق و مزایا، نباید از ۳۷ میلیون تومان، بیشتر شود؛ #از_هر_محلی و #تحت_هر_عنوانی.
با توجه به اینکه حداقل حقوق نیز ۴/۵ میلیون نوشته شده، ضریب حقوق، چیزی در حدود ۸ برابر میشود.
🔸 این ضریب، وقتی معنایش بهتر معلوم میشود که در کنار ضریبِ حقوقِ ۲۱ برابریِ سال ۹۹، و ۱۵ برابریِ امسال، قرار گیرد.
🔹 درست است که هنوز با عدالتی که شایسته نام اسلام باشد، فرسنگها فاصله داریم، اما اگر انصاف را در نظر بگیریم، تلاش دولت آقای رئیسی برای نزدیک کردن حقوقها و کم کردن #فاصله_طبقاتی، در لایحه بودجه، نیز ستودنی است.
🔸 البته رئیسِ جمهور باید بداند،
اولا باید اشخاص نزدیک به خودش نظیر #وزیر_بهداشت را اصلاح کند تا دنبال تصویب #حقوق_نجومی نباشند،
🔹 و ثانیا بدون همراهی و گفتگو با مردم، نمیتواند با صاحبان زر و زور و تزویر در بیفتد. خوب است رئیس جمهور، درباره این نوع بندها، شخصا و مستقیما با مردم حرف بزند و صدا و سیما نیز همه اینها را بدون سانسور پخش کند تا معدود افراد منفعت طلبی که اتفاقا همیشه صدایشان بلند است، نتوانند مثلِ این بندها را به نفع خودشان تغییر دهند.
🔸 شوربختانه این بند نقصی هم دارد که ممکن است از این طریق حقوق عدهای بیشتر از سقف مذکور شود. در این بند آمده «شوراي حقوق و دستمزد براساس مقتضیات برخی از مشاغل و پستهاي سازمانی دستگاههاي اجرایی میتواند در موارد خاص نظیر نخبگان ممتاز، اشتغال در واحدهاي
عملیاتی مستقر در مناطق جغرافیایی بد آب و هوا و محروم از تسهیلات زندگی، سقف مذکور را تغییر دهد.»
🔺 آیا بهتر نبود، موضوعاتی مانندِ بدی آب و هوا و نخبه بودن را هم ذیل همین ۳۷ میلیون تعریف میکردید تا دیگر کسی نتواند بیشتر بگیرد؟! آیا این، به معنای باز کردنِ راه در رو، برای فرار برخی آقایان نیست؟!
⭕️ آخِر، این همه عدالتستیزی؟!
◀️ طبق قانون بودجه ۱۴۰۰، ضریب حقوق گروههای مختلف حقوقبگیر در دستگاههای اجرایی و نیروهای مسلح و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و...، از ۲۱ برابر (ماهی ۸۴ میلیون تومان)، باید به ۱۵ برابر (ماهی ۶۰ میلیون تومان) #حداقل_حقوق، کاهش یابد.
🔹 اما گویا جناب #عینالهی (وزیر بهداشت) و همکارانشان، به ماهی ۶۰ میلیون تومان هم راضی نیستند! جناب وزیر، به محسن رضایی (معاون اقتصادی رئیس جمهور) نامه زده که در قسمت اعضای هیئت علمیِ این بند، تجدید نظر فرمایید!
🔹 آخر وزیری که این اپسیلون حرکت به سمت #عدالت را نمیتواند تحمل کند، میتواند دنبال اجرای عدالت باشد؟!
🔺 آقای #رئیس_جمهور! اگر به راستی دنبال عدالت هستید و میخواهید با #تعارض_منافع مبارزه کنید، بهتر است اول از نزدیکترین اشخاصِ به خودتان شروع کنید؛ بقیه، حساب کار دستشان میآید.
◀️ ظاهراً قاضی #مسعودی_مقام از ریاست مجتمع ویژه جرائم اقتصادی، #رسول_قهرمانی از نمایندگی دادستانی و چند بازپرس دیگر از مسؤلیت خود برکنار شده و به جای دیگر منتقل شدهاند.
🔹 اشخاصی که در اجرای عدالت بارقههایی از #امید را در دل مردم به وجود آوردند.
🔺 اگر چنین خبری صحت داشته باشد، آیا سخنگوی #قوه_قضاییه نباید به صورت صریح و شفاف برای #مردم علت آن را توضیح دهد؟