5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عصبانیت شدید حجت الاسلام دانشمند به شایعه خرید طلا در ۱۳ صفر !
#خرافه گرایی
@mesbah_family804
💠 جنگ کریدورها؛ بازهم زنگزور/ ۴ بحران ژئوپلیتیک برای ایران
🔹دالان زنگزور یکی از مهمترین مسیرهای حملونقل زمینی است که جمهوری آذربایجان را از طریق ارمنستان به روسیه و ترکیه متصل و ارتباط آسیا به اروپا را برقرار میکند.
🔹طرح موضوع کریدور زنگزور از بعد جنگ سوم قرهباغ که در شهریور سال گذشته رخ داد، پاندول روابط تهران-باکو را بار دیگر به واگرایی کشاند.
🔹 کریدور زنگزور میتواند با حذف دسترسی مرزی ایران به ارمنستان، به منافع ژئوپلیتیکی و منطقهای ایران از ۴ جهت آسیب جدی بزند.
🔹موضوع آنچنان اهمیت دارد که برخی کارشناسان احداث کریدور زنگزور را با جدایی بحرین از ایران هم مقایسه میکنند.
1⃣ نخست اینکه تهران نقش خود در ارتباط بین خاک آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان را از دست میدهد.
2⃣ همچنین ایران نقش مفصلی خود بین ترکیه و آسیای مرکزی را نیز از دست خواهد داد.
3⃣ ایجاد کریدور زنگزور، با افزایش ارزش استراتژیک کریدور میانی «یک کمربند یک راه»، نقش محوری ایران در حمل و نقل بین شرق و غرب دنیا را بیش از پیش کاهش خواهد داد.
4⃣ با این حال، ایران معتقد است که با احداث زنگزور، مسیر جایگزین خود به سمت اروپا را از دست میدهد و به جمهوری آذربایجان و ترکیه وابسته میشود.
#منافع ملی
@mesbah_family804
صلح امام حسن (علیهالسلام)
معاهده صلحی بود که در سال ۴۱ هجری قمری میان امام حسن (علیهالسّلام) و معاویه بن ابیسفیان منعقد گردید.
پس از شهادت امام علی (علیهالسّلام) در ماه رمضان سال ۴۰ هجری، مسلمانان با فرزند ارشد امام علی (علیهالسّلام) به عنوان رهبر حکومت اسلامی بیعت کردند. این در حالی بود که معاویه در شام مدعی خلافت گردید و حاضر به بیعت با امام حسن (علیهالسّلام) نشد؛ لذا با فرهم نمودن لشکری برای جنگ با امام به سوی عراق حرکت کرد.
نفوذ روحیه دنیاگرایی و ضعف ایمان از یک طرف و حضور خوارج و عدم بصیرت لازم در خواص و بزرگان قبایل و خیانت برخی از سران سپاه از سوی دیگر، موجب از بین رفتن انسجام درونی در جبهه یاران امام حسن (علیهالسّلام) گردید تا آنجا که حتی حاضر به تسلیم یا قتل امام خود بودند.
امام حسن (علیهالسّلام) با سنجش دقیق شرایط و اوضاع، معقولترین و خردمندانهترین راهکار را، صلح تشخیص داده و به تکلیف الهی خویش در برقراری معاهده صلح با معاویه اقدام نمودند؛ تا از این طریق اصل دین اسلام و جان شیعیان و مسلمانان را حفظ نمایند. به همین جهت در سال ۴۱ هجری قرارداد صلحی میان امام حسن (علیهالسّلام) و معاویه به امضاء رسید که مهمترین بند این توافقنامه سلب حق تعیین خلیفه بعدی برای معاویه و سپردن خلافت پس از او به امام حسن (علیهالسلام) بود، اما معاویه با زیر پا گذاشتن تمامی بندهای معاهده، به جامعه اسلامی و مسلمانان خیانت کرد
#شهادت امام حسن علیه السلام
@mesbah_family804
کتاب صوتی سفیر پیامبر اکرم(ص)بعد از اینکه رسول خدا (ص) به رسالت مبعوث شد، برای سران برخی کشورها نامه نوشت و آنها را به دین اسلام دعوت کرد.
یکی از این افراد خسروپرویز، پادشاه ایران، بود و سفیری مأمور شد تا این نامه را به ایران ببرد. سفیر رسول الله (ص) بعد از پیمودن مسیری طولانی به تیسفون _که در آن زمان پایتخت ایران بود_ رسید. اما پادشاه با دیدن او و دریافت نامه برخورد عجیبی کرد.... برای شنیدن کتاب صوتی روی لینک زیر ضربه بزنید👇
player.iranseda.ir/book-player/?g=268310&w=43&VALID=TRUE
http://player.iranseda.ir/book-player/?g=268310&w=43&VALID=TRUE
سفیر پیامبر(ص)
@mesbah_family804
خودسازی(نرمی کلام)
امام علی(ع):
از جمله عبادتها، نرمىِ کلام و آشکار کردن سلام است.غررالحکم/ح3421
کلام نرم یعنی بدون تندی، بدون نیش و کنایه و منت است. در برخورد با اعضای خانواده و ارباب رجوع هم می توانیم عبادت کنیم و خدای مهربان چه آسان پاداش می دهد.
#احادیث_روزانه
@mesbah_family804
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
چقدر آخر این ماه سخت و سنگین است
تمام آسمان و زمین بی قرار و غمگین است
بزرگتر ز غم مجتبی (ع) و داغ رضا (ع)
فراق فاطمه(س) با خاتم النبیین (ص) است
🏴 رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد.
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد 🖤
@mesbah_family804
✅ میزان افزایش حقوق کارمندان تا دو هفته آینده مشخص میشود
سید حمید پورمحمدی(رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ):
🔸 امیدواریم تا یکیدو هفته آینده بهترین گزینه برای افزایش حقوق شاغلان برای سال آینده از سوی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تعیین و و اعلام شود
#اطلاع_رسانی
#اخبار
🌹@mesbah_family804🌹
سرستون گاو دوسر کاخ آپادانا شوش قسمتی از کاخ با شکوه آپادانا داریوش بزرگ در شوش است. این سرستون بزرگ یکی از سی و شش ستون پشتیبان سقف کاخ آپادانا داریوش بزرگ در شوش میباشد و نمایانگر معماری هخامنشی است که از فرهنگها و تمدنهای مختلف و به صورت سبکی منسجم و مرتبط ایجاد شدهاست. هنگامی که داریوش بزرگ پس از کوروش بزرگ به پادشاهی هخامنشی رسید، شهر شوش را به عنوان پایتخت اداری و اجرایی سراسر قلمرو امپراتوری هخامنشی انتخاب کرد. این سی و شش ستون هر کدام دارای ۲۱ متر ارتفاع هستند که قاعده هر کدام به شکل مربع میباشد که نام پادشاه بر روی آن حکاکی شدهاست. قدمت این کاخ و سرستونها به ۵۱۰ سال پیش از میلاد بازمیگردد. این سرستون نتیجه کاوشهای مارسل و جین دیولافوا (Marcel and Jeanne Dieulafoy) در سالهای ۱۸۸۴ تا ۱۸۸۶ میلادی میباشد. این سرستون در موزه لوور نگهداری میشود.
🌹@mesbah_family804🌹