🔴 تصاویر منتشر شده از حمله صبح امروز پاکستان به مواضع تروریست های تجزیه طلب ادعایی در خاک ایران
ـــــــــــــــــــــــ
@mesbaherahpuyan
🔻تردد مرزی ایران و پاکستان در حوزه میرجاوه در حال انجام است
مدیر پایانه مرزی میرجاوه:
🔸تردد مرزی ایران و پاکستان در حوزه میرجاوه در حال انجام است.
🔸روز گذشته از مسیر پایانه مرزی میرجاوه، ۲۵۸ دستگاه تریلی و کامیون ترانزیت ایرانی وارد خاک پاکستان شده اند.
🔸از ساعت ۷:۳۰ دقیقه امروز پنج شنبه نیز مرز باز بوده و تردد خودروهای ترانزیتی در حال انجام بوده و هیچگونه خللی در روابط دو طرف بوجود نیامده و مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
@mesbaherahpuyan
🔴 آمار جان باختگان سراوان به ۹ نفر رسید
معاون امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان:
🔹دو نفر مرد نیز جزء جان باختگان حمله موشکی صبح امروز در یکی از روستاهای مرزی سراوان هستند، که آمار به ۹ نفر رسید.
@mesbaherahpuyan
🔸 نظر رهبر معظم تقویت دوستی و افزایش ارتباط با پاکستان است
ملت پاکستان به ایران علاقه دارد
فقط آمریکا بفکر تفرقه است
مراقب باشیم در تحلیل هامون افراط نکنیم
🔸 دیپلماسی و میدان با هماهنگی کامل بخوبی دارند عمل می کنند
از نظریه پردازی های منفی خودداری کنیم
🇮🇷@mesbaherahpuyan
📣📣📣📣📣📣📣
🌀تحلیل تخصصی روز🌀
سلام علیکم
✅✅ چند شب گذشته برای انتقام خون شهدای کرمان و راسک عملیات بسیار مهمی در چند محور انجام شد که ابعاد بسیار گسترده ای داره که بعد از خواندن تحلیل متوجه می شوید که قدرت نظامی امنیتی ما چقدر می باشد و دشمن از چه چیزی می ترسد.
⬅️ سه هفته قبل در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی دو عامل انتحاری طی یک عملیات وحشیانه باعث شهادت ٩٣ نفر از هموطنانمون شدن و قبل از اون هم در حمله به پایگاه راسک چندین سرباز وطن به شهادت رسیدند.
⬅️ بعد از دستور حضرت آقا مبنی بر پاسخ سخت ، تیمهای امنیتی سریعا تور رصدشان را در منطقه پهن کردن و سریعا عوامل اجرایی ، تأمین، لجستیک دشمن شناسایی شد.
✅✅اولین محل شناسایی مقر موساد در اربیل عراق بود
✅✅دومین محل شناسایی عامل امنیتی اقلیم کردستان عراق بود
⬅️بعد از آن مقر داعش رصد شد و از همه مهمتر اینکه حتما باید سران داعش یکجا جمع و داخل جلسه باشند آنهم رصد شد.
⬅️تامین کننده مالی موساد هم در یک جلسه برای جمع آوری پول برای موساد با یک تاجردوتابعیتی بریتانیایی - عراقی با حضور ۴ مسئول رده بالای موساد هم شناسایی شد.
⬅️ در مرحله دوم هم تیم رصد در مرز پاکستان توانست مقر سران جیش الظلم رو زیر تور رصد خودش ببرد.
⬅️ و در ساعت ٠٠:٢٠ بامداد با رمز یا امام هادی (علیه السلام) و با دستور مستقیم سردار حاج امیر حاجی زاده ٢۴ موشک شلیک شد
✅✅نحوه شلیک موشکها و نوع آن نیز بسیار جالب بود
⬅️ در همچین عملیاتها معمولا نزدیکترین مسیر برای شلیک موشکها در نظر گرفته می شود تا امکان ردگیری و رهگیری اون کم بشه
اما این عملیات فرق می کرد.
اینبار موشکها قرار بود از خوزستان شلیک بشه و پنج دقیقه در آسمان حرکت کنه و با دقت نقطه زنی به هدف برخورد کند.
⬅️ دلیل اینکار چی بود؟
فاصله شلیک ما از خوزستان تا مقر داعش ١٢٠٠ کیلومتر بود و کاملا طول عراق رو طی کرد و در سوریه ساختمان نه، اتاق جلسه فرماندهان داعش با خاک یکسان شد
موشکهای استفاده شده از کلاس خیبرشکن و فاتح ١١٠ بودن
خودتان به اسمها دقت کنید.
✅✅ حالا چرا این کار را انجام دادیم ؟
دلیل اصلی آن این بود که هیچ پایگاه آمریکایی و عراقی حتی نتوانستد موشکهای ما را مشاهده نمایند و موشکهای ما درست از بالای چندین پایگاه آمریکایی رد شد و به مقر داعش برخورد کرد؟
✅✅می دانید یعنی چی؟
یعنی موشکهای ما به تکنولوژی و سیستم ضد رادار مجهز شده اند و حتی آمریکا با آن تجهیزات پیشرفته هم نتوانسته آنها را شناسایی نماید.
⬅️یعنی اکر بخواهیم بزنیم جوری می زنیم که خودتان هم متوجه نشوید.
🌹نصر من الله و فتح قریب و بشر الصابرین🌹
♻️ نشر حداکثری
@mesbaherahpuyan
☢ ایران اتمی
کنشگری ایران در منطقه و انهدام اهدافی طی یک روز در عراق، سوریه و پاکستان، ورای توان یک قدرت صرفا موشکی است.
حمله به مقر جاسوسی دولت اتمی اسرائیل و مقر گروهی تروریستی در خاک کشور اتمی پاکستان، در میانه حملات نیابتی به پایگاهها و ناوهای نظامی آمریکا، جز از یک قدرت اتمی ساخته نیست.😉
۱۴۰۲/۱۰/۲۶
✍ احمد قدیری
@mesbaherahpuyan