«قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ أَلَا إنَّ شَعْبَانَ شَهْري فَرَحِمَ اللَّهُ مَنْ اَعَانَنِي عَلَى شَهْرِی».
رسول خدا صَلَّی اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ فرمود: آگاه باشید که ماه شعبان ماه من است، پس رحمت خدا بر کسی باد که مرا در این ماه کمک کند. بحارالأنوار / ۹۷ / ۷۹
@mesbah_jome
May 11
🔵خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۲۹ / ۱۲ / ۱۳۹۹
🔹خطبه اول
یکی از چیزهایی که در حفظ روابط اجتماعی موجب جلب محبت و رفع کدورتها می شود، هدیه دادن به دیگران است. به ویژه هدیه دادن به کودکان که گاهی از شیرین ترین و خاطره انگیز ترین دوران زندگی است.
🔹رسول خدا صلی الله علیه و آله در ضمن حدیثی در بیان آثار و برکات هدیه دادن فرمود: «اَلْهَديّةُ تُورِثُ الْمَوَدَّةَ وَ تَجْدُرُ الأُخُوَّةَ وَ تُذْهِبُ الضَّغينَةَ، تَهادُوا تَحابُّوا». هدیه دوستى مى آورد، و رابطه برادرى را استوار مى سازد، و كينه را از بین می برد، هديه به هم بدهيد تا محبّت بيابيد. بحارالانوار / ۷۷ / ۱۶۸
🔺اما همین هدیه که یک ارزش اخلاقی، اجتماعی، انسانی است، گاهی جنبه غیر اخلاقی و غیر انسانی پیدا می کند. لذا امام صادق علیه السلام هدیه را به سه قسم تقسیم نموده و فرمود: «اَلْهَدِيَّةُ عَلَى ثَلاَثَةِ وُجُوهٍ: هَدِيَّةُ مُكَافَأَةٍ، وَ هَدِيَّةُ مُصَانَعَةٍ، وَ هَدِيَّةٌ لِلَّهِ عز و جل». هديه بر سه گونه است: هديه در برابر هديه، که این کار خوبی است. هديه تصنعی و ظاهری که همان رشوه است که به نام هدیه داده می شود و این یک کار غیر اخلاقی است، و هديه برای خدا. این کار سخت و دشواری است، اما مایه افتخار و مباهات است که کسی بتواند فقط به انگیزه الهی کاری را انجام دهد. بحارالانوار / ۷۵ / ۴۵
@mesbah_jome
🔵 خطبه دوم
🔹حدیث اخلاقی
روز میلاد با سعادت حضرت سید الساجدین امام زین العابدین علیه السلام است، ضمن عرض تبریک، جان و دل خود را با یک سخن نورانی از آن حضرت منور سازیم. امام سجاد علیه السلام فرمود: «مَن لم يَعرِفْ داءَهُ أفسَدَهُ دَوَاؤُهُ». هر كه درد خود را نشناسد دوايش او را تباه می سازد. بحارالانوار / ۷۸ / ۱۶۰
یک طبیب زمانی موفق به درمان درد بیمار خود می شود که هم درد او را بشناسد و هم داروی آن درد را. اما اگر نسبت به یکی از آنها شناخت کافی نداشته باشد هرگز در کارش موفق نخواهد بود.
در امور معنوی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی ... هم چنین است، اول باید درد را شناخت و بعد داروی آن درد را.
🔺امروز درد کشور ما درد بی دینی است، درد بداخلاقی است، درد گرانی های بی منطق و اقتصاد فلج است، درد سیاستمداران غرب زده و بی دین است. زمانی این دردها درمان میشود که کار به دست افراد متدین و کاردان بیفتد، زیرا اگر تدین نباشد آن مسئول هر کار خلافی ممکن است انجام دهد، و اگر تخصص نباشد آن مسئول بی راهه می رود. بنابراین دین و علم، دو کفه ترازو است که اگر با هم شدند می شود میزان.
🔹آخرین جمعه سال است و در آستانه سال نو قرار داریم. دو تذکر عرض کنم که کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
۱- آمدن نوروز یعنی یک سال از عمر ما گذشت و ما به اندازه یک سال به مرگ نزدیکتر شدیم. بنابراین بیایید با محاسبه نفس و تصفیه حساب با خدا و مردم زمینه تحول به احسن الحال را در وجود خود فراهم سازیم.
۲- از حضرت رضا علیه السلام روایت شده است که رسول خدا صلی الله علیه و آله در آغاز سال قمری دو رکعت نماز خواند، آنگاه دست ها را به سوی آسمان بلند کرد و سه مرتبه این دعا را خواند. «اَللَّـهُمَّ اَنْتَ الاِْلـهُ الْقَديمُ، وَهذِهِ سَنَةٌ جَديدَةُ، فَاَسْئَلُكَ فيهَاالْعِصْمَةَ مِنَ الشَّيْطـانِ، وَالْقُوَّةَ عَلي هذِهِ النَّفْسِ الاَْمّارَةِ بِالسّوءِ، وَالاِْشْتِغالَ بِما يُقَرِّبُني اِلَيْكَ، ياكَريمُ يا ذَاالْجَلالِ وَالاِْكْرامِ ...». این دعا در اعمال روز اول محرم که آغاز سال قمری است در مفاتیح الجنان آمده است. این دعا را در هنگام تحویل سال بخوانیم و دعا کنیم که سال جدید، برای کشور ما سالی بدون کرونا باشد، گرانیهای بی منطق که بدتر از کرونا است برطرف شود. چرا که عوارض گرانی ها برای جامعه کمتر از کرنا نیست.
🔺 مسئولان بدانند اگر کرنا ۶۵ هزار نفر را از پا در آورد، و شما این اندازه در جهت مبارزه با آن تلاش و همت داشتید، سعیکم مشکور. اما گرانی های کمر شکن ۶۵ میلیون نفر را در رنج و زحمت فراوان انداخته است، در جهت مبارزه با آن چه کردید؟!.
🔹۱۱ ماه شعبان المعظم مصادف با میلاد با سعادت حضرت علی اکبر امام حسین علیهماالسلام است. این روز را به نام روز جوان نامگذاری کرده اند.
یکی از سرمایه های بزرگ هر کشوری نیروی جوان آن کشور است، جوان سه چیز دارد که افراد پیر از آن محرومند.
۱- نشاط و شادابی
۲- قدرت و توانایی جسمی
۳- فکر باز و خلاقیت
اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند: دولت آینده باید دولت جوانی باشد، یعنی دولتی با نشاط، توانا، خلاق باید سر کار آید.
این خصائص از اوصافی است که شیاطین کوچک و بزرگ نمی پسندند. و برای گرفتن نشاط و قدرت و فکر باز از جوانان ایران زمین برنامه دارند.
🔺کشاندن جوانان به سوی فساد و انحطاط اخلاقی و اعتیاد از جمله برنامههای دشمن است.
🔺ایجاد روحیه یأس و ناامیدی در جوانان، تزریق فکر غلط و منحرف غربی به جای فکر دینی، الگو سازی غلط، از جمله دسیسه های دشمن است.
🔺ایجاد تقابل بین زنان و مردان برای شکستن حریم بین آنان کار دشمن است. دشمن امروز با شعار فریبنده که زنان کمتر مردان نیستند، تلاش می کند زنان را وارد میدان کار مردانه، ورزش مردانه، وضع زندگی به سبک مردانه سازد. این نقشه راه شیطان است. زنان و مردان باید هرکدام در جایگاه طبیعی، قانونی، شرعی خود باشند. نه زن می تواند جای مرد را بگیرد و نه مرد می تواند جای زن باشد. هر کدام مطابق خلقت و طبیعتشان وظیفه ای دارند که باید انجام دهند.
@mesbah_jome
خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۶ / ۱ / ۱۴۰۰
خطبه اول
سال ۱۴۰۰ را به فال نیک می گیریم زیرا آغاز و پایان آن با نیمه شعبان و ولادت حضرت حجت علیه السلام همراه است.
شب نیمه شعبان از دو جهت برای ما حائز اهمیت است.
۱- از جهت ظرف زمانی است که در روایات اسلامی از این شب با عظمت یاد شده است. امام صادق علیهالسلام فرمود: از پدر بزرگوارم امام باقر علیه السلام در باره شب نیمه شعبان پرسیدند فرمود: «هِيَ أَفْضَلُ لَيْلَةٍ بَعْدَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ فِيهَا يَمْنَحُ اللَّهُ تَعَالَى الْعِبَادَ فَضْلَهُ وَ يَغْفِرُ لَهُمْ بِمَنِّهِ» شب نیمه شعبان برترین شبها بعد از شب قدر است که خداوند در آن شب بندگانش را از فضلش سیراب می سازد و از روی لطف و منّش آنها را می آمرزد. پس در این شب در دو کار تلاش کنید: یکی قرب به خدا است. «فَاجْتَهِدُوا فِي الْقُرْبَةِ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى فِيهَا». و دوم دعا و راز نیاز با خدا است. «فَاجْتَهِدُوا فِي الدُّعَاءِ وَ الثَّنَاءِ عَلَى اللَّهِ»ج
۲- میلاد با سعادت حضرت حجت علیه السلام است. شخصیتی که در زیارت آل یاسین با پنج ویژگی توصیف شده است.
اَلسَّلامُ عَلَيکَ:
۱- «أيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنصوبُ». او پرچم و نشانی است که کسی بی راهه نرود.
۲- «وَ الْعِلمُ الْمَصبوبُ». او چشمه جوشان علم الهی است که بر مردم سرازیر شده است.
۳- «وَ الْغَوثُ». او فریاد رس در ماندگان است.
۴- «وَ الرَّحمَةُ الواسِعَةُ» او مظهر رحمت خدا و واسطه رحمت الهی بر بندگان است.
۵- «وَعدُ غَیرُ مَکذوب». او وعده حتمی الهی است.
این وعده حتمی الهی همان چهار وعده ای است که در آیه ۵۵ سوره مبارکه نور، خداوند وعده آن را به مؤمنان صالح داده است.
۱- حکومت بر کل زمین. «لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ».
۲- حاکمیت اسلام که همان دین مرضی خدا است بر جهان. «وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ».
۳- امنیت کامل. «وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا».
۴- حاکمیت توحید خالص و بدون شرک بر جهان. «يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا».
@mesbah_jome
خطبه دوم
حدیث اخلاقی
«قَالَ الصّادِقِ علیه السلام مَنْ قَالَ عَقیبَ الْجُمُعَةِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَ آل مُحَمَّدٍ، کَانَ مِنْ أصْحَابِ الْقَائِم علیه السلام».
امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که بعد از نماز جمعه هفت بار بگوید «اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجل فرج آل محمد» از یاران حضرت قائم خواهد بود. بحارالانوار / ۹۰ / ۶۵
یکی از مهمترین وظایف اهل ایمان در عصر غیبت انتظار فرج آل محمد است. که در روایات اسلامی از بهترین اعمال، برترین عبادت، محبوب ترین کارها در نزد پروردگار شمرده شده است. برخی از افراد کوته فکر، کم عقل، جاهل و ناآگاه به معارف اسلامی انتظار فرج را به معنی نشستن و تحمل گناه و ظلم، و تنها دعا کردن برای ظهور آن حضرت معنا کرده اند. اینگونه فکر کردن از شیطان است که برای فرار از مسئولیت در برابر ظلم و فساد ترویج می شود.
در حالی که در مفهوم انتظار دو چیز نهفته است یکی امید به آینده روشن است که زمینه ساز رشد و تعالی انسان است. چنانچه امیر مؤمنان علی علیه السلام فرمود: «انْتَظِرُوا الْفَرَجَ وَ لا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ».
و دوم آمادگی کامل از همه جهات است. یعنی جامعه منتظر باید از نظر مادی و معنوی، اخلاقی، و علمی و سایر شئونات آماده باشد. و این همان فرمان خداوند است که فرمود: «وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ» انفال / ۶۰
و امام صادق علیه السلام نیز فرمود: کسی دوست می دارد از یاران حضرت قائم علیه السلام باشد باید دو کار انجام دهد.
۱- تقوا را در کنار همه کارهایش قرار بدهد. «وَ لیَعمَل بالوَرع».
۲- زندگی خود را با اخلاق حسنه همراه سازد. «و مَحاسِنَ الاخلاق».
هر سال از ناحیه رهبر حکیم انقلاب عناوینی به عنوان شعار سال مطرح می شود. همه باید بدانند که این شعارها جنبه تشریفاتی ندارد بلکه بیانگر دو پیام است. یکی اشاره به مشکل اصلی و مهم کشور دارد و دوم راه کار حل آن مشکل است. یکی مشکلات مهم کشور مشکل اقتصادی است و کلید حل این مشکل توجه جدی به تولید داخلی است.
بدین جهت سه سال است که محور شعار سال تولید است. سال ۹۸ رونق تولید، و سال ۹۹ جهش تولید که متاسفانه در این دو مورد کشور نمره قبولی نیاورد بلکه در مواردی مردود شد. از اینرو شعار امسال ریشه یابی در علت عدم موفقیت آست. و آن اینکه یا پشتیبانی از ناحیه مردم و دولت نبوده است و یا مانعی سر راه وجود داشته است.
شعار امسال این است که هم باید از تولید داخلی پشتیبانی کرد و هم موانع تولید را برطرف کرد.. مردم با خرید کالای داخلی از تولیدات داخلی حمایت کنند. و دولت موانع را برطرف سازد.
یکی از موانع تولیدات داخلی واردات بی رویه کالاهای خارجی است که یا از طریق مجاری قانونی وارد کشور می شود و یاذطرق قاچاق.
یکی دیگر از موانع قوانین و مقررات دست و پاگیر اداری است. گاهی این قدر یک سرمایه گذار را پشت در این اداره و آن اداره نگه میدارند که از ادامه کارش پشیمان می شود.
یکی از موانع ناهماهنگی بین ادارات دولتی است. این مصیبت اداری کشور است که یک بخش از بدنه دولت، نامه و تاییدیه بخش دیگر را قبول ندارد. این اداره آن اداره را متهم می سازد. اینها مشکل تولید است که دولت باید برطرف کند.
@mesbah_jome
«قَالَ الصَّادِقُ علیه السلام اِنَّ لاِهْلِ الْجَنَّةِ اَرْبَعَ عَلاماتٍ: وَجْهٌ مُنْبَسِطٌ وَ لِسانٌ لَطِیفٌ وَ قَلْبٌ رَحِیمٌ وَ یَدٌ مُعْطِیَةٌ».
امام صادق علیه السلام فرمود:
انسان های بهشتی چهار نشانه دارند:
۱- روی گشاده.
۲- زبان نرم.
۳- دل مهربان.
۴- دست با سخاوت.
مجموعه ورام / ۲ / ۹۱
@mesbah_jome
🔵خطبه های نماز جمعه شاهدیه ۱۳ / ۱ / ۱۴۰۰
🔹خطبه اول
امروز روز ۱۳ نوروز و روز طبیعت است. به همین جهت سه نکته در باره این مناسبت عرض کنم.
🔹نکته اول: طبیعت در فرهنگ اسلامی و قرآنی دارای یک جایگاه ویژه است، زیرا بخش زیادی از نیازهای مادی و روحی انسان از آن سرچشمه می گیرد. بسیاری از مواد خوراکی و پوشاکی و انرژی و اقتصادی ما از همین طبیعت است. طبیعت برای ما اکسیژن تولید می کند و گازهای سمی و آلوده موجود در هوا را جذب میکند. مهمترین وظیفه ما در برابر این نعمت الهی شکر گزاری و استفاده درست از طبیعت است. از اینرو اولیاء دین ما را دعوت به تفکر در طبیعت کرده اند. امام صادق علیهالسلام به مفضل بن عمر فرمود: «فَکِّر یا مُفَضّل فی هذا النّباتِ وَ مَا فیه مِنْ ضُرُوبِ المَآرِبِ، فَالثِّمارُ للغِذاءِ، والأتْبانُ للعَلَفِ، والحَطَبُ للوُقُودِ، والخشَبُ لکلِّ شَئٍ كه فرمود: «اى مفضّل! انديشه كن درباره اين گياهان و انواع منافع آنها. ميوه ها براى غذاى انسان، و گاه براى حيوانات و هيزم براى آتش افروزى، چوب براى انوع فرآورده هاى چوبى و پوست و برگ و ريشه و انواع صمغ ها هر كدام منافعى در بر دارد أنواعِ التِّجارَةِ وغَیرِها، وَاللّحاءُ والوَرَقُ والاصُولُ والعُروقُ والصُّمُوغُ لِضُرُوبٍ مِن المَنافِعِ». ای مفضل درباره اين گياهان و انواع منافع آنها اندیشه کن. ميوه ها براى غذاى انسان، و علف براى حيوانات و هيزم براى آتش افروزى، چوب براى تجارت و درآمدهای اقتصادی و سایر فرآورده هاى چوبى، و پوست و برگ و ريشه و انواع صمغ آنها، هر كدام برای آنها منافعى در بر دارد. بحارالانوار/ ۳ / ۱۲۹
🔹نکته دوم: تفرج و تفریح در طبیعت است. و این نیاز طبیعی هر انسانی است، یعنی هر کسی برای رفع خستگی روحی و جسمی، نیاز به استراحت و تفریح و شادی دارد. اما مشکل اصلی این است که برخی تفریح را مساوی با گناه می دانند. اسلام با تفریح مخالف نیست، با گناه مخالف است.
🔹نکته سوم: مربوط به نحوست روز سیزده است. این از جمله خرافاتی است که از گذشته به ما رسیده است. بدانید خرافات آفت ایمان و امنیت روانی است، بکوشید زندگی خود را از این قبیل خرافات دور نگه دارید. و راه آن رعایت تقوا است.
@mesbah_jome
🔵 خطبه دوم
🔹حدیث اخلاقی: «قَالَ الصّادِقُ علیه السلام
مِنْ صَالِحِ الْأَعْمَالِ الْبِرُّ بِالْإِخْوَانِ وَ السَّعْيُ فِي حَوَائِجِهِمْ وَ فِي ذَلِكَ مَرْغَمَةٌ لِلشَّيْطَان وَ تَزَحْزُحٌ عَنِ النِّيرَانِ وَ دُخُولُ الْجِنَان». امام صادق علیهالسلام فرمود: از جمله كارهاى صالح و شايسته، نيكى كردن به برادران و كوشش در برطرف ساختن نيازهاى آنان است. اين كارها بينى شيطان را به خاك مى مالد، و موجب دور شدن از آتش دوزخ و وارد شدن به بهشت مى گردد. بحارالانوار/ ۷۴ / ۳۱۲
🔷 در هفته گذشته کنگره بزرگداشت ۴۰۰۰ شهید استان یزد داشتیم که همراه با پیام رهبری همراه بود. رهبر انقلاب در بخشی از این پیام فرمودند: فلسفه اصلی بزرگداشت شهدا درک پیام آنها است که در سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۷۱ به آن اشاره شده است. «وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِم مِّنْ خَلْفِهِمْ» شهدا برای نسل بعد از جنگ سه پیام دارند.
۱- «أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ». در راهی که می روید، هیچگونه خوف و اندوهی به خود راه ندهید.
۲- «يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ». همیشه به فضل الهی امید وار باشید.
۳- «وَأَنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ». بدانید ذره ای از اجر و پاداش شما ضایع نمی شود.
🔹دهه آخر ماه شعبان دهه غبار روبی مساجد و آماده کردن آنها برای میهمانان خدا در ماه مبارک رمضان است. سال گذشته بخاطر ویروس منحوس کرنا مساجد تعطیل شد، امید وار به فضل الهی هستیم و دعا می کنیم که امسال با نابودی ویروس کرنا، توفیق بهره برداری از مساجد برای همه ما فراهم گردد.
🔹یکی از واژه های کلیدی و کاربردی که رهبر حکیم انقلاب در سخنرانی نوروز امسال داشتند، ایران قوی بود. زیرا تنها چیزی که می تواند جلو خوی استکباری شرق و غرب را بگیرد. این است که ایران اسلامی از هر جهت قدرتمند باشد. و این فرمان خداوند در قرآن کریم آمده است. «وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ». انفال / ۶۰
بیا قوی شو اگر راحت جان طلبی / که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است.
راه قوی شدن کشور چند چیز است.
۱- تقویت ایمان و معرفت دینی و توکل به خدا در سطح جامعه.
۲- اعتماد به نفس و حفظ روحیه انقلابی.
۳- تقویت بنیه علمی کشور در تمام رشته های علمی.
۴- رشد اقتصادی در سایه اقتصاد مقاومتی با محوریت تولید داخلی. که این کار نیاز به پشتیبانی و حمایت مردم و مسئولان دارد. که شعار امسال است. تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها.
۵- حفظ وحدت و امنیت اجتماعی است. یکی از برنامههای دشمن در آستانه انتخابات همین است که اختلاف بیندازند و امنیت جامعه را خدشهدار سازند.
🔹در هفته گذشته سند همکاری ایران و چین برای مدت ۲۵ سال امضا شد. عدهای بر اثر ناآگاهی و جمعی بخاطر «فِی قُلوبِهِم مَرَضٌ » تلاش کردند موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم سازند که ای داد و ای بیداد که ایران از دست رفت. در باره این سند همین قدر بگویم که امضای این سند همکاری چیزی بود که داد رئیس جمهور آمریکا، نخست وزیر اسرائیل، منافقین، سلطنت طلبها، غرب زدگان داخلی، آل سعود را در آورد. تو حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
@mesbah_jome
امام جمعه شاهدیه
کشور جمهوری اسلامی، یک کشور بسیار غنی و ثروتمندی است و همه مردم ما می بایست از بهترین امکانات رفاهی در تمام شئونات زندگی بهره مند باشند. اما چه شده است که پس از چهل دو سال از انقلاب اسلامی این اندازه فقیر داریم، و بسیاری از مردم ما در تهیه ضروریات زندگیشان دچار زحمتند، بسیاری از مردم هنوز در بیغوله ها زندگی می کنند و از داشتن یک خانه محرومند. علت این همه فقر و ناداری سه چیز است:
۱- مردم اهل کار و تلاش نیستند. چرا که در بیکاری هیچ مزدی نیست، و این سنت خداوند متعال است که فرمود: «لَیْسَ لِلْإنْسَانِ إلّا مَا سَعَی».
۲- اغنیاء به وظیفه شرعی خود، در پرداخت خمس و زکات و سایر انفاقات عمل نمی کنند.
۳- دولت در توزیع عادلانه ثروت و امکانات عمومی دچار بی عدالتی است، یکی حقوق چند ده میلیونی می گیرد و یکی حقوق دو میلیونی، یکی چندین کار دارد و یکی بیکار، یکی در کاخها زندگی کند و یکی از داشتن یک خانه کوچک محروم باشد. خوب این عین بی عدالتی است که متاسفانه در کشور ما مشاهده می شود و همین باعث شده است که جامعه ما به دو قشر غنی و فقیر، آقا زاده و غیر آقا زاده تقسیم شود. اسلام این را نمی پسندد، امام راحل این را نمی خواست، رهبری با این بی عدالتی مخالف است.
مسئولان باید برای این همه بی عدالتی و تبعیض کاری بکنند. خطر اصلی نظام جمهوری اسلامی همین است، از این بی عدالتی باید ترسید که هم موجب قهر خداوند است و هم مردم.
@mesbah_jome